Opinie o Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna w Oświęcim

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna o rekrutacji.


Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna w Oświęcim

Facet Nowy wpis
Inne

Ile zarobi tu dostawca? Szukam podobnej roboty ale nie za minimalną i napiwki. Coś więcej wyciągane czy bez szans.

Danuta Nowy wpis

Może nie do końca poprzednia opinie napisałam dobrze.chodzi mi o obiad dla wegetarianki. Był inny niż zamówiony i dodany z opóźnieniem. Nie polecam

Danuta Nowy wpis
Inne

Nie polecam weganom .zamówiłam 30 obiadów w tym 2 dla wegetarian .podano z opóźnieniem i nie to co było zamówione.

Hanna Nowy wpis
Inne

Ktoś wspomniał że co sezon szukają nowych pracowników. To nie mają stałej ekipy? I ile trwa zwykle sezon, tylko wakacje?

 Rozmowa kwalifikacyjna
Czym trzeba się wykazać, aby pomyślnie przejść proces rekrutacyjny w firmie Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna? Na co pracodawca kładzie nacisk: doświadczenie, umiejętności, wiedzę, a może osobowość? Opisz swoje doświadczenia z rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Kelner / Kelnerka
logo firmy Presales Specialist
Warszawa
GoWork.pl
(542 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. obsługi zamówień
Dawidy
Maga Foods Sp. z o.o.
(108 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Koordynator grupy inwentaryzacyjnej
Ostrów Mazowiecka
inwentury.pl
(511 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Specjalista ds. obsługi klienta
Szczecin
Zenfulfillment GmbH
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Kamil
Inne

Dostawca młody blondyn bez brody (dostawca) wydal mi 40 zł za mało

Kaska

Pracy nie polecam trzeba upominac sie o swoje pieniadze i ciagle co sezon szukaja nowych

Były pracownik

Wyżej opisane opinie są prawdą. Pracowałam tam kilka lat temu jeszcze przed otwarciem sali weselnej i praca po 12 godzin co drugi dzień, często trzeba było zostać dłużej niż do 23-ciej i nikt za nadgodziny nie płacił. Była z góry ustalona najniższa krajowa a umowa na pół etatu. Mało pracowników bywały dni, że kelnerka musiała pomagać na kuchni albo kucharka nalewać piwo. Jedyny plus jaki pamiętam, to taki że szefowa i szef byli mili, dbała o porządek i tego samego wymagała od pracowników więc było czysto a jedzenie bardzo smaczne. I nigdy nie musiałam nosić swoich kanapek do pracy bo zawsze mogliśmy upiec sobie pizzę- nie wiem jak teraz:)ja wspominam mile może pracowałabym dalej ale z umowy na cały etat miałam później na pół etatu i dlatego odeszłam.

Anonim

Byłam pracowniczką w tej firmie dłużej, obiecywali mi szefowie cuda... W praktyce prosisz się o swoje pieniądze, poprawka dzwonisz do szefa a on z pretensjami "o co ci chodzi" albo wyłącza telefon. Kuchnia taka brudna a żadna osoba nie jest wykwalifikowaną kucharką. Kelnerek za mało najlepiej jakby jedna wszystko zrobiła. Fajnie maja tylko kierowcy. A no i praca na czarno rzadko i mało komu dają umowę.

Poszkodowana

Traktują ludzi jak chcą,raz dobrze a raz jak najgorszych.Otwarli salę weselną ale nie mają na nią zezwoleń. Wszystko chcą ukryć o tej sali że tam nie ma pracy ale ukrywają to tylko przed urzędem. Zadzwońcie o wesele to Cię jeszcze oprowadzą po sali i przeprowadzą przez "nieużywaną" kuchnię:)Na kuchni na restauracji jest taki brud że głowa mała. Szefowie tylko wymagają a nawet prostych rzeczy nie umieją dokupić tylko jak Ci się w rękach zużyje to odkup za swoje . Kelnerki współczuje wam bo jest was za mało a szefowie więcej nie przyjmują. No i najważniejsze :) konfidenci też są tam

byłą pracownicą

Nie wiem czy nowi szefowie się nie znają na prowadzeniu biznesu bo jak nie było tawerny to był jakis bar który dobrze prosperował wcześniej a teraz...Starasz się a i tak nikttego nie widzi, kierowcy coddziennie jeżdżą po zakupy aby było z czego gotować ah cóż za oszczędność. Kuchnia duzo pracy ale faktycznie nie ma na czym robić i wszystkie magazyny i lodówki na piętrze współczuje. Kelnerki same najlepiej jakby miały 2 głowy 4 rece i 6 nog do pracy bo wtedy nie trzeba by zatrudniac tyle osób. No duzo tego chociaz o sąsiadującej knajpie sa jeszcze "ciekawsze" opinie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracowniczka

Bez przerwy upominanie sie o swoja kasę o swoje nadgodziny... Szefowie nie fair i kłamią... Mało ludzi na za... dużą liczbę obowiązków. Wybudowali nową kuchnię a na starej daja pracowac gdzie nie ma miejsca na palniku a juz nie mowie o garkach do postawienia. No i jeszcze jedno z kuchni trzeba po wszystko gonic na górę i tak wkoło cały dzień masakra. NIe polecam zreszta...to nie tylko moje zdanie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna - Oświęcim

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Karola Olszewskiego 46b
    32-600 Oświęcim
  • NIP: 5490006804 REGON: 070237259
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Agnieszka Czerwik Restauracja - Pizzeria Tawerna
Przejdź do nowych opinii