brak logo

Wolf Technika Grzewcza

Warszawa

Opinie o Wolf Technika Grzewcza

me 2013-03-25 09:18:10
nie pitol, jak nie znasz sytuacji. co sądzą inni procownicy - pogadaj najpierw z nimi kto kogo szanuje i o kogo tu dba.
A twoja(usunięte przez administratora) to jak pamiętam sama była gotowa wyrzucić mnie z roboty. Przy pomocy Waszego głównego ulubieńca.
wiesz, że gdzieś tam dzwonią ale nic poza tym.
Stan 2013-03-28 13:04:25
Ty SERWIANT i ty BIEDA - mimi, ze wasze wpisy są świerze to chyba brak wam rozeznania w sytuacji i wcześniejszej i terażniejszej. do waszego opisu to brakuje jeszcze parysa, politykiera i intryganta firmowego, ewidentnie "spiskującego"wokół lepszych od siebie.
Przypomnijcia sobie jak wam jeszcze staje.. pamięci który to dobry serwisant odszedł na skutek braku porozumienia z nim. Noo..A dlaczego starał się doprowadzić do wywałenia z pracy innego kolegi z działu technicznego rękoma ostatniego prezesa... Noo..
A czyim był pupilkim do końca swojej kariery zamim nie wypiął się na firmę, szefa i kolegów. Nooo.
Ruszyć pamięcią, a nie ględzć co wygodnie.
Poza tym fakty. co macie w tym zakresie. Wszystko pod hasłem 'Powiedziała baba babie"
Tyle.
Zurai 2013-06-15 18:19:45
Dobrze by było,żeby nowy Dyrektor zarządził remanent w szafach serwisowej w korytarzu za salą szkoleniową prawdopodobnie odpowiedzialny (usunięte przez administratora) kręty i oszukańcy miały by niezłe kłopoty części z niej były sprzedawane na Allegro
R&Z 2013-08-11 22:27:46
Witam,
Jeżeli nie pozbędzie się pan panie dyrektorze generalny wrednych ludzi,
(usunięte przez administratora)wchodzi pan panie dyrektorze na pole minowe oni pana tam wepchną wcześniej czy później, z tego pola powrotu już niema. Lepiej było zostać w Feroli.
Benek 2013-08-22 13:51:47
Szanowny Panie Dyrektorze Generalny jeszcze nie pozbył się tych krętaczy o(usunięte przez administratora) działające na szkodę firmy.Czy Pan nie jest świadom, że wpychają Pana na pole minowe,gdzie z niego nie ma powrotu. Wyrzuć Pan tych (usunięte przez administratora) i prowadź Pan firmę z nowymi ludźmi. warto było by poszukać wartościowych ludzi zwolnionych przez (usunięte przez administratora) oo już a pola minowego nie wrócił
2013-08-25 20:08:53
Najgorszy (usunięte przez administratora) i spółkujący z(usunięte przez administratora) pazerny kręt i oszukaniec, później, nierób(usunięte przez administratora)potocznie karp wyrzucony z buderusa(usunięte przez administratora) ,który nic nie robi w Wolfie.
Jerry 2013-09-13 09:25:04
Nowy dyr generalny przyszedł prosto z Feroli czy z bezrobocia?
1
Norbert 2013-09-24 12:45:54

W tym składzie osobowym nie widzę dłuższej możliwości pracy Dyrektora Generalnego w Wolf Technika Grzewcza.Jak ktoś wyżej napisał "wepchną jego na pole minowe". Dyrektor pracował w Feroli, ale może przyszedł z bezrobocia. Jak kogoś mocno interesuje gdzie pracował można wykonać telefon i spytać.
2013-09-29 19:37:23
Firma Wolf Technika Grzewcza nie oferuje pracy za granicą również w Niemczech
2013-10-11 13:26:02
Pan "Nowy dErektor" jak na razie obstawia się fajnymi laskami :) . Ciekawe czy chociaż pełnoletnie :)
1
R&Z 2013-11-15 09:32:57
A co te fajne laski laskę mu robią ? chyba po pracy :)
arek 2013-11-21 17:27:47
Jak jest w rotacją pracowników w Wolfie??? czy firma oferuje jakieś bonusy???? Czy możecie polecić pracę w Wolfie???
anonim 2013-11-25 09:09:35
Była spora, teraz stabilizacja. Zaplecze socjalne w firmie na dobrym poziomie.
Ja polecam:)
1
pracownik 2013-11-25 20:44:33
Słyszałem niepochlebne opinie o firmie, że atmosfera straszna<a atmosfera jest najwazniejsza przecież>, że kiepsko z pensjami i że socjal d..nie urywa. To prawda??? chciałbym aplikować ale nie wiem czy warto
Bieda 2013-12-01 21:04:47
Stan teraz olej na ciebie :)
1
d3r 2013-12-01 23:03:08
stabilizacja ?..chyba na dnie w mule bagiennym :)))...słyszałem że kolejne dwie osoby zostały zwolnione ...ktoś jeszcze pracuje w tej "firmie" ?
2
R&Z 2013-12-03 16:25:57
Witam
Karp już siedzi bliżej wyjścia? chyba nie dłu.....go będzie PA! PA!!
2
:) 2013-12-17 00:24:09
Najciekawsze jest to że płoteczki lecą a bałagan jak był tak jest.Ryba psyje sie od głowy .
były 2013-12-18 22:16:31
nie polecam pracy w Wolfie...fatalna atmosfera, każdy każdego utopiłby w łyżce wody, zero benefitów, większość wyżej sra niż d.pę ma, poniewieranie pracownikiem, pracownik tam jest traktowany jak zero.
Jak ktoś nie musi niech się nie pcha do tej firmy....
Kerownik:) 2013-12-25 09:58:41
Dyrektora Generalnego w Wolf tego nie widzi to długo tam nie pobędzie, czeka jego pole minowe założone przez zarządzającego panka. Wesołych Świąt dla wszystkich z wolfa !! Karp trzymaj się już po wigilii-) będziesz żył.
arek 2014-01-25 11:14:36
Nowy rok się zaczął,co tam słychac w mojej "ulubionej" firmie???
kanarek 2014-02-02 23:18:32
... juz chyba nawet nie przędzie ta firma :), ale jak mają jeżdżących bez praw jazdy to i do klienta nie pojadą sprzedać towaru .
1
Agnieszka 2014-02-04 19:24:35
Tam panek rządzi i sprzedaje towar jak chce ale Derektor z ferolli wpadnie we wnyki tego Wilka:)" Przetrwać w Jukonie"- )))
arek 2014-02-04 21:24:07
Czy po staremu:) uff bałem się ze sie polepszyło :P
R&Z 2014-02-13 16:40:03
Jak dotychczas jest bardzo dużo niezadowolonych klientów właśnie dlatego, że komory spalania wytrzymują właśnie 5 lat ale nie więcej a koszt wymiany jest znaczny i jeszcze te fatalne płyty główne
Stys 2014-02-26 21:28:24

Po mieście chodzi wieść,że Wolf jest bliski bankructwa i wynosi się z Sokołowa
arek 2014-02-26 22:29:35
ale jak to bankructwo??? jak się wynosi?? gdzie???
Vies 2014-03-13 17:25:13
Pragnę poinformować,że te komory spalanie nie wytrzymują nawet trzech lat pokazywali takie na szkoleniu w Viessmann i Buderus
1
R&Z 2014-03-25 21:30:27

Z tej firmy to już nic dobrego nie będzie DeRektor panek narobił gnoju i może Wolf Technika Grzewcza od razu nie padnie, ale zrobi się dno i metr śmierdzącego mułu??) Karp na dyrektora zarządzającego, to by był trafny wybór.
R&Z 2014-04-24 12:27:48
` DeRektor zarządzający pankowski ten z Helenowa został zwolniony z pracy w Wolf Technika Grzewcza -))). Super ???
uczciwy 2014-04-24 14:25:24
proszę się nie poszywać należy mieć cywilną odwagę żeby się podpisać pod wpisem
:) 2014-04-24 23:28:07
rynek niesie ze tak ,teraz kolej na następnego artystę i kółko się zamknie .Zastawić się to już raczej nie ma kim Pan "derektor generalny" ...szach Panie GT ?...a wszyscy tacy wykształceni i oblatani w rynku
Elektroda 2014-04-25 18:58:33
Firma uwaza sie za liderana rynku, co niestety nie jest prawda. Top managment zapatrzony w siebie, bez wiedzy technicznej. Regionalni inżynierowie sprzedaży pod kierownictwem dyrektora panka pomimo dobrych chęci nie maja nic wspólnego z praca w terenie... Serwisanci pozostawiają wiele do życzenia Głowy serwisant Wolf wasiak nie zna podstaw chłodnictwa, ogrzewania oraz gazownictwa a reszta nie ma praktyki serwisowej też nie potrafi fachowo udzielić odpowiedzi na zadawane pytania. Karp stawia bardziej na układy i swoje stanowisk niżeli na ludzi, którzy przynoszą realny zysk. Mógłbym napisać wiele na temat tej Firmy ale szkoda mi marnować mój czas i klawiaturę. Potwierdzam w/w. Osobiście Firmy nie polecam. Pozdrawiam Edytę z działu handlowego-))straciła przyjaciela panka??
R&Z 2014-04-26 15:59:51
``" uczciwy" przecież ja się podpisałem mój nick to R&Z wydaje mi się,że kolega nie znasz zasad forum-??
pozdrawiam
iza 2014-05-02 14:13:46
A nadal na rozmowach obiecują "gruszki na wierzbie??" Jak się słucha co to u nich jest, jak jest i co mają, a jaka atmosfera, a i że rozwinąć się będzie można(jak ten papier toaletowy)to normalnie super firma, tylko w takiej pracować. Tylko jak sie popracuje, to po tygodniu mozna się zorientować, że zostało się nabitym w butelkę i trzeba szukac pracy bo inaczej to można zwariować tą"super atmosferą"...
NIE POLECAM !!!
R&Z 2014-05-15 13:37:57
Może ktoś wie, gdzie znalazł pracę Dyrektor Zarządzający-))
wolfik. 2014-05-22 14:31:24
Hello;
Dawno nie zaglądałem na info o Wolfie... a tu proszę jakie miłe informacje. Wywalili największą gnidę ZARZĄDZAJĄCĄ...( ciekawe ile musiał nakręcić :-)...Każdy kij ma dwa końce. Przyszła kolej i na Ciebie "Panek" dołączyłęś do byłego szefa. Pseudo Menagera, narwańca i furiata.Jeszcze jedna szuja w dziale handlowym...i było by OK. tzn.posprzątane. Pozdrawiam Byłych Wilków :-)
były 2014-05-23 21:39:32
Ja bym jeszcze zrobił porządek w dziale "pseudo" księgowości.....może jak sie oczyści teren to wtedy firma zacznie w miarę normalnie fumkcjonować...
R&Z 2014-05-25 19:49:29
~ ta stara panna ??? czy dobrze strzelam-)))
d3r 2014-05-27 00:27:09
...ale dlaczego szuja ?
d3r 2014-05-27 00:48:48
jaki z niego zarządzający ..ani sprzedający ani zarządzający ...dostał stołek i na nim siedział dokąd mógł, a ze wszyscy byli winni tylko nie on ,to dopóki miał kim to się zasłaniał chłopina...jak myślicie na kogo teraz kolej ?
R&Z 2014-05-30 14:41:11

Wszystko na to wskazuje, że szare wilczki z okolic Grójca z maga wraz z zarządzającym gnidą pankiem wydutkali woropaja.
przyszły pracownik 2014-06-12 21:26:14
chciałbym aplikowac do firmy, ale czytając wpisy trochę się zastanawiam czy warto... czy mógłbym uzyskac informacje jak jest w frmie, jak z płacami,czy sa dodatki typu prywatna medycyna, karty multisportu. Czy jest możliwy rozówj w tej firmie czy dac sobie spokój???
wolfrend 2014-07-22 14:27:36
nie polecam tej firmy bez składu ładu i porządku panowie w serwisie do kitu nie widzą o czym mówia edytka z dużym biustem umie się tylko usmiechac i nic więcej nie zna się na niczym stara panna nie potrafi nic więcej niech zmieni branże w łomiankach jest taka firma przy trasie która ją na pewno przyjmie na trzy zmiany
Elektroda 2014-08-25 19:51:44
Stara panna z łomianek znowu przyczyniła się do odejścia z Wolfa ( usunięte przez administratora ) świetnego fachowca, dobrego organizatora serwisu znawcy wszystkich urządzeń grzewczych wolf.
Elektroda 2014-09-21 19:38:26

Jeszcze ta stara pana z łomianek jeszcze tam pracuje nie wyniosła się na drogę do gdańska
wolfik 2014-11-14 09:45:06
Jak ktoś byłby stęskniony za wizerunkiem BYŁEGO (LEO).....to zapraszam do odwiedzenia strony.Link poniżej( ciekawe ile już zwolnił z tych twarzy ):-)

http://minavto.by/pl/kontakt.php
d3r 2014-12-03 16:30:00
Ciekawe gdzie "obecny specjalista" od strategicznego zarządzania ,znawca branży i słońce Wielkopolski wyląduje :)...
2
maxcom 2014-12-17 12:12:18
teraz rozmowy kwalifikacyjne są już pewnie zwyczajne, nudne :( Za czasów LS były za to nietuzinkowe :) Galicja, wrzaski, opowieści dziwnej treści, obrażanie, albo zatrudnienie przez telefon w niedzielę o 22 :) LS byłą prawie jak Chuck Norris, jeszcze nie zatrudnił, a już potrafił wyrzucić :) Leo...why???
Adam 2016-05-11 22:26:18
@czy nie, jak dla mnie to oczywiste. Chyba nie spotkałem się jeszcze z osobą prowadzącą rozmowę rekrutacyjną, która by nie chciała wiedzieć, czy posiadasz podstawową wiedzę na temat firmy i np ich produktów czy usług. A co powiecie o samej firmie Wolf Technika Grzewcza?
Zostaw swoją opinię o Wolf Technika Grzewcza - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolf Technika Grzewcza