Opinie o Akcja JOB w Wrocław

2.8/5
Na podstawie 156 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Akcja JOB. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do pracy w firmie Akcja JOB o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi najmu i zarządzania nieruchomości

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Akcja JOB w Wrocław

DON

ma ktoś doświadczenie z ostatnich zbiorów? czy dużo osób na miejscu pracuje,ile to realnie może potrwać? zastanawiam się czy jechać, mam auto ale to by się tylko chyba opłacało jakbym w 3-4 ludzi jechał tam. Pracowałem w Bretanii w zeszłym roku to pogoda tam jest masakra(deszcz,wiatr).

@DON

dołożą ci na cztery osoby potrzebują ludzi z samochodem wyjdzie taniej pozdrawiam ja też jadę w czwórkę z kierowcą na zmianę

Napisz do mnie na maila

DON

hej mój email kula55@onet.pl to możesz zostawić namiar to zadzwonie do Ciebie

@DON

studentka fillologi sie odezwala haha

a

Za mnie tez ktos pisze ale olać to.

@a

za mnie ktoś non stop pisze ale nic na to nie poradzę jak tacy ludzie są i to ich bawi

mały_rzeszów

(usunięte przez administratora) wyjazd 4 razy przekłądali wyjazd tu sie ogłaszaja że praca na 3 tyg z mozliwoscia przedluzenia a nikt tego nie obieca w 100%. Naiwny 21latek moze uwierzy ale nie dorosly 38latek gdzie ma rodzine. Paliwo, amortyzacja, spanie,wyzywienie kosztuje a raptem 3tyg. Dajcie sobie spokój kto jest naiwny niech jedzie i niech robi na nich.Obiecać to nie grzech

pracuś

jesli chodzi o rodzinne dzieci są we francji ..

morte
@pracuś

Nie w polsce na polonice pisza że jest możliwośc brania rodzinnego nawet gdy dzieci są w polsce odp. pozdro

pozytywnaneutralnanegatywna
Aplikowałeś do firmy Akcja JOB? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
dzoana

turek

morte

Mam pytanie czy ktos z pracujacych przez terre korzysta z zasiłku rodzinnego we francji,ktos przerabiał ten temat bo od (usunięte przez administratora) to sie niczego nie dowie człowiek wiecie jak jest dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi i powodzonka w pięknej francji )

a

:( nie jade auto mi się (usunięte przez administratora)

a

To nie napisał nowy tylko ten co sie podszywa pod innych,pod mojego nicka tez.

@a

tu nowy ja nie pisałem że przełożyli wyjazd to się ten (usunięte przez administratora) podszył pozdrawiam

nick znickł

wszystko się opóźni bo we Francji deszcze i wichury non stop. prawie ciągle pada. Ma być lepiej w przyszłym tygodniu.

Dostałem E-maila z firmy niestety znów przelożyli wyjazd na 17 marca

info wyjazd fr na czacie interia pokoj 30 latki ok

@?

Podaj @ bo nie bedzie mnie na czaterii a odezwe sie pozniej

@?

Aha jeszcze jedno tam na koniec pisania ktos podszył się pod mojego nicka bo ja nie pisałem do ciebie o maila pozdrawiam.

komp

Jestem przygłupem i dobrze się z tym czuje

@komp

nie pisz za mnie pod moim nikiem potrafisz się tylko podszyć pod drugiego uczestnika ale jak pisałem forum mnie nie interesuje więc baaajjj znikam

komp

Kto jedzie przez agencje to będzie pracował oni z tego się utrzymują a reszta zależy od was samych też wyjeżdżałem przez agencję i było dobrze ale dużo zależy gdzie traficie ta agencja jest dość dobra

nowy

tam nie miałem płatnych autostrad a we Francji prawie wszystkie płatne pozdrawiam

@nowy

Jak dla mnie jesteś dziwnym facetem :/ na autostradzie jedziesz z stała predkoscia nawet nie majac tempometra a jadac uliczkami w cudzyslowiu raz jedziesz raz stoisz wiec sam rozwaz gdzie lepiej wydac pieniadze na komfort jazdy twojej i podroznych czy meczarnia. jakie auto masz i jak ci spala?

?

Hej dodam parę słów i opinie ! Od 3 lat jeżdżę przez tą firmę na rożne prace, Ludzie są niestety zapatrzeni w siebie i nie są pomocni sobie Niestety to fakt Na cebulce zarobicie 9,53brutto netto to około 8,5 euro bo byłem i wiem jak tam w realu jest. Pracuje się od 8 rano bo o 7 rano to noc i do 16 masz 2 przerwy po 15 minut i jedną 30 minut. Ja byłem tam od 26 lutego do 10 kwietnia Jeśli chodzi o szefa był super czym mniejsza grupa tym lepiej dla was. Pracujcie w grupie niech się nikt nie wychyla ze robi szybciej nikt tam nikogo nie wyzuci POMAGAJCIE SOBIE ! BO TAM NIKT WAM NIE POMOŻE Reprezentujcie Polskę dobrze zeby ktoś miał możliwość pojechania tam jeszcze a może i wy ! PYTAJCIE O MOŻLIWOŚĆ PRACY PO GODZINACH I W SOBOTE ! MYŚMY TAK PRACOWALI TO ZAROBIŁO SIĘ NA JEDZENIE ORAZ NA PODRÓŻ DO POLSKI ZA TE SOBOTY ZAPYTAJCIE TAKŻE CZY MOŻECIE PRACOWAĆ OD 8-18 a nie do 16 bo zamieszkanie płacicie we 130 euro około było tak w tamtym roku Ogólnie polecam ten wyjazd na 6z 6 możliwych Czasem nie ma pogody to się nie pracuje i a za mieszkanie płacicie wy obecna pogoda we francji jest różna z resztą to region atlantycki w miejscu zamieszkania słońce 15km dalej pada ;( Pogoda angielska !

@?

Dzięki za rady,wreszcie ktoś mądry napisał,my mamy jechać 8 tam właśnie takze dzięki.A mam pytanie czy to prawda ze jak pada to pracodawca też płaci ?

@?

dzięki za info w tej sprawie co do polaków za granicą masz rację ale nie do końca byłem w dwóch krajach i jak byłem w stanie pomóc to pomagałem powiedz czy można liczyć na przedłużenie umowy tak nam mówią wiesz może jak są oznaczone bramki na autostradach te automatyczne te płatne kartą i gotówką czy można w miarę dobrymi drogami objechać płatne autostrady bo jadę własnym samochodem i biorę 3 osoby z góry dzięki pozdrawiam

@nowy

Za autostrade zaplacisz ok 100euro chcesz jechać dłuzej? bo chcesz ominąć bramki logika niezła tam wiecej spalisz a zamiast 20h jazdy to dodaj 4h wiecej gdzie sa w francji krete drogi mowa tu o malych miasteczkach. gratuuluje pomyslu

@?

Jedziesz od 3 lat a jebiesz na polu haha podoba ci sie praca na powietrzu? a moze niemasz wyksztalcenia wyzszych kwalifikacji? A ty skad wiesz do jakiego pracodawcy sie trafi co z hustawki sie urwales czy tylko jeden pracodawca jest? może pracodwca u ktorego pracowales kiedys tam juz moze z firma Akcja Job nie wspolpracuje a (usunięte przez administratora)

@nowy

Nowy zakładasz sie bo juz ucichles jak zapytalas o zalozenie sie o 500euro ze 3 tyg. bedzie ale ty oczywiscie wiesz lepiej :) to sprawdzmy to. Krowa ktora duzo buczy a mało mleka daje haha

@aniulka

A tak już wczoraj z kulturą pisałaś aż chciało się kontynuować a co do długości pobytu to się okaże w trakcie może masz rację ale była by to lipa i liczę na dłużej .Dzięki za info w sprawie przejazdu pozdrawiam

@nowy

Nowy nie ze moze mam racje tylko tak jest albo udajesz głupiego czy głupim jesteś ale bez obrazy bo dziwne pytania zadajesz masz prawko kateg B auto masz jezdzisz tu i uwdzie i pytasz o takie nirmoralne rzeczy jak autostrada chyba lepiej dać za autostrade (sam nie jedziesz koszta dzielisz na 3 lub 4osoby w aucie) niz jechać dłuzej po wertepach gdzie amortzacja auta kosztuje a pasazer zania ci nie zaplaci jak i za oleje. Ten kto niema auta i nie jedzie swoim ma to gdzies. Ty jedziesz ponad 2tys km w 1 strone teraz tam pojezdzisz powrot znów 2tys km a jakby miało byc te 3 tyg bo tak bedzie opłąca ci sie? Zadzwon jutro do firmy i sie zapytaj czy to prawda o 3 tygodniach

d
@aniulka

Częściowo masz rację ale wiem juz na pewno ze we Francji nie byłeś a ja tak i powiem ci ze zdziwiłbyś się jacy są Francuzi,nie ma porównania z Niemcem czy Holendrem a trochę pracowałem we Francji i z różnymi ludzmi powiem ci ze są super.

komp

też mam takie wrażenie że to specmc podobne wpisy ja tu się nie udzielam wystarczy mi to poprzednie i nie wierzcie nikomu z forum to może być każdy liczcie na siebie

@a

Jak pada to siedzisz w bungalo i nie placi ci pracodawca jak chcesz pogadać to mozemy na jakimś czacie duzo wiem o tej pracy

@?

ok. podaj namiar na siebie. dziękówka

@?

ok ja juz wszystko wiem dzięki za info pozdrawiam.

yann
@nowy

jedź na Belgie, a potem kieruj się na Caen a gdy będziesz zbliżał się do tego miasta to wpisz adres docelowy. Zapłacisz za bramki w granicach 20 €

@yann

też rozważałem przez Belgię bo dojeżdżałem do pracy w Holandii a prywatnie byłem w Brukseli w czasie wolnym wielkie dzięki pozdrowionka

polskie orły

są takie przypadki ale tylko potwierdzają regułe . Polacy to okropny,msciwy,zawistny naród. Niech no tylko komus bardziej się powodzi od ciebie to ho ho! Zaraz ci wpierdzieli nóż w plecy. Zaraz pewnie padną słowa oburzenia ale zauważyłem ,że najbardziej ,,dziwni" ludzie pochodzą z regionu rzeszowskiego i tak zwanej Polski B ( tak zwą ją sami polacy , nie jest to mój wymysł) Co to za zawistne kanalie..... masakra......

@polskie orły

Niestety potwierdzam to co napisałeś bo to prawda nie ma gorszej świni jak polak za granicą.

a

Tak czytam te wpisy i jestem zdziwiony,dużo ludzi się tu wymądrza zamiast sobie pomóc no ale polak taki jest od dawna lepiej komuś podstawić nogę bo lepiej upadnie.Byłem za granicą już tyle razy i jeszcze nie widziałem zeby polak polakowi chociaż trochę pomógł pozdrawiam.

nowy

aniulka jeśli będziesz chciała to możesz mi pomuc ale tylko wtedy jak pracujesz albo pracowałaś w Francji w sprawie płatnych autostrad bo jadę swoim samochodem i na ten temat mało wiem byłbym wdzięczny narka

@nowy

nowy nawet z tą niby aniulka nie pisz bo ona nic nie wie zobacz na mapę pogody wpisz pogoda we Francji i pierwsze od góry meteoprogram i zobacz sam.ze jest tak jak mówię.

nowy

aniulka coś takiego mówili że następna praca może być u innego pracodawcy ale postarają się żeby na trzech tygodniach się nie skończyło bo to jest długa droga i mogą być takie przerwy dwu trzy dniowe i w tym się z tobą zgadzam całkowicie i nadal cię pozdrawiam

lol

Przepraszam do 4 ma padać.

@lol

lol ma padać wpisz w gogle pogoda na 15dni Brest Francja :)

@lol

lol a zarobisz kokosy w ciagu 3tyg :D baran haha czysty lol od rzeszowa do brest troche jest km odejmij paliwo 132 euro nocleg i dojazdy do pracy jedzenie na 3tyg powrot ile na czysto? :) nikt wam nie gwarantuje pracy po cebulce zrozumcie to moze byc praca ale moze i nie być. pozdrawiam Ania

@aniulka

Jesteś żle poinformowana ale to nie mój problem myśl co chcesz.

lol

Nie udało mi się skopiować trudno jak napisałem tak jest w prognozie.

@lol

nikt nie gwarantuje długiej pracy tu masz rację ale pierwszy na min 6 tygodni i ma być dalsza to tylko sadzenie następnie pielęgnowanie plewienie zbiory ktoś to tez robi jak nie spróbujesz to nic nie masz a można też samemu coś poszukać najpierw trzeba się zaczepić by mieć lokum

@nowy

co ty chrzanisz 3tygodnie jest chalotki.

@nowy

sorki lol źle podpiąłem to do aniulki była odpowiedź pozdrawiam wszystkich jak widać można normalnie pisać i po to jest forum żeby wymienić informacje

@nowy

piszesz 6tygodni załózmy sie o 500euro ze 3tyg bedzie cebulki a potem do domu. spiszemy na papierze protokoł masz przewage jestem dziewczyna :P

@nowy

znając zycie to powiesz nie możesz zyskac kase 500euro albo i stracic "nowy" jak masz racje to zakladajmy sie mozna juz spisac papier droga meilowa wymienimy sie wraz z podpisami

@aniulka

aniulka obyś nie miała racji a w biurze to był dobry bajer te min 6 tygodni bo to by była lipa duża odległość a pisać z dziewczyną to żadna przewaga dziewczyny są ok na stówę pozdrawiam

@aniulka

Głąbem to jestes ty jakmaxz obrazek i nie wiesz co na nim jest także radza powrót do podstawówki.

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Akcja JOB - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Akcja JOB?

Zobacz opinie na temat firmy Akcja JOB tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)