brak logo

restauracja "concordia"

Prudnik

Opinie o restauracja "concordia"

były pracownik 2009-12-01 01:48:58
nie podoba mi sie tam, niehlujnie, zaciemno, drogo w porównaniu do innych resauracji w mieście, w menu brakuje dużo rzeczy i z błędami, szefostwo nie miłe i niektóre osoby pracujące tam...
szczera opinia
były pracownik 2009-12-01 01:51:38
zapomniałem dodać i ostrzec! bardzo dużo godzin pracy i bardzo kiepski zarobek !!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-02-23 17:32:20
były pracownik - 2009-12-01 01:48:58

nie podoba mi sie tam, niehlujnie, zaciemno, drogo w porównaniu do innych resauracji w mieście, w menu brakuje dużo rzeczy i z błędami, szefostwo nie miłe i niektóre osoby pracujące tam...
szczera opinia

Najpierw trzeba byc samemu w porzadku byly pracowniku skoro pracowales tam i to zapewne na barze to trzeba dbac o przadek i byc milym dla klientow a nie podpierac sie na barze
pracownik 2010-02-23 17:48:53
z błędami? chyba masz problemy sam z błędami zobacz na to co napisałeś! a może wpis został zrobiony przez konkurencję a nie byłego pracownika! chyba pomyliłeś restauracje a jeśli chodzi o Concordię to jedna z najlepszych restauracji w mieście.
klient 2010-03-03 23:44:15
nie lubie tam chodzić, za niedługo ta knajpa chyba się rozsypie... uwaga na sufit !!! nie zdziwcie sie , jak wam na glowe spadnie !!!
klient 2010-04-22 01:34:34
jestem bardzo zadowolony własnie z tej restauracji Concordia jako klient ostatnio jak byłem zasmakowałem sobie dania jakie mi podano i bardzo miły barman chyba obsługiwał mnie też w pięknej restauracji koło parku nie pamiętam nazwy tej restauracji ale jestem bardzo zadowolony.Byłem też w pizzerii na rynky która reklamuje się z dobrej pizzy ale niestety nie spełniła moich oczekiwań zarówno ze strony barmana jak i ze strony kulinarnej no cóż?zamówiłem pizzę i z przykrością muszę wyznać że niestety nie była dobra niedopieczona.Jestem kucharzem z wykształcenia i bardz często tak sobie podróżuję po Polsce smakując przysmaków.Pozdrawiam
prudniczanka 2010-04-22 01:44:36
O widę że ktoś zaintereował się naszymi stronami regionu to bardzo miłe też spokałam się z tym że właśnie w pizzerii na rynku kiedys Arkady ja też tam jadam pizzę była niedopieczona i nie dobra nie mówiąć o makaronie.moja koleżanka która pochodzi z Prudnika ,u tórej spędzałam parę dni wakacji w ramach rewanżu zaprosila mnie do jakiejś tam Concordii co prawda mały lokal ale ?no właśnie jedzonko przepyszne i miła obsługa taka miła dziewczyna i poleciła nam danie które trafiło w moje podniebienie kucharz?czy kucharka trafiła w moje podniebienie pyszne i zapraszam naprawdę napewno odwiedze w tym roku na wakacjach
anonim 2011-02-09 17:37:08
pierwsza załoga był mega, wtedy chętnie tam chodziłem.....stare czasy
anonimsss 2011-02-13 23:15:52
Jeśli chodzi o restaurację Concordia to moim zdaniem i zdaniem moich znajomych a mam ich wielu jest to że po 1. Pracownicy są tam nie kompetentni ponieważ są tam zatrudniani tylko dlatego że nigdzie indziej pracy nie dostali. Po 2.jedzenia nie maja tak dobrego jak tu wychwalają ponieważ jadłam tam parę razy i za każdym razem albo dostawałam zimne albo stare.Ludzie gdybyście wiedzieli co oni z tym jedzeniem robią to by wam się odechciało.Resztki z imprez zostawiają i przeznaczają na sprzedaż w normalnych dniach.Nie wiem jak wy ale ja odkąd się o tym dowiedziałam od kucharki która tam pracuje to powiedziałam sobie że już więcej tam nie pójdę i od tej pory odradzam też swoim znajomym.A tak po za tym jedzeniem Moja koleżanka tam pracowała dłuższy czas(usunięte prze administratora).Więc nie wiem jak wy ale ja od tamtego miejsca trzymam się z daleka.Podsumowując to nawet szkoda mi mojej koleżanki(kucharki) bo pracuje tam jak beduin ii dostaje marną kasę albo w ogóle nie dostaje.
piwosz 2011-04-08 13:21:47
Nie wiem co niektórzy chcą od tej knajpki? jestem często i jest ok. można pogadać i jest bezpiecznie , dobrze radzą sobie z mendami! dla mnie jest naprawde dobry poziom! pizza teraz jest tam najlepsza w Prudniku! pozdrawiam!
anonim 2011-04-27 20:55:31
(usunięte prze administratora)Ja tam mialam bliska kolezanke ktora tam pracowala i wiem jak tam wszystko wyglada na codzien.kLIIECI NIE MOGA TEGO DOSWIADCZYC .Synowie wlasciciela mysla ze sa pepkami swiata i maja ludzi za smieci. Wyplaty to tam jakies jałomóżne jak wogóle jest. Wiecej żule pod monopolowym zdołaja nazbierac niz ci pracownicy.Jak by tego bylo malo to założytli jakiś zeszyt uwag heheh dla pracownikow. Jak ktos ma uwage to u z "pesji" potracaja heh. A jak byla sytuacja ze pracownik wpisal uwage pracodawcy ze wypłat nie dostaja to pracownik mial niezle przerabane.
kch 2011-05-21 01:25:04
to co napisałaś to są klamstwa chetnie za te pomuwienia skontakuje sie z operatorem
Koles 2011-06-17 09:59:57
nie wiem co za pajac pisze o starym jedzeniu i jedzeniu z imprez przeznaczonym na sprzedaż ale jest nieźle pojeb.... po pierwsze jedzenie jest robione na bieżąco po drugie jedzenie z imprez jak zostaje to dana osoba która miała imprezę zabiera resztę do domu bo za to zapłaciła ... rozwala mnie Hasło co oni tam z jedzenie robią .. no co robią i sprzedają z tego co mi wiadomo to mają dobre jedzenie aaa to że ktoś tam ma czy miał znajomą kucharkę to nie znaczy że wszystko wie i może pieprzyć bzdury
anonim 2011-06-23 16:35:27
Czuć na kilometr że te opinie pozytywne pisze syn wlasciciela.
anonim 2011-09-14 17:12:26
nieznacie sie i gadacie głupoty jest to najlepszpa knajpa i jest tam wszystko ok zaczynajac od barmanow a konczac na kuchni.. wiec zanim cos napiszecie to sie zastanowcie..!! a co do synow Szefa to bardzo wporzadku chlopaki i nieuwazaja sie za pepki swiata jak to jakis baran napisal!! uwielbiam tam chodzic ;)
Prudnik 2012-02-15 13:57:17
masakra :) w calym tym forum moze 3 osoby pisaly, jedna szczerze (byly pracownik) i reszta to wlasciciel :) aa, no i na koncu kolega ktory napisal ze czuc to na odleglosc :) tak wiec, co do Concordii, restauracji bym tego nie nazwal a tymbardziej pizzerii, chcesz zjesc pizze to jedz gdzies dalej gdzie naprawde od zera ja robia a nie mrozonki wkladaja do "pieca" - tutaj zaplacisz ok 15zl za pizze a w lidlu 3zl i jest znacznie lepsza, (chwilowo, pozniej efekt ten sam - pol dnia na sraczu)

w concordii mozna isc i posiedziec, napic sie piwka, ale nie zeby jesc, bez przesady, nie ma w pk dobrych restauracji, nawet kamelot po zmianie wlasciciela nawet pizzy nie potrafi robic, a obsluga jak obsluga, jak sie placi znacznie duzo ponizej krajowej i zatrudnia sie nie wygladajacych pracownikow to opinii dobrej nie bedzie miala nasza ukochana concordia, dlatego pewnie juz ja sprzedaje "anonim" itp :) powodzenia

mam nadzieje ze ktos cos lepszego otworzy w koncu...
pracownik, 2012-02-26 01:40:08
ujawnij się skoro masz tak dużo do powiedzenia?zawsze możesz wyjechać do lepszej restauracji bo i tak sie domyślam kim jesteś?
audi 2012-03-13 20:13:06
Przestań az mi sie nie dobrze robi jak widze ze sami sobie opinie pisza. Mlodszy syn o kretacz i oszust a w dodatku bierze sie za cudze dziewczyny a w dodatku za same 16,17, 18 latki
Nick 2013-05-12 15:00:52
Kurczy nie wiedziałem żebym jest taki syf mnie nigdy to tam nie zostało.
klientka 2014-05-11 17:50:13
Powiem tak - lubiłam przychodzić do Concordii na pyszną pizzę lub frytki po wiedeńsku. Niestety pewnego dnia nastąpiła zmiana - po zauważeniu, że po sali biega wielka, spasiona mysz !!! Dlatego już tam nie chodzę i na pewno już więcej nie zawitam ! Skoro po sali biegają myszy, to wolę nie wiedzieć, co się dzieje w kuchni nocami !
1
anonim 2014-11-25 17:37:56
Okres urlopowy?tam pracownicy w ogóle nie mają urlopu nie mówiąc o innych rzeczach!
1
anonim 2016-06-26 23:17:01
Tak zwłaszcza na ta barze...szkoda słów...A ten powyższy komentarz no cóż...Miłego wypoczynku w Usa i nie czarujmy się kto tam pracował to wiem i kto tam pracuje to wie jak jest...
4
enrike 2016-07-03 14:20:23
podobno jakaś afera była z jakimś facetem co mieszka nad lokalem bo mu za głośno - jak to się skończyło?
Zostaw swoją opinię o restauracja "concordia" - Prudnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie restauracja "concordia"