Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Black Flash

Pracowałeś w firmie Black Flash i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-17 11:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby tak zgłosić Black Flash do konkursu na najgorszego pracodawcę roku... - zero terminowości z wypłatami i nie jest to dzień czy dwa po terminie. Na własne ciężko zarobione pieniądze czeka się w nieskończoność, i nigdy się nie odbiera pełnej wypłaty na raz; - warunki pracy to śmiech. Jeśli podczas pracy ktoś ulegnie jakiemuś wypadkowi czy dozna drobnego urazu to zostaje zdany sam na siebie. Nikogo nie obchodzi, co się wtedy z Tobą dzieje, idź sam do lekarza, sam opłać wizytę i wracaj jak najszybciej (gdzie jak najszybciej znaczy jutro i nie żadnego zwolnienia mi tu nie pokazuj bo terminy gonią); - wymiar pracy czyli 5 - 7 dni w tygodniu po 12 godzin, nadgodziny to standard, szkoda, że płacenie za nadgodziny już standardem nie jest; - szacunek do pracowników to zapomniana bajka o której szanowny pan (usunięte przez moderatora)nigdy nie usłyszał, dla niego ważniejsze są jego psy i on sam oczywiście;
zdjecie uzytkownika
wierzyciel - 2011-11-23 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem w jakim okresie pracowałeś ale widze ze nic sie nie zmieniło mimo nazwy . MASTER WATT I BLACK FLASH to jeden szajs.
ja tez miałem to przykre doświadczenie pracować
mieć podobne doże problemy . i choć praca była interesująca i ciekawa to właściciel miał wieczne ale i wymagał dużo ale niewiele dawał , zgadzam sie z twoja ocena . o pieniądze walka ścierać sie z fochami szefa . czy zapłaci czy nie . roboty i godzin pracy od groma . kasy zero ( stała odp pana . " przelew nie przyszedł ") NIGDY W ZYCIE TAKIEGO SZEFA .........
zdjecie uzytkownika
Oszust - 2012-06-27 10:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płaci ,nie daje umowy (usunięte przez moderatora)otworzył teraz restauracje w legionowe przy leśnej 15 , tam też ludzię zwalniają się na potęgę
!!!!
zdjecie uzytkownika
SĘDZIA - 2013-04-06 09:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkowo szukając pracy nadknołem się na tą stronkę i opinie o tym wielkim (usunięte przez moderatora) Przestrzegam ludzi którzy tam pracują a ci którzy w przyszłości tam pójdą powiem tak uciekajcie stamtąd jak najdalej i jak macie szczęście to odzyskajcie jak najwięcej swoich pieniędzy. Bo wiem że pan (usunięte przez moderatora) jest winien bardzo dużo pieniędzy a to pracownikom dostawcom itd. Wieczne ściemnianie że przelewy nie przyszły a to inna wymówka. Człowiek zapierdziela a pieniędzy nie ma.No i te warunki pracy to po prostu era kamieniołoma. Przestrzegam wszystkich !!
A Panu(usunięte przez moderatora)życzę żeby ludzie tak samo go robili w wała jak on swoich pracowników. ODDAJ LUDZIOM PIENIĄDZE!! !! !! Jak mawia przysłowie
PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 12:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z piszących tutaj osób może wyjaśnić na czym polegają (usunięte przez moderatora) w firmie Black Flash, pracownia reklamy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-15 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów tak powiem
zdjecie uzytkownika
Julek - 2014-01-24 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam ani tej firmy ani jego pseudo właściciela , facet nie płaci w terminie , zalega z wypłatami dla byłych jak i obecnych pracowników ( o ile ich ma ) nie daje umowy o prace , jest nie terminowy a za wszelkie niepowodzenia obwinia wszystkich ale nie siebie !!!! Firma porażka !!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-01 12:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SĘDZIA - 2013-04-06 09:29:29]:
Pseudo restauracji już nie ma , kto by przychodził ....drogo i wymagania że hej .....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-16 23:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-02-16 23:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trudno znaleźć jakieś opinie o pracowni reklamy Black Flash, dobrze, że jest to forum, bo w google wyskakuje coś z komiksem marvela. Dzięki za opinie!
zdjecie uzytkownika
jago - 2014-12-16 14:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julek - 2014-01-24 22:51:11]:
jeżeli jest rzeczywiście tak jak piszesz to teraz zaczynam się zastanawiać czy ta firma jeszcze istnieje... i wyobrazić sobie , że wchodziłem na to forum w celu zapytania czy Black Flash robi swoim pracownikom jakieś niespodzianki na święta w postaci premii czy bonusów... teraz już wiem , że małe na to szanse
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-01-14 17:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak to jest u nich jeśli chodzi konkretnie o samą rekrutację? bo naprawde zastnawia mnie ten fakt baardzo mocno i nie wiem co zrobić już, bo jak sie okaże, że wyśle do nich moje CV, a tu potem się okazę, ze w próżnie, że nikt nie przeczyta, no to troche bez sensu moim zdanie to bedzie, prawda?
zdjecie uzytkownika
leonia - 2015-03-20 16:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, ewentualnie po jakim czasie standardowo w firmieBlack Flash odpowiadają na wysłane cv i czynodpowiadają wszystkim czy tylko zwycięskim wybrańcom? niepokoją mnie też newsy że niby firma już nie działa a niestety nie mogę tego sprawdzićź bo nie mam w najbliższym czasie możliwości podjechania tam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-08 12:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-04-08 12:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się @jago, że jakby faktycznie coś się działo w tej firmie, to by było od razu wiadomo, jakaś afera by wybuchła, że ludzi zwalniają, że coś się dzieje, ale niczego takiego nie miło mijsca jednak. Poza tym to zastnawiam się jeszcze jak działa u nich system rekrutacyjny, może ktoś z Was był niedawno?
zdjecie uzytkownika
kader - 2015-04-25 17:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, ja z możliwościa podjęcia pracy w black fish, bo próbowałem szukać jakiś ogłoszeń od firmy, ale niestety bez rezultatów. Jak Wy się dowiedzieliście, ze szukają?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Flash

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Black Flash?
Zadaj pytanie
alert