Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Black Flash, pracownia reklamy

Pracowałeś w firmie Black Flash, pracownia reklamy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-17 11:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby tak zgłosić Black Flash do konkursu na najgorszego pracodawcę roku... - zero terminowości z wypłatami i nie jest to dzień czy dwa po terminie. Na własne ciężko zarobione pieniądze czeka się w nieskończoność, i nigdy się nie odbiera pełnej wypłaty na raz; - warunki pracy to śmiech. Jeśli podczas pracy ktoś ulegnie jakiemuś wypadkowi czy dozna drobnego urazu to zostaje zdany sam na siebie. Nikogo nie obchodzi, co się wtedy z Tobą dzieje, idź sam do lekarza, sam opłać wizytę i wracaj jak najszybciej (gdzie jak najszybciej znaczy jutro i nie żadnego zwolnienia mi tu nie pokazuj bo terminy gonią); - wymiar pracy czyli 5 - 7 dni w tygodniu po 12 godzin, nadgodziny to standard, szkoda, że płacenie za nadgodziny już standardem nie jest; - szacunek do pracowników to zapomniana bajka o której szanowny pan (usunięte przez moderatora)nigdy nie usłyszał, dla niego ważniejsze są jego psy i on sam oczywiście;
zdjecie uzytkownika
wierzyciel - 2011-11-23 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem w jakim okresie pracowałeś ale widze ze nic sie nie zmieniło mimo nazwy . MASTER WATT I BLACK FLASH to jeden szajs.
ja tez miałem to przykre doświadczenie pracować
mieć podobne doże problemy . i choć praca była interesująca i ciekawa to właściciel miał wieczne ale i wymagał dużo ale niewiele dawał , zgadzam sie z twoja ocena . o pieniądze walka ścierać sie z fochami szefa . czy zapłaci czy nie . roboty i godzin pracy od groma . kasy zero ( stała odp pana . " przelew nie przyszedł ") NIGDY W ZYCIE TAKIEGO SZEFA .........
zdjecie uzytkownika
Oszust - 2012-06-27 10:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płaci ,nie daje umowy (usunięte przez moderatora)otworzył teraz restauracje w legionowe przy leśnej 15 , tam też ludzię zwalniają się na potęgę
!!!!
zdjecie uzytkownika
SĘDZIA - 2013-04-06 09:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypadkowo szukając pracy nadknołem się na tą stronkę i opinie o tym wielkim (usunięte przez moderatora) Przestrzegam ludzi którzy tam pracują a ci którzy w przyszłości tam pójdą powiem tak uciekajcie stamtąd jak najdalej i jak macie szczęście to odzyskajcie jak najwięcej swoich pieniędzy. Bo wiem że pan (usunięte przez moderatora) jest winien bardzo dużo pieniędzy a to pracownikom dostawcom itd. Wieczne ściemnianie że przelewy nie przyszły a to inna wymówka. Człowiek zapierdziela a pieniędzy nie ma.No i te warunki pracy to po prostu era kamieniołoma. Przestrzegam wszystkich !!
A Panu(usunięte przez moderatora)życzę żeby ludzie tak samo go robili w wała jak on swoich pracowników. ODDAJ LUDZIOM PIENIĄDZE!! !! !! Jak mawia przysłowie
PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 12:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z piszących tutaj osób może wyjaśnić na czym polegają (usunięte przez moderatora) w firmie Black Flash, pracownia reklamy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-15 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów tak powiem
zdjecie uzytkownika
Julek - 2014-01-24 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam ani tej firmy ani jego pseudo właściciela , facet nie płaci w terminie , zalega z wypłatami dla byłych jak i obecnych pracowników ( o ile ich ma ) nie daje umowy o prace , jest nie terminowy a za wszelkie niepowodzenia obwinia wszystkich ale nie siebie !!!! Firma porażka !!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-01 12:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SĘDZIA - 2013-04-06 09:29:29]:
Pseudo restauracji już nie ma , kto by przychodził ....drogo i wymagania że hej .....
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-02-16 23:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trudno znaleźć jakieś opinie o pracowni reklamy Black Flash, dobrze, że jest to forum, bo w google wyskakuje coś z komiksem marvela. Dzięki za opinie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Flash, pracownia reklamy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x