brak logo

Black Flash

Warszawa

Opinie o Black Flash

anonim 2011-11-17 11:56:13
Gdyby tak zgłosić Black Flash do konkursu na najgorszego pracodawcę roku... - zero terminowości z wypłatami i nie jest to dzień czy dwa po terminie. Na własne ciężko zarobione pieniądze czeka się w nieskończoność, i nigdy się nie odbiera pełnej wypłaty na raz; - warunki pracy to śmiech. Jeśli podczas pracy ktoś ulegnie jakiemuś wypadkowi czy dozna drobnego urazu to zostaje zdany sam na siebie. Nikogo nie obchodzi, co się wtedy z Tobą dzieje, idź sam do lekarza, sam opłać wizytę i wracaj jak najszybciej (gdzie jak najszybciej znaczy jutro i nie żadnego zwolnienia mi tu nie pokazuj bo terminy gonią); - wymiar pracy czyli 5 - 7 dni w tygodniu po 12 godzin, nadgodziny to standard, szkoda, że płacenie za nadgodziny już standardem nie jest; - szacunek do pracowników to zapomniana bajka o której szanowny pan (usunięte przez moderatora)nigdy nie usłyszał, dla niego ważniejsze są jego psy i on sam oczywiście;
wierzyciel 2011-11-23 19:53:58
Nie wiem w jakim okresie pracowałeś ale widze ze nic sie nie zmieniło mimo nazwy . MASTER WATT I BLACK FLASH to jeden szajs.
ja tez miałem to przykre doświadczenie pracować
mieć podobne doże problemy . i choć praca była interesująca i ciekawa to właściciel miał wieczne ale i wymagał dużo ale niewiele dawał , zgadzam sie z twoja ocena . o pieniądze walka ścierać sie z fochami szefa . czy zapłaci czy nie . roboty i godzin pracy od groma . kasy zero ( stała odp pana . " przelew nie przyszedł ") NIGDY W ZYCIE TAKIEGO SZEFA .........
Oszust 2012-06-27 10:09:58
Nie płaci ,nie daje umowy (usunięte przez moderatora)otworzył teraz restauracje w legionowe przy leśnej 15 , tam też ludzię zwalniają się na potęgę
!!!!
SĘDZIA 2013-04-06 09:29:29
Przypadkowo szukając pracy nadknołem się na tą stronkę i opinie o tym wielkim (usunięte przez moderatora) Przestrzegam ludzi którzy tam pracują a ci którzy w przyszłości tam pójdą powiem tak uciekajcie stamtąd jak najdalej i jak macie szczęście to odzyskajcie jak najwięcej swoich pieniędzy. Bo wiem że pan (usunięte przez moderatora) jest winien bardzo dużo pieniędzy a to pracownikom dostawcom itd. Wieczne ściemnianie że przelewy nie przyszły a to inna wymówka. Człowiek zapierdziela a pieniędzy nie ma.No i te warunki pracy to po prostu era kamieniołoma. Przestrzegam wszystkich !!
A Panu(usunięte przez moderatora)życzę żeby ludzie tak samo go robili w wała jak on swoich pracowników. ODDAJ LUDZIOM PIENIĄDZE!! !! !! Jak mawia przysłowie
PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA
anonim 2013-06-28 12:48:44
czy ktoś z piszących tutaj osób może wyjaśnić na czym polegają (usunięte przez moderatora) w firmie Black Flash, pracownia reklamy?
2013-10-15 21:38:15
Szkoda słów tak powiem
Julek 2014-01-24 22:51:11
Zdecydowanie nie polecam ani tej firmy ani jego pseudo właściciela , facet nie płaci w terminie , zalega z wypłatami dla byłych jak i obecnych pracowników ( o ile ich ma ) nie daje umowy o prace , jest nie terminowy a za wszelkie niepowodzenia obwinia wszystkich ale nie siebie !!!! Firma porażka !!!
gość 2014-02-01 12:46:46
Pseudo restauracji już nie ma , kto by przychodził ....drogo i wymagania że hej .....
zbyszek 2014-02-16 23:42:27
Trudno znaleźć jakieś opinie o pracowni reklamy Black Flash, dobrze, że jest to forum, bo w google wyskakuje coś z komiksem marvela. Dzięki za opinie!
1
jago 2014-12-16 14:19:02
jeżeli jest rzeczywiście tak jak piszesz to teraz zaczynam się zastanawiać czy ta firma jeszcze istnieje... i wyobrazić sobie , że wchodziłem na to forum w celu zapytania czy Black Flash robi swoim pracownikom jakieś niespodzianki na święta w postaci premii czy bonusów... teraz już wiem , że małe na to szanse
stasiek 2015-01-14 17:27:36
a słuchajcie jak to jest u nich jeśli chodzi konkretnie o samą rekrutację? bo naprawde zastnawia mnie ten fakt baardzo mocno i nie wiem co zrobić już, bo jak sie okaże, że wyśle do nich moje CV, a tu potem się okazę, ze w próżnie, że nikt nie przeczyta, no to troche bez sensu moim zdanie to bedzie, prawda?
leonia 2015-03-20 16:11:55
no właśnie, ewentualnie po jakim czasie standardowo w firmieBlack Flash odpowiadają na wysłane cv i czynodpowiadają wszystkim czy tylko zwycięskim wybrańcom? niepokoją mnie też newsy że niby firma już nie działa a niestety nie mogę tego sprawdzićź bo nie mam w najbliższym czasie możliwości podjechania tam
olek 2015-04-08 12:15:28
wydaje mi się @jago, że jakby faktycznie coś się działo w tej firmie, to by było od razu wiadomo, jakaś afera by wybuchła, że ludzi zwalniają, że coś się dzieje, ale niczego takiego nie miło mijsca jednak. Poza tym to zastnawiam się jeszcze jak działa u nich system rekrutacyjny, może ktoś z Was był niedawno?
kader 2015-04-25 17:14:27
No własnie, ja z możliwościa podjęcia pracy w black fish, bo próbowałem szukać jakiś ogłoszeń od firmy, ale niestety bez rezultatów. Jak Wy się dowiedzieliście, ze szukają?
miko 2015-09-16 17:19:55
nie szukają do nich, a przynajmniej nie ma do nich zadnych ofert @kader. Nie wiem czy firma tak naparwde nie zawiesiła działalności, bo na innych forach pojawiają się takie przypuszczenia i teraz nie wiem czy w ogóle rekrutują. Na pewno na ich stronie nie można złożyć aplikacji, mają tylko mail konrtaktowy.
słit 2016-04-11 16:49:17
Najlepiej o wszystkim dowiadywać się w firmie, a wiadomo jaka teraz jest zawierana umowa? Dzięki za odpowiedź
ijog 2016-05-11 18:18:37
Z tego co słyszałem, to na początku jest umowa zlecenie
Zostaw swoją opinię o Black Flash - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Flash