brak logo

Black Flash

Warszawa

Opinie o Black Flash

anonim 2011-11-17 11:56:13
Gdyby tak zgłosić Black Flash do konkursu na najgorszego pracodawcę roku... - zero terminowości z wypłatami i nie jest to dzień czy dwa po terminie. Na własne ciężko zarobione pieniądze czeka się w nieskończoność, i nigdy się nie odbiera pełnej wypłaty na raz; - warunki pracy to śmiech. Jeśli podczas pracy ktoś ulegnie jakiemuś wypadkowi czy dozna drobnego urazu to zostaje zdany sam na siebie. Nikogo nie obchodzi, co się wtedy z Tobą dzieje, idź sam do lekarza, sam opłać wizytę i wracaj jak najszybciej (gdzie jak najszybciej znaczy jutro i nie żadnego zwolnienia mi tu nie pokazuj bo terminy gonią); - wymiar pracy czyli 5 - 7 dni w tygodniu po 12 godzin, nadgodziny to standard, szkoda, że płacenie za nadgodziny już standardem nie jest; - szacunek do pracowników to zapomniana bajka o której szanowny pan (usunięte przez moderatora)nigdy nie usłyszał, dla niego ważniejsze są jego psy i on sam oczywiście;
wierzyciel 2011-11-23 19:53:58
Nie wiem w jakim okresie pracowałeś ale widze ze nic sie nie zmieniło mimo nazwy . MASTER WATT I BLACK FLASH to jeden szajs.
ja tez miałem to przykre doświadczenie pracować
mieć podobne doże problemy . i choć praca była interesująca i ciekawa to właściciel miał wieczne ale i wymagał dużo ale niewiele dawał , zgadzam sie z twoja ocena . o pieniądze walka ścierać sie z fochami szefa . czy zapłaci czy nie . roboty i godzin pracy od groma . kasy zero ( stała odp pana . " przelew nie przyszedł ") NIGDY W ZYCIE TAKIEGO SZEFA .........
Oszust 2012-06-27 10:09:58
Nie płaci ,nie daje umowy (usunięte przez moderatora)otworzył teraz restauracje w legionowe przy leśnej 15 , tam też ludzię zwalniają się na potęgę
!!!!
SĘDZIA 2013-04-06 09:29:29
Przypadkowo szukając pracy nadknołem się na tą stronkę i opinie o tym wielkim (usunięte przez moderatora) Przestrzegam ludzi którzy tam pracują a ci którzy w przyszłości tam pójdą powiem tak uciekajcie stamtąd jak najdalej i jak macie szczęście to odzyskajcie jak najwięcej swoich pieniędzy. Bo wiem że pan (usunięte przez moderatora) jest winien bardzo dużo pieniędzy a to pracownikom dostawcom itd. Wieczne ściemnianie że przelewy nie przyszły a to inna wymówka. Człowiek zapierdziela a pieniędzy nie ma.No i te warunki pracy to po prostu era kamieniołoma. Przestrzegam wszystkich !!
A Panu(usunięte przez moderatora)życzę żeby ludzie tak samo go robili w wała jak on swoich pracowników. ODDAJ LUDZIOM PIENIĄDZE!! !! !! Jak mawia przysłowie
PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA
2013-10-15 21:38:15
Szkoda słów tak powiem
Julek 2014-01-24 22:51:11
Zdecydowanie nie polecam ani tej firmy ani jego pseudo właściciela , facet nie płaci w terminie , zalega z wypłatami dla byłych jak i obecnych pracowników ( o ile ich ma ) nie daje umowy o prace , jest nie terminowy a za wszelkie niepowodzenia obwinia wszystkich ale nie siebie !!!! Firma porażka !!!
gość 2014-02-01 12:46:46
Pseudo restauracji już nie ma , kto by przychodził ....drogo i wymagania że hej .....
stasiek 2015-01-14 17:27:36
a słuchajcie jak to jest u nich jeśli chodzi konkretnie o samą rekrutację? bo naprawde zastnawia mnie ten fakt baardzo mocno i nie wiem co zrobić już, bo jak sie okaże, że wyśle do nich moje CV, a tu potem się okazę, ze w próżnie, że nikt nie przeczyta, no to troche bez sensu moim zdanie to bedzie, prawda?
leonia 2015-03-20 16:11:55
no właśnie, ewentualnie po jakim czasie standardowo w firmieBlack Flash odpowiadają na wysłane cv i czynodpowiadają wszystkim czy tylko zwycięskim wybrańcom? niepokoją mnie też newsy że niby firma już nie działa a niestety nie mogę tego sprawdzićź bo nie mam w najbliższym czasie możliwości podjechania tam
ijog 2016-05-11 18:18:37
Z tego co słyszałem, to na początku jest umowa zlecenie
Zostaw swoją opinię o Black Flash - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Flash