brak logo

kupiec spedycja&transport

Tarnów

Opinie o kupiec spedycja&transport

joko 2011-11-12 14:00
jeździłem dla nich i są nieuczciwi, obcinają kilometry i płacą 20-30 dni po terminie, fatalna spedycja NIE POLECAM
3
mirko 2013-11-19 11:58
ja jestem zadowolony, maja opoznienia w płatnościach ale nieduże , praca poukładana, nie wiążą umową jak nie chcesz jeździć poprostu nie jedziesz,Km podaja do każdej trasy,GODNI POLECENIA
tracer 2013-12-19 09:41
dobra firma, poukładana praca ,nie obciążają bez powodów ale wcześniej wyjaśniają wszystko polecam, płatność opóźniona max 1-2 dni
Max 2014-12-04 10:53
Godni polecenia od niedawna płatnosci sie znacznie poprawiły kasa w terminie a czasem nawet przed terminem praca poukładana jak sie dogadasz ze spedytorem
muniek 2014-12-17 15:09
dobra spedycja , praca poukładana, terminowe płatnosci długie trasy ,
xxx 2015-01-03 21:29
Podaj nr do Siebie nasza firma ma to samo wieczne obciążenia
10
Nick 2015-10-24 05:49
Faktycznie, cos w tym jest, pewnie biuro pisze.
były_przewoźnik 2016-04-21 21:30
było dobrze ale się zepsuło- wieczne opóźnienia w płatnościach to standard (ok 20-30 dni), no i stawki też pozostawiały do życzenia. jedno na plus to to że nie unikają kontaktu ( no ale samym kontaktem rachunków się nie opłaci )
Walu 2016-07-14 19:57
Taaa nie ma dużych opóźnień, ja z nimi jeździłem na początku roku i do tej pory drobnymi spłacają, tak że nie wiem czy już iść do sądu czy czekać jeszcze z pół roku i może spłacą.
Walu 2016-07-14 19:58
Taaa nie ma dużych opóźnień, ja z nimi jeździłem na początku roku i do tej pory drobnymi spłacają, tak że nie wiem czy już iść do sądu czy czekać jeszcze z pół roku i może spłacą.
Trucker100% 2016-08-29 20:12
Jeździł ktoś z Was pod oddziałem z Tarnowa ?
Trucker100% 2016-09-21 21:36
A wiesz kolego Min pod czyje skrzydła tam najlepiej trafić? Żeby dobrze auto było prowadzone ?
milo 2016-09-24 11:50
a tak w ogóle to gdzie ja mogę na bieżaco znajdować i śledzić ich oferty pracy i pojawiające się rekrutacje? napiszcie proszę bo sobie nie radzę sama z tematem
otello 2017-01-21 17:43
spedycja nic nie warta nie kompetentni spetytorzy zwlaszcza Magda z Dabrowy Gorniczej kompletne zero przebiegi 8000 na m-c marzenie kierowca traktowany jak slugus
kierowca 2017-01-22 09:11
ja tez jezdze w Dabrowie i musze powiedziec ze macie troche racji co do ukladania pracy przez nich dziewczyna uczy sie od kierowcow jak powinno wygladac podawanie danych do zaladunku ale sa wyjaki jak P.Damian Kniaz ktory umie wspolpracowac z kierowca a sama jazda przebieg okolo 6500-7500 km. i jezeli chca utrzymac przewoznikow u siebie to musza sie postarac konkurencja jest duza
przewożnik 2017-03-12 09:40
panowie powiem tak spedycja godna pozalowania ani dobra stawka kraj około2.55zagranica 0.70e przebieg max. 7000km. obcinają dużo km mają Gogle przełajowe tak więc szkoda waszego czasu i samochodu lepiej poszukać innej spedycji
adam 2017-03-29 10:44
Spedycja bardzo fatalna nie radzę do nich iść spedytorzy bardzo nie kulturalni przesli chyba od Dudy fatalna współpraca na km. nie ma co liczyć max 6000 stawka zagranica 0.50 kraj 2.50 dużo urywaja km i stawki. UCIEKADĆ od nich z daleka
były przewożnik 2017-04-01 08:09
Panowie przewożnicy ta spedycja jest godna pożałowania spedytorzy to dzieciaki wzięte od DUDY żadnego wychowania ani kultury ,traktóją kierowce jak osobę podrzędną żadnej współpracy z ich strony km.obcinane bardzo ostawce lepiej nie mówić .Pani Marta K. dużo obiecuje na początku i na tym się konczy jej rola ,wiec drogi kolego potraktój to ostrzeżenie poważnie i znajdz inną spedycje
kierowca 2017-04-01 18:06
Kupiec powinna raczej nazywać się Głupiec ponieważ tak traktują kierowców (przewożników) myslą i tak robią . Brak jakiej kolwiek współpracy na lini spedytor-kierowca ,tną km.jak mogą a naliczane z Gogle najkrótszą trasą jaka jest możliwa różnica między km. przejechanymi a zapłaconymi w skali m-ca może wynieść nawet 800.przebieg m-ny to 6.500-7.500km. stawka na kraj około 2.60 zagranica 0.72 centa . Lepszym rozwiązaniem jest wstawić po jednym aucie dokilku spedycji i po pewnym czasie wybrać w miare tą najlepszą (warunek że sie ma kilka aut) a tu szkoda waszego czasu , zdrowia i nerwów opisałem to z własnego doswiadczenia
były kierowca Krzysiek 2017-04-09 15:58
Czytam te opinie i zgadzam sie z tymi wypowiedziami a od siebie dodam jak wam ktoś powie o spedycji Kupiec , weż kolego kubeł zimnej wody i wylej mu na głowe. uciekajcje z daleka chyba że macie za dużo kasy , bo tam jej niezarobicie a co do reszty chamstwo,chamstwo i jeszcze raz chamstwo.
stanisław 2017-05-13 09:57
Drogi przewożniku jeżeli chcesz uniknąć dużych problmów ,czyli proszenia się o swoje zarobione uczciwie pieniądze,o kilometry,o stawkę która jest bardzo marna,to daj sobie spokój a firmą,, KUPIEC'' z Tarnowa. podczas rozmowy pani Marta Kaminska która obiecuje dużo, a realia są całkiem inne,szkoda czasu i pieniędzy na telefon
Edyta 2017-07-25 08:41
@stanisław rozumiem, że informacje które zostały przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej nie są zgodne z rzeczywistością po rozpoczęciu pracy. Kilku innych użytkowników również o tym wspomniało. Mógłbyś powiedzieć na ten temat coś więcej. Co takiego się nie zgadzało?
Beata 2017-07-26 22:30
Witam Beata z Kupca z tej strony czytam Panstwa opinie i doskonale wiem ,ze nie pisza to przewoznicy tylko osoby,ktore maja jakies problemy osobiste byc moze ze spedytorami z naszej firmy.(byli pracownicy Dudy itp).Ze swojej strony prosze o zalatwienie tych spraw w jakieś innej formie.Za wypowiedzi Pani Marty nie moge reczyc poniewaz nie jestem jej ustami natomiast zawsze mozna zadzwonic do mnie bezposrednio.Jezeli chodzi o odzial Tarnowski przewoznicy aktualni jak i Ci ktorzy juz z nami nie wspolpracuja nie zglaszali do mnie jakis uwag.Gdyby byli tu faktycznie przewoznicy,ktorzy zostali z jakiegos powodu pokrzywdzeni bardzo prosze o kontakt poniewaz ja nie o wszystkich sprawach moze wiem a te wpisy naprawde sa niezgodne z prawda.Mamy rowniez trzy oddzialy wiec tak jak pisze odpowiadam za swoich przewoznikow jednak nasza firma widnieje pod jedna nazwa i chcialabym wiedziec jezeli gdzies cos nie jest tak jak powinno.Moj nr 664404533.Prosze zadzwonic powiedziec dlaczego takie wpisy niezgodne z prawda chociaz pewnie tu nie pisza przewoznicy bo nie mieliby nawet na to czasu.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o kupiec spedycja&transport - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kupiec spedycja&transport