brak logo

Control Project Sp.z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Control Project Sp.z o.o.

widek 2011-11-10 13:45:23
Muszę to napisać aby przestrzec innych przed tą firmą [usunięte przez moderatora] nie polecam kontaktu z nimi.
18
gość 2014-07-14 19:37:48
Tu się uzbierało przez lata kilkunanaście postów, które zostały usunięte ostatnio przez moderatora. Dotyczyły takich zagadnień jak stosunek do pracowników, terminowość płacenia podwykonawcom itp. niewygodne tematy dla tej firemki z sosnowca.

Nie polecam zarówno pracy w tym czymś, współpracy z tym czymś jako Inwestor jak i współpracy jako podwykonawca. Piszę to coś, bo na słowo firma, czy zakład pracy to trzeba sobie zasłużyć.
3
KLIENT 2014-12-08 22:28:55
Nie polecam jako klient, niesłowność nieprofesjonalizm i zabójcza cena, obiecują że się na czymś znają a w rzeczywistości widzieli tylko że coś takiego jest, nie polecam szkoda czasu i pieniędzy a tani to oni nie są
3
Luke 2015-12-09 20:30:54
Współpracuje jako wykonawca elementów. Pieniądze na czas, kultura na poziomie.
Co do przedmówców nie mogę się zgodzić, ale każdy ma prawo do własnej opini
Seso 2016-01-14 20:45:09
Zatrudnili nowych pracowników. Czterech więc na razie szansa przepadła :(
Andrzej K. 2016-03-16 11:49:18
Nie przepadła.
Aktualnie mają kontrakt w Świnoujściu więc potrzebują dwóch nowych pracowników.
Miałem iść, ale praca wyjazd wiec nie dla mnie :(
Bardzo przyzwoita płaca.
Andrzej K 2016-05-16 21:53:37
Koles z Alpolu mi powiedział
Control jest ich klientem i szukali kogoś do pracy a teraz maja dodatkowo kontrakt w Łodzi wielki.
Dzwon i pytaj bo bez sensu szukac w interze
gość2 2016-08-24 18:46:17
zgadzam się z gościem
czaro13 2016-10-04 20:19:44
Waldi
byłem tydzien temu na pogadawedce
szukaja instalatorow i monterow jak mnie
kasa super ale duzo wyjazdow a ja mam male dzieci

no i napewno nie sp z oo :-) w ogole te opinie to chyba konkurencia pisze hihihi
dzwoncie do sekretarjatu albo umawiaj sie przez portal



siemce 2016-10-21 10:50:55
proces rekrutacyjny;
nie wiem czy jeszcze aktualne;
ogłoszenie sa od paru tygodni
Zostaw swoją opinię o Control Project Sp.z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Control Project Sp.z o.o.