brak logo

JC Services

Szczecin

Opinie o JC Services

tia 2012-12-05 00:52:17
Widzę ze macie głęboką wiedzę na ten temat wnioskuje ze macie złe wspomnienia na tym punkcie chłopaki
3
pracownik 2013-12-02 12:37:49
witam praca nie jest zła wydaje sie że dobrze zarobisz a przychodzi 10 i rozczarowanie ile na koncie nie tyle ile powinno
lolek 2013-12-03 15:22:44
no szef musi swoich kochanków utrzymać .przecież to (usunięte przez administratora)
ok 2014-05-29 12:59:43
będzie [usunięte przez administratora]szuka nowy chłopaków do zabawy
olbrycht 2014-08-29 14:41:01
cześć wszystkim, niedawno pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
1
pulpa 2014-08-29 16:40:19

1. nie ma czegoś takiego jak proces rekrutacyjny w tej firmjjee - jeśli jest się kuzynem, bratem, synem, wujem lub kolegą któregoś z naszych pracownikuuff on odpowiada za to że kandydat nie bedzie narzekał na warunki mieszkalne, bedzie sie sluchal innego kuzyna, brata kolegi który notabene został wyznaczony do ważnego zadania szefowania, to zostaniemy przyjęci.
2. umowa zlecenie
3. stawki od 23 zł za godz. rurki i maski do kąpieli wełnianej zapewnione
4. za ubrudzone narzędzia i dziury na kolanach w spodniach
pozdrawiam
lol 2014-09-26 12:12:47
23 pln w na kontrakcie to bieda 25 płacą w Polsce nie dajcie się dymać nie rubta za 23 to śmieszne żądajcie minimum 40 pln
kuś 2014-09-26 17:37:00
prezesie coś do pana czuję Kuś pracownik
mw 2014-09-29 17:58:36
ja też Marcinek W.
milo 2014-10-22 21:09:50
Prezes lubi porostu chłopców i tyle
pracownik 2014-11-04 17:48:15
Chłopaki nie dajcie się dymać 15-16eu żądajcie to posrednicy nie mają żadnych kosztów są wstanie tyle zapłacić. Jak prezes ma na uciechy to znaczny że go stac
lipa 2014-12-18 13:45:20
Jeśli się szanujesz,daj sobie spokój.Zrobią cię na szaro.Pod przykrywką miłej,bezkonfliktowej atmosfery tracisz nerwy na stanowisku pracy.Arogancja w białych rękawiczkach.To jest pikuś,jeśli jesteś singlem,nie masz poparcia,na starcie masz pozamiatane.Towarzystwo wzajemnej adoracji,jakbyś na to nie spojrzał.Kim jesteś,dowiesz się po stawce,zresztą w złotówkach.
1
lolik 2014-12-18 23:04:00
Miła atmosfera bez konfliktowa
praca a boss coś jeszcze proponuje?
Jest podobno ciepły lubi tą samą
Płeć zaraz zaraz jak to się nazywa





1
Robol 2015-01-03 20:52:49
PANOWIE JA PRACUJE TAM JUŻ TROCHĘ CZASU I NIE NARZEKAM KASA NA CZAS WSZYSFKO GRA HMM CO DO KUZYNOSTWA I BRATERSTWA TO PARANOJA NIEMA TAKIEGO CZEGOŚ NO NYNAS TAM FAKTYCZNIE LIZYDUPY ALE RESZTA JEST SUPER CO DO PREZESA HMM GWARA TUJE GEYEM NIE JEST WIĘC PLOTY OD LUDZI SREDNIEGO POZIOMU SA BEZSESU JEŻELI JESTEŚ CIECIEM NIE MONTEREM 23TO ZADUZO DOBRY MONTEREM 40 ZŁ NA START
Robol 2015-01-04 22:45:18
Agencja dobre sobie zapraszam do szkoły podstawowej i zaznajomić się co oznacza agencja pracy bo jc daje narzędzia transport zakwaterowanie wiec na ogarnięty rozum to kurna nie jest agencja powiem tak napierdalacie na jc jak i inne firmy 14 euro heh nie dla takich laików jak ty kolego bo jak jesteś takim zajebistym fachowcem to co robiłeś w tej agencji i zapewne będziesz dzwonił o robotę jak większość z heitow z ta
do robola 2015-01-05 15:36:49
Yntelygent firmowy,jak ci dobrze to nie obrazaj innych.zakwaterowanie,transport,narzędzia,to jest jakaś łaska?Nie znasz swoich praw.Ludzie przyjeżdżają dla kasy,jak na Szwecję,kasa jest zdecydowanie za mała.Na jakiej jesteś umowie o pracę?Jak się skończy,co zrobisz?W życiu możesz być tylko dwóch rzecz pewien,że umrzesz i będziesz płacił podatki...
Robol 2015-01-06 19:57:42
Ynteligent nieźle nie obrażam nikogo pisze jakie są realia na Szwecjęalo to zapraszam do szycia albo 3b tech Aleksander oni płacą więcej heh na wyjazd 13 euro na powrót okazuje się ze masz 6 zgadzam się ze za mało ale nic nie poradzimy jeżeli chcesz pracować w Szwecji musisz się liczyć z tym poza tym teraz w tych czasach coraz mniej firm płaci więcej chyba ze własną działalność wiec ja pisze ze na te realia pracy w Szwecji to jc i tak dobrze płaci dodam że Szwecja to nie Norwegia a i tam coraz gorzej z płacą
Robol 2015-01-06 20:02:45
Co do umowy nieważne jak się skończy są inne firmy wiec nie martw się co będzie potem moim zdaniem lepiej zarobić mniej o tys i mieć stała robotę niż zarabiać tys więcej i myśleć o Boże co zrobię w okresie zimowym jak będzie przestój na izolacji hmm może sprzedawać choinki pod lidlem to twoim zdaniem jest dobry kierunek czy a nie
mirek 2015-01-07 11:56:47
No to HWD wszystkim w jc i b3
1
do robola 2015-01-11 13:16:34
Wygląda na to,że jesteś wyjątkowo zdesperowany.Przecież w J.C. nie ma stałej pracy.Oszukujesz sam siebie,albo chodzisz z telefonem zamiast narzędzi,udzielasz się w eterze.To jest twój sposób na pracę w izolacjach termicznych?Choinki sprzedają się zimą,na lato poleca darcie pierza.
robol 2015-01-25 18:49:48
Mirek heeheh niema pracy stalej dla ludzi z pod biedronki osobiscie znam ludzi co pracuja tam juz ponad 7 lat i nikt nie narzeka ale wiadomo cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nagle zla firma honoru troche plissssss he he desperatem nie jestem ale nie narzekam zarabiam dobrze a czy pracuje z telefonem czy bez to chyba malo wazne wazne ze zarabiam a nie biegam z firmy do firmy bo rzekomo niema pracy ja bardziej obstawiam ze firmy nie maja pracy dla ciebie :)Ale przeciez mozna hejtowac jc a co tam heheeh jestem w internecie nikt mi nic nie zrobi a jak co do reala to biegales do kierowniczka z lizakiem :) pozdro i mam nadzieje ze to ujebie wszystkich pseldo izolerow z neta heheeh RADA JAK CHCESZ SIE PRZEKOKNAC JAK NAPRAWDE JEST W DANEJ FIRMIE NIE PYTAJ SIE BYLYCH PRACOWNIKOW BO ODPOWIEDZ BEDZIE OCZYWISTA :):)
do robola 2015-01-28 12:30:37
Nie możesz dobrze zarabiać,J.C.płaci złotówkami.W Szwecji,wybierasz kasę z bankomatu przewalutowaną,po kursie bankowym.Ludzie piszą o zarobkach 25pln/h,czy jest ktoś,kto ma powyżej 10euro?Dobrze ci jest w J.C.,twoja sprawa,ale pisz jak jest.Nie piszesz nic o umowach,diety są?Chcę pracować,ale za pieniądze,w końcu sprzedajemy swoje umiejętności i zdrowie.Dzięki za info,pytam grzecznie i kończę na tym,powodzenia.
Jakto 2015-01-28 15:33:20
Czy ktoś w końcu konkretnie potrafi opisać jak wyglądała jego praca, ile zarabiał za godzine jakie byly warunki mieszkaniowe i od czego odtracaja ? co gwarantuja..? co jest w umowie a jak to wyglada na prawde..
ole 2015-01-30 09:39:09
można zrobić la..........kę prezesowi lubi to nie odciągają tylko obciągają wynagrodzenie 25 złotych w Polsce mam 30 35 nara robiłem u nich jakiś czas żenada to jakaś agencja nawet nie zatrudnienia tylko towarzyska banda popaprańców podobno wszyscy popaprańcy lgną do nich nieroby bez wiedzy zobaczcie dla kogo robią cały czas jedna firemka to o czymś świadczy
Byly Pracownik 2015-02-05 15:39:39
Jestescie popaprani po Huj... piszecie że lipa itd przed każdym wjazdem każdy z nas wiedział doskonale za co jedzie
Nikt nikogo nie zmuszał tylko i wyłącznie każdy z nas decydował czy jechać czy nie.
A co do prezesa ogarnijcie sie ma żonę dwójkę dzieci żal wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska i tyle
A co do zarobków zastanówcie się robota na lajcie bądź ok rób co do ciebie należy i bd ok
A nie cześć jezdzi by gibac się i za free kasę brać
Byłem kilka razy z tej firmy i jestem zadowolony bd okazja pojade naoewno
Co do towarzystwa i atmosfery każdy inwidualnie dobiera ludzi którzy mu pasują i tyle
Byly Pracownik 2015-02-05 16:23:50
Każdy z nas jadąc gdzieś za granicę na robotę nie ważne jaką ma jakieś plany co do kasy która przywiezie
Skoro po powrocie cel został osiągnięty czy w trakcie pobytu jest ok
Problem polega na tym ze sporą część naszego społeczeństwa przywykla do narzekania
Nie pasują warunki umowy walcz udowodnij ze jesteś wart większych zarobków
Każdy wie na ile go stać
Żal czytać niektóre komentarze Tak jakbyście zazdroscili
Każdy z nas ma prawo żyć lepiej jeden bd robił wszystko by to osiągnąć drugi bd płakał nad swoim losem marudzilem jak to źle nie jest k... ogarnijcie sie po jaki (usunięte przez administratora) w takim razie jeździcie i placzecie jaka lipa tam itd
oj tam oj tam 2015-02-05 23:45:17
Ha ha ha dwójka dzieci żona ja pier... No to jej tylko współczuję rodzinka przykrywką jest ge...j
1000 procent oj słyszałem oj słyszałem Ale to nic takiego teraz to takie normalne że sam się dziwię że się czepiam oj tam oj tam ha ha ale jak sie będziesz witał z prezesem Marcinkiem to pamiętaj że nie jedno berło w dłoni dzierżył i nie tylko
ups 2015-02-09 16:44:44
jest ciepły to fakt też odnoszę takie wrażenie
1
ja 2015-11-11 15:31:29
szkoda tylko że tam najważniejsi są pracownicy nie mający pojęcia o pracy ale za to mają przyjaciół , rodzinę we firmie i to oni na których robią prawdziwi fachowcy będą zawsze mieli lepiej od tych pierwszych na wielu płaszczyznach-oby szefom tej firmy z czasem nie przyszło zmieniać nazwy firmy co 4 miesiące aby fachowców znaleźć bo firmy od których mają zlecenia się na to nie na biorą - nie są idiotami-a takie problemy w tym kraju już parę firm miało - i skutki są dla nich opłakane - jak napisał ktoś wyżej na temat ze cały czas wisi oferta dla monterów-zapewniam że to nie dobrze dla firmy a niżeli dobrze-pzdr
dddd 2016-01-05 17:57:42
witam czy ktos konkretnie morze napisać ile tam się zarabia za miesiac pracy y oraz czy firma płaci za dojazd czy sa djety lub posiłki i jak z mieszkaniem
ddd 2016-01-06 16:10:13
Jestem monterem z długim stażem pracy i już raz jechałem do firmy w Gdyni bo nic przez telefon nie powiedzieli i jak się dowiedziałem za jaką kwotę mam jechać do Dubaju to nawet nie chciałem zaczynać wypisywać papierów bo to była żenada dlatego się tak pytam bo na forum nigdy nie piszą konkretów tylko głupoty a pracuję za granica od 2006 r w Norwegii się tak z kasa ukruciło że nie opłaca się jezdzić i szukam czegoś leprzego pozdrawiam
Były pracownik tłumacz 2016-02-23 18:10:42
Rekrutacja na tłumacza angielskiego, nie znam fachu izolacji:
Rozmowa przez telefon dogadanie wszystkiego ok.
Zajechałem na miejsce i się okazało ze stos papierów do podpisania o których mowy wcześniej nie było, podpisałem ponieważ przyjechałem do szczecina z daleka. Pieniążki baaardzo słabe wiozłem ok. 6500 za miesiąc pracy w Szwecji, wyjazd niby na 8 tygodni i 2 w Polsce, ale okazuje się ze ludzi przyjeżdżają na 2 tygodnie i do domu ponieważ praca "się skończyła" a niektórzy siedzą po 10 tygodni w pracy ogólnie paranoja nikt nie wie kiedy zjedzie ani kiedy wyjedzie i czy wyjedzie wogóle.
Hotel (dokładny adres: Hällungevägen 8, 444 97 Svenshögen, Szwecja, żółty budynek z zielonym koszem przy drodze) porażka syf straszny, pełno uchodźców, w budynku wyżej, budynek nadaje się do rozbiórki ale Hary właściciel polaków jeszcze zmieści... mieszkanie w pokoju po 5 osób na piętrowych łóżkach, ogólnie jak już wyjedziesz to maja Cie w nosie.
2
miś 2016-03-03 17:05:29
Bo to agentura na max zarobek. Wolski boss lubi hazard potrzebuje kasy no to czego się spodziewasz brnijcie dalej w takie gó..na polaczki to się dorobicie,syfu w takich miejscach gdzie was kwaterują . Czemu nie sprawdzacie takich g...en. No to się tłumacz dorobiłeś , jak znasz język to zapodaj komu trzeba uchronisz innych od bez nadziei
Kaszalon 2016-05-13 15:35:18
Zastanawiam się jak to jest w JC Services że takie sprawy jak zarobki zagraniczne tutaj roztrzygamy, bez sensu
Marek 2016-11-08 14:57:35
Wszedłem z ciekawości poczytać opinie i widze ze najwiecej szczekają goście co 25 zarabiali czyli przeważnie panowie spod biedroneczki co w życiu wełny nawet nie widzieli i odwalili 1 wyjazd
Praca w jc jest ok
Pieniądze na czas zawsze miesięcznie dobremu monterowi wyjdzie min 9 tysi jak trafi lepszy projekt to wiecej
Za wszystko płaca dojazdy spanie narzedzia tez dają firmowe
Z tego co wiem to nie ma żadnych umów zleceń bo firma ma podpisana umowę ze związkami i płaci za cała wypłatę podatek
Ja pracuje juz kilka lat i sobie chwale
Atmosfera na wyjazdach ok nie ma dziwnych gości pijaków itp. bo takich szybko sie pozbywają
Zakwaterowanie rożne przeważnie wynajęte domy mieszkania czasem campingi ostatnio zaczęli robic dla innych firm i z tego co słyszałem to sie sporo poprawiło
1
dddd 2016-11-18 11:03:31
Marek a co sądzisz o izolerze albo b3tech. gdzie jest lepiej?
Zostaw swoją opinię o JC Services - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JC Services