polecam firmę Remark. Rzetelnie i profesjonalnie.
Jaka umowa obowiązuje w Remark podczas okresu próbnego?
Ile jest zmian w Remark?
Szefie jestem bardzo zadowolony z pracy.Atmosfera rodzinna,jest Pan bardzo wrażliwy na nasze kłopoty i sytuacje rodzinne . Dziękuję w imieniu innych pracowników .Poza tym robimy fajne roboty,całą zimę w ciepłe i w super obiektach bardzo prestiżowych .Aż przyjemnie się robi.Dzieki i polecam firmę. Dobry skład jest teraz Nie trzeba nikogo pilnować Powodzenia szefie i dużo zdrowia.
Ktoś tu szefowi podważa opinię.U nas nie ma nadgodzin .Pracujemy od 8-16.30 z przerwą na śniadanie .A płaci w ratach bo my pracownicy chcieliśmy tygodniówki Chyba konkurencja nie śpi w nocy Pracuje 2 lata u nie narzekam. Pozdrawiam tego cierpiącego na bezsenność
Witam wszystkich współpracujących z firmą Praca w remarku jest praca do której trzeba mieć predyspozycje artystyczne i zdolności manualne. W rękach trzyma się dłutko lub mała szlifierkę do polerowania powierzchni , Trzeba się orientować w doborze profesjonalnej chemii. Uważam że to jest ta trudność z którą nie wszyscy mogą pojąć . Wymogi klienta są duże i nikt nie chce mieć fuszerki. W firmie ppalenie i picie nie jest tolerowane i to jest bol dla wielu panów Co do wypłat to normalny pracownik nie zada zaliczki co drugi dzień i ztym się Państwo zgodzą
Ktoś nie ma co robić. Proszę podać konkretną pracę tego roczna. Od kiedy Pan jest na etacie
Jakie godziny pracy obowiązują w Remark?
Jestem warszawskim kamieniarzem od 30 lat. Los nie zetknął mnie z firmą Remark Pana Kołodziejczyka. Ale jak sądzę na moje szczęście. Nie spotkałem jeszcze kamieniarza na warszawskim rynku który by wyrażał pochlebne opinie o w/w przedsiębiorcy. Za to wszyscy moi znajomi bądź spotkani na budowach byli współpracownicy mają o nim opinię negatywne i to delikatnie mówiąc. Bardzo podobnie jest z Panem Leszczyńskim.
Proszę się zająć własną firmą a nie oceniać innych.Myślęże o Panu też chodząnegatywne opinie ,bo kazdy który przychodzi do nowej firmy to twierdzi ze poprzedni pracodawca(usunięte przez administratora)Ja też jestem warszawskim kamieniarzem i z budowami nie mam nic wspólnego.Jak możnatak oczerniaćnie znając mnie.Zapraszam na spotkanie to porozmawiamyo tych cennych pracownikach których Pan zatrudnia.W większości to ci którzy dostaną zaliczkę i się więcej nie pokazują albo kradną narzędzia i giną lub jeszcze Ci co zamiast pracować,siedzą w telefonach i co chwilę na papieroska.Jeżeli Pan prowadzi firmę to powinien Pan juz mieć doświadczenie bo niewierzę że u Pana jest tak cudownie.Nie powinien Pan innych oceniać bo poniża się Pan do poziomu tych co Pana pracują. Czekam na to jak zareaguje Pan Leszczyński.Pozdrawiam i proszę pilnować własnego podwórka.Szkoda że Pan pisze anonimowo,wtedy można wszystko pisać a nie ma Pan odwagi się ujawnić. Pozdrawiam Marek Kołodziejczyk
Nie płaci żadnych nadgodzin podstawę dzieli na raty a na koniec (usunięte przez administratora) koszmarny pretensjonalny człowiek
U nas nadgodzin nie ma pracujemy od8-16.30/17 z przerwą na śniadanie .A płaci tygodniówki bo tak ludzie chcą a nie raty . Dobrze że odszedłeś
zgadzam się z opinią Anatola, nie płaci,ludzi traktuje jak (usunięte przez administratora) , z niczym i z nikim się nie liczy stosuje mobing , nadaje się pod prokuraturę , ktoś powinien zweryfikować ten przybytek zwany firmą że nie ma kary na takich praca u tego Pana przypomina czasy (usunięte przez administratora), jak się dasz to na głowę narobi
(usunięte przez administratora) i tyle. Ze ci nie wstyd tak ludzi (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)z ciebie i tyle. Pewnie często wspominasz czasy kiedy zarabiałeś miliony, ale sam widzisz że życie weryfikuje (usunięte przez administratora)podejście do życia.
Płaci,płaci Ja pracuję już jakiś czas i nie mam problemu.Wy wszyscy teraz tylko macie argument że nikt nie płaci.Z innej firmy też uciekacie bo nie płacą Stara śpiewka.A może warto się zastanowić nad sobą dlaczego tak jest.
Loko a ty w dzisiejszych czasach chyba nie możesz się odnaleźć.Oczekujesz wielkiej kasy,samochodu służbowego i telefon firmowy.Ale niestety wykształcenie nie to i kultura osobista nie ta.
Z ciekawości weszłam dzisiaj na GoWork i na firmę Remark, w której kiedyś pracowałam jako sprzątaczka po remoncie. Pan Marek pomógł mi i mojej rodzinie finansowo i nie wierze w to co tu niektórzy piszą. To jakaś konkurencja bo inaczej być nie może! Panie Marku proszę się niczym nie przejmować i robić swoje! Zofia S.
Sprawa sprzed miesiąca. Bylrm zmuszony iść gdzieś do pracy i poznałem osobiście właściciela. Na samym początku przechwalał się swoimi osiągnięciami sprzed 15 lat i chciał wywrzeć na mnie jak najlepsze wrażenie. Ciągle tylko mówił ile to nie ma pracy i ile on to nie zarabia. Kurcze ja szukałem pracy a nie chciałem przyjść na spotkanie o biografii właściciela...
Nieraz warto poznać historię pracodawcy i firmy.Widocznie nie wiazales żadnych dłuższych planów z tą firmą tylko znów przelotnie .Szukaj dalej.Powodzenia.A nawiasem mówiąc firma p.Marka ma naprawdę duże osiągnięcia na rynku i dużo pracy .
(usunięte przez administratora)obiecywał 25zl na godzinę. Ostatecznie dostałem około 18zl i jeszcze chciał skasować mnie za odzież roboczą która szef kupuje w lumpeksach. Dodajcie do tego profesjonalne narzędzia z Lidla i tak wygląda firma remark...
Dziękuję bardzo za super wykonaną usługę.Pelen profesjonalizm,terminowo.Polecam firmę.
Dziękujemy za liczne opinie. Widząc Państwa zainteresowanie naszą firmą postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl.
Zakład Usług Wielobranżowych REMARK jest firmą rdzennie polską, z ponad czterdziestoletnim doświadczeniem w świadczeniu profesjonalnych usług kamieniarskich, remontowych i konserwacji zabytków, hydroizolacji i Anti-Graffiti System.
Przedsiębiorstwo stale rozwija się i wzbogaca swoją ofertę o nowe doświadczenia a co za tym idzie nowe technologie jak i unowocześnia już istniejące.
Jesteśmy przekonani, że dzięki Państwa spostrzeżeniom, uda nam się zadbać o to, by współpraca z nami była jeszcze bardziej satysfakcjonująca.
Jesteśmy otwarci na komentarze i merytoryczną dyskusję z użytkownikami forum.
Natomiast wszelkie szczegółowe pytania, niewyjaśnione i problematyczne sytuacje prosimy opisywać na adres [email protected]
Z poważaniem
Marek Kołodziejczyk
praca w firmie Remark to ekstremalne wyzwanie , nie płaci tyle ile się umawia a po za tym zatrudnia na czarno i potem szukaj wiatru w polu
Jestem w zasadzie nowym pracownikiem i wszystkie te wpisy w stylu "nie płaci" czy że jest złym pracodawcą to jedna wielka ściema. Pan Marek na swoją niekorzyść daje szansę ludzią z problemami, a oni to wykorzystują. Sam widzę jak alkoholicy po wypłacie i nie przychodzą do pracy, zawalają mu terminy, okradają, a gdy on im dziękuje za współpracę to jeszcze go oczerniają w internecie. Ludzie jak chcecie aby ktoś był fair względem was to musicie być fair względem niego. Każdy chce zarabiać dużo i lekko pracować, ale tak w życiu nie jest. Co do firmy to fakt że można się dostać tutaj przez urząd pracy jest wystarczającym dowodem na jej rzetelność i uczciwość, a wszystkim wypisującym źle komentarze życzyć mogę tylko poukładania sobie wreszcie życia bo naprawdę tego potrzebujecie.
Polecam firmę . Może nie jest tania, ale oszczędzając biorąc partaczy wychodzi dwa razy drożej
Jakie są mocne strony pracodawcy Remark?
Przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Zabrali zaliczkę i zniknęli. Potem kontakt się urywa. Zmienia numery telefonów
WIEM KTO TO NAPISAŁ Ten Pan ma ok 300 (usunięte przez administratora)przez niego wierzycieli Jest poszukiwany przez konserwatorów zabytków i nie tylko MOJE TELEFONY OD LAT SĄ TAKIE SAME KTO CHCE NIECH SPRAWDZI 513132797
Pracowałam cztery lata i mam zupełnie inne zdanie. Pozdrawiam Pana Marka , Krysia z Landu :)
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Remark?

Jak się pracuje w Remark?
+Zobacz opinie na temat firmy Remark tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Remark?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 5 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!