brak logo

Mostostal Warszawa S.A.

Warszawa

Opinie o Mostostal Warszawa S.A.

Student 2015-02-24 10:32
Witam, Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Chciałbym kandydować do niej na stanowisko inżyniera.
atlas 2016-02-10 16:17
Specjalista, Dział Analiz i Rozwoju, płaca b.dobra powyżej średniej, świetna atmosfera pracy, praca lekka głównie pisanie maili i załatwianie prostych spraw, angielski wymagany im wyżej tym lepiej bo używa się codziennie
1
mostostalowiec 2016-03-15 21:22
Prawo Pracy w tej firmie jest pojęciem abstrakcyjnym. Dziennie nadgodzin minimum 3 (oczywiście nie rozliczane), zaległe urlopy z 3 lat bez możliwości ich wykorzystania, parę lat pracy i żadnego szkolenia poza obowiązkowym bhp, a słowo premia to nie istnieje nawet na święta. Do tego malownicze podróże na budowy na drugi koniec Polski oczywiście bez delegacji i samochodów.
To są warunki pracy w mostostalu i dotyczy wielu osób z dużym stażem, o których można powiedzieć, że przyczyniły się dla firmy. Zresztą teraz niby "stawiają na młodych". Wiecie dlaczego? Bo starsi pracownicy już wytrzymać nie moga i sukcesywnie odchodzą, a młodym się wydaje, że ta nazwa to dobra marka. Stąd takie zatrzęsienie ofert pracy.
Nie polecam, praca w tej firmie grozi frustracją - pracownik z 5-cio letnim stażem.
4
Inny Mostostalowiec 2016-03-22 10:26
Pracuję w Mosto od 6 lat.
Sprawa nadgodzin została rozwiązana w następujący sposób - z naszej podstawy zostało wydzielone ok 10% jej wysokości i nazwano to "ryczałtem za nadgodziny". Tym samym pomniejszyli sobie koszty związane z ZUSem, a my pracujemy tyle ile zażyczy sobie tego przełożony.
Gdy już zaczniesz tam pracowac, to niezaleznie od tego czy masz lat 24 czy 54, twoim miejscem pracy raz jest Gdańsk a raz Kielce. I czasem masz tydzień na to, by stawić się w nowym miejscu "bo jesteś pilnie potrzebny". Delegacje nie są wypłacane - tworzone są aneksy do umówy, zmieniające miejsce pracy. Fakt - nie trzeba tego podpisywać, ale wiąże się to z rozwiązaniem umowy.
Podsumowując - Mostostal to kolesiostwo. I brak szacunku dla pracownika. Niestety. Wszystko zaczęło się walić na przełomie 2010/2011. I ten stan dala trwa. NIE POLECAM.
4
mostostalowiec 2016-04-02 18:49
Takie są realia, nadgodziny powinny być dokumentowane i rozliczane wg Prawa Pracy. Wobec pracowników nie stosuje się ani jednego, ani drugiego, każda próba związana ze składaniem dokumentów z nadgodzinami kończyła sie dla większości osób rozmowami z szefem/dyrektorem, że "tak nie może być, bo na budowach tak się pracuje itp.". Za nagdodziny to praktycznie druga pensja wychodzi, pozostaje tylko sąd.

Inny mostostalowcu - nie słyszałem o 10%, nigdy nie dostałem takiego papieru i na paskach też nie ma o tym wzmianki.
1
zainteresowany MK 2016-04-23 21:35
A ile zarabia inżynier budowy w Mostostalu teraz?
ekonomista 2016-04-24 09:42
Dużo bardzo dużo
ok 2016-05-01 23:01
Inżynier budowy zarabia ok. 3000 - 4000 brutto w zależności od doświadczenia.
zainteresowany MK 2016-05-02 14:19
dzięki za odp... ale jest to kwota bez nadgodzin?
Takitam 2016-06-07 21:11
Pytanie: Nie poszukują teraz asystenta Kierownika Kontraktu? Inżyniera Projektu?
1
KIM 2016-06-10 15:16
Dostałem u nich pracę inżynier-majster budowy za 2500zł netto-czytaj do ręki,bez kwatery. Na budowie była to najniższa pensja. Robotnicy mnie wyśmiali. Nadgodzin jest duuużo. Niestety są niepłatne. A jak byłem wcześniej u nich na tych śmiesznych rozmowach kwalifikacyjnych to patrzyli się na mnie wilczym wzrokiem.Wiadomo polaczki.
3
KIM 2016-06-13 20:34
Napisałem wyraźnie. Pensja inżyniera,majstra budowy po studiach które są bardzo ciężkie i już z paroletnim doświadczeniem w zawodzie 2tyś zł netto,na czysto,do ręki. BEZ dodatków. Godzin duużo i niby do odbioru,spróbuj odebrać. pensja Tyle co salowa w szpitalu albo sprzątaczka w hipermarkecie. Bardzo nieprzyjemni w rozmowie na budowie,patrzą wilczym wzrokiem. Cieśle-zbrojarze u podwykonawców zarabiają 3,5-4 tyś na rękę,kwatera i dojazd busem służbowym,robotnicy się nabijają na budowie z inżynierów i ich zarobków. Taka jest prawda. Idź przekonasz się.
KIM 2016-06-16 15:41
Inżynier budowy lub odpowiednio majster budowy to NIE JEST FIZYCZNE stanowisko a NAROBIĆ TO FAKTYCZNIE TRZA SIĘ DUŻO NAROBIĆ!!!
maka 2016-06-16 15:44
W biurze to co innego-8 godzinek,soboty wolne,ciepło i klimatyzacja,może i więcej płacą w całej Polsce,ha,ha,ha,ha,ha,ha !!!
1
KIM 2016-06-16 18:02
A KIEROWNIK chce żebym robił a nie pasuje mu odmówić,żalił się że 9,5 roku czekał na awans,szkoda mi go i pomogę mu.Byłem kiedyś wolontariuszem to teraz ciutkę też można. Wychowałem się na filmach Człowiek z żelaza,Baza ludzi umarłych,Wajdy i Hłaski. Nożeczywiście młode pokolenie chce tyle co ludzie na zachodzie Europy i JA to popieram,ceny u nas przecież takie same co w Niemczech,benzyne to nawet dużo droższą mamy -do naszych zarobków,a chleb też drogi w Polsce,za 1kg w Deutschland płaciłem 90 centów,to w Polsce płacę dużo więcej. Robie bo robie na tych budowach,od małego nauczony roboty w polu i na budowie,dziadek był cieśla dachowy,brał mnie w wakacje na dachy,od 16 roku życia robie,na wyjazd nad morze za swoje,motor za swoje.Fakultet mam ukończony dobry,sam prof.Witkowski mnie chwalił bardzo za statykę,mechanikę budowli,było tak że z konstrukcji metalowych tylko JA jeden odpowiedziałem,rozwiązałem zadanie na tablicy,dr hb. nie mógł wyjść z podziwu, a u prof.Paulo też miałem same 4, do stypendium brakło mi 0,2 pkt na 4 roku. Tata mi nie pomagał,sam musiałem iść do przodu,przełamać los. Dziekan mnie bardzo cenił na wydziale,do tej pory mam kontakt. Na budowie to śmieją się Ci zbrojarze że zarabiam 2tyś. No co ja poradzę-taki los? Wierzę bardzo w plan Morawieckiego,bardzo wierzę,wierzę w Polskę naszych marzeń i snów! W PIS bardzo wierzę! W siebie najbardziej i w Transcendentnego Dyrektora na Samej Górze! Kolega mnie ciągnie do Anglii za foremana,2400 funtów na miesiąc.Może i warto. Szkoda że w Polsce tak jest-jak jest.
4
fart 2016-06-16 18:54
to przyjmuj się szybko póki to widzisz!!!!
rokita 2016-06-16 19:00
ty dobze widzis chyba w okularach patrzysz,a tak na marginesie to sam z siebie te bzdury piszesz czy na Konstruktorskiej ci kazali od PR? leć z uprawnieniami zobaczysz jakie kokosy że w koszu nie pomieścisz,jak się komu poszcześci bedzie kierownikiem robót od rana do nocy a i w sobotę też trzeba a co zdziwko? hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi
1
gość 2016-06-16 19:03
przyjmuj się szybciutko,posada jak marzenie od rana do nocy na budowie.
1
beny 2016-06-16 19:07
to może dla ciebie w sam raz robota,wzrok masz trochę słaby ale w okularach można,a kasa jaka chyba ogromna, ale trzeba się spieszyć,może przyjmą,jakie to byłoby szczęście,
zen1 2016-06-16 22:01
o ta oferta wyśmienita,rodzinę utrzymasz za to i siebie,a jaki prestiż,ja staję w kolejkę jako pierwszy. maliniak z 40 latka uśmiałby się. na ciecia za 2500 nie macie nic?
bugi 2016-06-16 23:14
a ty w ogloszeniach robisz? pisać potrafisz? jesteś fizyczny pracownik czy raczej psychiczny
KIM 2016-06-17 08:52
Zakładam że jest Pan inteligentnym człowiekiem,jeśli jeszcze ma pan wątpliwości to może trzeba się przyjąć do roboty. A wszystkim którzy nie dostają kasy za nadgodziny i inne sprawy jak są poważniejsze-ostro do PIP,Związków Zawodowych,Sąd Pracy,jeśli jest dowód. Nie odchodzić z podkulonymi ogonami tylko walczyć o prawdę i uczciwość. W innych firmach widziałem jak podostawali wyroki i grzywny za takie sprawy,a nawet za mobbing psychiczny to zaraz siedli na d. A na kierownika trzeba myślę próbować. Kierownik to chyba nic nie robi tylko wydaje polecenia. W muratorze ostatnio czytałem że kierownik bud. zarabia w Polsce 8 tyś zł, ale nie pisali czy za 2 czy za 1 miesiąc. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
8
ghdg 2016-06-17 12:53
te skórę trzeba mieć grubą,nie zazdroszczę
1
ghgwb 2016-06-17 14:20
przejdź piętro niżej do kadr to może ci powiedzą albo do asystenta zarządu,albo na przerwie zapytaj na parterze w barze,tu na forum to nie
wolny 2016-07-31 11:50
Omijajcie ta firmę jak chcecie pracować w normalnych warunkach, zatrudniłem się na inżyniera bud., przepracowałem 3 miesiące okresu próbnego potem, prawdopodobnie w wyniku braku innej na dany moment opcji, przedłuzyłem umowę. Po 4 miesiącach się zwolniłem.
Płaca w Warszawie 3500 brutto, podobno niektórzy są w stanie więcej wynegocjować ale to zakres 500 zł brutto więcej
Godziny - około 10-11 godzin dziennie, nie wolno się wychylać z rozliczeniami i nikt nie dostawał za nadgodziny rekompensaty, urlopów raczej nie dają, większość ma ogromne ilości zaległych dni
Jest naprawdę słabo, nie wierzcie w nic co opowiadają na rozmowach rekrutacyjnych.
16
do ryś 2016-08-11 19:33
Bo wszyscy co chwile popracują się zwalniają i cały czas potrzeba narybku na wypełnianie stanowisk.
6
Obserwator 2016-09-13 17:53
Prosze tak nie narzekać. Wysokie szczeble na budowach to dodatkowe profity od hurtowni. Jest dodatkowa kasa, wyjazdy, itp. Pewnie nie wszędzie tak jest, ale Panowie z samego centrum Polski wiedza o co chodzi:)
inż budowy 2016-09-20 14:31
jestem inż budowy do pensji trzeba doliczyć opiekę medyczną kartę multisport, dofinansowanie na kulturę. Wracając do firmy ogólnie nie jest źle, ale da się wyczuć lekki chaos, nikt nic nie wie decyzje są zmieniane 3 razy w tygodniu mam dosyć ale na pensję nie narzekam :)
wendy 2016-09-25 14:41
co to znaczy dobre benefity? bo jeżeli to multisport, dofinansowanie biletów, "opieka" medyczna i karty na świeta to nie jest więcej jak 1000 zł rocznie
adam 2016-09-29 11:35
Pojawiła się ostatnio oferta - Specjalista ds. Ofertowania - branża ogólnobudowlana, miejsce pracy: Kraków. Na jakie zarobki może liczyć kosztorysant z 2-3 letnim doświadczeniem w tej firmie? Jakie są warunki pracy, atmosfera?
zainteresowany MK 2016-10-18 17:43
kurcze tyle różnych opinii... ale z rozeznania małego wiem też że nie jest aż tak źle... zależy od budowy chyba, miejsca gdzie się trafi
dud 2016-10-18 21:40
O takich rzeczach i tak najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @romek, bo przecież wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie. Ważne dla mnie jest to, żeby wypłata była adekwatna do powierzanych zadań, wiecie czy jest to w pełni możliwe? Pozdrawiam
Nicki Cruz 2016-11-17 15:11
ale jaja,ale jaja,ale jaja,ale jaja!
Nicki Cruz 2016-11-17 15:14
ale jaja,ale jaja,ale jaja,ale jaja !!
Mark 2016-11-27 11:18
To co tu czytam to aż głowa boli. Pensja dla inżynierów 2,5-3 tyś po 11 godź dziennie praca?? To szok jakiś!! To jest pensja równa pomocnikowi zbrojarskiemu lub ciesielskiemu. Fachowcy cieśle-zbrojarze mają teraz po 20-23 zł netto na godź. miesięcznie to jest 4 tyś netto. To jest chory system płac i rachuby,degradacja kadry technicznej,dno. żeby kierow. robót zarabiał tyle co cieśla czy murarz 4 tyś. To jest chore. Świat do góry nogami!!! Szacunku nie ma. Pyskują do człowieka,zęby szczerzą kły...
14
bezrobotny 2016-12-01 21:22
Firma próbuje ostatnio poprawić swój PR ale ta ilość ogłoszeń o pracę, pomimo braku zleceń, jest zastanawiająca...
7
kret 2017-02-19 12:46
Ludzie ... brak słów...
Startowałem na inż. budowy, mam doświadczenie, zrobiłem uprawnienia ale jeszcze nie czuję się na siłach na wyższe stanowiska. Powiedziałem kwotę, uważam, że realną tj. 5000 brutto.... Pan kierownik stwierdził, że za dużo i że nie mam szans bo on ma na moje miejsce za 2500 brutto ... Ludzie proszę was, szanujcie się, kto się zgadza za te pieniądze... to nie jest prestiż zarabiać jak na kasie w biedronce będąc inżynierem
10
Gim 2017-02-19 18:23
To się potwierdza co i mnie mówili w grudniu. SZOK-5000 brutto z uprawnieniami to taka najniższa pensja a oni proponują 2500brutto to jest tragedia...
Dobrze że to ludzie piszą na forum. Dno w wynagrodzeniach... Na rozmowie to pytali się dlaczego odszedłem z poprzedniej firmy to Ja nie narzekałem że mi mało płacili, a ile chcę zarabiać u nich pytali to też z nich jaja robiłem że tak jak na przetargu budowlanym że najniższą cenę chcę 2000 to oni że dadzą 2500 brutto... pieprzył coś że u nich się dużo godzin pracuje że raz w tygodniu do 22 nawet i że oddają dni wolne za nadgodziny a wiedziałem od znajomego że nie chcą oddawać...
2
oliv 2017-03-16 17:42
Za nadgodziny dają ryczałt 500zl brutto i codziennie 2-3h dłużej w pracy + soboty też opłacone przez ten smieszny ryczalt. Firma DNO
1
Drabina 2017-03-17 20:20
Zero nowych kontraktow, a szukaja tyle ludzi....o co kaman? A no o to, jak sie dowiedzialem w rozmowie tel, ze szukaja pod PRZYSZLE kontrakty. No jak licza ze same PRZYJDA to niech sie juz pakuja. Z ta ekipa co to od 2016 przybywa i przybywa to tylko rozmontuja firme w drobny mak. Kto to dopuscil zeby ten ktos z nikad tam wpadl...nawet go wyguglac trudno, nikt go nie zna w swiecie budowlanym...jak licza hiszpanie ze on i ta ekipa kontrakty przyniosa to sie przelicza. Poltora roku i nic. I nic nie bedzie. Tylko koszty i straty.
2
bidon 2017-03-17 21:11
Sama karta przedplacona na swieta to 800 zl, a dla dziecka 300. Opieka medyczna ok 100 miesiecznie placi pracodawca, a cena rynkowa pakietu 3 razy wieksza. Co kwartal 150 zl na bilety do teatru. Multisport dofinansowuja ok 6o pare zl. To podlicz. Ponad 2 tysie leciutko wychodzi. A to nie wszystko bo sa samochody, telefony bez limitu z internetem, imprezy firmowe, bonus roczny ok 2-3 pensje. A za nadgidziny placa ryczalt. Ja nie narzekalem. Ale jak przyszla ferajna z budimexu to wszystkie zasady poszly w p.... rzeszlosc;) i zaczelo sie kolesiostwo i wszystko po uwazaniu. Systemy zostaly na papierze tylko. Ale pensje sa dobre to na pewno.
3
patryk 2017-03-17 21:22
Ok 5 tys
Maja 2017-03-29 15:02
@bidon czy benefity o których wspomniałeś dalej są oferowane pracownikom firmy? Chętnie również dowiemy się więcej na temat możliwości rozwoju w Mostostal Warszawa S.A.
Pidżej 2017-04-19 13:41
a kierownik robót i budowy ?
1
Spitusek83 2017-05-16 22:15
Witam... Pojawiła się oferta na Specjalistę ds. Ekonomiczno - Finansowych w Poznaniu...

Może ktoś coś powiedzieć na jakie zarobki można liczyć i jak się ogólnie pracuje w biurze w Poznaniu???
asd 2017-07-08 22:33
to nie jest prawda, nie ma czegoś takiego jak ryczałt za nadgodziny w mostostalu, nigdy nie było
karta na święta w 2016 roku to było trochę ponad 400 zł, w 2015 było 800
premie to jest co najwyżej raz w roku w wysokości 1x pensja lub mniej

o warunkach, których piszesz, jak pracuje parę lat w tej firmie, nie słyszałem
3
MKat 2017-07-09 00:01
To wszystko ściema Mostostal Waw to złodzieje
3
niezadowolony 2017-07-26 18:01
MW czołga sie do grobu, wysokie pensje dyrektorów, reszta się tylko może oblizywać..
mimo upływu lat nie wiele się zmienia.. ale dotąd nie ogłosił upadłości mimo ciężkich chwil..
jedni tyrają inni leżakują w zależności od układu.. a układów masa cała.. wszystkie polegają na wyzysku..
czasami można prywatnie dla dyrektorów dorobić, ale nie zawiele.. dziwne że Hiszpanie to tolerują
2
Patryk 2017-08-07 09:33
Opieka medyczna to 12*ok. 65 zł = 780 zł (to cena wg cennika, ale jakbys chciał taki pakiet jako indywidualny Kowalski to cena skacze kilka razy w gore), a jak masz wyzsze stanwoisko to ceny rosną i pakiety większe są, ale nawet ten najniższy jest bardzo bogaty - inne firmy mają znacząco mniej; bilety do teatrów 4*150 zł= 600 zł, Multisport dofinansowują ok 60 zł miesięcznie = 60 zł *12= 720 zł, Karta dla pracownika na święta zależy od dochodu na osobe, ale ok 600 zł, a na dziecko ok. 300 zł. Można dostać dofinansowanie do wczasów do 700 zł na osobę (zależy od dochodow) plus na dzieci też jest, ale niższe. Można też się korzystnie ubezpieczyć na życie za ok 45 zł miesięcznie. No i firma ubezpiecza sama od NNW. No i są dodatkowe dni wolne. Jak to wszystko policzysz to i 3 tys wychodzi (zależy od dochodow oczywiście w pewnej części).
1
wendy 2017-08-20 19:56
Oho, widzę że pracownik HR broni firmy. Otóż w kategorii benefitów trzeba dodać, że 600 zł można dostać na święta przy bardzo niskich pensjach, raczej dodatki na święta to 400 zł. Być może opieka medyczna, multisport i bilety ( biletów nie jestem pewny/a) razem wynosi 2000 zł rocznie ale pracownik płaci za to podatek.
Sumarycznie to ok., dajmy na to, nie 3 tys. a 2500, co w przeliczeniu na miesiąc, przy wyżyłowanej na rozmowie o pracy pensji, wynosi 2500/12 = ok. 208 zł benefitów miesięcznie z drobną korekta o podatki. Dodajmy, że nie jest to gotówka tylko świadczenia, z których nie każdy korzysta.
Czy to jest wartościowy dodatek za nadgodziny (minimum 40 w miesiącu, bo przecież praca od 7 do 17 to niepisany wymóg) i zmuszanie do dyżurów po 17 bez możliwości wynagrodzenia lub nawet zwykłego odbioru godzin? Niech każdy oceni. Dodam, że obligatoryjne są też dyżury w soboty, za które nie dostaje się wynagrodzenia ale wielkodusznie można odebrać dzień wolny. Odbiór dnia wolnego za sobotę też jest skonstruowany ze szkodą dla pracownika ale o tym nie będe teraz pisał/a
Natomiast dofinansowanie wczasów, przynajmniej dla pracowników budów istnieje co najwyżej na papierze dlatego, że znakomita większość ma zaległy urlop, którego nie może wykorzystać z winy pracodawcy, a to wg regulaminu dyskwalifikuje kandydata do uzyskania dofinansowania wczasów.
Zaległe urlopy w firmie są legendarne, pracownicy prześcigają się kto ma więcej. Rekordziści podchodzą pod 100 dni.
1
Zostaw swoją opinię o Mostostal Warszawa S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Warszawa S.A.