brak logo

„Wrobud” Sp.z o o -

Wrocław

Opinie o „Wrobud” Sp.z o o -

Ela 2013-10-29 22:49:15
Proszę o kontakt osoby,które były na kontrakcie w niemczech w 1992 roku lub pracowały w tym czasie w tej firmie we wrocławiu.Inwestycja była wykonywana w Monachium. (usunięte przez administratora)
5
Danka 2013-11-28 09:02:22
Jestem bardzo zadowolona z usług warsztatu, szybko i porfesjonalnie naprawili mój motocykl po wypadku, jesdtem bardzo wdzięczna im za kompleksową i profesjonalną naprawę, to nakomici fachowcy, widać że doskonale znają się na motocyklach
Familyy... 2014-06-03 15:00:36
Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego Developera, nie można im nic zarzucić.
Kamilo 2014-06-16 09:12:34
Zajmują się też developerską miałem z nimi styczność gorącą polecam bardzo profesjonalni godni zaufania.
Miś 2015-01-08 10:29:10
Mieliśmy z nimi do czynienia przy kupnie samochodu KIA i niestety nie możemy przedstawić żadnych pozytywów jeśli chodzi o obsługę salonu samochodowego. Paniusie ma sie wrażenie, że siedzą tam za karę, zainteresowanie klientem żadne, widać że nie mają prowizji od sprzedaży inaczej skakaliby wokół klienta. W rezultacie kupiliśmy auto u konkurencji, obsługa nieporównywalna.
pawel 2015-06-01 08:34:14
Z firmą Wrobud podpisałem umowę kilka miesięcy temu. Mieszkanie kupiłem za rozsądną cenę o niebo mniejszą niż u innych deweloperów, a lokalizacja bajka. W ogóle całe osiedle jest wybudowane i utrzymywane na wysokim poziomie. Okolica czysta, spokojna mam tu naprawdę duży komfort mieszkania. Także ja jestem w 100% zadowolony z zakupu, moi sąsiedzi również nigdy nie narzekali ani na mieszkania ani na Wrobud, wiec jednogłośnie możemy polecić również innym.
Sławek 2015-06-08 14:23:40
Mieszkam z żoną na osiedlu Zielone Wzgórze niedaleko Cichego Gaju, (obie należą do Wrobud Deweloper) i sam widziałem jak się budują. Mieszkamy tu już od kilku dobrych lat i uważamy że nie mogliśmy trafić lepiej, wynieśliśmy się z samego centrum miasta ze zgiełku i hałasu ulicznego. Mamy jak dla nas duże ustawne mieszkanko wyremontowane własnymi siłami wiec wszystko jest zrobione jak należy. Okolica świetna duzo zieleni, sklepy, poczta, szkoła, bank wszystko na miejscu właściwie nie ma potrzeby aby ruszać się gdzieś. W razie jakichkolwiek usterek zgłaszamy do nich co się dzieje i widać ze na wszystko reagują i przysyłają ekipy które naprawiają usterki. Od kilku lat właściwie nawet nie zdarzyła żadna poważniejsza awaria w naszym budynku. Także polecam wszystkich którzy cenią sobie spokój i wygodę mieszkanie w naszej okolicy
toldi 2015-06-23 12:53:02
Kupiłem od Wrobudu mieszkanie przede wszystkim ze względu na dobrą cenę za taką atrakcyjną lokalizację. Firma naprawdę solidna i terminowa. Zaczynam się zastanawiać, czy to możliwe, że za takie pieniądze mam taki standard. Póki co mucha nie siada. Polecam.
Bro 2015-07-06 12:45:50
Odbiór mieszkania od Wrobudu robiliśmy z fachowcem od budowlanki. Znalazł kilka niedoróbek, których bym się nie dopatrzył ale usterki zostały szybko i sprawnie zlikwidowane przez fachowców od dewelopera. Szacun dla Wrobudu za podejście do klienta.
ździch 2015-08-11 13:22:16
Wziąłem kredyt z żoną i kupiłem mieszkanie we wrobudzie pół roku temu. Jak do tej pory oboje jesteśmy zachwyceni tym, że w końcu jesteśmy na swoim. Okolica, w której mieszkamy jest świetna, trafiliśmy również na fajnych sąsiadów, nie pozostaje mi nic innego jak polecić tego dewelopera wszystkim osobom szukającym mieszkania we Wrocławiu.
max 2015-12-29 08:51:56
polecam ten warsztat kazdemu! robiłem u nich geometrię kół, wszystko zrobili szybko i dobrze. Cena też przyzwoita
kaska 2016-01-21 12:58:31
Po raz pierwszy zostałam mile i profesjonalnie obsłużona. Mimo, że nie znam się na mechanice panowie wytłumaczyli mi wszystko naprawę bardzo dokładnie, szczególnie pan Robert zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Po wymianie sprzęgła autko jeździ jak nowe. Na pewno z kolejnymi naprawami będę wracała do tego serwisu.
ja 2016-02-25 14:08:54
Decydując się na zakup własnego M sprawdziliśmy chyba oferty wszystkich developerów we Wrocławiu. Zdecydowanie najkorzystniej wypadł Wrobud i jego osiedle Cichy Gaj. Standard wykonania na wysokim poziomie, kontakt z biurem też nie budził zastrzeżeń. Wybór okazał się świetny.
mm 2016-03-14 15:15:29
Warsztat naprawde godny polecenia. Naprawa zostala przeprowadzona rzetelnie ale przede wszystkim tanio i solidnie. Wymienilem amortyzatory przod i tyl, wymiana oleju, filtrow oraz wymiana opon. zdecydowanie dobry warsztat!
michał 2016-04-14 15:05:07
Gorąco polecam!!! Świetnie dbają o klienta. Naprawa bardzo szybko, dokładnie, szczegółowa wycena na każdym etapie naprawy, wraz z dokładną informacją odnośnie części do wymiany w najbliższym czasie. Pełny profesjonalizm.
Olka 2016-04-26 14:04:23
Adres warsztatu znalazłem w Internecie. Po przeczytaniu opinii postanowiłem skorzystać. I nie pomyliłem się. Obsługa rzeczowa, szybka wycena i naprawa. Miałem jakiś dziwny problem z turbiną, nikt tego nie mógł zdiagnozować, a oni dali radę. W 100 % polecam. Na pewno wrócę do tego warsztatu !!!
stanley 2016-06-07 12:42:17
Jakiś czas temu zakupiłem w salonie Kia Wrobud nowiutką Kia Soul. Jestem bardzo zadowolony z samochodu jak i z obsługi serwisu. Podejście rzeczowe, profesjonalne i co ważne atrakcyjne cenowo!!! Bardzo chętnie zaglądam do Salonu chociażby na małą kawkę, ale mam również zamiar zakupu samochodu dla córki. Serdecznie polecam.
albo 2016-07-19 12:32:49
Polecam.
Przegląd gwarancyjny Kia Ceed. Na temat mechaników mogę powiedzieć że znają się na rzeczy, w biurze pełen profesjonalizm.
Ceny konkurencyjne. Serdecznie polecam.
pawlo 2016-08-26 10:46:00
Salon we wrocławiu to miła i według mnie profesjonalna obsługa. Być może mam jeszcze zbyt nowy samochód, ale jak na drugą wizytę nie mogę narzekać. Panowie z serwisu bardzo profesjonalnie zajęli się moją Kijanką. Wyjaśnili i odpowiedzieli na kilka nurtujących mnie pytań. Fajnie, że są jeszcze takie miejsca.
gość 2016-09-27 15:31:08
Jestem nowym posiadaczem kia ceed, jak dla mnie obsługa jak najbardziej ok i auto też super. Salon Kia Wrobud zrobił na mnie dobre wrażenie. Z całego procesu sprzedaży jestem bardzo zadowolony jak z serwisem okaże się przy pierwszym przeglądzie. Ogólnie polecam.
weronikao 2016-09-27 15:51:10
Ciekawe jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na starszego inżyniera systemowego, dobrze, że można liczyć na elastyczne godzin pracy, ale ciekawe czy dorzucają do tego jakieś benefity socjalne, wiecie może? Widać, że dbają o swoich pracowników. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o „Wrobud” Sp.z o o - - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Wrobud” Sp.z o o -