brak logo

seriusz

Piła

Opinie o seriusz

anonim 2011-10-05 11:18:17
ta "firma " to wielka pomyłka nie dajcie się nabrać szef tej firmy chyba nie ma zielonego pojecia co się dzieje w jego oddziałach chyba ze jazda na grzbietach ludzi to jego sposob na jej prowadzenie,"slawna" biedronka przy seriuszu to nowicjusz,jesli juz podejmiecie prace to brac ile wlezie zrekompensujecie sobie pozniejsze zaskoczenie zwolnieniem z pracy
anonim 2011-10-09 16:40:05
firma krzak ,ludzie tam idą bo niekiedy nie mają wyjścia popracują dwa trzy miechy i albo odchodzą albo koniecznie się ich zwalnia,jesli ktoś nie wierzy niech zapyta w jakiejś pizzerii którą zaopatrują czemu tak jest ...taka polityka firmy slepy prezes lub czarne interesy odradzam każdemu to co tam widziałem zszokuje i rozsmieszy kazdego
anoona 2011-11-23 22:52:02
zgadzam sie, ta firma to jeden wielki bład(usunięte przez moderatora)
asdf 2012-04-02 14:39:23
właśnie rekrutują na kierownika oddziału w pile. jak myślicie? warto dać się poniewierać prywaciarzom? coś wiecie więcej o tej firmie?
anonim 2012-06-08 22:02:36
Ja pracowałam w tej firmie i nie narzekałam, wiadomo nie było lekko jak to w pracy bywa ale pensja na czas i zus zapłacony . Ja tą pracę oraz szefostwo wspominam bardzo miło . Wystarczy tylko chcieć :-) i pamiętajcie że dobrze jest tam gdzie nas nie ma .....
asdf 2012-07-19 21:05:55
kierowniczkiem został i w kilka miesięcy rozwalił cały oddział - brawo ;-)
Gumiś 2012-11-19 08:37:35
To moja życiowa porażka. Jak robic plan, gdy firma jest zadłużona, windykacja itp. MIałem najwyższe notowania sprzedażowe w Seriuszu Piła, a pomimo tego zostałem zwolniony... Dlaczego? Nie wiem... Ludzie zasiadający na szczycie drabiny nie mają pojęcia, jak prowadzić swój biznes. Prezes nie ma bladego pojecia co dzieje się w oddziale Piła. NIe można wyrazić własnego zdania bo zostaniesz zwolniony, nic nie mozesz powiedzieć bo i tak tak bedzie. Firma wykańcza się sama od środka. Zdecydowanie odradzam pracy oraz współpracy z Panem(usunięte przez moderatora) ! Nie wybierajcie byle czego.
Mark 2012-12-27 15:01:27
a co ma zadłużenie firmy do twojej sprzedaży ? pewnie byłeś kiepski to Cię zwolnili
alfaomeg 2012-12-28 09:30:17
Gumiś - 2012-11-19 08:37:35

To moja życiowa porażka. Jak robic plan, gdy firma jest zadłużona, windykacja itp. MIałem najwyższe notowania sprzedażowe w Seriuszu Piła, a pomimo tego zostałem zwolniony... Dlaczego? Nie wiem... Ludzie zasiadający na szczycie drabiny nie mają pojęcia, jak prowadzić swój biznes. Prezes nie ma bladego pojecia co dzieje się w oddziale Piła. NIe można wyrazić własnego zdania bo zostaniesz zwolniony, nic nie mozesz powiedzieć bo i tak tak bedzie. Firma wykańcza się sama od środka. Zdecydowanie odradzam pracy oraz współpracy z Panem Rutą! ! ! Nie wybierajcie byle czego.
Szczerze jest mi cię żal! Powiedz jaką opinie masz u poprzednich swoich pracodawców?? jeśli naprawdę jesteś taki dobry jak piszesz to co robiłeś w tym "marnym" Seriuszu i dlaczego sam nie zrezygnowałeś z pracy tylko czekałeś aż poznają twój "kunszt" handlowy i oddadzą cie wolnemu rynkowi. Rada na przyszłość więcej samokrytycyzmu oraz zaangażowania w prace za którą otrzymywałeś wynagrodzenie.
rolek 2013-01-16 07:48:44
ralf - 2013-01-12 15:07:23

Ja tam pracowałem ponad rok czasu wyzysk był aż miło po 16h dziennie albo więcej zarobki po psie. Najważniejsza była góra z Tarnobrzegu z nikim się nie liczyli.
Chyba kpisz Danio 16 godzin to tylko ty robiłeś bo byłeś pupilkiem kierownika a ja w ogóle z samochodu nie wysiadałem 24/24 to był hardcor właśnie teraz szukam takiej samej pracy na razie żeby nie wyjść z wprawy ćwiczę na kompie żona mi mówi że jestem w tym dobry.
A tak na poważnie firma jak każda inna zajmująca się rozwózka towaru wiadomo ze kierowca musi się nakręcić kółkiem i tyle jeżeli ktos tego nie lubi to wiadomo dramatyzujei.zarobki średnie atmosfera w większosci zależy od zatrudnionych w firmie ludzi a wiadomo człowiek zawsze chce wiecęcej niż ma.
Refresz 2015-02-27 21:41:15
Seriusz nadal się rozwija, teraz szukają kogoś na stanowisko kierowcy i przedstawiciela handlowego do Tarnobrzegu. Mnie zainteresowała szczególnie oferta przedstawiciela handlowego. Mam zamiar odejść z obecnej pracy. na tym samym stanowisku. Myślicie że opłaca się w ogóle składać Cv do seriusza ? Pracował ktoś u nich na tym stanowisku ?
1
ph 2015-06-09 09:04:56
Extra ta oferta dają podstawowe narzędzia pracy i nawet umowę!!!
Po prostu SUPER.
ostrożny 2015-06-26 09:32:11
KAZDY KTO MA CHOĆ TROCHE ROZUMU WIE ŻE TE OPINIE NIC NIE WARTE POCHLEBNE PISZE SOBIE SAM WŁAŚCICIEL A OBRARZLIWE TO ALBO KONKURENCJA ALBO JAKIS OSZOLOM.NAJPROSCIEJ ISC DO FIRMY I SAMEMU SIĘ PRZEKONAC ZOBACZYĆ JACY LUDZIE PRACUJA JAKIE WARUNKI PRZEDSTAWIJĄ JAKIE SAMOCHODY CZY TRZEBA SZROTAMI JEZDZIC BO TO WAZNE.KAZDY MA SWUJ ROZUM I POWINIEN SAM SPRAWDZIC JA WYSLALEM PODANIE I ZOBACZYMY CO DALEJ POSTARM SIE NAPISAC JAK BEDE COS WIEDZIAL.
ostrożny 2015-08-03 08:45:32
Jest normalnie a to najważniejsze Zarobki bez fajerwerkow ale chociaz płacony ZUS zobaczym co bedzie dalej jak się coś wydaży to cos skrobne na forum.
bo 2016-03-07 21:36:26
Firma jest świeża na rynku po przejęciu mniejszych tj. Seriusza i Lecha stara sie ugryź kawałek rynku dla siebie na pozostałym terenie Polski bo wcześniej zaczęli w zachodniopomorskim.NIE porównujcie FIRMY SERIUSZ Z CHEFS CULINAR -----------TERAZ Seriusz Schefs Culinar kiedyś Seriusz jako firma samodzielna wyznaczała standardy na rynku w sprzedaży towaru do pizzerii ( dobre czasy mineły niestety ) i teraz mamy nowy podmiot . Seriusz Schefs Culinar jest firma niemiecką i co za tym idzie nie trzeba nikomu tłumaczyć jelsi choć raz pracował w Niemczech w jakiejś większej firmie.wystarczy powiedziec ze nam kierowcom z kategoria b firma dofinansowała 70 % do prawa jazdy,nie ma pzrekretów za nadgodziny wszystko jest ok ,a że narazie to sa początki iwec trudno aby nagle wszystko grało w 100 % .Polecam prace w tej firmie ,,,pracuje KILKA lat i nie spotkałem sie zeby kogoś wyrzucili z pracy jak przyniósł chorobowe. NAJBARDZIEJ PŁACZA CI CO IM SIE NIE CHCE PRACOWAC !!!! TAK JEST PRAWDA
1
Niko 2016-07-11 06:09:02
Firma w porządku, choć niektórzy przedstawiciele robią z siebie celebrytów
nick2 2016-07-14 15:23:26
nie tylko w seriuszu tak jest,np.firma neonet agd-rtv jest jeszcze gorsza,mamią ludzi wysokimi zarobkami,po czym zabierają kierownicy regionalni prowizje z byle powodu,a tak nie powinno być, w końcu pracujesz cały m-c na to i nie zawsze udaje sie uzyskać wynik,brak kientów,duża konkurencja,a z tą akurat regionalni nic nie robią,choć w końcu od tego są, albo zatrudniają hazardzistów na stanowiska kierownicze sklepu jak np. w tarnobrzegu a w mieście aż wrze,, a w firmie nic...współczuję sprzedawcom w tamtejszy sklepie,jak im przyjdzie płacić za jakiegoś kierowniczyne z hazardu,który nic nie robi poza graniem...
89778 2016-07-14 21:15:26
moze to troszke wyolbrzymione były no sam nie wiem...napiszcie prosze jak tutaj faktyczni jest bo mysle nad praca tu jako specjalista ds administracji
Zostaw swoją opinię o seriusz - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie seriusz