Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prime champ

Pracowałeś w firmie Prime champ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mala - 2010-02-04 10:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dobrze praca nie jest az tak ciezka a i ludzie spoko
zdjecie uzytkownika
malgoska - 2010-02-25 11:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dobrze ci ktorym sie nie chce pracowac pisza te zle komentarze na temat firmy i szefostwa ja mialam jechac 2 raz ale narazie mnie nie chca a z checia bym wrocila pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
malosss - 2010-02-26 10:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
che jechac do meterik w holandi na piecarki co o tym sadzicie czy jest tam dobrze prosze pisac :)
zdjecie uzytkownika
marjolka - 2010-03-12 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba sama niewiesz co piszesz o tej firmie w meteriku jak zadawala cie praca od 6 rano do 23 za 40 eu wracajac po ciemku do domku gdzie czekasz za lazienka by sie wykapac jednym slowem ( usunięte przez administratora ) co podctawiona jestes by werbowac ludzi odradzam kto ma swoja godnosc i raz tam byl wie jak tam jest kobiety mdleja z przemeczenia ( usunięte przez administratora )akord jest nawet nie prawnie w holandi nie ma akordu wymysl wewnetrzny zakladu
zdjecie uzytkownika
ola - 2010-03-12 18:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecej opini na prime champ link
***_posty_tematu,2940,0,0,1
zdjecie uzytkownika
cnk - 2010-09-27 22:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla wszystkich mlodych pieknych uwazajcie na ten( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Martha - 2010-11-16 22:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam 3 miesiace,ogolnie nie jest zle,praca no troche duzo godzin ale idzie wytrzymac,ludzie spoko,unilajci tez fajni,zwłaszcz ( usunięte przez administratora )obiady nawet,jak ktos chce pracowac to nie narzeka tylko robi,kobietki jezdza tam od lat i jakos pracuja.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2010-11-17 12:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.Możesz podać jakiś kontakt do siebie.Bardzo mi zależy.Mój ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mango - 2010-12-18 22:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakiej ulicy mieszcza sie baraki w Twisteden? bylbym rad gdy by mi ktos wskazal
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-25 20:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspolczuje znam ta cala historie.
zdjecie uzytkownika
KAZIOWA - 2012-03-10 22:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO CHCE PRACOWAC TO SIE DOGADA Z KAZDYM I NIE BEDZIE MARUDZIŁ ALE KTO JEDZIE TAM NA WAKACJIE TO ... TO MUSI SIE ZASTANOWIC CZY ABY NAPEWNO DOBRE MIEJSCE WYBRAŁ...JA NYŁAM, PRACOWAŁAM 2 LATA I MYSLE ABY WROCIC...pozdro dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
komandiro - 2012-04-08 19:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mhm.....byłam tam dawno...dawno temu......i to szajs ,,,,,,poniżanie polek.narka
zdjecie uzytkownika
lolita - 2012-08-14 09:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na zakładach się coś zmieniło, czy nadal tak jak było?
zdjecie uzytkownika
goga - 2012-08-27 14:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam na pieczarkach w Meteriku i podobało mi się. Jedyna wada to to.że dużo godzin.a.mało kasy .
zdjecie uzytkownika
niunia - 2012-11-13 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto byl w czerwcu tego roku na Hagwegu?
zdjecie uzytkownika
Doma - 2013-04-28 09:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam teraz? Myślałam o jakiejś pracy wyjazdowej i takie pieczarowanie by mi odpowiadało, ale czytam te opinie i jestem trochę zaniepokojna. Jak w ogóle wygląda teraz sytacja z płacami i godzinami pracy?
zdjecie uzytkownika
?????? - 2013-07-01 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam pare miesiecy ludzie dajcie spokój. To co tam sie dzieje odkad (usunięte przez administratora) przeszedł na hamweg lub haagweg. Cos okropnego
(usunięte przez administratora)
Z reszta jak inni tzn.asystenci. Karza wyrabiac norme 30 kg na godzine ale najlepsze jest to ze jak wyrwało sie za duzo to krzyk na cała cele ale norma musi byc. jeszcze jak tam byłam to co tydzien chodzili z procentami. (usunięte przez administratora) ogólnie jeden wielki bałagan. praca od 6.00 do 22.00 zarobki takie sobie
zdjecie uzytkownika
E.W. - 2013-07-11 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć... czy płacą pensje w Laichingen?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-30 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
Glupia Polka - 2013-08-10 14:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laichingen to po prostu koszmar byłam tam 3 miechy i to co przeżyłam to moje. Po pierwsze pracuje się po 15 godzin dziennie jest co prawda dzień wolny ale co to da jak nie jest się w stanie odpocząć po takiej charowce. Sprzęt d pracy po prostu nie nadaje się dla konia a co dopiero dla człowieka co druga winda albo ma nie dobra linkę albo nie da się jej wkręcać na górę . Wypłaty są oczywiście ale czeka sie na przelew nie kiedy miesiąc albo i dłużej a co najlepsze pracuje się po 360 godzin miesięcznie a na wydrukach wpisują 150 godzin reszta idzie na czyn społeczny . Nie polecam nie warto
zdjecie uzytkownika
apostoł - 2013-08-16 11:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam


Mam pytanie czy ktoś pracuje na hagwegu , bądź tym drugim zakładze , jest szansa zarobić troche kaski za informację.
mój mail (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rita - 2013-08-24 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rita - 2013-08-24 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 21:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nikt warzny - 2013-10-02 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno i tyle skwituje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
41 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prime champ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x