Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prime champ

Pracowałeś w firmie Prime champ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAZIOWA - 2012-03-10 22:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO CHCE PRACOWAC TO SIE DOGADA Z KAZDYM I NIE BEDZIE MARUDZIŁ ALE KTO JEDZIE TAM NA WAKACJIE TO ... TO MUSI SIE ZASTANOWIC CZY ABY NAPEWNO DOBRE MIEJSCE WYBRAŁ...JA NYŁAM, PRACOWAŁAM 2 LATA I MYSLE ABY WROCIC...pozdro dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
komandiro - 2012-04-08 19:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mhm.....byłam tam dawno...dawno temu......i to szajs ,,,,,,poniżanie polek.narka
zdjecie uzytkownika
lolita - 2012-08-14 09:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na zakładach się coś zmieniło, czy nadal tak jak było?
zdjecie uzytkownika
goga - 2012-08-27 14:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam na pieczarkach w Meteriku i podobało mi się. Jedyna wada to to.że dużo godzin.a.mało kasy .
zdjecie uzytkownika
niunia - 2012-11-13 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto byl w czerwcu tego roku na Hagwegu?
zdjecie uzytkownika
Doma - 2013-04-28 09:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam teraz? Myślałam o jakiejś pracy wyjazdowej i takie pieczarowanie by mi odpowiadało, ale czytam te opinie i jestem trochę zaniepokojna. Jak w ogóle wygląda teraz sytacja z płacami i godzinami pracy?
zdjecie uzytkownika
?????? - 2013-07-01 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam pare miesiecy ludzie dajcie spokój. To co tam sie dzieje odkad (usunięte przez administratora) przeszedł na hamweg lub haagweg. Cos okropnego
(usunięte przez administratora)
Z reszta jak inni tzn.asystenci. Karza wyrabiac norme 30 kg na godzine ale najlepsze jest to ze jak wyrwało sie za duzo to krzyk na cała cele ale norma musi byc. jeszcze jak tam byłam to co tydzien chodzili z procentami. (usunięte przez administratora) ogólnie jeden wielki bałagan. praca od 6.00 do 22.00 zarobki takie sobie
zdjecie uzytkownika
E.W. - 2013-07-11 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć... czy płacą pensje w Laichingen?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-30 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
Glupia Polka - 2013-08-10 14:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laichingen to po prostu koszmar byłam tam 3 miechy i to co przeżyłam to moje. Po pierwsze pracuje się po 15 godzin dziennie jest co prawda dzień wolny ale co to da jak nie jest się w stanie odpocząć po takiej charowce. Sprzęt d pracy po prostu nie nadaje się dla konia a co dopiero dla człowieka co druga winda albo ma nie dobra linkę albo nie da się jej wkręcać na górę . Wypłaty są oczywiście ale czeka sie na przelew nie kiedy miesiąc albo i dłużej a co najlepsze pracuje się po 360 godzin miesięcznie a na wydrukach wpisują 150 godzin reszta idzie na czyn społeczny . Nie polecam nie warto
zdjecie uzytkownika
apostoł - 2013-08-16 11:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam


Mam pytanie czy ktoś pracuje na hagwegu , bądź tym drugim zakładze , jest szansa zarobić troche kaski za informację.
mój mail (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rita - 2013-08-24 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rita - 2013-08-24 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 21:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli chcecie jechac do leichingen w niemczech na pieczarki to sie zastanowcie nad tym bo tam napewno nie zarobicie za to podwojnie sie narobicie na tym zlomie w postaci wind zdrowie i nerwy sobie stracicie i to wszystko bylam widzialam nie klamie szkoda czasu jezeli szukaja pracownikow to niech dadza im uczciwie zarobic bo to jest 21 wiek a nie sredniowiecze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nikt warzny - 2013-10-02 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dno i tyle skwituje
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-05-04 21:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie stad uciekaja jak najdalej!!! Tez tam pracowalam nie wytrzymasz dluzej jak miesiac to oboz pracy !!!! a brygadzisci jak esesmani!!! Tylko nie tutat!!!! odradzam wszystkim!!!!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-08-06 21:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare dewoty, alkoholiczki, rozwódki, jak ktoś tu normalny przyjedzie to żyje jak szczur szkoda pisać. Praca jak praca da się pracować, mieszkania fajne, zarobki na czysto po opłatach 700 euro to mało. Tym co chcą wiedzieć prawdę to napisałam a nikt nie musi wierzyć. Życzę wszystkim szczęścia.
zdjecie uzytkownika
Sędzia Anna - 2014-08-14 21:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biorą ludzi na trzy miesiące, i na tym im tylko zależy bo mają dotację od nowo przyjętych pracowników, potem biorą na okres 9 tygodni ale będą wszystko robić, żeby się pracownik zwolnił bo chcą nowych. To rodzinny biznes gdzie wszyscy zarabiają: Mamusia, córeczki, siostry, kuzynki itp. Brygadzistki też rodzinka lub koleżanki to jakaś pomyłka, każda z nich ma swoje JA i inaczej każe robić a jak są źle zebrane pieczarki to się wyprą i dostaniesz upomnienie. Godzin nie ma wcale: każą szybko robić i wyganiają do domku bo nie chcą płacić, więc jak można zarobić jak w tygodniu ma się 25 godzin pracy. Trzeba pamiętać, że płaca jest na godzinę a nie na akord jak to mówią wszystkim dlatego gonią. Jak lubisz pić i nie obchodzi Cię zarobek to ta praca jest dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-08-15 18:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak to prwda tam pracują same alkoholiczki srające po kątach wykańczają człowieka psychicznie
zdjecie uzytkownika
Ja i Ona - 2014-08-21 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie właśnie wróciłam stamtąd. Od marca przyjmują nowe osoby co tydzień i jak do tej poru zostały tylko dwie osoby z około 50, więc trzeba sobie przemyśleć czy jechać czy szkoda czasu. Robota fajna ale zarobić nie dadzą, z trzech miesięcy przywiozłam 1800 Euro to 2400 zł PLN miesięcznie. Takie pieniądze można zarobić w Polsce, a nawet jak trochę mniej bym zarobiła w Polsce to bynajmniej jestem z rodziną a nie włóczę się po świecie bo mam 500 zł więcej. Warunki mieszkaniowe w miarę fajne ale dewoty i alkoholiczki wykończą wszystkich. Zawiesili sobie tablicę do pisania i jak się wchodzi to widać dziecinne napisy Managerów jesteście wspaniali albo stać was na więcej, jak ktoś mało uzbierał to napis mam was na oku. Wszystkie napisy są imienne czyli każdy widzi i nie jest to ciekawe, jak w przedszkolu. Szczerze polecam ale szukać innej pracy bo jest w Niemczech dużo ofert tylko trzeba się postarać. Jak ktoś napisze, że mu tam się podoba i jest super to albo sytuacja życiowa zmusza co jest przykre, nie ma roboty a komornik za nim stoi, alkoholik albo stara dewota co roboty dla niej nie ma w Polsce. Poza tym zaczęli przyjmować ludzi kompletnie nie nadających się do tej pracy, ale jak nikt nie chce już tam jechać to biorą wszystkich nawet nie patrzą na wiem co jeszcze parę miesięcy do tyłu byłoby to nie możliwe bo za stara lub za stary a młodzi to już całkiem kończą pracę po pierwszej wypłacie a co niektórym udaje się jednak dotrzymać tych ustalonych trzech pierwszych miesięcy. Pozdrawiam i życzę szczęścia a najbardziej życzę lepszej pracy a nie męczarni i pamiętajcie, że Polki tam rządzą ale nie liczcie na nich, sprzedadzą wszystkich nawet ustalą to pomiędzy sobą, żeby się wykazać i nie stracić roboty.
zdjecie uzytkownika
ostro - 2014-09-21 23:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to faktycznie - ja sie zastanwialem nad tym czy jechac za granice bo wszyscy wszedzie mi mowili ze jak sie pojedize to sie zarobi krocie i bedzie sie bogatym po 3 meisiacach rpacy, a tutaj czytam ze jest inaczje - kto ma racje w takim razie ? bo sie totalnie pogubilem i nie wiem co dalej robic czy uciekac czy zostac w kraju .
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-09-22 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedź tylko nie do tego zakładu. Pracowałam tam 3 lata. W porę się opamiętałam :)

zdjecie uzytkownika
Ja i Ona - 2014-09-28 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz to jedź wtedy napiszesz czy tu jest pisana prawda czy fałsz. Ja już się przekonałam i wyraziłam tu swoją opinię wyżej. Podkreślam, że jesteśmy z moim partnerem pracowici i żadnej pracy się nie boimy, ale naprawdę nie da się tam zarobić a o normalnym życiu to naprawdę nie ma mowy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
aż opamiętanie? - 2014-10-06 14:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na prawdę nazwalibyście to opamiętaniem jakimś ?! ja bym nie przesadzał na pewno nie jest tak źle w pracy. generalnie ja się nie boję żadnej pracy i na pewno jeśli swoją pracę będzie się wykonywało sumiemnnie i dobrze to nie jest tak źle. chociaż ktoś straszy brakiem normalnego życia, mocny zarzut, ciekawe na ile prawdziwy, chyba sprawdzę...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-12 19:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego czy koleżanko. Nie ma żadnego problemu by jechać do tych pieczarek, pamiętaj tylko o tym, że jeśli szybko dostajesz odpowiedź od pracodawcy, to: nie jest to praca ciesząca się dobrą opinią, jest pracą ciężką, są złe warunki, przyjmują i zwalniają, żeby dostawać dotację od nowych pracowników, małe zarobki lub w najgorszym wypadku nie płacą. Ja teraz mam co prawda pracę marzeń nie jednego Polaka, do której nie ma przyjęć ale pracowałem w Niemczech w różnych firmach i dlatego chciałbym przestrzec swoich Rodaków a Ty jedź i przekonaj się czy tu jest napisana prawda. Chciałbym prosić Cię tylko o jedno, gdy wrócisz do Polski to napisz tu wszystkim prawdę co tam się dzieje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prime champ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x