Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prime champ

Pracowałeś w firmie Prime champ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-09-22 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedź tylko nie do tego zakładu. Pracowałam tam 3 lata. W porę się opamiętałam :)

zdjecie uzytkownika
Ja i Ona - 2014-09-28 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz to jedź wtedy napiszesz czy tu jest pisana prawda czy fałsz. Ja już się przekonałam i wyraziłam tu swoją opinię wyżej. Podkreślam, że jesteśmy z moim partnerem pracowici i żadnej pracy się nie boimy, ale naprawdę nie da się tam zarobić a o normalnym życiu to naprawdę nie ma mowy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
aż opamiętanie? - 2014-10-06 14:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na prawdę nazwalibyście to opamiętaniem jakimś ?! ja bym nie przesadzał na pewno nie jest tak źle w pracy. generalnie ja się nie boję żadnej pracy i na pewno jeśli swoją pracę będzie się wykonywało sumiemnnie i dobrze to nie jest tak źle. chociaż ktoś straszy brakiem normalnego życia, mocny zarzut, ciekawe na ile prawdziwy, chyba sprawdzę...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-12 19:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego czy koleżanko. Nie ma żadnego problemu by jechać do tych pieczarek, pamiętaj tylko o tym, że jeśli szybko dostajesz odpowiedź od pracodawcy, to: nie jest to praca ciesząca się dobrą opinią, jest pracą ciężką, są złe warunki, przyjmują i zwalniają, żeby dostawać dotację od nowych pracowników, małe zarobki lub w najgorszym wypadku nie płacą. Ja teraz mam co prawda pracę marzeń nie jednego Polaka, do której nie ma przyjęć ale pracowałem w Niemczech w różnych firmach i dlatego chciałbym przestrzec swoich Rodaków a Ty jedź i przekonaj się czy tu jest napisana prawda. Chciałbym prosić Cię tylko o jedno, gdy wrócisz do Polski to napisz tu wszystkim prawdę co tam się dzieje.
zdjecie uzytkownika
kropelka - 2014-10-29 12:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
różne stawki miesięczne podajecie i to mnie martwi, a przydałaby się jedna konkretna potwierdzona. pieczarki czy trufle... wszedzie trzeba dawać z siebie 120%
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-10-31 14:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla dwóch dziewczyn przy pieczarkach w Holandii!! Praca stała przez biuro. Wymagane doświadczenie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-20 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to znaczy, że praca jest stała? to jak się wyjedzie do Holandii to na ile minimalnie, pewnie potrzebna jest co najmniej dwumiesięczna dyspozycyjność, no nie? i czy jest możliwość dalszej współpracy od razu jak się sprawdzi na pierwszym wyjeździe czy jak to wygląda dokładnie, macie informacje o tym?
zdjecie uzytkownika
Byłą pracownica - 2014-11-20 23:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam w Laichingen dalej się nic nie zmieniło i nie zmieni tam pracują ludzie którym nie zależy na kasie tylko żeby " odpocząć od męża " mało która będzie narzekać na tą prace bo im to odpowiada. Trzeba mieć dobre układy z szefostwem inaczej się nie przeżyje . Dlatego jeśli możecie to zmieńcie firmę bo szkoda życia i zdrowia dla takiego burdelu
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-25 06:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie cos wiecej o Laichingen prosze..zastanawiam sie czy tam nie pojechac
zdjecie uzytkownika
ona1972 - 2014-11-25 09:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj sobie spokoj z Laichingenz ta firma lepiej jechac na Pont lub do nowo otwartej do Frankfurtu.Pracowac wszedzie trzeba ale tam przynajmniej nie oszukuja
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-12-07 20:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-11-25 06:27:42]:
Ludzie czy wy mało macie tu napisane. Polak głupi, jak napiszą, że zarobisz to pojedzie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
M - 2014-12-12 20:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich tego milego mroznego wieczoru.Obserwuje od niedawna ta strone i jestem pelna podziwu tego negatywizmu.W kazdej Opini jest ujety smutek ludzi rozczarowanych .Pracuje za Granica od jakiegos czasu co zaobserwowalam to to ze ludzie wpadaja w jakas furie ,opetanie gdy widza drugiego Polaka za Granica,Boja sie Konkurencji.Pracuje w Laichingen Dwa lata na zbiorze Pieczarek na windach ,ktore czasami chodza ciezko,to fakt ale mam kontakt z innymi kolezankami ktore rownierz zbieraja grzyby na innych zakladach,moze nie nazekaja na windy ale na traktowanie przez Brygadzistow.Gdy pierwszy raz pojechalam na Laichingen bylam wystraszona co to bedzie,otrzymalam wsparcie ze strony szefostwa,Pracuja tam osoby ktore obojetnie kiedy poswieca ci czas na rozmowe.Tablica jest zawieszona po to by polepszac swoje osiagniecia i miec pod kontrola swoje KG.Rozne Charaktery ktore tam przyjezdzaja Ludzi czesto sie niepotrafi dopasowac do danej sytuacji,lub poprostu niechca wspolpracowac .Jedne Krzycza za malo godzin drugie mowia za duzo godzin jedyny problem wynikajacy w Laichingen to sa osoby niezdecydowane czego naprawde oczekuja od zycia.Polecam wszystkim ,osoba chetnym ktore wiedza czego chca pracy przy zbiorze pieczarek,Relaksujaca ,Mila,Praca.
zdjecie uzytkownika
Ja i Ona - 2014-12-14 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [M - 2014-12-12 20:29:30]:
Ty czasem nie jesteś Pani U lub Pani G. Jaka miła atmosfera, jaki Relax i kto jest tam taki co poświęca swój czas by wysłuchać pracownika by mu pomóc. Napiszę Ci tak, nikt nie ma czasu na słuchanie żalu pracownika, chyba że już musi to i tak po wysłuchaniu nie wie co ten pracownik mówił. Żadnej pomocy, zero sentymentów interesują ich tylko zebrane pieczarki. Chciałbym, żebyś powiedziała to ludziom prosto w oczy a ja przy nich zadał bym Ci parę pytań. Ciekawe co byś im odpowiedziała. Widać nie masz litości dla rodaków.
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2015-02-02 19:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy przy pieczarkach w Laichingen. Tyranie jak wół po 15-16 godzin a pieniądze i tak małe. Wykorzystywanie ludzi i nic więcej, Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
sama nie wiem.. - 2015-02-05 10:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mam możliwość wyjazd w marcu do Laichingen na zbiór pieczarek ale to co tutaj czytam mnie przeraziło...Jedni piszą że pracują mało godzin, drudzy że 360 i to większość w czynie społecznym...że piją, jest wyzysk ,na wypłatę trzeba czekać itp., itp..Ja nie osądzam tylko się zastanawiam czy jest sens rezygnować w Polsce ze stałej pracy i rodziny na koszt zbioru pieczarek, bo to będę musiała zrobić jeśli się zdecyduje na wyjazd. Firma która mnie rekrutuje opisuje tę pracę troszkę inaczej niż wy tutaj-że mamy Polskiego opiekuna, że wypłata min.1.000 euro miesięcznie, wyjazd min 3 miesiące i zjazd, a potem na nowo jedziemy, praca stała...Proszę was doradźcie tutaj i napiszcie coś więcej lub jeśli nie chcecie tu to prywatnie na mojego maila- saloniki11@onet.eu bo jeśli to wszystko prawda to mogę poświęcić za dużo na koszt niczego..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-05 19:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sama nie wiem.. - 2015-02-05 10:24:08]:
Jedyne co źle przeczytałaś to na pieniądze nie trzeba czekać. Doradzę Ci tak: nie ryzykuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie napiszę Ci na e-mail bo nie wiem kim jesteś ale chętnie bym to zrobiła. Dobrej pracy trzeba szukać to fakt no ale nieraz warto. Te dwie osoby tu bardzo dobrze opisują wszystko, w nich jest cała prawda. Sędzia Anna - 2014-08-14 21:16:51. Ja i Ona - 2014-08-21 22:18:47
zdjecie uzytkownika
sama nie wiem.. - 2015-02-06 16:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Ja-
Cześć,nie znasz mnie ani ja Ciebie,pytam was bo nigdy nie wyjeżdżałam poza granice naszego kraju.Przecież jak piszesz na maila to nadal jesteś anonimowa..(nawet założenie nowego maila trwa kilka minut)ja z mojej strony mogę Ci obiecać że jeśli dostanę jakikolwiek sygnał od ciebie to mailowo podam ci mój nr.tel,abyśmy mogły porozmawiać i przekonasz się że jestem zwykłą osobą która nie wie co zrobić..Trzymaj się i pomyśl że możesz pomóc choć jednej osobie w podjęciu decyzji..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-07 19:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sama nie wiem.. - 2015-02-06 16:29:24]:
Jak zrezygnujesz z dobrej pracy to na pewno będziesz żałować. Pieczarki nawet jeśli Ci się spodoba ta praca to i tak długo nie wytrzymasz: fizycznie jak i psychicznie. To jest Twoja decyzja i zrobisz jak zechcesz bo dla mnie jest to bez różnicy ale na marginesie napiszę Ci nie jedź. Zaufaj mi. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
100% PRAWDY - 2015-02-23 23:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimka - 2015-02-02 19:14:51]:
JESTEM JESZCZE TUTAJ prawda jest tylko jedna KSA-nie czekasz i maszna czas PRACA-cieżka i trudna zależy od twojego zdrowia pracujesz przez siłę . jeśli możesz wypróbój w domu popracować ułuż 40 plastikowych skrzynek na palecie wys.ok 2,30 cm. i przez conajmniej 10 godzin przekładaj z palety na paletę bez przerwy jeśli dasz radę przez tydień -APLIKUJ O PRACĘ WYDATKI - naj mniej za jedzenie wydasz 100 na normalne z odstresowaczem 250 +dojazdy 56 i mieszkanie 60 euro realne godz pracy ok 180-250 (czyli 200) po 7.50 brutto - podatek w zależności w której strefie cię umieszczą ale policz netto na ręke 4 euro
MIESZKANIE- i tu są schody dojazd czekasz czasami 2 godziny ( słyszałam o4) nie mieszkasz na miejscu tracisz czs na miejscu mieszkają -wybrani- jak ci się trafi jak mi brudas masz problem nie zmienią ( moja nie prała majtek tylko moczyła)
KONTAKT- brak komunikacji neta w zależności gdzie cię dadzą masz lub nie ale jeśli masz mieć to w aldi talk masz5g za 15 euro tylko trzeba się zlogować a to duży problem nikt ci nie pomoże jak sobie nie zaradzisz
CZY WARTO- to jest 100% obiektywna opinia żądzą tutaj 2 polki ludzie pracują pomagają im inne ale boją się odezwać lub im to pasuje jeśli chcesz tu pracować będą cie podpuszczać i kłamać jeśli popracujesz 1 rok to jesteś swoja jeśli nie to wypad nie zapomnij 1- korporacja 2-żądzi mama z córką (a córeczka znalazła chłopaka i on WOJTUŚ + jego kolega DANIEL donoszą o wszystkim)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-06 15:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, ja mam takie pytanie odnośnie zarobków jak to wszystko wygląda? bo teraz to ja mam wątpliwości już co do tej firmy i samego wynagrodzenia.. bo rozumiem jeszcze jeśli ktoś chce konkretnie zarobić jakoś u nich, ale też nie jestem pewien jak sprawa wygląda jeśli chodzi o zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-03-14 23:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-03-06 15:30:37]:
To nie korporacja. Nie urągaj firmom. Ja pracuję w korporacji i tyłek liże się najwyższemu. A w tej firmie o której mówisz liże się każdemu kto dłużej pracuje :).
zdjecie uzytkownika
obi - 2015-03-22 10:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [100% PRAWDY - 2015-02-23 23:13:37]:
a jak tam jest teraz co sie dzieje u dziewczyn w grabenstetten
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-22 10:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obi - 2015-03-22 10:14:37]:
niedługo już nareszcie wyjezdzam bo nie da się wytrzymać pijaństwo imprezy,Są takie dwie panie A.i U skaczą sobie do gardeł ciągłe kłótnie a pani A to już nie wie co ma ze sobą zrobić to już nie jest to co było wcześniej.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-03-22 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby dać tym Polaczkom co tą firmą rządzą dac karabiny, to zamiast pieczarek tory by wywozili ludzi.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-07-04 17:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam ,zobaczyłam przezyłam jestem.Ogolnie ciężko fizycznie tak fizycznie .Windy podnoszące na regały oporne jak muł szeryfa,całą energie tracisz na windowanie a gdzie reszta ?cięcie ,dzwiganie ?musowo ubezpieczenie nw ,wysoko ślisko,szybko i długo.Osobom otyłym i dużym nie polecam nie dadzą rady ,winda szeroka na 1 metr musisz zmiescić się sama plus skrzynki i reszte potrzebnych rzezy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prime champ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prime champ?
Zadaj pytanie
alert