Opinie o Dawtona

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dawtona

Hanna

@Emilczy pracujesz w firmie Dawtona? Co powiesz o pracy w firmie? Obecnie firma poszukuje Specjalisty ds. marketingu. W ofercie napisali, że zapewniają pracę w firmie o stabilnej i ugruntowanej pozycji na rynku, dynamiczną ścieżkę rozwoju w młodym zespole, pracę w oparciu o umowę o pracę. Ktoś aplikuje może?

Orzeł
@Hanna 02.10.2017 09:15
@Emilczy pracujesz w firmie Dawtona? Co powiesz o pracy w firmie? Obecnie firma poszukuje Specjalisty ds. marketingu. W ofercie...

Jeżeli chodzi o marketing to w ogłoszeniu jest kilka niścisłości. Po pierwsze w marketingu pracuje 1 osoba wiec trudno mówić o zespole, po drugie ta dynamiczna ścieżka rozwoju to tez trochę dziwne sformułowanie bo niby na jakie stanowisko. Jako pracownik marketingu na jakimkolwiek szczeblu nie daje możliwości decydowania o czymkolwiek. Firma mogłaby być naprawdę prężna i fajna ale zarząd nie preferuje ludzi z inicjatywa tylko tzw potakiwaczy. Bardzo trudno sie pracuje. Oczywiście w każdym dziale czy zakładzie jest inaczej. Ja tylko pisze o marketingu. Widać ze po stronie zarzadczej duzo brakuje. Decyzje są adhoc.

Emil

Jak na taka firmę to nie ma rotacji bo i ofert jest tylko kilka.

Hanna

@byly traktorzysta na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznanie się z regulaminem forum przed pozostawieniem opinii http://www.gowork.pl/regulamin. @młody a Ty pracujesz w firmie Dawtona? Czy nie ma możliwości dostania podwyżki?

Rysiek

Dla mnie nie jest istotne kto pracuje oby chciał dobrze to robić. Leni n ie potrzeba żeby później za nich pracować?

Emilianiec

Dawtona poszła jak burza i bardzo szybko osiągnęła wysoką pozycję na rynku. Jestem pracownikiem firmy i wiem jak dużo wysiłku włożono w taki rozwój. Cieszę się, że mogę tu pracować w dodatku lubię swoją pracę!.

Domin

Witam intetesuje mnie praca w biurze jako Specjalista ds. Rozliczeń Transportu czy ktoś mogłby się wypowiedzieć na temat tego stanowiska? Czy oferowane "atrakcyjne wynagrodzenie" jest relne i oznacza kwoty w jakich granicach.? Jaka atmosfera w biurach i ogólne wraźenia z Waszej pracy? BARDZO bedę wdzieczny za informacje.

Emil

Takie firmy jak Dawtona to jest powód do dumy z pracy tu!!

biodro

stop ukraina nie bedzie spac w milejowie

Eryk

Widać jak firma weszła na rynek i świetnie rozpycha się na półkach sklepowych. Przy tak dużej konkurencji chyba nie można inaczej. A jak idzie sprzedaż na rynki europejskie? Dla mnie jest ważne to , iż to polska firma!!!

koza

facet czy kobieta to jest pytanie anno

Emil

Dla mnie wielką wartością jest fakt, że Dawtona to Polska firma. Działają już ponad 20 lat i ciągle powiększają rynki zbytu o wiele krajów w Europie. Myślę, że to jest dobry sygnał dla ludzi o stabilności pracy.

Link

link Dla mnie firma na medal , jak chcecie zarabiać miliony, to jedźcie za granice. Szanujcie polskie przedsiębiorstwa i zaangażowanie ludzi , którzy to robią. A jak wam się to nie podoba to już powyżej napisałem. Dawtona to firma , która daje pracę a tym , którzy ją dobrze wykonują prezes zawsze doceni. Pozdrawiam

irek
@Link 29.06.2017 19:42
link Dla mnie firma na medal , jak chcecie zarabiać miliony, to jedźcie za granice. Szanujcie polskie przedsiębiorstwa i zaa...

no npewno cbś

Ewa

Jak ktoś chce to zawsze znajdzie powód żeby ośmieszyć firmę. Najważniejsze, że Dawtona się rozwija i ma perspektywy a to dobry sygnał dla pracowników .

Hanna

@Ewelina to dobrze, że jesteś zadowolona. Jakie stanowisko piastujesz? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera różnią się od siebie w zależności od obejmowanego stanowiska. Co więcej napiszesz o pozytywach pracy w powyższej firmie?

Ewelina

Chwalę firmę ponieważ pracuję tu i jestem z tego zadowolona.

Hanna

@Iza, a co najbardziej cenisz sobie w pracy?

Iza

Dawtona to super firma, mam super współpracowników

Hanna

@Him wspominasz o ciężkiej atmosferze w firmie. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?

Emilia

Pracuję tu od początku i widzę jak się świetnie rozwija.

Eliza

Złożyłem swoje cv na kierownika działu kontroli jakości i czekam na rozmowę. Mam pytanie jaka jest w firmie atmosfera? W jakim wieku są pracownicy? Może jakieś nowinki?

Him
@Eliza 14.02.2017 23:01
Złożyłem swoje cv na kierownika działu kontroli jakości i czekam na rozmowę. Mam pytanie jaka jest w firmie atmosfera? W jakim...

Jeżeli jesteś odporna na prawie codzienną krytykę często z niewiadomego powodu, brak socjalu, brak szkoleń to serdecznie witamy ;-). Atmosfera jest bardzo ciężka. Moja "kariera" w tej firmie właśnie dobiega końca więc ja juz mam spokój, ale ttym osobom które jeszcze zostają serdecznie współczuję. Szkoda bo zostało tam jeszcze sporo fajnych ludzi, szkoda ze pracodawca tego wogóle nie docenia.

Roman 1

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu? Odpowie mi ktoś ?

Jesteśmy

Dawtona to już marka, duża firma i tu nie ma miejsca na partyzantkę. Wszystkie działania są przemyślane. Firma dba o pracowników i jest dobrym pracodawcą.

Mat
@Jesteśmy 27.01.2017 09:27
Dawtona to już marka, duża firma i tu nie ma miejsca na partyzantkę. Wszystkie działania są przemyślane. Firma dba o pracownikó...

Hahahahah przemyślane. Dobre. Czyli ogólny bajzel nazywasz przemyślanym działaniem. No to gratuluje. To chyba ominęły cię ostatnie spotkania z prezesem.

Mat
@Jesteśmy 27.01.2017 09:27
Dawtona to już marka, duża firma i tu nie ma miejsca na partyzantkę. Wszystkie działania są przemyślane. Firma dba o pracownikó...

Hahahahah przemyślane. Dobre. Czyli ogólny bajzel nazywasz przemyślanym działaniem. No to gratuluje. To chyba ominęły cię ostatnie spotkania z prezesem.

Emeryt

Znana marka przyciąga do firmy chętnych do pracy. Ja już wprawdzie nie pracuję(emeryt) ale mogę tylko pochwalić.

zainteresowany

Witam. Jest teraz oferta pracy na kierownika magazynu? Czy ktoś może napisać jak wygląda praca tam i jakich warunków można sie spodziewać ?

Zainteresowany

Witam, znalazłem ogłoszenie o pracy na stanowisku kierownika magazynu. Czy mógł by mi ktoś napisać jak wygląda atmosfera i warunki?

Edek

Jak w Bloniach zarabiają PH. Umowa o prace czy działalność? Duza firma wiec czy sa jakies dodatki socjal, premie itd Edek

Roman225

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?

Wojtek9521

Witam. Chciałem się dowiedzieć jaka jest stawka /h dla traktorzysty i ile godzin jest miesięcznie ?

Roman

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?

Roman

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?

Roman

Witam. Chciałbym się zatrudnić na stanowisku traktorzysty w firmie Dawtona, również chciałbym się dowiedzieć jaka jest stawka /h bo w obecnym gospodarstwie mam 16/h i ile jest godzin w miesiącu?

kama

bardzo niskie zarobki czyli jakie? bo nic mi to nie mowi? na asystentkę oferują wogole umowe o prace? nie napisali w ofercie.

luk

porazka.Wielgi MAS zatrudnia ludzi ,kaze im jebad po 12 godz bez zadnej przerwy przez caly wrzesien ,wszystkie soboty i niedziele i uwaga wplywa wyplkata 2876,98

Adam
@luk 10.10.2016 21:58
porazka.Wielgi MAS zatrudnia ludzi ,kaze im jebad po 12 godz bez zadnej przerwy przez caly wrzesien ,wszystkie soboty i niedzie...

To jeszcze zle ???A ile bys chcial zarabiac 5000 zl ??? idz w pole buraku

zainteresowany

Hej, podobno potrzebują teraz KAMa, nie wiecie jakie warunki i czy warto??

jhgjhb

nie polecam tej firmy NIKOMU. Bardzo niskie zarobki.

Xxxxx*Xx

kierownik zmiany od 2,5 do 4-5 zalezy na ile sie wycenisz i sprzedasz na rozmowie, polecam przejsciowo

antek

A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?

antek

A może ktoś wie ile zarabia kierownik zmiany?

Pracownica

Jak ci "anonim" tak tu zle to wypier...do Auschwitz, odpoczniesz. Nikt tu na sile nas nie trzyma. Pracuje tu kilkanascie lat bez awansow i zlego slowa nie moge powiedziec o tym zakladzie. A skoro ty nie awansujesz to znaczy ze brak ci szarych komorek. Zwykla zazdrosc przemawia przez ciebie. Mialam mozliwosc pracowac z tymi bezczelnie przez kogos obsmarowanymi kierowniczkami i wkur mnie to ze ktos w tak hamski sposob je obraza. One tez sa ze seojej pracy rozliczane.

Były pracownik

Szanowni czytelnicy. Muszę przyznać się do błędu i wyjaśnić nieprawdę jaka została przedstawiona na temat Edyty S. Bardzo żałuję że poniosły mnie emocje i tak bezczelnie została przedstawiona jej osoba. Wszystko co możecie przeczytać w poprzednim opisie jest kłamstwem. Chciałbym na tym forum bardzo przeprosić Edyte bo pewnie dotknęła ja przykrość. Został popełniony przeze mnie straszny błąd umieszczając ten wpis. Jeszcze raz serdecznie ja przepraszam.

Były pracownik

Najlepsza z najlepszych jest Edyta S ktora wąchała śmierdzące skarpetki ludzi kupujących buty a teraz uważa się za kierowniczkę. Brak pomysłu na pracę sprowadza się do tego że wyżywa się na ludziach ale tak tacy ludzie maja ze uważają że najlepszą obroną jest atak. Krążą po firmie słuchy ze w jakimś magazynku puka ją jakiś kierownik od pola ale może jak tam się wyżyje to będzie spokojniejsza i ludzie na tym zyskają. Nie polecam pracy z tą okrutną babą.

ZBIGss

Poszukują aktualnie kierownika ds. Utrzymania Ruchu. Czy wie ktoś może dlaczego mają wakat na tym stanowisku? Jestem zainteresowany.

Michał
@ZBIGss 11.05.2016 06:55
Poszukują aktualnie kierownika ds. Utrzymania Ruchu. Czy wie ktoś może dlaczego mają wakat na tym stanowisku? Jestem zaintereso...

Poprzedni się nie sprawdził. Tz miał problemy z utrzymaniem ruchu. Niezła posadka za ponad 8000 tysi na rękę. Samochodzik, telefonik, 8 godz.

Jola
@ZBIGss 11.05.2016 06:55
Poszukują aktualnie kierownika ds. Utrzymania Ruchu. Czy wie ktoś może dlaczego mają wakat na tym stanowisku? Jestem zaintereso...

Analfabeto naucz się najpierw pisać.

olek

widać jak ciągle szukają to świadczy tylko o nich zastanów się bo opinie mówią dużo prawdy

sam

Witam,mam pytanie- firma Dawtona non stop szuka kierownika zmiany co tam za rotacja miałem zamiar składać podanie ale po tych wpisach to się zastanawiam

dupa

a w milejowie to jest taki jeden co bimbersprzedaje

qwerty

Ile na początek zarabia operator linii pakującej, w zakładzie w Błoniu,na jakie zmiany praca.

Gośka

Wszystkie wpisy jakie tutaj widnieją dotyczą pracy na produkcji w Guzowie i Błoniu ewentualnie gdzie indziej. Natomiast jest to cały czas opinia na temat pracy na produkcji. Jak widać sytuacja nie namawia do współpracy. Tutaj pojawia się pytanie... skoro w okolicach jest tyle hal magazynowych gdzie można podjąć prace to dlaczego tyle osób siedzi w Dawtonie i narzeka? Czy taka sama "beznadzieja" sytuacja jest w biurze? Nikt nie pisze o zarobkach i atmosferze osób pracujących w biurach i KAM, więc wywnioskować można, że nie jest tak źle. Czy się mylę?

niklem

Ja jak wygląda praca w biurze na stanowiskiu związanej ze sprzedażą? Wie ktoś coś? Jaka jest możliwa pensja? jakieś dodatki? Od jakiegoś czasu w Internecie wisi ogłoszenie i nie wiem czy jest sens wysyłać cv. Będę wdzięczny o opinię a nie wylewanie żali.

pracownik

Jeżeli ktoś poleca prace w Dawtona Frozen w Guzowie to chyba nie wie co mówi. Nie czepiajcie się wyłącznie Pana Andrzeja bo w tej firmie nikt z kierownictwa nie zasługuje na słowa pochwały. Kadra kierownicza na zerowym poziomie.

Pracownica**

Pan Andrzej czlowiek oddany pracy, staral sie jak mogl zeby zrobic dobra produkcje.Lepszego nie bedzie moze byc tylko gorszy.Firme bardzo polecam a jak sie komus robic nie chce zawsze bedzie krytykowac.Panu Andrzejowi wszystkiego najlepszego zycze dobry pracowity czlowiek poradzi sobie wszedzie tylko czasy mamy trudne.Zazdrosc i pycha rzadzi.

Zostaw opinię o Dawtona - Błonie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dawtona