Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Jan Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Trans-Jan Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-08 19:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co proponują to żenada 8 zl na h i 3 miechy umowa okres próbny
zdjecie uzytkownika
jano - 2012-10-28 22:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepska firma -feudalna 2 tyś z 4 sobotami praca na dole - poniżenie godności praw pracowniczych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako ale opisujesz jakie stanowisko kierowcy bo mnie interesuje praca w trans-jan na stanowisku spedytora tam jakie są zarobi?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 12:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2011-09-08 19:23:15

to co proponują to żenada 8 zl na h i 3 miechy umowa okres próbny
jako pomoc dołowa to tak a jako górnik kombajnista ?
zdjecie uzytkownika
Jasiecku - 2013-09-17 10:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po umowie na okres próbny jest umowa o prace czy raczej nie ma szans na to zeby miec na czas nieokreslony jak czesto sa podwyzki albo premie do głownej pensjimozna dac kogos do roboty z polecenia czy tez nie bardzo pozdro
zdjecie uzytkownika
wozny - 2013-09-25 00:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reka reke kryje bez znajomosci zapomnij o zarobku... oszustwo ..ludzie w dozorze na dole po zawodowej szkole, mafia z ropa i wiele by wymieniac pozdro dla leszcza
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 22:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrabiają się z terminami co mówia na ich temat klienci firmy wspolpracujace wracaja wciaz ci sami ludzie zadowoleni ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 11:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie!! Masz racje, jesli nie masz znajomosci zapomnij o dobrym wynagrodzeniu.. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
nigdy - 2013-12-05 11:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mniej niz krajowa paliwo jest supery
zdjecie uzytkownika
jerzycedro3@wp.pl - 2013-12-11 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam sie teraz przyjac do firmy bede dojezdzal 60 kil. prosze napisac jakie sa zarobki jaka atmosfera w pracy tak ogolnie czy idzie zarobic aby skromnie zyc czy wyciagne jako gornik cztery tysiace
zdjecie uzytkownika
Boewolf - 2013-12-12 09:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma idzie z wielkim hukiem na samo dno (albo już na nim jest). (usunięte przez administratora)te Twoje 4tys wyciagniesz chyba jak zrobisz wszystkie swieta w miesiacu...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-09 10:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Pracuje w firmie od 6 lat i wypłaty są całkiem niezłe. Jeżeli ma się chęci do pracy i wykonuje się sumiennie obowiązki to wypłaty są dobre. Normalne jest, że w przodku zarobi się więcej niż na obsłudze, czy w transporcie. Z tymi 8 zł jest prawda, ale dodatkowo do stawki można dostać premię regulaminową i stawka robi się dużo wyższa. Taka stawka jest przy przyjęciu górnika, ale nawet przy tej stawce można zarobić nawet 6-7 tys. Wszystko jest regulowane premią dodatkową, a ta jest zależna od PRACY. Poprzednicy pewnie są jedni z tych, co się przyjmują, biorą ubrania i idą "w długą", albo mają po 20 świadectw pracy i historię chorobową na 5 stron A4.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-27 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka porażka niskie wypłaty chyba że liżesz dupę dozorowi i kapujesz to zarobisz.Masz wypadek nie głoś bo stracisz umowę.Warunki pracy tragiczne jeden wielki mobing.Sprzęt z lat 80 rozsypuje się do tego odpowiedzialności materialna teraz w chodzi za każdy kilof czy niby łopatę jak się zniszczy płacisz.Nie którzy kupują własny sprzęt bo firma nie ma kasy.Tak że jeśli szanujesz siebie i swoje zdrowie nie pchaj się tam.Cyba że lubisz robić za grosze i narażać za to życie
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2014-02-05 18:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wrażenie że negatywne opinie wystawili Ci którzy myśleli że będą leżeć jajami do góry i zarabiać kokosy. Mój mąż tam pracuje, Świetnie zarabia, fakt praca ciężka ale jak to na kopalni. Taka norma. Nikomu w tyłek wchodzić nie musi, nie kabluje, wręcz przeciwnie.. zna swoją wartość i ceni sam siebie...
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-16 13:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na jakich kopalnia trans jan robicie weim ze na wesołej a na silesia? proszę o odp
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-03-07 12:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam mam pytanie czy sa może przyjecia do trans-janu?
I czy z 8miesiecznym stażem pod ziemia bez górnika jest szansa się przyjac?
zdjecie uzytkownika
hard - 2014-04-11 17:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-03-07 12:54:40]:
maja byc przyjecia na Ruch Boze Dary jedz na Nikiszowiec do firmy i złóz papiery
zdjecie uzytkownika
wikary - 2014-08-02 09:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjmójcie się na boże dary same złodzieje wieżcie mi bo tam pracuję
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-08-10 16:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ta nie narzekam robię na Staszicu od roku jako pomoc dołowa i zarobki są zadowalające,jak się komuś nie chce robić to niech idzie do fabryki czekoladek.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-08-18 12:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobisz jako pomoc dołowa
zdjecie uzytkownika
black777 - 2014-08-20 23:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! są jakieś przyjęcia teraz do firmy trans jan???? Na myśli mam kopalnie ZG Janina w Libiążu lub PG Silesia w Czechowicach Dziedzicach??? za odp z góry dziękuję!!!
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-08-27 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nowa prezes a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie z tej ziemi, wszyscy to dla nich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sami nakradli miliony układ zamkniety korupcja i mahloje, abw cbs i inni do kupy razem kupa kamieni i h... . jakby mogli to za o zł jak niewolnicycy by wszyscy pracowali, zamordyzm i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uciekaja po mału wszyscy, obroże elektroniczne, przepuski i inne chore regulacje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-21 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja tam pracowałem za 8 brutto wszystkie święta i ledwo 2100 jak zarobiłem to się miałem cieszyć i ja się pytam z czego ja się mam cieszyć. Zero jakich kolwiek szans na większy zarobek ... jedynie Emeryci mają w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to tyle na ten temat.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Jan Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x