Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Jan Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Trans-Jan Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-10-03 00:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Trans-Jan oferuje kilka typów kombajnów chodnikowych przeznaczonych do drążenia wyrobisk korytarzowych w podziemnych zakładach górniczych, prac wykonywanych w kamieniołomach i w kopalniach odkrywkowych oraz do prac budowlanych przy drążeniu tuneli czy rozbiórce obiektów budowlanych. Ogółem zajmują się górnictwem, gdyby ktoś nie wiedział.
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-10-13 10:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja idę od przyszłego poniedziałku do trans-Jana do PG.Silesia chce pracować i mieć staż i tyle porobimy zobaczymy jak będzie ok to ok a jak nie to trzeba będzie szukać ta gdzie będzie ok
zdjecie uzytkownika
babol - 2014-10-13 13:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-09 10:04:01]:
Tak tak zależna jest od pracy i humoru dyrektora K.
A 6-7 tysięcy to zarobi pracownik-emeryt po znajomościach i jak po 6 metrów w kamieniu będą robić na zmianę, wtedy zarobi zgadzam się, ale na pewno nie inni tylko ten "wybrany" hehe. A na poważnie to nadsztygar górniczy zarabia 5 tys netto i to nie każdy!!!!
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2014-10-18 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ciekawe, bo znalazłem ogłoszenie pracy, że Trans-Jan Sp. z o.o. w Katowicach posiada oferty pracy dla górników w kopalni w Katowicach i Mysłowicach. Stawka to 2600 – 6000 zł miesięcznie (nie napisali czy brutto/netto), Godziny pracy: -37,5 godzin tygodniowo (5 dni po 7,5 godziny) -4 zmiany (6:00-14:00, 12:00-20:00, 18:00-2:00, 24:00-8:00) -Możliwość nadgodzin w soboty
zdjecie uzytkownika
Roman Dup.owłaz - 2014-10-22 10:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hasiok - 2014-10-18 16:24:26]:
Hasiok a nie wydaję Ci się, że ciekawsze by było sprawdzić wiarygodność tego ogłoszenia na "własnych plecach"?
zdjecie uzytkownika
gornik wesola - 2014-11-03 09:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wy tu bzdury piszecie chce komus sie robic zarobi i wcale tak ciezko nie jest mlodemu sie do przodka wkrecictylko trzeba chciec i cos umiec bo gamonia nigdzie nie wezma i czworke masz zawsze w przodku a te stawki godzinowe w przodku nie obowiazuja bo placa za matry ale narzekac najlepiej chyccie sie roboty to zarobicie
zdjecie uzytkownika
kami - 2014-11-03 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe szczęście, bo już poważnie zwątpiłem z tego wszystkiego, że tylko dostaniesz się na praktyki to po znajomości, ze trzeba umieć nie wiadomo co i w ogóle, a tutaj prosze, trzeba mieć poukładane w głowie i mieć jakąś wiedze z tematu, a potem już kwestia tego czy chcemy coś robić czy chcemy się lenić.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-11-10 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś o co chodzi z firmą córką MGM?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-11-11 12:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie mi dzwonili z trans jan a na skierowaniu na badania mam mgm
zdjecie uzytkownika
Górniczek - 2014-11-14 15:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktoś czy firma Jan trans daje jakies bony na swieta?
zdjecie uzytkownika
wyleniała blondyna - 2014-11-15 16:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wszystko będziesz miał
zdjecie uzytkownika
hubert - 2014-11-30 17:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie Trans-Jan dba o takie rzeczy? Co dla przykładu zrobili z okazji świąt rok temu? był jakis sledzik, czy choinka lub inna forma spotkania pracowniczego? Dla dzieciaków paczki ze słodyczami były, a pracownikom dali premię lub inne upominki? Czy jednak kolega się zgrywał i cisza w tym temacie? Pozdro!
zdjecie uzytkownika
XXL - 2014-12-01 15:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hubert - 2014-11-30 17:12:57]:
O bonach na święta, paczkach itd. zapomnij. Spotkania są i owszem. Przykładowo w tym roku na Silesii organizują karczmę. Sęk w tym, że cena tejże to 140zł bo dozór wyższy musi sobie zaprosić gości z kopalni, za których ludzie muszą zapłacić.
zdjecie uzytkownika
Aleks - 2014-12-04 22:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie się coś wydaję, że jest tutaj jakiś c.a.p, któremu bardzo zależy na tym, aby opinia tej "firmy" była na jak najwyższym poziomie. Nie wiem kto to, ale na pewno nie pracownik fizyczny. Jeśli chcesz bronić dobre imię firmy to nie tutaj! Tutaj wystawiają opinie ludzie, którzy pracują uczciwie za małe pieniądze, bez znajomości, bez układów! Oczywistą sprawą jest fakt, że premia jest w jakimś stopniu uzależniona od produktywności pracownika, ale też od stopnia "spowinowacenia" jego ze sztygarem, nadsztygarem a może i samym dyrektorem- jeśli w to powątpiewasz mogę na forum podać przykłady takich na każdej kopalni od kwk wesoła po pg silesia z bazą trans jan włącznie! Jak byś dalej nie wierzył, to mogę Ci podać wiele, wiele innych ciekawych rzeczy, które na pewno zainteresuję instytucję państwowe takie jak ZUS czy WUG! Powiem wam jedno drodzy pracownicy, jeśli macie inną możliwość to nie zatrudniajcie się jeśli nie macie znajomości, bo guzik zarobicie i was zajadą te cwaniaczki po układach, a ty wielki obrońco uciśnionych, daj sobie spokój z podwyższaniem oceny, bo to nic Ci nie da :) No chyba, że jesteś mały, gruby, brzydki i masz wadę wymowy to jedyną rzeczą jaka Ci pozostała to dowartościować się poprzez taki sposób! Pozdro dla kumatych!
zdjecie uzytkownika
zyrafa - 2014-12-11 14:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jedne wielkie kpiny... 7.50zł na godzinę, wypłata bez świąt 1900zł w przodku... To jestem bardzo ciekawy ile zarabia ktoś kto jest na kneflu czy coś?? do tego kartki 10zł... A jak się zatrudnisz itd... To musisz kupić ciuchy... Jednym słowem firma spada na dno... A Głowacki to niech sam se robi na dole za te pieniądze...
zdjecie uzytkownika
Taki tam ryl - 2014-12-13 15:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 4 lata i tyle wiem ile sam zarobiłem i zrobiłem ..z doswiadczenia wiem ze nawet jak ktos zrobi wszystkie swieta to bez metrow nawet kombajnista czy przodowy bedzie chodził bez kasy .... a dla przykładu napisze ze jako pomoc dołowa przy ogromnej liczbie metrow jak na jeden przodek zarobiłem 5700zł netto plus karti 23szt ...obecnie 2-3 metry na zmiane i zarobki w przodku miedzy 2800-3300 netto stawka 10 pozdrawiam z obozu Murcki
zdjecie uzytkownika
Belmonfer - 2014-12-14 15:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Taki tam ryl - 2014-12-13 15:20:42]:
Powiedz mi od kiedy pomoc dołowa może pracować w przodku?
zdjecie uzytkownika
wnp - 2015-01-18 08:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Panowie są może przyjecia do trans janu?? np na wesołą w mysłowicach lub Janina w Libiążu???
zdjecie uzytkownika
andrzej05 - 2015-01-22 12:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam.pracuje w firm,Trans,Jan,kop,Silesia.Praca jak wszędzie,ale za darmo.Cały miesiąc+4święta=1,923zł.+kartki10zł,dniówka,Czy ktoś z władców firmy zastanowił się że ci których zatrudnia przestaną pracować a; PANOWIE//dalej będziecie PIERDOLIĆ głodne frazesy/jak firma dobrze płaci, tyś zł każdy robotnik dołowy zarobi JESTEŚCIE SUPER ZŁODZIEJAMI.SAME SUPER PRZESKURWYSYNY.
zdjecie uzytkownika
Marcin Z - 2015-02-15 23:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na staszicu 2 rok zarobki kolo 3 tys z dwoma swietami jako pomoc dołowa w przodku tylko nocne zmiany
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-03-22 12:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko Trans-Jan robi na wesołej?
zdjecie uzytkownika
PD - 2015-03-23 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-03-22 12:16:39]:
Tak robi, lecz co z tego jak zarobki są tak kiepskie (chyba że jest się emerytem). Jako młody zarobisz niewiele a i tak będą chcieli wyciulać Cię przy wypłacie.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-03-30 20:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakie mniej więcej jakie macie wypłate w trans jan jako młody 2 tata stażu. na wesołej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna to kpina. Facet, który drze się po ludziach (bodajże Głowacki nazwisko jego) bo niedowidzi pisma na formularzu i wielkie pretensje, że ktoś nie pisze drukowanymi literami. Tak szybko jak weszłem - tak szybko podziękowałem za pracę i opuściłem biuro.
Pytania: Dlaczego ku*** nie piszecie drukowanymi literami?
zdjecie uzytkownika
gornik - 2015-04-18 07:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-03-30 20:28:37]:
tak ze 1800 zl bez swiat wiecej nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
gornik2 - 2015-04-29 12:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poraszka zlodzieje nic tylko do sadu pracy oddac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Jan Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Trans-Jan Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert