logo TRANS-JAN Sp. z o.o.

TRANS-JAN Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TRANS-JAN Sp. z o.o.

Hanys 2016-10-04 15:46
Mosz racje 3500,- z tego 1200,-legal a reszta w kopercie źeby limitu do zusu nie przekroczyć. Złodzieje j....ane. !!!!!!!!!
1
Lidzia 2016-10-04 16:01
Ludzie czy wy jesteście normalni? Zjeżdżacie na dół kilkaset metrów za najniższą krajową?? a jak wypadek nie daj Boże to jakie wy renty dostaniecie z tej najniższej krajowej? Jakie w ogóle emerytury? Nie wiecie gdzie zgłosić takie incydenty? Przecież to jest okradanie Państwa! Jeden z drugim niech zgłoszą i już panienki będą nóżkami przebierać i się pocić :D
Hanys 2016-10-04 20:25
Wszystko z literą prawa . 1200,- dotyczy emerytów po to źeby nie zawieszać emerytury. Niektóre fitmy te praktyki bandyckie stosują teź do czynnych zawodowo. Tak jak piszesz - co w razie wypadku ?? Ku chwale prezesa .Sory takie mamy prawo . Kara pipu wynosi 5000,- tyle prezes nosi w małej kieszonce .
1
The True 2016-10-07 10:12
Powiem Ci jak jest! Jak idziesz po układzie, masz kogoś w TJ to zarobisz, nie narobisz się czasami będziesz zostawał na powierzchni, premię będą Ci lepszą dawać, no ale jeśli nie masz nikogo i z ulicy wlecisz, to wtedy będziesz rzeźbiony od rana, kiepską premię dostaniesz i będziesz robił za konia na dole. Właśnie tak jest!!!
5
Maus 2016-10-08 14:37
Zapraszam do łopaty, tam się napewno sprawdzisz i spełnisz nasze wymagania....
Załapiesz się na fajne stanowisko z elastycznymi godznami pracy p/z, będziesz przychodził i wychodził kiedy chcesz........
lulek 2016-10-09 15:03
te 7000 to na brygade czy cała zmiane?
robol 2016-10-09 15:19
7000,- na chłopa . Super firma super dozór .
1
Hajer 2016-10-10 14:02
Panowie z dwoma świętami 9500 na łape coraz lepiej płacą, robić nie nażekać, dozór super atmosfera też rewelacja.
1
robol 2016-10-10 20:28
9500,-netto -to chyba jesteś du...właz. Ja mam tylko 7000,-
1
Ziu 2016-10-10 22:16
Słabo sie starasz......
robol 2016-10-11 17:34
No tak ale te 9500,- to mnie wnerwiło bo ja się bardzo staram a tylko 7000,- mi wychodzi.
1
Hajer 2016-10-11 18:09
Zacznij robić święta to dociągniesz do 10000
1
Sep 2016-10-11 20:45
Co wy jaracie że takie głupoty tu wypisujecie...? Takie pieniądze to biali chyba zarabiają!!!
1
ryl 2016-10-11 21:28
Biali mają lekko 15000,- mówimy o fizolach .
1
robol 2016-10-11 21:36
Walczyłem o wolne święta . Godny zarobek powinien byc ze szere dni. 9500,-za szare dni a nie marne 7000,- chyba się zgodzisz.
1
robol 2016-10-12 18:49
Zanoś papiery i do pracy ,potrzeba ludzi z kwalifikacjami. Bardzo dobra kasa.
wdowiec. 2016-10-13 16:23
Jakie bzdety , ile ci zapłacili za te głodne kawałki !!!! Pracuje tam od 5 lat i mogę powiedzieć tylko jedno jest coraz bliżej dna !!!
Dziwne ze opinie które tu kiedyś były już nie istnieją a a odzwierciedlały realny stan .
Po co wiec ta strona gdzie admin puszcza tylko te teksty które chce albo usuwa ...
1
Hanys 2016-10-16 13:22
Piszcie o konkretnych sprawach firmy ,a wypisujeci bzdury jak stare baby.
3
Hanys 2016-10-19 21:29
Co znaczy daje radę i fajnie , napisz coś więcej.
2
Wili 2016-11-04 09:28
Doradźcie jak ztrudnić się na Brzeszcze i czy warto. Strzałowy rabunkarz.
ryl 2016-11-11 23:28
Super wypłaty--6900,- tak trzymać dalej.
2
Antonik Dupowłaz 2016-11-12 15:06
Ty podajesz tę kwotę w chińskich jenach czy rublach?
2
robol 2016-11-13 00:16
Mnie wyszło 7000,-. Dobrze jest .
2
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-15 11:37
To fajnie, że ci tyle wyszło, a komu d u p e wylizałeś do wypłaty?
1
robol 2016-11-15 16:26
Żadnego lizania . Uczciwa praca i sumiennośç w pracy + pełne zaangaźowanie. To daje dobry zarobek
2
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-17 12:23
Napisz jeszcze, że nie jesteś emerytem?
3
robol 2016-11-17 19:00
Tak emeryt i co z tego - w robocie daw razy lepsz od ciebie.
2
Viola Kasia Lidzia Terenia Ania lol 2016-11-23 00:47
No i co potrafisz w życiu robic? Tylko kablować w pracy i na forach zgłaszać prośbę o usunięcie komentarzy? Weź napisz jeszcze , że Ślązak z Ciebie z krwi i kości, tylko przed tym miejsce urodzenia z dowodu pokaż wieśniaku!
5
janolo 2016-12-04 19:34
W Ruchu Brzeszcz i silezji zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dozór i przydupasy , inni zaś są od roboty.
Dobrzy pracownicy uciekają do innych firm , dziwię sie tylko że właściciele firmy tego nie zauważają
4
miki 2016-12-05 22:35
Jak w firmie jest duźa rotacja załogi tzn. że jet źle
4
brek dens 2016-12-08 03:03
To prawda taka jest rzeczywistość !!!!!!!!! tyle dozoru co pracuję na Brzeszczach to porażka za darmo nie
siedzą dlatego jest tak słabo z zarobkami !!
Ludzie uciekają do innych firm bo nie widzą nadziei na lepsze jutro .
Niektórzy mają duże zapasy wazeliny , to dalej robią !!!!!
2
brek dens 2016-12-08 03:06
To prawda taka jest rzeczywistość !!!!!!!!! tyle dozoru co pracuję na Brzeszczach to porażka za darmo nie
siedzą dlatego jest tak słabo z zarobkami !!
Ludzie uciekają do innych firm bo nie widzą nadziei na lepsze jutro .
Niektórzy mają duże zapasy wazeliny , to dalej robią !!!!!
3
gacek 2016-12-09 18:08
Chopy jak barbórka-- chwolić sie .
1
tomek 2016-12-09 19:08
jo mom 2500 barbary a w trans janie robie dopiero lod marco
3
Misiu 2016-12-10 17:53
To fajnie --lepij-- jak na grubie. Super firma . Som przyjencia?
dracjan 2016-12-16 11:42
super ale nie dla roboli szukają ludzi bo nikt nie chce robić za czapkę gruszek .
Ludzie uciekają z ruchu brzeszcz , silezji do innych firm .
Myślę że zarządcy firmy powinni przeanalizować skrupulatnie sytuację i coś zmienić w strukturach
organizacyjnych ze szczególnym uwzględnieniem sytuacji zarobkowej - jeśli nie wiadomo
o co chodzi to itd !!!!!!
1
górnik 2016-12-16 18:47
Coś mi nie pasuje -- na Brzeszczach ponoć jest super pod wzgędem kasy.
1
Dracjan 2016-12-19 18:01
super tylko dla wybranych !!!!! przyjmij się wtedy się przekonasz jak jest fajnie 1800 lub troszeczkę więcej ,a poza tym najlepiej przekonaj się sam - można też się zastanowić dlaczego z tej firmy
uciekają tacy co coś potrafią ? co może dostają sękate kije do kilofów ?
1
górnik 2016-12-20 12:29
Z tego co piszesz to w firmie źle sie dzieje,a miało być tak dobrze. Piszcie jak jest ino prowda bez ściymy.
1
Ooo 2017-01-01 14:36
Panowie to jak jest z pieniędzmi na ruchu Brzeszcz bo dostałem ofertę pracy od firmy Trans~Jan. Warto czy nie, obecnie pracuje motoryzacji.
stas 2017-01-02 20:21
Ta firma to jeden wielki syf pieniadze to 2-tysie z dwoma swietami opuznienia w placach .Skad te kwoty 7000-9000 tysi chyba za pol roku
3
Mikołaj 2017-01-13 12:27
Hanys mylisz pojęcia obrażajac Emerytów..
Jedni na emeryturze jeżdżą na ryby inni chadzają od "ogródka"do ogródka na piwo i 100,jeszcze inna grupa ,to poprostu niema już zdrowia by dorabiać, kolejna grupa to ci co mają zdrowie a nie mają takich"zamiłowań"jak w/w grupy...
Najpierw dopracuj do Emerytury....,a potem martw się o siebie nie o innych.
2
Hanys 2017-01-13 14:39
Emeryt górniczy powinien odpoczywać gdyż pracował ciężko 25 lat (przywilej górniczy). Dalszą pracą na dole zaświadcza że można więcej niż 25 lat. Przez takich emerytów zabiorą przywilej 25 lat . Pracy wam nikt nie broni ale poza górnictwem. Miejci emeryci trochę godności i honoru.
7
Knefel 2017-01-19 15:17
Co za robotę dostali na Staszicu?
2
Jorguś 2017-01-24 12:46
JMZ napisał: "W tym oddziele Trans-Jana (w KWK Boże Dary) obecnie,to najwyższy czas poinformować Państwową Inspekcję Pracy,ponieważ jest wiele nieprawidłowości w funkcjonowaniu tej firmy,pracy ludzi tam bez zachowania norm,przerw między dniami,zmianami i brak jest 25 % rezerwy ludzi !,by praca była w zgodzie z Przepisami BHP !."
JMZ, nic nie wskórasz informując PIP, bo pracownicy ci są zatrudnieni na umowę zlecenie i normy czasu pracy, przerwy: 11-godzinna dobowa, 35 godzinna tygodniowa (lub 24-godzinna przy zmianie zmian) oraz wyimaginowana przez ciebie 25% rezerwa ludzi nie obowiązują pracodawcy w tym przypadku. PIP kontrolował SRK Oddział KWK Boże Dary, Firmę Trans-Jan i Firmę Universal z końcem 2016 roku i żadnych nieprawidłowości w tym względzie nie stwierdził.
JMZ, zanim zaczniesz coś pisać poczytaj najpierw trochę prawa pracy.
5
Mikołaj 2017-01-30 18:57
...dodam jeszcze ,że na Bozych Darach obecnie pracuje grupa ludzi w Trans-Janie ,którą mozna okreslić "Towarzystwob Wzajemnej Adoracji",które pozlatywało się spowrotem jak muchy do gówna .Nadstawiali uszy gdzie się da,by dowiedzieć się o wszystkich pozostałych wszystkiego.Wniosek : nawet zausznicy nie wszyscy załapali się by pozostać i pracować w KWK Boże Dary pod trans-janem.To tyle na koniec tego syfu,
3
Kostek 2017-01-31 10:13
Jak Płace Na Janinie???
Orientuje Się Ktoś?
pracownik 2017-02-04 00:59
Dopiero tam od stycznia pracujemy to piersza wyplata bedzie w lutym. Pierszy miesiac pewnie nas ociulaja bo powiedza ze metrow nie bylo ale pozniej powinno byc lepiej
1
JMZ 2017-02-04 21:24
Trans-Jan ?.Od marca wywaleni z likwidowanej kop. KWK Boże Dary !.By "likwidować"coś,to też trzeba potrafić !.Naprzyjmowali z SRK Bytom do Bozych Darów młodych młokosów protegowanych przez tatusiów,rodzine i inne układziki ,bez doświadczenia ,kwalifikacji pomimo ,że Trans-Jan miał wygrany Przetarg na Świadczenie Usług w Bożych Darach !.
To chore !.
Musieli (Trans-Jan)pozwalniać "swoich "ludzi ,bo nie było już miejsca przy ławie by śniadanie zjeść !.
Trans-Jan,to jakieś nieporozumienie by utrzymywać taki Zakład jakim jest kopalnia,ale skoro już wygrał Przetarg na 35 m-cy,to powinien trzymać swoją stronę i stronę ludzi których zatrudnił,a tak nie było i nie jest ! (przynajmniej w Dziale Energo-Maszynowym w Bożych Darach).
Ludzie Trans-Jana w Bożych Darach obecnie pracuja 30/30 dni w miesiącu,bo do tego doprowadziły"decyzje dot. Stanu zatrudnienia w w/w !.
Stan ludzi "niewolniczy" !.
5
miki 2017-02-13 21:43
Kto nie jest emerytem moźe zatrudnić się w GZUG -u potrzebujå ludzi -dobry socjal łącznie z barbórką. Emerytów nie ZATRUDNIAJĄ .
Zostaw swoją opinię o TRANS-JAN Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS-JAN Sp. z o.o.