Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo TRANS-JAN Sp. z o.o.

Opinie o TRANS-JAN Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie TRANS-JAN Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
SILESIAN - 2016-02-10 16:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zŁODZIEJE 1600 ZŁ ZA CAŁY MIESIAC HARÓwKI NA ŚCIANIE....MASAKRA, BEDĄ SIę sMARZYĆ W PIEKLE KIEDYŚ , PONIŻENIE PRACOWNIKA.
zdjecie uzytkownika
75am - 2016-02-10 16:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyrol masz racje o tym strajku
zdjecie uzytkownika
wesola - 2016-02-10 16:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak i na silesii tak i na wesolej zlodzieje.robic tylko sb nd sb nd a kasy na koncie nie ma a gonia cie jak szmate.1700z dwoma sb i 4 dni w przodku ro jest chore...
zdjecie uzytkownika
pip - 2016-02-10 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strajk Strajk
zdjecie uzytkownika
wesoly_janek - 2016-02-10 16:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inne firmy czekaja na was, chyba was nikt nie trzyma. Ale pamietajcie, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma!
zdjecie uzytkownika
przodowy - 2016-02-10 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w innych firmach nie ma konkursow
zdjecie uzytkownika
deks - 2016-02-10 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zdrowie z naszych potów szefowie
zdjecie uzytkownika
wesoly_janek - 2016-02-11 14:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Narzekaja lesery i bulowicze. Pracujac uczciwie da sie normalnie zarobic, a majac wieczne pretensje niebardzo. Pan ktory byl na silesi i teraz na wesolej i sie zali, ze zlodzieje sciemnial przy robocie jak malo kto! Panowie, przeciez dpzor to widzi i raportuje, bo do tego jest zobowiazany ! Jak ktos zazdrosci to trzeba bylo choc troche sie pouczyc a nie teraz narzekac. Nie sciemniac tylko pracowac, wszyscy pracujemy na swoje wyplaty, skonczyly sie wyplaty "czy sie stoi czy sie lezy", to jest firma a nie kopalnia. Wiekszosc narzekajacych niech sie zastanowi dlaczego pracuje w firmie a nie na kopalni. Wszyscy wiemy o co chodzi. skoro rzeczywiscie jest tak zle to na kase do biedry. Aaaa no nie, zapomnialem, tam sie nie da tak sciemniac jak na kopalni i spac na "tasmie". Pozdrawiam tych ktorzy pracuja na reszte a nie przezywajacych 4 dni w przodku !
zdjecie uzytkownika
ziga - 2016-02-11 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak rzadko tu sie zgodze. Pracujesz uczciwie, bormalnie zarobisz. Duzo jest sciemniaczy co sie tylko nagadac potrafia a jak przyjdzie co robic to lewe lapy. Robilem na silesi, wesolej i staszicu, wszedzie to samo tyle ze na silesie pomimo tego ze jest autobus na wszystkie zmiany to ludzie to olewaja, szczegolnie w swietA, niestety. A potem wielkie placze, szef ustala za co sie placi. Jak sie nie podoba i nie chcesz robic to wypad, a nie jak byly z Tj co robi w mse pisac po scianach :)
zdjecie uzytkownika
ty - 2016-02-11 20:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, pozsrdrawiamy Zbycha bo nawet zlapany za reke mowi "to nie ja sztygar, ja robie", a lapy czarne od mazaka
:) a ze kabel to inna baja :)
zdjecie uzytkownika
Meryl - 2016-02-12 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba z księżyca spadles eunuchu!!!! Napewno jestes przydupasem....
zdjecie uzytkownika
Meryl do zigi i wesołego: - 2016-02-12 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gnoje pewnie z dozoru i na emeryturze...nie interesuje was ze mamy takie marne zarobki...byle dolac!!!wyssac krew z człowieka..(caly je..ny dozór z Kwk makoszowy,,Andrzej Alkomat Malaria'' i Rysiu Tadzinski) walcie się cwaniaki..my tez zrobimy konkurs
zdjecie uzytkownika
ryl - 2016-02-13 16:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zostaną najlepsi i oni beda zarabiać.... a ja sie tam widze:)
zdjecie uzytkownika
szuiraM - 2016-02-14 17:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie " Meryl" zamiast wypisywac i szukac winnych w Internecie zmien prace mi tez nie podobaja sie warunki na jakich pracuje wiec z tego co widac zostaje tylko szukanie nowej pracy bo wypisywanie w necie zadnego skutku dla nas nie przyniesie.:/
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-02-15 12:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że chyba zeszliśmy mocno z tematu rozmowy o Trans-Jan i zszedliśmy w jakieś mało ciekawe rejony, no co mogę Wam powiedzieć moi drodzy, chyba nic
zdjecie uzytkownika
Majgens - 2016-02-21 12:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chociaż ładną kadrową mają buahahha
zdjecie uzytkownika
sroka - 2016-02-29 22:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bóg zapłać!!! Udało mi się spierdolić z tej pseudo górniczej firmy!
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2016-03-10 18:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie szuiraM przestań pan pieprzyć bzdury. Umowa o prace obowiązuje nie jedną stronę ale obydwie. Pracownik ma starannie wykonywać zlecone prace a pracodawca ma zadbać takie rzeczy jak środki ochrony osobistej BHP i stworzyć w miarę dobre warunki pracy. I wiesz pan jak to na takiej Silesi wyglądało jak tam robiłem? Jedna łopata na 2 napędy a później pretensje, że słabo poczyszczone a rękawiczki to miałeś jak sobie z domu przyniosłeś. O dysproporcjach w wynagrodzeniu między pracownikami wykonującymi taką samą pracą z taką samą stawką nie wspomnę. Kto bardziej włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten lepiej zarobi - tam się nie liczyło kto jak pracuje.
zdjecie uzytkownika
koniu - 2016-03-10 18:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema pracujac w tran=jan na kop P,G Silezia zarobki sa pod psem nawet 1500 zL niemozna wyciAgnac a dozur pg silezia to wykorzystuja nas ze po dniuwcze niemamy siły sie kapac w domach niejeden mo larmo z żona o tAa wyplate
zdjecie uzytkownika
koniu - 2016-03-10 18:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema pracujac w tran=jan na kop P,G Silezia zarobki sa pod psem nawet 1500 zL niemozna wyciAgnac a dozur pg silezia to wykorzystuja nas ze po dniuwcze niemamy siły sie kapac w domach niejeden mo larmo z żona o tAa wyplate
zdjecie uzytkownika
spprytny - 2016-03-10 18:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koniu masz racje co sie w tej firmie dzieje jeden ino cyrk jest szok co znami robia na siniema zarobku a zaronki na silezji to tak wyglada jak by chlopy chodzili na zlom wiem ze dobrych górników się pozbydą zastana ino przydupasy bracia górbicy przenyscie to
zdjecie uzytkownika
Żona Górnika - 2016-03-10 19:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta racja mąż pracuje na wieczorku to jakaś kpina 1700zł w przodku za cały miesiąc jebaczki??? I jeszcze ten przelew wygrana w konkursie to jest śmiechu warte co oni robią aż żal mi męża puszczać do pracy za taką kasę
zdjecie uzytkownika
Żona Górnika - 2016-03-10 19:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trans-jan wstyd by wam było taka kasę płacić Górnika za ciężka pracę kasjerka w supermarkecie więcej zarobi wstyd wstyd szkoda tylko górników że ryzykuja życie za taką kasę!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Byfyyyj - 2016-03-10 21:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak maja byc dobre zarobki jak w tej firmie na 3 pracownikow przypada 1 osoba dozoru hahahahaha Musicie na nich wszystkich przeciez zarobic najpierw a co zostanie to dla was.
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2016-03-11 21:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mają byc dobre, jak ktoś się musi dowartościować, bo całe życie jest mały, gruby, głupi i na dodatek sepleni hahahahah, tylko na biedzie ludzkiej... Niestety. Karma powraca :)
zdjecie uzytkownika
maz gornik - 2016-03-13 12:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ja pracuje w gzugu i tez ciężko 2k wyciągnąć wniosę jest taki ze trzeba pierdolic to cale górnictwo przebranzowic sie za wczasy bo to bardzo poniżające pracować p/z za 1,6 do 1.9 kto tak ma dla mnie jest ciulem ze za tyle robi na dole sami daje ci się wyzyskiwać
zdjecie uzytkownika
Saszka - 2016-03-13 20:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [maz gornik - 2016-03-13 12:53:05]:
Dobrze napisane. Polscy "przedsiembiorcy" pod żydo-komunistycznym sztandarem ustalili na swoich zebraniach kwoty jakie będą płacić pracownikom za bardzo ciężką a zarazem niebezpieczną pracę. W tym przypadku oscyluje ona właśnie w granicach 2 tys zł. Jest to nie do przyjęcia. Dwa tysiące złotych zarabiałem w 2006 roku jako nowo przyjęty w firmie górniczej przy budowaniu kolejki podwieszanej i budowaniu Gwarka. Z roku na rok wypłaty są niższe. Nie ma tutaj tłumaczeń, że trzeba robić, bo nie będzie co do gara włożyć, bo i TAK NIE BĘDZIE!!!!! Te świnie tylko na to liczą! Przyjdziecie do pracy za kilka lat i zamiast wypłaty będziecie dostawać dwie bułki z pasztetem i po pracy zupę pomidorową a "przedsiembiorca" dalej będzie jeździł mercedesem i narzekał jaki jest biedny. To jest dół, nie ma tam zabawy! Oni wam płacą 2000zł a z Was ciężko pracujących ludzi mają 5 razy tyle. Nie pracujcie dla takich wieśniaków. Zrozumcie w końcu, że Polak nie jest niewolnikiem!!!!!! Ma być godnie wynagradzany!
zdjecie uzytkownika
BIEDAK - 2016-03-21 19:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZEZ TRAN JAN TO NAWET NA CHLEB I OPŁATY BRAKUJE KTO WIDZIOŁ ZEBY CAŁY CZOS BRAC NA SZTCHTE CHLEB JES ZE SMALCEM JAK GO MOSZ BRACIA GÓRMICY CZA COS ZROBIC ZTYM ZAROBKAMI I NAJ JEST TA RUGO POŁOWA WYPŁATY CO POSZŁY DO DYREKCJI NA WCZASY
zdjecie uzytkownika
pytlo - 2016-04-01 09:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok w innych firmach gorzej.nie pasuje to sie zwalniam a nie narzekam
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2016-04-01 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
narzekaja zazwyczaj nieroby. Kokosow nie ma tego co bylo wczesniej ale da sie wyzyc. Pszynajmniej na wesolej. Na bokach (transport) zawsze powyzej 2,2 tys. a ze swietami prawie 3 tys. a widze ze najwiecej nazekaja ci na obsludze co jak ide z transportu to spia albo ich juz nie ma na stanowisku. pany wiecej roboty mniej gadania...
zdjecie uzytkownika
od lat - 2016-04-08 22:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro ostatecznie mozna liczyć na zarobki na poziomie 3 tysięcy @pracujący, to nie ma co narzekać, bo pewnie dają do tego jeszcze jakieś premie.
zdjecie uzytkownika
transwestiten-jan... - 2016-04-08 22:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 3 tys? Jaka premia? Wygrana w konkursie? Emerycie pier..... panowie oszukuja nas i skarb państwa!!!!!!
zdjecie uzytkownika
transwestiten-jan... - 2016-04-08 22:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie 3 tys? Jaka premia? Wygrana w konkursie? Emerycie pier..... panowie oszukuja nas i skarb państwa!!!!!!
zdjecie uzytkownika
roman dupoliz - 2016-04-11 12:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
3 tys? chyba rubli. lidka zmień coś, tylko ty możesz uratować jan trans heszke w meszke!!!!
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-04-17 14:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z tym konkursem???
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-04-24 21:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich.
Trans-Jan ?.
Ta firma wygrała Przetarg na świadczenie Usług utrzymania ruchu KWK Boże Dary i...."obsługuje"w/w b.kopalnię....dalej w większości SRK Bytom pomimo,że Przetarg wygrała firma Trans-Jan !.Co jest grane ?.Na Boże Dary przyjmują ludzi pomimo,że obecnie jest przerost zatrudnienia !.Kto stoi za tym,by przyjmować ludzi"na stan" do b.KWK Boże Dary,a innym dawać 1,lub 2 tygodnie wolnego ,bo ma być zatrudnionych na dpbę 37 ludzi,a naprzyjmowali 2 x więcej !?.W firmie Trans-Jan pracują ludzie(są zatrudnieni na Umowy Zlecenia) ludzie co na codzień pracują na innych kopalniach na pełych etatach !,a na tych samych stanowiskach zatrudniani są w KWK Boże Dary (!?).Trzeba poinforować PIP ,bo układy i kolesiostwo w KWK Boże Dary obecnie to jakiś absurd !.Przyjmują (pracują)ludzie bez żadnego przygotowania zawodowego ! -z tzw."ulicy"!....Poza Emerytami zatrudnionymi w tej firmie,którzy mają"przeszłość"i uprawnienia w Górnictwie,to w/w wspomniane osoby to jakaś paranoja !.Kto się zna z pewnymi ludżmi "zarządzającymi"obecnie utrzymaniem i obsługą ruchu w obecnej KWK Boże Dary-ten jest przyjęty do pracy.Trans-Janie !:Wygraliście Przetarg na utrzymanie i obsługę KWK Boże Dary,więc dlaczego SRK Bytom przyjmuje i wciska Wam na pu potęgę ludzi i stworzył już 2 krotnie przerost w zatrudnieniu !!!?.Dokąd zmierza polityka w zatrudnianiu obecnie ludzi na KWK Boże Dary !?.Mieli "obsługiwać "Emeryci obecną KWK Boże Dary,a większość zatrudnionych obecnie,to SRK Bytom.Zróbcie jakiś porządek-albo Trans-Jan,albo SRK Bytom !.
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2016-04-24 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2016-04-24 21:00:44]:
A co PIP zrobi? Przyjdzie i da karę w wysokości 2000 tysięcy, gruba zapłaci śmiejąc się w mordę i tyle będzie z tego. Tutaj jest poważniejszy problem, tutaj rząd trzeba zmienić! Rząd na to pozwala bo zadaniem rządu jest likwidacja kopalń ażeby szwaby mogły je wykupić i wtedy będą się opłacały :) Z Bożymi Darami to jeden wielki wał, piszę tutaj o jej likwidacji, gdyż w złożach jest 200 milionów ton węgla czyli gdzieś 100 lat fedrowania... Kiedyś obiło mi się o uszy że miała firma bądź dwie firmy wykupić tą kopalnie w naszym kraju przy obecnym "rządzie" wszystko możliwe.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-04-29 21:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rudik - 2016-01-10 02:15:58]:
co wy mysicie ze jak staszic pojedzie to zarobicie ?????
zdjecie uzytkownika
angiel - 2016-05-10 22:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rambo a ja myślę że kierownictwa nie trzeba zmieniać bo przecież firma sobie świetnie radzi moim zdaniem, szczególnie w segmencie górnictwa więc nie pojękuj
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2016-05-11 20:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@up Raczej jakoś sobie jeszcze radzi - bo do czasów świetności już raczej nie wróci - podobnie zresztą jak cała branża.
zdjecie uzytkownika
artek - 2016-05-12 21:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej radzi sobie trabkowy z silesi - dej zasznupac tej dobrej hehehe
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2016-05-14 12:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [angiel - 2016-05-10 22:02:03]:
Widać, że pracujesz w trans janie! Tam pracują same gamonie wyłączając PRAWIE wszystkich fizycznych. Umiesz b.aranie czytać ze zrozumieniem? Nie sądzę. Gdzie ja napisałem o kierownictwie? Ty czasem nie pojękuj jak cię gruba w d.u.pe będzie jechała strap onem
zdjecie uzytkownika
ono - 2016-06-04 20:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygralismy na brzeszczach 2 albo3 przodki wkoncu kolo domu i bedzie $€£
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-06-09 16:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie zapomnijcie wziac ze soba baczka - pg silesia nie bedzie po nim plakala xD
zdjecie uzytkownika
onoo - 2016-06-09 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan baczek jest akurat wporzadku.nie lubi sciemniaczy itp.ja z nim mam ok przez 6lat
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-06-10 13:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sciemniaczy to nikt nie lubi ale problemem naczelnego trebacza jest jego podejscie do ludzi i sposob rozwiazywania problemow. jak robi podzial to pol kopalni go slyszy bo tak sie drze, jak z czyms sobie nie radzi to rowniez nadrabia to darciem (bo inteligencji do rozwiazania problemu chyba brakuje), rozwowy z dozorem z PG? darcie japy i podpierniczanie gdzie sie da. efekt tego taki ze trebaczowi kazdy z nas robi pod gore chocby transport obudowy do jego krolestwa na wschodzie
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2016-06-10 15:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma taki dozór. Jakby był dobry to by w firmie nie pracował tylko pod kopalnią. A ,że jest starym pazernym dziadem to skazany jest na firmę bo przynajmniej tam może co nieco podleczyć swoje kompleksy wyżywając się na podobnych sobie emerytach :)
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2016-06-19 11:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jaka stawke moze u niego liczyc poczatkujacy kierowca? ja mam doswiadczenie jednak za niajnizsza krajowa niechcialbym pracować nigdzie, tymb radziej ze wiem jakie stawki obowiazuja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna to kpina. Facet, który drze się po ludziach (bodajże Głowacki nazwisko jego) bo niedowidzi pisma na formularzu i wielkie pretensje, że ktoś nie pisze drukowanymi literami. Tak szybko jak weszłem - tak szybko podziękowałem za pracę i opuściłem biuro.
Pytania: Dlaczego ku*** nie piszecie drukowanymi literami?
zdjecie uzytkownika
vcbvb - 2016-06-22 11:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na jakie pieniadze mohe liczyc jako mlodszy gornik na silesii??
zdjecie uzytkownika
vhcb - 2016-06-22 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TRANS-JAN Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS-JAN Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert