Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Trans-Jan Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Trans-Jan Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jerzycedro3@wp.pl - 2013-12-11 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam sie teraz przyjac do firmy bede dojezdzal 60 kil. prosze napisac jakie sa zarobki jaka atmosfera w pracy tak ogolnie czy idzie zarobic aby skromnie zyc czy wyciagne jako gornik cztery tysiace
zdjecie uzytkownika
Boewolf - 2013-12-12 09:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma idzie z wielkim hukiem na samo dno (albo już na nim jest). (usunięte przez administratora)te Twoje 4tys wyciagniesz chyba jak zrobisz wszystkie swieta w miesiacu...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-09 10:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracuje w firmie od 6 lat i wypłaty są całkiem niezłe. Jeżeli ma się chęci do pracy i wykonuje się sumiennie obowiązki to wypłaty są dobre. Normalne jest, że w przodku zarobi się więcej niż na obsłudze, czy w transporcie. Z tymi 8 zł jest prawda, ale dodatkowo do stawki można dostać premię regulaminową i stawka robi się dużo wyższa. Taka stawka jest przy przyjęciu górnika, ale nawet przy tej stawce można zarobić nawet 6-7 tys. Wszystko jest regulowane premią dodatkową, a ta jest zależna od PRACY. Poprzednicy pewnie są jedni z tych, co się przyjmują, biorą ubrania i idą "w długą", albo mają po 20 świadectw pracy i historię chorobową na 5 stron A4.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-27 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka porażka niskie wypłaty chyba że liżesz dupę dozorowi i kapujesz to zarobisz.Masz wypadek nie głoś bo stracisz umowę.Warunki pracy tragiczne jeden wielki mobing.Sprzęt z lat 80 rozsypuje się do tego odpowiedzialności materialna teraz w chodzi za każdy kilof czy niby łopatę jak się zniszczy płacisz.Nie którzy kupują własny sprzęt bo firma nie ma kasy.Tak że jeśli szanujesz siebie i swoje zdrowie nie pchaj się tam.Cyba że lubisz robić za grosze i narażać za to życie
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2014-02-05 18:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam wrażenie że negatywne opinie wystawili Ci którzy myśleli że będą leżeć jajami do góry i zarabiać kokosy. Mój mąż tam pracuje, Świetnie zarabia, fakt praca ciężka ale jak to na kopalni. Taka norma. Nikomu w tyłek wchodzić nie musi, nie kabluje, wręcz przeciwnie.. zna swoją wartość i ceni sam siebie...
zdjecie uzytkownika
ms - 2014-02-16 13:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na jakich kopalnia trans jan robicie weim ze na wesołej a na silesia? proszę o odp
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-03-07 12:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam mam pytanie czy sa może przyjecia do trans-janu?
I czy z 8miesiecznym stażem pod ziemia bez górnika jest szansa się przyjac?
zdjecie uzytkownika
hard - 2014-04-11 17:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-03-07 12:54:40]:
maja byc przyjecia na Ruch Boze Dary jedz na Nikiszowiec do firmy i złóz papiery
zdjecie uzytkownika
wikary - 2014-08-02 09:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjmójcie się na boże dary same złodzieje wieżcie mi bo tam pracuję
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-08-10 16:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ta nie narzekam robię na Staszicu od roku jako pomoc dołowa i zarobki są zadowalające,jak się komuś nie chce robić to niech idzie do fabryki czekoladek.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-08-18 12:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarobisz jako pomoc dołowa
zdjecie uzytkownika
black777 - 2014-08-20 23:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! są jakieś przyjęcia teraz do firmy trans jan???? Na myśli mam kopalnie ZG Janina w Libiążu lub PG Silesia w Czechowicach Dziedzicach??? za odp z góry dziękuję!!!
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-08-27 14:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nowa prezes a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie z tej ziemi, wszyscy to dla nich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a sami nakradli miliony układ zamkniety korupcja i mahloje, abw cbs i inni do kupy razem kupa kamieni i h... . jakby mogli to za o zł jak niewolnicycy by wszyscy pracowali, zamordyzm i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uciekaja po mału wszyscy, obroże elektroniczne, przepuski i inne chore regulacje.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-21 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja tam pracowałem za 8 brutto wszystkie święta i ledwo 2100 jak zarobiłem to się miałem cieszyć i ja się pytam z czego ja się mam cieszyć. Zero jakich kolwiek szans na większy zarobek ... jedynie Emeryci mają w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-10-03 00:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Trans-Jan oferuje kilka typów kombajnów chodnikowych przeznaczonych do drążenia wyrobisk korytarzowych w podziemnych zakładach górniczych, prac wykonywanych w kamieniołomach i w kopalniach odkrywkowych oraz do prac budowlanych przy drążeniu tuneli czy rozbiórce obiektów budowlanych. Ogółem zajmują się górnictwem, gdyby ktoś nie wiedział.
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-10-13 10:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja idę od przyszłego poniedziałku do trans-Jana do PG.Silesia chce pracować i mieć staż i tyle porobimy zobaczymy jak będzie ok to ok a jak nie to trzeba będzie szukać ta gdzie będzie ok
zdjecie uzytkownika
babol - 2014-10-13 13:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-09 10:04:01]:
Tak tak zależna jest od pracy i humoru dyrektora K.
A 6-7 tysięcy to zarobi pracownik-emeryt po znajomościach i jak po 6 metrów w kamieniu będą robić na zmianę, wtedy zarobi zgadzam się, ale na pewno nie inni tylko ten "wybrany" hehe. A na poważnie to nadsztygar górniczy zarabia 5 tys netto i to nie każdy!!!!
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2014-10-18 16:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, bo znalazłem ogłoszenie pracy, że Trans-Jan Sp. z o.o. w Katowicach posiada oferty pracy dla górników w kopalni w Katowicach i Mysłowicach. Stawka to 2600 – 6000 zł miesięcznie (nie napisali czy brutto/netto), Godziny pracy: -37,5 godzin tygodniowo (5 dni po 7,5 godziny) -4 zmiany (6:00-14:00, 12:00-20:00, 18:00-2:00, 24:00-8:00) -Możliwość nadgodzin w soboty
zdjecie uzytkownika
Roman Dup.owłaz - 2014-10-22 10:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hasiok - 2014-10-18 16:24:26]:
Hasiok a nie wydaję Ci się, że ciekawsze by było sprawdzić wiarygodność tego ogłoszenia na "własnych plecach"?
zdjecie uzytkownika
gornik wesola - 2014-11-03 09:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wy tu bzdury piszecie chce komus sie robic zarobi i wcale tak ciezko nie jest mlodemu sie do przodka wkrecictylko trzeba chciec i cos umiec bo gamonia nigdzie nie wezma i czworke masz zawsze w przodku a te stawki godzinowe w przodku nie obowiazuja bo placa za matry ale narzekac najlepiej chyccie sie roboty to zarobicie
zdjecie uzytkownika
kami - 2014-11-03 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe szczęście, bo już poważnie zwątpiłem z tego wszystkiego, że tylko dostaniesz się na praktyki to po znajomości, ze trzeba umieć nie wiadomo co i w ogóle, a tutaj prosze, trzeba mieć poukładane w głowie i mieć jakąś wiedze z tematu, a potem już kwestia tego czy chcemy coś robić czy chcemy się lenić.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-11-10 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś o co chodzi z firmą córką MGM?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-11-11 12:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie mi dzwonili z trans jan a na skierowaniu na badania mam mgm
zdjecie uzytkownika
Górniczek - 2014-11-14 15:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktoś czy firma Jan trans daje jakies bony na swieta?
zdjecie uzytkownika
wyleniała blondyna - 2014-11-15 16:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wszystko będziesz miał
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trans-Jan Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x