logo Grupa Progres Sp. z o.o.

Grupa Progres Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

Mała 2011-01-25 14:51
Nie rozumiem niektórych opinii. Umowa podpisana, robota wykonana, pieniądze na czas. Koordynatorki w porządku.Kiedyś było gorzej, ale teraz nowa ekipa=nowa jakość.
1
agent 2011-01-25 15:03
Poznałem firmę progres i jest ok. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to może tu chodzi o Transcom.
2
agent 2011-01-25 15:07
Mi też nie podobało się to,że zmieniła się kordynatorka ale jak poznałam (usunięte przez moderatora) okazało się, że jest sypatyczną osobą.
3
obecny pracownik 2011-01-29 11:04
A rozmawiałeś z nową osobą, chyba nie jakbyś zapytał dlaczego pieniądze są 21 to byś głupot nie wypisywał. A skoro umiesz czytać to na umowie masz,że pieniądze wypłacane są do 21.
2
moni 2011-02-13 09:51
Pracuje za pośrednictwem firmy Progress i nie wiem czemu nie którzy narzekają, takich pracodawców ze świeczką szukać. Grafik ustalam sobie sama, jak mi pasuje, kiedy chcę mam wolne, w razie naglych sytuacji możliwość zmiany grafiku. Stawka godzinowa wysoka, a wyplata płatne do 21 zawsze dostaje wcześniej. Pozdrawiam i polecam :)
2
anonim 2011-02-27 20:59
jaka jest stawka
2
anonim 2011-11-29 19:30
(usunięte przez moderatora)boi sie a najgorsze ze nie zna prawa pracy o co ja pytac to nie wie albo tak tlumaczy ze wogole nie wiadomo o co jej chodzi kogo oni zatrudniaja w progresie co na to ich szefowa masakra
2
pracownik Torun 2013-01-23 11:37
Jedno napisze totalne dno,umowy co3-4dni ja np.mialem,nie mowiac o tym ze we wlasnym kraju,i miescie jest coraz mniej pracy na normalna umowe tylko przez tych gnoi agencje co zarabiaja na tobie i placa smieszne pieniadze ja uciekłem po 3tyg i nigdy więcej.Ogólnie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!tylko dla desperatow(np w kredytach)
7
2013-09-13 09:28
Jeśli chodzi o Olsztyn to polecam pracę ale w innej agencji, która oferuje więcej atrakcji pracownikom. W progresie kiedyś pracowała Dominika i wtedy jak najbardziej poleciłabym współpracę.
4
anonim 2014-01-26 13:11
Agencja Pracy Tymczasowej Progres to oszustwo. Najpierw udają zainteresowanie kandydaturą,dają nadzieję na pracę a potem zero kontaktu. Bez wyjaśnienia "znikają". Poważne firmy tak nie postępują.Sądzę, że chodzi tu o wyłudzanie danych osobowych.
NIE POLECAM.
10
call center 2014-02-28 14:21
Mój znajomy pracował w call center w sochaczewie przez progres i kasa była każdego miesiąca na czas i cala. Sądzę że agencja jest ok tylko ludzie w niektórych oddziałach kombinują albo są niekompetentni. Myślę ze e-mail albo tel. do centrali od kilku osób niezadowolonych pomoże.
1
Gosia42003 2014-07-09 18:29
Pracuje przez tą firmę w K.C.B. Interlight Sp.zo.o. jak zawierałam z nimi umowę to powiedzieli,że wypłaty będą tak samo płacone jak ludzie zatrudnieni przez K.C.B. a jak się okazało to jeszcze wypłaty nie dostałam a z K.C.B. wypłaty dostali 07.07.2014
1
magdzioszek 2014-12-15 18:50
moim zdanien ci ludzie którzy tam pracuja nie nadaja sie na te stanowiska.Oszukuja ludzi,nie polecam
3
fi 2014-12-23 11:52
Kontaktujac sie z brygadzistka twierdzila ze potrzeba ludzi do pracy. Dojechalam 30km a tu sie okazuje ze brakuje miejsc w busie?! Nigdy wiecej nie zaryzykuje wspolpracy chyba ze zaczna szanowac pracownika. Jak narazie widze ze nie traktuja czlowieka nawet powaznie. Kompletnie brak organizacji "kazdy sobie". Pewnie nie w kazdym miescie tak sie dzieje ale PT szczerze nie polecam
2
kandydat 2015-01-07 23:44
ktoś pracował w tej firmie w dziale handlowym w gdansku? jako specjalist ds. sprzedaż uslug hr? sensowne pieniądze? plany realne? czy jest zaintersowanie wsrod firm na tego typu uslugi?
1
Marta 2015-02-06 16:53
Agencja super stawki sa wysokie. Kordynatorka jedna ktora pozanalam tez ok. Wyplacali sa i dbaja o pracownika
1
Nana 2015-08-29 08:24
Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa co się zwie Agencją Pracy . Umowa nie została podpisana na czas, w ogóle gdyby nie to że naciskałam na nich pewnie do tej pory nie zobaczyłabym umowy..Koordynator był niemiły wręcz , a i najważniejsze pieniądze nadal są niewypłacone pomimo faktu że już po 21 sierpnia.... wysłanie e-maila przypomniało dopiero że rzeczywiście mam nie wypłacone wynagrodzenie i kolejne zapewnienia że dziś będzie wypłacone..... obiecanki cacanki a głupiemu radośc....
5
Radommm 2016-04-11 18:18
Pracowałam przez tą agencję pracy z oddziałem w Radomiu i było ok.Mają trochę bałagan ciężko się dodzwonić do kordynatorki, ale wypłaty na czas do 20 tak jak w umowie.Można się było ze wszystkim dogadać.Ogólnie to ok ;)
3
Radommm 2016-04-12 08:44
Pracowałam na hali, na produkcji.Wypłaty były zawsze na czas.Jak tylko będzie okazja podjęcia pracy znowu z Progresem to na pewno się do nich zgłoszę.
2
ala 2016-05-02 13:16
Witam
Ja zawiodłam się na tej agencji pracy oddział w Poznaniu.Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.Rozmowa była miła i kompetentna.Tak mi się wtedy wydawało.Już na następny dzień wysłali na badania wiec pojechałam.Gdy byłam na miejscu Pani z agencji zadzwoniła i powiedziała,że nagle nie ma pracy.Obiecują pracę,a w rzeczywistości jej nie ma i tak nabierają.A ponownie te same ogłoszenie wystawiają,ale bez sensu skoro mówią,że pracy brak.Straciłam 2 dni na załatwianie i kasę na bilety.Już z taką agencje nie chce mieć nic wspólnego.Już są dla mnie nie wiarygodni.
8
jola51 2016-05-16 17:47
a jaka jest opinia progresu w warszawie.
2
Maki185 2016-07-09 21:34
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
2
Maki185 2016-07-09 21:35
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
3
rudaa 2016-09-06 13:56
Co powiecie o Agencji Progres w Olsztynie ? Jak wygląda wypłacalność i podejście do pracownika ? odpowiedziałam na ofertę pracy zamieszczoną przez nich i jutro mam wstępne spotkanie.
4
Pracownik 2016-09-20 02:21
Jeśli chcecie dostać najniższą krajową w sezonie za robotę fizyczną to polecam. Ta agencja to jest jedno wielkie nieporozumienie. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy u którego pracujesz. Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] osobę którą zatrudniają. Nawet się nie pofatyguje po podpisanie umowy tylko wysyłają na email, a jak potrzebujesz do jakieś Urzędu zaświadczenie, że tam pracujesz to sprawiają problemy. Ja swoje zaświadczenie na którym była pieczątka i 2 zdania otrzymałam po 2 miesiącach upominania. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.
9
bu 2016-09-23 20:39
ja znam wiele osób zadowolonych, którym ta agencja pracę załatwiła, wiadomo że to bedzie zawsze szeregowa raca na niskich stanowiskach jak wykładanie towaru w sklepie ale wazne że robota jest
1
Oliwia 2016-10-31 14:32
Werbują do pracy w Nivea Poznań stawka godzinowa masakra 12zł brutto/ g praca 3 zmianowa na 3/4 etatu , premia po przepracowani 3 miesięcy żal!!!
3
Agnieszka 2016-11-08 12:41
tak za najniższa krajowa plus premia po 3 miesiąca wychodzi na rękę tak ok 1500 zł na 3 zmiany ogólnie niezła porażka
8
Anonim 2016-11-20 17:10
Nie polecam wspolpracy z grupa progres w olsztynie brak kontaktu
5
ggg 2016-12-07 16:58
Skierowała mnie do niemieckiej firmy HPD i odradzam Wam jakiejkolwiek współpracy!!

Nie wchodzcie w kontrakt HPD, zjechałam do Polski, za ich zgodą , umawialismy sie , ze pieniadze za przepracowane dni beda przelane tego dnia jak sie umawialismy i ta miła niemka z biura okazala sie dobra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mam pieniedzy, przychodza tylko listy, jakies ostrzezenia na polski adres , ze nie ma mnie w pracy i z racji tego nie wypłacą mi pieniedzy, choć dobrze wiedzą, że juz dawno zrezygnowałam z tej pracy!! oszusci !! Taka sytuacje mialy tez 2 inne osoby!
3
**** 2016-12-30 14:53
Nie polecam współpracy z tą firma. Pieniądze nie są wypłacane na czas. Stawka zaniżona a koordynator nie odbiera telefonu albo go wyłącza.
6
Jośko K. 2017-03-02 13:31
KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZYTAJCIE UWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!! te dranie !!! oszuści !!!! wprowadzili nowość powiadomienia przez SMSa tygodniowo otrzymujesz 3 SMSy KAŻDY po 6 zł !!!!! Aby zrezygnować z tej "usługi" musisz wysłać SMS na nr: 60558 PŁATNY !!! Wpadacie w te sidła tak: jeśli chcesz otrzymać szczegółową informację to proszą o nr. tel. i nazwę operatora , S T O P !!! NIE PODAWAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jeśli podacie to przyjdzie Wam KOD , jeśli wpiszecie to: ..................... mają Was !!!!! Ja by zlikwidować to ŚWIŃSTWO zadzwoniłem do sieci (Orange) i tam mi dopiero wyłączyli wydrwigroszów !!! i Włączyli usługę premium !!!!! PRZEWIDUJĘ PLAJTĘ progresa !!!!!! Pozdrawiam , Krzysztof J.
6
pawciO 2017-03-05 19:22
Cekawe i bardzo niefajne fakty a zarazem okazuje sie ze PRWDZIWE informacje od konkretnych ludzi którzy ta trafili PROGRES ! A co echo niesie w OLSZTYNIE kierują tam ludzi Z URZAEDU PRACY i to na siłe bo niestety zarozumiała młodziutka i zawsze bardzo nieprzyjemna pani z Urzedu Pracy (kiedy msz gotowość itp) na siłe wciska na SKIEROWANIE DO PRACY w firmie Pogres lub tez Telkomu i wygłasza form. ze nie masz wyboru i musisz przyjąć ten jej "nakaz do progresu " !!!!!! Wiedza od lat ze to nie OK pośrednik a nie żaden PRACODAWCA . Urzad pracy wysyła im ludzi na sile z lapanki i PROGRES na łatwo uzyskane i zawsze nowe bazy danych a pośrednik z URZĘDU PRACY to idaealne rozwiązanie dla Prgresu i Telkomu bo nie chcą ludzie z nimi pracować wiec wysyłają tam ludzi żeby miec bezrobotnych z głowy bo nie przymujsz skierowania to skresla z ewidencji i bezrobocie im spada!!!!
6
olsztyn -up ludza to robią 2017-03-05 19:47
Zgadza się ! Na żywo rozmaw. z ludzmi którzy tam niestety trafili z przymusu i także z "łapanki" (bo z tzw. skierowaniem do pracy) wystawiane przez pośredniczki Olsztyńskiego Urzędu Pracy!
Nie polecam tam trafic i dać im CV...i maja baza danych osobowych za friko !
3
Malina 2017-03-08 13:01
Ta firma jesli mozna nazwac to firma wyplacaja pieniadze a.później dzwonia ze za.duzo przelali i prosza o zwrot danej kwoty
1
jadzia 2017-03-15 09:03
Współpracuję z grupą Progres od roku. Są to zazwyczaj krótkotrwałe zlecenia takie jak wykładanie towaru. Wypłata zawsze na czas, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Agnieszka 2017-03-29 14:18
Zapoznaliście się z wywiadem udzielonym przez Grupa Progres Sp. z o.o. dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66967,wywiad-bozena-rycharska Jakie macie wrażenia?
&&& 2017-05-19 17:43
Chyba takie jak oczekiwanie na wynagrodzenie.
1
Pracownik 2017-05-23 18:55
Progres codziennie obiecuje, że wynagrodzenie będzie w dniu następnym.
2
aga 2017-07-02 20:23
Czy pracował ktoś w magazynach H&M?? warto czy nie?
Zigis 2017-07-04 15:08
Witam.Odradzam współpracy z tą grupą to jak mnie potraktowali jest nie od opisania. Przedstawie wam moją historie z tą agencją. Otóż pochodzę z Małopolski i ubiegałem się o pracę nad morzem drugi koniec Polski.Na cv odpowiedzieli w momencie i wydzwaniali czy na pewno chcę tą pracę i jestem dyspozycyjny oczywiście byłem dyspozycyjny.W dniu w którym miałem jechać zakupiłem bilet zadzwoniłem i chciałem się tylko dopytać czy na miejscu zakwaterowania wiedzą,że mam się pojawić i,że bilet już zakupiłem Szanowna Pani odpowiedziała,że tak informacja została przekazana podziękowałem za rozmowę i się rozłączyłem.Jakieś 30 minut po tym Pani oddzwoniła z "gorącą" informacją z ostatniej chwili,że jednak nie ma pracy bo mają już komplet... W chwili gdy miałem 2 godziny do odjazdu autobusu którego bilet kosztował 100zł byłem już spakowany i gotowy do podróży i zostałem zapewniony,że mam dotrzeć na miejsce pracy dostałem telefon,że jednak praca została odwołana.Takie zachowanie jest na prawdę bezczelne i nieludzkie szczęścia miałem o tyle,że babcia mojej dziewczyny którą poznałem przez internet uratowała mnie i załatwiła mi pracę z zakwaterowaniem tak to bym spał na bruku gdzieś w Mielnie także, bardzo bardzo odradzam współpracy z tą agencją i mam nadzieję,że po przeczytaniu tego podejmie właściwą decyzje o podjęciu współpracy z tą agencją bo nie życzę nikomu by znalazł się w takiej sytuacji jak ja.Pozdrawiam współpracy odmawiam dziękuje za uwagę
2
Grupa Progres 2017-07-18 16:56
Grupa Progres nie posiadała nigdy takiej usługi, musi to być pomyłka, zbieżność nazw lub wirus.
jarząbek 2017-08-01 22:55
chyba regres a nie progres. obiecują rurki z kremem a dostajesz rurkę z g...nem. zatrudniają byle kogo oby kasa płynęła - prowizje od każdego zatrudnionego. a potem pretensje do niewinnych zarżynających się po łokcie za minimalną..kto nie zna struktury i specyfiki od środka - nie zrozumie.. Pan Z. prezes Gdańska nastawiony na łątwą kasę w d.. ma wszystko i wszystkich. bezczelny Janusz któremu z butów słoma wyłazi snopami. żniwa panie prezesku,co?
odradzam... kłamcy i złodzieje.. fabryka, kołchoz... korpo przy nich to raj na ziemi
5
anonim 2017-08-03 12:01
prawda. dla progresu zmieniłam pracę. ale na szczęście bardzo szybko odeszłam z progresu. niesmak pozostanie. to przykre że osoba rekrutująca, dla osiągnięcia własnego celu - kłamie w oczy obiecując rozwój i awans, namawia do zmiany pracy obiecując kolejne korzyści przejścia do progresu. To co zastałam w progresie to chaos, bałagan, brak właściwej organizacji pracy i kompetencji a przede wszystkim brak możliwości wprowadzania zmian na lepsze. bo nie to ma znaczenie niestety w progresie. nawet fakt, że z dnia na dzień ludzie odchodzą hurtem nie wpłynie na zarządzanie.
4
Agnieszka 2017-08-13 19:13
Czy dla osób podejmujących zatrudnienie w Grupa Progres Sp. z o.o. mogą liczyć na określoną ścieżkę kariery i rozwoju w firmie? Dla wielu osób możliwość podnoszenia swoich kompetencji jest niezbędnym warunkiem przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu.
Chris 2017-09-07 09:31
Pacuje w progres już dwa lata. jest ok. Wypłaty są zawsze na czas. Nie ma na co narzekać .
Agnieszka 2017-09-12 13:53
@Chris - dziękuję za Twój komentarz. Piszesz, że Grupa Progres Sp. z o.o. regularnie wypłaca wynagrodzenie - to bardzo cenna informacja. A jak oceniasz pozostałe warunki zatrudnienia? Czy firma zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.
mar 2017-09-17 19:07
Co prawda pracowałem z nimi w poprzednie wakacje - tylko przez tydzień, więc nei wiem czy moja opinia komuś pomoże, ale ze mną problemów nie było. Było to krótkie zlecenie, musiałem podac tylko nr tel, zadzwonili do mnie szybko, 2 minuty i byliśmy dogadani. Wysłali umowe na maila. Pieniądze były dopiero po prawie miesiącu, ale to w związku z tym, że oni wtedy przynajmniej wypłacali kase koło połowy miesiąca, a ja zlecenie dostałem koło 20-go. Kasa na czas, pita tez dostalem szybko. Takze polecam
Justyna 2017-09-20 18:52
Każda osoba, która podpiszę umowę z Agencją Pracy PROGRES musi się liczyć z tym, że na wypłatę wynagrodzenia musi ,, trochę poczekać", cierpliwość jest tu cnotą największą.
Przyznaję na początku miałam pewne obawy bo po raz pierwszy podpisałam umowę z Agencją Pracy. Dopiero rozmowa z kierownikiem Netto rozwiała moje obawy.
Dostałam moje wynagrodzenie na czas dlatego bez obaw mogę polecić Agencję Pracy PROGRES. Od dziś PROGRES znaczy dla mnie solidna i uczciwa firma.
nieznajoma/y 2017-09-20 20:55
Witam, pracowałam kiedyś przez tą agencję, wypłaty na czas, ale tak troche przeciągają pieniądze, zamiast pobierać tyle ile jest na umowie, to pobieraja złotówke więcej..........
Zostaw swoją opinię o Grupa Progres Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Progres Sp. z o.o.