logo Grupa Progres Sp. z o.o.

Grupa Progres Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Grupa Progres Sp. z o.o.

pracownik 2010-02-02 13:29
Jak w każdej firmie zdatzają się wpadki, ale z kasą zawsze było wszystko ok.
1
dada 2010-04-24 19:47
Witam.Juz sam nie wiem co mam myslec,pracuje przez ta agencje w castoramie na glebockiej i nie wiem co robic,czy dac sobie spokoj,po tych info???wyplata w kwietniu a nie chcialbym sie zawiesc
1
Damian :) 2010-05-26 11:59
Polecam!:) Badzo sympatyczna obsluga :) Pani (usunięte przez moderatora) w Szczegolnosci :) Staraja sie o klienta, naprawde polecam to Biuro.
1
pracownik 2010-06-04 13:01
I jak przyszła wypłata??
2
misio 2010-07-09 12:54
Też pracowałam za pośrednictwem tej agencji. Wypłata przyznaję przychodziła na cza, ale bajzel maja masakryczny. W każdym bądź razie można pokusić się o współpracę.
1
Bigos 2010-10-23 12:45
wypłata miała być 21, jeszcze jej nie ma. sami oceńcie...
4
anonim 2010-12-18 12:27
zupelnie nie rozumien dlaczego od zmiany osoby wyplaty sa z opoznieniem przeciez to my pracujemy dla firmy ale widac nie zalezy im na pracownikach co widac golym okiem wiec jaka placa taka praca
2
obecny pracownik 2010-12-19 08:56
tak to prawda zreszta pracuje tu od krotkiego czasu i to co mozna uslyszec to porazka gnoja pracownikow jak sie da sami modrale tu pracuje na stolkach
1
anonim 2011-01-18 15:49
nie wiem co sie stalo jak byla(usunięte przez moderatora) to bylo zle a z (usunięte przez moderatora) jest jeszcze gorzej kogo oni zatrudniaja
2
Ania 2011-01-18 16:46
Skoro jest tak źle to po co pracujesz w tej Agencji jak mi wiadomo to za kadencji (usunięte przez moderatora)wszystko było ok współpracowałam z Nią 2 lata . (usunięte przez moderatora) nie ma od paru miesięcy :( i trzeba przyznać że jest źle. Niestety (usunięte przez moderatora) nie ogarnia tego nie wiem czy jest to wina (usunięte przez moderatora)czy bałaganu w firmie. (usunięte przez moderatora)wracaj :)
3
pracownik 2011-01-19 18:39
i co wyplata jest czy mamy czekac do wiosny
2
Mała 2011-01-25 14:51
Nie rozumiem niektórych opinii. Umowa podpisana, robota wykonana, pieniądze na czas. Koordynatorki w porządku.Kiedyś było gorzej, ale teraz nowa ekipa=nowa jakość.
1
agent 2011-01-25 15:03
Poznałem firmę progres i jest ok. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to może tu chodzi o Transcom.
2
agent 2011-01-25 15:07
Mi też nie podobało się to,że zmieniła się kordynatorka ale jak poznałam (usunięte przez moderatora) okazało się, że jest sypatyczną osobą.
3
obecny pracownik 2011-01-29 11:04
A rozmawiałeś z nową osobą, chyba nie jakbyś zapytał dlaczego pieniądze są 21 to byś głupot nie wypisywał. A skoro umiesz czytać to na umowie masz,że pieniądze wypłacane są do 21.
2
moni 2011-02-13 09:51
Pracuje za pośrednictwem firmy Progress i nie wiem czemu nie którzy narzekają, takich pracodawców ze świeczką szukać. Grafik ustalam sobie sama, jak mi pasuje, kiedy chcę mam wolne, w razie naglych sytuacji możliwość zmiany grafiku. Stawka godzinowa wysoka, a wyplata płatne do 21 zawsze dostaje wcześniej. Pozdrawiam i polecam :)
2
anonim 2011-02-27 20:59
jaka jest stawka
2
anonim 2011-11-29 19:30
(usunięte przez moderatora)boi sie a najgorsze ze nie zna prawa pracy o co ja pytac to nie wie albo tak tlumaczy ze wogole nie wiadomo o co jej chodzi kogo oni zatrudniaja w progresie co na to ich szefowa masakra
2
pracownik Torun 2013-01-23 11:37
Jedno napisze totalne dno,umowy co3-4dni ja np.mialem,nie mowiac o tym ze we wlasnym kraju,i miescie jest coraz mniej pracy na normalna umowe tylko przez tych gnoi agencje co zarabiaja na tobie i placa smieszne pieniadze ja uciekłem po 3tyg i nigdy więcej.Ogólnie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!tylko dla desperatow(np w kredytach)
6
2013-09-13 09:28
Jeśli chodzi o Olsztyn to polecam pracę ale w innej agencji, która oferuje więcej atrakcji pracownikom. W progresie kiedyś pracowała Dominika i wtedy jak najbardziej poleciłabym współpracę.
4
anonim 2014-01-26 13:11
Agencja Pracy Tymczasowej Progres to oszustwo. Najpierw udają zainteresowanie kandydaturą,dają nadzieję na pracę a potem zero kontaktu. Bez wyjaśnienia "znikają". Poważne firmy tak nie postępują.Sądzę, że chodzi tu o wyłudzanie danych osobowych.
NIE POLECAM.
9
call center 2014-02-28 14:21
Mój znajomy pracował w call center w sochaczewie przez progres i kasa była każdego miesiąca na czas i cala. Sądzę że agencja jest ok tylko ludzie w niektórych oddziałach kombinują albo są niekompetentni. Myślę ze e-mail albo tel. do centrali od kilku osób niezadowolonych pomoże.
1
Gosia42003 2014-07-09 18:29
Pracuje przez tą firmę w K.C.B. Interlight Sp.zo.o. jak zawierałam z nimi umowę to powiedzieli,że wypłaty będą tak samo płacone jak ludzie zatrudnieni przez K.C.B. a jak się okazało to jeszcze wypłaty nie dostałam a z K.C.B. wypłaty dostali 07.07.2014
1
magdzioszek 2014-12-15 18:50
moim zdanien ci ludzie którzy tam pracuja nie nadaja sie na te stanowiska.Oszukuja ludzi,nie polecam
3
fi 2014-12-23 11:52
Kontaktujac sie z brygadzistka twierdzila ze potrzeba ludzi do pracy. Dojechalam 30km a tu sie okazuje ze brakuje miejsc w busie?! Nigdy wiecej nie zaryzykuje wspolpracy chyba ze zaczna szanowac pracownika. Jak narazie widze ze nie traktuja czlowieka nawet powaznie. Kompletnie brak organizacji "kazdy sobie". Pewnie nie w kazdym miescie tak sie dzieje ale PT szczerze nie polecam
1
kandydat 2015-01-07 23:44
ktoś pracował w tej firmie w dziale handlowym w gdansku? jako specjalist ds. sprzedaż uslug hr? sensowne pieniądze? plany realne? czy jest zaintersowanie wsrod firm na tego typu uslugi?
1
Marta 2015-02-06 16:53
Agencja super stawki sa wysokie. Kordynatorka jedna ktora pozanalam tez ok. Wyplacali sa i dbaja o pracownika
1
Nana 2015-08-29 08:24
Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa co się zwie Agencją Pracy . Umowa nie została podpisana na czas, w ogóle gdyby nie to że naciskałam na nich pewnie do tej pory nie zobaczyłabym umowy..Koordynator był niemiły wręcz , a i najważniejsze pieniądze nadal są niewypłacone pomimo faktu że już po 21 sierpnia.... wysłanie e-maila przypomniało dopiero że rzeczywiście mam nie wypłacone wynagrodzenie i kolejne zapewnienia że dziś będzie wypłacone..... obiecanki cacanki a głupiemu radośc....
4
Radommm 2016-04-11 18:18
Pracowałam przez tą agencję pracy z oddziałem w Radomiu i było ok.Mają trochę bałagan ciężko się dodzwonić do kordynatorki, ale wypłaty na czas do 20 tak jak w umowie.Można się było ze wszystkim dogadać.Ogólnie to ok ;)
3
Radommm 2016-04-12 08:44
Pracowałam na hali, na produkcji.Wypłaty były zawsze na czas.Jak tylko będzie okazja podjęcia pracy znowu z Progresem to na pewno się do nich zgłoszę.
2
ala 2016-05-02 13:16
Witam
Ja zawiodłam się na tej agencji pracy oddział w Poznaniu.Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.Rozmowa była miła i kompetentna.Tak mi się wtedy wydawało.Już na następny dzień wysłali na badania wiec pojechałam.Gdy byłam na miejscu Pani z agencji zadzwoniła i powiedziała,że nagle nie ma pracy.Obiecują pracę,a w rzeczywistości jej nie ma i tak nabierają.A ponownie te same ogłoszenie wystawiają,ale bez sensu skoro mówią,że pracy brak.Straciłam 2 dni na załatwianie i kasę na bilety.Już z taką agencje nie chce mieć nic wspólnego.Już są dla mnie nie wiarygodni.
7
jola51 2016-05-16 17:47
a jaka jest opinia progresu w warszawie.
2
Maki185 2016-07-09 21:34
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
2
Maki185 2016-07-09 21:35
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
3
rudaa 2016-09-06 13:56
Co powiecie o Agencji Progres w Olsztynie ? Jak wygląda wypłacalność i podejście do pracownika ? odpowiedziałam na ofertę pracy zamieszczoną przez nich i jutro mam wstępne spotkanie.
4
Pracownik 2016-09-20 02:21
Jeśli chcecie dostać najniższą krajową w sezonie za robotę fizyczną to polecam. Ta agencja to jest jedno wielkie nieporozumienie. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy u którego pracujesz. Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] osobę którą zatrudniają. Nawet się nie pofatyguje po podpisanie umowy tylko wysyłają na email, a jak potrzebujesz do jakieś Urzędu zaświadczenie, że tam pracujesz to sprawiają problemy. Ja swoje zaświadczenie na którym była pieczątka i 2 zdania otrzymałam po 2 miesiącach upominania. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.
7
bu 2016-09-23 20:39
ja znam wiele osób zadowolonych, którym ta agencja pracę załatwiła, wiadomo że to bedzie zawsze szeregowa raca na niskich stanowiskach jak wykładanie towaru w sklepie ale wazne że robota jest
1
Oliwia 2016-10-31 14:32
Werbują do pracy w Nivea Poznań stawka godzinowa masakra 12zł brutto/ g praca 3 zmianowa na 3/4 etatu , premia po przepracowani 3 miesięcy żal!!!
2
Agnieszka 2016-11-08 12:41
tak za najniższa krajowa plus premia po 3 miesiąca wychodzi na rękę tak ok 1500 zł na 3 zmiany ogólnie niezła porażka
7
Anonim 2016-11-20 17:10
Nie polecam wspolpracy z grupa progres w olsztynie brak kontaktu
5
ggg 2016-12-07 16:58
Skierowała mnie do niemieckiej firmy HPD i odradzam Wam jakiejkolwiek współpracy!!

Nie wchodzcie w kontrakt HPD, zjechałam do Polski, za ich zgodą , umawialismy sie , ze pieniadze za przepracowane dni beda przelane tego dnia jak sie umawialismy i ta miła niemka z biura okazala sie dobra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mam pieniedzy, przychodza tylko listy, jakies ostrzezenia na polski adres , ze nie ma mnie w pracy i z racji tego nie wypłacą mi pieniedzy, choć dobrze wiedzą, że juz dawno zrezygnowałam z tej pracy!! oszusci !! Taka sytuacje mialy tez 2 inne osoby!
2
**** 2016-12-30 14:53
Nie polecam współpracy z tą firma. Pieniądze nie są wypłacane na czas. Stawka zaniżona a koordynator nie odbiera telefonu albo go wyłącza.
5
Jośko K. 2017-03-02 13:31
KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZYTAJCIE UWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!! te dranie !!! oszuści !!!! wprowadzili nowość powiadomienia przez SMSa tygodniowo otrzymujesz 3 SMSy KAŻDY po 6 zł !!!!! Aby zrezygnować z tej "usługi" musisz wysłać SMS na nr: 60558 PŁATNY !!! Wpadacie w te sidła tak: jeśli chcesz otrzymać szczegółową informację to proszą o nr. tel. i nazwę operatora , S T O P !!! NIE PODAWAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jeśli podacie to przyjdzie Wam KOD , jeśli wpiszecie to: ..................... mają Was !!!!! Ja by zlikwidować to ŚWIŃSTWO zadzwoniłem do sieci (Orange) i tam mi dopiero wyłączyli wydrwigroszów !!! i Włączyli usługę premium !!!!! PRZEWIDUJĘ PLAJTĘ progresa !!!!!! Pozdrawiam , Krzysztof J.
5
pawciO 2017-03-05 19:22
Cekawe i bardzo niefajne fakty a zarazem okazuje sie ze PRWDZIWE informacje od konkretnych ludzi którzy ta trafili PROGRES ! A co echo niesie w OLSZTYNIE kierują tam ludzi Z URZAEDU PRACY i to na siłe bo niestety zarozumiała młodziutka i zawsze bardzo nieprzyjemna pani z Urzedu Pracy (kiedy msz gotowość itp) na siłe wciska na SKIEROWANIE DO PRACY w firmie Pogres lub tez Telkomu i wygłasza form. ze nie masz wyboru i musisz przyjąć ten jej "nakaz do progresu " !!!!!! Wiedza od lat ze to nie OK pośrednik a nie żaden PRACODAWCA . Urzad pracy wysyła im ludzi na sile z lapanki i PROGRES na łatwo uzyskane i zawsze nowe bazy danych a pośrednik z URZĘDU PRACY to idaealne rozwiązanie dla Prgresu i Telkomu bo nie chcą ludzie z nimi pracować wiec wysyłają tam ludzi żeby miec bezrobotnych z głowy bo nie przymujsz skierowania to skresla z ewidencji i bezrobocie im spada!!!!
4
olsztyn -up ludza to robią 2017-03-05 19:47
Zgadza się ! Na żywo rozmaw. z ludzmi którzy tam niestety trafili z przymusu i także z "łapanki" (bo z tzw. skierowaniem do pracy) wystawiane przez pośredniczki Olsztyńskiego Urzędu Pracy!
Nie polecam tam trafic i dać im CV...i maja baza danych osobowych za friko !
2
Malina 2017-03-08 13:01
Ta firma jesli mozna nazwac to firma wyplacaja pieniadze a.później dzwonia ze za.duzo przelali i prosza o zwrot danej kwoty
jadzia 2017-03-15 09:03
Współpracuję z grupą Progres od roku. Są to zazwyczaj krótkotrwałe zlecenia takie jak wykładanie towaru. Wypłata zawsze na czas, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Agnieszka 2017-03-29 14:18
Zapoznaliście się z wywiadem udzielonym przez Grupa Progres Sp. z o.o. dla portalu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66967,wywiad-bozena-rycharska Jakie macie wrażenia?
&&& 2017-05-19 17:43
Chyba takie jak oczekiwanie na wynagrodzenie.
Pracownik 2017-05-23 18:55
Progres codziennie obiecuje, że wynagrodzenie będzie w dniu następnym.
Zostaw swoją opinię o Grupa Progres Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Progres Sp. z o.o.