brak logo

Agencja Pracy Tymczasowej “Progres”,

Olsztyn

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej “Progres”,

myszka 2009-09-01 15:15:00
polecam, najwazniejsze ze wypłata na czas, jesli sa jakieś problemy w miejscu racy można zadzownić do osoby, która się tam u nich obiektem zajmuje i sprawa jest zalatwiana odrazu.
1
zomol 2009-10-09 13:15:14
potwierdzam :) wypłata na czas i miło :)
miki 2009-10-13 14:32:56
Maskakra a nie polecam! Brak kompetencji!!!!! Kasa nie na czas, a raczej jej brak....uwaga na nich!
2
mm 2009-11-17 19:21:07
ta cała pani (usunięte przez administratora)jest smieszna, nie wypłacją kasy na czas - sa do bani(usunięte przez administratora)
1
były pracownik 2009-11-29 13:28:06
Ta agencja jest pierwsza na liście jeśli chodzi o oszustów!Pracowałem tam- nie wypłacaj a kasy - zwłaszcza przed swietami kiedy liczy ise kazdy grosz!Mają tam totalny bajzel!odradzam!!!!!
5
były pracownik 2009-11-29 13:28:16
Ta agencja jest pierwsza na liście jeśli chodzi o oszustów!Pracowałem tam- nie wypłacaj a kasy - zwłaszcza przed swietami kiedy liczy ise kazdy grosz!Mają tam totalny bajzel!odradzam!!!!!
2
pracownik 2010-02-02 13:29:55
Jak w każdej firmie zdatzają się wpadki, ale z kasą zawsze było wszystko ok.
1
dada 2010-04-24 19:47:36
Witam.Juz sam nie wiem co mam myslec,pracuje przez ta agencje w castoramie na glebockiej i nie wiem co robic,czy dac sobie spokoj,po tych info???wyplata w kwietniu a nie chcialbym sie zawiesc
Damian :) 2010-05-26 11:59:00
Polecam!:) Badzo sympatyczna obsluga :) Pani (usunięte przez moderatora) w Szczegolnosci :) Staraja sie o klienta, naprawde polecam to Biuro.
1
pracownik 2010-06-04 13:01:22
I jak przyszła wypłata??
misio 2010-07-09 12:54:40
Też pracowałam za pośrednictwem tej agencji. Wypłata przyznaję przychodziła na cza, ale bajzel maja masakryczny. W każdym bądź razie można pokusić się o współpracę.
1
Bigos 2010-10-23 12:45:07
wypłata miała być 21, jeszcze jej nie ma. sami oceńcie...
1
anonim 2010-12-18 12:27:05
zupelnie nie rozumien dlaczego od zmiany osoby wyplaty sa z opoznieniem przeciez to my pracujemy dla firmy ale widac nie zalezy im na pracownikach co widac golym okiem wiec jaka placa taka praca
1
obecny pracownik 2010-12-19 08:56:27
tak to prawda zreszta pracuje tu od krotkiego czasu i to co mozna uslyszec to porazka gnoja pracownikow jak sie da sami modrale tu pracuje na stolkach
anonim 2011-01-18 15:49:40
nie wiem co sie stalo jak byla(usunięte przez moderatora) to bylo zle a z (usunięte przez moderatora) jest jeszcze gorzej kogo oni zatrudniaja
1
Ania 2011-01-18 16:46:24
Skoro jest tak źle to po co pracujesz w tej Agencji jak mi wiadomo to za kadencji (usunięte przez moderatora)wszystko było ok współpracowałam z Nią 2 lata . (usunięte przez moderatora) nie ma od paru miesięcy :( i trzeba przyznać że jest źle. Niestety (usunięte przez moderatora) nie ogarnia tego nie wiem czy jest to wina (usunięte przez moderatora)czy bałaganu w firmie. (usunięte przez moderatora)wracaj :)
2
pracownik 2011-01-19 18:39:52
i co wyplata jest czy mamy czekac do wiosny
1
Mała 2011-01-25 14:51:20
Nie rozumiem niektórych opinii. Umowa podpisana, robota wykonana, pieniądze na czas. Koordynatorki w porządku.Kiedyś było gorzej, ale teraz nowa ekipa=nowa jakość.
1
agent 2011-01-25 15:03:25
Poznałem firmę progres i jest ok. Jeśli ktoś nie jest zadowolony to może tu chodzi o Transcom.
1
agent 2011-01-25 15:07:13
Mi też nie podobało się to,że zmieniła się kordynatorka ale jak poznałam (usunięte przez moderatora) okazało się, że jest sypatyczną osobą.
2
obecny pracownik 2011-01-29 11:04:18
A rozmawiałeś z nową osobą, chyba nie jakbyś zapytał dlaczego pieniądze są 21 to byś głupot nie wypisywał. A skoro umiesz czytać to na umowie masz,że pieniądze wypłacane są do 21.
1
moni 2011-02-13 09:51:05
Pracuje za pośrednictwem firmy Progress i nie wiem czemu nie którzy narzekają, takich pracodawców ze świeczką szukać. Grafik ustalam sobie sama, jak mi pasuje, kiedy chcę mam wolne, w razie naglych sytuacji możliwość zmiany grafiku. Stawka godzinowa wysoka, a wyplata płatne do 21 zawsze dostaje wcześniej. Pozdrawiam i polecam :)
1
anonim 2011-02-27 20:59:46
jaka jest stawka
1
anonim 2011-11-29 19:30:49
(usunięte przez moderatora)boi sie a najgorsze ze nie zna prawa pracy o co ja pytac to nie wie albo tak tlumaczy ze wogole nie wiadomo o co jej chodzi kogo oni zatrudniaja w progresie co na to ich szefowa masakra
1
pracownik Torun 2013-01-23 11:37:58
Jedno napisze totalne dno,umowy co3-4dni ja np.mialem,nie mowiac o tym ze we wlasnym kraju,i miescie jest coraz mniej pracy na normalna umowe tylko przez tych gnoi agencje co zarabiaja na tobie i placa smieszne pieniadze ja uciekłem po 3tyg i nigdy więcej.Ogólnie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!tylko dla desperatow(np w kredytach)
2
2013-09-13 09:28:08
Jeśli chodzi o Olsztyn to polecam pracę ale w innej agencji, która oferuje więcej atrakcji pracownikom. W progresie kiedyś pracowała Dominika i wtedy jak najbardziej poleciłabym współpracę.
1
anonim 2014-01-26 13:11:09
Agencja Pracy Tymczasowej Progres to oszustwo. Najpierw udają zainteresowanie kandydaturą,dają nadzieję na pracę a potem zero kontaktu. Bez wyjaśnienia "znikają". Poważne firmy tak nie postępują.Sądzę, że chodzi tu o wyłudzanie danych osobowych.
NIE POLECAM.
4
call center 2014-02-28 14:21:05
Mój znajomy pracował w call center w sochaczewie przez progres i kasa była każdego miesiąca na czas i cala. Sądzę że agencja jest ok tylko ludzie w niektórych oddziałach kombinują albo są niekompetentni. Myślę ze e-mail albo tel. do centrali od kilku osób niezadowolonych pomoże.
1
Gosia42003 2014-07-09 18:29:39
Pracuje przez tą firmę w K.C.B. Interlight Sp.zo.o. jak zawierałam z nimi umowę to powiedzieli,że wypłaty będą tak samo płacone jak ludzie zatrudnieni przez K.C.B. a jak się okazało to jeszcze wypłaty nie dostałam a z K.C.B. wypłaty dostali 07.07.2014
1
magdzioszek 2014-12-15 18:50:26
moim zdanien ci ludzie którzy tam pracuja nie nadaja sie na te stanowiska.Oszukuja ludzi,nie polecam
1
fi 2014-12-23 11:52:38
Kontaktujac sie z brygadzistka twierdzila ze potrzeba ludzi do pracy. Dojechalam 30km a tu sie okazuje ze brakuje miejsc w busie?! Nigdy wiecej nie zaryzykuje wspolpracy chyba ze zaczna szanowac pracownika. Jak narazie widze ze nie traktuja czlowieka nawet powaznie. Kompletnie brak organizacji "kazdy sobie". Pewnie nie w kazdym miescie tak sie dzieje ale PT szczerze nie polecam
1
kandydat 2015-01-07 23:44:08
ktoś pracował w tej firmie w dziale handlowym w gdansku? jako specjalist ds. sprzedaż uslug hr? sensowne pieniądze? plany realne? czy jest zaintersowanie wsrod firm na tego typu uslugi?
1
Marta 2015-02-06 16:53:25
Agencja super stawki sa wysokie. Kordynatorka jedna ktora pozanalam tez ok. Wyplacali sa i dbaja o pracownika
1
Nana 2015-08-29 08:24:47
Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa co się zwie Agencją Pracy . Umowa nie została podpisana na czas, w ogóle gdyby nie to że naciskałam na nich pewnie do tej pory nie zobaczyłabym umowy..Koordynator był niemiły wręcz , a i najważniejsze pieniądze nadal są niewypłacone pomimo faktu że już po 21 sierpnia.... wysłanie e-maila przypomniało dopiero że rzeczywiście mam nie wypłacone wynagrodzenie i kolejne zapewnienia że dziś będzie wypłacone..... obiecanki cacanki a głupiemu radośc....
1
Radommm 2016-04-11 18:18:23
Pracowałam przez tą agencję pracy z oddziałem w Radomiu i było ok.Mają trochę bałagan ciężko się dodzwonić do kordynatorki, ale wypłaty na czas do 20 tak jak w umowie.Można się było ze wszystkim dogadać.Ogólnie to ok ;)
2
Radommm 2016-04-12 08:44:24
Pracowałam na hali, na produkcji.Wypłaty były zawsze na czas.Jak tylko będzie okazja podjęcia pracy znowu z Progresem to na pewno się do nich zgłoszę.
1
ala 2016-05-02 13:16:18
Witam
Ja zawiodłam się na tej agencji pracy oddział w Poznaniu.Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.Rozmowa była miła i kompetentna.Tak mi się wtedy wydawało.Już na następny dzień wysłali na badania wiec pojechałam.Gdy byłam na miejscu Pani z agencji zadzwoniła i powiedziała,że nagle nie ma pracy.Obiecują pracę,a w rzeczywistości jej nie ma i tak nabierają.A ponownie te same ogłoszenie wystawiają,ale bez sensu skoro mówią,że pracy brak.Straciłam 2 dni na załatwianie i kasę na bilety.Już z taką agencje nie chce mieć nic wspólnego.Już są dla mnie nie wiarygodni.
1
jola51 2016-05-16 17:47:39
a jaka jest opinia progresu w warszawie.
1
Maki185 2016-07-09 21:34:51
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
2
Maki185 2016-07-09 21:35:12
Jak na razie jestem zadowolony że kasa na czas,że praca jest w tak trudnym okresie. Co do stawki to mogli by podnieść do 10zł. na ręke.
3
rudaa 2016-09-06 13:56:25
Co powiecie o Agencji Progres w Olsztynie ? Jak wygląda wypłacalność i podejście do pracownika ? odpowiedziałam na ofertę pracy zamieszczoną przez nich i jutro mam wstępne spotkanie.
1
Pracownik 2016-09-20 02:21:16
Jeśli chcecie dostać najniższą krajową w sezonie za robotę fizyczną to polecam. Ta agencja to jest jedno wielkie nieporozumienie. Co innego mówią Tobie a co innego pracodawcy u którego pracujesz. Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] osobę którą zatrudniają. Nawet się nie pofatyguje po podpisanie umowy tylko wysyłają na email, a jak potrzebujesz do jakieś Urzędu zaświadczenie, że tam pracujesz to sprawiają problemy. Ja swoje zaświadczenie na którym była pieczątka i 2 zdania otrzymałam po 2 miesiącach upominania. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.
2
bu 2016-09-23 20:39:20
ja znam wiele osób zadowolonych, którym ta agencja pracę załatwiła, wiadomo że to bedzie zawsze szeregowa raca na niskich stanowiskach jak wykładanie towaru w sklepie ale wazne że robota jest
1
Oliwia 2016-10-31 14:32:29
Werbują do pracy w Nivea Poznań stawka godzinowa masakra 12zł brutto/ g praca 3 zmianowa na 3/4 etatu , premia po przepracowani 3 miesięcy żal!!!
2
Agnieszka 2016-11-08 12:41:28
tak za najniższa krajowa plus premia po 3 miesiąca wychodzi na rękę tak ok 1500 zł na 3 zmiany ogólnie niezła porażka
2
Anonim 2016-11-20 17:10:06
Nie polecam wspolpracy z grupa progres w olsztynie brak kontaktu
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Tymczasowej “Progres”, - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej “Progres”,