logo Progres HR

Progres HR

Pruszcz Gdański

Opinie o Progres HR

nie 2010-04-22 13:24:17
progres nie placi na czas, i to jest fakt
Były pracownik 2010-04-26 15:48:22
Najgorsza firma z jaką miałem miejsce się spotkać. Z wypłatą wynagrodzenia potrafią zwlekać nawet tydzień. Panie księgowe żeby nie tłumaczyć się co chwilę odkładają słuchawkę telefonu i numer jest cały czas zajęty. SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie firmy powinny być karane za to jak traktują ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
były pracownik 2010-05-31 14:16:42
Uważajcie, to jest firma pośrednicząca, która nie wywiązuje się z umów. Przynajmniej ja tak miałem. Pieniądze nigdy nie były na czas, zawsze był kilkudniowy poślizg. Jak chciałem się czegoś dowiedzieć to nigdy nie byli mi w stanie odpowiedzieć na moje pytania - coś kręcili. Rządzi tam nie jaki [usunięte przez moderatora] - facet niekompetentny. Nigdy nic nie wie i wiecznie udaje zaskoczonego. Omijajcie tę firmę z daleka, dobrze wam radzę. FIRMA TO JEDNO WIELKIE ŻENUA.
1
przez igrek 2011-12-24 17:41:24
Witam forumowiczów. Jak najbardziej zgadzam sie z przedmówcami. Szukalem kiedys pracy no i pech chcial ze trafiem na ta agencje. Cos nieprawdopodobnego znalezienie \'BIURA\' zajelo mi troche czasu.. gdy juz odnalazem te obszerne biuro wszedlem tam i byl tam pan [usunięte przez moderatora] przez \'igrek\' majac papiery przy sobie oczywiscie kazal mi je wyslac mailem.. heh po dokladnym obejrzeniu otoczenia i pana zarzadzajacego stwierdzilem ze moj pobyt tam przez kolejne 5 sekund niema sensu. naprawde cos tam jest nie tak. pozdrawiam
ANNA 2012-05-24 21:08:03
A ja pracuje dla nich od grudnia zarabiam dobre pieniadze i jestem mega zadowolona
M.M 2012-08-23 18:09:08
pracuje kila miesięcy dla nich i zawsze było wszystko ok a od wtorku nikt nie potrafi wytłumaczyć co z kasa? to jest [usunięte przez moderatora] skandal zeby 3 h dzwonic do działu rozliczen i nikt nie odebrał !!!! tak sie nie robi !!!
;P 2012-12-24 01:40:51
To pewnie p[racujesz w biurze a nie na zleceniach lub o dzielo na marketach Za marne grosze ;P
gg 2013-08-01 19:46:35
Firma Progress.dzisiaj przychodzę do pracy a tu informacja że umowa jest rozwiązana nikt nic nie wie ani kierowniczki ani pani z Progresu,kto tak robi z ludźmi pytam się???mam umowę do końca sierpnia a tu takie coś.!!!
gg 2013-08-25 11:47:55
wypłata była na czas,ale odpowiedzi nie dostałam do dziś dlaczego tak zrobili.z tego co wiem nas było dwoje,ale w innym miejscu też dwie panie się nie doczekały umowy.teraz zastanawiam się czy szukać pracy i współpracować z progresem,bo niby masz umowę na dwa miesiące a po miesiącu już bez wypowiedzenia i żadnych wyjaśnień wypad.pójdę do prawnika po poradę bo tak nie można robić!!!!
rodzyn 2014-01-15 12:22:22
nie płacą całości wynagrodzenia, odradzam
mika_pomorze 2014-01-17 12:13:59
Noo pracowała moja znajoma, ale ją "usuneli", bo w jej miejsce trafila sie osoba ze stopniem niepelnosprawnosci, fajnie co? Jak masz rower a nie (z calym szacunkiem dla tych osob) wozek inwalidzki to masz nikle szanse.. i zeby nie bylo!! nie robia tego dla rownosci zatrudnienia tylko dla oszczednosci :)
wd 2014-04-08 18:55:19
Ja od sierpnai czekam na wypłatę... !! Brak słów
damian1234 2014-05-19 17:54:21
przy pierwszej rozmowie z Panią z Biura , nie mogłem ustalic konkretnej lokalizacji obiektu firmy . po ustaleniu jej , na konkrtetną godzinę otrzymałem odmowe gdyż biuro podobno stało się nie czynęę i umówiono mnie na na dzień jutrzejszy ..
aqw 2015-01-22 23:50:32
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ją w tej firmie ...jak to nie wypłacają wynagrodzenia.. czy wogóle wypłacają czy z opóznieniem po czasie czy ktoś doswiadczony mógłby sie podzielic informacja jak to naprawde jest w ej firmie...jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,która jest dla wielu osób ogromnym stresem i od niej zalezy dalsza kariera...
maciek 2015-03-26 16:37:49
co do pracy to musisz zobaczyć oferty pracy jakie są aktualnie wystawione... ale nie wiedziałem nigdzie jakiś aktualnych ogłoszeń niestety @aqw, więc nie pomoge Ci niestety, ale co do rodzaju pracy to zależy na jakie kokretnie stanowsiko chcesz aplikować? bo wtedy można coś więcej napisac o obowiązkach itd.
Natalia 2016-02-10 16:34:22
Jutro jade do do biura, ale po tych opiniach teraz mega sie martwie o te wynagrodzenie.... Az tak zle? Ide na stanowisko magazynowe z odzieżą.
płytka 2016-05-14 11:53:25
no wiadomo Że na słuchawce nie jest tak lekko jakn się mówi, ale wszystko zal;ezy jednak od prowizji - ciekawe więc ile na prowizjach można nakosić sobie tutaj jako konsultant w takiej Wrześni, piszcie szczerze
Zostaw swoją opinię o Progres HR - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progres HR