Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMI Consulting sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie IMI Consulting sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gruba - 2013-05-29 11:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moje doświadczenie z Firmą I.M.I. jest niestety negatywne. Doświadczyłam [usunięte przez moderatora] ze strony Pani, która początkowo wydawała się być ok. Niestety szybko pokazała swoje prawdziwe oblicze. Człowiek dla niej się nie liczy! Nie polecam tej Firmy, ponieważ pracując tam można nabawić się nerwicy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 23:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby podac jakiś przykład dlaczego nie warto podejmować współpracy z firmą IMI Consulting sp. z o.o.? Jaka tam panuje atmosfera?Czy warto jest składac aplikacje?
zdjecie uzytkownika
ph02 - 2013-07-01 19:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dziś byłam na rozmowie o pracę. Co prawda atmosfera było miła. Szybka, treściwa rozmowa... Jednak to co przeczytałam tutaj zaszokowało mnie i dało dużo do myślenia :/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj czy możesz powiedzieć coś więcej o odbytej rozmowie? jaka stawka godzinowa zostala Ci zaproponowana?Czy jest możliwość wypracowania premii itp..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 12:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zaproponowano żadnej stawki, tylko zapytano o oczekiwania finansowe, a o premii w ogóle nie było tematu....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 18:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktos wie ile mozna zarobic w IMI Consulting sp. z o.o.?? Czy zabłysnąc na rozmowie moze osoba ktora szybko potrzebuje pracy zarobkowej?Jak tam jest jesli chodzi o wychodzenie na przerwy?Prosze o inf!
zdjecie uzytkownika
eve - 2013-07-05 08:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
z przerwami bywało różnie, raczej nie były dobrze widziane, lepiej natomiast praca w nadgodzinach niepłatnych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w nadgodzinach i jak to jest że za nie nie płaca w dzisiejszym swiecie ,nie ma kart do odbijania się ktore licza ten czas
zdjecie uzytkownika
anne - 2013-12-03 20:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tego pracodawcy, na początku jest miło, ale później czar pryska, praca w nadgodzinach, nie masz rodziny to siedzisz i klepiesz, pracy jest więcej niż osób tam pracujących.
Pani jest miła ale tylko na początku, (usunięte przez administratora), mówi jedno a później zmienia zdanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-12 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Straszna atmosfera(usunięte przez administratora)Szefowa jak szefowa ma biznes i go prowadzi. Cały problem tej firmy to pewna pani która, zamiast współpracować z całym zespołem, snuje intrygi, donosi a co gorsza za każdym razem przedstawia "swoją" prawdę szefowej tak by wina nigdy nie była po jej stronie. I ta już ma odpowiednie zdanie na twój temat. Miejmy nadzieję że szefowa kiedyś otworzy szeroko oczy. (usunięte przez administratora) Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-18 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Moje doświadczenie z Firmą I.( usunięte przez administratora ) niestety negatywne. Doświadczyłam dużo złego ze strony pewnej Pani, która początkowo wydawała się być ok. Ale niestety szybko pokazała swoje prawdziwe oblicze. Człowiek dla niej się nie liczy! Szefowa też raczej nie zwraca uwagi na pracowników dla niej liczy się tylko płatność od klienta, jakość świadczonych usług jest bardzo niska. ( i nie wynika do z niewiedzy pracowników, ale z nadmiaru obowiązków, pracy jest tak dużo że prawie codziennie siedzisz po godzinach niepłatnych oczywiście!) Nie polecam tej Firmy, ponieważ pracując tam można nabawić się nerwicy.
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2013-12-23 18:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prawowałam w tej firmie, radzę zastanowić się osobom podejmującym tam pracę, szefowa traktuje swoich pracowników jak śmieci, potrafi zwyzywać, brak kultury, a jej chamstwo wychodzi na każdym kroku, myśli że jest jedynym pracodawcą na rynku, nie polecam, w ciągu roku przewija się ok. 16 osób, rotacja mówi sama za siebie.
zdjecie uzytkownika
i_tak_zgadniecie_kto - 2013-12-26 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niestety, w pełni zgadzam się z wcześniejszymi opiniami.
Mnie osobiście zależało głównie na epizodzie doświadczenia w biurze rachunkowym, a nie na płacy i stabilności zatrudnienia, dlatego mogłam traktować humory przełożonych (często poniżej jakiegokolwiek wyobrażalnego poziomu) z przymrużeniem oka.
Nie polecam natomiast tej firmy nikomu, komu zależy na godziwych zarobkach, "normalnej" atmosferze pracy oraz wzajemnym szacunku.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2013-12-28 23:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszystkie opinie napisane wyżej to "święta" prawda, nie polecam nikomu pracować w takiej firmie, Pani myśli że jest pępkiem świata, człowiek się dla niej nie liczy. atmosfera w pracy jest ciężka, nie do zniesienia, nikt tam dłużej nie wytrzymuje, dlatego odradzam podejmować tam pracy.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-01-04 10:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dlaczego nie wpisów dotyczących pozytywnej sytuacji w firmie? natomiast pojawiają się negatywne opinie, szukanie winnych, opisywanie o niestosownym zachowaniu. Odpowiedź jest bardzo prosta. Osoby dokonujące wpisów czują się bezkarne i uważają, że jeżeli napiszą nieprawdę i oszkalują innych, to nikt i nic im nie zrobi - pamiętajcie, że jest to mylne wyobrażenie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-05 16:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie ma pozytywnych wpisów o atmosferze w tej firmie, ponieważ tak atmosfera tam nie istnieje!!!! I nie chodzi tu o szukanie winnych, czy o bezkarność osób piszących, wszystkie powyższe opinie niestety są prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-01-07 07:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie mam w zwyczaju podszywac się pod kogoś a także nie muszę tłumaczyć się czy jestem moderatorem czy operatorem sieci.znam firmę od wielu lat i zdegustowany to jestem wypowiedziami. Dalej uważam że są nie rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-01-08 08:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Zdegustowani to są wszyscy, którzy tam pracowali, na swoim przykładzie powiem tylko tyle, że każdy jest człowiekiem i nikt nikogo nie powinien wyzywać od "głupków", obrażanie ludzi jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
muras - 2014-02-19 18:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wypisywaniem niektórych rzeczy szkodzi firmie, a piszący to są bezkarni. A podpisując się 'hehe; też nie sprawiasz wrażenia zbyt wiarygodnego
zdjecie uzytkownika
larry - 2014-03-05 19:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przywiązujmy tak wielkiej uwagi do nicków ludzi tu piszacych, chyba o wiele ważniejsza sprawą są rzeczy, jakie mają do powiedzenia na temat IMI Consulting.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-03-07 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jeśli ktoś planuje współpracę z tą firmą niech się mocno zastanowi. Niestety i ja miałam nieprzyjemność pracy w tej firmie między 2011 a 2012 rokiem i wszystkie powyższe opinie są prawdziwe. Nie boję się odpowiedzialności karnej za jakiekolwiek negatywne opinie o tej firmie gdyż są one jak najbardziej prawdziwe. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Losso - 2014-04-04 07:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, warunki nie odpowiadają wszystkim, dlatego Bogu chwała, że można zmieniać pracę ;) Ale nurtuje mnie temat nadgodzin - wcześniej ktoś pisał, że nie płacą W OGÓLE, nadal tak jest?
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-04-05 17:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Losso, odpowiedz sobie na pytanie czy naprawdę gdyby w IMI Consultting nie płacili to firma by funkcjonowała?
zdjecie uzytkownika
laki - 2014-05-07 23:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@opetator, może i jest Pan związany z firmą,ale nie sądzę, żeby Pan w niej pracował. Nie wiem jak jest teraz,ale kiedyś z założenia mężczyźni nie byli zatrudniani.żaden facet nie pozwoliłby sobie na taki brak szacunku. Dziwi się Pan, że osoby wpisujące tu komentarze podają mało wiarygodne nicki? Gdyby Pan tam pracował to by się Pan nie dziwił. O wiek też nie pytam, bo zatrudniane były głównie młode, naiwne osoby. A teraz rzeczowo: wynagrodzenie nie było najgorsze, ale atmosfera nie do wytrzymania. Słabsze płakały o kątach,mocniejsze się zwalniały. A te,które zostawały szybko pokazywały swoje pazury. Nikt tu nie tworzy czarnego pr.to nie jest duża firma, a ilość komentarzy mówi wszystko. Z resztą, może coś się w firmie zmieniło, niech każdy się przekona na własnej skórze,a potem wystawi komentarz, może następnym razem pozytywny....
zdjecie uzytkownika
kujak - 2014-06-27 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laki - 2014-05-07 23:05:08]:
widzę, że tu strasznie próbujesz wynaleźć jakiś spisek. ja tam u niego żadnych podejrzanych wpisów nie widziałem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMI Consulting sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski