Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMI Consulting sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie IMI Consulting sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anne - 2013-12-03 20:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tego pracodawcy, na początku jest miło, ale później czar pryska, praca w nadgodzinach, nie masz rodziny to siedzisz i klepiesz, pracy jest więcej niż osób tam pracujących.
Pani jest miła ale tylko na początku, (usunięte przez administratora), mówi jedno a później zmienia zdanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-12 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Straszna atmosfera(usunięte przez administratora)Szefowa jak szefowa ma biznes i go prowadzi. Cały problem tej firmy to pewna pani która, zamiast współpracować z całym zespołem, snuje intrygi, donosi a co gorsza za każdym razem przedstawia "swoją" prawdę szefowej tak by wina nigdy nie była po jej stronie. I ta już ma odpowiednie zdanie na twój temat. Miejmy nadzieję że szefowa kiedyś otworzy szeroko oczy. (usunięte przez administratora) Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-18 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Moje doświadczenie z Firmą I.( usunięte przez administratora ) niestety negatywne. Doświadczyłam dużo złego ze strony pewnej Pani, która początkowo wydawała się być ok. Ale niestety szybko pokazała swoje prawdziwe oblicze. Człowiek dla niej się nie liczy! Szefowa też raczej nie zwraca uwagi na pracowników dla niej liczy się tylko płatność od klienta, jakość świadczonych usług jest bardzo niska. ( i nie wynika do z niewiedzy pracowników, ale z nadmiaru obowiązków, pracy jest tak dużo że prawie codziennie siedzisz po godzinach niepłatnych oczywiście!) Nie polecam tej Firmy, ponieważ pracując tam można nabawić się nerwicy.
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2013-12-23 18:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prawowałam w tej firmie, radzę zastanowić się osobom podejmującym tam pracę, szefowa traktuje swoich pracowników jak śmieci, potrafi zwyzywać, brak kultury, a jej chamstwo wychodzi na każdym kroku, myśli że jest jedynym pracodawcą na rynku, nie polecam, w ciągu roku przewija się ok. 16 osób, rotacja mówi sama za siebie.
zdjecie uzytkownika
i_tak_zgadniecie_kto - 2013-12-26 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niestety, w pełni zgadzam się z wcześniejszymi opiniami.
Mnie osobiście zależało głównie na epizodzie doświadczenia w biurze rachunkowym, a nie na płacy i stabilności zatrudnienia, dlatego mogłam traktować humory przełożonych (często poniżej jakiegokolwiek wyobrażalnego poziomu) z przymrużeniem oka.
Nie polecam natomiast tej firmy nikomu, komu zależy na godziwych zarobkach, "normalnej" atmosferze pracy oraz wzajemnym szacunku.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2013-12-28 23:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszystkie opinie napisane wyżej to "święta" prawda, nie polecam nikomu pracować w takiej firmie, Pani myśli że jest pępkiem świata, człowiek się dla niej nie liczy. atmosfera w pracy jest ciężka, nie do zniesienia, nikt tam dłużej nie wytrzymuje, dlatego odradzam podejmować tam pracy.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-01-04 10:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dlaczego nie wpisów dotyczących pozytywnej sytuacji w firmie? natomiast pojawiają się negatywne opinie, szukanie winnych, opisywanie o niestosownym zachowaniu. Odpowiedź jest bardzo prosta. Osoby dokonujące wpisów czują się bezkarne i uważają, że jeżeli napiszą nieprawdę i oszkalują innych, to nikt i nic im nie zrobi - pamiętajcie, że jest to mylne wyobrażenie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-05 16:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie ma pozytywnych wpisów o atmosferze w tej firmie, ponieważ tak atmosfera tam nie istnieje!!!! I nie chodzi tu o szukanie winnych, czy o bezkarność osób piszących, wszystkie powyższe opinie niestety są prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-01-07 07:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie mam w zwyczaju podszywac się pod kogoś a także nie muszę tłumaczyć się czy jestem moderatorem czy operatorem sieci.znam firmę od wielu lat i zdegustowany to jestem wypowiedziami. Dalej uważam że są nie rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-01-08 08:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Zdegustowani to są wszyscy, którzy tam pracowali, na swoim przykładzie powiem tylko tyle, że każdy jest człowiekiem i nikt nikogo nie powinien wyzywać od "głupków", obrażanie ludzi jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
muras - 2014-02-19 18:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wypisywaniem niektórych rzeczy szkodzi firmie, a piszący to są bezkarni. A podpisując się 'hehe; też nie sprawiasz wrażenia zbyt wiarygodnego
zdjecie uzytkownika
larry - 2014-03-05 19:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przywiązujmy tak wielkiej uwagi do nicków ludzi tu piszacych, chyba o wiele ważniejsza sprawą są rzeczy, jakie mają do powiedzenia na temat IMI Consulting.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-03-07 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jeśli ktoś planuje współpracę z tą firmą niech się mocno zastanowi. Niestety i ja miałam nieprzyjemność pracy w tej firmie między 2011 a 2012 rokiem i wszystkie powyższe opinie są prawdziwe. Nie boję się odpowiedzialności karnej za jakiekolwiek negatywne opinie o tej firmie gdyż są one jak najbardziej prawdziwe. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Losso - 2014-04-04 07:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, warunki nie odpowiadają wszystkim, dlatego Bogu chwała, że można zmieniać pracę ;) Ale nurtuje mnie temat nadgodzin - wcześniej ktoś pisał, że nie płacą W OGÓLE, nadal tak jest?
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-04-05 17:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Losso, odpowiedz sobie na pytanie czy naprawdę gdyby w IMI Consultting nie płacili to firma by funkcjonowała?
zdjecie uzytkownika
laki - 2014-05-07 23:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
@opetator, może i jest Pan związany z firmą,ale nie sądzę, żeby Pan w niej pracował. Nie wiem jak jest teraz,ale kiedyś z założenia mężczyźni nie byli zatrudniani.żaden facet nie pozwoliłby sobie na taki brak szacunku. Dziwi się Pan, że osoby wpisujące tu komentarze podają mało wiarygodne nicki? Gdyby Pan tam pracował to by się Pan nie dziwił. O wiek też nie pytam, bo zatrudniane były głównie młode, naiwne osoby. A teraz rzeczowo: wynagrodzenie nie było najgorsze, ale atmosfera nie do wytrzymania. Słabsze płakały o kątach,mocniejsze się zwalniały. A te,które zostawały szybko pokazywały swoje pazury. Nikt tu nie tworzy czarnego pr.to nie jest duża firma, a ilość komentarzy mówi wszystko. Z resztą, może coś się w firmie zmieniło, niech każdy się przekona na własnej skórze,a potem wystawi komentarz, może następnym razem pozytywny....
zdjecie uzytkownika
kujak - 2014-06-27 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laki - 2014-05-07 23:05:08]:
widzę, że tu strasznie próbujesz wynaleźć jakiś spisek. ja tam u niego żadnych podejrzanych wpisów nie widziałem
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-09 23:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie w 2014r. Potwierdzam, praca po godzinach codziennie, niepłatnych. Atmosfera okropna.
zdjecie uzytkownika
łobuz - 2014-10-22 20:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-10-09 23:06:45]:
te informacje o niepłatnych nadgodzinach już powtarzają się od dłuższego czasu. Szkoda tylko , że mimo wszystko, mimo , że co raz więcej osób o tym wie to nikt nie potrafi w żaden sposób zadziałać , aby ten proceder przestał mieć miejsce w tej firmie. Bez żadnej reakcji sytuacja się przecież nie poprawi
zdjecie uzytkownika
Nikto - 2014-11-13 23:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łobuz - 2014-10-22 20:55:13]:
Mialalam nieprzyjemnosc pracowac w tej firmie kilka lat temu. Smutne, ze nic sie nie zmienilo... Nadal kable w biurze i praca na akord. Nikt problemow nie zglasza bo wlascicielka wie jak miec porzadek kadrowy w papierach ... I pupilkow po swojej stronie... A dziewczyny przychodzily i odchodzily szybko bo mlode to i pewnie nie chcialy bic sie z (usunięte przez administratora). Nie polecam ani pracownikom ani klientom. Ci ostatni naiwni i nieswiadomi bo obcokrajowcy...
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-11-14 13:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba raczej jest na plus, jeśli osoby odpowiedzialnie podchodzą do swoich obowiązków i utrzymują porządek w swoich papierach i ogólnie w dokumentacji, prawda? Zastanawiam się jak płaca, bo jestem chętny do podjęcia u nich pracy, więc jak coś wiecie o dacie mi znać? będę bardzo wdzięczny za to wszystkim.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-11-15 08:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w imi jakis czas temu i jedynym plusem byly zarobki. Pensja zawsze na czas. Niestety pomimo tego nie polecam nikomu
Atmosfera trudna, starzy pracownicy potrafili chować dokumenty, podkładac świnie, mówić nie prawdę szefowej aby tylko odwrócić uwagę od siebie. Kierowniczka działu księgowego miała podstawową wiedzę i opierala sie na nie aktualnych przepisach. Zwrócenie uwagi na problemy i niezgodne z prawem działanie kończyło się nagonką
Poza tym po przepracowaniu jakiegoś czasu ciągłe intrygi pracowników i wybuchy szefowej sprawiają ze popadasz w paranoje. Jeśli wiec masz doświadczenie i wiedzę unikaj tego miejsca
Jeśli natomiast umiesz manipulować i nie wiesz za wiele to jest szansa, że popracujesz z rok i nikt się nie zorientuje a jeśli zostaniesz pupilkiem ktoś inny będzie poprawial twoje błędy a ty będziesz spokojnie pracować dalej.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-20 12:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego taka debata na temat nadgodzin niepłatnych, przeciez w dzisiejszych czasach to norma. W każdej firmie pracy jest więcej niż czasu, a w biurze rachunkowym to już norma. Poza tym trzeba pamiętać ze w pracy księgowej jest taki goracy okres i wtedy trzeba trochę więcej poświęcić czasu na te wszystkie zamknięcia roku.
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-11-28 17:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście bym zaryzykowała... Mam doświadczenie, kursy i szkolenia w tej dziedzinie. Nie jestem konfliktowa, zawsze robie co do mnie należy i nie interesuję się jakie zachodzą relecje między resztą pracowników. Ewentualnie można zaproponować mediatora, może współpraca wyglądała by inaczej po spotkaniu z taką osobą??? Jeśli zarobki są w porządku to może warto postarac się o etat? Co o tym myślicie?
zdjecie uzytkownika
kujawiak - 2014-12-13 15:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o sposób ich działania to tłumaczą dokumenty księgowe przedsiębiorców działających w Polsce na język włoski i angielski, dostarczamją bieżących informacji dotyczących zmian w obowiązującym prawie - każda taka wiadomość w odpowiedniej wersji językowej jest dostarczana bezpośrednio klientów wybranym kanałem komunikacji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMI Consulting sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy IMI Consulting sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x