logo TABAK POLSKA Sp. z o.o.

TABAK POLSKA Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o TABAK POLSKA Sp. z o.o.

gość 123 2017-06-20 21:42
Dziękuje za opinie
Czy dział HR jest w miarę kompetentny czy życiorysy ocenia po zdjęciach a nie kwalifikacjach?
Dodatkowo uważam ze przywileje auto służbowe itp powinny być wykorzystywane wyłącznie do celów służbowych, są na to odpowiednie narzędzia do monitorowania i zarządzania
W ten sposób optymalizuje się koszty prosty sposób na osCEdnosci a kasa zostaje u pracodawcy

PoZdrawiam
Koralik 2017-06-21 14:46
Warszawa bo sama pracuje u Ajenta ☺️☺️
1
kagalaya 2017-06-26 11:21
witam,chcialam spytac czy sa tu sklepy,w ktorych inwenture przeprowadzila zewnetrzna firma a mimo to nie zostaly przejete przez ajenta
××××× 2017-07-05 18:34
Hej ludzie,
Uwazajcie na tego pracodawce nie polecam pracujesz 9h nie masz przerwy nie ma jak wyjsc do toalety za wszystko trzeba płacić a wykręca Cie tak aby dla nich było dobrze.A nie daj boze jak przyjdzie Ajent zrobia wszystko żeby Cie zwolnic i to jeszcze z Twojej winy nie zatrudniajcie sie w tym zakładzie omijajcie ogłoszenia szerokim łukiem to jest obóz pracy nic wiecej.
8
Admjp 2017-07-05 18:38
Poczekaj aż Ajent do was przyjdzie potraktuja Was jak smieci
5
Admjp 2017-07-06 08:43
Uważajcie zwolnia Was za porozumieniem stron nie musicie tego podpisywac ale na wypowiedzeniu zrobia wszystko aby byla wasza wina okropny zaklad pracy
5
Paulina 2017-07-07 18:55
Jak śmieci traktują ludzi!!! Zwalniają jednych za nic, złodziei trzymają żeby kradli a inni żeby spłacali noty, w tym czasie pzeksiegowuja towary i bez wiedzy pracowników robią sztuczne przyjęcia których nie widzimy. Przyjmują kabli do starej załogi i stosują mobbing, żeby sami się zwalniali, bo poszła fama że za dużo ludzi w jednym czasie zwolnili. Temat dla Uwagi!!!
12
Beata 2017-07-10 20:00
Mam pytanie czy sklepy otrzymały już bony za marcową akcję BAT - sprzedaż tytoni nevada, pall mall, viceroy ???
Z góry wam dziękuję za odpowiedź.
@mózg sklepu 2017-07-14 10:14
Beznadziejna firma zwolnią Cię z byle jakiego powodu jak tylko przyjdzie Ajent , który tak naprwadę nie wie na co się pisze mało tego uważajcie bo są zdolni dać dyscyplinarkę nawet za to , że wyjdzie sie do toalety a biedny klient nie poczeka 2 min.!!!!!! żenada NIE POLECAM tzrymajcie sie od nich jak najdalej !!!!!!!!!
8
gosc 2017-07-14 16:01
Jeśli Cie zwolnili Napisz na meila kowal353@onet.pl lub Magdam0@vp.pl .Pozdrawiam.
4
żaneta 2017-07-17 11:30
Żenada to jest to co ty piszesz. Nie spotkalam sie z drugą firmą która tak dba o przestrzeganie prawa. Dyscyplinarka za wyjście do toalety. Człowieku ty chyba nie wiesz co to znaczy dyscyplinarka. Tacy jak ty wprowadzają ludzi w błąd. Jak dobrze pracujesz i w sklepie jest sprzedaż niikt ci nie przyprowadzi ajenta ani nie da dyscyplinarki
1
były pracownik 2017-07-17 13:17
Nie masz racji , bo dlaczego znaleźli Ajentów w sklepach, które wyrabiały targety . A wiem z kilku źródeł, że ich powody zwolnienia były mocno naciągane bo nawet dobrze nie sprawdzili zarzutów do konkretnych osób, Sprawa w sądzie .
8
Marchewka 2017-07-17 17:39
Witam wszystkich.
Chciałabym się dowiedzieć ile zarabiacie brutto jako ekspedientki?
Ja 2017-07-18 23:00
2000 brutto. Do tego płacisz za wszelkie manka , za niezdaną prasę, za brakujące zdrapki które się np skleiły i za to co nakradną klienci.
Były też pomysły aby pracownik płacił za przeterminowane słodycze, napoje, leki czy prezerwatywy ( pracownik nie sprzedał więc jego wina albo zamówił za dużo) . Ogólnie paranoja. NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY.
7
Ccxxx 2017-07-19 23:16
Uwierz mi że jeśli znajdą Ajenta w danym mieście to na pewno go przyprowadzą i jeszcze zwolnią dobrych pracowników wmawiając im winę (szukają powodów na siłę, aby nie wypłacać odpraw) . Stało się tak np w sklepie który był w pierwszej trzydziestce pod względem obrotów (25, 26 miejsce) i który miał bardzo dobrą pracowitą załogę od wielu lat (powiedzmy że ok 10lat) . Byli to ludzie dla których praca była ważniejsza niż zdrowie i życie prywatne a pomimo to zostali tak perfidnie potraktowani. W wielu sklepach było podobnie, tylko wymyślane powody zwolnienia inne . I rowniez dawane dyscyplinarki za bezsensowne przewinienia także niestety niektórzy wiedzą o czym piszą i nie wyssali tego z palca. Sprawa oczywiście trafiła do Sądu Pracy i jest w toku. I wiem że nie tylko w tym jednym sklepie. A zwolnionych niesłusznie z tabaka zapraszam na maile które były podawane wcześniej.
6
pietruszka 2017-07-24 21:41
Ja dzisiaj byłam na rozmowie na Ajenta,warunki masakra,praca dla desperatów i ludzi którzy chcą kłopotów finansowych do koca swoich dni
3
Co m 2017-07-25 16:57
A w jakim mieście chciałaś pracować????
partner 2017-07-27 11:49
Ja prowadze salon we współpracy z Tabakiem. Wcześniej wspólpracowałem z Żabką i Ruchem. Lepszego partnera niż tabak nie miałem. Wiec nie opowiadaj glupot. Chcialem wziąść następny salon ale w poblizu nie ma takiego co by chcieli oddać. Bo te co są blisko mojego nie będą zmieniać na partnera. Dla mnie szkoda. Chętnie bym wział drugi. Wynagrodzenie mam ok, strat nie mam. Przejalem tez pracownika Tabaka i mam drugiego swojego. Nawet sie wybieram na urlop.Polecam prowadzenie salonu Tabaka.
4
123 2017-07-27 12:21
Oj jakoś twoja opinia jest bardzo odosobniona ...
4
Były pracownik 2017-07-27 15:52
No to Tabak napisał he he
2
- byly ogarniety pracownik 2017-07-27 21:37
Zadziwila mnie twoja opinia i kwota brutto ! Pracowałam w tej firmie i nawet po ujednoliceniu wynagrodzeń w całej sieci od roku 2016, przyznam że w ani jednym miesiącu nie dostałam wynagrodzenia 2000 zł BRUTTO ! Wynagrodzenie w dalszym ciągu jest uzależnione od regionu a konkretnie danej miejscowości ! Zdecydowany brak chętnych do pracy skutkuje DUZO wyższym wynagrodzeniem ! Nie dajcie się zrobić w balona że są ujednolicone wynagrodzenia bo tak nie jest. Piszcie wnioski o podwyżki ???? jeśli zamierzacie dalej pracować w tej sieci. Każda firma szanująca pracownika odpowie na wniosek pozytywnie natomiast jeśli podwyżki nie przyznają to lipa a nie konkretna firma. Mało tego nie dajcie się nabic w butelkę że stawka dla "stałego" pracownika jest taka sama jak dla "swierzynki" - BO NIE JEST !
5
-xxyyzz 2017-08-01 11:03
Wypowiedzenie podpisać trzeba, niema mozliwosci nie przyjęcia wypowiedzenia ale w takim przypadku odrazu kieruje się pozew do najbliższego sądu pracy ????
1
witek 2017-08-01 14:50
Słuchajcie, chce zacząć pracę w saloniku. Pytanie, bardzo jest ciężka, jakie miałbym obowiązki?
Zaklin 2017-08-01 21:20
Praca jak praca. Robic cos trzeba, jest umiarkowanie ciezko. Negocjuj wynagrodzenie, zeby nie dostac minimalnej krajowej.
3
gostek 2017-08-09 22:51
Cześć wszystkim, czy orientuje się ktoś po jakim czasie może przyjść nota za inwentaryzacje? Czy jest możliwość że nic nie przyjdzie? Zaznaczę, że moja współpraca z tabakiem na szczęście się skończyła.
2
natka 2017-08-10 16:01
Hej , wiecie może jak wygląda sprawa z wypowiedzeniem? Firma jest we Wrocławiu , a jak pracujemy w innym mieście, to zanim to wypowiedzenie dojdzie pocztą.... Jak wygląda sprawa z wypowiedzeniem?
XYZ 2017-08-10 16:19
Hej, czy za szkolenie pracowników do innego sklepu dostaję sie jakieś pieniądze dodatkowe?
Paulina 2017-08-12 14:09
Ani grosza!!! Robisz to z dobroci serca, a pozniej dostajesz wypowiedzenie, firma jest z Ciebie nie zadowolona.
2
tabakierka 2017-08-13 20:54
A nie powinni tego robić KR !!! To czy oni jeszcze coś robią? Bo mam wrażenie że coraz więcej przerzucają na pracowników. za ladą nie stanie -bo KR . Ale profity od targetów to ma kto brać ... Jak KR mnie wkurza.
1
Zwolniona 2017-08-14 17:28
Juz dawno
Paulina 2017-08-15 00:26
Kierownicy Regionalni, Ci nowi mają niewielkie pojęcie o Naszej pracy. Owszem. ci, którzy kiedyś byli zwykłymi pracownikami mają pojęcie, ale obecni, zewnętrzni - żadnego!!! Niegdyś, Pani Remblewska, Wojciechowska, także kilku innych... to były czasy! Człowiek z zapałem zapierdzielal. Wyciągali błędy, ale i nagrodzili dobra pracę!!! Teraz dno!!!! Wrogowi nie polecam!!!
5
Paulina 2017-08-15 00:40
I niech nie próbują kasować opinii, bo będę dodawać dopóki ludzie nie poznają się na tych oszustwach. Czy u Was na punkcie towar niedostępny dla klienta, jest wystawiony przed ladę, tak jak np. Baterie, karty startowe, itd?
4
Hejka 2017-08-16 08:33
Moja kr pełni tą funkcje ponad 5 lat, była wczesniej pracownikiem, ale już o tym zapomniała. Jak dla mnie to w jednej firmie kierownikiem powinno sie być np przez kilka lat, a później dla przypomnienia pracownikiem albo szukaj nowej pracy. Ciekawe co by wtedy szanowne kierownictwo zrobiło.moja zachowuje sie tak jakby byla najmadrzejsza, ale sensownego zdania nie potrafi sklecić, znaczenia niektórych słów tez moglaby się nauczyć. Uwazam ze kr powinny byc osoby z zewnątrz-powiew swiezyzny by sie przydał. Bo starszyzna za bardzo rozpuszczona jest.
1
Zaklin 2017-08-16 15:13
Z jakiego regionu jestes?
kasia 2017-08-18 16:04
my miałyśmy baterie i jak zaczęli nam je kraść to postanowiłyśmy że baterie nie będą dostępne dla klienta skoro mamy za nie 100% płacić - są wystawione w tej witrynce ladowej.
Dla mnie najśmieszniejsze są te wytyczne jak powinien wyglądać sklep. Na połowe ich wymysłów nawet nie mamy miejsca :D m. in startery na hakach itp.
3
Kinga 2017-08-19 14:19
Hej jako pracownik Tabak za co się odpowiada finansowo ? Mam propozycje pracy jako ich pracownik i nie wiem co robić ????
Kaska 2017-08-19 21:36
Odpowiadasz finansowo za:
- gotówkę
- 100% towar niedostępny dla klienta który często kr każą wystawiać tak ze klient ma do niego łatwy dostęp.
- za niezdaną prasę (która na poczatku twojej pracy może się zdarzyc)
- za zdrapki
- przy niektórych kr za przeterminowane towary
- ogólnie za towar ale to od strat powyżej jakiegoś procenta
Chyba z tych najważniejszych wszystko. ...
3
Leon 2017-08-23 18:59
Tylko jak nie mieć strat po 10 godzinach pracy jednoczesnie obsługując kasę, lottomat, płatności, robiąc zwroty, przyjęcia i sprzątając?
Ogólnie orka za najniższą krajową. Nie warto sobie tyłka zawracać.
4
Lidka 2017-08-23 19:03
10 godzinach? A 13 nie łaska? Oczywiście za czas przed otwarciem i po zamknięciu nikt nie płaci.
2
znajoma 2017-08-25 20:27
Ale sami jako pracownicy jesteśmy sobie winni, że mamy być w pracy np od 7,00 do 17,00 tj 10 godzin, a przychodzimy pół godziny czy godzinę wcześniej, żeby się wyrobić - i stało się normalne że przychodzimy wcześniej i wychodzimy później. A właśnie trzeba by przychodzić za 10 minut siódma, żeby zdążyć odsłonić roletę i stanąć za ladą, a resztę próbować zrobić w międzyczasie - ale ile się da. Tylko zaraz KR zeżre za takie zachowanie, tzn niewyróbkę. A powinna w tym czasie być większa obsada, ale kogo to obchodzi.............. Jak się pokaże raz że się da, to przyjmą to za normalkę i wymagania wzrastają, a że pot się leje i biegiem wszystko się robi, to już ważne nie jest.............
4
Kaśka 2017-08-26 07:33
"znajoma" ma rację. Same sobie jesteście winne. Nie wyobrażam sobie żeby zostawać za darmo po godzinach. A nawet jak musimy to zgłaszamy to HR i ona dopisuje nam te godziny (wbrew pozorom robią to bez problemu).
A tak na prawdę przez was drogie koleżanki potem słyszymy od KR że są sklepy które mają wyższe obroty a ze wszystkim się wyrabiają. Teraz już wiadomo dlaczego.... szanujcie siebie, swój czas i swoje zdrowie.
2
gruba 2017-08-26 10:22
A KR mowi : Trzeba przyjść chwilkę wcześniej, chwilkę zostać to przecież parę minutek i wszystko da się zrobic..... tiutiutiu fiufiufiu. A sama kiedyś koleżanka słyszała jak KR mówiła : " Już jadę bo do domu dojechać jeszcze muszę , a pracuję osiem godzin , a później jestem dostępna telefonicznie". A była godzina 13, czyli pracuje osiem godzin z dojazdami, bo od 5 rano w pracy nie była. Dlaczego KR nie jest monitorowane, w dzisiejszych czasach chyba nie jest to problem. U mojej KR to piórka już lada chwila wyrosną, na razie puch zauważyłam (ale już kilkanaście dni nie widziałam) :) Miłego dnia
karo 2017-08-27 20:02
Po opiniach widzę że KR nie mają dobrych notowań u pracowników.......
7
Zuza 2017-09-02 22:54
Jakoś mnie to nie dziwi..............................choć może są wyjątki
kaśka 2017-09-06 08:21
kilku KR przerobiłam i niektórzy są naprawdę w porządku. Weźmy pod uwagę że oni także mają pewne polecenia od swoich przełożonych, które też niekoniecznie im się podobają. Ale fakt, uważam że nasza firma trochę źle przemyślała rolę KR w życiu każdego PSD.
1
Asia 2017-09-18 11:30
U nas (Namysłow) salonik jest czynny 15 godzin 6 dni w tygodniu, w niedzielę krócej, ale tylko dlatego, że Kaufland ma skrócony grafik. Od lutego przez sklep przewinęło się 10 pracowników i nadal szukają nowych. Płacą najniższą krajową, obsada 3 osoby w tym jedna na cały etat, pozostałe 3/4 i 1/2 etatu. Siłą rzeczy nie do wyrobienia, stale ruch, mało miejsca, zwroty robiłyśmy na kolanie, nie mówiąc o tym, że nie było czasu skorzystać z toalety. Sami klienci śmieją się z rotacji, ale niestety, jak się chce by sklep działał non stop przez tyle godzin, to trzeba zatrudnić więcej osób. Skąpstwo firmy, KR która dodatkowo wyszukuje absurdalnych zajęć, podczas kiedy nie wyrabiasz się z podstawowymi powodują, że firma ma coraz gorszą opinię, a chętnych do pracy jakoś nie widać.
4
Bang bang 2017-09-18 15:04
Jest w cholere roboty zdecydowanie za dużo na jedną osobę.
4
plebs 2017-09-18 16:05
No właśnie polecenia KR. Wiem, wiem , że im też ktoś wydaje polecenia, ale ślepo robią co im się każe, byleby kilka tysi zarobić. Nie życząc nikomu źle mam nadzieje, że będą jeszcze pracować za 1500-2000-
tak dla przypomnienia sobie jak "wół cielęciem był". Nie całe życie jest się kierownikiem- to nie dożywocie, a KR o tym zapominają.........














5
Jj 2017-09-21 16:22
Ja tam najniższej krajowej nie zarabiam
1
Byle do przodu 2017-09-22 10:37
Witam. Nie polecam. Skarbonka bez dna wiecznie za coś trzeba płacić. Kierownik regionalny z Jarocina na wielkopolskie podaję inicjały A. B. STOSUJE MOBING na pracownikach. Ponadto nie stosują się do kodeksu pracy i przepisów. Sprawa zgłoszona do sądu pracy. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o TABAK POLSKA Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.