Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-06 22:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie od roku i jednym słowem masakra. Kr niczym się nie interesuje przyjedzie raz na 3 miesiące i robi mega zamieszanie. Ciągle jakiś stres, nerwy masakra :(
zdjecie uzytkownika
black - 2015-02-07 16:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam że każdy sklep powinien mieć kierownika punktu. Osobę która będzie odpowiedzialna za porządek w papierach i na punkcie. Taka osoba odpowiadałaby przed KR. Ile by to ułatwiło nam sprzedawcom. Człowiek skupiłby się na obsłudze klienta. Mniej stresu. A teraz to wszystko na raz. Szkolenie pracownika, wysyłka starej akcyzy kumulacja zrobić zamówienie przyjąć zamówienie poprawić błędy jakiegoś cymbała który pracuje na punkcie dwa lata i nie ogarnia.
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-02-08 22:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiedyś bardzo lubiłam swoją pracę...kiedyś...teraz dokładają tylko obowiązków...i grożą, że premię zabiorą.Często nie wiem w co ręce włożyć...czy obsługiwać, czy dostawe przyjąć, telefon odebrać...czy na meila odpisac...w locie zjesć i w locie siku robic...a czasem najlepiej pampersa nałożyc...nie ma tygodnia, żebym nie została w pracy przynajmniej godzine dłużej...Lubię jak jest co robić..ale żeby moja praca była doceniana
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-09 10:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też uważam że przydałby się kierownik. Zajmowały się dokumentami, ich obiegiem, wyjaśnieniem spraw itp. Kiedyś byli kierownicy ale oni robili to co inni pracownicy - czyli stali za kasą mało czasu pozostawało na inne sprawy , chyba że po godzinach
zdjecie uzytkownika
black - 2015-02-10 08:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim układzie grafik powinien być tak ułożony żeby między zmianami kiedy jest kierownik punktu były dwie godziny. Wszystko jest do zrobienia. Tylko pytanie czy ktoś chciałby nam ułatwić pracę?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 22:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jezeli grafik jest tak układany, ze razem jest się tylko pół godziny??? Bo pracują tylko trzy osoby.. Już nawet urlopów nie ma kiedy wykorzystać! Kazda osoba ma ponad 20dni zaległego urlopu z zeszlego roku!
zdjecie uzytkownika
black - 2015-02-11 06:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłaszałyście że nie dajecie rady?
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-02-12 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze mozna uslyszec ze jak sie nie daje rady to mozna zmienic prace :(
zdjecie uzytkownika
tab - 2015-02-12 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [black - 2015-02-11 06:58:39]:
Nie raz. Jaką odpowiedź otrzymałyśmy od KR? Wszystkie sklepy tak mają i jakoś sobie radzą, to dlaczego my nie umiemy! Odczytałyśmy z tych wypowiedzi KR, że jesteśmy zbyt powolne i nie nadajemy się do tej pracy! Aż dziw bierze, bo jestesmy sklepem o dużych utargach a ruch jest od rana do wieczora (na okrągło) a zmian nie da się naciągnąć (nakładają się tylko 1 h - to za mało jak na taki sklep). Wyjście? Tak jest - zostawanie po godzinach charytatywnie. I co z tego mamy? Kłótnię z mężem, problemy z dziećmi bo czas który powinnyśmy poświęcić rodzinie poświęcamy pracy. I jak jesteśmy doceniane? Same sobie odpowiedzmy!!!!!!!!!!
Zdziwię się jeżeli ten komentarz zostanie usunięty. Nie ma w nim nieprawdy, oszczerstw czy wulgaryzmów. SAMA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
gt - 2015-02-16 23:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tab - 2015-02-12 11:52:03]:
U nas jest podobnie tylko,że nie wierzę by inne sklepy z dużymi utargami sobie radziły. Też sobie nie radzą albo radzą zostając po godzinach za darmo bo innej możliwości nie ma.My naprawdę ciężko i praktycznie bez przerwy pracujemy a i tak w godzinach pracy nie wyrabiamy się.Nie powinnyśmy zostawać po godzinach bo to donikąd nie prowadzi :(
zdjecie uzytkownika
mp - 2015-03-02 09:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie już pity?
zdjecie uzytkownika
me - 2015-03-02 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie :-(
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-03-03 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do nasz doszly dzisiaj :)
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-04 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tab - 2015-02-12 11:52:03]:
Zgadzam sie...tez zostaje " charytatywnie"Kr mowi ze moge sobie odebrac godziny...tylko co z tego jak nie ma kiedy...
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-03-07 09:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ze nie ma kiedy po prostu ktos musial by przyjsc charytatywnie za ciebie w tym czasie i to jest ten problem
zdjecie uzytkownika
m&m - 2015-03-10 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-03-04 21:26:24]:
Jeżeli nie ma gdzie odebrać godzin to niech Wam dopiszą nadgodziny,skoro jest potrzeba zostawania dłużej.Chyba jakoś musi być to rozwiązane,tylko trzeba to zgłaszać,a nie po prostu zostawać i nic z tym nie robić...Jeśli zostajecie i nie zgłaszacie tego do biura,bo myślicie sobie,że i tak nie ma gdzie odebrać to skąd ktoś ma wiedzieć,że problem istnieje???Jeśli trzy,pięć,dziesięć sklepów zacznie zgłaszać,że brak im czasu to może w końcu coś się ruszy w tym temacie.A jeśli w jednym sklepie się wyrabiają pozornie,bo po prostu tego nie zgłaszają,tylko zostają charytatywnie na własne życzenie,a inny sklep zgłasza brak czasu to argument mają w ręku...Nie uważacie???
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-17 19:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [m&m - 2015-03-10 19:40:49]:
To właśnie Kr powiedział,że mogę odebrać sobie nadgodziny...wychodząc wczesniej z pracy...tylko jak jest połgodzinna zmiana to raczej marnie to widze:)
zdjecie uzytkownika
Lala - 2015-04-06 09:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My mamy :) a wy nie macie ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-06 14:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mamy, wspominaliśmy o tym Kr to powiedział ze kamera nic nie da, a to przecież nie prawda :-(
zdjecie uzytkownika
Dorotka - 2015-04-11 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszę w sprawie niemiłej atmosfery w pracy.Otóż bardzo czesto mam przecuczie ze w mojej pracy jestem obgadywana.A jedna z kolezanek twierdzi ze wszystko jest w porzadku i nadaje na druga dziewczyne.O co z tym wszystkim chodzi,czy tak jest wszedzie?!Niewiem jak sobie z tym poradzic :-(
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-04-13 14:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorotka - 2015-04-11 18:14:10]:
wszedzie gdzie jest praca w grupie takie rzeczy są normalnościa nie martw sie a jesli bardzo ci to przeszkadza to zmien prace
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-04-22 12:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas jest ok a tak mi sie wydaje :) chyba ze to ja jestem ta obgadywana heheh :) glowa do gory , ew pogadaj z kolezankami.
zdjecie uzytkownika
lotto - 2015-04-22 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jesteśmy tania siłą roboczą dla lotto ,nawet 5gr nie mamy za latanie na ich kumulacjach!!!!!!!!!
Zaraz pewnie bedzie usuniete :) Prawda boli....
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-04-23 12:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety taka prawda a firma sie nie zapyta jak zmotywować pracownika. A nie przepraszam "wspaniale" konkursy.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-24 17:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boze kocham was za te opinie!!! bo myslalam ze tylko u nas tak jest...a KR to jest poprostu tragiczny...olewka zupelna.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TABAK POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie