Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: tabak polska


Oceniono 435 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
tabak polska
Fabryczna 14
53-609 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
do jagoda - 2014-06-26 16:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to wszystko rozumiem, ze ja jestem dla firmy, nie firma dla mnie. Serio, serio - nie jest to dla mnie problemem. Ale chodzi o takie sytuacje ekstremalne, jak napisałam wcześniej. Przecież nie zaplanuję nagle tego, że mnie rozboli ząb albo np. studia lub jakies inne zajecia ktorych nie mozesz po prostu odwołać. O takie rzeczy mi chodzi. Pytam, czy byly u Was takie przypadki i szef np. szedł na rękę i znajdował jakieś zastępstwo albo coś.
zdjecie uzytkownika
dośka - 2014-06-26 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do jagoda - 2014-06-26 16:34:25]:
u nas nie ma problemów z zastępstwami w awaryjnych sytuacjach.Dzwonimy do siebie i dogadujemy która może przyjść na zastępstwo a potem dzwonimy lub piszemy maila do personalnej w sprawie zamiany.Jeśli ktoś ma studia to też można się dogadać..wszystko zależy od załogi w sklepie,bo jeśli wszyscy sobie robią po złości to są same problemy.My się zamieniamy bo wiemy że jak będzie potrzeba to przyjdzie koleżanka na zastępstwo,a Centrali wszystko jedno kto pracuje aby sklep był otwarty,zamiana zgodna z prawem pracy i bez nadgodzin:)
zdjecie uzytkownika
praca - Głogów - 2014-07-01 17:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ofeta pracy na ekspedientkę do Głogowa to aktualna jest? Pracowałam w podobnym sklepie na studiach we Wrocławiu, więc mam duże szanse.
zdjecie uzytkownika
margola - 2014-07-01 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a miewacie duże braki w zwrotach prasy ?
zdjecie uzytkownika
praca - Glogow - 2014-07-02 12:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy pytanie o zwroty bylo do mnie, ale nie pamiętam po prostu bo w tabaku bylam juz jakis czas temu.
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2014-07-09 21:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy którys ze sklepów miał juz szkolenie dotyczące tych przesyłek kurierskich?
zdjecie uzytkownika
margola - 2014-07-10 11:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXX - 2014-07-09 21:25:19]:
u nas nie było :D i coś cicho ogólnie na ten temat..
zdjecie uzytkownika
praca - Glogow - 2014-07-10 16:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy tak jest wszedzie, ale tego typu sprzedaz to zwykle ma swoje tempo i sporo zajec. nie mowie, ze to zle, ale raczej dobrze. ale widze po Twoim wpisie ze masz zarzuty do takich szczegółów, które warto przegadac z szefem. no sniadanie musi pozwolic zjesc.
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2014-07-10 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenie miało byc w tym tygodniu podobno, ale jak narazie ciszaa
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-07-11 15:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się związki założyć bo wtedy można coś negocjować a tak nic nie można zrobić liczy się tylko zysk a kilka lat temu było w dużo dużo lepiej wiem bo pracuję bardzo długo nie narzekam na pracę ale nie można pracować gdzie każdy mówi co innego jestem ciekawa czy ,Pani Dyrektor wie jak to w realu wygląda.
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-07-11 20:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich pracowników Tabak Polska.Pracuję w tej firmie od kilku lat i tez widzę ze niestety wszystko się zmienia zamiast na lepsze to na gorsze.Jest o wiele wiecej pracy,nowy kierownik regionalny ignoruje całkowicie swoich pracowników.Jestesmy maszyną do zarabiania pieniedzy(usunięte przez administratora)Wymyslają coraz to nowe regulaminy,coraz więcej wymagają a pensja stoi w miejscu.Czuję się zrezygnowana tą pracą i niedoceniana.Chyba już czas po tych kilku latach aby zmienic prace bo nie widze tu szansy rozwoju dla siebie i dojścia do czegos wiecej niż posiadam już na dzisiejszy dzien.
zdjecie uzytkownika
Katrina - 2014-07-11 23:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tymi przerwami racja musisz jesc bułkę na sklepie a jak ci sie zdaży wtedy tajemniczy klient .. co cóż nie ma lekko nigdzie ale robi sie coraz gorzej..
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-07-12 10:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wisienka99 - 2014-07-11 20:28:04]:
Wisienko ja nie stety mam takie same odczucia. nawet klienci któch bardzo lubiłam działaja mi na nerwy. chyba dopadło mnie wypalenie w tej pracy.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-07-12 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zazdrość mnie ściska gdy widzę jak kasjerka z kauflanda schodzi na przerwę. Zarabiają więcej niż my, maja przerwę, jak pracują to zajmują się tylko nabijaniem towarów (a nie robieniem zamówień lottomatem przyjęciem dostaw księgowością sprzątaniem)dostają talony na święta. Ta praca to koszmar. Maja szczęście Ci wyżej ze są takie ciężkie czasy. To im daje szanse istnienia na rynku gdyż niewolnictwo jest w tym kraju legalne. Jak inaczej nazwać prace za 970 zł? Jak nazwać pracodawcę który nie motywuje pracownika? Wyzysk i tyle.
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-07-12 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mila - 2014-07-12 11:31:38]:
milu nie wspomniałś że maja rolwież profity do siłowni ,
masaże itp a i nie płacą za pomyłki na kasie
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-07-12 15:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samira - 2014-07-12 12:52:00]:
Poważnie???? Nie zapomniałam. Nie wiedziałam. Dziewczyny trzeba się skrzyknąć na bardziej prywatne pogaduchy. Może coś wymyślimy. Tylko co tu zrobić żeby jakiegoś kreta nie wpuścić. Centrala czyta nasze wpisy i mają pewnie z tego niezły ubaw. Tyle piszemy i nic z tym nie robimy. Może czas wziąć sprawy w swoje ręce jak pisała koleżanka wcześniej.
zdjecie uzytkownika
anonimka1 - 2014-07-12 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszę się że jest jakaś reakcja na mój post :)
Widzę że nie tylko ja jestem zdołowana tą pracą
"Góra" żąda od nas abyśmy do każdego klienta podchodziły indywidualnie z szerokim uśmiechem na twarzy ale pytam się co ma ten uśmiech wzbudzać???
Może perspektywa coraz wyższych targetów (czytaj niższych premii!)
albo coraz to nowe obowiązki (przesyłki kurierskie w związku z którymi byłyśmy wszystkie długo i skrupulatnie szkolone ;D)
Czekam na kolejne wpisy i trzymajcie się kobietki
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-07-14 09:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie potrzeba zwiazku. Wstarczy, że z kliku różnych sklepów dotrze do inspekcji pracy skarga dot. tego samego. załaczcie grafiki, opiszcie co wg was jest nie tak - macie prawo prosić, zeby nie ujawniac nr waszego sklepu i nazwiska. i tyle.
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-07-14 12:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mila - 2014-07-12 11:31:38]:
uwierz mi, tabak wygląda całkiem, całkiem jak się porówna do pracy na słuchawce. pokaz mi prace gdzie mozesz miec laptopa, przez telefon pogadac z przyjaciółką. ja próbuje sie dostac do Was znowu.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-07-15 07:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [studentka - 2014-07-14 12:43:15]:
Na rozrywki i pogaduchy z przyjaciółką mam czas po pracy. Marzy mi się przerwa w pracy podczas 10 godzin tyrania jak jest w normalnych sklepach. Chwila oddechu zeby nie narobić braków w kasach bo mamy je dwie. I dwa stanowiska do obsługi gdzie przy kumulacji ręce odpadają. Towar wprowadzasz po jednej pozycji i biegasz z zaplecza do lady (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-15 11:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tabaku mozna miec laptopa... Nie wiedziałam:-P
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-07-15 16:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-15 11:42:17]:
ja mogłam przynosic takiego małego netbooka ale cicho sza :). jakby cos to mnie nie znasz. @mila: zobacz jak pracuja dziewuchy w galeriach ca czy hm na przyklad. ja bym sie nie zamienila z nimi.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-07-18 08:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie trafia jak mam obsługiwać lotka. Ludzie naskakują ze mamy niby kasę dodatkowa za to ze namawiamy na zdrapki inne duperele. I oczywiście uśmiech jak mi pot po tyłku cieknie jak jest kumulacja. Powinni zrobic jakis dodatke za lotka ale marzyc dobra rzecz :( Pozdrawiam Dziewczynki :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-04
Żródło: nuzle.pl
Głogów
(Dolnośląskie)
Praca polega na: obsłudze klienta,aktywnej sprzedaży.Wymagania: znajomość obsługi komputera,doświadczenie w handlu,komunikatywność,odpowiedzialność.Oferujemy umowę o pracę,stałe zatrudnienie na cały bądź 3/4 etatu.
zdjecie uzytkownika
cha - 2014-07-18 17:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, totek to akurat jedna z przyjemniejszych rzeczy jakie pamietam :). Za to nie lubię weekendów, ale przezyje.
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-07-22 13:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cha - 2014-07-18 17:27:18]:
Zwłaszcza dziś!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tabak polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x