Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
m&m - 2015-12-23 17:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [samira - 2015-12-23 11:12:24]:
Owszem był e-mail z danymi kto ile dostał,ale nagrody miały być w formie bonów wysłane do nas UWAGA do 20 grudnia...
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-12-24 16:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na nowej umowie jest napisane że jeżeli wyrobimy target to premią jest 5% naszej podstawowej wypłaty, czyli przy nowej podstawie (ok 1350zl) dostaniemy ok 70zł na rękę. współczuje sklepom ktore do tej pory mialy premie od 200 do 1 tys zl bo 70 zl lub w ogole jej brak przy ich poprzednich premiach to kpina...
zdjecie uzytkownika
luiza de fones - 2015-12-27 22:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa dostarczona( jest lepiej)...bony tez...w lutym sie okaze co i jak wyszło...wtedy bedzie mozna napisac cos wiecje ...na razie jestem zadowowlona..wczesniej juz miałam takiego doła ze nawet na klientów patrzec mi sie nie chciało...ale teraz juz mi lepiej:D A w lutym napisze czy euforia trwa:)
zdjecie uzytkownika
cole - 2015-12-28 11:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
bony dostałyśmy 24 grudnia. fortuny nie ma ale zawsze coś. Nic na święta tylko noty obciążające. Podniesienie o marne 30 czy 40 złotych to kpina poprostu. Na prawde nie idźcie tam!!!
zdjecie uzytkownika
Peśka - 2015-12-28 18:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem zdania podobnego jak luiza pożyjemy zobaczymy bo podwyżka chyba raczej nie dla wszystkich ale nie ma co wybiegać bardzo do przodu okaże się jak to wyjdzie w praniu czyli po 10 lutego chwilowo też mi trochę lepiej i chciałabym się rozczarować ale tylko pozytywnie
zdjecie uzytkownika
tia - 2015-12-29 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
podwyzka jest bo ma byc podwyzka najnizszej krajowej to jak to podwyzka :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-29 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tia - 2015-12-29 15:33:13]:
moja droga ale kto Ci obiecywał podwyżkę,na papierze musi się zgadzać zgodnie pracy z kodeksem, i tylko to się liczy, jest podwyżka najniższej krajowej,a nie Twojej pensji, a to zasadnicza różnica
zdjecie uzytkownika
tr - 2015-12-30 17:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialem ze ostatnio firma TABAK POLSKA Sp. z o.o. wstawila nowa oferte pracy na stanowsiko sprzedawcy w Warszawie, moze ktos bylby zainteresowany praca
zdjecie uzytkownika
ila - 2016-01-02 15:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich naprawde trzeba uważac, ale stawki na pewno są najlepsze jako sprzedawca, bo masz również oprócz podstawy również kase za premie od ilości sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-04 13:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przecież to będą TK firmy zewnętrznej, chodzi o konkurs. Nagrają i zniszczą nagranie po upływie terminu. We wszystkich wielkich firmach, sieciowkach są TK, a w połowie firm takie kontrolę są nagrywane. Jaki zaś mobbing, powariowalyscie chyba. Mobbingiem jest to ze raz w roku ktoś przyjdzie na kontrolę, sprawdzić czy stosujesz się do standardów firmy? RAZ w roku. W żabkach potrafią być co tydzień. No i co wielkiego Ci zrobią jak nie przyjdziesz kontroli? Wystawia negatywna opinie, kr coś posmęci i tyle :)
zdjecie uzytkownika
samira - 2016-01-04 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście ze tak. Moja kolezanka była nagrywana poczas pracy.bardzo się wystraszyła.
zdjecie uzytkownika
boze - 2016-01-04 19:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na podwyższe trzeba sobie zapracoać, zreszta tak było od dawna i nigdy chyba sie to nie zmieni, przynajmniej w takich dużych i ceniących sobie opinie wsrod klientow i pracowników ta firma
zdjecie uzytkownika
tabaczkaa - 2016-01-04 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2016-01-04 13:52:15]:
Właśnie- z firmy zewnętrznej nie mogą nas nagrywać! Jaka jest pewność, że tak od razu zniszczą?! I jaki raz w roku, co najmniej raz na kwartał pojawia się TK. Nie wiem jak długo pracujesz, ale chyba raczej niedługo, skoro uważasz, że raz do roku
zdjecie uzytkownika
tabaczka - 2016-01-04 21:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak TK firmy zewnętrznej. Ale co z tego? Wciąż idą do przodu. Płacenie za przeterminowany towar. Teraz TK będzie nas nagrywał. Firma na pewno będzie oglądać te nagrania i nie wierzę, że wobec tych co nie przejdą TK nie będzie konsekwencji. Tu chodzi o nielegalne działania wobec nas. Gdy my siedzimy cicho i na to pozwalamy oni wiedzą że mogą wszystko.
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-01-05 21:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do reszty zwariowałyście już, prawda? kto Wam nagadał o jakimś nagrywaniu? proszę, naprawdę radzę zmienić pracę- i firma na tym zyska i Wy.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-05 21:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas tk był jeden raz w 2015. Powtórzę - JEDNA wizyta. A nagranie mogą sobie weryfikować, mam to gdzies. Mam polecić tylko LD, nie muszę klepac formułki, sprzedaży komplementarnej.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-06 10:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bb - 2016-01-05 21:25:33]:
czytaj ze zrozumieniem, akurat w mailu było o nagrywaniu, tylko ktoś robi z tego niepotrzebny problem, bo i tak są kamery na punktach
zdjecie uzytkownika
lolavanx - 2016-01-07 10:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-01-06 10:07:11]:
są ale tylko w problematycznych sklepach w których były lub są duże straty.
w sklepie, w którym pracowałam 7 lat takich kamer do dzis nie ma.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-01-07 15:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z toba w 100%
zdjecie uzytkownika
foo - 2016-01-07 23:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że takie kamery to żadna przeszkoda w pracy. Chodzi o zachowanie bezpieczeństwa, a nie kontrolowanie pracowników. A Tabak szuka właśnie teraz sprzedawców do Warszawy, jakby co.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-09 13:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyli pracujemy za najniższą krajową a reszta to wirtualne pieniądze bo nawet jak wyrobimy target to zawsze może się okazać,że nie wyrobiłyśmy marży i z premii nici.I nie daj Boże jak jakaś jelitówka albo gorączka kogoś złapie bo 4 dni nieobecności i po premii i cały miesiąc starania na marne :( skorzystałty tylko sklepy z najniższymi obrotami bo podnieśli najniższą krajową.Jestem zmotywowana jak nie wiem co :((((
zdjecie uzytkownika
ertyu - 2016-01-10 14:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamietam ze jakis czas remu była calkiem spora rekrutacja w firmie u nich, a ja znowu nie zdazylem do nich zaaplikowac niestety, no ale moze cos wstaiwa
zdjecie uzytkownika
laleczka99 - 2016-01-11 12:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak myslicie Tajemniczy Klient ujawi się po wizycie czy wyniki beda dopiero w marcu ogłoszone,razem z bonami jesli oczywiscie przeszło się to pozytywnie
zdjecie uzytkownika
cole - 2016-01-12 05:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zartujesz? Ta firma nie ceni sobie opini ani pracownikow ani klientow. Klienci nas wysmiewaja jak slysza 1.2 za zwykla lufke. Drogo jak uj a o traktowaniu pracownikow nie wspomne..
zdjecie uzytkownika
bbb - 2016-01-12 11:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia prowizyjna była jakaś zawsze a teraz jeśli nie wyrobimy targetu to zarobimy mniej.czy można pracownikowi za nic obniżyć pensje,czy to zgodne z prawem pracy?u nas target jest jak na styczeń bardzo wysoki i nie wiem czy wyrobimy go.
zdjecie uzytkownika
tia - 2016-01-12 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niestety przy lotomacie stoimy za frajer ;(
zdjecie uzytkownika
trap - 2016-01-13 00:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tia - 2016-01-12 14:22:54]:
też pracowałem przy lotku i nie była to raczej jakaś trudna sprawa. Raczej chętnie się w tym pomagało klientom bo była to miła odskocznia od stałej roboty
zdjecie uzytkownika
elf - 2016-01-13 09:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [trap - 2016-01-13 00:55:18]:
zapraszam do nas na tę odskocznię!!! U nas lotek to stała robota bo klientów jest więcej niż do kasy nawet jak nie ma kumulacji.Pewnie ta odskocznia po tygodniu by Ci bokiem wyszła!Do tego robimy to za darmo bo w punktach gdzie nie ma lotto też mają na umowie taką samą podstawę plus premia targetową od tego co sprzedasz na kasie.
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2016-01-13 10:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Klientów kolektury się obsługuje a nie się im pomaga. I jeśli na jednego klienta saloniku przypada około 10 kolektury to miła odskocznia. No cóż piszą tutaj również ludzie którzy się z skądś urwali ale ja nie wiem skąd :(
zdjecie uzytkownika
agniecha - 2016-01-14 20:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z umowami? Dają normalnie czy kombinują żeby jak najdłużej przeciągnąć zlecenie?
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2016-01-15 09:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [agniecha - 2016-01-14 20:48:29]:
Nie ma umowy zlecenia jest nawet na okresie próbnym umowa o pracę. Szczerze to wolałabym za taki terror umowę zlecenia odpowiednio płatną a nie za dwa etaty najniższą krajową. Jeśli na zleceniu masz konkretne pieniądze to sobie sama opłacisz emeryturę. A z najniższej krajowej co będziemy miały??? 300 zł! Paranoja.
zdjecie uzytkownika
mula - 2016-01-17 18:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to, to wolałabyś pracować na umowę zlecenie a nie na umowę o pracę? przecież można dodatko wykupić jakieś ofe, tak samo jak byłabyś na zleceniu... moim zdaniem firma dobrze robi, że na stanowiska sprzedawców, któe oferują zatrudniają na umowę o pracę i dają pakiet socjal
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-01-18 18:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mula - 2016-01-17 18:42:33]:
Firma tak dobrze robi bo masz odpowiedzialność materialną i nikt zatrudniony na umowę zlecenie nie podpisałby tej odpowiedzialności, dla tego masz tak DOBRZE i jest umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-18 22:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaki pakiet socjal ...????!
zdjecie uzytkownika
samira - 2016-01-19 10:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-18 22:13:42]:
komuś się przyśniło chyba. U nas nie ma socjalu żadnego.
zdjecie uzytkownika
Tabaczka - 2016-01-19 12:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-18 22:13:42]:
Właśnie żaden ;)
zdjecie uzytkownika
glak - 2016-01-19 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja samego socjalu nie ma ale praca jest na umowę o pracę, poprzedzona szkoleniem i wdrożeniem do pracy, wszystko jest finansowane przez pracodawcę jednak.
zdjecie uzytkownika
samira - 2016-01-20 07:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [glak - 2016-01-19 21:28:05]:
W tej pracy bardzo ważne jest dobre wyszkolenie pracownika. Więc nie mają wyjścia.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-20 09:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przecież to obowiązek pracodawcy, żeby Cię przeszkolonych a nie jego "łaska" i dobra wola
zdjecie uzytkownika
tia - 2016-01-21 07:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do szkolenia przez KR to coz....
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2016-01-21 14:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
... nie istnieje
zdjecie uzytkownika
kosik - 2016-01-21 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, zalezy jeszcze na jakie stanowisko, ale zazwyczaj zawsze jest krótkie szkolenie lub przydzielony mentor. Zreszta jak widze teraz ogłoszenie na sprzedawcę to napisali, że oferują umowę o pracę, poprzedzona szkoleniem-wdrożeniem do pracy płatnym przez pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Tabakowa - 2016-01-24 16:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hm. Szybkie szkolenie przez inną pracownicę :)
zdjecie uzytkownika
nicola - 2016-02-01 15:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie orientuje jak bedzie wygladało wynagrodzenie w tym roku?
zdjecie uzytkownika
miasto - 2016-02-01 16:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć
Czytam i się dziwię. jestem pracownikiem TEGO sklepu - obrót grubo powyzej 200 tyś miesięcznie - zapier.. jak sie patrzy Dziewczyny powiem krótko Jestem osobą krótko pracującą - 1,5 roku Mamy fajną załogę Zawsze na siebie możemy liczyc Jest ciezko co ukrywać Ale poczytajcie siebie!! gdzie w biurze w korporacji np macie w tygodniu wolne? (dentysta, kawa z koleżanką, mycie okien - chcesz- masz) gdzie mozecie prosic o prosby grafikowe na przedstawienie u dziecka?? Mój mąż u prywaciarza robi 6 dni w tygodniu po 12 godzin, nie ma czasu żeby chorować bo pieniedzy nie dostanie A Wam przeszkadza że l4 Wam wypadnie i pieniędzy nie bedzie? przecież tak JEST WSZĘDZIE na pewno w większych miastach Czy Wy jesteście naprawdę szczerze sie tu wypowiadacie bo uwierzyc nie mogę I tak.... wiem... bedzie atak!! wracam do dzieci bo mi czasu na fora szkoda Ja pracę szanuje, mam fajnych Klientów a praca? przeciez to jest handel!!!!!! nie stanowiska Dyrektorskie Jak jest źle spróbujcie swoich sił w Żabce, Rossmanie nawet Kauflandzie blisko na kasie... spróbujcie i sie wypowiadajcie
zdjecie uzytkownika
ona97 - 2016-02-02 15:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
No cóż miasto masz prawo do własnego zdania. Dziwnym jest jednak to, że Twoje zdanie wydaje się być odosobnione.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-04 09:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ona97 - 2016-02-02 15:31:54]:
Drogie 'miasto'ja też mam fajną załogę, możemy zawsze na siebie liczyć, ale na L4 też nie mamy czasu, a jeśli chodzi o system pracy to nie porównuj z korporacją bo to Ty musisz zapierdzielać weekend zamiast ten czas spędzić z rodziną, zjeść niedzielny obiad, pójść na spacer, Ja też szanuję swoją pracę, ale przydało by się aby szanował nas też pracodawca, bo tak się jakoś składa że od kilku lat mimo podwyżki najniższej krajowej jakoś dziwnym trafem nie mamy żadnej podwyżki czy to jest szacunek pracodawcy do pracownika? A tak przy okazji to "podrzuć" trochę tych fajnych klientów, bo u nas to już zostali sami popaprańcy .....
zdjecie uzytkownika
tabaczka - 2016-02-04 13:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-04 09:23:34]:
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią, nasz pracodawca nie ma szacunku do swoich pracowników, co do wynagrodzeń to też pozostawia wiele do życzenia...podnoszą najniższą krajową to Tabak zmienia zasady wypłat, po co? po to żeby mimo wszystko wyjśc na swoje a my zasuwamy dla nich, dla siebie mając marną pensyjkę.
zdjecie uzytkownika
miasto - 2016-02-08 21:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny ja naprawdę wszystko rozumiem Wszystko!! ale dalej się uczepię:) i chętnie podzielę Klientami tylko nie wiem czy przez portal się uda :D jeśli nie do korporacji to dalej Wam dam przykład - mój mąż Pracuje jak Wam pisałam u prywaciarza 6 dni w tygodniu i tyle co sie widzimy to wieczorem. Gdyby nie Tabak to moje dzieci wychowywałyby się z Babcią, bo normalnie my wracając z pracy pewnie byśmy ich nie widzieli, bo by spały w tygodniu Proszę to jest bez sensu:) idzie wiosna! Łapcie wiatr we włosy i idźcie na spacer w każdej wolnej chwili Myślę, że u Was grafik też wygląda podobnie jak u nas Dwa weekendy pracujące 2 wolne Proszę - jak wypadnie L4 jest to oczywiste że idę do pracy I pracodawca szanowny Tabak myślę, że nas szanuje Ja jeszcze nigdy nie miałam wynagrodzenia po 10 Nigdy się nie zdarzyła obsuwa A mój mąż? musi sie smsem po 15 przypominac bo kredyt płacić trzeba I co? wtedy Tabak nas ratuje Ja jestem inna ale dobrze mi się pracuje:) jutro mam wolne Odeśpię:) i mimo wszystko życze Wam pozytywnego nastawienia bo złe humory biorą się z podejścia:) Dobranoc Tabaczki:)
zdjecie uzytkownika
xylo - 2016-02-08 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc wszystkim orientujecie sie kiedy przychodzą PITY 2015 ??? Pytam bo nie pracuje od kilku miesiecy w tabaku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert