logo TABAK POLSKA Sp. z o.o.

TABAK POLSKA Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o TABAK POLSKA Sp. z o.o.

ala 2016-07-05 21:54:34
ja dostałam w tej złodziejskiej firmie premię 27 zł. Robią wszystko żeby nie dać więcej, a jeszcze trzeba dorzucać do interesu bo ciągle jakieś braki są
tr 2016-07-05 22:13:30
@bożym no niby tak ale widze ze tutaj tez jest rekrutacja na przyklad szukaja sprzedawcy w salonie prasowym w Jeleniej Górze na 3/4 etatu oferujaumowę o pracę ze składkami ZUS, stałe zatrudnienie, dobrą atmosferę pracy.
pr25 2016-07-07 10:22:52
Urlop w firmie jest w godzinach tak wiec godzinowo zawsze ci się zgadza, jest tak od lat sprawdzałam wszystko wystawiane zgodnie z prawem, 14 dni masz wypisane ale w godzinach jest prawidlowo, zadzwoń do swojej kadrowej niech ci to wytlumaczy
pr25 2016-07-07 10:23:18
Urlop w firmie jest w godzinach tak wiec godzinowo zawsze ci się zgadza, jest tak od lat sprawdzałam wszystko wystawiane zgodnie z prawem, 14 dni masz wypisane ale w godzinach jest prawidlowo, zadzwoń do swojej kadrowej niech ci to wytlumaczy
kacha 2016-07-07 11:38:45
Najważniejsze, że jest umowa o pracę a napisali czy to system zmianowy?
Tabakiera 2016-07-07 18:57:19
Już wiem o co chodziło z inwenturą. Nasza przygłupia KR i Księgowa nie wiedzą a się wypowiadają. Ale cóż. Wielka mi podnieta bo umowę dają- nikt na zleceniu nie dałby się tak na kasę kroić. Nie zdasz prasy to i tak sklep zarabia na Tobie bo nie kupujesz jej w cenie po jakiej nabywa ją sklep tylko po cenie dla klienta. To samo jest z przeterminowanym towarem - jeśli KR podejmie decyzję,że my płacimy to płacimy sklepową cenę. Zmiany są ok-grafik przynajmniej u nas zawsze można zmienić (jeśli pracują normalni ludzie i się można z nimi dogadać). Najśmieszniejsi są KR- nasza nam powiedziała, że kradniemy prosto w twarz. Żeby człowiek nie miał kredytów to by takiej normalnie walnął w gębę i wyszedł.
bojak 2016-07-07 19:44:56
@kacha napisali, że grafik jest elastyczny, więc pewnie tak :)
Lolavanx 2016-07-10 10:02:35
Jest albo i nie jest,jak chcesz wolne a zastepstwa sobie nie znajdziesz to wolnego nie dostaniesz.
kacha 2016-07-10 11:31:00
Mi zalęzy na zleceniu najbardziej, ponieważ jestem studentką, wiec dla mni to dobra opccja, poza tym ja szukam czegoś tylko do pazdziernika, ponieważ pozniej zaczynam studia chciałabym sobie troche dorobic, podejrzewam,ze jakis premii raczej u nich nie ma?
cole 2016-07-12 20:00:15
Kacha to jak chcesz tylko dorobic to sory ale nie zawracaj dupy osobom, ktore mialyby cie szkolic. A potem znow nowa osobe bo odejdziesz. To jest bez sensu. Staly pracownik musi placic za osobe ktora uczy jak ta nawali manko, bo ma odpowiedzialnosc finansowa. A nowicjusz nic nie placi...
4
trerf 2016-07-12 21:38:14
@kacha w Jeleniej Górze mozesz wlasnie sie zatrudnić jako sprzedawca w salonie prasowym na 3/4 etatu
Tabakiera 2016-07-18 16:24:21
W mojej miejscowości jest ogłoszenie franczyzy z Tabaka. Jak myślicie ma to jakiś sens i czy pracownik z Tabaka miałby jakieś szanse?
Misiek 2016-07-18 22:02:42
Mi się wydaje, że Sprzedawca w salonie prasowym w Jeleniej Górze 3/4 etatu ma naprawdę dobre pieniądze jesli chodzi o brak całego etatu, moim zdaniem jeśli ktoś chce pracować po 6h to polecam całkowicie
O.o. 2016-07-19 15:22:57
Przeciez 6 godzin dziennie sie nie pracuje, tylko np. 10 ale 3 razy w tygodniu
1
alka 2016-07-19 19:09:24
@misiek 6h to calkiem optymalnie, szczególnie dla osób z innymi zobowiązaniami :)
cole 2016-07-21 05:55:42
Nie pracuje sie po 6 godzin... tylko normalnie z tym ze 3, 4 razy w tyg. Ogarnijcie myslenie...
bajla 2016-07-21 11:37:02
to w takim razie jaka jest umowa i na jakąś część etatu podpisywana dokładnie? bo to jednak troche mało moim zdaniem jak komuś zależy na powazniejszych pieniądzach:/ ale mimo to mój konkubent poleca mi państwa firmę jako naprawde solidnego pracodawcę
mr 2016-07-22 12:05:13
wITAM,
prosze o kontakt osoby które podjęły się współpracy z Tabak na prowadzenie salonu jako ajenci. Mój mail: monisia229@poczta.onet.pl
bezele 2016-07-22 15:38:32
No 3/4 etatu :) Więc kilka dni w tygodniu można mieć wtedy wolne @bajla. Dla mnie spoko
cole 2016-07-27 06:03:49
Ta firma nie jest solidna. Zostawisz tam polowe wyplaty i zaplacisz zdrowiem ze stresu nie idz tam dobrze radze
1
tr 2016-07-27 11:21:04
@bezele no tak wiadomo ze takie 3/4 etatu to ma swoje plusy i minusy z cala pewnoscia..cierkawe jakie zarobki
cole 2016-08-01 05:55:47
Jak caly etat to najnizsza. Jak 3/4 to 3/4 z najnizszej. Policzcie sobie.
moniek 2016-08-01 11:50:55
Sprzedawca w salonie prasowym, jest w Nowym Tomyśle potrzebny.
tia 2016-08-02 18:00:17
Dziewczyny jest jakis punkt ktory ma problemy z konwojem ? U nas czesto jest tak ze liczymy konwoj i kasa nie zgadza nam sie z dkd. Mimo tego ze konwoj jest dobrze zliczony a w dkd jest wszystko wpisane co to może powodować?
raratuj 2016-08-02 18:28:36
Znajdę tu osoby, które są parterem biznesowym TABAK POLSKA? Chciałbym poznać wrażenia, może się zgłoszę w Garwolinie
babbkas 2016-08-03 09:32:48
W Tabak Polska przepracowałam trzy dni. Sama praca nie jest ciężka. Na 3/4 etatu zaproponowano mi 1100 zł. Niby wszystko OK, ale za wszystko trzeba płacić. Nie sprzedadzą się batoniki nim minie termin ich spożycia - płacisz, nie odesłałaś gazety do zwrotu, bo jej nie znalazłaś - płacisz, nie nabiłaś zdrapki, bo klient namieszał - płacisz.... Ciągłe (rano, popołudniu, wieczorem) liczenie zdrapek, biletów... obsługa klientów, lottomatu, wszystko szybko. Mnóstwo papierkowej roboty przy zamknięciu... masakra. Znalazłam trzeciego dnia inną pracę, więc zrezygnowałam, bo miałam umowę o pracę. Zresztą tam ciągle kogoś innego widzę...
boze 2016-08-03 11:51:02
@babbkas płacisz za batony, które się nie sprzedały? To brzmi aż wręcz nieprawdopodobnie... Ciężko w to uwierzyć
1
zuza 2016-08-03 13:12:47
Tia, może dekadówka wam źle zlicza, poproście kadrową o przeslanie wam wzoru dekadówki, może to pomoże
moniek 2016-08-03 13:17:18
no właśnie, najlepiej próbować najpierw samemu takie sprawy załatwiać, wiec nie jest to zły pomysł. A poza tym to wydaje mi się, że można te dobrze zarobić.
Tabakiera 2016-08-08 11:45:10
No dobra ale przez to, że tak robią cudacznie to potem nam brakuje godzin i po urlopie trzeba zap... żeby godziny odrobić. To co to za urlop ja się pytam. Oni dają 4 dni bezpłatnego urlopu, brakuje godzin i masz kupe a nie wypoczynek bo potem non stop praca. Chyba, że ja tu czegoś nie pojmuję co przyznaję jest możliwe.
moniek 2016-08-08 11:57:48
macie racje, ale z tych ofert widziałem jeszcze taką jako Sprzedawca w salonie prasowym no i to jest wszystko w Nowym Tomyśle, wiec wydaje mi się, że to na plus wszystko wygląda. Czekam na informacje.
cole 2016-08-09 09:58:30
Przeciez ci w ofercie pracy nie napisza ze musisz za wszystko bulic. Dlatego klamia jak tam jest dobrze. Poczytaj opinie. Zastanow sie. Ruszcie glowa moze....
bo 2016-08-09 11:47:31
Ale za co ja mam płacić jako ten sprzedawca niby @cole to chyba raczej pracodawca będzie płacił mi i to podobno nie tak źle a co do tych urlopów to tutaj nie musisz całego etatu wyrabiać godziny są w miarę elastyczne
pracownica 2016-08-09 20:48:45
To się tam zatrudnij i popracuj parę miesięcy. Jak będziesz bulic co miesiąc po paredziesiat złotych to inaczej będziesz gadał. Po za tym nie wiem kogo góra wyznaczyla do PR, ale te wasze sztuczne posty, które mają poprawić wizerunek, czuć z bardzo daleka
3
tr 2016-08-09 21:04:00
hej ciekaw jstem jak wyglada praca u nich na stanowisku partnera biznesowego bo widze ze szukaja teraz duzym plusem jest to ze firma oferuja tutaj szkolenie przygotowujące do prowadzenia salonu atrakcyjny system wynagradzania uzależniony od wyników pracy
cos 2016-08-11 07:25:05
tr traci twoja wypowiedz kierownictwem :D takie formułki to codziennie czytamy :P
ila 2016-08-11 08:37:41
A wiesz może jak wygląda praca jako it help desk support @boss? Można liczyć na naukę angielskiego na co dzień, a skoro jest przyjacielska atmosfera to nie tak źle.
cole 2016-08-12 11:24:50
To ja ci napisze za co placisz: niezdana prasa, brak zdrapki, przeterminowane towary ladnie ukryte pod brakiem inwentaryzacyjnym.... szkolisz kogos i nawali manko placisz bo szkolona osoba nie ma odpowiedzialnosci materialnej. Do tego rozl inwentaryzacji jest takie ze sie zygac chce. Do tego zle licza to rozliczenie zeby wiecej na nas zarobic. Idz tam i sam sie dowiedz czlowieku. A potem oceniaj.
S 2016-08-12 12:23:31
Wszystko tutaj w firmie jest w porządku, przecież to wiadomo nie od dziś, zastanówcie się, te salony prasowe np. czy sprzedawcy to naprawdę fantazyjna oferta
cole 2016-08-15 11:27:52
Buhahah ile ci zaplacili za ta wypowiedz?
irenj 2016-08-15 11:29:50
Widzę, że w dalszym ciągu TABAK POLSKA poszukuje parterów biznesowych. Ktoś może interesował się tematem i wie, jak to aktualnie ma wyglądać taka współpraca?
Lolavanx 2016-08-15 13:18:49
@Ja bym z tym interesem jednak uważala.przepracowqlam w tabaku 7 lat, z ogloszen tabaka na olx widze, ze oddaja w ajencje tylko te tabaki, w ktorych jest problem z kadra ( regularnie pojawiajace sie ogloszenia typu " zatrudnie sprzedawce" i o niskich obrotach. Jakos sklepu w strzelcach opolskich,czy cieszynie nie chca oddac (,najwyzsze obroty),tylko te na ktorych im nie zalezy i do ktorych dokladaja.
kasia 2016-08-15 13:24:04
Ale skoro to obejmujesz @Lolavanx to chyba masz szansę na zmianę tego jak uważasz prawda? A poza tym jednak skoro pracowałaś tam aż 7 lat no to chyba da się wytrzymać i to dosyć sporo jak widać po tobie
paloma 2016-08-16 09:38:36
fantazyjna oferta? dobre...
za najniższą krajową plus śmieszne premie które z roku na rok są coraz niższe... nie mówiąc że na święta zero jakiejś dodatkowej kasy, paczek czy czegokolwiek. Wymagacie od nas nie wiadomo czego, sprzedaży komplementarnych, bycia na raz sprzedawcą, księgową, kadrową, sprzątaczką i bóg wie czym jeszcze....
takim sposobem będziecie tracić lojalnych pracowników. Pracuje już tutaj kilka lat i niestety stwierdzam że z roku na rok jest coraz gorzej...
10
monkey 2016-08-16 11:01:20
w tej firmie trzeba byc fakturzystką sprzedawcą kadrową ksiegową , ochroniarzem <bo płacisz za towar ktory ukradną) sprzątaczką nerwy ze stali plus do tego kazdemu klientowi proponować do papierosów zapalniczkę i zawsze uśmiechnięta dla klientów. NIE POLECAM!!
4
boze 2016-08-16 18:06:44
Jak decydujesz się na objęcie takiego stanowiska to raczej powinieneś wiedzieć na co się piszesz do swojego biznesu raczej zawsze trzeba w jakiś sposób się poświęcać @monkey i wszystkiego bardziej dopilnować wtedy na pewno wyjdziesz bardziej na swoje
cole 2016-08-24 06:03:59
Pilonwac ? Jak masz caly sklep ludzi to niby jak masz dopilnowac? I z jakiej racji mamy za wszystko placic? Bo tym na gorze jest malo? A za ta cala nasza pozal sie boze prace dostajemy grosze. Lotka najchetniej bym wylaczyla bo stoimy za frajer. Ostatnio pisalam do ksiegowej z pytaniem. Myslicie ze odpowiedziala na temat? Sama musialam do tego dojsc a to ona ponoc ma wyzsze i jest bardziej wyksztalcona. No wlasnie ponoc. A kase pi*** bierze....
1
aleksa 2016-08-24 10:13:54
A nie mogą kamer założyć? ile osob jest na jednej zmianie? rano to jescze jak cie moge ale po poludniu jest wielecj klientow?
partner 2016-08-29 12:00:22
Szkolenie na Twój koszt!
Nom 2016-08-29 12:29:06
Szkolenie na mój koszt, ale jak to ile jest tych dni szkolenia, jak to tak naprawdę się wszystko rozkłada? Trochę mnie zaniepokoiłeś, ale przecież nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo praca jest pewna po takim szkoleniu czy jeszcze nie do końca
Zostaw swoją opinię o TABAK POLSKA Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.