Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.


Oceniono 451 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Fabryczna 14
53-609 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-07-23 12:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trzeba bedzie sie rozgladac za nowa praca jak to wprowadza. Ile jeszcze mozna wykonywac obowiazkow za najnizsza krajowa. a wogole jak wyglada taki kurierski dodtek ? trzeba latac z paczkami na poczte?
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-07-23 13:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tia - 2014-07-23 12:48:39]:
Przyjezdża kurier
zdjecie uzytkownika
margola - 2014-07-23 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, nie zależne od tego czy masz cały etat czy pół albo 3/4 to i tak( usunięte przez administratora ) ten sam.
zdjecie uzytkownika
emka - 2014-07-27 22:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często się u Was zdarzają wyjazdy na delegacje do innych punktów???Chętnie na nie jeździcie?
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-07-28 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emka - 2014-07-27 22:47:47]:
Osobiście nie lubię delegacji i wiem że dziewczyny do których nas wysyłają też nie lubią jak ktoś obcy im się kręci po punkcie. Delegacje to nic innego jak kolejna oszczędność naszej kochanej firmy. Zdecydowanie są zbyt często. Dodatkowy stres dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-08-01 10:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z paczkami to juz całkowicie przesadzili,ciekawe co jeszcze wymyslą zeby nam dołozyc obowiazkow,zebysmy czuły się upokorzone tą pracą....
zdjecie uzytkownika
samira - 2014-08-01 16:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda a poza tym jak to ogarnąć ?? Komputer na zapleczu a to trwa trochę .Kolejka się ustawi i klienci nie beda czekać .Już się denerwują jak kumulacja jest i odchodza od kasy. A PREMIA ZALEŻY OD SPRZEDAŻY NIE OD LOTTO I NIE OD PACZEK.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-08-04 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj tak już widzę miny klientów jak będę paczkę przyjmować. Szczególnie jak będzie kumulacja. Jak by płacili cos za te paczki to sama bym namawiała ludzi a tak to jakoś nie czuje potrzeby dokładać sobie obowiązków.
zdjecie uzytkownika
Margolka - 2014-08-04 17:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z nagrodą kwartalną? Kiedy wypłacają?
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-08-05 12:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja generalnie całkiem nieźle wspominam pracę w Tabaku. Ale raczej drugi raz bym tam nie poszła. Przynajmniej już nie teraz. Obsługa klienta zeszła na dalszy plan, ciągle było coś do zrobienia/przeliczenia. Ciągle coś się nie zgadzało. Cały czas coś. Zmienił nam się KR. Nowa KR raczej ignorowała nas, a jeśli już zwracała uwagę to w formie ciągłych pretensji. Brak wyznaczonej przerwy to była tragedia. Czasem byłam tak zmęczona, że tylko wchodziłam na zaplecze, brałam głęboki oddech i byleby się nie rozpłakać. Czasem przez 10 godzin nie dało się nic zjeść ani nawet usiąść.
Pracę za kasą polecam. Wiele się dzięki temu nauczyłam (np. szacunku do ekspedientów w sklepach).
Gdy po inwentaryzacji zdawczej wracałam do domu, czułam ulgę, że już tam nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-06 14:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej kumulacji nie ma chociaż tyle dobrego:)
zdjecie uzytkownika
em - 2014-08-06 17:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas czy kumulacja jest czy nie ma to się kręcą jak smród po gaciach.Ten totolotek doprowadza mnie do szału.A szczególnie klienci,którzy potrafią przez godzinę grać w Keno dziesięcioma kuponami i co 5 minut je sprawdzać i puszczać.Uwielbiam też zdrapki.Wrrrrrrrr........I weź człowieku coś zrób,gdy jesteś sama z kochanymi klientami...
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-08-10 09:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jak u was z tymi paczkami? Jest w ogóle jakieś zainteresowanie? U nas twierdzą że drożyzna i się nie opłaca i że wolą na poczcie nadać.
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-08-10 12:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bo to jest drożyzna, na poczcie o połowę taniej, w porównaniu z innymi dostawcami jest bardzo drogo
zdjecie uzytkownika
tab - 2014-08-12 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze, że drogo - przynajmniej klientów z przesyłkami nie będzie - chyba o to chodzi .... :)
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-08-20 18:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. znalazłem ofertę pracy na stronie internetowej Tabaku, że szukają sprzedawcy w Świdniku. Jestem z tego miasta, ale nie mieszkałem tu praktycznie przez 6 lat na studiach, bywałem tyle o ile w mieście. Szukam jakichś informacji o opiniach na temat tego praco dawcy i widzę, że tu jest jakieś forum dla pracowników - jestę tu pierwszy raz w życiu tak na prawdę. Napiszcie jak możecie jak wygląda sytuacja z pracą dla ludzi, którzy nigdy nie pracowali w handlu, ale mają duży zapał do pracy. Kiedyś jedynie sprzedawałem śliwki jak byłem nastolatkiem, taka tam praca wakacyjna. :) O co chodzi z tymi paczkami, nie wiedziałem w sumie że Tabak Polska otworzył coś w rodzaju przesyłek kurierskich? Napiszczie.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-27 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-08-20 18:32:12]:
Mam nadzieję, że nie studiowałeś polonistyki, bo Twoje błędy są porażające.
zdjecie uzytkownika
inka - 2014-09-04 10:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-08-20 18:32:12]:
Śmiało startuj w rekrutacji. Naprawdę praca jest ok. Ja uwielbiam kontakty z klientami i pracę w charakterze sprzedawcy. To super sprawa. Jeśli jestes taki to sie zatrudnij w Tabaku. Atmosfera jest tez dobra i elastyczny czas pracy-zawsze sobie mozesz pozalatwiac swoje sprawy w ciagu tygodnia jak masz wolne.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
kasia seler - 2014-09-05 17:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co konkretnie sprzedawcom oferują w tabak i jakie są warunki pracy? jeśli macie sprawdzoną w praktyce wiedzę o ewentualnym systemie prowizyjnym to będę wdzięczna za każde słowo, pozdrawiam kasia
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-06 19:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanko, macie płacone za utarg z Lotto? Na jakiej zasadzie to jest?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-08 17:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za utrag z lotto hehehehe dobre centa z tego nie mamy a roboty tyle, że szok i czasem obrażony przedstawiciel że jakieś zdrapki nie otworzyłyśmy a mamy na stanie kpina!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-09 14:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-08 17:14:31]:
no to masakra jakaś :| a to wgl zgodne z prawem, aby nie mieć płacone za to? przecież to odpowiedzialność i materialna i wgl :O
zdjecie uzytkownika
lolvanx - 2014-09-10 01:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-09-09 14:26:48]:
jak to ci nie płacą. podstawy za darmo też nie dają przecież ;-)
zdjecie uzytkownika
lolvanx - 2014-09-10 01:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia seler - 2014-09-05 17:52:27]:
wszystkich pracowników obowiązuje tajemnica zawodowa. Płace, system premiowania etc stanowi jej element. o warunki zatrudnienia możesz zapytać w trakcie rekrutacji - a jak nie będą odpowiadać zawsze można obrócić się na pięcie i wyjść :P
zdjecie uzytkownika
lucho - 2014-10-19 16:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolvanx - 2014-09-10 01:23:36]:
tajemnica zawodowa? a wpisane jest to właściwie w Waszych umowach. Bo jeśli nie to nie ma żadnych przeszkód , żeby dzielić się takimi informacjami. Ale zgadzam się oczywiście z faktem , że jeżeli ktoś chce dowiedzieć się czegoś na sto procent to najlepszym wyjściem będzie pójście na taką rozmowę :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x