Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TABAK POLSKA Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Margolka - 2014-08-04 17:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z nagrodą kwartalną? Kiedy wypłacają?
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-08-05 12:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja generalnie całkiem nieźle wspominam pracę w Tabaku. Ale raczej drugi raz bym tam nie poszła. Przynajmniej już nie teraz. Obsługa klienta zeszła na dalszy plan, ciągle było coś do zrobienia/przeliczenia. Ciągle coś się nie zgadzało. Cały czas coś. Zmienił nam się KR. Nowa KR raczej ignorowała nas, a jeśli już zwracała uwagę to w formie ciągłych pretensji. Brak wyznaczonej przerwy to była tragedia. Czasem byłam tak zmęczona, że tylko wchodziłam na zaplecze, brałam głęboki oddech i byleby się nie rozpłakać. Czasem przez 10 godzin nie dało się nic zjeść ani nawet usiąść.
Pracę za kasą polecam. Wiele się dzięki temu nauczyłam (np. szacunku do ekspedientów w sklepach).
Gdy po inwentaryzacji zdawczej wracałam do domu, czułam ulgę, że już tam nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-06 14:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej kumulacji nie ma chociaż tyle dobrego:)
zdjecie uzytkownika
em - 2014-08-06 17:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas czy kumulacja jest czy nie ma to się kręcą jak smród po gaciach.Ten totolotek doprowadza mnie do szału.A szczególnie klienci,którzy potrafią przez godzinę grać w Keno dziesięcioma kuponami i co 5 minut je sprawdzać i puszczać.Uwielbiam też zdrapki.Wrrrrrrrr........I weź człowieku coś zrób,gdy jesteś sama z kochanymi klientami...
zdjecie uzytkownika
viki - 2014-08-10 09:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jak u was z tymi paczkami? Jest w ogóle jakieś zainteresowanie? U nas twierdzą że drożyzna i się nie opłaca i że wolą na poczcie nadać.
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-08-10 12:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bo to jest drożyzna, na poczcie o połowę taniej, w porównaniu z innymi dostawcami jest bardzo drogo
zdjecie uzytkownika
tab - 2014-08-12 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze, że drogo - przynajmniej klientów z przesyłkami nie będzie - chyba o to chodzi .... :)
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-08-20 18:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. znalazłem ofertę pracy na stronie internetowej Tabaku, że szukają sprzedawcy w Świdniku. Jestem z tego miasta, ale nie mieszkałem tu praktycznie przez 6 lat na studiach, bywałem tyle o ile w mieście. Szukam jakichś informacji o opiniach na temat tego praco dawcy i widzę, że tu jest jakieś forum dla pracowników - jestę tu pierwszy raz w życiu tak na prawdę. Napiszcie jak możecie jak wygląda sytuacja z pracą dla ludzi, którzy nigdy nie pracowali w handlu, ale mają duży zapał do pracy. Kiedyś jedynie sprzedawałem śliwki jak byłem nastolatkiem, taka tam praca wakacyjna. :) O co chodzi z tymi paczkami, nie wiedziałem w sumie że Tabak Polska otworzył coś w rodzaju przesyłek kurierskich? Napiszczie.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-27 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-08-20 18:32:12]:
Mam nadzieję, że nie studiowałeś polonistyki, bo Twoje błędy są porażające.
zdjecie uzytkownika
inka - 2014-09-04 10:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-08-20 18:32:12]:
Śmiało startuj w rekrutacji. Naprawdę praca jest ok. Ja uwielbiam kontakty z klientami i pracę w charakterze sprzedawcy. To super sprawa. Jeśli jestes taki to sie zatrudnij w Tabaku. Atmosfera jest tez dobra i elastyczny czas pracy-zawsze sobie mozesz pozalatwiac swoje sprawy w ciagu tygodnia jak masz wolne.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
kasia seler - 2014-09-05 17:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co konkretnie sprzedawcom oferują w tabak i jakie są warunki pracy? jeśli macie sprawdzoną w praktyce wiedzę o ewentualnym systemie prowizyjnym to będę wdzięczna za każde słowo, pozdrawiam kasia
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-09-06 19:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanko, macie płacone za utarg z Lotto? Na jakiej zasadzie to jest?
zdjecie uzytkownika
lolvanx - 2014-09-10 01:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasia seler - 2014-09-05 17:52:27]:
wszystkich pracowników obowiązuje tajemnica zawodowa. Płace, system premiowania etc stanowi jej element. o warunki zatrudnienia możesz zapytać w trakcie rekrutacji - a jak nie będą odpowiadać zawsze można obrócić się na pięcie i wyjść :P
zdjecie uzytkownika
lucho - 2014-10-19 16:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolvanx - 2014-09-10 01:23:36]:
tajemnica zawodowa? a wpisane jest to właściwie w Waszych umowach. Bo jeśli nie to nie ma żadnych przeszkód , żeby dzielić się takimi informacjami. Ale zgadzam się oczywiście z faktem , że jeżeli ktoś chce dowiedzieć się czegoś na sto procent to najlepszym wyjściem będzie pójście na taką rozmowę :)
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-11-06 15:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy tylko u nas jest problem z miejscem na kolejne "super towary"?
zdjecie uzytkownika
georg - 2014-11-13 00:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy gdziekolwiek uprzedzają że ma pojawić sie tajemniczy klient w najbliższym czasie? Przeciez każdy powienien być tak samo obsługiwany więc raczej nie powinno byc to dla Ciebie zaskoczeniem. Bardziej martwi mnie ilość obowiązków. W końcu jedna osoba sama tego nie ogarnie. I o co chodzi z tymi "konkursami"?
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-11-14 15:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas to caly czas mysla klienci ze mamy premie za wciskanie "ekstra pensji" oczywiscie skruplatnie wyprowadzamy ich z bledu :P
Ciekawi mnie czy ktos z "gory" czyta te nasze zale i bierze je chociaz troche sobie do serca.
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-11-19 11:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiscie uważam ze czytają,poniewaz duzo wyrazanych nie przychylnych opinii jest usuwanych by nie zniechecic ewentualnych przyszłych pracownikow.Ale czy biorą je sobie do serca w to bardzo głeboko watpie.
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-11-20 10:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no coz nadzieja matka glupich jak mowia :)
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-11-20 21:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myslicie o najazdach Tajemniczych Klientow?czekam na opinie :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-21 11:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nadzwyczajnego,to standard w każdej sieciówce,zresztą dla mnie sprzedaż komplementarna to nie problem aczkolwiek gdy mam mega ruch lub gdy obsługując jednego klienta inny się mnie o coś pyta to zdarza mi się nie proponować dodatkowego produktu
zdjecie uzytkownika
tia - 2014-11-21 12:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie czasem jest natłok ze czlowiek nie wie kogo obslugiwac bo warcza na ciebie a wez cos zaproponuj to i zjesc moga :)ale z reguly jest ok
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-11-21 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie uważacie ze Tajemniczy klient zrobił się na tyle perfidny ze odwiedza saloniki 15 minut przed zamknięciem sklepu,gdzie praktycznie mysli sie juz o pojsciu do domu i pada ze zmeczenia oraz o tym ze odwiedziny nie padają tylko w tygodniu ale takze w weekendy gdzie ludzi jest ogrom.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-24 20:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wisienka99 - 2014-11-21 20:33:27]:
o przerwe się upomnijmy. jak mozna byc przez 8-9-10 h aktywnym non stop? bez chwili przerwy bez kanapki bez spokojnego napicia się herbaty?
Czy pracownicy centrali też nie maja chwili przerwy?
zdjecie uzytkownika
Wisienka99 - 2014-11-25 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-11-24 20:23:34]:
To jest dobry pomysł,ale jedna osoba czy sklep nie jest w stanie nic zdziałac.Ponad połowa sklepow musiałby się skrzyknąć a to wrecz graniczy z cudem.....czasem mam wrazenie ze ludzie bez tych kioskow zyc nie mogą,nie mozna sie spokojnie rozliczyc po swojej zmianie,gdy juz zdarzy sie ze wyjdzie sie do łazienki to albo ktos akurat chce wejsc do sklepu albo pytaja sie czy długo Pani nie bedzie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABAK POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x