brak logo

PBE ELBUD Poznań

Poznań

Opinie o PBE ELBUD Poznań

stefan 2010-08-26 07:18:31
Firma nie dbająca o pracowników i słabo współpracująca z pracownikami. Atmosfera jednej wielkiej niewiadomej polegająca na ciągłych domysłach co może przynieść nowy dzień. W 2007 roku jeszcze było dobrze ale potem już tylko co raz to gorzej - zarząd nie miał żadnego pomysłu na utrzymanie i zatrzymanie dobrych pracowników. Generalnie firma dobra na start ale nic więcej tam nie znajdziecie tak jak wszyscy którzy tam pracowali.
Andrzej 2010-10-28 17:49:39
dlaczego taka negatywna opinia ?
anonim 2011-05-31 19:58:41
starzy pracownicy wciąż pracują i mają się dobrze
aaa 2011-10-05 08:51:37
Do roku 2011 mało się w tej firmie zmieniło. Jeśli nie zadbasz o siebie to nikt o Ciebie nie zadba.
Anatol 2013-02-08 15:54:26
Starsi stażem pracownicy boją się odezwać, boją się walczyć o swoje prawa...albo lubią być ustawiani, poniżani... Firma nie nadaje się dla ludzi z ambicjami, którzy potrafią się odezwać, gdy dzieje się im krzywda. Zastraszanie i znoszenie humorów starszych pań też się zdarza...Wszyscy, którzy potrafili się sprzeciwić kończą tak samo... w lepszym miejscu miejmy nadzieję :) Można w firmie zabawić chwilę, potem trzeba ruszyć dalej...
Można tam spotkać ludzi, którzy na długo wryją się w pamięć, których będziemy dobrze wspominać, z żalem, że te czasy już nie wrócą...
Pensja zawsze na czas. Ogrzewanie jest, wygodne krzesło też.
2
koparkowy 2013-02-18 21:26:55
firma dobra na start czegoś się można nauczyć praca łatwa i ciekawa ale ludzie i to co dzieje się poza pracą i jak niema kierownika na budowie sodomia i gomora
2
pracownik 2015-05-27 22:32:13
Zawsze zatrudniają na umowę o pracę. Na początek na czas określony. Pod tym względem firma bardzo solidna. Pracuję tam kilka lat i nikt nigdy mnie nie zastraszał. Zarobki mogłyby być trochę wyższe, ale płacą od wszystkiego składki. Nie ma wypłat pod stołem.
monter 2015-06-02 18:17:21
Macie dużo pracy ,bo wasza firma potrzebuje elektromonterów i się właśnie zastanawiam czy nie dołączyć do waszego grona.
Stasiek 2016-05-14 11:47:32
PBE ELBUD Poznań ma się super i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, ogólnie polecam taką wiare w siebie i w lepszą przyszłość, naprawdę mają tutaj świetne umowy o prace, doskonale przemyślane
Zostaw swoją opinię o PBE ELBUD Poznań - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBE ELBUD Poznań