brak logo

PBE ELBUD Poznań

Poznań

Opinie o PBE ELBUD Poznań

stefan 2010-08-26 07:18
Firma nie dbająca o pracowników i słabo współpracująca z pracownikami. Atmosfera jednej wielkiej niewiadomej polegająca na ciągłych domysłach co może przynieść nowy dzień. W 2007 roku jeszcze było dobrze ale potem już tylko co raz to gorzej - zarząd nie miał żadnego pomysłu na utrzymanie i zatrzymanie dobrych pracowników. Generalnie firma dobra na start ale nic więcej tam nie znajdziecie tak jak wszyscy którzy tam pracowali.
Andrzej 2010-10-28 17:49
dlaczego taka negatywna opinia ?
anonim 2011-05-31 19:58
starzy pracownicy wciąż pracują i mają się dobrze
aaa 2011-10-05 08:51
Do roku 2011 mało się w tej firmie zmieniło. Jeśli nie zadbasz o siebie to nikt o Ciebie nie zadba.
Anatol 2013-02-08 15:54
Starsi stażem pracownicy boją się odezwać, boją się walczyć o swoje prawa...albo lubią być ustawiani, poniżani... Firma nie nadaje się dla ludzi z ambicjami, którzy potrafią się odezwać, gdy dzieje się im krzywda. Zastraszanie i znoszenie humorów starszych pań też się zdarza...Wszyscy, którzy potrafili się sprzeciwić kończą tak samo... w lepszym miejscu miejmy nadzieję :) Można w firmie zabawić chwilę, potem trzeba ruszyć dalej...
Można tam spotkać ludzi, którzy na długo wryją się w pamięć, których będziemy dobrze wspominać, z żalem, że te czasy już nie wrócą...
Pensja zawsze na czas. Ogrzewanie jest, wygodne krzesło też.
2
koparkowy 2013-02-18 21:26
firma dobra na start czegoś się można nauczyć praca łatwa i ciekawa ale ludzie i to co dzieje się poza pracą i jak niema kierownika na budowie sodomia i gomora
3
pracownik 2015-05-27 22:32
Zawsze zatrudniają na umowę o pracę. Na początek na czas określony. Pod tym względem firma bardzo solidna. Pracuję tam kilka lat i nikt nigdy mnie nie zastraszał. Zarobki mogłyby być trochę wyższe, ale płacą od wszystkiego składki. Nie ma wypłat pod stołem.
monter 2015-06-02 18:17
Macie dużo pracy ,bo wasza firma potrzebuje elektromonterów i się właśnie zastanawiam czy nie dołączyć do waszego grona.
Stasiek 2016-05-14 11:47
PBE ELBUD Poznań ma się super i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, ogólnie polecam taką wiare w siebie i w lepszą przyszłość, naprawdę mają tutaj świetne umowy o prace, doskonale przemyślane
111 2016-12-24 13:13
Część ustaleń na "gembę" na początku traktowana jak umowa dżentelmeńska a w trakcie pracy dymają . Podobnie jest przy pracy jako firma zewnętrzna.
Agata 2017-08-08 08:41
Aktualnie w firmie PBE ELBUD Poznań poszukują osób na stanowiska takie jak: SPECJALISTA DS. OFERTOWANIA, PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY/ELEKTROMONTER - więcej informacji na stronie : http://www.elbud.poznan.pl/aktualnosc_1.html. Czy ktoś obecnie pracuje, na którymś ze stanowisk i może się wypowiedzieć na temat pracy/ warunków zatrudnienia? Warto aplikować? Jak przygotować się do rekrutacji? Myślę, że mogą tu zajrzeć zainteresowani właśnie po takie wskazówki.
Zostaw swoją opinię o PBE ELBUD Poznań - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBE ELBUD Poznań