Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ES-PERFEKT


Oceniono 107 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ES-PERFEKT
Turoszowska 4/43
91-025 Łódź
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheh tak mam imię Łukasz wiesz po to jest to forum tak jak i ja tak i inni wejda po opinię wiec może najlepiej sie podziel ;)
zdjecie uzytkownika
Jacek Szwecja - 2013-07-05 13:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do anonima Łukasza
dobra nie zalewaj, pewnie chcesz wygryźć starego wyjadacza ;)
pracuję w dziale utrzymania przy automatyce,
z perspektywy czasu jestem zadowolony z oferty es-perfekt,
A Ty na jaką czekasz pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek, czyli polecasz ES-PERFEKT? Ja chcialem aplikowac na stolarza do Norwegii, ale troche sie boje. Da sie zaroic? Jak wyglada sprawa z mieszkaniem i opieką medyczną?
zdjecie uzytkownika
Jacek Szwecja - 2013-07-12 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Łukasz, tak z perspektywy czasu osobiście jestem zadowolony z oferty es-perfekt i pracy. Mam pełne świadczenia etat szwedzki i umowę już na stałe a od poniedziałku zaczynam urlop :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-14 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.

Czy wyjechał ktoś do Norwegii poprzez ES pekrfekt jako pielęgniarka/pielęgniarz? I ma wyrobioną opinie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy z osób tu piszących jest jakaś osoba która pracuje bezpośrednio w firmie ES-PERFEKT? czy przyjmują tam pracowników do biura?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 12:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukalem jakiś czas, dzwoniłem juz chyba do wszystkich firm ale wszedzie mówiom ze majom komplet, narazie zostaje na miejscu i zaczne szukać na grudzień
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-10-09 19:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam tez planuje wyjazd do Norwegii, z firmy es-perfekt. Czy jest tutaj ktoś z okolic trójmasta, może Gdańsk.
zdjecie uzytkownika
billy - 2013-10-26 08:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To taka sama firma jak kazda inna co werbuje do Norwegii, moze jak ktos jechal do przemyslu jak ktos tu ze Szwecji to jakos sie wychodzi. Ale w budowlance to rzucaja cie na krotkie projekty, zakwaterowanie drogie, jedziesz z Polski na wlasny koszt, w Norwegii benzyna i bramki nie sa tanie, jedzenie tez ciagnie , podatek przeciez ponad 1/3 pobieraja ci z wyplaty. Nadgodzin nie ma , tak ze jak wszystko sie podliczy i pooodejmuje koszty, to cala impreza wychodzi tak ze rodziny w Polsce z tego sie nie utrzyma, no bo w naszym kraju wszytko juz drogie , przyjezdzasz juz ci zona daje plik rachunkow do oplacenia, i juz nie ma kasy.
zdjecie uzytkownika
Kamil z Bergen;) - 2013-10-26 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne firma jakich wiele, pracuję za ich pośrednictwem kolejny raz teraz w Bergen, wcześniej w Oslo, porównuję zarobki to stawki 165 do 190 koron i mieszkanie za 3500 nie są złe dzwoniłem do różnych firm to często niektóre z nich mają ceny mieszkań z kosmosu takie wielkie a stawki poniżej najniższej.
ciężko uogolniać praca pracy nie rowna pracowałem w budowlance i teraz w przemyśle wiadomo że przemysł lepszy ale w budowlance też zdarzały się dodatkowe godziny i wyciągałem do 50, 60 godzin tygodniowo czasem wpadały nocki to zarobki lepsze
Podatek i koszty życia denerwująco wysokie ale tego nikt nie zmieni.
Cieszę się że tu robię bo w Polsce było jeszcze gorzej, jak wyjechałem z domu bo tam roboty nie było do warszawy to zarobki 2000, 2500 zł z tego opłacić mieszkanie i koszty życia to już nie było czego rodzinie wysłać.za pracę w Polsce dziękuję zostaję w Norwegii tak długo jak się da bo dla mnie to i tak lepiej.
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2013-10-26 13:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy ty miałeś teraz w Norwegii nadgodziny. A z pracą może dobrze trafiłeś , ale ja w Oslo byłem z ES i zapewniam cię że mieszkania za 3500 nok to nie ma. Do wysłania do Polski zostawało mi 2000zl w przeliczeniu , kobieta myślała że rozpusczam pieniądze. Nie wiem kto dostaje 190 , owszem możesz samemu negocjować, ale nie znam nikogo kto zarabia 190 /h. Wróciłem do Polski bo na dzień dzisiejszy te saksy nie mają najminiejszego sensu , nie da rady uzbierać nawet na 10-letniego Audika, nie mówiac o miszkaniu. Rodziny do Norwegii tez nie ma szans zabrać bo emigrant z Polski jest tam nikim, pierwsze że robisz przez agencje, to już jesteś śmieć, drugie nikt ci nic powyżej rozpadającej się rudery nie wynajmie. Kobiecie co najwyżej znajdziesz dorywcze sprzątanie. Zresztą pełno ludzi jedzie , a po kilku tygodniach zjeżdza samemu do Polski bo marne tam widoki.
zdjecie uzytkownika
Antonim Jaro - 2013-10-29 16:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy es-perfekt wynajmuje mieszkania swoim pracownikom i pobiera za czynsz z wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Jarek & Ola z Oslo - 2013-10-29 17:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a my jesteśmy w Oslo, za mieszkanie płacimy 4000 nok, zwykłe mieszkanie nie apartament ale na pewno nie jest to rudera ani kemping, planujemy przyjazd do nas mojego barciaka z żoną.
Jerzy dobrze mówi chociaż go nie znamy, ludzie nie pchajcie się tak tutaj, zostawcie miejsce żeby mogła przyjechać moja rodzinka ;)
Pracuje przez agencję ale fizycznie pracuje z kilkoma Norwegami i Szwedami, póki co nie czuję się być gorzej traktowany.
Zycie jest drogie tym bardziej jeśli się dużo pali i pije.
Za mieszkanie jest odciągane z wypłaty, dla mnie tak jest ok,
zdjecie uzytkownika
Kamil z Oslo - 2013-10-29 23:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam es-perfekt wszystkim, którzy faktycznie chcą pracować w Norwegii i znają się na swoim fachu, pracuję już kolejny sezon i byle tak dalej.
zdjecie uzytkownika
Tomek Bergen - 2013-10-29 23:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję z es-perfekt w przemyśle, jestem bardzo zadowolony, pełna wypłata na czas wreszcie jasne warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2013-10-30 13:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Kamilu czy mozna uzyskac jakis dokladniejszy opis , zarobki , godziny , koszty. Bo moze bym zlozyl na ogloszenie (nawiasem mowiac tak mnie troche zastanawia czemu ogloszenia sa bez przerwy od dluzszego czasu), ale wlasnie gdzies szukam jakichs konkretniejszych informacji. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2013-11-02 11:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z przelotami w tej firmie, jak trwaja rotacje czy 4/2 czy inaczej,co z wyżywieniem ,z góry dzieki za info
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2013-11-06 17:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja polega na tym że przyjeżdzasz na miejsce poprzedników co zjechali do Polski bo realia niepokrywały się z wyobrażeniami o tym ile się wyciąga w Norwegii. I jak ty zjedziesz to na twoje miejsce bedą usiłowali zwerbować następnych nawiedzonych. Pozdrawiam chłopaków co zostali, bo niektórzy siedzą mimo mizernej celowości tego i liczą nie bardzo wiadomo na co.
zdjecie uzytkownika
szczery - 2013-12-07 14:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma zalewa internet swoimi niby ofertami - a ja po spełnieniu chyba ich wszystkich oczekiwań tzn.(cv,auto,angielski,referencje) dalej siedzę w domu a sprawa ciągnie się od maja
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-01-07 16:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać są lepsi od Ciebie, np. ja skoro pracują :P
zdjecie uzytkownika
marekw - 2014-01-13 16:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2014-01-07 16:17:32]:
Wiesz (usunięte przez administratora)zależy czy jedziesz zarobić czy na zwiedzanie bo ja akurat tej drugiej opcji nie przewiduje na start, a z tego co wiem a pracuje za granicą od kilku lat i to prace przez agencje to akurat ES mają specyficzny system, własne auto a zwrot kosztów dojazdu to gdzie? nie wydaje mi sie abyś zarobił wiele ponad to co tu na naszej polskiej ziemi :)Może jesteś lepszy, a może po prostu masz niewiele zobowiązań i to co Ci płacą jest wystarczające.
zdjecie uzytkownika
romek29 - 2014-01-13 17:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marekw - 2014-01-13 16:56:45]:
regularnie aktualizują oferty na te same stanowiska, oferta styczniowa świeżak a już to widziałem w listopadzie i też była świeżakiem praca od zaraz, że niby pilne i szybko bo terminy gonią, skoro taki jest system to chyba kandydaci nie spełniają wymagań albo rzeczywiście zbyt inteligentni i z doświadczeniem tam puszczają swoje papiery heh
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-01-13 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek29 - 2014-01-13 17:00:59]:
Marek zależy w jakim rejonie Norwegii pracujesz ile potrzebujesz no i to co mówisz jakie masz zobowiązania.
Na razie pracuję tu wcześniej pracowałem w Anglii, Szwecji i w Niemczech a teraz Norwegii,
Jeśli znasz lepszy kraj do pracy to daj znać w przyszłości zmienię,
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Haugesund, Stavanger
( )
ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668) W związku z nowym PILNYM projektem zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowisko: „Cieśla konstrukcyjny / Stolarz". Ilość wolnych stanowisk: 12 Miejsce pracy: Stavanger,  Haugesund, Kristiansand, Bergen, Nr. ref.: Cieśla konstrukcyjny/Stolarz/07   Cieśla konstrukcyjny / Stolarz - Norwegia – lipiec 2014 r!
zdjecie uzytkownika
Alek - 2014-01-14 08:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek29 - 2014-01-13 17:00:59]:
a czego się spodziewać, rymowanek czy poezji w ogłoszeniu o pracę raczej nie znajdziesz:P,
ogłoszenie jak to ogłoszenie oferta,to oferta,
każda firma pisze podobnie jak sprawdzisz, teksty podobne tyle że komu to przeszkadza, przynajmniej widać że z jakiegoś miesiąca jest,
zdjecie uzytkownika
romek29 - 2014-01-14 13:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Alek - 2014-01-14 08:31:41]:
Rzecz w tym, że są zobligowani na czas zebrać ludzi bo kontrakt zobowiązuje ale skoro listopadowa oferta jest nadal aktualna w styczniu to o co chodzi? Po co ten pośpiech? Nie rozumiem, a wątpie żeby aplikowali ludzie bez doświadczenia i spełniania minimum ich oczekiwań.
A teraz z innej beczki - ktoś z Was wyjeżdzał przez ES do Norwegii na prefabrykacje? Bede wdzieczny za odzew bo interesuje mnie temat.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x