Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ES-PERFEKT

zdjecie uzytkownika
Jaca31 - 2013-03-11 14:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chciałbym wiedzieć coś wiecej o Tej firmie ,chodzi mi o wyplacalnosc,warunki pracy.czy warto sie starać?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-03-11 16:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaca31 - 2013-03-11 14:57:14

Witam.Chciałbym wiedzieć coś wiecej o Tej firmie ,chodzi mi o wyplacalnosc,warunki pracy.czy warto sie starać?
cześć, wypłacalnością się nie przejmuję bo nie oni mi płacą
oni pomogli zebrać dokumenty do kupy i wystarać się o opinie z byłych robót.
Jak się zgodziłem na ofertę to na sam koniec rozmawiałem bezpośrednio z norweskim szefem i dla mnie ważne że on jest wypłacalny i co 2 tygodnie mam pieniądze na koncie.

Z opiniami to całej prawdy się nie dowiesz, albo będą ci zachwalać to jest ryzyko że lizusy albo najeżdżać na firmę ci którym się nie udało albo nawalili albo konkurencja bo ponoć tak robią konkurencyjne firmy sobie żeby psuć opinię.
9 miesięcy temu chciałem jechać z kuzynem do roboty na sezon i zacząłem pytać na necie o opinie, typki nam szczerze odradzali wyzywając od najgorszych to ja zrezygnowałem a kuzyn pojechał.
Teraz on tam cały czas robi i się śmieje z opinii i ze mnie a ja musiałem jechać osobno akurat trafiło się es-perfekt bo ci wcześniejsi mnie już nie chcieli mówili że ich wystawiłem.
zdjecie uzytkownika
Jaca31 - 2013-03-12 11:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pawel powiedz mi jakie dokumenty muszę mieć przygotowane,jakie są płace w Norweskich firmach.Przez ostatnie lata pracowalem w holenderskiej firmie,specjalizuje sie w tynkach gipsowych,regipsach,malowaniu,szpachlowaniu,kladzeniu podłóg.Znajde coś dla siebie?
zdjecie uzytkownika
bosman - 2013-04-08 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej Paweł,
własnie dostalem ofertę pracy w Bergen, wstępna rozmowa po angielsku ok, paragrafik i zaświadczenia dosłałem. Po Twoich wypowiedziach mam nadzieję, ze jutro zadzwoni Norweg i dogadamy się końcowo. Pracowałeś może na stoczniach?
zdjecie uzytkownika
Kędzior - 2013-04-09 10:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bosman - 2013-04-08 21:39:43

hej Paweł,

własnie dostalem ofertę pracy w Bergen, wstępna rozmowa po angielsku ok, paragrafik i zaświadczenia dosłałem. Po Twoich wypowiedziach mam nadzieję, ze jutro zadzwoni Norweg i dogadamy się końcowo. Pracowałeś może na stoczniach?
heja, kto rekrutuje do bergen? ostatnie ogłoszenia przyszły mi z adecco na stocznie,
do mnie dzwonil po kilku dniach norwegiem weź poprawke zadzwoni jak będzie pamiętać, albo jak go głowa nie rozboli :) norwedzy są ok tyle że im się nie spiesz chyba że mają opóźnienia.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-04-09 21:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć Bosman,
dobre pytanie z tym kto rekrutuje na stocznie
rotacja jest ok jak komu zależy żeby być czesto w domu,
jak się czujesz na stoczni to będziesz zadowolony, ale na elewacji też są zalety
do mnie ostatni jak szukalem zadzwonil norweg po kilku dniach dzwonią jak mają nastroj przerobiłem już ich kilku jak szukałem roboty.
zdjecie uzytkownika
czaro771 - 2013-05-04 19:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto isc do nich na zrobienie certyfikatu rusztowaniowego /paragraf 13/ -na 9maja jest termin - moze ktos cos wie ????
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2013-05-05 08:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Czaro,
zrobiłem paragraf w łodzi, fajnie prowadzony kurs,
Człowiek dobrze się produkuje żeby wyjaśnić co z czym gra,
dobrze nastawiony, typu że mu nie zwisa.
Przez te kilka dni podłapałem fajne kontakty chłopakow z branzy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-14 09:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem w ES-PERFEKT? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak bony lub premie pieniężne? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
zdjecie uzytkownika
czaro771 - 2013-05-14 10:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Bogdan - ale już zrobiłem "paragrafik" , jako osoba niezależna i w żaden sposób nie związana z firma Es-Perfekt z Łodzi , muszę stanowczo polecić tą firmę.. Wysoce profesjonalne podejście do zagadnień związanych z paragrafem , czytelność i przejrzystość obsługi klienta , dobre warunki bazy noclegowej i nieco niższa nota za catering , kurs prowadzony przez P. Krzysztofa - bardzo profesjonalnie "podany" , do zrozumienia i "ogarnięcia" , prowadzący to osoba miła i kompetentna z dużą dawką humoru .Duża zdawalność przy minimalnym stresie - naprawdę gorąco polecam.
Jestem osobiście zadowolony i myślę że osoby zdające od 9 do 11 maja razem ze mną także .
Pozdrawiam p. Esterę i Sebastiana.

Czarek
zdjecie uzytkownika
Miki - 2013-07-03 12:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdżał ostatnio z ES-PERFEKT do Norwegii lub Szwecji? Jak wygląda zakwaterowanie i ile jest płatne? Co z ubezpieczeniem?
zdjecie uzytkownika
Basti - 2013-07-03 13:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miki - 2013-07-03 12:49:15

Ktoś wyjeżdżał ostatnio z ES-PERFEKT do Norwegii lub Szwecji? Jak wygląda zakwaterowanie i ile jest płatne? Co z ubezpieczeniem?
Cześć Miki,
obecnie jestem w Bergen , zakwaterowanie odciągane z wypłaty bo tak chcemy żeby swojej kasy na start nie wydawać, tutaj wychodzi 4000 koron na miesiąc, ogólnie jak się rozglądaliśmy na własną rękę to wychodziło podobnie czasem drożej,
Wcześnie byliśmy z es-perfekt w Oslo tam mieszkanie wychodziło 3500 koron na miesiąc tyle że tu mam lepszą pracę większą kasę. Lepsza kasa gorsza pogoda.
Ubezpieczenie miałem i teraz też jest + świadczenia , bez tego pracy nie biorę.
zdjecie uzytkownika
Jacek Szwecja - 2013-07-03 14:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie jestem w szwecji zaraz będzie 1.5 roku jak wyjechałem do pracy z oferty ES-PERFEKT, jestem zadowolony, mam ubezpieczenie etat i umowę bez ściemy, pracuję długi czas bo traktuję pracę poważnie a nie bajeruję też że potrafię coś czego nie umiem.
Przed szwecją pracowałem w norwegii i powiem ci jedno to są różne kraje i życia dlatego zastanów się dobrze kolego gdzie konkretnie chcesz pracować.Chyba że pytasz dla samego pytania albo żeby wywołać dyskusję naciągaczy i oszustów.
Jak masz pytania to pisz[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 10:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Jacek Szwecja a tam to dokładnie co robisz cym się zajmujesz? bo rozumiem że to Es-Perfekt Ci znalazło i zaproponowało pracę tak?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 10:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheh tak mam imię Łukasz wiesz po to jest to forum tak jak i ja tak i inni wejda po opinię wiec może najlepiej sie podziel ;)
zdjecie uzytkownika
Jacek Szwecja - 2013-07-05 13:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do anonima Łukasza
dobra nie zalewaj, pewnie chcesz wygryźć starego wyjadacza ;)
pracuję w dziale utrzymania przy automatyce,
z perspektywy czasu jestem zadowolony z oferty es-perfekt,
A Ty na jaką czekasz pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 07:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacek, czyli polecasz ES-PERFEKT? Ja chcialem aplikowac na stolarza do Norwegii, ale troche sie boje. Da sie zaroic? Jak wyglada sprawa z mieszkaniem i opieką medyczną?
zdjecie uzytkownika
Jacek Szwecja - 2013-07-12 21:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Łukasz, tak z perspektywy czasu osobiście jestem zadowolony z oferty es-perfekt i pracy. Mam pełne świadczenia etat szwedzki i umowę już na stałe a od poniedziałku zaczynam urlop :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-14 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.

Czy wyjechał ktoś do Norwegii poprzez ES pekrfekt jako pielęgniarka/pielęgniarz? I ma wyrobioną opinie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy z osób tu piszących jest jakaś osoba która pracuje bezpośrednio w firmie ES-PERFEKT? czy przyjmują tam pracowników do biura?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 12:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukalem jakiś czas, dzwoniłem juz chyba do wszystkich firm ale wszedzie mówiom ze majom komplet, narazie zostaje na miejscu i zaczne szukać na grudzień
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-10-09 19:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam tez planuje wyjazd do Norwegii, z firmy es-perfekt. Czy jest tutaj ktoś z okolic trójmasta, może Gdańsk.
zdjecie uzytkownika
billy - 2013-10-26 08:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To taka sama firma jak kazda inna co werbuje do Norwegii, moze jak ktos jechal do przemyslu jak ktos tu ze Szwecji to jakos sie wychodzi. Ale w budowlance to rzucaja cie na krotkie projekty, zakwaterowanie drogie, jedziesz z Polski na wlasny koszt, w Norwegii benzyna i bramki nie sa tanie, jedzenie tez ciagnie , podatek przeciez ponad 1/3 pobieraja ci z wyplaty. Nadgodzin nie ma , tak ze jak wszystko sie podliczy i pooodejmuje koszty, to cala impreza wychodzi tak ze rodziny w Polsce z tego sie nie utrzyma, no bo w naszym kraju wszytko juz drogie , przyjezdzasz juz ci zona daje plik rachunkow do oplacenia, i juz nie ma kasy.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-26
Żródło: Gowork.pl
Bergen
( )
ES-Perfekt (Agencja Pracy Czasowej Nr. Cert. 5668) W związku z nowym pilnym projektem zapraszamy do aplikowania na poniższe stanowisko: “Spawacz 111, 141 -Norwegia”   Miejsce pracy: Norwegia: Bergen Ilość wakatów: 4 Nr ref.: Spawacz 111/141   Spawacz elektroda (111), TIG (141)-Norwegia-listopad/grudzień-PILNE! Miejsce pracy: Norwegia: Bergen Nr
zdjecie uzytkownika
Kamil z Bergen;) - 2013-10-26 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne firma jakich wiele, pracuję za ich pośrednictwem kolejny raz teraz w Bergen, wcześniej w Oslo, porównuję zarobki to stawki 165 do 190 koron i mieszkanie za 3500 nie są złe dzwoniłem do różnych firm to często niektóre z nich mają ceny mieszkań z kosmosu takie wielkie a stawki poniżej najniższej.
ciężko uogolniać praca pracy nie rowna pracowałem w budowlance i teraz w przemyśle wiadomo że przemysł lepszy ale w budowlance też zdarzały się dodatkowe godziny i wyciągałem do 50, 60 godzin tygodniowo czasem wpadały nocki to zarobki lepsze
Podatek i koszty życia denerwująco wysokie ale tego nikt nie zmieni.
Cieszę się że tu robię bo w Polsce było jeszcze gorzej, jak wyjechałem z domu bo tam roboty nie było do warszawy to zarobki 2000, 2500 zł z tego opłacić mieszkanie i koszty życia to już nie było czego rodzinie wysłać.za pracę w Polsce dziękuję zostaję w Norwegii tak długo jak się da bo dla mnie to i tak lepiej.
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2013-10-26 13:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy ty miałeś teraz w Norwegii nadgodziny. A z pracą może dobrze trafiłeś , ale ja w Oslo byłem z ES i zapewniam cię że mieszkania za 3500 nok to nie ma. Do wysłania do Polski zostawało mi 2000zl w przeliczeniu , kobieta myślała że rozpusczam pieniądze. Nie wiem kto dostaje 190 , owszem możesz samemu negocjować, ale nie znam nikogo kto zarabia 190 /h. Wróciłem do Polski bo na dzień dzisiejszy te saksy nie mają najminiejszego sensu , nie da rady uzbierać nawet na 10-letniego Audika, nie mówiac o miszkaniu. Rodziny do Norwegii tez nie ma szans zabrać bo emigrant z Polski jest tam nikim, pierwsze że robisz przez agencje, to już jesteś śmieć, drugie nikt ci nic powyżej rozpadającej się rudery nie wynajmie. Kobiecie co najwyżej znajdziesz dorywcze sprzątanie. Zresztą pełno ludzi jedzie , a po kilku tygodniach zjeżdza samemu do Polski bo marne tam widoki.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ES-PERFEKT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x