Super Auto

Chorzów

Opinie o Super Auto

rysio 2012-03-30 15:33
kolega pracuje tam 2,5 roku nigdy na piwie nie powiedział złego słowa, też będę aplikował jak skoncze studia
andrzej 2012-04-10 17:09
Pracowałem. Na początku ok, ale z biegiem czasu człowiek coraz bardziej się do tego pracodawcy zniechęca. Stanowczo odradzam.
3
zorro 2012-04-21 18:24
Polecam tę firmę tym,którzy nie boją się wyzwań i chcą sprzedawać. Nie boją się \\\\\\\"wrzucenia na głęboką wodę\\\\\\\" Obserwuję jak ta firma się zmienia.To nie to samo co rok temu.
Dobry sprzedawca 2012-05-05 17:21
Napisze tak. Przepracowałem w tej firmie jakiś czas. Bywało różnie, ale zawsze to co chciałem to uzyskałem. Trzeba był sprzedawać, naginać pewne reguły. Jak ktoś potrafi się odnaleźć w takim środowisku to polecam. Natomiast jak ktoś szuka poczekalni na 8 godzin to odradzam. Szefostwo trzeba poznać. Są wymagający, ale za moich czasów też dobrze płacili. Nie wiem jak teraz. Dało się zarobić. Jak ktoś potrafi sprzedawać to się w tej firmie odnajdzie, jeżeli nie to stanowczo odradzam. Naprawdę firma dla wytrwałych psychicznie !!!!!! i \\\"fizycznie\\\".Dla normalnych obiboków i leserów odradzam . Co do płatności teraz to nie wiem jak to wygląda, ponieważ dłuższy czas tam nie pracuję. Kiedyś było terminowo :). Nie odradzam nie polecam.
Ex Pracownik 2012-05-16 12:21
SuperAuto nie specjalnie cieszy się estymą wśród byłych pracowników i jest to reguła, która świadczy jak najgorzej o firmie.
qqq 2012-06-13 10:57
Pracowałem tam i powiem, że praca nawet dobra, szefowie mają swoje humorki jak baby w ciąży ale są spoko. Napewno się tam nie przepracujesz, musisz mieć tylko dobra sprzedaż i jest ok. Zwolniłem się, bo znalazłem lepszą prace wiadomo idzie się tam gdzie więcej dają :))
BYŁY 2012-06-13 16:31
Ta gadaj zdrów 3 wpis którego nie wykasują gdyż jest przez nich pisany :)
antony z arizony 2012-08-08 01:03
nie ma to jak posty pisze ktos kto pracuje w konkurencji i napisze wszystko aby jemu latwiej sie sprzedawalo a i bylym kolegom z pracy na zlosc robi jak pracujesz i masz sie tak swietnie to sie ciesze ale widac dlaczego juz nie pracujesz w sa bo nie masz co robic tylko siedziec i wypisywac takie bzdury. SZANUJ NAS ... temat z SA to juz twoja historia.

Mam nadzieje ze to nie Ja mialem okazje z Toba byc na jednym salonie.

Ja moge polecic prace w super auto sprzedaz samochodow to ciezki orzech i nikt nie mowi ze bedzie latwo.
Cała prawda 2012-08-08 10:00
Ciężki orzech ?? co Ty wogóle wygadujesz ?? A te forum jest po to, by napisać opinie o pracodawcy, więc piszemy prawde, tak jak jest w tej firmie. Chyba mi nie powiesz, że jest super bo takie bajki to już słyszałem nie raz. Znam tam pare osób obecnie pracujących i wiem, że dalej jest tak samo.
Wioleta 2012-08-30 14:24
Ja również polecam firmę Super Auto. Współpracowałam z nimi 8 lat i poznałam ludzi, którzy są tam odpowiedzialni za sprzedaż. Imponowała mi troska o ich potrzeby, opieka i indywidualne podejście. Teraz się przebranżowiłam więc nie wiem jak wygląda sprawa na dzień dzisiejszy w Super Auto, ale nie sądzę, aby coś się zmieniło na gorsze od paru miesięcy.
merlin74 2012-08-31 14:48
Pracowałem w Super Auto przez 2,5 roku niedługo po ukończeniu studiów. Jeśli ktoś chce dobrze zarobić i stać go na ciężką, rzetelną pracę to naprawdę polecam. Świetna atmosfera, wspólnicy otwarci, z ogromnym zasobem wiedzy - zawsze chętnie doradzali i pomagali.

Dzisiaj prowadzę swoja firmę, więc i moje priorytety się zmieniły, ale gdybym szukał pracy, to zacząłbym znowu od Super Auto.
Szu 2012-09-12 09:43
Bardzo dużo szkoleń interpersonalnych i produktowych - jestem pod wrażeniem, że teraz gdy pracuję w banku to ich ich poziom jest na niższym poziomie niż w mniejszej firmie o zasięgu raczej lokalnym.

Może dlatego, że w Super Auto szkolenia są prowadzone przez kadrę zarządzającą a nie firmy zewnętrzne. Wynagrodzenie ok 4 tyś. z premią oczywiście. Teraz pracuję w banku i zarabiam troszeczkę mniej, ale nie miałem wyjścia z powodu przeprowadzki. Pozdrawiam, Szu.
Robert Skubikowski 2012-09-13 16:32
Potwierdzam, że kiedy pracowałem w SA to poziom szkoleń był na bardzo wysokim poziomie. Szefowie spoko, w firmie ogólnie świetna atmosfera i można naprawdę nieźle zarobić :)
6
EX 2013-02-27 15:30
nie pracowałeś tam gościu :)
1
flak 2013-08-06 15:40
hahahahaha, dobre :) a z klientami to kontakt jest telefoniczny czy osobiście się z nimi spotykałeś?
wit 2013-08-12 13:08
anonim - 2013-07-04 10:13:35

ej to jak w końcu jest w tym Super Auto nie pytam z perspektywy klienta bo to forum o pracodawcach wiec z perspektywy pracownika prosze o informacje jakieś
Wiem, że niektórzy potrafili taką premię wyrobić ale ja nigdy takiej nie miałem.
wit 2013-08-12 13:13
EX - 2013-08-07 10:36:28

No i właśnie co z oddziałem w Sosnowcu swego czasu to słuchałem że tam to modelowy oddział, że najlepsi, żebyśmy ich brali na wzór do naśladowania, że tam to chłopaki zarabiają grubo itd. Miesiąc w miesiąc bańke uruchamiali swego czasu. A teraz nie ma oddziału ???

Jak SCC???
Sosnowiec to już historia, zresztą wiele sklepów się tam zamyka... ludzi mało.
.. 2013-10-08 09:34
Wyścig szczurów ?? Hmmm czego oczekujecie? W firmie o podłożu handlowym zależne jest wszystko od ilości transakcji, więc im więcej sprzedaż tyle też zarobisz!!! Jeżeli wam zależy na handlu i stałym źródłem dochodu zatrudnijcie się do McDonalda tam nie ma presji na sprzedaż. Ludzie dorośnijcie za darmo nic nie ma !!!
1
Harry 2013-11-05 23:41
I co skończyłeś już te studia ? Aplikujesz czy nie istniejesz jak kolega :)
Adi 2013-12-17 09:45
Masz racje :)) bo za te wypłaty i stresy boją się spojrzeć w oczy byłym pracownikom :)) To była najgorsza firma w jakiej pracowałem nie polecam !!
EX 2013-12-17 16:52
Jest nas wielu chyba ze 100 osób przewinęło się przez SUPERAUTO - (usunięte przez administratora)
1
Byly 2 2014-01-08 19:23
Jak to czyli u ciebie zrealizował się ten sam scenariusz co u wszystkich :)
ja 2014-01-09 20:24
Taka mała firma a tylu pracowników się przewinęło o czymś to musi świadczyć...
1
kimbo 2014-04-24 18:21
najlepiej byłoby po prostu spojrzeć na opinie o SuperAuto tutaj na forum goworkowym. Nie będzie żadnego generowania ;)
prito 2014-10-12 22:22
jeżeli chodzi o aktualne oferty pracy , które znaleźć można do Grupy Super Auto to niestety takowych obecnie nie ma. Grupa Super Auto radzi sobie chyba obecnie całkiem nieźle i ludzie widzą w niej pewną stabilność i perspektywy na przyszłość. Dzięki temu chyba ludzie trzymają się swoich stanowisk pracy
2
Włodek 2014-11-11 19:54
Polecam pracę dla osób ambitnych. Zarobki są uzależnione od indywidualnej sprzedaży. Sumienna praca się opłaca:) Atmosfera ogólnie jest pozytywna, bywają gorsze dni, ale gdzie się to nie zdarza. SuperAuto wspominam pozytywnie, a doświadczenie zdobyte w tej firmie przyda się już do końca mojej kariery zawodowej. Dziękuję za wspólną współpracę oraz życzę wielu sukcesów Szefostwu oraz Kolegom:) Przyszłym Kandydatom polecam pracę w SuperAuto.
5
Romek 2014-11-28 17:26
Co to znaczy, że zarobki sa uzaleznione od indywidualnej sprzedaży w Super Auto? Czy macie jakąs miesięczna podstawe i do tego dochodza prowizję, czy jednak kwota wynagrodzenia jest czysto prowizyjna i moga byc bardzo grube i bogate miesiące, jak i takie, gdzie człowiek ledwo co zarobi albo nie zarobi nic, bo nic nie sprzeda?
Daniel 2014-12-01 10:44
Dziękuję w imieniu całej firmy Super Auto za tak pozytywne komentarze odnośnie nowego wyglądu naszej strony.

Nowa strona jest do Państwa dyspozycji od zaledwie 26 listopada 2014 i bardzo nasz cieszy że zbiera tak pozytywne opinie.

Pozdrawiam
Daniel
2
Daniel 2014-12-01 10:47
Drogi Romku, zapraszam do składania aplikacji, na wszystkie twoje pytania odpowiedź uzyskasz podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

Pozdrawiam
Daniel
3
mateo 2015-03-12 16:03
Jakiś czas mnie już tam nie ma ale z chłopakami z supera jestem w kontakcie. z tego co mówią to dużo się tam przez ostatnie miesiące zmieniło. Ostatnio mi się nawet chwalili że mają teraz lodówkę z napojami do dyspozycji. Wybrałem inną drogę kaiery, ale dla osoby z zacięciem sprzedażowym zawsze znajdzie się miejsce.
2
Obecny 2015-03-31 10:28
W firmie już pracuję 4 lata, przez ten czas na prawdę wiele się zmieniło - wliczając w to skład zespołu a z tego co widzę to część byłych pracowników aktywnie się tu udziela... Z możliwościami i perspektywami jakie mamy dzisiaj cieszę się że mogę być cześcią tej firmy. Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania cv :-)
2
Daniel 2015-05-04 16:30
Drogi forumowiczu o nicku "Wariant", zapraszam do złożenia aplikacji na adres e-mail.: praca@superauto24.com. Będziesz sam mógł zdecydować czy interesuje cię praca z klientem przy sprzedaży samochodów, czy też bliżej Ci do spraw kredytowo-leasingowych związanych z finansowaniem zakupu samochodu i tutaj odnajdziesz dla siebie miejsce.
Pozdrawiam
Daniel
Daniel 2015-07-22 13:14
Drogi forumowiczu o nicku "madit", ze względu na profil działalności Super Auto, to właśnie wizerunek firmy w Internecie jest dla nas szczególnie ważny i mogę Cię zapewnić iż dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci (obecni jaki przyszli) oraz potencjalni pracownicy mogli zawsze znaleźć aktualne informacje. Adres e-mail.: praca@superauto24.com cały czas oczekuje na nowe zgłoszenia oraz aplikacje, dlatego też zapraszam do wysyłania dokumentów aplikacyjnych – dla dobrego handlowca zawsze znajdzie się miejsce w zespole.
P.S. Drogi forumowiczu, proszę o zaznaczenie że trafiłeś do Super Auto z portalu "Gowork.pl", zaproszenie na rozmowę o pracę jest już przygotowane.
Pozdrawiam
Daniel
Zbyniu 2016-01-18 14:13
Witam, interesuje mnie oferta pracy na kierownika działu ubezpieczeń i likwidacji szkód. Mam doświadczenie w sprzedaży ubezpieczeń jak i likwidacji szkód, czy oferta jest dalej aktualna? Proszę o informacje na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku.
sa24 2016-01-18 14:41
Tak, rekrutacja trwa. Zapraszam do przesłania swojej aplikacji na adres praca@superauto24.com
zbyniu 2016-01-25 12:41
Już złożyłem w tamtym tygodniu, ale niestety bez odzewu
xc 2016-01-28 08:04
A ktoś może powiedzieć jakie zarobki są mniej więcej w superauto?
xc 2016-02-02 21:10
Nie wiem jak ty ale ja wolę wiedzieć na jaką stawkę mogę liczyć... nie wiem co tak cię dziwi ... W tych czasach 1500 to raczej kiepsko bo w Tesco dają więcej
2
xc 2016-03-18 17:55
2200 jak jest dobry miesiąc???? rozumiem że to już z premią???jeśli to słabo ponieważ inne firmy daja taką podstawę plus oczywiście prowizja od sprzedaży
1
ola 2016-06-16 15:08
a na jakim stanowisku ta pensja obowiazuje 2200 netto.?
Zostaw swoją opinię o Super Auto - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Super Auto