brak logo

Linek-eko

Cybulice Małe

Opinie o Linek-eko

anonim 2009-04-15 19:33:41
zgadzam się z twoją opinią i dodam że nie radzę tam pracować chyba że ( usunięte przez administratora ) jest dla was ok.
ja 2009-09-14 21:37:29
a ja chciałam tam złożyć cv.....do sekretariatu...
Normalna 2010-03-03 12:15:48
Takie mądre wszystkie jesteście , ale jakoś takich , które same by się zwolniły nie ma . Nie chwalicie się też za mocno swoimi osiągnięciami . A co będzie , jak ktoś się wkurzy i je opisze wraz z nazwiskami ?
Swiat jest mały , a ze złodziejami , leniami i hamami nikt nie chce pracować , nmie tylko w linek . Ja pracuję tam 6 lat , są tacy co i 15 . Widziałam wiele takich jak wy , ale tamte były tylko leniwe ...Zarobki ? dla fizycznych średnio 10 - 15 netto na godzinę . Fakt , że na akord , ale dziś chyba nie ma pracy leżącej i dobrze płatnej , oprucz jednej ...Fajnie , że was jużnie ma , bo jest spokój .
1
znajoma 2010-03-03 14:05:40
Żal mi osób, które wypisują te wszystkie glupoty na temat tego zakładu. Po prostu poraz kolejny coś wam się w życiu nie udało, ale to nie powód, żeby wymyślać od razu takie głupoty. Poże problem tkwi w was, to z wami jest coś nie tak, czas się nad tym zastanowić.
Pracuje w tej firmie od półtora roku i nie moge powiedzieć złego słowa, nigdy nie miałam żadnych problemów chociażby tego typu co piszą przedmówczynie.
Jeśli ktoś chce pracować i tej pracy się nie boi to wszystko będzie ok.
A koleżanki żegnamy, w końcu będzie trochę spokoju, skończą się wszystkie ploty i niemiła atmosfera, która panowała z ich winy podczas pracy.
pozdrawiam
1
prawdomówczyni 2010-03-04 17:44:07
Też pracowałam w tej firmie. I mogę powiedzieć tylko tyle, że gdyby nie pewne osoby z którymi się nie potrzebnie zadałam, nie została bym zwolniona. To prawda z ludźmi jest coś nie tak. Teraz to wiem . Żałuję, ale niestety czasu nie można cofnąć. Pracowałam w sowim życiu w wielu firmach , ale w linku było mi najlepiej. To właśnie w tym miejscu dba się o pracownika i jego prawa. Gdyby mnie z powrotem przyjęli to z chęcią bym powróciła. Myślę, że wszystkie negatywne opinie jakie widnieją powyżej to zdania moich koleżanek, przez które wyleciałam. I które chcą się poprzez to zemścić, Tylko zastanawiam się za co , za własna głupotę? A przez takie głupoty ludzie są zwalniani w każdych innych zakładach pracy, i mówię to z własnego doświadczenia.....
1
nike 2010-03-04 18:25:29
Osoba Która napisała słowo cytuję "KTURA" powinna przede wszystkim powtórzyć szkołę podstawową bo aż przykro patrzeć jak szerzy się taka ciemnota. Ludzie pomyślcie trochę nad tym w jaki sposób wyrażacie swoje subiektywne opinie.
poligrafia 2010-03-14 19:58:03
PRZECZYTAŁAM OPINIE I TE DOBRE I TE ZŁE NA TEMAT TEJ FIRMY. NIGDY W NIEJ NIE PRACOWAŁAM, ALE ZNAM OSOBY KTÓRE PRACOWAŁY PRZEZ PEWIEN CZAS I PONOWNIE WRÓCIŁY DO NIEJ TO CHYBA NIE JEST TAK ŻLE JAK OPISUJECIE.
anonim 2011-11-05 17:33:12
pozdrowienia dla wszystkich pracowników linek eko :*
frthsrt 2011-12-03 13:42:52
Będąc w silnym stresie złością związanym z utratą pracy napisałem stek bzdur dotyczących osób pracujących w firmie LINEK-EKO. Nic w podanych wcześniej przez zemnie szczegółów nie miało i nie ma miejsca. Za wulgaryzmy i obraźliwe słowa wszystkich serdecznie przepraszam . Bardzo żałuję poprzedniego wpisu. ( usunięte przez administratora )
Anonim 2012-02-20 17:08:14
Moim zdaniem to warto tu pracowac , naprawdę , opłaca się !

Pozdrawiam pracowników !
kriskuba 2013-03-20 20:32:09
kolezanko......nie masz radcj co do....powiem otwarcje....znam ta kobiete osobiscie i musze poeiedziec ze jest wspanialw kobieta i kolezanka...umie sie zachowac w kazdej sytuacji i jest bardzo wymagajaca,,,,,,,,tak,,,tak,,,,ale i tez umie byc sprawiedliwa i sumienna....dlatego uwazam ze taka kobiete nalezy dobrze poznac azeby uwazac ja za taka zla szefpwa....z powazaniem..........kris kuba.....
pracująca:) 2013-04-01 05:33:21
Praca jak praca nikt za darmo nic nie daje.. czasami jest ciężko, ale to ludzie tworzą klimat. Można by podyskutować na temat zwolnień chorobowych, ale jesteśmy jeszcze zbyt mało odważni by się postawić
pracownik 2013-06-14 20:33:06
Nie radzę pracować w tej firmie! [usunięte przez administratora] Straciłem wiele nerw i zdrowia! Nigdzie nie spotkałem się z takim traktowaniem i człowiekiem jak właściciel firmy!
Ten człowiek jest mi winien dużo pieniędzy i nie odpuszczę, nie spocznę dopóki ich nie odzyskam!
3
2013-10-23 00:09:49
Kocham tą firmę nieco inaczej! Nie polecam
1
lopez 2014-04-24 18:10:41
ciekawy jestem przede wszystkim tego jak płacą w Linek-eko. Możecie coś powiedzieć o wynagrodzeniu?
budowniczy 2014-04-29 18:05:23
nie wiem jak jest tam w firmie lecz propo wlascicieli to wyuzdane..... robilismy im elewacje konczylismy juz prawie ze w zime 2013 do dzis niema kasy lubia wykorzystac ludzi i nie wieszcie im w to co obiecuja zawsze nie dotrzymuja slowa brak słow
pracownik 2014-07-23 21:37:16
Wiele osób ocenia tą firme negatywnie ponieważ myśli, że kase dostaną za nic! Nie prawda! Wystarczy normalnie pracować i jest super wynagrodzenie! Ja jako zwykły magazynier zarabiam dobre ponad 3 tysiące! A jak ktoś źle robi robote albo myśli, że dostanie kase za nic to niech nie ocenia!
Nowy 2014-07-24 11:04:15
Dla tych co chcą zarobić trochę grosza w wakacje to bardzo polecam! Jest super, miła atmosfera!
2
pracownik 2014-11-14 14:01:03
Osobiście bardzo polecam, miła atmosfera i pracownicy.
1
jowisz pstrąg 2014-11-14 16:06:36
rozbieżność waszych opinii o sytuacji finansowej w firmie Linek-eko powoduje u mnie psychodeliczny niepokój. to zdecydujecie się proszę jak to jest ze stawkami i jak z terminowością przelewów bo ja i wiele osób innych myślimy o podjęciu pracy w firmie tejże. ja jeszcze bym chciał wiedzieć jak z pracę w weekendy
Anonim 2015-01-21 10:24:52
Ja nie pracowałam ale kolega tak i bardzo poleca.
Klaudyna 2015-11-18 17:19:21
Pracowałam tam jakiś czas póki nie znalazłam lepszej pracy ogólnie ludzie ok, ale z tymi pieniędzmi to bywało różnie. Wymagania ogromne a pensja a szczególnie premia przyznawana nieuczciwie i wg uznania i prywatnych sympatii a nie adekwatnie do wykonywanej pracy. Ogólnie jeśli ktoś szuka uczciwego pracodawcy i chce się rozwijać to nie jest raczej dobre miejsce.
:) 2016-05-08 16:05:24
No oczywiście, że są plany do realizacji, bez tego ciężko by było przecież o taką premię @witold. Ale dobrze, że są!
1
Zostaw swoją opinię o Linek-eko - Cybulice Małe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linek-eko