logo Graal S.A.

Graal S.A.

Wejherowo

Opinie o Graal S.A.

2013-09-09 14:17:57
Nadgodziny nie są płacone, dostaje się dni wolne za nadgodziny ale pracy jest tyle, że nie ma kiedy ich brać. Z resztą już po miesiącu u nich ma się wyrzuty sumienia że się idzie o czasie do domu..Jeśli zastanawiasz się nad pracą u nich - to szczerze odradzam. Warto szukać pracy trochę dłużej a mieć normalną zdrową atmosferę.
3
xxx 2013-09-20 20:49:22
Najchętniej to przyjmują praktykantów ;)
2013-09-20 20:54:52
Nadgodziny ani nie są ujęte w umowie, ani nie są płatne..
1
2013-10-12 23:15:05
...a mnie już "stuknęło" 9 lat w Graalu i nie szukam, nie zmieniam, nie narzekam, mimo tego, że pracy jest dużo i presja na wynik i osiągnięcie sukcesu- niemała. Lecz jeśli nie masz jaj i "ciągu na bramkę" = to rzeczywiście nie aplikuj-zostaw miejsce ambitnym i tym co chcą coś osiągnąć!
typer2@wp.pl 2013-11-17 20:42:07
To już kolejna ryba (konserw 0 wywalona w odpad komunalny co wy robicie i jak robicie że tego się nie da zjeść
ABC 2013-11-26 21:23:02
HAHA ,ZE NIBY CO MOZNA OSIAGNAC W TEJ FIRMIE? ZADNEJ SCIEZKI KARIERY, ZADNYCH SZKOLEN, ZADNYCH STANDARDOW OPROCZ TEGO ,ZE MASZ ZAPIER.... ZERO LOJALNOSCI W STOSUNKU DO PRACOWNIKOW I MIAŁKIE GADANIE NICZYM SKOPIOWANA WIZJA NAPRAWDĘ PORZĄDNEJ FIRMY NA COROCZNYM WRZESNIOWYM FESTIWALU OBŁUDY. GRATULUJĘ STAŻU, MOZE AZ TAK DLUGIEGO BO W KAZDYM INNYM MIEJSCU BYLBY WIELKI PROBLEM.
WYBUCHŁEM SMIECHEM KIEDY PRZECZYTAŁEM ZAPYTANIE O NADGODZINY....PRZEPRASZAM... WIEM ,ZE TO NORMALNE PYTANIE ALE NIE TUTAJ. W GRAALU OBOWIAZUJE SYSTEM GODZINOWO-ZADANIOWY.... NIE WIEM CZY W POLSKIM PRAWIE WOGOLE COS TAKIEGO FUNKCJONUJE
3
anonim 2013-11-29 14:45:16
9 lat to stanowczo za dużo, nie ma się czym chwalić, to już zasiedzenie i rutyna, ambitni zmieniają pracę po max 6-7 latach, więc tak długi staż jest raczej prawie wszędzie - źle postrzegany. W każdym razie, rotacja w księgowości w tej firmie jest na pewno bardzo duża, może poza nielicznymi wyjątkami.
1
beee 2013-12-18 11:38:08
haha graal znowu szuka księgowej...Czyżby wszystkie uciekały??Zmięcie osobę przeprowadzającą dzień próbny w Graalu to może ktoś zechce tam pracować.
Główna księgowa też już dała nogę, że szukają nowej?! Ktoś nade mną czuwał, że nie dostałam tam pracy...
1
JZ 2014-01-14 20:00:52
Najkrócej - w księgowości [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie życzę nawet wrogom, duża rotacja pracowników.
Agusia 2014-01-14 20:14:56
Dostać pracę to jedno, ale wytrzymać tam to jest sztuka!
Uciekła Główna Księgowa z Superfish? czy Graala?
Masz szczęście, ja go nie miałam ... A okres wypowiedzenia obowiązkowy! Daje czas na kolejną rekrutację.
1
aga 2014-01-21 12:00:07
czy możesz bardziej opisowo ? w czym leży problem?
nowy 2014-01-23 23:32:41
Szukam pracy ,czy polecacie prace przedstawiciela?troche poczytalem ,macie niezłych gagatkow jakis Pleybojów!?ciekawa firma ze takich zatrudnia......i cieplych chlopcow.....to ksiegowe sie chowają....
2
handlowiec 2014-02-22 22:17:47
Nie polecam!male sprostowanie w naszej firmie nie ma Pleybojow ,tylko jeden wyjątek jak juz to (usunięte przez administratora)i kazdy wie o koga chodzi w naszej firmie (usunięte przez administratora)ktory udaje przodownika pracy i lubi sie chwalic panienkami.
-.- 2014-04-06 20:52:17
Chodzą słuchy, że nawet osoba z zarządu odchodzi... Będzie ciekawie ;) Hmm, ciekawe jak na to giełda zareaguje
2
nikt ważny 2014-05-07 12:11:56
ja rozmawiałem z ph i powiedział że jak ktoś nie ma wyjścia to musi tam pracować ale żeby szukać czegoś lepszego bo u nich są równi i równiejsi jedni robią 10 wizyt dziennie i ich się nie czepiają a drudzy po 20 wizyt i ciągle mało. Za to spotkania co miesiąc w górach są rewelacyjne oj dużo opowiedział szczególnie o ph z Lublina :). Teraz wprowadzili im nowy system sprawdzania handlowców i strasznie się czepiają.
Do Nikt Ważny 2014-05-09 14:13:36
Drogi przedmówco,
Dlaczego oceniasz Korporację o której nie masz pojęcia?

W Graalu pracuje się MEGA FAJNIE! Jestem tu zatrudniona od kilku lat, z krótką przerwą.
Firma dba o pracowników,przykładem są nowe auta co 3-lata.
System sprawdzania? Żartujesz chyba. Firma zainwestowała w system do robienia zamówień, żeby PH ułatwić życie.
Zarobki są bardzo dobre, jeśli się starasz.
Najlepsi otrzymują też specjalne nagrody finansowe na dorocznych konferencjach.
Oczywiście nie jest to praca dla leni i krętaczy.
Jednak jeśli ktoś uczciwie pracuje i angażuje się może nawet awansować, co za tym idzie rozwijać się w strukturach Graala.
Firma naprawdę jest MEGA FAJNA.
Serdecznie polecam.
hmm 2014-05-09 19:27:28
A to ciekawe..
Moze w waszym regionie jest tak super.
U nas popsulo sie odkad odszedl nasz regionalny.
Z fajnej grupy zostalo nic.
Krety itp grasuja.
Praca jest taka super?
A czym zdobywa sie te awanse???!
haha 2014-05-10 18:47:50
A czym zdobywa sie te awanse???!
-tylną częścią ciała hahaha
1
nikt ważny 2014-05-11 22:09:41
nie oceniam moja opinia jest neutralna
firma jak każda inna,bez rewelacji, mieści się w standardzie. Jestem wdzięczny koledze że powiedział mi prawdę jak to wszystko wygląda, a nie przechwalał się jak to mu się rewelacyjnie pracuje. Jeśli dla ciebie wyznacznikiem jakości pracy jest zmieniane auto co 3 lata to pozazdrościć profesjonalizmu. System ułatwiający ph pracę? cały czas się zawiesza, dodatkowo nie służy on tylko do robienia zamówień tylko pisania raportów z wizyt i jest powiązany z GPS samochodu. Pracować trzeba to fakt ale jeśli ktoś ma pracę i myśli ją zmienić to graal chyba nie jest dobrym wyborem, natomiast jeśli ktoś nie ma pracy to jak najbardziej bo żyć z czegoś trzeba,(usunięte przez administratora)
1
do nikt wazny 2014-05-12 12:45:39
Bardzo szczegolowe masz info.
3
Bzdura 2014-05-12 15:05:11
Trzeba wstydu nie miec, żeby pisać o uczciwej pracy, każdy z handlowców wie, za co dostałaś ten awans!
1
do 2014-05-14 14:04:49
Ktoś tu jest zazdrosny i ma przerost ambicji, weź się"Bzdura" do pracy, albo zmień na inną i nie obrażaj ludzi. Te Wasze komentarze to jakaś dziecinada jest, też jestem ph z branży FMCG (i nie jest lekko), ale Wy to chyba jacyś małolaci jesteście, którzy nie dorośli do tej pracy.
PRACA 2014-05-14 19:53:50
Mam pytanie jak wygląda tam praca w księgowości ?? Czy warto zmienić spokojną prace na Graal ?? Jaka kasa ??
9
Bzdura 2014-05-14 21:17:12
Obronca? Czy moze sama przodowniczka "pracy,,?
4
do 2014-05-15 10:59:43
Być może jedno i drugie, widać Ty do tego grona nie należysz. Racje mają w Twojej firmie, że za ściemnianie awansów nie rozdają. Boli jak ktoś jest lepszy od Ciebie, prawda?
amant 2014-07-03 11:02:45
haha poczytajcie sobie jaki chłam produkujecie i sprzedajecie

http://demotywatory.pl/page/5
kiedys pracowal 2014-07-29 23:34:13
oj tam .... lepiej na piszczcie co u (usunięte przez administratora) z Gorzowa on dalej kierownicze stanowisko sie kreuje !to przodownik pracy czemu NIK go nie docenia tyle lat.... teraz nowym autem jeździ widac ze zagazowany na calego ,zal mi faceta prawie osiwiał w tej firmie !ale twardy zawodni trzyma sie tej firmy , bo do jakiej pójdzie z takim zyciorysem !? to sie nazywa pswiecenie....
xyz 2014-09-08 12:46:03
jaka jest tam praca w dziale eksportu? warto tam pracować? jak w % lub zł jest premia?
ksi ęgowa 2014-09-14 20:07:44
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w księgowości?Często pojawiają się oferty pracy na księgową.Po okresie próbnym wywalają ludzi czy ludzie sami odchodzą?
6
ja 2014-10-29 09:29:32
generalnie praca polega na donoszeniu,podpipie.... ludzi, to główne zadanie;kompetencje nie liczą sie;Pani z czarnym kokiem lubuje się w tym....
prym w donoszeniu wiedzie szybkobiegająca.....i koleżanka....
premie nie do wzięcia-plany z kosmosu;firma bez jakiegokolwiek zarządzania, wszystko na żywioł.....
2
ja 2014-11-12 12:35:09
praca na żywioł jest dobra w firmie 50 osobowej a nie zatrudniajacej 2500 ludzi.pracuje tutaj to wiem..wprowadzają głupie pomysly( usunięte przez administratora ), które nie sprawdzaja sie ...i dlaczego odchodza ludzie z korporacji po kilku miesiacach pracy?bo widza ten bałagan i brak kompetencji....a ludzie tutaj sa bo musza gdzies pracować.....
2
romek 2014-12-17 14:37:29
jakie zjazdy, jak to wygląda dokładnie teraz, wiecie może? bo ja szukam obecnie jakieś dorywczej pracy i nie wiem czy na taki sposób oni by mnie chcieli zatrudnić? bo nie mogę niestety pracować na pełen etat, jak macie informacje o tym czy przyjmują na zlecenie, czy jest jakaś praca na akord, to dajcie znać.
sommer 2015-02-15 14:55:48
nie lubię za bardzo komplikować swoich wypowiedzi, także i ta będzie zwięzła ale treściwa. Praca w Graalu - ogólnie rzecz biorąc ok. Jeśli chodzi o największe plusy to zaliczyć mogę do nich zdecydowanie współpracowników. Bardzo pomocni, super ludzie. Na minus oczywiście wynagrodzenie, które w pewnym momencie przelewa czarę goryczy...
1
boska 2015-03-02 01:00:05
Hej, szukam pracy w sumie na już, bo od niedawna jestem w Wejherowie, ale narazie z pracą naprawdę ciężko, słyszałem, że w graalu, mają mieć jakieś wolne miejsce? ktoś wie coś na ten temat? Z racji tego, że są producentem oraz dystrybucją konserw rybnych i mięsnych, to pewnie trzeba mieć książeczkę sanitarnoepidemiologiczną?
Mara 2015-03-16 08:00:11
Ja nie mam pewności czy książeczka jest potrzebna. O ile praca przy otwartym jedzeniu tego wymaga o tyle na przykład na magazynie nie masz styczności z otwartym jedzeniem, więc idąc tym tokiem myślenia w Wejherowie na magazynie nie trzeba mieć książeczek. Ale sam poszukuję pracy i 100% pewności nie mam.
1
konsument 2015-03-28 11:49:42
jadlem salatke pikantna z makreli z graaala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w puszce
/// 2015-07-10 19:46:01
A ile zarobi PH? I jaki jest system wynagradzania?
MM 2015-09-08 15:12:11
Czy możecie coś powiedzieć o pracy w Logistyce/Zakupach w Graalu? Jaka atmosfera,ludzie, warunki pracy.... Z góry dzięki za informacje.
polka 2016-02-29 17:56:35
Podbijam temat ph...jakie zarobki?
polka 2016-02-29 18:19:45
podbijam temat ph...jakie warunki?
polka 2016-02-29 19:43:57
Podbijam temat pracy jako PH....warunki
polka 2016-03-01 19:33:23
to taki zarcik z ta pensja??
Polka 2016-03-05 00:01:46
Dziwną firma dziwni ludzie
1
Gość 2016-04-19 19:01:10
Ogólnie to PH zarabia +/- od 2300 do 2500 netto. Samochód to Hyundai i30 kombi
nico 2016-05-08 00:30:05
Synek da radę tylko trzeba pracować
KS 2016-05-16 11:51:39
Witam, mam pytanie. Szukam pracy, żeby dorobić sobie, czy w Graalu zatrudniają na zlecenie przez np. agencje?
KS 2016-05-16 11:53:06
Szukam pracy, żeby sobie dorobić. Czy w Graalu zatrudniają może na zlecenie? Albo przez agencje? Ktoś coś wie?
byczek 2016-06-04 18:38:19
to wszystko przyjacielu zależy na jakie stanowisko się do nich wybierasz, np. Specjalista w Biurze Obsługi Klienta to już w ofercie ma napisane że umowa o pracę będzie
1
porażka 2016-11-01 22:54:21
Nie polecam! Chyba, że ktoś lubi pracować na akord za 1800 zł.
Dziwna firma, dziwni ludzie. Trzeba uważać co się mówi, bo ściany mają uszy. Głośne narzekania na cokolwiek - surowo zabronione. Jedyny plus to terminowe wypłaty. Podsumowując -najgorsza firma w jakiej miałam okazję pracować.
ciekawa 2016-11-09 16:36:05
a na jakim stanowisku pracowałas?
Zostaw swoją opinię o Graal S.A. - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graal S.A.