Graal S.A.

Wejherowo

Opinie o Graal S.A.

ddd 2011-10-25 07:35
ile zarabia PH w Graalu?
3
kierowca 2012-07-12 22:14
samochód osobowy skoda oktavia -niebieski obok nr - rejestracji był napis
- naklejka SUPER-FISH trochę mi czasu zajeło aby rozszyfrować z jakiej firmy?
byly pracownik 2012-08-07 00:40
nie polecam, jak macie inne oferty unikajcie tej firmy, żenada, jedynie niektórzy współpracownicy spoko(usunięte przez administratora)
2
Marcin 2013-02-13 12:44
Jestem bardzo ciekawy, co może się takiego zagadkowego dziać w tak renomowanej firmie na rynku jaką jest grupa kapitałowa Graal - w przełożeniu na ZP Polinord, że obserwujemy taką częstą rotację pracowników z produkcji, nadzoru, liderów.
2
DD 2013-05-09 14:13
Witam,
czy ktoś mógłby się wypowiedzieć o pracy w tej firmie na stanowisku specjalista ds. finansów i windykacji???? Będę wdzięczna.
xxxx 2013-05-26 00:22
Zarówno do windykacji jak i księgowości - stanowczo odradzam.. świadczy o tym duża rotacja pracowników w ostatnich kilku miesiącach.. Ludzie przychodzą i po kilku dniach rezygnują (od praktykantek, po specjalistów, kierowników)..
Ciągłe nadgodziny i "dociążanie" pracowników, o braku możliwości rozwoju zawodowego nie wspomnę..

2
kandydat 2013-07-19 20:52
Witajcie. Może ktoś przybliżyć informację na temat pracy PH, jakie zarobki , jak atmosfera we firmie, będę wdzięczny Pozdrawiam.
xxx 2013-09-20 20:49
Najchętniej to przyjmują praktykantów ;)
2013-10-12 23:15
...a mnie już "stuknęło" 9 lat w Graalu i nie szukam, nie zmieniam, nie narzekam, mimo tego, że pracy jest dużo i presja na wynik i osiągnięcie sukcesu- niemała. Lecz jeśli nie masz jaj i "ciągu na bramkę" = to rzeczywiście nie aplikuj-zostaw miejsce ambitnym i tym co chcą coś osiągnąć!
anonim 2013-11-29 14:45
9 lat to stanowczo za dużo, nie ma się czym chwalić, to już zasiedzenie i rutyna, ambitni zmieniają pracę po max 6-7 latach, więc tak długi staż jest raczej prawie wszędzie - źle postrzegany. W każdym razie, rotacja w księgowości w tej firmie jest na pewno bardzo duża, może poza nielicznymi wyjątkami.
2
beee 2013-12-18 11:38
haha graal znowu szuka księgowej...Czyżby wszystkie uciekały??Zmięcie osobę przeprowadzającą dzień próbny w Graalu to może ktoś zechce tam pracować.
Główna księgowa też już dała nogę, że szukają nowej?! Ktoś nade mną czuwał, że nie dostałam tam pracy...
2
aga 2014-01-21 12:00
czy możesz bardziej opisowo ? w czym leży problem?
-.- 2014-04-06 20:52
Chodzą słuchy, że nawet osoba z zarządu odchodzi... Będzie ciekawie ;) Hmm, ciekawe jak na to giełda zareaguje
2
nikt ważny 2014-05-07 12:11
ja rozmawiałem z ph i powiedział że jak ktoś nie ma wyjścia to musi tam pracować ale żeby szukać czegoś lepszego bo u nich są równi i równiejsi jedni robią 10 wizyt dziennie i ich się nie czepiają a drudzy po 20 wizyt i ciągle mało. Za to spotkania co miesiąc w górach są rewelacyjne oj dużo opowiedział szczególnie o ph z Lublina :). Teraz wprowadzili im nowy system sprawdzania handlowców i strasznie się czepiają.
Do Nikt Ważny 2014-05-09 14:13
Drogi przedmówco,
Dlaczego oceniasz Korporację o której nie masz pojęcia?

W Graalu pracuje się MEGA FAJNIE! Jestem tu zatrudniona od kilku lat, z krótką przerwą.
Firma dba o pracowników,przykładem są nowe auta co 3-lata.
System sprawdzania? Żartujesz chyba. Firma zainwestowała w system do robienia zamówień, żeby PH ułatwić życie.
Zarobki są bardzo dobre, jeśli się starasz.
Najlepsi otrzymują też specjalne nagrody finansowe na dorocznych konferencjach.
Oczywiście nie jest to praca dla leni i krętaczy.
Jednak jeśli ktoś uczciwie pracuje i angażuje się może nawet awansować, co za tym idzie rozwijać się w strukturach Graala.
Firma naprawdę jest MEGA FAJNA.
Serdecznie polecam.
hmm 2014-05-09 19:27
A to ciekawe..
Moze w waszym regionie jest tak super.
U nas popsulo sie odkad odszedl nasz regionalny.
Z fajnej grupy zostalo nic.
Krety itp grasuja.
Praca jest taka super?
A czym zdobywa sie te awanse???!
nikt ważny 2014-05-11 22:09
nie oceniam moja opinia jest neutralna
firma jak każda inna,bez rewelacji, mieści się w standardzie. Jestem wdzięczny koledze że powiedział mi prawdę jak to wszystko wygląda, a nie przechwalał się jak to mu się rewelacyjnie pracuje. Jeśli dla ciebie wyznacznikiem jakości pracy jest zmieniane auto co 3 lata to pozazdrościć profesjonalizmu. System ułatwiający ph pracę? cały czas się zawiesza, dodatkowo nie służy on tylko do robienia zamówień tylko pisania raportów z wizyt i jest powiązany z GPS samochodu. Pracować trzeba to fakt ale jeśli ktoś ma pracę i myśli ją zmienić to graal chyba nie jest dobrym wyborem, natomiast jeśli ktoś nie ma pracy to jak najbardziej bo żyć z czegoś trzeba,(usunięte przez administratora)
1
do nikt wazny 2014-05-12 12:45
Bardzo szczegolowe masz info.
3
Bzdura 2014-05-12 15:05
Trzeba wstydu nie miec, żeby pisać o uczciwej pracy, każdy z handlowców wie, za co dostałaś ten awans!
2
do 2014-05-14 14:04
Ktoś tu jest zazdrosny i ma przerost ambicji, weź się"Bzdura" do pracy, albo zmień na inną i nie obrażaj ludzi. Te Wasze komentarze to jakaś dziecinada jest, też jestem ph z branży FMCG (i nie jest lekko), ale Wy to chyba jacyś małolaci jesteście, którzy nie dorośli do tej pracy.
PRACA 2014-05-14 19:53
Mam pytanie jak wygląda tam praca w księgowości ?? Czy warto zmienić spokojną prace na Graal ?? Jaka kasa ??
9
Bzdura 2014-05-14 21:17
Obronca? Czy moze sama przodowniczka "pracy,,?
4
do 2014-05-15 10:59
Być może jedno i drugie, widać Ty do tego grona nie należysz. Racje mają w Twojej firmie, że za ściemnianie awansów nie rozdają. Boli jak ktoś jest lepszy od Ciebie, prawda?
amant 2014-07-03 11:02
haha poczytajcie sobie jaki chłam produkujecie i sprzedajecie

http://demotywatory.pl/page/5
kiedys pracowal 2014-07-29 23:34
oj tam .... lepiej na piszczcie co u (usunięte przez administratora) z Gorzowa on dalej kierownicze stanowisko sie kreuje !to przodownik pracy czemu NIK go nie docenia tyle lat.... teraz nowym autem jeździ widac ze zagazowany na calego ,zal mi faceta prawie osiwiał w tej firmie !ale twardy zawodni trzyma sie tej firmy , bo do jakiej pójdzie z takim zyciorysem !? to sie nazywa pswiecenie....
xyz 2014-09-08 12:46
jaka jest tam praca w dziale eksportu? warto tam pracować? jak w % lub zł jest premia?
ksi ęgowa 2014-09-14 20:07
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w księgowości?Często pojawiają się oferty pracy na księgową.Po okresie próbnym wywalają ludzi czy ludzie sami odchodzą?
6
ja 2014-11-12 12:35
praca na żywioł jest dobra w firmie 50 osobowej a nie zatrudniajacej 2500 ludzi.pracuje tutaj to wiem..wprowadzają głupie pomysly( usunięte przez administratora ), które nie sprawdzaja sie ...i dlaczego odchodza ludzie z korporacji po kilku miesiacach pracy?bo widza ten bałagan i brak kompetencji....a ludzie tutaj sa bo musza gdzies pracować.....
2
romek 2014-12-17 14:37
jakie zjazdy, jak to wygląda dokładnie teraz, wiecie może? bo ja szukam obecnie jakieś dorywczej pracy i nie wiem czy na taki sposób oni by mnie chcieli zatrudnić? bo nie mogę niestety pracować na pełen etat, jak macie informacje o tym czy przyjmują na zlecenie, czy jest jakaś praca na akord, to dajcie znać.
sommer 2015-02-15 14:55
nie lubię za bardzo komplikować swoich wypowiedzi, także i ta będzie zwięzła ale treściwa. Praca w Graalu - ogólnie rzecz biorąc ok. Jeśli chodzi o największe plusy to zaliczyć mogę do nich zdecydowanie współpracowników. Bardzo pomocni, super ludzie. Na minus oczywiście wynagrodzenie, które w pewnym momencie przelewa czarę goryczy...
1
boska 2015-03-02 01:00
Hej, szukam pracy w sumie na już, bo od niedawna jestem w Wejherowie, ale narazie z pracą naprawdę ciężko, słyszałem, że w graalu, mają mieć jakieś wolne miejsce? ktoś wie coś na ten temat? Z racji tego, że są producentem oraz dystrybucją konserw rybnych i mięsnych, to pewnie trzeba mieć książeczkę sanitarnoepidemiologiczną?
Mara 2015-03-16 08:00
Ja nie mam pewności czy książeczka jest potrzebna. O ile praca przy otwartym jedzeniu tego wymaga o tyle na przykład na magazynie nie masz styczności z otwartym jedzeniem, więc idąc tym tokiem myślenia w Wejherowie na magazynie nie trzeba mieć książeczek. Ale sam poszukuję pracy i 100% pewności nie mam.
1
konsument 2015-03-28 11:49
jadlem salatke pikantna z makreli z graaala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w puszce
/// 2015-07-10 19:46
A ile zarobi PH? I jaki jest system wynagradzania?
MM 2015-09-08 15:12
Czy możecie coś powiedzieć o pracy w Logistyce/Zakupach w Graalu? Jaka atmosfera,ludzie, warunki pracy.... Z góry dzięki za informacje.
polka 2016-02-29 17:56
Podbijam temat ph...jakie zarobki?
polka 2016-02-29 18:19
podbijam temat ph...jakie warunki?
polka 2016-02-29 19:43
Podbijam temat pracy jako PH....warunki
Polka 2016-03-05 00:01
Dziwną firma dziwni ludzie
3
Gość 2016-04-19 19:01
Ogólnie to PH zarabia +/- od 2300 do 2500 netto. Samochód to Hyundai i30 kombi
nico 2016-05-08 00:30
Synek da radę tylko trzeba pracować
KS 2016-05-16 11:51
Witam, mam pytanie. Szukam pracy, żeby dorobić sobie, czy w Graalu zatrudniają na zlecenie przez np. agencje?
KS 2016-05-16 11:53
Szukam pracy, żeby sobie dorobić. Czy w Graalu zatrudniają może na zlecenie? Albo przez agencje? Ktoś coś wie?
byczek 2016-06-04 18:38
to wszystko przyjacielu zależy na jakie stanowisko się do nich wybierasz, np. Specjalista w Biurze Obsługi Klienta to już w ofercie ma napisane że umowa o pracę będzie
2
ciekawa 2016-11-09 16:36
a na jakim stanowisku pracowałas?
Porazka 2016-12-05 17:25
Pracowałam w biurze w Wejherowie
2
Były pracownik 2017-01-23 11:35
Pracowałem w Graalu jako menadżer sprzedaży i bardzo chwalę sobie ten czas. Super ludzi i super firma.
Ola 2017-01-23 15:18
Czy ktos moze wypowiedziec się na temat warunkow pracy na a stanowisku ph, jakie zarobki, auto,a takze wymagania czy z kosmosu czy w miare realne?
6
Mundek 2017-01-27 09:52
Pracuję w GRAAL-u od dawna to jest świetna firma,polecam.
Paulina 2017-02-28 11:08
Graal S.A. dzieli się z nami również ciekawymi poradami - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,56415,0,0,porady Wykorzystywaliście już te rady? ;)
Zostaw swoją opinię o Graal S.A. - Wejherowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graal S.A.