Graal S.A.

Wejherowo

Opinie o Graal S.A.

kandydat 2013-07-19 20:52
Witajcie. Może ktoś przybliżyć informację na temat pracy PH, jakie zarobki , jak atmosfera we firmie, będę wdzięczny Pozdrawiam.
xxx 2013-09-20 20:49
Najchętniej to przyjmują praktykantów ;)
1
2013-10-12 23:15
...a mnie już "stuknęło" 9 lat w Graalu i nie szukam, nie zmieniam, nie narzekam, mimo tego, że pracy jest dużo i presja na wynik i osiągnięcie sukcesu- niemała. Lecz jeśli nie masz jaj i "ciągu na bramkę" = to rzeczywiście nie aplikuj-zostaw miejsce ambitnym i tym co chcą coś osiągnąć!
anonim 2013-11-29 14:45
9 lat to stanowczo za dużo, nie ma się czym chwalić, to już zasiedzenie i rutyna, ambitni zmieniają pracę po max 6-7 latach, więc tak długi staż jest raczej prawie wszędzie - źle postrzegany. W każdym razie, rotacja w księgowości w tej firmie jest na pewno bardzo duża, może poza nielicznymi wyjątkami.
3
beee 2013-12-18 11:38
haha graal znowu szuka księgowej...Czyżby wszystkie uciekały??Zmięcie osobę przeprowadzającą dzień próbny w Graalu to może ktoś zechce tam pracować.
Główna księgowa też już dała nogę, że szukają nowej?! Ktoś nade mną czuwał, że nie dostałam tam pracy...
3
aga 2014-01-21 12:00
czy możesz bardziej opisowo ? w czym leży problem?
nikt ważny 2014-05-07 12:11
ja rozmawiałem z ph i powiedział że jak ktoś nie ma wyjścia to musi tam pracować ale żeby szukać czegoś lepszego bo u nich są równi i równiejsi jedni robią 10 wizyt dziennie i ich się nie czepiają a drudzy po 20 wizyt i ciągle mało. Za to spotkania co miesiąc w górach są rewelacyjne oj dużo opowiedział szczególnie o ph z Lublina :). Teraz wprowadzili im nowy system sprawdzania handlowców i strasznie się czepiają.
Do Nikt Ważny 2014-05-09 14:13
Drogi przedmówco,
Dlaczego oceniasz Korporację o której nie masz pojęcia?

W Graalu pracuje się MEGA FAJNIE! Jestem tu zatrudniona od kilku lat, z krótką przerwą.
Firma dba o pracowników,przykładem są nowe auta co 3-lata.
System sprawdzania? Żartujesz chyba. Firma zainwestowała w system do robienia zamówień, żeby PH ułatwić życie.
Zarobki są bardzo dobre, jeśli się starasz.
Najlepsi otrzymują też specjalne nagrody finansowe na dorocznych konferencjach.
Oczywiście nie jest to praca dla leni i krętaczy.
Jednak jeśli ktoś uczciwie pracuje i angażuje się może nawet awansować, co za tym idzie rozwijać się w strukturach Graala.
Firma naprawdę jest MEGA FAJNA.
Serdecznie polecam.
nikt ważny 2014-05-11 22:09
nie oceniam moja opinia jest neutralna firma jak każda inna,bez rewelacji, mieści się w standardzie. Jestem wdzięczny koledze że powiedział mi prawdę jak to wszystko wygląda, a nie przechwalał się jak to mu się rewelacyjnie pracuje. Jeśli dla ciebie wyznacznikiem jakości pracy jest zmieniane auto co 3 lata to pozazdrościć profesjonalizmu. System ułatwiający ph pracę? cały czas się zawiesza, dodatkowo nie służy on tylko do robienia zamówień tylko pisania raportów z wizyt i jest powiązany z GPS samochodu. Pracować trzeba to fakt ale jeśli ktoś ma pracę i myśli ją zmienić to graal chyba nie jest dobrym wyborem, natomiast jeśli ktoś nie ma pracy to jak najbardziej bo żyć z czegoś trzeba,(usunięte przez administratora)
2
do nikt wazny 2014-05-12 12:45
Bardzo szczegolowe masz info.
3
PRACA 2014-05-14 19:53
Mam pytanie jak wygląda tam praca w księgowości ?? Czy warto zmienić spokojną prace na Graal ?? Jaka kasa ??
11
do 2014-05-15 10:59
Być może jedno i drugie, widać Ty do tego grona nie należysz. Racje mają w Twojej firmie, że za ściemnianie awansów nie rozdają. Boli jak ktoś jest lepszy od Ciebie, prawda?
xyz 2014-09-08 12:46
jaka jest tam praca w dziale eksportu? warto tam pracować? jak w % lub zł jest premia?
ksi ęgowa 2014-09-14 20:07
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w księgowości?Często pojawiają się oferty pracy na księgową.Po okresie próbnym wywalają ludzi czy ludzie sami odchodzą?
6
ja 2014-11-12 12:35
praca na żywioł jest dobra w firmie 50 osobowej a nie zatrudniajacej 2500 ludzi.pracuje tutaj to wiem..wprowadzają głupie pomysly( usunięte przez administratora ), które nie sprawdzaja sie ...i dlaczego odchodza ludzie z korporacji po kilku miesiacach pracy?bo widza ten bałagan i brak kompetencji....a ludzie tutaj sa bo musza gdzies pracować.....
4
romek 2014-12-17 14:37
jakie zjazdy, jak to wygląda dokładnie teraz, wiecie może? bo ja szukam obecnie jakieś dorywczej pracy i nie wiem czy na taki sposób oni by mnie chcieli zatrudnić? bo nie mogę niestety pracować na pełen etat, jak macie informacje o tym czy przyjmują na zlecenie, czy jest jakaś praca na akord, to dajcie znać.
boska 2015-03-02 01:00
Hej, szukam pracy w sumie na już, bo od niedawna jestem w Wejherowie, ale narazie z pracą naprawdę ciężko, słyszałem, że w graalu, mają mieć jakieś wolne miejsce? ktoś wie coś na ten temat? Z racji tego, że są producentem oraz dystrybucją konserw rybnych i mięsnych, to pewnie trzeba mieć książeczkę sanitarnoepidemiologiczną?
Mara 2015-03-16 08:00
Ja nie mam pewności czy książeczka jest potrzebna. O ile praca przy otwartym jedzeniu tego wymaga o tyle na przykład na magazynie nie masz styczności z otwartym jedzeniem, więc idąc tym tokiem myślenia w Wejherowie na magazynie nie trzeba mieć książeczek. Ale sam poszukuję pracy i 100% pewności nie mam.
1
/// 2015-07-10 19:46
A ile zarobi PH? I jaki jest system wynagradzania?
MM 2015-09-08 15:12
Czy możecie coś powiedzieć o pracy w Logistyce/Zakupach w Graalu? Jaka atmosfera,ludzie, warunki pracy.... Z góry dzięki za informacje.
polka 2016-02-29 17:56
Podbijam temat ph...jakie zarobki?
polka 2016-02-29 18:19
podbijam temat ph...jakie warunki?
polka 2016-02-29 19:43
Podbijam temat pracy jako PH....warunki
Polka 2016-03-05 00:01
Dziwną firma dziwni ludzie
3
nico 2016-05-08 00:30
Synek da radę tylko trzeba pracować
KS 2016-05-16 11:53
Szukam pracy, żeby sobie dorobić. Czy w Graalu zatrudniają może na zlecenie? Albo przez agencje? Ktoś coś wie?
byczek 2016-06-04 18:38
to wszystko przyjacielu zależy na jakie stanowisko się do nich wybierasz, np. Specjalista w Biurze Obsługi Klienta to już w ofercie ma napisane że umowa o pracę będzie
5
ciekawa 2016-11-09 16:36
a na jakim stanowisku pracowałas?
1
Porazka 2016-12-05 17:25
Pracowałam w biurze w Wejherowie
5
Były pracownik 2017-01-23 11:35
Pracowałem w Graalu jako menadżer sprzedaży i bardzo chwalę sobie ten czas. Super ludzi i super firma.
Ola 2017-01-23 15:18
Czy ktos moze wypowiedziec się na temat warunkow pracy na a stanowisku ph, jakie zarobki, auto,a takze wymagania czy z kosmosu czy w miare realne?
7
Mundek 2017-01-27 09:52
Pracuję w GRAAL-u od dawna to jest świetna firma,polecam.
Paulina 2017-02-28 11:08
Graal S.A. dzieli się z nami również ciekawymi poradami - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,56415,0,0,porady Wykorzystywaliście już te rady? ;)
JAKUB 2017-05-08 08:57
@Fichte Rozumiem Twoje zniesmaczenie całą sytuacją ale nie powinieneś na przykładzie jednej osoby wyrabiać sobie opinii o firmie. Czasami są różne powody dla dziwnych zachowań osób prowadzących rekrutację, co nie powinno mieć miejsca ale czasami tak sie zdarza.
Paulina 2017-05-12 14:57
@Mundek to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Co więcej możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w Graal S.A.? Co szczególnie cenisz w swojej pracy? Czekamy na Twoją opinię.
Mundzio 2017-07-06 21:37
(usunięte przez administratora) Dlaczego piszecie , że nie SA. Co macie na myśli? Czy coś się zmienia w firmie? Podziel się informacjami.
Kk 2017-07-08 09:58
(usunięte przez administratora) Nie polecam
1
Alfa 2017-07-13 13:53
Czy ktoś wie dlaczego potrzebują tylu przedstawicieli?
Maria 2017-07-20 11:45
Zaczęły się wakacje i jak widać na forum bardzo mało wpisów. Czy Graal ma jakieś nowe oferty pracy? Widziałam jedynie oferty z czerwca i zastanawiam się czy są aktualne?
P 2017-07-26 19:28
Pewnie po to by mial kto zyskać nowych klientów;)a tak serio to nic dziwnego co chwilę kogos potrzebują ,zmieniaja sie tam ludzie..pracowalem tam chwile i w przeciagu 2 miesiecy odeszlo pare osob
4
Kolos 2017-08-11 21:04
Słyszałem dobre zdanie o firmie ale jestem świadom, że mogą zdarzyć się jakieś kłopoty.
Justyna 2017-08-16 09:51
Praca w Graal-u jest dla osób które potrafią dobrze sprzedawać. Tak się składa, że ta niby prosta czynność wcale taka nie jest. Słabi w tej branży wypadają .
Hrabia 2017-08-20 16:45
Czy tak będziecie na siebie naskakiwać?. Nie jestem pupilkiem tylko normalnym pracownikiem i jak czytam te wpisy to się robi gorąco. Firma ma się dobrze, zatrudnia masę ludzi a parę osób robi sobie taką nagonkę. Może są sponsorowani przez konkurencję?
Rozsądek 2017-08-29 11:42
Szukając pracy słyszałam, że Graal to dobry pracodawca i jestem bardzo zaskoczona niektórymi wpisami. Rozumiem, że mogą być jakieś kłopoty ale gdzie ich nie ma? Nie ma ideałów trzeba tylko rozważać pewne sytuacje i pracować jak najlepiej żeby mieć swoja pozycję w firmie.
Ciekawa 2017-09-20 06:12
Podobno asystentki zarzadu tez zmieniają sie co chwila. O czym świadczy taka rotacja?
1
Paulina 2017-09-20 09:28
@Rozsądek piszesz, że słyszałaś dobre opinie o tej firmie podczas szukania pracy. Czy zdecydowałaś się na przesłanie swojego CV? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o tym, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz pierwsze dni pracy. Takie dodatkowe informacje mogą być pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.
mmmwejherowo 2017-10-04 14:53
Co powiecie o stanowisku księgowej?
Wolny ptak 2017-10-10 08:23
Firma Graal rozwija się i planuje powiększać swoje rynki zbyty. Graal aktualnie wystawia swoje produkty na międzynarodowych targach spożywczych ANUGA 2017, które odbywają się w Kolonii. Piszę to ku pokrzepieniu serc niezadowolonych pracowników firmy.!!
Kiddies 2017-10-12 16:00
Najgorsza firma w ktorej pracowalam
Lary 2017-10-17 21:01
Jeśli ktoś nie pracuje z pełnym zaangażowanie m to nigdy nie bedizen czuł się w firmie dobrze. Może lepiej szukać coś innego co sprawia przyjemność w pracy?
Zostaw swoją opinię o Graal S.A. - Wejherowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graal S.A.