Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "KORAL" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
derk - 2014-02-20 20:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik, to może napisz dla tych szukających pracy dlaczego ten brygadzista w Koral jest taki w porządku, bo nadal nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2014-02-26 12:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzą ludzie do pracy i nic nie potrafią a brygadzistka ich uczy a oni to w(usunięte przez administratora) maja. Jak by brygadzistka chciała to by ich zwolniła ale nie zrobi tego bo daje im szanse.
zdjecie uzytkownika
Poruszona - 2014-03-18 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistka uczy? Śmieszne jak już to inni pracownicy. Nie chce nikogo obrażać ale tam to sami kierownicy pracują... Jeden drugim by chciał rządzić. Poza tym to chyba kierownik zwalnia pracowników a nie brygadzistka(liderka).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-23 11:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są cztery LIDERKI i oni nie zwalniają ludzi tylko ich uczą wszystkiego
zdjecie uzytkownika
...l - 2014-03-29 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niewiem kto kogo uczy bo jak w grudniu pracowalam to uczyli mnie inni pracownicy bo liderki nie bylo. a co do kierownikow to faktycznie prawda. co jeden to lepszy...ah ten koral :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-19 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie, czy sa przyjęcia do pracy na hale do Koral? Atmosfera jest teraz ok, czy coś źle na nią wpływa?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-28 22:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje juz drugi rok nie powiwm ze jest lekko ale jakos da sie wytrzymac szkoda ze Moldavia tak sie panoszy i ma lepsza prace . Faceci co waza po okolo 80 - 90 kg stoja przy stole a ktos inny musi sie na robic za pieciu . Swojim kobieta pomagaja ale juz komus to masakra . Nie chodzi o to by okims zle mowic przyjechali zarobic ale chyba wszystkim kobieta nalezy sie szacunek . Co do brygadzistek sa wporzadku da sie wytrzymac . Ale kierownictowo powinno troche przemysles co by trzebalo zmienic
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-29 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-19 16:31:19]:
mi powiedzieli to tak a to tak i na drugi dzień już miałem wszystko umieć darcie się na pracowników było na porządku dziennym brygadzistki bezczelne szczególnie p Basia i brygadzistka obróbki p Ilona dwie największe aferzystki i osoby które robiły najwięcej błędów w czasie produkcji ale zawsze wszystko oczywiście zwalały na pracowników swoich traktowali łagodnie!!! a innych jak psów i taka jest prawda o tym waszym wspaniałym koralu a o czystości bhp i sanitarce nie wspomnę na nowej hali czystosc jako tako na starej to żenada gdzie tak napawde inspekcja pracy i sanepid ale co z tego ze przyjada jak w ten dzień wszystko jest robione na czacy i dzwonia z bramy ze sanepit czy weterynarz idzie
zdjecie uzytkownika
ja. - 2014-10-29 15:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj Gość aferzystką to może ty jesteś a te dwie osoby pilnowali całej produkcji żeby było wszystko zrobione a nie zganiali na pracowników. A po drugie nie pisz po imieniu bo tak to nieładnie trochę. I na czatach nikt nie stoi. Ty się przedstaw a potem pisz o kimś. Widocznie pracy się boisz a wszystko trzeba umieć a nie. I nie dawaj opini jak dużo nie wiesz. Gość
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-30 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lol
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 20:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lol to ty jestes
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-11-01 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-03 12:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę się obawiam pójścia tam do pracy na produkcję bo jestem malutką delikatną kobietką i jak każą mi udźwignąć tonową skrzynią to na samą myśl mi kręgosłup chrupnie... wiecie czy mogliby mnie przyjąć i dobrać mi prace co do moich warunków? nadrabiam za to bo jestem dość bystra i bardzo szybka w rękach
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-11-07 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-12-17 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, w sumie trochę głupio mi tu pisać ale sam nie wiem. wiecie, sytuacje mam trudną, muszę się gdzieś zatrudnić bo na chleb niedlugo juz nie będzie ale martwi mnie to czy fizycznie dam radę... czy na tych halach jest fizczny wycisk? czy możen am oje szczęscie przestrzegają bhp racy dla wizycznych, jak to jest?
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2014-12-18 19:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-25 15:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...ludzie w porzadku tylko czasem trzeba znizyc sie do niektorych poziomu zeby sie dogadac....brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....
zdjecie uzytkownika
Fretkaa - 2015-02-14 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-01 20:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-01 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a slyszlem ze moldawia tam zadzi
niech spadaja do mołdawi z interesem polaków niema do pracy tak my wam znajdziemy spadac z tego kraju
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-06-22 23:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca podobala mi sie szkoda ze malo platna teraz nas zwolnili nie mamy za co zyc!!!! moldawianie wazniejsi nisz my polacy:(
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2015-06-22 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam fajnie mi sie pracowalo w koralu nie stety zwolnili nas:( nie mamy za co zyc . Moldawianie na pierwszym miejscu!!!
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-06-22 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich fajna praca tylko ludzie falszywi brygadzistka w pozo:) fajnie mi sie pracowalo szkoda ze wyzucono nas. Mogli lepiej placic:p
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-13 12:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Malinka - 2015-07-13 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-06-22 23:06:03]:
Ja aplikuję nie jestem osobą fałszywą i nie oceniam innych. Chętnie poznaje nowych i staram się o ciepłe relacje z współpracowbnikami. A słowo fajna praca zachęca jak chyba żadne inne w tym temacie :) Zobaczymy jak mi pójdzie rozmowa kwalifikacyjna trzymajcie kciuki za mnie :) No nic powodzenia wszsytkim
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-19 22:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam paniom Basie i Krysie i wszystkie dziewczyny ja tam nie narzekam fajnie się pracowało jak bym mogła to bym tam wruciła do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "KORAL" Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert