Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "KORAL" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-03 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieznajoma - 2013-04-08 19:17:39

jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
właśnie tam się nawet najniższej krajowej nie wyciąga ludzie to psy dyspozycja najlepiej 24 na dobę obieg informacji zerowy pracownik sam się powinien domyśleć co szefostwo myśli a ludzie pracują bo wyjścia nie maja a 60% jakby miała gdzie to by uciekła
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 10:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto może mi powiedzieć czy warto jest rozpoczynać pracę w firmie koral? jakie warunki pracy proponują nowym pracownikom?
zdjecie uzytkownika
mroziak - 2013-10-04 16:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Polecam tą pracę eskimosom jest tam mrożnie,przewiewnie i ekstremalnie.Zarobki są mega niskie bo już niżej zarobić się nie da a umowy agencyjne pierwsza na 6 dni druga na aż 14 dni czyli prawdziwa śmieciówka,pracownicy podobni do zombi po pracy swojej i nadgodziny plus praca w sobotę i w niedzielę daje takiego kopa do życia że tylko sznura szukać aby sobie po pracy ulżyć.Ogólnie praca wspaniała ja jestem tak zadowolony że z pierwszym dniem pracy szukam dalej innej pracy.Pracować w tym zakładzie najlepiej od świtu do zmierzchu a i pracownika docenią.........polecam.Eskimos
zdjecie uzytkownika
linkin - 2013-12-11 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kazdemu kto myśli rozsądnie polecam szukać normalnej pracy dla ludzi bo w koralówku nie znajdziecie takiej.. Tam ludzie są traktowani jak tania siła robocza zarabiasz tyle ze wystarczy na cukierki dla dzieci atmosfera fatalna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem tam ponad dwa lata jest coraz gorzej juz nie wytrzymałem. Pozdrawiam LiNkIn
zdjecie uzytkownika
N - 2014-01-03 16:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem tego samego zdania co LiNkln. Poprostu tania sila robocza zarobki male atmosfera fatalna i nigdy nie ma nadzoru na hali!!!!poprostu szok trzeba bylo latac do biora zeby ktos laskawie na chale przyszedl. Tak nie zajda daleko.szkoda ze nikt tego nie widzi..pozdrawiam tych co dalej sie mecza. N.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona :( - 2014-01-12 15:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koral to praca dla ludzi o mocnych nerwach... (usunięte przez administratora). Ten kto pisze że atmosfera jest wspaniała niech sie puknie w głowe na początku zawsze tak jest a potem wszyscy pokazują prawdziwe oblicze. Wiem to bo tam pracowałam... Jak siedzi się w biurze i nic nie robi to może jest i fajnie. Dziwie się że nikt tego nie widzi tylko tych co ciężko pracują to potrafią się czepiać!!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koszmar - 2014-01-14 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,w tym koralu pracowalam nie dawno i jest to poprostu koszmar!!! nikomu nie polecam tego miejsca. ciagly mobing obrazanie pracownikow za plecami przez panie brygadzistki ktore pare razy dziennie laskawie pokaza sie na chali zakreza sie i znowu ich niema .zmuszanie do pracy w weekendy to jakies hore tez jest . dziwi mnie ze nikt nie chce pomuc zwyklym pracownikom ktozy musza tam sie meczyc
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-01-16 22:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto zatrudnia się na zlecenie musi się liczyć z tym że prędzej czy póżniej zostanie zwolniony.To praca sezonowa i każdy był informowany o tym.Teraz wielkie żale bo zwolnili i głupoty wypisujecie pozatym kto kogo zmuszał do pracy w wikendy zawsze zapisywli kto chce przyjść a jak się niepodobało trzeba było się zwolnić wcześniej.Ja jestem zadowolona i też już niepracuje
zdjecie uzytkownika
roodney - 2014-02-16 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to jeśli koral uczciwie informuje, że to praca sezonowa i nie jest ona na czas nieokreślony, to chyba nie ma mieć o co pretensji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-20 15:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy ludzie nie wiecie co to praca jest jak się chce to się pracuje wszędzie. A tu macie złe zdanie o brygadziście bo jest bardzo w porządku
zdjecie uzytkownika
derk - 2014-02-20 20:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, to może napisz dla tych szukających pracy dlaczego ten brygadzista w Koral jest taki w porządku, bo nadal nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2014-02-26 12:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzą ludzie do pracy i nic nie potrafią a brygadzistka ich uczy a oni to w(usunięte przez administratora) maja. Jak by brygadzistka chciała to by ich zwolniła ale nie zrobi tego bo daje im szanse.
zdjecie uzytkownika
Poruszona - 2014-03-18 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistka uczy? Śmieszne jak już to inni pracownicy. Nie chce nikogo obrażać ale tam to sami kierownicy pracują... Jeden drugim by chciał rządzić. Poza tym to chyba kierownik zwalnia pracowników a nie brygadzistka(liderka).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-23 11:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są cztery LIDERKI i oni nie zwalniają ludzi tylko ich uczą wszystkiego
zdjecie uzytkownika
...l - 2014-03-29 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niewiem kto kogo uczy bo jak w grudniu pracowalam to uczyli mnie inni pracownicy bo liderki nie bylo. a co do kierownikow to faktycznie prawda. co jeden to lepszy...ah ten koral :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-19 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie, czy sa przyjęcia do pracy na hale do Koral? Atmosfera jest teraz ok, czy coś źle na nią wpływa?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-28 22:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje juz drugi rok nie powiwm ze jest lekko ale jakos da sie wytrzymac szkoda ze Moldavia tak sie panoszy i ma lepsza prace . Faceci co waza po okolo 80 - 90 kg stoja przy stole a ktos inny musi sie na robic za pieciu . Swojim kobieta pomagaja ale juz komus to masakra . Nie chodzi o to by okims zle mowic przyjechali zarobic ale chyba wszystkim kobieta nalezy sie szacunek . Co do brygadzistek sa wporzadku da sie wytrzymac . Ale kierownictowo powinno troche przemysles co by trzebalo zmienic
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-29 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-19 16:31:19]:
mi powiedzieli to tak a to tak i na drugi dzień już miałem wszystko umieć darcie się na pracowników było na porządku dziennym brygadzistki bezczelne szczególnie p Basia i brygadzistka obróbki p Ilona dwie największe aferzystki i osoby które robiły najwięcej błędów w czasie produkcji ale zawsze wszystko oczywiście zwalały na pracowników swoich traktowali łagodnie!!! a innych jak psów i taka jest prawda o tym waszym wspaniałym koralu a o czystości bhp i sanitarce nie wspomnę na nowej hali czystosc jako tako na starej to żenada gdzie tak napawde inspekcja pracy i sanepid ale co z tego ze przyjada jak w ten dzień wszystko jest robione na czacy i dzwonia z bramy ze sanepit czy weterynarz idzie
zdjecie uzytkownika
ja. - 2014-10-29 15:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj Gość aferzystką to może ty jesteś a te dwie osoby pilnowali całej produkcji żeby było wszystko zrobione a nie zganiali na pracowników. A po drugie nie pisz po imieniu bo tak to nieładnie trochę. I na czatach nikt nie stoi. Ty się przedstaw a potem pisz o kimś. Widocznie pracy się boisz a wszystko trzeba umieć a nie. I nie dawaj opini jak dużo nie wiesz. Gość
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-30 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 20:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lol to ty jestes
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-11-01 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-03 12:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę się obawiam pójścia tam do pracy na produkcję bo jestem malutką delikatną kobietką i jak każą mi udźwignąć tonową skrzynią to na samą myśl mi kręgosłup chrupnie... wiecie czy mogliby mnie przyjąć i dobrać mi prace co do moich warunków? nadrabiam za to bo jestem dość bystra i bardzo szybka w rękach
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-11-07 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x