Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "KORAL" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-23 11:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są cztery LIDERKI i oni nie zwalniają ludzi tylko ich uczą wszystkiego
zdjecie uzytkownika
...l - 2014-03-29 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niewiem kto kogo uczy bo jak w grudniu pracowalam to uczyli mnie inni pracownicy bo liderki nie bylo. a co do kierownikow to faktycznie prawda. co jeden to lepszy...ah ten koral :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-19 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie, czy sa przyjęcia do pracy na hale do Koral? Atmosfera jest teraz ok, czy coś źle na nią wpływa?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-28 22:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje juz drugi rok nie powiwm ze jest lekko ale jakos da sie wytrzymac szkoda ze Moldavia tak sie panoszy i ma lepsza prace . Faceci co waza po okolo 80 - 90 kg stoja przy stole a ktos inny musi sie na robic za pieciu . Swojim kobieta pomagaja ale juz komus to masakra . Nie chodzi o to by okims zle mowic przyjechali zarobic ale chyba wszystkim kobieta nalezy sie szacunek . Co do brygadzistek sa wporzadku da sie wytrzymac . Ale kierownictowo powinno troche przemysles co by trzebalo zmienic
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-29 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-19 16:31:19]:
mi powiedzieli to tak a to tak i na drugi dzień już miałem wszystko umieć darcie się na pracowników było na porządku dziennym brygadzistki bezczelne szczególnie p Basia i brygadzistka obróbki p Ilona dwie największe aferzystki i osoby które robiły najwięcej błędów w czasie produkcji ale zawsze wszystko oczywiście zwalały na pracowników swoich traktowali łagodnie!!! a innych jak psów i taka jest prawda o tym waszym wspaniałym koralu a o czystości bhp i sanitarce nie wspomnę na nowej hali czystosc jako tako na starej to żenada gdzie tak napawde inspekcja pracy i sanepid ale co z tego ze przyjada jak w ten dzień wszystko jest robione na czacy i dzwonia z bramy ze sanepit czy weterynarz idzie
zdjecie uzytkownika
ja. - 2014-10-29 15:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj Gość aferzystką to może ty jesteś a te dwie osoby pilnowali całej produkcji żeby było wszystko zrobione a nie zganiali na pracowników. A po drugie nie pisz po imieniu bo tak to nieładnie trochę. I na czatach nikt nie stoi. Ty się przedstaw a potem pisz o kimś. Widocznie pracy się boisz a wszystko trzeba umieć a nie. I nie dawaj opini jak dużo nie wiesz. Gość
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-30 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lol
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 20:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lol to ty jestes
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-11-01 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-03 12:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę się obawiam pójścia tam do pracy na produkcję bo jestem malutką delikatną kobietką i jak każą mi udźwignąć tonową skrzynią to na samą myśl mi kręgosłup chrupnie... wiecie czy mogliby mnie przyjąć i dobrać mi prace co do moich warunków? nadrabiam za to bo jestem dość bystra i bardzo szybka w rękach
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-11-07 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-12-17 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, w sumie trochę głupio mi tu pisać ale sam nie wiem. wiecie, sytuacje mam trudną, muszę się gdzieś zatrudnić bo na chleb niedlugo juz nie będzie ale martwi mnie to czy fizycznie dam radę... czy na tych halach jest fizczny wycisk? czy możen am oje szczęscie przestrzegają bhp racy dla wizycznych, jak to jest?
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2014-12-18 19:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-25 15:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...ludzie w porzadku tylko czasem trzeba znizyc sie do niektorych poziomu zeby sie dogadac....brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....
zdjecie uzytkownika
Fretkaa - 2015-02-14 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-01 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a slyszlem ze moldawia tam zadzi
niech spadaja do mołdawi z interesem polaków niema do pracy tak my wam znajdziemy spadac z tego kraju
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-06-22 23:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca podobala mi sie szkoda ze malo platna teraz nas zwolnili nie mamy za co zyc!!!! moldawianie wazniejsi nisz my polacy:(
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2015-06-22 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam fajnie mi sie pracowalo w koralu nie stety zwolnili nas:( nie mamy za co zyc . Moldawianie na pierwszym miejscu!!!
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-06-22 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich fajna praca tylko ludzie falszywi brygadzistka w pozo:) fajnie mi sie pracowalo szkoda ze wyzucono nas. Mogli lepiej placic:p
zdjecie uzytkownika
Malinka - 2015-07-13 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-06-22 23:06:03]:
Ja aplikuję nie jestem osobą fałszywą i nie oceniam innych. Chętnie poznaje nowych i staram się o ciepłe relacje z współpracowbnikami. A słowo fajna praca zachęca jak chyba żadne inne w tym temacie :) Zobaczymy jak mi pójdzie rozmowa kwalifikacyjna trzymajcie kciuki za mnie :) No nic powodzenia wszsytkim
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-19 22:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam paniom Basie i Krysie i wszystkie dziewczyny ja tam nie narzekam fajnie się pracowało jak bym mogła to bym tam wruciła do pracy
zdjecie uzytkownika
górak - 2015-09-06 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj atmosferę pracy. Co do wynagrodzenia i warunków na jakich się pracuje to bywało różnie… Niemniej jednak dało się przeżyć i na tym myślę , że można zakończyć proces narzekania na firmę Koral.
zdjecie uzytkownika
Nieważne - 2015-09-07 18:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koral masakra nie polecam nikomu a wszegolnosci magazynu liderki wyżej sraja ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają a wszegolnosci jedna pani uważa się za kierownicze a ...... Jest a tak po za tym by dało się wytrzymać gdyby było się kimś z rodziny ludzi mają za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-09-09 11:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli w koralu praca to masakra to ty chyba pierwszą robote miałaś w życiu z mojego doświadczenia to powiem ci praca spoko chętnie bym tam wróciła ale pracy na starej hali już nie ma.Śmieszne idż gdzie indziej na produkcje to zobaczysz co to praca pod ciągłą presją i szczekanie na ludzi to będziesz miała porównanie na kolanach wrócisz do korala.Pozdrowienia dla dziewczyn z techno fajnie się pracowało.
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-10-06 20:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@OLA, to może powie ktoś na jaki na jaki dział najlepiej się tam dostać, chyba że nie ma najlepszego bo czymat same negatyne opinie, to chyba jakies zniechęcanie, lepiej samemu się przekonać, fajna firma posiada wiele znanych marek produktów spożywczych, których sama używam i jestem zadowolona, posiadam doświdczenie w pracy na produkcji, jeżeli kogos poszukują to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Mintkaku - 2016-02-08 23:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie brygadzistki rządzą kierownikami, kierownicy nie mają swojego zdania.
Taka pani Brygadzistka, stara panna wredna zła i mściwa rządzi kierownikami, trzyma się swoich zasad które są idiotyczne.
Wszyscy się jej kłaniają, ma swoich pupilków których wpuszcza na hale godzinne przed pracą by mogły głupca udawać i zarobić sobie.
Dziwne że nikt nie widzi jak te panie ściemniają i chodzą sobie w prawo i lewo plotkując o wszystkich.
My pracownice jesteśmy pomiotani, po prostu wszyscy którzy się jej nie kłaniają są dla niej wrogami i knują w brew jej woli.
Nie pozwala pokazać nam że stać nas na więcej tylko zmiesza wszystkich z błotem.
Odnosi sie do innych wysokim tonem, tak wyzywa aż czasem płaczą koleżanki przerażone.
Gdy jej nie mam jest spokojnie, wszyscy odżywają.
Do niej nie można nic powiedzieć, biega do kierowników i przeżywa, nagada na ciebie i już po karierze jak byś była kryminalistką.
Nikt się nie postawi bo każdy się boi o prace a dzisiaj jest ciężko z pracą a bez pensji nie da się przeżyć.
Gdyby tej pani nie było w Koralu było by lepiej, atmosfera była by inna.
Ta kobieta wprowadza chaos, czemu każdy pisze że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no właśnie Pani Brygadzistka.
Słyszałam nie raz na porannym zebraniu jak się żaliła ze ludzie ją opisują w Internecie, co w tym dziwnego? Jak to prawda a przerażone pracownice nie wiedzą jak zaradzić, piszą o tym na forach myśląc że coś wskórają. Ale jak to wszędzie każdy ma nas gdzieś. Byle robić jak najwięcej, jak nie Ty to inna.
A Ruskich w zakładzie jest więcej niż naszych rodaków, polaka zwolnią a na to miejsce zatrudnią 4 Rusków. Nie rozumiem tego, obcokrajowiec jest traktowany jak jajko, lepiej a Polka jest wyzwana i wygnana do domu. Pewnie te paczki od ruskich (prezenty) są walutą, a kto ma więcej waluty to wiadomo lepiej żyje.
Już niedługo współpracę z naszą kochaną Panią Brygadzistą zakończę. Może mnie odnajdą i zwolnią ale prawdę Powiem, niech wiedzą inni.
Wybaczcie koleżanki pewnie znowu staniemy na zebraniu w przerażeniu i w stresie, ale proszę was wybaczcie. Lekka adrenalina na sam początek pracy.

Z pozdrowieniami dla brygadzistki.
zdjecie uzytkownika
pink - 2016-02-09 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderki tez wielkie księżniczki się zrobiły wychodzą jak chcą, siedzą na stołówce a innych pilnują na przerwie do minuty! z ryjem na nas a nie dawno te głupie chikeny z nami stały na liniach i gadały pierwsze na Krysie czy Basie a teraz brody maja brudne dupooolizy :ppp
operatorzy też chodzą gadają jedna na druga a tak koleżanki najlepsze.
zdjecie uzytkownika
lider - 2016-02-13 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie odniosę się do słów tutaj zamieszczonych, bo to BZDURY, lecz do osoby, która je pisała, ponieważ sama straciła swoją posadę, a mimo to próbuje oczerniać innych. Jesteś zadowolona z siebie, ale to nic, bo nie udało ci się nas zdenerwować. Spójrz w lustro i powiedz sobie "jestem THE BEST, bo dowaliłam KSIĘŻNICZKOM" ha ha. Piszę to w imieniu liderek, brygadzistki i operatorek, ponieważ nie zasłużyły na takie oszczerstwa. Jeszcze jedno, jak przyjdziesz do pracy, czy będziesz miała odwagę spojrzeć nam w oczy? Ponieważ z Twojej wypowiedzi w Internecie, gdzie jesteś względnie anonimowa wynika, że jesteś zwykłym tchórzem.
zdjecie uzytkownika
pracownik korala - 2016-02-13 14:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pink - 2016-02-09 10:12:03]:
Mintkaku, jeżeli jesteś taka odważna, to dlaczego nie podasz swoich danych osobowych? To, że oczernisz kogoś w Internecie pod pseudonimem pokazuje, że jesteś tylko tchórzem, który nie potrafi się przeciwstawić, jeżeli faktycznie jest tak źle, to chcąc coś osiągnąć, zmienić, nie zrobisz tego tutaj. Ludzka zazdrość, że komuś udało się zajść dalej niż Tobie, bo jesteś śmierdzącym leniem, nie zna granic. Dla kogoś takiego jak Ty KAŻDA praca będzie za ciężka, KAŻDY na wyższym stanowisku niż Twoje będzie złym człowiekiem, który chodzi sobie po hali nic nie robiąc, a Ty biednym, pokrzywdzonym szarym człowieczkiem. Tego nie zmienisz, tchórze i lenie nic nie osiągają, żeby coś w życiu osiągnąć, mieć pracę, z której jest człowiek zadowolony trzeba dać z siebie coś więcej, niż parę linijek obelg w Internetowym świecie. Nie dziw się, że Pan Prezes woli zwolić swojego - Polaka, skoro jest taki jak Ty, leniwy oraz zawistny, a woli zatrudnić Mołdawianina (nie Ruska, jak chcesz pisać "prawdę" radzę najpierw chociąż cząstkowo rozeznać się w temacie), skoro oni nie chodzą, nie narzekają, tylko pracują jak uczciwi ludzie. Nie ma co się dziwić także Pani Brygadzistce - jeżeli ktoś ma gdzieś pracę, przychodzi się poszwędać, to zasługuje na zwrócenie uwagi oraz ustawienie do pionu, bo to praca, a nie przedszkole; natomiast jeżeli jej zdanie nie ma dla was - leni znaczenia, to interwencję musi podjąć ktoś wyżej postawiony.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-14 15:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli koleżanka chce robić karierę to tylko marnuje się w Koralu idź do HOOLYWOD na czerwony dywan.Spójrz p.Basi w oczy i jej to powiedz a nie oczerniasz bezpodstawnie.Pracuję tam już parę lat i jak w każdym zakładzie jest różnie ale nigdy nie zniżyłam się do twojego poziomu.Jak dla mnie jesteś fałszywa a skoro piszesz,że niedługo odchodzisz to życzę Ci świetlanej kariery jako celebrytka może sobaczę Cię na szklanym ekranie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-15 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę poinformować koleżankę(karierowiczkę),że p.Basia zgłosiła na policji twoje wpisy. Teraz Ty będziesz w ciągłym stresie ,kiedy dopadnie Cię ręka sprawiedliwości.Zobaczymy jaka będziesz HARDA.W końcu dowiemy się kto pisze takie obelgi i już nie będziesz anonimowa.Zobaczymy czy spojrzysz p.Basi w oczy. Życzę OWOCNEJ kariery jakakolwiek miała by to być
zdjecie uzytkownika
johnny - 2016-02-17 08:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie prostaczki :) coś pięknego :D taa na bank, policja nawet nie przyjeła zgloszenia :D takze luzna guma
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-20 21:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johnny - 2016-02-17 08:46:34]:
No nie wiem czy aż tak luźna. Policja przyjmuje takie zgłoszenia i bez problemu znajduje autorów tych wszystkich internetowych obelg. Ktoś tu chyba nie jest odpowiednio poinformowany.
zdjecie uzytkownika
My Słowianie - 2016-02-21 07:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wolność słowa ( przykład z życia...wielu polityków jest wyśmiewanych przez innych w mediach, a zwłaszcza już w kabaretach sobie robią jaja) takie strony są po to by pisać o pracy, co na wątrobie leży a że niektórzy piszą wszystko to zależny od ich psychiki. Jak dojdzie do sprawy to najpierw zrobią wywiad w pracy na temat ofiary, czy oskarżenia są prawdziwe czy nie. Wezmą kilka osób i popytają. Będą chcieli wiedzieć jak wygląda sytuacja w oczach pracownika. Jeśli kilka osób potwierdzi lub przestawi swoją wersje niekorzystną na rzecz ofiary dojdzie wtedy do kontroli inspekcji pracy. Nie straszę, ale w tedy ofiara może zostać oskarżona o mobbing w pracy czy coś :)... Sami nie piszcie bo ta osoba może również wasz oskarżyć o to że ją oczerniacie. To działa w obie strony.

Pisać pozytywnie!!!! :)
W Koralu jest Za-je-bi-ście :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-23 00:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie P.B krzykliwa o wszystko pretensje szkoda slo... do lizusow i nie robow usmiechnieta a do tych co ciezko pracowali to pretensje krzyk taka prawda. Liderzy w porzo tylko jedna pani lider AUR nic nie robila bo raczki by po brudzila wyslugiwac sie kims tylko tacki sie liczyly ile kto zrobi taka prawda wielka dama
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-02-23 01:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam P Krysia powinna byc brygadzistka jest fajna mila;] zawsze potrafila wysluchac do radzic fajna babka,czasem zdenerwowna i krzykliwa ale to nic fajna z niej kobieta :):) pozdro krysiu:)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-02-23 01:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Basia powinna opanowac swoje emocje bo krzykiem nic nie zrobi:P a ten zakaz palenia to tez z pani winy gdzie mamy palic dyrektor pozwolil a pani co zakaz zakaz!!!! Bo zwolnie.Krysiu startuj na brygadzistke:) bedzie lepiej pozdro krysiu:)
zdjecie uzytkownika
Patryś - 2016-02-23 09:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy (usunięte przez administratora). Pani Basia jest wporzadku brygadzistką.w pracy jest czasem ciężko, ale da sie wytrzymać.
Ps. Pozdrowienia dla Diabła i Jarusia najlepszych ciach w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
liderka - 2016-02-24 09:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy jest sztaplarkowy z szarego. Bezczelny cham i prostak. Bez szacunku odnosi sie do osób na wyższym stanowisku. Powinni go zwolnic.
zdjecie uzytkownika
Szczerość - 2016-02-24 14:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby Ci ludzie co tak plotkują bardziej skupili się na pracy a nie na innych to byli by szczęśliwsi bo tak po opiniach to jesteście strasznie żałośni.
zdjecie uzytkownika
Szczerość - 2016-02-24 14:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A liderka AUR jest super , ma lepsze i gorsze dni jednak jak coś potrzeba to można na nią liczyć. Niech każdy robi co do niego należy a będzie się pracować lepiej. Jesteś wpożo AUR.
zdjecie uzytkownika
misiak - 2016-02-24 14:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytając te opinie stwierdzam, że pracujecie w jednym zakładzie a skaczecie sobie do gardeł a szczeblem jesteście tacy sami...gdzie jest szacunek do siebie i życzliwy stosunek tam lepiej by się pracowało...
zdjecie uzytkownika
ręka sprawiedliwości - 2016-02-25 16:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pink. Liderki to nie ksiezniczki. Jedyna księżniczka w tym zakladzie stoi wyzej niz liderki i nizej niz brygadzistka. To ona robi zament a potem brygadzistka za to obrywa.
zdjecie uzytkownika
EMBE - 2016-03-08 02:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak wszędzie różni dobrzy i nie ale w sumie super
zdjecie uzytkownika
janinka - 2016-03-31 08:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od reazu uprzedzając tematu, tutaj chodzi o koral zajmujący się rybami a nie lodami, gdyby ktoś chciał wyskoczyć z jakimś nieprzemyślanym komentarzem, pozdro
zdjecie uzytkownika
kryska - 2016-04-02 10:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janinka haha, faktycznie czasami widzę takie zabawne pomyłki. A czy firma Koral zajmująca się lodami poszukuje właśnie jakiś pracowników? Niestety żadna oferta nie wpadła mi w oko :(
zdjecie uzytkownika
kasa - 2016-04-04 10:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ej słuchajcie, wydaje mi się że @janinka pomyliła się. Wyraźnie jest zazanczone że to PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI LODÓW KORAL :) szukają przedstawiciela handlowego
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-04-06 10:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma produkująca lody poszukuje przedstawiciela handlowego kryska , zatrudniają na podstawie umowy o pracę i oczywiście dostaniesz narzędzia do pracy czyli samochód i telefon służbowy.
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-04-20 09:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba sie w koralu to do gemalto tam jest dopiero śmietanka towarzyska

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie "KORAL" Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert