Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "KORAL" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik koral - 2013-02-08 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]A ty basia naucz się pisać a potem oceniaj ludzi co ty masz do tych kierowniczek są w porządku a jak ty pracowałaś w KORALU to widocznie nie nadajesz się do tej pracy
zdjecie uzytkownika
Anm - 2013-02-19 14:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdety piszecie i nie wiecie co to jest praca i co to jest [usunięte przez administratora]. Pracowałam za dawnego własciciela i pracowałam w zeszłym roku róznica jest ogromna .Teraz to jest niebo i nie zgodze sie z tym co piszecie , traktując prace jak zabawę i ściemniając miejsca w rzadnej pracy się nie znajdzie .Swoje trzeba zrobic i jest OK. A czasy za komuny sie skonczyły że "Sie stoi czy sie leży płaca sie nalezy". Popieram kierownictwo i niech leserów i nieudaczników tempią tylko tacy psują opinie nikt inny:)))

SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM , W TWARZ NIE DOSTAJE SIĘ ZA DARMO .
zdjecie uzytkownika
lalala - 2013-02-20 17:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
an to ty psujesz opinie sobie pisząc żadna przez rz. w tej firmie ludzi traktują po chamsku. człowiek się dla niech w ogóle nie liczy.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-03-05 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma przyjmuje Ukrainki a zwalnia Polaków skandal co tam sie dzeje.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-04-05 22:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu opawiadacie że co ?? Dobrze wam sie tak pracuje na zawołanie?? raz robisz raz nie robisz. 90% z was powraca bo palec w[usunięte przez administratora] trzyma prosto swojej brygadzistce, bo jak nie to won . tu piszecie ze fajnie że [usunięte przez administratora] a po hali gadacie co innego 2 licowe pierdoły. a ta co napisała że dobrze sie zarabia to w ogóle fajna jest - bo smiech na sali . to lepie idź do dyr.zarz. i zapytaj sie ile dawał tym w Kukini za to samo co ty robisz to zobaczysz czy dobrze zarabiasz !!! bo tak naprawde to wszystkie jesteśmy [usunięte przez administratora] a przydupasy nie .... . ale prawda jest taka że zadna z nas sie nie odezwie bo chce tą złotówkę na chlebek . SZKODA TYLKO ZE PAN [usunięte przez administratora] NIE WIDZI LUB NIE CHCE TEGO WIDZIEĆ CO WYRABIA NASZ PAN [usunięte przez administratora] Bo już nie raz, się nie sprawdził a teraz powtórka z rozrywki.....
Słowa nasze Szefa na Św. jestem za żeby nagradzać za cięzką prace. ODP NASZA: SZKODA ŻE TO TYLKO SŁOWA bo jak na razie to jesteśmy tylko i wyłącznie karani [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-04-08 19:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
zdjecie uzytkownika
marcin05123 - 2013-04-25 19:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracowników ;)
Ja jestem zainteresowany ta praca moze mi powiecie jak sie tam dostac moze kto mnie wkrecil by albo powiedzial czy sa przyjęcia bo nie wiem co zrobic mam złożyc podanie i czekac czy sa inne jakies sposoby ???
z gory dziekuje pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podbijam ! ja równiez jestem zainteresowana, i interesuje mnie jak najlepiej aplikować by się dostać. No i jak wygląda proces rekrytacji prosze o parę słów ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-03 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieznajoma - 2013-04-08 19:17:39

jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
właśnie tam się nawet najniższej krajowej nie wyciąga ludzie to psy dyspozycja najlepiej 24 na dobę obieg informacji zerowy pracownik sam się powinien domyśleć co szefostwo myśli a ludzie pracują bo wyjścia nie maja a 60% jakby miała gdzie to by uciekła
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 10:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto może mi powiedzieć czy warto jest rozpoczynać pracę w firmie koral? jakie warunki pracy proponują nowym pracownikom?
zdjecie uzytkownika
mroziak - 2013-10-04 16:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Polecam tą pracę eskimosom jest tam mrożnie,przewiewnie i ekstremalnie.Zarobki są mega niskie bo już niżej zarobić się nie da a umowy agencyjne pierwsza na 6 dni druga na aż 14 dni czyli prawdziwa śmieciówka,pracownicy podobni do zombi po pracy swojej i nadgodziny plus praca w sobotę i w niedzielę daje takiego kopa do życia że tylko sznura szukać aby sobie po pracy ulżyć.Ogólnie praca wspaniała ja jestem tak zadowolony że z pierwszym dniem pracy szukam dalej innej pracy.Pracować w tym zakładzie najlepiej od świtu do zmierzchu a i pracownika docenią.........polecam.Eskimos
zdjecie uzytkownika
linkin - 2013-12-11 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kazdemu kto myśli rozsądnie polecam szukać normalnej pracy dla ludzi bo w koralówku nie znajdziecie takiej.. Tam ludzie są traktowani jak tania siła robocza zarabiasz tyle ze wystarczy na cukierki dla dzieci atmosfera fatalna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem tam ponad dwa lata jest coraz gorzej juz nie wytrzymałem. Pozdrawiam LiNkIn
zdjecie uzytkownika
N - 2014-01-03 16:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem tego samego zdania co LiNkln. Poprostu tania sila robocza zarobki male atmosfera fatalna i nigdy nie ma nadzoru na hali!!!!poprostu szok trzeba bylo latac do biora zeby ktos laskawie na chale przyszedl. Tak nie zajda daleko.szkoda ze nikt tego nie widzi..pozdrawiam tych co dalej sie mecza. N.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona :( - 2014-01-12 15:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koral to praca dla ludzi o mocnych nerwach... (usunięte przez administratora). Ten kto pisze że atmosfera jest wspaniała niech sie puknie w głowe na początku zawsze tak jest a potem wszyscy pokazują prawdziwe oblicze. Wiem to bo tam pracowałam... Jak siedzi się w biurze i nic nie robi to może jest i fajnie. Dziwie się że nikt tego nie widzi tylko tych co ciężko pracują to potrafią się czepiać!!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koszmar - 2014-01-14 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,w tym koralu pracowalam nie dawno i jest to poprostu koszmar!!! nikomu nie polecam tego miejsca. ciagly mobing obrazanie pracownikow za plecami przez panie brygadzistki ktore pare razy dziennie laskawie pokaza sie na chali zakreza sie i znowu ich niema .zmuszanie do pracy w weekendy to jakies hore tez jest . dziwi mnie ze nikt nie chce pomuc zwyklym pracownikom ktozy musza tam sie meczyc
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-01-16 22:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto zatrudnia się na zlecenie musi się liczyć z tym że prędzej czy póżniej zostanie zwolniony.To praca sezonowa i każdy był informowany o tym.Teraz wielkie żale bo zwolnili i głupoty wypisujecie pozatym kto kogo zmuszał do pracy w wikendy zawsze zapisywli kto chce przyjść a jak się niepodobało trzeba było się zwolnić wcześniej.Ja jestem zadowolona i też już niepracuje
zdjecie uzytkownika
roodney - 2014-02-16 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to jeśli koral uczciwie informuje, że to praca sezonowa i nie jest ona na czas nieokreślony, to chyba nie ma mieć o co pretensji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-20 15:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy ludzie nie wiecie co to praca jest jak się chce to się pracuje wszędzie. A tu macie złe zdanie o brygadziście bo jest bardzo w porządku
zdjecie uzytkownika
derk - 2014-02-20 20:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik, to może napisz dla tych szukających pracy dlaczego ten brygadzista w Koral jest taki w porządku, bo nadal nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2014-02-26 12:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzą ludzie do pracy i nic nie potrafią a brygadzistka ich uczy a oni to w(usunięte przez administratora) maja. Jak by brygadzistka chciała to by ich zwolniła ale nie zrobi tego bo daje im szanse.
zdjecie uzytkownika
Poruszona - 2014-03-18 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistka uczy? Śmieszne jak już to inni pracownicy. Nie chce nikogo obrażać ale tam to sami kierownicy pracują... Jeden drugim by chciał rządzić. Poza tym to chyba kierownik zwalnia pracowników a nie brygadzistka(liderka).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-23 11:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są cztery LIDERKI i oni nie zwalniają ludzi tylko ich uczą wszystkiego
zdjecie uzytkownika
...l - 2014-03-29 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niewiem kto kogo uczy bo jak w grudniu pracowalam to uczyli mnie inni pracownicy bo liderki nie bylo. a co do kierownikow to faktycznie prawda. co jeden to lepszy...ah ten koral :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-19 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie, czy sa przyjęcia do pracy na hale do Koral? Atmosfera jest teraz ok, czy coś źle na nią wpływa?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-28 22:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje juz drugi rok nie powiwm ze jest lekko ale jakos da sie wytrzymac szkoda ze Moldavia tak sie panoszy i ma lepsza prace . Faceci co waza po okolo 80 - 90 kg stoja przy stole a ktos inny musi sie na robic za pieciu . Swojim kobieta pomagaja ale juz komus to masakra . Nie chodzi o to by okims zle mowic przyjechali zarobic ale chyba wszystkim kobieta nalezy sie szacunek . Co do brygadzistek sa wporzadku da sie wytrzymac . Ale kierownictowo powinno troche przemysles co by trzebalo zmienic
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-29 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-19 16:31:19]:
mi powiedzieli to tak a to tak i na drugi dzień już miałem wszystko umieć darcie się na pracowników było na porządku dziennym brygadzistki bezczelne szczególnie p Basia i brygadzistka obróbki p Ilona dwie największe aferzystki i osoby które robiły najwięcej błędów w czasie produkcji ale zawsze wszystko oczywiście zwalały na pracowników swoich traktowali łagodnie!!! a innych jak psów i taka jest prawda o tym waszym wspaniałym koralu a o czystości bhp i sanitarce nie wspomnę na nowej hali czystosc jako tako na starej to żenada gdzie tak napawde inspekcja pracy i sanepid ale co z tego ze przyjada jak w ten dzień wszystko jest robione na czacy i dzwonia z bramy ze sanepit czy weterynarz idzie
zdjecie uzytkownika
ja. - 2014-10-29 15:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj Gość aferzystką to może ty jesteś a te dwie osoby pilnowali całej produkcji żeby było wszystko zrobione a nie zganiali na pracowników. A po drugie nie pisz po imieniu bo tak to nieładnie trochę. I na czatach nikt nie stoi. Ty się przedstaw a potem pisz o kimś. Widocznie pracy się boisz a wszystko trzeba umieć a nie. I nie dawaj opini jak dużo nie wiesz. Gość
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-30 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lol
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-31 20:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lol to ty jestes
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-11-01 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-11-03 12:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę się obawiam pójścia tam do pracy na produkcję bo jestem malutką delikatną kobietką i jak każą mi udźwignąć tonową skrzynią to na samą myśl mi kręgosłup chrupnie... wiecie czy mogliby mnie przyjąć i dobrać mi prace co do moich warunków? nadrabiam za to bo jestem dość bystra i bardzo szybka w rękach
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-11-07 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-12-17 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, w sumie trochę głupio mi tu pisać ale sam nie wiem. wiecie, sytuacje mam trudną, muszę się gdzieś zatrudnić bo na chleb niedlugo juz nie będzie ale martwi mnie to czy fizycznie dam radę... czy na tych halach jest fizczny wycisk? czy możen am oje szczęscie przestrzegają bhp racy dla wizycznych, jak to jest?
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2014-12-18 19:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-25 15:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...ludzie w porzadku tylko czasem trzeba znizyc sie do niektorych poziomu zeby sie dogadac....brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....
zdjecie uzytkownika
Fretkaa - 2015-02-14 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-05-01 20:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a slyszlem ze moldawia tam zadzi
niech spadaja do mołdawi z interesem polaków niema do pracy tak my wam znajdziemy spadac z tego kraju
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-06-22 23:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca podobala mi sie szkoda ze malo platna teraz nas zwolnili nie mamy za co zyc!!!! moldawianie wazniejsi nisz my polacy:(
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2015-06-22 23:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam fajnie mi sie pracowalo w koralu nie stety zwolnili nas:( nie mamy za co zyc . Moldawianie na pierwszym miejscu!!!
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-06-22 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich fajna praca tylko ludzie falszywi brygadzistka w pozo:) fajnie mi sie pracowalo szkoda ze wyzucono nas. Mogli lepiej placic:p
zdjecie uzytkownika
Malinka - 2015-07-13 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-06-22 23:06:03]:
Ja aplikuję nie jestem osobą fałszywą i nie oceniam innych. Chętnie poznaje nowych i staram się o ciepłe relacje z współpracowbnikami. A słowo fajna praca zachęca jak chyba żadne inne w tym temacie :) Zobaczymy jak mi pójdzie rozmowa kwalifikacyjna trzymajcie kciuki za mnie :) No nic powodzenia wszsytkim
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-07-19 22:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam paniom Basie i Krysie i wszystkie dziewczyny ja tam nie narzekam fajnie się pracowało jak bym mogła to bym tam wruciła do pracy
zdjecie uzytkownika
górak - 2015-09-06 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele negatywnych opinii słyszałem o tej firmie ostatnimi czasy. Pracownicy chwalili przede wszystkim tutaj atmosferę pracy. Co do wynagrodzenia i warunków na jakich się pracuje to bywało różnie… Niemniej jednak dało się przeżyć i na tym myślę , że można zakończyć proces narzekania na firmę Koral.
zdjecie uzytkownika
Nieważne - 2015-09-07 18:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koral masakra nie polecam nikomu a wszegolnosci magazynu liderki wyżej sraja ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają a wszegolnosci jedna pani uważa się za kierownicze a ...... Jest a tak po za tym by dało się wytrzymać gdyby było się kimś z rodziny ludzi mają za nic tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-09-09 11:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli w koralu praca to masakra to ty chyba pierwszą robote miałaś w życiu z mojego doświadczenia to powiem ci praca spoko chętnie bym tam wróciła ale pracy na starej hali już nie ma.Śmieszne idż gdzie indziej na produkcje to zobaczysz co to praca pod ciągłą presją i szczekanie na ludzi to będziesz miała porównanie na kolanach wrócisz do korala.Pozdrowienia dla dziewczyn z techno fajnie się pracowało.
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-10-06 20:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@OLA, to może powie ktoś na jaki na jaki dział najlepiej się tam dostać, chyba że nie ma najlepszego bo czymat same negatyne opinie, to chyba jakies zniechęcanie, lepiej samemu się przekonać, fajna firma posiada wiele znanych marek produktów spożywczych, których sama używam i jestem zadowolona, posiadam doświdczenie w pracy na produkcji, jeżeli kogos poszukują to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Mintkaku - 2016-02-08 23:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie brygadzistki rządzą kierownikami, kierownicy nie mają swojego zdania.
Taka pani Brygadzistka, stara panna wredna zła i mściwa rządzi kierownikami, trzyma się swoich zasad które są idiotyczne.
Wszyscy się jej kłaniają, ma swoich pupilków których wpuszcza na hale godzinne przed pracą by mogły głupca udawać i zarobić sobie.
Dziwne że nikt nie widzi jak te panie ściemniają i chodzą sobie w prawo i lewo plotkując o wszystkich.
My pracownice jesteśmy pomiotani, po prostu wszyscy którzy się jej nie kłaniają są dla niej wrogami i knują w brew jej woli.
Nie pozwala pokazać nam że stać nas na więcej tylko zmiesza wszystkich z błotem.
Odnosi sie do innych wysokim tonem, tak wyzywa aż czasem płaczą koleżanki przerażone.
Gdy jej nie mam jest spokojnie, wszyscy odżywają.
Do niej nie można nic powiedzieć, biega do kierowników i przeżywa, nagada na ciebie i już po karierze jak byś była kryminalistką.
Nikt się nie postawi bo każdy się boi o prace a dzisiaj jest ciężko z pracą a bez pensji nie da się przeżyć.
Gdyby tej pani nie było w Koralu było by lepiej, atmosfera była by inna.
Ta kobieta wprowadza chaos, czemu każdy pisze że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no właśnie Pani Brygadzistka.
Słyszałam nie raz na porannym zebraniu jak się żaliła ze ludzie ją opisują w Internecie, co w tym dziwnego? Jak to prawda a przerażone pracownice nie wiedzą jak zaradzić, piszą o tym na forach myśląc że coś wskórają. Ale jak to wszędzie każdy ma nas gdzieś. Byle robić jak najwięcej, jak nie Ty to inna.
A Ruskich w zakładzie jest więcej niż naszych rodaków, polaka zwolnią a na to miejsce zatrudnią 4 Rusków. Nie rozumiem tego, obcokrajowiec jest traktowany jak jajko, lepiej a Polka jest wyzwana i wygnana do domu. Pewnie te paczki od ruskich (prezenty) są walutą, a kto ma więcej waluty to wiadomo lepiej żyje.
Już niedługo współpracę z naszą kochaną Panią Brygadzistą zakończę. Może mnie odnajdą i zwolnią ale prawdę Powiem, niech wiedzą inni.
Wybaczcie koleżanki pewnie znowu staniemy na zebraniu w przerażeniu i w stresie, ale proszę was wybaczcie. Lekka adrenalina na sam początek pracy.

Z pozdrowieniami dla brygadzistki.
zdjecie uzytkownika
pink - 2016-02-09 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderki tez wielkie księżniczki się zrobiły wychodzą jak chcą, siedzą na stołówce a innych pilnują na przerwie do minuty! z ryjem na nas a nie dawno te głupie chikeny z nami stały na liniach i gadały pierwsze na Krysie czy Basie a teraz brody maja brudne dupooolizy :ppp
operatorzy też chodzą gadają jedna na druga a tak koleżanki najlepsze.
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwww.koral - 2016-02-13 00:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pink - 2016-02-09 10:12:03]:
m0że kiedyś też dupę lizałaś!!!!!nie oczerniaj pani Basi najlepsza kobieta na świecie!!!!głup0ty piszesz,aż w głowie się nie mieści.Zastanów się co piszesz.Liderki takie złe-oszustwo!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie "KORAL" Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert