Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie "KORAL" Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik koral - 2013-02-08 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]A ty basia naucz się pisać a potem oceniaj ludzi co ty masz do tych kierowniczek są w porządku a jak ty pracowałaś w KORALU to widocznie nie nadajesz się do tej pracy
zdjecie uzytkownika
Anm - 2013-02-19 14:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdety piszecie i nie wiecie co to jest praca i co to jest [usunięte przez administratora]. Pracowałam za dawnego własciciela i pracowałam w zeszłym roku róznica jest ogromna .Teraz to jest niebo i nie zgodze sie z tym co piszecie , traktując prace jak zabawę i ściemniając miejsca w rzadnej pracy się nie znajdzie .Swoje trzeba zrobic i jest OK. A czasy za komuny sie skonczyły że "Sie stoi czy sie leży płaca sie nalezy". Popieram kierownictwo i niech leserów i nieudaczników tempią tylko tacy psują opinie nikt inny:)))

SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM , W TWARZ NIE DOSTAJE SIĘ ZA DARMO .
zdjecie uzytkownika
lalala - 2013-02-20 17:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
an to ty psujesz opinie sobie pisząc żadna przez rz. w tej firmie ludzi traktują po chamsku. człowiek się dla niech w ogóle nie liczy.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-03-05 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma przyjmuje Ukrainki a zwalnia Polaków skandal co tam sie dzeje.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-04-05 22:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tu opawiadacie że co ?? Dobrze wam sie tak pracuje na zawołanie?? raz robisz raz nie robisz. 90% z was powraca bo palec w[usunięte przez administratora] trzyma prosto swojej brygadzistce, bo jak nie to won . tu piszecie ze fajnie że [usunięte przez administratora] a po hali gadacie co innego 2 licowe pierdoły. a ta co napisała że dobrze sie zarabia to w ogóle fajna jest - bo smiech na sali . to lepie idź do dyr.zarz. i zapytaj sie ile dawał tym w Kukini za to samo co ty robisz to zobaczysz czy dobrze zarabiasz !!! bo tak naprawde to wszystkie jesteśmy [usunięte przez administratora] a przydupasy nie .... . ale prawda jest taka że zadna z nas sie nie odezwie bo chce tą złotówkę na chlebek . SZKODA TYLKO ZE PAN [usunięte przez administratora] NIE WIDZI LUB NIE CHCE TEGO WIDZIEĆ CO WYRABIA NASZ PAN [usunięte przez administratora] Bo już nie raz, się nie sprawdził a teraz powtórka z rozrywki.....
Słowa nasze Szefa na Św. jestem za żeby nagradzać za cięzką prace. ODP NASZA: SZKODA ŻE TO TYLKO SŁOWA bo jak na razie to jesteśmy tylko i wyłącznie karani [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-04-08 19:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
zdjecie uzytkownika
marcin05123 - 2013-04-25 19:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracowników ;)
Ja jestem zainteresowany ta praca moze mi powiecie jak sie tam dostac moze kto mnie wkrecil by albo powiedzial czy sa przyjęcia bo nie wiem co zrobic mam złożyc podanie i czekac czy sa inne jakies sposoby ???
z gory dziekuje pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 21:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podbijam ! ja równiez jestem zainteresowana, i interesuje mnie jak najlepiej aplikować by się dostać. No i jak wygląda proces rekrytacji prosze o parę słów ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-03 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajoma - 2013-04-08 19:17:39

jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
właśnie tam się nawet najniższej krajowej nie wyciąga ludzie to psy dyspozycja najlepiej 24 na dobę obieg informacji zerowy pracownik sam się powinien domyśleć co szefostwo myśli a ludzie pracują bo wyjścia nie maja a 60% jakby miała gdzie to by uciekła
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 10:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kto może mi powiedzieć czy warto jest rozpoczynać pracę w firmie koral? jakie warunki pracy proponują nowym pracownikom?
zdjecie uzytkownika
mroziak - 2013-10-04 16:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Polecam tą pracę eskimosom jest tam mrożnie,przewiewnie i ekstremalnie.Zarobki są mega niskie bo już niżej zarobić się nie da a umowy agencyjne pierwsza na 6 dni druga na aż 14 dni czyli prawdziwa śmieciówka,pracownicy podobni do zombi po pracy swojej i nadgodziny plus praca w sobotę i w niedzielę daje takiego kopa do życia że tylko sznura szukać aby sobie po pracy ulżyć.Ogólnie praca wspaniała ja jestem tak zadowolony że z pierwszym dniem pracy szukam dalej innej pracy.Pracować w tym zakładzie najlepiej od świtu do zmierzchu a i pracownika docenią.........polecam.Eskimos
zdjecie uzytkownika
linkin - 2013-12-11 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdemu kto myśli rozsądnie polecam szukać normalnej pracy dla ludzi bo w koralówku nie znajdziecie takiej.. Tam ludzie są traktowani jak tania siła robocza zarabiasz tyle ze wystarczy na cukierki dla dzieci atmosfera fatalna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem tam ponad dwa lata jest coraz gorzej juz nie wytrzymałem. Pozdrawiam LiNkIn
zdjecie uzytkownika
N - 2014-01-03 16:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem tego samego zdania co LiNkln. Poprostu tania sila robocza zarobki male atmosfera fatalna i nigdy nie ma nadzoru na hali!!!!poprostu szok trzeba bylo latac do biora zeby ktos laskawie na chale przyszedl. Tak nie zajda daleko.szkoda ze nikt tego nie widzi..pozdrawiam tych co dalej sie mecza. N.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona :( - 2014-01-12 15:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koral to praca dla ludzi o mocnych nerwach... (usunięte przez administratora). Ten kto pisze że atmosfera jest wspaniała niech sie puknie w głowe na początku zawsze tak jest a potem wszyscy pokazują prawdziwe oblicze. Wiem to bo tam pracowałam... Jak siedzi się w biurze i nic nie robi to może jest i fajnie. Dziwie się że nikt tego nie widzi tylko tych co ciężko pracują to potrafią się czepiać!!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koszmar - 2014-01-14 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,w tym koralu pracowalam nie dawno i jest to poprostu koszmar!!! nikomu nie polecam tego miejsca. ciagly mobing obrazanie pracownikow za plecami przez panie brygadzistki ktore pare razy dziennie laskawie pokaza sie na chali zakreza sie i znowu ich niema .zmuszanie do pracy w weekendy to jakies hore tez jest . dziwi mnie ze nikt nie chce pomuc zwyklym pracownikom ktozy musza tam sie meczyc
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-01-16 22:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto zatrudnia się na zlecenie musi się liczyć z tym że prędzej czy póżniej zostanie zwolniony.To praca sezonowa i każdy był informowany o tym.Teraz wielkie żale bo zwolnili i głupoty wypisujecie pozatym kto kogo zmuszał do pracy w wikendy zawsze zapisywli kto chce przyjść a jak się niepodobało trzeba było się zwolnić wcześniej.Ja jestem zadowolona i też już niepracuje
zdjecie uzytkownika
roodney - 2014-02-16 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli koral uczciwie informuje, że to praca sezonowa i nie jest ona na czas nieokreślony, to chyba nie ma mieć o co pretensji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-20 15:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy ludzie nie wiecie co to praca jest jak się chce to się pracuje wszędzie. A tu macie złe zdanie o brygadziście bo jest bardzo w porządku
zdjecie uzytkownika
derk - 2014-02-20 20:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, to może napisz dla tych szukających pracy dlaczego ten brygadzista w Koral jest taki w porządku, bo nadal nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2014-02-26 12:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzą ludzie do pracy i nic nie potrafią a brygadzistka ich uczy a oni to w(usunięte przez administratora) maja. Jak by brygadzistka chciała to by ich zwolniła ale nie zrobi tego bo daje im szanse.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Tczew
(pomorskie)
KORAL S.A.dynamicznie rozwijająca się Spółka, należąca do Grupy Kapitałowej GRAAL - lidera w branży przetwórstwa rybnego,  poszukuje kandydatów na pracowników na stanowiskoSpecjalista ds. Technologii i Kontroli Jakości Miejsce pracy: Tczew Region: pomorskieOpis stanowiska:wspieranie procesów produkcji w zakresie kontroli jakości oraz technologii produkcji, nadzorowanie procesów produkcyjnych,udział we wdrażaniu nowych rozwiązań technologicznych,
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Poruszona - 2014-03-18 23:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka uczy? Śmieszne jak już to inni pracownicy. Nie chce nikogo obrażać ale tam to sami kierownicy pracują... Jeden drugim by chciał rządzić. Poza tym to chyba kierownik zwalnia pracowników a nie brygadzistka(liderka).
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-23 11:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są cztery LIDERKI i oni nie zwalniają ludzi tylko ich uczą wszystkiego
zdjecie uzytkownika
...l - 2014-03-29 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niewiem kto kogo uczy bo jak w grudniu pracowalam to uczyli mnie inni pracownicy bo liderki nie bylo. a co do kierownikow to faktycznie prawda. co jeden to lepszy...ah ten koral :) pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-19 16:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-19 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie, czy sa przyjęcia do pracy na hale do Koral? Atmosfera jest teraz ok, czy coś źle na nią wpływa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x