logo

"KORAL" Sp. z o.o.

Tczew

Opinie o "KORAL" Sp. z o.o.

pracownik map 2013-02-07 15:24
WItam co wy tu ludzie piszecie jak Nie nadajcie sie nawet do lekkich prac praca w koralu jest super atmosfera również nie ma żadnego [usunięte przez administratora] ja pracuje parę miesięcy i Nie zmieniła bym tej pracy a ten kto sie Nie. Nadaje bo nawet Nie potrafi dobrze ryby ulozyc to na odśniezanie śniegu. Gidzie!
pracownik koral 2013-02-08 16:52
Zgadzam się wcale nie jest ciężko.Płacą dobrze atmosfera super,a piszecie takie głupoty na temat KORALU że głowa boli najwidoczniej te osoby co to piszą to nie wiedzą jak jest naprawdę a po za tym jak się nie chciało pracować w tej firmie to przynajmniej nie psujcie opinii innym zwłaszcza dyrekcji i kierowniczką bo co do tych pań to są bardzo miłe i sympatyczne;]]]]A ty basia naucz się pisać a potem oceniaj ludzi co ty masz do tych kierowniczek są w porządku a jak ty pracowałaś w KORALU to widocznie nie nadajesz się do tej pracy
1
Anm 2013-02-19 14:53
Bzdety piszecie i nie wiecie co to jest praca i co to jest [usunięte przez administratora]. Pracowałam za dawnego własciciela i pracowałam w zeszłym roku róznica jest ogromna .Teraz to jest niebo i nie zgodze sie z tym co piszecie , traktując prace jak zabawę i ściemniając miejsca w rzadnej pracy się nie znajdzie .Swoje trzeba zrobic i jest OK. A czasy za komuny sie skonczyły że "Sie stoi czy sie leży płaca sie nalezy". Popieram kierownictwo i niech leserów i nieudaczników tempią tylko tacy psują opinie nikt inny:)))

SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM , W TWARZ NIE DOSTAJE SIĘ ZA DARMO .
nieznajoma 2013-04-08 19:17
jak tka dobrze ci sie zarabia to nie łazisz pewnie w soboty i niedziele no bo po co skoro masz ładną wypłate ??!!
1
marcin05123 2013-04-25 19:44
Witam wszystkich pracowników ;)
Ja jestem zainteresowany ta praca moze mi powiecie jak sie tam dostac moze kto mnie wkrecil by albo powiedzial czy sa przyjęcia bo nie wiem co zrobic mam złożyc podanie i czekac czy sa inne jakies sposoby ???
z gory dziekuje pozdrawiam :)
ja 2014-04-19 16:31
a teraz czemu nie pracujesz bo nie nadajesz się do pracy są tacy ludzie co pracuja już długo i jakoś im idzie praca w Koralu. A liderki są zawsze na hali są tylko cztery i są bardzo w porządku idzie się z nimi dogadać
lol 2014-10-30 20:04
lol
1
ja 2014-10-31 20:57
Lol to ty jestes
skorpion 2014-11-01 22:44
w zazdej pracu nie jest letko choc jest zimno i cieszkie warunki to jednak nikomu nie polecam tej pracy
mp 2014-11-07 22:09
ja pracowałam 7 lat ,jest ciężko ale nie jest najgorzej.gdybym mogła poszła bym tam spowrotem.robiłam na wszystkich halach.co do ludzi to są ludzie i ludziska,trzeba poznać i nie dać się od tych przemądrzałych,jak się pozna to cz łowiek potrafi się dostosować do sytuacji i wie jak postępować z mądralami-po prostu trzeba być wyszczekanym i tyle.praca nie jest zła mimo że krzyż boli ale kto chce pracować to będzie.wszędzie jest ciężko nie tylko w koralu.no a zarobki na dzień dzisiejszy najmniej to chyba 1200 bez nadgodziń.jak komuś brakuje na chleb to pójdzie do korala.LUDZIE NIE NARZEKAJCIE ,NIE MA PRACY JEST ZLE JEST PRACA TEZ ZLE.NO CHYBA ŻE WOLICIE Z MOPSU KORZYSTAĆ I STĘKAĆ.
2
poziomka 2014-12-18 19:48
nie polecam tragedia jak chodzisz cały czas do pracy to jest dobrze
lolek 2015-01-25 15:57
Witam.....praca ok oczywiscie jesli ktos umie pracowac i chce...(usunięte przez administratora)brygadzistki sa ok ale jak kazdy maja gorsze dni .....
Fretkaa 2015-02-14 19:12
Pracuje na starej hali . 8 Lat mam super brygadzistke i super kierowniczke i jest tam porzadek i sie ciesze ze mam prace i chce miec ta praca. Jak ktos krutykuje moj zaklad to do Moldawi. I pozdrawiam wspanialego Dyrektora.
1
Ela 2015-07-19 22:37
Pozdrawiam paniom Basie i Krysie i wszystkie dziewczyny ja tam nie narzekam fajnie się pracowało jak bym mogła to bym tam wruciła do pracy
2
OLA 2015-09-09 11:07
Jeśli w koralu praca to masakra to ty chyba pierwszą robote miałaś w życiu z mojego doświadczenia to powiem ci praca spoko chętnie bym tam wróciła ale pracy na starej hali już nie ma.Śmieszne idż gdzie indziej na produkcje to zobaczysz co to praca pod ciągłą presją i szczekanie na ludzi to będziesz miała porównanie na kolanach wrócisz do korala.Pozdrowienia dla dziewczyn z techno fajnie się pracowało.
Szczerość 2016-02-24 14:35
Jakby Ci ludzie co tak plotkują bardziej skupili się na pracy a nie na innych to byli by szczęśliwsi bo tak po opiniach to jesteście strasznie żałośni.
EMBE 2016-03-08 02:09
Ludzie jak wszędzie różni dobrzy i nie ale w sumie super
lala 2016-04-20 09:56
nie podoba sie w koralu to do gemalto tam jest dopiero śmietanka towarzyska
1
Konik 2016-10-09 19:22
Jak w każdym zakładzie pracy obowiązują jakieś zasady i normy i od tego są panie brygadzistki jak ktoś się nie wyrabia to ja też bym go nie trzymał praca tam jest w porządku płaca choć nie najwyższa ale zawsze na czas pracowałem tam i nie mogę na ten zakład narzekać
Konik 2016-10-09 19:24
Jak w każdym zakładzie pracy obowiązują jakieś zasady i normy i od tego są panie brygadzistki jak ktoś się nie wyrabia to ja też bym go nie trzymał praca tam jest w porządku płaca choć nie najwyższa ale zawsze na czas pracowałem tam i nie mogę na ten zakład narzekać
1
szzz 2016-10-09 19:41
W końcu doskonale wiedzą, ze trzeba dbać o stabilne zatrudnienie, a jak jeszcze atmosfera dopisuje to nic dziwnego, że każdemu odpowiadają stosunki w pracy.
tynka 2017-02-26 22:29
witam jaką umowę się dostaje w koralu
W 2017-06-24 12:02
A w biurze jak się pracuje jak tam się załapać?
2
Dominika 2017-07-21 11:14
Ktoś z Was może powiedzieć coś więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w KORAL? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy. Co doradzilibyście osobom, które myślą nad podjęciem pracy w firmie?
1
Smieszne 2017-09-04 17:19
Co do samej pracy w koralu to wszystko zależy od szczęścia tzn na jaką się hale trafi, brygadzistke, maszynę i ludzi. Raz jest ok a raz poniewieraja Tobą jak śmieciem. Wypłata jak za taką pracę jest śmiesznie niska i jeszcze jak nie spodobasz się kierownikowi, brygadzisce masz po premi czyli od 50 do 250zl.
1
h...j 2017-09-07 10:06
szukaj innej pracy .sam wyzysk...
Dominika 2017-09-13 13:23
@Smieszne rozumiem, że dużo zależy od bezpośrednich przełożonych. Czy jeśli zdarzają się jakieś nieprawidłowości, to zgłaszacie je wyżej do firmy? Zawsze warto o takich sytuacjach informować. @h...j widzę, że masz zastrzeżenia do firmy. Jednak Twój wpis nie mówi zbyt dużo. W jakim dziale firmy pracujesz? Jakie konkretnie masz uwagi do firmy jako pracodawcy?
Ania 2017-09-18 15:52
Nie jestem przekonany co do firmy
Zostaw swoją opinię o "KORAL" Sp. z o.o. - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "KORAL" Sp. z o.o.