brak logo

Polinord Sp z o.o.

Kartoszyno

Opinie o Polinord Sp z o.o.

ona 2015-05-31 11:08:53
...akurat,nie dla psa kielubasa pasztecie ,jak to mowia papier wszystko przyjmnie pisz sobie na zdrowko SEXIBOY od siedmiu bolesci ŻENADA
beta 2015-05-31 11:28:57
kolego twoje meskie ego musie być marne skoro piszesz o takich sprawach na forum,marnie cie widze i widze ze nie tylko ja ,podbudowujesz swoja meskośc pisaniem ,bo tylko to ci zostalo .Normalny zdrowy na umysle facet nie pisze o takich rzeczasz wiec sam widzisz ,sam siebie podsumowales .Powodzenia w dalszysz ,,PODBOJACH"
1
Warszawiak 2015-06-07 19:57:58
A gdzie jest Prokuratura ??? A może jakiś Prokurator by się tym zajął? To Polska czy Białoruś?
1
trąba bomba 2015-06-08 05:28:47
prokuratura nie zajmuje sie pierdołami,zreszta to nie sa sprawy ,zeby prokuratura zajmowala sie tym z urzedu
trąba bomba 2015-06-15 15:49:37
wyzej ktos juz pisal ,ze jest to zakład romansów,rozpusty i ku....wa.Ze ma najgorsza opinie w okolicy.
ala 2015-06-23 14:18:29
heńka, a kto w ciąży która kierowniczka
1
Doktor 2015-06-25 19:04:10
Wierzyć się nie chce, co Wy tu wypisujecie! Ludzie opanujcie się!
beta 2015-06-27 11:02:11
....jak to ktora ,chyba nie Grzyna? ta ktora schudla jakis czas temu a teraz jej sie znowu przytylo,cos ciezko jej utrzymac wage :))))
WARSZAWIAK 2015-06-28 21:05:10
SZANOWNI PAŃSTWO...
bzdury tu piszecie. Jestem pracownikiem firmy państwowej - KONKRETNIE LOTNISKO CHOPINA. Jak patrzę na wpis ...cytat...Odpowiedź na: [Warszawiak - 2015-06-07 19:57:58]:
prokuratura nie zajmuje sie pierdołami,zreszta to nie sa sprawy ,zeby prokuratura zajmowala sie tym z urzedu .... to nie jestem zdziwiony że wy na północy jesteście dużo....dużo .... za prawem i Unią Europejską ...a głosujecie na tych co wam wypierają portki i karzą pracowAĆ ZA ....FRAJER.

A może by tak ktoś spojrzał z WAS NA KODEKS KARNY??? I ŁAMANIE PRAW PRACOWNICZYCH? - 3 lata więzienia!!!
1AIR1 2015-06-28 21:15:45
Naruszenie praw pracownika (art. 218)
Art. 218
§ 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. utracił moc na podstawie wyroku TK z dn. 18/11/2010 r.

1a. Kto, wykonujac czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Osoba określona w § 1, odmawiająca ponownego przyjęcia do pracy, o której przywróceniu orzekł właściwy organ, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Osoba określona w § 1, która będąc zobowiązana orzeczeniem sądu do wypłaty wynagrodzenia za pracę lub innego świadczenia ze stosunku pracy, obowiązku tego nie wykonuje podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
Warszawiak 2015-06-28 21:25:15
Jeżeli nie znacie SWOICH praw to o czym tu mówić. Jezeli ktoś się czuje się WYKORZYSTYWANY a jak widać z wpiswów... RACZEJ WSZYSTCY....TO NIESTETY TRZEBA ZGŁOSIĆ TO DO PROKURATURY. Która dogłębnie sprawdzi ten temat.

Jeżeli chcecie pomocy proszę pisać na su222@wp.pl.


Pozdrawiam.
pomorzanin 2015-06-29 15:05:26
Odpowiedź na: [Warszawiak - 2015-06-07 19:57:58]:
prokuratura nie zajmuje sie pierdołami,zreszta to nie sa sprawy ,zeby prokuratura zajmowala sie tym z urzedu

i owszem zglos do prokuratury,ze ktos,coś wpisal,ze ta lub tamta jest w ciazy,czy romansuje czy jest wredna i falszywa napewno prokurator zajmie sie ta sprawa.Inna rzecza jest naruszanie praw pracowniczych tu sie zgodze z toba trzeba zlozyc zawiadomienie.Myslisz ,ze ludzie na północy to debile.Zreszta wy warszawiacy stawiacie sie ponad wszystkimi a sami nie umiecie sie zachowac tak jak przystalo na mieszkanca stolicy.
mała 2015-07-02 12:58:59
Heńka, która kierowniczka jest w ciązy ? ja nic nie widziałam nie mogę poznac która
ala 2015-07-02 13:07:39
wredna cz Z.L to ten kierownik od elektryków? bo się pogubiłam już? znów nic nie zauważyłam , jak wy to robicie ze wszystko widzicie. Przecież oboje z nich ma męza i żonę?
men 2015-07-05 22:22:34
Tyle oczerniania i pracowników i kierownictwo, po co? Pracownicy muszą pracowac i tyle, maja robić swoje i koniec. Jeśli chodzi o Panie zarządzające to co Wy od nich chcecie? że gonią do pracy? tak, przyznaje ale taka ich rola. Pani Beata jest wspaniałą kobietą, życzliwa i pomocna. Wszyskim chce pomagać. Jest dobrym człowiekiem,przykładną żoną, matką i piękną kobietą. To wy baby zazdrościcie jej powodzenia. Zazrdościcie że rozmawia z kieronikiem? i te pomówienia ? Widziałyście? Przestańcie, ona jest ok.
beta 2015-07-09 13:19:30
...ale smieszne,MEN ty poprostu jej nie znasz i tyle.
2
men 2015-07-10 23:48:00
to w czym co wcześniej napisałem się mylę? skąd pewność że to wy macie rację nie ja? ja ją taką widzę bo z nią pracuje ,czyżbym się aż tak mylił?
pracuś 2015-07-11 00:00:50
fajnie tam macie w pracy, żeby tak moja dyrektorka romansowała ze zwykłym pracownikiem chciałabym tak jak ta wasza, moja zato wybiera sobie równych sobie
ja 2015-07-17 22:42:43
nie chodzi o to że ktoś z kimś romansuje-każdy wie i widzi przecież o kogo chodzi-ale wkurza nas to zakłamanie i obłuda tych ludzi sami są nie w porządku a pouczają innych- o to chodzi nam
WARSZAWIAK 2015-07-20 00:34:37
W przypadku naruszenia uprawnień pracowniczych menedżer może się liczyć z negatywnymi konsekwencjami prawnymi wynikającymi z przepisów o przestępstwach i wykroczeniach przeciwko prawom pracownika. Zasadniczym przestępstwem związanym z naruszaniem praw osób wykonujących pracę zarobkową, wynikającym z przepisów Kodeksu karnego jest złośliwe lub uporczywe naruszanie praw pracowniczych.Odpowiedzialności podlega każdy, kto wykonuje czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych i w sposób uporczywy lub złośliwy narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego. Pokrzywdzonym tym przestępstwem może być tylko pracownik, niezależnie od tego, na jakiej podstawie zawiązano stosunek zatrudnienia (umowy o pracę, powołania, wyboru, spółdzielczego stosunku pracy).

Naruszenie praw pracowniczych to jakikolwiek uszczerbek w przysługujących mu uprawnieniach wynikających ze stosunku pracy i obowiązujących przepisów. Przestępstwo to, mnogość uwagi na mnogość uprawnień pracowniczych oraz przepisów regulujących kwestie prawa pracy mnogość ubezpieczeń społecznych, może przybrać rozmaite formy. Popełnić je może wiele osób pełniących różne funkcje w imieniu pracodawcy, niezależnie od jego formy organizacyjnej.Podstawą odpowiedzialności pracodawcy za wykroczenia przeciwko prawom pracownika jest również naruszenie przepisów dotyczących czasu pracy, czyli okresu, gdy pracownik powinien pozostawać do dyspozycji pracodawcy.

Chodzi w tym przypadku o postępowanie wbrew zasadzie, że czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy w okresie rozliczeniowym nieprzekraczającym 4 miesięcy. Każde święto występujące w okresie rozliczeniowym i przypadające w innym dniu niż niedziela obniża wymiar czasu pracy o 8 godzin, z tym, że w tygodniu obejmującym siedem dni od poniedziałku do niedzieli, wystąpią dwa święta w inne dni niż niedziela, obniżenie wymiaru czasu pracy o 8 godzin następuje tylko z tytułu jednego z tych świąt, a ponadto wymiar czasu pracy pracownika w okresie rozliczeniowym, obniża się o liczbę godzin usprawiedliwionej nieobecności w pracy, przypadających do przepracowania w czasie tej nieobecności, zgodnie z przyjętym rozkładem czasu pracy.

Naruszeniem będzie też niezapewnienie pracownikom w każdej dobie prawa, do co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku, a w każdym tygodniu prawa, do co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku, obejmującego co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego, co powinno przypadać w niedzielę. Niedziela obejmuje 24 kolejne godziny, poczynając od godziny 6.00 w tym dniu, chyba że u danego pracodawcy została ustalona inna godzina.

Istotnym naruszeniem przepisów o czasie pracy będzie także nadużycie dotyczące nadgodzin - pracy ponad obowiązujące pracownika normy czasu pracy, a także pracy wykonywanej ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy, wynikający z obowiązującego pracownika systemu i rozkładu czasu pracy. Jest ona bowiem dopuszczalna jedynie w razie konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii i w przypadku szczególnych potrzeb pracodawcy. Pracodawca nie może przekroczyć limitu łącznej liczby godzin nadliczbowych przepracowanych w przypadku szczególnych potrzeb pracodawcy w ilości 150 godzin w roku kalendarzowym lub innej wynikającej z układu zbiorowego pracy lub regulaminu pracy albo umowy o pracęNaruszeniem uprawnień pracowniczych związanych z regulacją czasu pracy jest postępowanie wbrew przepisom o czasie pracy w porze nocnej, a zwłaszcza przedłużanie czasu pracy pracowników zatrudnionych w takich warunkach. Pora nocna obejmuje 8 godzin między godzinami 21.00 a 7.00, a pracownikiem pracującym w nocy jest pracownik, którego rozkład czasu pracy obejmuje w każdej dobie co najmniej 3 godziny pracy w porze nocnej lub którego co najmniej 1/4 czasu pracy w okresie rozliczeniowym przypada na porę nocną. Czas pracy pracującego w nocy nie może przekraczać 8 godzin na dobę, jeżeli wykonuje prace szczególnie niebezpieczne albo związane z dużym wysiłkiem fizycznym lub umysłowym, z wyjątkiem pracowników zarządzających w imieniu pracodawcy zakładem pracy i konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii. Karalne jest także niewypłacenie pracownikowi wykonującemu pracę w porze nocnej dodatku do wynagrodzenia za każdą godzinę pracy w porze nocnej w wysokości 20 procent stawki godzinowej wynikającej z minimalnego wynagrodzenia za pracę.

Podobnie przedstawia się sytuacja, jeżeli chodzi o pracę w niedziele i święta. Za pracę w niedzielę i święto uważa się pracę wykonywaną między godziną 6.00 w tym dniu a godziną 6.00 w następnym dniu, chyba że u danego pracodawcy została ustalona inna godzina. Praca w niedziele i świ
wołodko 2015-07-24 02:47:13
To znaczy, że Beata J. jest w ciąży z Szefem mechaników???
Muszę ją zwolnić zanim wybierze się na zwolnienie!
Do wiadomości wszystkich:
- największą donosicielką jest Aga Leszczuk - Kontrola Jakości, od lat donosi na wszystkich i dlatego ma u mnie tak dobrze.
4
ktosio 2015-07-30 10:45:49
Widać że pan sexiboj zadzi na wpis opini. Szkoda ze został usunięty. Więc piszę jeszcze raz. Panie sexiboj widać że pana szybkie numerki znaczą 1minuta i wytrysk. No gratuluję
2
Sawa 2015-08-02 11:43:09
Czytam, czytam... i nasuwa się jedno: wszystkie wpisy świadczą o poziomie intelektualnym (i każdym innym)pracowników tam zatrudnionych. Szczerze współczuję kierownictwu. Jedyne wyjście jakie widzę to całkowita automatyzacja produkcji :).
Do komentujących wszystko wiedzących i widzących: odejdźcie od kompa i zabierzcie swoje dzieci, rodziny na spacer. Zajmijcie się swoim życiem...
A do kościółka to ganiacie pewnie co niedziela?
solano 2015-08-08 11:50:12
Ludzie którzy tam pracują przez agencje pracy TS-y maja umowy zlecenie lub umowy o prace tymczasowa na 3/4 etatu a pracują pełen etat z kolei Mołdawianie których jest tam ponad 200 pracują 5 dni po 12h sobotę 8h a co niektórzy po 16h dziennie.
1
ktosio 2015-08-25 18:52:35
Widze że Sawa to jakis gamon z kierownictwa ;-)
luk 2015-09-01 15:04:53
Tak, wydaje się, że to B. J.
1
Sawa 2015-09-18 17:15:05
zonk!
kalenda 2015-09-30 22:49:48
Na pewno dla osoby chętnej znajdzie się szansa. Zakład ma wiele działów i z przyjemnością zatrudni osoby dynamiczne i szukające rozwoju. Takich ludzi właśnie brakuje w zakładzie. Kwota o której piszesz- 2000zł myślę że jest do osiągnięcia, ale wszystko zależy gdzie się odnajdziesz i jak będziesz się rozwijać. Także powodzenia :)
herta 2015-10-01 21:36:52
....tu to rozwój się cofa do epoki kamienia łupanego.Powodzenia
2
ktosio 2015-10-02 06:32:44
Panie.pani Wizja 2000 zł zarobisz jak będziesz jechał po 16 godz
Dziennie.
1
agati036 2015-10-08 17:59:19
Jakiś czas temu pracowała tam sis kumpeli z magazynu taka blondi teraz tam juz nie robi i nie dziwie sie bo nie dała sie podłapywać bo miała faceta którego kocha i dobrze że sie nie dala ale własnie przez to inne nie daly jej pracowac w spokoju i pewnie sie zwolnila a szkoda bo fajna byla zawsze pomocna nigdy nie kablowala takich nam tu brakuje porzadnych ale byla silna liderki zjadaja takie żywcem niestety
marty099 2015-10-18 17:04:02
kojarzę chyba o którą chodzi taka młoda co chyba na luzino jezdziła autobusem fajna była to fakt ale co z tego ty się uśmiechasz a inne cie żywcem zjadają za to albo się upożadkujesz albo wylatujesz proste
agati036 2015-10-18 17:08:07
ona była w porządku jak zresztą większość młodych dziewczyn co tam robiły ale się nie dziwie że tam już nie robi pod presją liderek, nie ma tam na co liczyć tylko ruskie muszą robić bo nie mają innego wyjścia
herta 2015-10-18 17:54:12
...to prawda.presja i upór mistrzyń i krótko mówiąc wypad.taka maja tam metodę.Nie ważne czy się starasz czy nie.jestes na celowniku i nie masz szans .zajada cie.to ich cel
3
herta 2015-10-18 17:55:33
...to prawda.presja i upór mistrzyń i krótko mówiąc wypad.taka maja tam metodę.Nie ważne czy się starasz czy nie.jestes na celowniku i nie masz szans .zajada cie.to ich cel
1
herta 2015-11-02 15:15:11
Ja mam świadomość.ale ty chyba nie...czytaj ze zrozumieniem.piszemy owszem o pracodawcy ale przede wszystkim o pracownikach wszystkich szczebli i o atmosferze tam panującej.a do pracy tam caly czas kogoś potrzebują w soboty .niedziele i święta tez.
herta 2015-12-11 13:54:02
Modzia-no niestety nie.trzeba być w zatrudnieniu.ale uwierz mi jakbyś pracowala caly tydzień to marzylabys o wolnym weekendzie.a tu niestety trzeba iść do pracy bo jak nie to .....
Oko Boga 2016-02-01 14:10:19
Polinord Krotoszyno to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oraz wyzysk ludzi.Powinno pociągnąć się całą Dyrekcję do odpowiedzialnośći Cywilnej. Pytam się gdzie jest PIP.Jaki ma sens że PIP przychodzi do firmy uprzedzając Dyrekcję.Ludzie przychodzą do pracy w sobotę czy niedzielę za gotówkę,która wypłacana jest na konto,a pani B.straszy ludi że nie zapłaci lub mówi tekstem że nie musieli przychodzić.Wymagają od ludzi rzeczy niemożliwych,gzie sami powinni zainwestować w sprzęt, bo ten często się psuje,to jest kupa złomu.Łamane są nagminnie przepisy BHP kierownictwo oraz Liderzy mają to gdzieś.A co do Liderów to ludzie którzy zachowują się jak Kapo w obozach,tzw Konfidencji.
Umowy to jakie wielkie przekręty.Śmieszne stawki godzinowe,dzięki tym ludzią którzy są na produkcjach firma zarabia,a nie nieroby Dyrekcja, Liderzy.Głowa psuje się od góry.
krytyk 2016-02-21 01:58:30
Tak czytam wasze wypowiedzi zastanawiam sie po jaka cholerę wypisujecie takie bzdury.Gdyby tam było tak żle to by nie pracowało tam tylu ludzi.Sam osobiście tam pracuje i nie narzekam jestem w stanie wyżywić swoje dzieci i zapewnić dobry byt rodzinie. A nie mam stanowiska dyrektora porostu jestem mobilny i sumienie wykonuje swoja prace.
Pakowaczka 2016-02-23 12:19:55
I chyba zapomniałeś jeszcze dodać że cały dzień chodzisz z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oczywiście u liderów. Szkoda mi tylko twoich dzieci bo pewnie cukierka na oczy nie widziałem za tą pensję.
1
herta 2016-02-24 15:19:21
He he dobre...Tacy to sobie chwalą prace no i wiadomo dlaczego.ale to wchodzenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez dlugo niepotrwa pan krytyk raz odmówi przybycia do pracy na zawołanie .drugi raz to juz nie będzie tak fajnie i kolorowo .Bedzie pierwszy na celowniku.Zycze mu powodzenia bo nawet niewie ale tego właśnie potrzebuje
gruba herta 2016-03-09 22:03:48
każdy ma swoje życie i wie co ma robić herta ty zapewne jesteś zwykła pakowaczką która swojego zdania nie ma w firmie temu wypisujesz takie bzdury
herta 2016-03-10 09:18:38
Gruba herto widac odrazu ze nie masz szacunku do zwykłych pakowaczek i uwierz mi ze nie trzeba miec stanowiska żeby miec swoje zdanie jezeli tak uważasz to świadczy tylko o tobie.
jaaa 2016-03-18 23:50:44
hahaha dobre sobie
bill 2016-04-08 22:31:43
Czasami ludzie siedzą tam z przyzwyczajenia albo nie mają wyjścia, bo autobus podwiezie ich pod sam dom, a nigdzie indziej się nie dostaną . Ale firma jest złodziejska...
beta 2016-04-09 08:09:11
Masz racje bill .Dowioza na miejsce za darmo na czas placa tylko to jest ich atutem bo atmosfera i ludzie w nadzorze to porażka
2
The best 2016-04-15 05:45:10
Widze i slysze ze we firmie jest ciekawiutko
Wez 2016-04-15 19:05:05
Czy w polinordzie sie pykają na niby czy na serio
Ppppp 2016-09-22 09:45:42
Napisze krutko pracowałem tam masę lat na magazynie i jeśli mam być szczery a chyba oto tu chodzi to powiem tak : syf, smród i ubóstwo!!! Zero tolerancji dla człowieka i jego godności. Sprzęt tragedia przerwa zimom w - 15 praktycznie na dworzu bo w dużej Nie ocieplone chwali gdzie jest zimniej nisz na dworzu jedyne ogrzewanie to odpalona sztaplarka lecz nie zawsze bo wiadomo szkoda gazu ważne że umysłowi w biurze majom ciepło reszta to chołota i się nie liczy. Nie polecam tam nikomu pracy.
5
Były pracownik 2016-09-23 18:22:15
Do niedawna pracowałam w tej firmie na stanowisku funkcyjnym. Zastanawiałam się czy napisać tą opinię ale zdecydowałam że tak aby przestrzec osoby ambitne, chętne do rozwoju zawodowego przed tym zakładem – tam wsysają z człowieka wszystko, całą energię, zapał chęć do pracy a jak już brak Ci sił to jeszcze kijem w plecy i do roboty – bo zakład potrzebuje, musi produkować za wszelką cenę(wszelką) – Ty się nie liczysz.
Tam człowiek jest tylko marionetką w rękach dyrekcji i szefostwa zarządzających produkcją - nie potrafią zapanować nad ogromem produkcji – zmuszając, krzycząc, wywierając chorą presję w każdym dziale nawet tym ważniejszym jakim jest Kontrola jakości i Technologia – często łamiąc przy tym wszelkie procedury i zasady – tylko żeby produkcja szła – nie ważne jest nic– liczy się tylko wynik.
Szkoda tylko tych ambitnych osób które tam pracowały, chciały coś zrobić i albo się je wyrzucało z niewiadomych powodów(wiadomych - obgadywania, plotki, komuś coś nie grało) albo same odeszły bo dłużej się nie dało wytrzymać.
Pozdrawiam i podziwiam koleżanki które jeszcze tam wytrzymują……do czasu

11
Zostaw swoją opinię o Polinord Sp z o.o. - Kartoszyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polinord Sp z o.o.