Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
serdelka - 2014-12-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
tak to jest prawda !
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-29 23:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do osób nadzorujących pracę - powinno wprowadzić się tak jak w innych firmach anonimowe ankiety oceniające pracę brygadzistów i liderów.Znikłoby poniżanie, wyzwiska, gonienie. Może wtedy niektóre brygadzistki i liderki nauczyłyby się szacunku do osób starszych, zwracania uwagi i przyuczania do wykonywanej pracy z odpowiednim tonem. Gdyby tak to wysokość premii była od tego uzależniona raz dwa atmosfera panująca w tym zakładzie szybko uległaby zmianie. Pracuje się po to aby zarobić pieniądze niestety w tych czasach takie są realia,ze za parę groszy zostawia się dzieci aby mieć na chleb, człowiek chce pracować z godnością a nie codziennie słyszeć Z JAKIMI DEBILAMI JA MUSZĘ PRACOWAĆ!
Dodam jeszcze, że odnosi się to tylko co do niektórych brygadzistek i liderów. Mądrości trzeba się nauczyć a z inteligencją człowiek się rodzi.
zdjecie uzytkownika
lubie - 2015-01-31 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wszystkie liderki czy brygadzistki są złe,ale jest zbyt mało tych dobrych ................
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-01 14:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że lider czy brygadzistka powinien każdy nim być ponieważ to jest odpowiedzialne stanowisko i nie dziwię się że czasami im nerwy puszczają poniewaz z góry dostają (usunięte przez administratora) że jest coś zlw zrobionw skoro do czlowieka mówi się tyle razy żeby zrozumiał a to wciąż mało bo i tak jest robione na (usunięte przez administratora) .
zdjecie uzytkownika
Jacus - 2015-02-17 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM O WCZORAJ PRACUJE powiem tak heeeee zrobie porządek na pracy mi nie zalerzy ale wam wszystkinm pomoge zatrudniłem się z ukrytą kamerką pokarzemy swiatu te osobyyy ..........pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-21 00:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha bajkopisarz hahaa
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-02-26 06:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ten zakład trzeba bomb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może dopiero to pomoże,a wszystkich pseudo brygadzistów do kasioka albo w kamieniołomy . Do kierownictwa dlaczego mechanicy mogą palić papierosy u góry w warsztacie skoro jest całkowity zakaz palenia na zakładzie nie wspomnę już o piciu alkoholu. tego nikt nie widzi i nic z tym nie robi ???
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-28 07:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam .. co niektórzy stosują mobing w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-03-05 16:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może jeszcze jedną kontrolę mam załatwić z sanepidu ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 23:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to smiech na sali, paranoja jakas. Zal pl.
zdjecie uzytkownika
najnizszakrajowa - 2015-04-04 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie czas na jakieś podwyżki? sami dobrzy pracownicy się zwalniają, i wszyscy do okien, i to pewnie nie koniec zwolnień z kooperolu, bo co rusz słychać składam papiery do okien, nie lepiej dac lepszym pracownikom wieksza wypłatę a moze zamiast tego zatrudnic pare starszych babuszek po 50-tce 60-tce? Kto z takimi ludzmi wytrzyma? Mało tego maja takie same wypłaty jak my! a robią o wiele mniej niż my!
zdjecie uzytkownika
słaby kucharz ale z jakimś smakiem - 2015-04-16 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam Waszą" Kapustę z grzybami" ,równie obrzydliwego gówna nie jadłam ,doprawiam ją własnymi grzybami ,skwarkami ze słoniny,cebulą i kiełbasą ,potem ją zasmażę ,gdyż kuchnia Staropolska (choć jestem laikiem w tej dziedzinie)charakteryzowała się przecie zasmażką, może mi się uda nie wyrzucić pieniędzy w błoto, życzcie mi powodzenia.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-28 09:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie praca, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy patrzy, żeby cię gdzieś wrobić i na ciebie donieść, kazdy nie opieprza. Mało jest osób, które ci pomogą. Ludzie są bezczelni i wszystko wiedzą najlepiej, począwszy od dyrektora do zwykłych pracowników. Taki jest Kooperol w Zdunach, nie daleko Starogardu Gd.
zdjecie uzytkownika
pst - 2015-04-28 11:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-05-18 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-06-07 12:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Pulpecik.A Ty co jak pies ogrodnika - sama nie porucha a innym nie da?Co Cię obchodzi co kto inny robi?Zazdrość?Zawiść?Plotkarstwo?Polactwo?Sama poromansuj a nie oceniaj innych!Ich sprawa!
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-06-20 15:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jednak to prawda pewnie ty jesteś ta dziewczyna
zdjecie uzytkownika
Coco - 2015-06-20 15:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno nie dochodz kto z kim ważne że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są łatwe my korzystamy.... :) po co mają facetów frajerów to szukają przygód na nocach. ..
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-21 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca to nie miejsce na przygody.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-21 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta dziewczyna sie nazywa?
zdjecie uzytkownika
are k - 2015-06-29 14:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę rozmowa zboczyła z tematu pracy a ja tutaj ze sprawą, mianowicie widziałem ofertę dla kierownika do spraw utrzymania ruchy w Tczewie. Wszystko super, Kooperol jak się dowiadywałem też ma dobre opinie jako firma, tylko boje się że ofertę http://www.gowork.pl/praca_podglad,5902191?keywords=®ion=tczew zobaczyłem za późno i że już kogoś mają...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-01
Żródło: Gowork.pl
Tczew
(pomorskie)
Opis stanowiska pracy Oczekiwanie od kandydatów: • wykształcenie minimum średnie techniczne o profilu budowa maszyn, mechanicznym, elektrycznym lub pokrewnym • minimum trzy lata doświadczenia na stanowisku związanym z utrzymaniem ruchu w firmie produkcyjnej • znajomość języka angielskiego • znajomość programu auto cad • znajomość zakresu mechaniki pojazdu • praktyczna znajomość mechaniki, automatyki przemysłow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-07-01 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca wcale nie jest zła tylko ludzie podli.Postawią człowieka na stanowisko i wymagają od niego tępa pracy takiego jak pozostali jak od starych pracowników i tylko szybciej,szybciej i durne podśmiechójki docinki większość nie wytrzymuje i kończy swoją kariere w tym zakładzie.Prawdziwy mobing.Pracuje tam już pare lat to wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
zocha - 2015-07-02 18:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnerwiać się niszczyć sobie zdrowie za głupote innych na pewno .Trzeba mieć w tym zakładzie nerwy na wodzy żeby komuś nie przyfanzolić.Ja tam już nie pracuje bo bym kogoś zabiła a siedzieć za debilke nie będe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kooperol Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert