Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Makrela - 2014-09-21 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobietki co ubieracie na impreze z okazji 25 lecia. Szykuje sie fajna impreza 700 osób to juz coś . Czy mała czarna bedzie krolowa balu
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-23 09:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Makrela - 2014-09-21 22:08:34]:
Mała czarna jest zawsze w modzie więc możesz ubrać.No i wyszczupla :) Przypuszczam,że małych czarnych będzie więcej :)
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-09 15:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
macie jakies fajne wspomnienia z tej pracy? jak wyglada proces rekrutacji? wymagania duze? Z tego forum zrobil sie serwis randkowy, czy tez jakis matrymonialny kącik, a gdzie informacje o pracodawcy? Wchodza tu ludzie dowiedziec sie czegos wiecej niz, to, ze mala czarna w modzie. To co? znajdzie sie ktos ogarniety?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-10 16:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytus - 2014-10-09 15:53:48]:
Nie ma czegoś takiego jak proces rekrutacji.Dzwonisz do osoby z techno-service,musisz mieć tylko aktualne badania i książeczkę sanepidowską.Jeśli cenisz i chcesz pracować to jest ok.Na pewno nie tak źle jak co niektórzy tu piszą.Zależy też gdzie trafisz i do jakiej brygadzistki.Na rybach jest spokój,ale zimno.A na produkcji trzeba robić i starać się mieć tempo.Ale tak jest w każdej pracy.Wiadomo,że za stanie i patrzenie wypłaty się nie dostaje.Niektórzy zwalniają się po dwóch dniach bo im ciężko.Ale pytam gdzie jest lekko??Kto szanuje pracę ten zostaje :)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-10-18 23:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tatko - 2014-08-19 22:51:23]:
inna stawka dla nowych???chyba cie pogielo.to oni maja juz w ogole za darmo robic?kiedy wam placone jest minimum?puknij sie w leb
zdjecie uzytkownika
ŻABA - 2014-11-04 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-10 16:07:07]:
kto umie się dobrze podchlebiac ten zostaje bo mobing jest holerny
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2014-11-05 19:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie jest chamstwo,fałszywość,zazdrość itd.to jest jedna wielka mafia,chodzi o starą wyżeraczkę z ooperolu.one myslą że im można dużo.........
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-15 17:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-10-18 23:59:40]:
ciagle tylo narzekacie i narzekacie jak sie komus nie podoba to droga wolna niech sie zwolni ,tylko nie zapominajcie na kogo liderki i brygadzisci dra mordy na JEBANYCH LESERÓW co mysla ze przyjda do roboty i ze zaplaca im na patrzenie w sufit.Są kobietki które naprawde zapieprzaja i maja ta sama stawke co leserki jak na przykład Kamilka która nic nie potrafi a jak sie do niej co mówi to usmiecha sie pod nosem i ma na wszystko wyjebane tak nie powinno byc .
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-11-15 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ten weekend odpracowujemy Wigilię w przyszłym tygodniu Sylwestra, to może od razu odpracujmy np. Wielkanoc, 1 i 3 maja, Boże Ciało....
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie jest fałsz zazdrość nienawiść,kobiety kłócą się między sobą obrażają wrecz ubliżają za plecami nie mówią prawdy a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty i niszczą w ten sposób drugą czy trzećią osobe.to nie jest przeczkole..
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-11-16 22:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) człowieku Ty nie masz pojęcia o zarządzaniu, już dawno powinni Cię wypieprzyć z roboty bo tylko szkodzisz firmie. Mam nadzieję że ktoś z góry to przeczyta i zrobi z Tobą porządek. Jedyne co potrafisz to straszyć ludzi i wywieszać karteczki z artykułami. Zapomniałeś napisać że w artykule na który się powołujesz jest napisane "W takim przypadku pracodawca udziela czasu wolnego od pracy, najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego, w wymiarze o połowę wyższym niż liczba przepracowanych godzin nadliczbowych, jednakże nie może to spowodować obniżenia wynagrodzenia należnego pracownikowi za pełny miesięczny wymiar czasu pracy" - czyli za przepracowane 16 godzin należy się nam 24 godziny wolnego, czyli za 2 dni pracy 3 dni wolne. Sanepid przyjeżdża to może PIP jeszcze zaprosić?? Pilnuj się skur@#$%^. Koleżanki i koledzy Wy też łykacie wszystko jak takie pelikany, jak wywiesi kartkę że każdy ma mu zrobić laskę, to co też zrobicie??? Orlik Ty kundlu też wyjmij mu palec z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapomniałeś po co Cię wybraliśmy, masz służyć nam a nie im. To co tu się wyprawia nadaje się do gazety!!!
zdjecie uzytkownika
boogie - 2014-11-19 21:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
czyli największym problemem firmy Twoim zdaniem @prawda nie jest ona sama tylko ludzie którzy tutaj pracują ? bo jesli jest właśnie tak to nie istnieje żaden inny sposób na poprawienie sytuacji w tej firmie jak tylko zwolnienia pracowników i ewentualna odbudowa kadry. Ludzie nie mogą tak niszczyć marki firmy
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-11-25 18:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mistrzowie brygadziści i liderzy tylko z nazwy , buraki z jednej łapanki na niczym się nie znają . Nie wiem jaką drogą dostąpili takiego zaszczytu by kimkolwiek kierować ,osobiście to psa nie dał by wam do popilnowania.Tylko czekać aż ktoś was rozliczy .
zdjecie uzytkownika
misi - 2014-11-26 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Massive - 2014-08-20 02:20:22]:
To właśnie przez takie osoby też cierpią inni jak chcą tak robić powodzenia ale niech odczepią się od tych ludzi którzy mają rodziny i dzieci ja bardziej kocham swoje dzieci niż zakład pracy!!!!!!
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-27 18:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie to tylko jest jedna wielka rodzinka , a najlepsi to są brygadziści po podstawówce którzy wogóle na niczym się nie znają ,mamy przykład takiego jednego który przez dwadzieścia lat nie może zrobić prawa jazdy,więc jeżdzi rowerem a gdy pada lub przychodzi w sobotę do pracy to łamie przepisy i przyjeżdża samochodem .( Już niedługo ci to jeżdżenie załatwie )
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-29 17:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistki w jednym co są dobre to w ubliżaniu,poniżaniu,szantażowaniu i straszeniu.mam nadzieję że na nich przyjdzie kiedyś rozliczenie.panie dyrektorze założył pan kamery,tylko po co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-29 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Zgadzam się z Tobą,ale to o brygadzistkach najbardziej się tyczy Moniki.Ona nie ma żadnego szacunku do ludzi i ich pracy.Nawet niektóre swoje liderki traktuje bez szacunku i się na nie wydziera non stop.I jak one wtedy wyglądają w oczach innych?Nie dziwię się,że dużo osób się zwalnia bo po prostu z nią nie wytrzymują.Kamery są,ale szkoda że nikt nie widzi jak ona traktuje innych.
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-29 20:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam sie z tym co piszesz,ona jest taka jaka jest do mnie odnosi się z szacunkiem i nie wymyslaj.
zdjecie uzytkownika
**** - 2014-11-30 16:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Masz rację niech więcej przyjmą brygadzistów a nie pracowników ,ktoś musi tam rządzić bo do niczego innego oni się nie nadają. Tam tylko starzy wyżeracze i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracują i dyrekcja tego nie widzi albo nie chce widzieć
zdjecie uzytkownika
dwunastka - 2014-12-02 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam prośbę, skoro idzie tyle wojska, tyle tysięcy puszek to możecie chyba zakupić kilka par nożyczek na pakownie? Na prawdę ulatwicie nam pracę bo albo są połamane z jednym uchem albo ich nie ma wcale dla tylu ludzi 1 para nożyczek? Albo tępe noże. Śmieszne. a inwestować w zakład nie zamierzam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misi - 2014-11-26 22:32:54]:
Dlaczego nazywasz ich burakami???Liderki są różne,brygadzistki zależy mają dzień chociaż niektóre wola krzyczeć niż normalnie mówić.Mistrzowie są super tylko za mistrzynią połowa chłopaków nie przepada.Znać pewnie się znają lepiej niż my skoro zakład funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
ops - 2014-12-03 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to jest zakaz palenia na zakładzie pracy a dwie liderki jedna z rybek a druga z produkcji chodzą sobie palic papierosy,chodzą i roznoszą smród papierosów.rozumiem że pracujemy po12 godzin,ale inne kobietki wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy po 12h a połowa firmy idzie po 8h do domu, gdzie tu sprawiedliwość.
albo wszyscy po 12 albo wszyscy po 8
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-11
Żródło: Gowork.pl
Tczew
(pomorskie)
Kooperol Sp.  zo.o. zatrudni na stanowisko Mechanika maszyn spożywczych. Do zadań należeć będzie: - prace związane z konserwacją i naprawami maszyn i urządzeń - obsługa produkcji
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44]:
Dlatego nie rozumiem po co te 12.Gdyby było normalnie to o 14 wchodzi następna zmiana i produkcja jedzie dalej a tak nie ma kogo na linii ustawić.Dobrze,że przyszły tydzień już 3-zmianowy.Lepsze te soboty i niedziele niż 12 po których człowiek jest zmęczony i mniej wydajny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 16:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie.Czy wszyscy za listopad dostali taka "dużą" wypłatę????Niby z nadgodzinami.Jak tak to ja pierdziele te nadgodziny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kooperol Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x