brak logo

Kooperol Sp. z o.o.

Swarożyn

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

zniesmaczona 2015-02-21 00:21:46
Aha bajkopisarz hahaa
**** 2015-02-26 06:04:02
Na ten zakład trzeba bomb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może dopiero to pomoże,a wszystkich pseudo brygadzistów do kasioka albo w kamieniołomy . Do kierownictwa dlaczego mechanicy mogą palić papierosy u góry w warsztacie skoro jest całkowity zakaz palenia na zakładzie nie wspomnę już o piciu alkoholu. tego nikt nie widzi i nic z tym nie robi ???
abc 2015-02-28 07:24:43
Pozdrawiam .. co niektórzy stosują mobing w tym zakładzie
**** 2015-03-05 16:26:56
Może jeszcze jedną kontrolę mam załatwić z sanepidu ?
2
123 2015-03-06 10:42:31
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
123 2015-03-06 10:43:28
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
pracownik 2015-03-26 23:00:42
Ten zaklad to smiech na sali, paranoja jakas. Zal pl.
najnizszakrajowa 2015-04-04 22:23:04
Nie czas na jakieś podwyżki? sami dobrzy pracownicy się zwalniają, i wszyscy do okien, i to pewnie nie koniec zwolnień z kooperolu, bo co rusz słychać składam papiery do okien, nie lepiej dac lepszym pracownikom wieksza wypłatę a moze zamiast tego zatrudnic pare starszych babuszek po 50-tce 60-tce? Kto z takimi ludzmi wytrzyma? Mało tego maja takie same wypłaty jak my! a robią o wiele mniej niż my!
2
słaby kucharz ale z jakimś smakiem 2015-04-16 10:20:17
Kupiłam Waszą" Kapustę z grzybami" ,równie obrzydliwego gówna nie jadłam ,doprawiam ją własnymi grzybami ,skwarkami ze słoniny,cebulą i kiełbasą ,potem ją zasmażę ,gdyż kuchnia Staropolska (choć jestem laikiem w tej dziedzinie)charakteryzowała się przecie zasmażką, może mi się uda nie wyrzucić pieniędzy w błoto, życzcie mi powodzenia.Pozdrawiam.
1
pracownik 2015-04-28 09:50:46
To nie praca, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy patrzy, żeby cię gdzieś wrobić i na ciebie donieść, kazdy nie opieprza. Mało jest osób, które ci pomogą. Ludzie są bezczelni i wszystko wiedzą najlepiej, począwszy od dyrektora do zwykłych pracowników. Taki jest Kooperol w Zdunach, nie daleko Starogardu Gd.
pst 2015-04-28 11:03:32
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
Pulpecik 2015-05-18 00:52:54
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
7
obiektywny 2015-06-07 12:33:32
Do Pulpecik.A Ty co jak pies ogrodnika - sama nie porucha a innym nie da?Co Cię obchodzi co kto inny robi?Zazdrość?Zawiść?Plotkarstwo?Polactwo?Sama poromansuj a nie oceniaj innych!Ich sprawa!
7
Pulpecik 2015-06-20 15:35:20
To jednak to prawda pewnie ty jesteś ta dziewczyna
2
Coco 2015-06-20 15:46:55
Dziewczyno nie dochodz kto z kim ważne że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są łatwe my korzystamy.... :) po co mają facetów frajerów to szukają przygód na nocach. ..
4
odp 2015-06-21 15:02:05
praca to nie miejsce na przygody.
ziomek 2015-06-21 18:55:42
Jak ta dziewczyna sie nazywa?
3
olga 2015-07-01 19:08:42
Praca wcale nie jest zła tylko ludzie podli.Postawią człowieka na stanowisko i wymagają od niego tępa pracy takiego jak pozostali jak od starych pracowników i tylko szybciej,szybciej i durne podśmiechójki docinki większość nie wytrzymuje i kończy swoją kariere w tym zakładzie.Prawdziwy mobing.Pracuje tam już pare lat to wiem co mówie
zocha 2015-07-02 18:18:52
Wnerwiać się niszczyć sobie zdrowie za głupote innych na pewno .Trzeba mieć w tym zakładzie nerwy na wodzy żeby komuś nie przyfanzolić.Ja tam już nie pracuje bo bym kogoś zabiła a siedzieć za debilke nie będe.
obiektywny 2015-07-15 10:03:11
Hejka.Właśnie jestem na urlopie i się dowiedziałem,że imprezy integracyjnej w najbiższy weekend NIE BĘDZIE!Założę się o stówę,że pewnie nawet nie wywieszono żadnej informacji na drzwiach dla plebsu.Już nie wspomnę o słowie przepraszam od kogoś kompetentnego(CHOCIAŻBY DLATEGO ŻE ZAPLANOWALIŚCIE WEEKEND A TERAZ NIE WYPALIŁO,PRZECIEŻ TEN CZAS MOGLIŚMY MIEĆ ZAPLANOWANE Z RODZINAMI ITD).No ale pozory firmy poważnej dalej sa stwarzane.Oj daleko nam do Europy,szczególnie tej zachodniej.Pozdrawiam serdecznie.P.s.Ciekawe czy jako europejska firma z tradycjami przywiozła wreszcie odpowiednią ilość wody dla pracowników?Zakładam w ciemno,że nie.No chyba,że kolejny zakład o stówkę?Jeszcze raz miłego dnia i miłych wakacji...
lech 2015-07-15 10:15:17
Zanim zrobisz porządek, naucz się pisać...
obiektywny 2015-07-18 09:44:53
Co Wy tacy smętni i mało aktywni na tym forum?Przecież dziś wirtualna zabawa integracyjna!Więcej radości i optymizmu!A na poważnie - to miłego weekendowego wypoczynku,z rodzinami lub bez.(ja od poniedziałku koniec urlopu,niestety.)Pozdrawiam serdecznie.
Takjest 2015-07-19 03:43:44
Śmieje się bo nie ma co płakać jak może być że miedzy 2010 a 2015 skoczyła produkcja o więcej niż 150% jedziemy na ostatnim tchu . bo to się pracowników tyczy a nie sezonowych , impreza integracyjna dla kogo ? kto na ten szajs pójdzie człowiek ledwo co po linii oporu idzie a tu taki szajs Exaited , exaited jest jak za taka wypłatę trzeba wszystko opłacić a stary pracownik jest traktowy jak śmieć i takie głupie pytanie jak ten cały prezes może mówić o tym że taka produkcja że to cuda się dzieją że tak to poszło jak to człowiek zrobił wątpliwość poddam to że to nie jednostka a cała grupa.A wypłata taka jak była tak jest ,poszło w co, bo nie w to co powinno ,nie w pracownika nie w maszyny to w co .I każdy wie jak jest ...i żryj za moje i tylko wstyd za sobą nosisz bo ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że ich do tego zmusisz .
anioł 2015-07-19 04:10:25
Nie rób drugiemu co tobie nie miłe ,człowiek jest człowiekiem nie ważne na jakim stanowisku ,ale jeżeli ktoś z tytułu poniżania ma jakaś przyjemność i z niej czerpie to już nie człowiek i jako człowieczeństwo powinniśmy się tego wyrzekać ,chodzi o to by nie pozwalać sobie na takie traktowanie, poniżać i być poniżany nikt tego nie chce, jest do tego zmuszony ,sami sobie robimy piekło na ziemi i sami możemy piekła doświadczyć... na wszystko przyjdzie czas.
1
darayavahus 2015-07-24 15:09:32
Witam, Wasz bigos staropolski to profanacja polskiej kuchni. To cos obok bigosu nawet nie lezalo. To cos jest kompletnie bez smaku. To cos to tylko mokra papka, nic wiecej. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu stwierdzam fakt. Kupilem pierwszy i ostatni raz. To samo dotyczy innych Waszych produktow. Jedna "niespodzianka" w zupelnosci mi wystarczy.
Anita 2015-08-07 07:18:17
Masakra,ktoś tutaj zarabia powyzej 2tysiecy?
2
gość 2015-08-07 10:21:52
Na pewno brygadzistki wzwyż.No i pewnie liderki razem z premią maja coś koło tego.
qwerty 2015-08-13 19:50:51
KJki mają 2.5... idi.otki
3
prezes 2015-08-29 15:22:25
A jak po wypadku tego busa juz wszyscy pracuja
Pracownicy 2015-10-04 10:13:54
To jest masakra co sie dzieje w tym zakladzie, jakies smieszne kartki zmuszajace do przyjscia do pracy i to jeszcze tylko dla jednej zmiany! Traktują ludzi jak w przedszkolu, nie idziesz na.integracje to musisz w sobote do pracy przyjsc i koniec
jula 2015-10-20 23:48:13
no może wartobyłoby napisać kto to był i wtenczas nie bylaby to plotka
3
wredna 2015-11-13 17:49:08
Szanuje twojo opinie masz prawo do sfojej opini ale ci nap ty wogule nie masz smaku asz tak ochydne to to nie jest jestem pewna ze wszystko tak kometujesz bo własnego wyrobu to nawed pies nie zje
Pracownicy 2015-11-21 12:01:30
Tu nie.chodzi o kartki ktore sobie zmiany przelazuja, tylko o swistki co dyro dajezveby do pracy zmusic
misia 2016-01-05 14:32:03
Zależy na jakie stanowisko aplikujesz
1
wredna 2016-01-08 00:37:43
jak czytam ze kasy mało za taka praco to poco tam pracujecie jak dla mnie to jest ok praca jak kazda inna w takich firmach
1
wredna 2016-01-08 01:12:07
przeczytałam (misia z dnia 06.03.2013 w całosci sie z nio zgadzam w hucie to dopieru jest kierat nie pracowałam tam ale nie raz słyszałam widzałam z okna jak tam sie pracownikow traktuje nawet jak byłam tam na rozmowie i inne osoby to kierownik nie chamował sie od k.. d... ł... i innych wyzywał ponizał i nawet szarpnà faceta to koperol przy hucie to raj na ziemi
taki tam 2016-02-05 19:37:25
wskaż post w którym jest powiedziane że można zarobić 3000 zł ....
1
nowy 2016-02-05 19:40:23
umowa o pracę to podstawa. Benefity, wymień takie.
ktoś 2016-02-24 16:08:11
witam chciałabym zacząć prace w tej firmie to jest praca 3 zmianowa ? jak to tam wygląda ?
2
acvee 2016-03-18 22:53:42
Byłem głodny . Nie miałem czasu ani siły czegoś sobie ugotować . Kupiłem to coś co ci szmaciarze nazywają "fasolką po bretośku" . W życiu większego syfu niejadłem . Po dwóch łyżkach wymiotowałem jak przysłowiowy kot. W poniedziałek zanoszę to coś do Sanepidu. Oni stanowią zarrożenie- i muszą zniknąć z rynku., zanim ktoś zatruje się na śmierć.
sr 2016-04-01 12:01:53
leczo warzywne to jedna z najgorszych pomyłek jakie popełniłem. jakość tego produktu nie mieści się na żadnej skali ocen. badziewie pędzone chemią. skład oszukany, niejadalne!!!
keri 2016-04-08 17:26:24
Jadłem poraz pierwszy pulpety i gołąbki -b.smaczne.Te nieprzychylne opinie to na pewno konkurencja.Nie przejmujcie się i robocie swoje.A tak na marginesie-tych niezadowolonych pracowników wymieniłbym na takich dla których zarobki były by satysfakcjonujące.Zaznaczam,że nie jestem pracodawcą!
ania 2016-05-01 16:06:37
Jeśli ktoś poszukuje pracy to obecnie poszukują technologa żywienia.
1
Martin 2016-08-29 15:10:30
Dosyc ze wyzysk ludzi to jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] produkują. Ta firma to jakaś porażka. Kupiłem szynkę szlachecką 280g za 7.50 a tam tania mielka z masą tłuszczu. Nie polecam!!!
nieznany 2016-09-28 12:31:28
witam nielubie jak (usunięte przez administratora) zneca sie psychicznie i fizycznie w pracy w kooperolu nad ludzmi
Gość 2016-10-10 12:20:37
Jest.Zarówno przez techno jak i przez kooperol
sdcv 2016-10-13 17:37:39
no to super że jest..a czy ktoś mógłby mi napisać na jakie mniej więcej zarobki tutaj w firmie może liczyć mechanika maszyn i urządzeń przemysłowych w Zdunach? bo widzę że na chwilę obecną szukają tu
Adam 2016-11-02 13:18:36
FASLKA po bretońsku (napis LUBIĘ TO) - czuję się b. oszukany 60 % sosu trochę fasolki na dnie ! Słoik zapełniliście ale ?... Podobną kiełbasę ( z resztą) widuję z Zakładów Mięsnych gdzie faszerują wodą na max + ser (który rośnie w ustach) wendliny robią się szybko śliskie oczekujące tylko na robactwo i won !
321 2016-11-15 13:09:51
Omijać to szerokim łukiem
irytator 2016-11-18 20:52:16
A po polsku da się?
Zostaw swoją opinię o Kooperol Sp. z o.o. - Swarożyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.