logo Superfish S.A

Superfish S.A

Kukinia

Opinie o Superfish S.A

blee 2009-12-01 21:34:42
Brak poszanowania pracownika!!!!!
można pracować kupe lat a i tak potraktują cie jak śmiecia...
anonim 2010-03-27 08:20:14
Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek przyszło mi pracować.
Jeśli ktoś chociaż przez chwilę się zastanawia to stanowczo odradzam.
Oszukiwanie na godzinach pracy, wyzysk, niemiła atmosfera, kłamstwa mataczenie - na prawdę gorzej trafić nie można.
Ogromne NIE dla tej firmy.
nojak 2010-04-21 15:21:40
jesteś [usunięte przez admina] pracuj w superfishu powodzenia
............ 2010-05-12 12:56:32
PO PROSTU TRAGEDIA!!!
Firma padnie w końcu....
ktos 2010-05-21 13:23:41
Firma na skraju upadłości, co wyraźnie odbija się na atmosferze i warunkach pracy.
Osoby cenione i wartościowe dla tej spółki, już dawno opuściły jej szranki.
jak ktoś napisał wyżej - ogromne NIE dla tej spółki.
jaaaaaaaaaa 2010-05-26 20:34:41
Masz rację w 1000%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
crazyy 2010-06-19 16:13:16
Czy warto starać się o posadę w tej firmie?Bo ja mam informacje, że to wspaniała firma i jak pracować to tylko tam i że naj..naj...naj... ,od jednego z dyr.........! A więc skąd te negatywne opinie?
anonim 2010-06-19 19:57:58
Szkoda zachodu! Nie ma się nad czym zastanawiać, uciekaj jak najdalej od tego miejsca! Z wierzchu może wygląda imponująco ale w środku badziewie.........A nie o wielkość tu chodzi! To, że firma taka wspaniała to tylko przechwałki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edek 2010-06-19 20:52:50
pewnie twój informator '''' dyr''' to rodzina .tacy zawsze zachwalają beznadziejną firmę...porozmawiaj z pracownikami/?
crazyy 2010-06-27 15:15:42
Żadna tam rodzina !!!
meki 2010-09-29 14:58:24
byłem pracownikiem .. delikatnie pisząc nie polecam...Krótko pisząc istny bałagan, panująca spychologia, brak szacunku dla pracowników... Nie polecam jeśli cenisz swoje umiejętności to omijają ten zakład...
anonim 2011-03-18 19:22:24
firma o której nawet nic nie piszą.szkoda gadać praca 12godzin 7dni w tygodniu .Kto czuje się na sile zapraszamy do SUPRA.....
garuch 2015-02-01 01:36:33
no myślę , że tamta wypowiedź była może trochę niefortunna ale koledze chodziło po prostu o to , że naprawdę pracuje się tutaj długo, i nie są to typowe 8 godzin i do domu. Praca jest ciężka i wyczerpująca niestety. Ale to już każdy moim zdaniem wiedział jednak na co się pisze przychodząc własnie tutaj
kika 2016-01-14 13:50:14
To nie jest normalny zakłąd pracy.!To gorzej niz w obozie! byłam pracownica tego zakladu 2 lata.Na poczatku wszystko pieknie.A pozniej?Jestes nikim, .Choc niewiem jak sie czlowiek tam stara i tak jest traktowany jak zero.Zero szacunku do pracownika,jestes gnębiony przez przelozonych.Tyrasz jak wol 12 godz chodz na umowie jest praca 8godz.! I nikt Nie ma prawa zmusic Cie do 12 godzinnej pracy.No ale sie odezwij?To wyjada z Morda ze pracujesz tak jak inni i nie ma schodzenia po 8.! Także Moja opinia jest taka.A ludzią nie polecam iść tam do pracy.
kika 2016-01-14 14:02:50
To nie jest normalny zakład pracy.! to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zero szacunku do ludzi,jestes gnebiony przez przelozonych.Niewiem ile by sie czlowiek staral i jak dobrze wykonywal swoje obowiazki to dla nich jestes zerem ! Na umowie praca 8 godz dziennie,! a tam tyrasz jak wol po 12 w dodatku w weekendy.! A odezwij sie ze nie masz obowiazku pracowac 12 to zaraz trafiasz na dywanik! Podaje to co Ja tam przeszlam pracujac tam 2 lata.! wkoncu powiedzialam dosc nikt nie bedzie mnie traktowac jak smiecia.! Teraz Moge im pokazac srodkowy palec bo chocbym nie miala co do garnka wlozyc nigdy w zyciu tam nie wroce.!
ff 2016-05-15 18:09:18
no wlasnie @am ja to czekam caly czas az wypowie sie tutaj ktos z firmy kto bedzie mogl napisac cos na temat warunkow i atmosfery jaka tam panuje w fimire
Zostaw swoją opinię o Superfish S.A - Kukinia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Superfish S.A