logo Superfish S.A

Superfish S.A

Kukinia

Opinie o Superfish S.A

nojak 2010-04-21 15:21
jesteś [usunięte przez admina] pracuj w superfishu powodzenia
crazyy 2010-06-19 16:13
Czy warto starać się o posadę w tej firmie?Bo ja mam informacje, że to wspaniała firma i jak pracować to tylko tam i że naj..naj...naj... ,od jednego z dyr.........! A więc skąd te negatywne opinie?
edek 2010-06-19 20:52
pewnie twój informator '''' dyr''' to rodzina .tacy zawsze zachwalają beznadziejną firmę...porozmawiaj z pracownikami/?
crazyy 2010-06-27 15:15
Żadna tam rodzina !!!
meki 2010-09-29 14:58
byłem pracownikiem .. delikatnie pisząc nie polecam...Krótko pisząc istny bałagan, panująca spychologia, brak szacunku dla pracowników... Nie polecam jeśli cenisz swoje umiejętności to omijają ten zakład...
anonim 2011-03-18 19:22
firma o której nawet nic nie piszą.szkoda gadać praca 12godzin 7dni w tygodniu .Kto czuje się na sile zapraszamy do SUPRA.....
garuch 2015-02-01 01:36
no myślę , że tamta wypowiedź była może trochę niefortunna ale koledze chodziło po prostu o to , że naprawdę pracuje się tutaj długo, i nie są to typowe 8 godzin i do domu. Praca jest ciężka i wyczerpująca niestety. Ale to już każdy moim zdaniem wiedział jednak na co się pisze przychodząc własnie tutaj
ff 2016-05-15 18:09
no wlasnie @am ja to czekam caly czas az wypowie sie tutaj ktos z firmy kto bedzie mogl napisac cos na temat warunkow i atmosfery jaka tam panuje w fimire
Weronika 2017-04-18 15:11
@anonim, praca 12 godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu? Czy aby na pewno? O warunkach na jakim stanowisku piszesz?
Gosc 2017-05-02 19:19
Dojazd do 12ton tirem kpina. Zaklad na odludziu bez dojazdu komfortowego. W dodatku na portierni lazienka wyglada gorzej niz z szaletach miekskich poprostu sanepid wezwac bo grozi chlamydia
Zostaw swoją opinię o Superfish S.A - Kukinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Superfish S.A