brak logo

FLOKATEX

Łódź

Opinie o FLOKATEX

anonim 2011-07-11 23:10:28
katastrofa warunków pracy........
2
PYT 2012-02-16 22:09:57
CZEMU TAK SĄDZISZ? PYTAM SIĘ BO SIE STARAM O PRACE TAM
m. 2012-04-09 19:17:54
Warunki pracy fatalne,zniszczą Cie tam psychicznie,znajdą powód zeby połowy kasy Ci nie wypłacić,naubliżają,wmówią że jesteś do niczego
gośc 2013-08-22 17:58:25
Niestety potrafią obciąć za niby niedokładność za uszkodzone elementy.Co do palenia to broń boże . Dla zatwardziałych palaczy jeden papierosek podczas 15 minutowej przerwy śniadaniowej przed budynkiem firmy. Katastrofa po całości.
Anna 2013-08-29 19:08:09
Miałam możliwość odwiedzić w/w firmę jako klientka i słyszałam osobiście wyzwiska,obelgi wobec pracownika i wyszłam po 10 minutach tak byłam zdenerwowana.Pani Właściciel sprawia wrażenie osoby ,która poprzez poniżanie czuje się dowartościowana.Mogę tylko potwierdzić ,iż zła opinia o tej Pani wsród konkurencji jest trafna i prawdziwa,
4
gość 2013-08-29 19:13:31
Z dala od tej firmy,choroby nerwowej można się tylko nabawić,tam ludzie boją się pracować!!!każdego dnia awantury,wrzaski i nigdy nie wiesz o ,której skończysz prace-wyjdziesz wtedy kiedy wyjdziesz,ciągle Cie gdzieś wysyłają a jak odmówisz to zaraz z pracy wylecisz a jeszcze Ci naubliżają.Zakaz odzywania sie..
2
2013-09-02 17:48:41
Sporo i zawsze sie człowiek zastanawiał czy dostanie kase
a, 2013-09-19 20:02:30
Szanowni Właściciele,warto się zastanowić dlaczego jest tak duża rotacja pracowników ...
1
krawcowa 2013-12-03 08:07:29
szwalnia to poprostu [usunięte przez moderatora] pracy koszmar potrocenia wynagrodzen za wszystko co sie panie własciciel nie podoba na 9 godz pracy tylko jeden raz można wypić herbate obelgi na kazdym kroku tekst( jak sie nie podoba można odgarniać śnieg)
1
misia 2013-12-04 19:10:03
niestety, to wszystko prawda.za godziny nadliczbowe płacą jak za zwykłe,mało tego potrącenia z pensji są za byle co ,ostatnio wszyscy ,którzy przed rozpoczęciem pracy pili kawę mieli potrącone po 30 zł.Nie chodzi tu o picie kawy kosztem czasu pracy tylko 15 min. przed jej rozpoczęciem.Brak organizacji pracy,same zakazy.Duża rotacja pracowników,jedna pani uciekła po 1 godz.
3
a1 2014-01-13 09:37:14
Kolezanki..nie piszecie do końca prawdy ..pochwalcie sie ile razy poprawiamy zle uszyte rzeczy no i kawe piłysmy ukradkiem ,w czasie pracy:-(
3
lola 2014-01-29 20:43:51
Ludzie trzymajcie sie z daleka od firmy Flokatex,pracodawczyni traktuje swoich podwładnych jak ( usunięte przez administratora )marnie płaci ,ciągle płacze ,że nie ma kasy,a większość zatrudnionych pracuje na umowy "śmieciowe" bez rejestracji.w ciągu 3 m-cy mojej tam pracy odeszło z f-my ok.15 osób.Ciągłe poniżanie,wrzaski.WC zamykane na klucz i trzeba sie wpisywać do zeszytu { czas wejścia i wyjścia}.Brak organizacji pracy ,decyzje zmieniane są co godzina a praca na akord-totalna bzdura.
12
Obserwator 2014-01-30 21:03:26
Dobrze, że jest możliwość wyrażenia swojej opinii o firmach które należy omijać.Szkoda,że pracodawcy nie potrafią wyciągać odpowiednich wniosków,bo czasem należy wysłuchać co pracownicy mają do powiedzenia,być może wtedy atmosfera w firmie byłaby lepsza,a praca wydajniejsza.
5
lola 2014-02-05 08:00:57
ja tez sie staram juz kilka dni, niby praca jest a jej nie ma . nie rozumiem polityki tej firmy internet zawalony ogloszeniami a szycia nie daja bo ciagle ponoć nie naszykowane.tylko koszty dojazdow , całowanie klamki i nic wiecej.
1
kazio 2014-02-05 08:03:17
a co to za zbrodnia napic sie w ciagu pracy u innych to normalne.
zawiedziona 2014-02-06 19:35:33
Odpuść sobie pracę w tej f-mie,bo się rozczarujesz(usunięte przez administratora).Te opinie o tej firmie są prawdziwe i powtarzają się od kilku lat,ja też się przekonałam na własnej skórze ,że nie warto tu pracować.
1
zszokowana 2014-02-28 14:59:13
Wszystkie opinie są prawdziwe, sama na początku nie chciałam wierzyć, atmosfera na rozmowie jest typu i tak jesteś nikim i ja ci to udowodnię. człowiek jest w tak wielkim szoku że nagle nie może wydusić z siebie ani jednego słowa ani racjonalnie myśleć. myślisz tylko co ja tu robię.Dostając zadania matematyczne wolałam zrobić błędy niż się z nią pokłócić dlaczego zamierzam natychmiast wyjść. jeśli ktoś zamierza tam pracować musi być cyborgiem wypranym z uczuć jak to sama szefowa określiła. Ja jestem za grzeczna ale osoby o silniejszych nerwach, polecam trzasnąć drzwiami i nie słuchać tych obelg.
9
manfredi 2014-07-15 15:54:42
o kurde a ja jutro idę na rozmowę na stanowisko magazyniera
j24 2014-07-29 16:20:05
No tak , ja zaczynam o 8 wy niby o 7 . Ja byłem o 7.45 , wy na kawce a maszyny zimne . Dziwisz się przełożonym ? Ja byłbym wk...
1
j24 2014-07-29 16:28:16
Tak , widziałem jak poległaś na "Pitagorasie" i dzieleniu w zakresie do 100 przez liczby całkowite . Mnie z magazynu zawołali , ja nie miałem problemu z rozwiązaniem . A co do palaczy w firmie , żadna przyjemność wchodzić do WC , gdzie dymu tyle , że siekierę można powiesić albo dostać petem wyrzucanym przez okno . Ja też bym kazał palić poza budynkiem ( co jest zgodne z przepisami ) .
1
z 2014-08-26 22:48:58
To nie prawda naddodziny placone bez problemu ostatniego razem z pensja a reszta to prawie prawda ale trzeba tam byc zeby zrozumiec
1
i 2014-10-02 13:23:57
Trzeba dobrze wywiązywać się ze swoich obowiązków to nie ma kłopotów ani w firmie ani z Właścicielami Firmy
mycha 2014-10-06 13:55:41
Przepraszam bardzo... ja dobrze wywiązywałam się ze swoich obowiązków.Tylko pani Kaczmarskiej coś odwaliło i stamtąd odeszłam. O widzę że są skasowane nie które słowa prawda boli
1
mycha 2014-10-12 20:03:03
Panu Haniu praca jest od 9 do 12 godzin i kazda sobota i wszystko co Pani napisała , ale lepiej niech pani tam nie idzie bo to jest obóz niewolników pozdrawiam
1
Aga 2014-11-05 17:04:57
W maju 2013r szyłam dla tej firmy na zlecenie u siebie w domu, dwa razy też byłam po materiał do szycia swoim samochodem, a dzieli mnie 180 km i do dziś ani nie otrzymałam zapłaty za szycie, ani zwrotu za paliwo.Gdy dzwoniłam, to albo nikt nie miał czasu,żeby ze mną porozmawiać, albo "wypłacimy po powrocie z delegacji". Straciłam nadzieję...
E 2014-11-28 11:20:32
NIE DO KOŃCA,, BYŁY POPRAWKI
Grażyna 2015-01-08 16:26:42
główno prawda nie sa płacone poza godziny. jeżeli się pracuje, a pracuje się prawie codziennie od 9 do 12 godz. To jest stawka płacona normalnie a nie podwójnie
zz 2015-02-07 14:09:00
to proste do policzenia - 7,5 brutto - tak jest w aktualnym ogłoszeniu
zz 2015-02-17 18:27:18
A co to znaczy dobrze wywiązywać się ze swoich obowiązków - co trzeba robić ?!
Auuu 2015-03-01 17:09:39
rozmowa kwalifikacyjna wygląda tak: jeśli trzymałeś(aś) nożyczki w ręku to możesz kroić, jeśli idziesz na sprzątaczke to możesz szyć, jeśli idziesz szyć to kroisz, sprzątasz i szyjesz
zz 2015-03-06 10:49:37
od stycznia jest akord - nie wiadomo jak liczony bo nit w tej firmie nie ma zielonego pojęcia o tym że żeby był akord to muszą być podane czasy które wskażą ile procent normy pracownik wyrabia - po przekroczeniu normy pracownik powinien otrzymać PREMIE - ocena pracownika - najprościej po zdjęciu w CV - skoro krawcowe i pomoce mogą mieć wykształcenie podstawowe Twoje CV - na pewno będzie OK - na wszelki wypadek weź ze sobą legitymacje szkolną bo obecny wiek po podstawówce to około 13 lat
1
sklep 2016-03-24 23:41:31
nie jestem pracownikiem tej firmy, ani klientem, gdzyż zrezygnował ze współpracy z nimi. Porażka. Takiego braku profesjonalizmu dawno nie spotkałam.
2
Mich454 2016-07-07 12:28:58
Nie rozumiem niektórych komentarzy, pracuję jako montażysta od 3 miesięcy, i nie mogę narzekać na pracę w firmie Flokatex. Prawda zdarzy się czasem że jest ciężej w pracy, ale to chyba jest normalne.
Wykonuję swoją pracę rzetelnie (czasem robię błędy) i nie jestem jak to przeczytałem w niektórych komentarzach: "Wyzywany, niszczony psychicznie". Prawda jest że szefostwo może się zdenerwować na osoby które wykonują błędy, przez co muszą wyjeżdżać w delegacji by poprawiać błędy na początku, ale moim zdaniem jest to normalne. Czasami się zdarza że jak jadę na budowę i okazuje się że muszę wieszać zasłony DRUGI raz, to też si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
jacek 2016-07-09 22:32:38
To skoro pojawily się podwyzki @aga, to się nie dziwię, że są tak opłacalni. Ciekawe jak teraz wygląda atmosfera.
1
Zostaw swoją opinię o FLOKATEX - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLOKATEX