Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o novol

Pracowałeś w firmie novol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-13 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bardzo solidna firma
zdjecie uzytkownika
Mat - 2011-04-14 15:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zdarza się, aby pracownicy sami odchodzili z tej Firmy. Warunki pracy, jej organizacja, atmosfera pracy zabezpieczenia socjalne - łącznie z firmowym obiektem Pałac Mierzęcin -gdzie można wypoczywać, bardzo dobre, na europejskim poziomie. Polecam.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-01-16 08:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma, jedna z niewielu w której jest dobra atmosfera, dobre zarobki, opieka socjalna itp., no i ludzie całkiem spoko
zdjecie uzytkownika
KOL - 2012-02-28 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zawsze się znajdą tacy, którym coś nie pasuje i tacy, którzy wszystko \"wiedzą\" lepiej. Jednak generalnie można powiedzieć, że atmosfera pracy jest dobra, pracownicy mają dobre warunki pracy, pracodawcy dbają o bezpieczeństwo, dobre wynagrodzenia i zabezpieczenia socjalne - ostatnio: ubezpieczenia zdrowotne i karty benefit. Żaden dobry pracownik z firmy nie jest zwalniany.
Pozdrawiam wszystkich novolowców
zdjecie uzytkownika
rajfur - 2012-10-17 16:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 11:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Widziałem że poszukują lakiernika samochodowego w novol - komorniki i chciałem dowiedziec się wiecej. Czy teraz nadal jest w firmie tak jak pisze KOL? Czy możecie napisać ile mniej więcej się zarabia?
zdjecie uzytkownika
dojrzały - 2014-11-15 17:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-24 11:49:32]:
lakierniku - czy Ty jesteś idiotą !!!! - NOVOL to ZARAZA -Radzę Ci - szukaj gdzieś w ..... Europie, ale nie w Komornikch w .... Novolu
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-11-17 10:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dojrzały - 2014-11-15 17:46:36]:
W NOVOL-u lakiernicy zarabiają dobrze i warunki pracy też są OK.
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-12-30 03:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dojrzały, co masz na mysli piszac, że novol to zaraza, bo przyznam, że jednak nie brzmi to wszystko zbyt pozytywnie. @PRACOWNIK, a co to znaczy dobrze, bo wiesz, punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Możesz napisać ile orientacyjnie wynosi owe dobrze? Czy do pensji dochodzi czasem jakas premia?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-08 13:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz: nie ma zadnych premii, jest 13ta pensja, ktora ze wzgledu na sposob obliczania miesiecznego wynagrodzenia, tzn: stala podstawa w wysokosci pensji minimalnej + prowizja od sprzedazy firmy w danym miesiacu (nie wiadomo jak owa prowizja jest liczona, jest to tajemnica dla pracownikow)stanowi tak naprawde kompensate niskiego wynagrodzenia w miesiacau nie bedacycm w sezonie wysokiej sprzedazy (jest wyplacana w styczniu, choc niski sezon trwa dluzej).
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-01-08 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dariusz - 2014-12-30 03:20:21]:
Premie są uzależnione od wyników w danej grupie pracowniczej - jeśli zrealizujesz plan masz szanse na godziwe wynagrodzenie - w Wielkopolsce rzadko która firma tyle płaci.O kwotach to już raczej trzeba rozmawiać w czasie rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-02-28 16:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jest tajemna wiedza o tych wynagordzeniach w novolu czy po prsotu tak jak wszyscy w polsce o zarobkach nie chcecie rozmawiać? Ja tego totalnie nie rozumiem. Możecie mi powiedzieć coś konkretnego o tych pieniądzach bo nie wydaje się żeby to była tajemnica an a pewno mnie możę przyciągnąć jeśli jest na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-15 22:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ukrywam, że i ja chętnie bym przeczytał chociaż orientacyjny poziom zarobków w novol, bo jednak podczas rozmowy rekrutacyjnej pewnie mi nie powiedzą ile oferują, tylko ja musze jako pierwszy przedstawić swoje oczekiwania finansowe, nie? Problem w tym, żeby powiedzieć kwotę zbliżoną do ich budżetu.
zdjecie uzytkownika
kolik - 2015-03-30 02:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja ostatnio od jednego z pracowników Novola usłyszałem dość niepochlebną opinię o nich. Mianowicie uważa , że firma coraz mniej inwestuje w pracownika. Brak jest jasno określonej ścieżki kariery, perspektyw na rozwój, elastyczności w decyzjach kadry, a z kolei doszukiwanie się drugiego dna powodują odejścia pracowników.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-30 07:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-30 07:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolik - 2015-03-30 02:10:27]:
Głuchy telefon nie jest wiarygodnym narzędziem informacyjnym - dlaczego nie piszesz o swojej firmie?
zdjecie uzytkownika
mucha - 2015-04-24 12:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To bardzo dobra firma - powiedziałbym - niezwykła. Jest tylko jedno ale - musisz "ożenić" się za tą firma. Musisz być jej oddany, wierny, posłuszny i jednoczesnie bierny - wtedy ścieżka twojej kariery - będzie taka - jaką obecnie mają najwyższe kadry kierownicze tej firmy
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-30 22:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mucha, to chyba mamy inne definicje dobrego małżeństwa. Przecież taki związek, czy to małżeński, czy związek z firmą powinien opierac się na partnerstwie. To jasne, że trzeba być oddanym pracy i się starac, ale bez przesady, tu powinno być tez miejsce na odpoczynek. Trochę nie rozumiem o co chodzi z tą biernością, przecież to nic dobrego chyba.
zdjecie uzytkownika
PM - 2015-07-06 22:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [simon - 2015-06-30 22:47:55]:
Powiadasz na partnerstwie? Hmm, firma to ludzie a tu już trudno o partnerstwo. W Novolu każdy kto jest na trochę wyższym stanowisku dowala robotę tym z niższych i później chwali się tym jak swoim w przeróżnych prezentacjach dla zarządu. A zarobki wcale nie są rewelacyjne i te chore współczynniki o których wiadomo tyle że są ale nikt nie wie jak działają, tzn. działają zawsze na niekorzyść - to pewne. Zwolnienia / (-się) też już ostatnio coraz częściej się zdarzają.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 22:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2015-07-30 22:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amigo - 2015-02-28 16:05:32]:
Chyba bardzo krótko pracujesz, skoro piszesz takie brednie. Premie są w
zależne tylko i wyłącznie od wyników finansowych firmy, nakład pracy w danym miesiącu nie przekłada się na zarobki. Niemniej jednak to znakomita firma z mądrym zarządem i dobrymi zarobkami.
zdjecie uzytkownika
akum - 2015-08-08 02:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie to chyba zawsze są zależne od tego jakie są wyniki danego pracownika, bo chyba przecież, jak firma ma dobry miesiąc to nie dadzą każdemu premii, nawet temu kto nie pracował prawie w ogóle albo się obijał. Przynajmniej tak mi się wydaje, albo przynajmniej tak być powinno, wtedy byłoby sprawiedliwie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie novol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy novol?
Zadaj pytanie
alert