Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o novol

Pracowałeś w firmie novol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-13 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bardzo solidna firma
zdjecie uzytkownika
Mat - 2011-04-14 15:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zdarza się, aby pracownicy sami odchodzili z tej Firmy. Warunki pracy, jej organizacja, atmosfera pracy zabezpieczenia socjalne - łącznie z firmowym obiektem Pałac Mierzęcin -gdzie można wypoczywać, bardzo dobre, na europejskim poziomie. Polecam.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-01-16 08:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma, jedna z niewielu w której jest dobra atmosfera, dobre zarobki, opieka socjalna itp., no i ludzie całkiem spoko
zdjecie uzytkownika
KOL - 2012-02-28 11:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zawsze się znajdą tacy, którym coś nie pasuje i tacy, którzy wszystko \"wiedzą\" lepiej. Jednak generalnie można powiedzieć, że atmosfera pracy jest dobra, pracownicy mają dobre warunki pracy, pracodawcy dbają o bezpieczeństwo, dobre wynagrodzenia i zabezpieczenia socjalne - ostatnio: ubezpieczenia zdrowotne i karty benefit. Żaden dobry pracownik z firmy nie jest zwalniany.
Pozdrawiam wszystkich novolowców
zdjecie uzytkownika
rajfur - 2012-10-17 16:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 11:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Widziałem że poszukują lakiernika samochodowego w novol - komorniki i chciałem dowiedziec się wiecej. Czy teraz nadal jest w firmie tak jak pisze KOL? Czy możecie napisać ile mniej więcej się zarabia?
zdjecie uzytkownika
dojrzały - 2014-11-15 17:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-24 11:49:32]:
lakierniku - czy Ty jesteś idiotą !!!! - NOVOL to ZARAZA -Radzę Ci - szukaj gdzieś w ..... Europie, ale nie w Komornikch w .... Novolu
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-11-17 10:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dojrzały - 2014-11-15 17:46:36]:
W NOVOL-u lakiernicy zarabiają dobrze i warunki pracy też są OK.
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-12-30 03:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dojrzały, co masz na mysli piszac, że novol to zaraza, bo przyznam, że jednak nie brzmi to wszystko zbyt pozytywnie. @PRACOWNIK, a co to znaczy dobrze, bo wiesz, punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Możesz napisać ile orientacyjnie wynosi owe dobrze? Czy do pensji dochodzi czasem jakas premia?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-08 13:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dariusz: nie ma zadnych premii, jest 13ta pensja, ktora ze wzgledu na sposob obliczania miesiecznego wynagrodzenia, tzn: stala podstawa w wysokosci pensji minimalnej + prowizja od sprzedazy firmy w danym miesiacu (nie wiadomo jak owa prowizja jest liczona, jest to tajemnica dla pracownikow)stanowi tak naprawde kompensate niskiego wynagrodzenia w miesiacau nie bedacycm w sezonie wysokiej sprzedazy (jest wyplacana w styczniu, choc niski sezon trwa dluzej).
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-01-08 15:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dariusz - 2014-12-30 03:20:21]:
Premie są uzależnione od wyników w danej grupie pracowniczej - jeśli zrealizujesz plan masz szanse na godziwe wynagrodzenie - w Wielkopolsce rzadko która firma tyle płaci.O kwotach to już raczej trzeba rozmawiać w czasie rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-02-28 16:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jest tajemna wiedza o tych wynagordzeniach w novolu czy po prsotu tak jak wszyscy w polsce o zarobkach nie chcecie rozmawiać? Ja tego totalnie nie rozumiem. Możecie mi powiedzieć coś konkretnego o tych pieniądzach bo nie wydaje się żeby to była tajemnica an a pewno mnie możę przyciągnąć jeśli jest na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-03-15 22:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ukrywam, że i ja chętnie bym przeczytał chociaż orientacyjny poziom zarobków w novol, bo jednak podczas rozmowy rekrutacyjnej pewnie mi nie powiedzą ile oferują, tylko ja musze jako pierwszy przedstawić swoje oczekiwania finansowe, nie? Problem w tym, żeby powiedzieć kwotę zbliżoną do ich budżetu.
zdjecie uzytkownika
kolik - 2015-03-30 02:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja ostatnio od jednego z pracowników Novola usłyszałem dość niepochlebną opinię o nich. Mianowicie uważa , że firma coraz mniej inwestuje w pracownika. Brak jest jasno określonej ścieżki kariery, perspektyw na rozwój, elastyczności w decyzjach kadry, a z kolei doszukiwanie się drugiego dna powodują odejścia pracowników.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-30 07:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolik - 2015-03-30 02:10:27]:
Głuchy telefon nie jest wiarygodnym narzędziem informacyjnym - dlaczego nie piszesz o swojej firmie?
zdjecie uzytkownika
mucha - 2015-04-24 12:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To bardzo dobra firma - powiedziałbym - niezwykła. Jest tylko jedno ale - musisz "ożenić" się za tą firma. Musisz być jej oddany, wierny, posłuszny i jednoczesnie bierny - wtedy ścieżka twojej kariery - będzie taka - jaką obecnie mają najwyższe kadry kierownicze tej firmy
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-06-30 22:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mucha, to chyba mamy inne definicje dobrego małżeństwa. Przecież taki związek, czy to małżeński, czy związek z firmą powinien opierac się na partnerstwie. To jasne, że trzeba być oddanym pracy i się starac, ale bez przesady, tu powinno być tez miejsce na odpoczynek. Trochę nie rozumiem o co chodzi z tą biernością, przecież to nic dobrego chyba.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie novol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy novol?
Zadaj pytanie
alert