TESCO DC KOMORNIKI

Komorniki, Młyńska 4

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 7 ocen.

TESCO DC KOMORNIKI
4 7 6 1

Opinie o TESCO DC KOMORNIKI

W.J

Witam. Orientuje się może ktoś jak wygląda praca na stanowisku pracownika technicznego CD Komorniki?

Komar
@W.J 10.09.2018 12:28

Jedno z lepszych stanowisk???? pisze całkiem serio????

W.J
@Komar 23.09.2018 19:46

A w jakim sensie???

EX TESCO

Tesco Reading DC , Zapraszam tam, zobaczycie co to prawdziwa praca, gdzie brudni Macedonczycy, Rumuni,Slowacy i inne kozoruchy wyciagniete zzadupia europy na widok funtow zmieniaja sie w zwierzeta, Komorniki to pikus przy READING DC, A dziewczyny w komornikach tez tak pruja sie z managerami i supervisorami ? bo u nas to standart ;-)

Ania

Warto przyjść i zacząć pracę w Tesco? Jak zarobki?

Nika
@Ania 04.09.2018 10:51

Nie warto przychodzić. Ludzie sami uciekają

Admin
@Nika 14.09.2018 20:06

jak się komuś nie chce pracować to odchodzi. zero poszanowania dla pracy u takich osób, szkoda tylko że przez to szerzy się negatywna opinia

Szukasz pracy?

Hah

Tesco upada hahha Lidl chce wykupić

Opel

Tesco to dno

Były pracownik

Atmosfera była ok, tylko na jednej zmianie jest Karolina. S która dużo kłamie mówi nieprawdę i psuje cała atmosferę.prosze uważajcie na nią

Xd
@Były pracownik 30.08.2018 20:15

To chyba dala Ci kosza że tak piszesz. Karola jest wpozadalu teyyy. Broni wszystkich pracowników nawet przed menago.

Były pracownik
@Xd 31.08.2018 12:21

To chyba o tej samej osobie nie mówimy. Obgaduje każdego jak leci. Nawet Ciebie aby być w centrum uwagi. Ona do managera? Ona jedynie dużo mówi i nic nie robi. Boi się iść nawet do żółtego

Zawodowiec

Haha dobre sa te komentarze mówicie o tym ze nie ma równości ze ktoś jest na rozladunkach wy ciagle w pbs a jedziecie po Ukrainie ze dlaczego jeżdżą na wysokim składzie powinni tylko być w pbs haha wlasnie widać po takich wpisach jak chcecie być równo traktowani ...jak wy macie lepsza prace to ok ale jak ktoś inny to juz znajomości i układy typowi Polacy i dlatego Ukraina jest od was lepsza starają sie a wy ? 30% sie stara 20 robi byle robić a 50 ma problem ze musza pracować ehh...

Pbsik
@Zawodowiec 10.07.2018 08:32

Jak tam robisz panie złoty to sam idź w pikig. Ale jeszcze trochę to my będziemy się śmiać z was jak zamkną ta budę.

Piasek

Czy ktoś z odchodzacych kierowników może mi wyjaśnić co się w tym magazynie dzieje? . Skoro w ciągu roku odeszło ich 4?.

Łoker
@Piasek 31.07.2018 17:28

Odchodzą bo nie da się wytrzymać, niektórzy złoci to idioci, najlepszy to jest dział wsparcia. Tam złoty to jest najlepszy. Tak naprawdę to ...UJ wie po co on tam jest i co robi. Jest to najbardziej przypierdalajaca się osobą. Nie przywita się ale cię zjebie. Jak masz mocne i stalowe nerwy na ich głupotę to przyjdź i się przekonaj. Swoją drogą szału z zarobkami podobno nie mają.

Pbsik
@Łoker 03.08.2018 20:52

4 odeszło 1 z nich to w sumie dobrze ze poszedł tz kod 61 przynajmniej ludzie przyszli z l4. Ale ten ostatni co odszedł to szkoda mega wpozadku wszystko się u niego załatwiło. Odszedł bo złoci powiedzieli ze jest za dobry do ludzi. A złoty z wsparcia i czerwony ponoć rodzinka lub przyjaciele od zarządu

CZARNA
@Łoker 03.08.2018 20:52

Szalu nie maja ale kazdy z was chcialby te pieniadze dostac. Trzeba sie bylo starac zostac zlotym a nie zal wam .... sciska. A z Zielonymi trudno jedni odeszli nowi juz sie szkola. Ce la vie.

Work
@Pbsik 04.08.2018 10:29

Pracuję od samego początku i cieszę się że dwóch zielonych odpadlo. Został jeszcze jeden niedźwiadek. Praca w porządku, Ci co chcą pracować to zarobią, ludzie też ok, oprócz zmianowych. Pbsik o jakiego złotego i czerwonego chodzi??

Xd
@CZARNA 04.08.2018 18:09

Starać się chyba sobie żartujesz 3/4 złotych to nie ma pojęcia o pracy. Przez nich ludzie odchodzą. Ale z tego co wiem Pani Czarna to się uczysz na zielonego ale coś Ci nie wychodzi.

Pbsik
@Work 08.08.2018 21:20

Dział wsparcia czerwony i złoty. I Pani kierownik od palet to jest stanowisko. Czaisz to być kierownikiem od palet co za robota. Pewnie jakiś układ jest w tym dziale.

Pbsik
@Work 08.08.2018 21:20

Dział wsparcia czerwony i złoty. I Pani kierownik od palet to jest stanowisko. Czaisz to być kierownikiem od palet co za robota. Pewnie jakiś układ jest w tym dziale.

Sprzątanie alejek :-)
@Xd 18.08.2018 09:40

Jak nie wychodzi? w podpierdzielaniu i pisaniu notatek jest najlepsza. A numer 510 wybiera z prędkością światła :D

Work
@Pbsik 18.08.2018 09:49

To, że rodzina to nie tajemnica. Czy układ tego nie wie nikt. Najlepsza robota to kierownika SU i się wyspisz, zawsze możesz powiedzieć że nie umiesz i tak wszystko przesyłają dalej do kogoś kto co coś wie

SU
@Piasek 31.07.2018 17:28

Każdy dobry jest. A ten na myjce wszystko widzi i liściki pisze.

Wydania
@SU 29.08.2018 20:53

Każdy z nich ma syndrom Rudego. Hehe

Onanista

A kamery w szatniach legalne?

Pbsik
@Onanista 28.08.2018 14:29

Legal. Ale nie działają ktoś inny ma do nich dostęp ale nie monitoring

Metal

Ludzie skoro narzekacie na Tesco komorniki to po co tam pracujecie? Sa inne lepsze firmy. Ja znalazłem i jestem szczesliwy. Niech pracuja tam sami Ukraińcy. Uważajcie na mlodego z monitoringu.

TERESIN

Jaka podwyzka u was od Lipca?

Wysoki
@TERESIN 17.06.2018 13:24

Podobno 150 zl brutto

Erni

Pracuję tam i faktycznie boli mnie to , że pracownicy z za wschodniej granicy zastępują Polaków a moim zdaniem powinno być tak tylko wtedy gdy nas zabraknie na danym stanowisku . A jest tak , że Polak pbs a Ukrainiec na wózku albo na załadunkach .

szeregowy

Praca idealna dla kogos kto lubi sie narobic i nie ma nic do powiedzenia. Starych pracownikow coraz mniej bo nie kazdy chce patrzec na te wszystkie smieszne uklady. Szansa awansu oczywiscie jest pod warunkiem ze jestes dobrym znajomym szefostwa to i nawet magiczne opcje przejdziesz bez problemu i to nie wazne ze jestes pupilka kierownictwa. Poprostu tak mialo byc i juz dla niepoznaki wezmiemy tez jakiegos pionka z magazynu zeby ludzie nie gadali ale nie przejmuj sie przejdzie i tak lepszy czytaj bardziej w (usunięte przez administratora) wlazaca. A ty szary pracowniku Pbs przez pol miesiaca i nie dyskutuj bo ukraina tylko czeka. Ale poza tym praca (usunięte przez administratora) dostaniesz darmowy owoc raz na jakis czas, talon na szynke. Czlowiek moze sie ustawic.

Wiktoria

Narodowość nie ma tutaj żadnego znaczenia i powinna ona decydować o wysokości zarobków czy wysokości premii. Wiecie czy w TESCO DC KOMORNIKI są jakieś rekrutacje i nowi pracownicy będą mogli liczyć na jakieś zatrudnienie?

Blondyna

Który wg Was kierownik jest zboczony? Słyszałam, że ten w czerwonej kamizelce lubi ładne ukrainki ????

Niezadowolony

Taka niby dobra praca, wiele ogłoszeń a tak naprawdę, to (usunięte przez administratora) w którym nie szanują pracowników, bardziej się ceni pracowników z Ukrainy, tak jest przynajmniej w Tesco DC KOMORNIKI , Normy ciągle śrubowane a Ty biegasz przez 8h aby chociaż zbliżyć się do wyrobienia normy. Zarząd ciągle coś zmienia, wprowadza jakieś punkty karne za jakieś przewinienia, straszy magicznym czerwonym światełkiem za produktywność itd. Kierownictwo ma Cię za Murzyna, który z uśmiecham na ustach będzie robił co pan karze. a jak nie to kara... co to ma być ja się pytam? Jestem operatorem wysokiego składowania , a częściej robię najgorszą robotę nie na swoim stanowisku bo na moim pracuje Ukrainiec który jest oh i ah. Teraz znów podniesiono normy i trzeba jeszcze bardziej biegać z wywieszonym jęzorem aby zadowolić kogoś kto został kierownikiem dosłownie z łapanki i ma przerosty ambicji a w życiu by się z robotę nie wziął tylko siedzi na (usunięte przez administratora) i twierdzi że "Praca jest ważniejsza od Rodziny" gdy coś zgłaszasz że np. żona rodzi , masz pogrzeb czy coś to jego to nie obchodzi i czy to aby jest konieczne abyś nie przyszedł bo jest tyle roboty. Tak że jak ktoś lubi takie warunki to proszę bardzo...

Jacek z h 10
@Niezadowolony 02.02.2018 23:33

Identycznie jest w rabenie

Auauaua
@Jacek z h 10 21.02.2018 21:21

To w Tesco na magazynie są dwa rodzaje stanowisk dla magazynierow? Jeśli tak to zapewne jako operator zarabiasz więcej? Hmm... Urainiec zajmuje twoje miejsce? To Ukraińców też zatrudniają na umowy? Można tak? Może jest na Twoim miejscu bo jest bardziej produktywny? Pkt karne, premia. Tak za nic zabierają pkt? To dziwne, ze w takiej firmie nie ma regulaminu, który określa zasady przyznawania premii. Normy za wysokie? To nie są brane pod uwagę średnie wyniki przy ich ustalaniu....? Kierownicy buraki i glaby? Podobno w Tesco jest dużo programów rozwojowych, czemu nie wystartujesz? To za kogo ma Cię brać kierownictwo? Jaśnie nam wielmoznego magazyniera? To wg mnie normalne, ze kierownik wymaga. Jak wykracza to poza zakres twoich obowiązków to idź do sądu, telewizji. Nie dostał ktoś urlopu okolicznościowego? To niezgodne z prawem! Idź do sądu!

FastPulire
@Auauaua 08.03.2018 20:16

Widzę, że któregoś kierownika zabolala d..a... Ukrainiec pracuje na wysokim skladzie bo jest tańszy a Twoje stanowisko nie zależy od wyników tylko od tego jak głęboko wchodzisz kierownikom w 4 litery. Rotacja na odcinkach dotyczy kilku osob a reszta w ogole nie rotuje. Program rozwojowy nie dla magazynierow bo rąk do roboty zabraknie. Na kilkanascie osób startujących na opcje żadnego magazyniera. Normy są zaporowe i jeśli Ci się uda wyrobić ja to licz się z tym, że w kolejnych dniach będziesz na odcinku, na którym Twoja norma się obniży. Po podwyzkach zarabiam mniej niz kilka miesiecy temu. Grafiki też coraz lepsze.. Nie polecam!!

Siema

Najlepsze jest to że regulamin firmy nie dotyczy znajomych. Nowa osoba jest szkolona czego nie wolno a Ci po znajomości mogą wszystko. Czemu pracownicy z biura mogą chodzić na papierosa a Ci z magazynu nie? Mamy inny kolor skóry?

Zostaw opinię o TESCO DC KOMORNIKI - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO DC KOMORNIKI