brak logo

Cynk-mal

Legnica

Opinie o Cynk-mal

lunatyk551 2012-02-07 12:17:26
Ludzie którzy szukają dobrego domu wariatów niech się nie wahają i składają tam podanie do pracy. Warunki pracy: SYF. Wynagrodzenie: NISKIE JAK ZA TAKĄ PRACE. Socjalnego: BRAK. Przerw w pracy: BRAK.Szkoleń podwyższających kwalifikacje pracownika: BRAK.
Podwyżek: ZAPOMNIJ I NIE PYTAJ O TAKIE RZECZY.

OGÓLNIE TO ,,SEN WARIATA"
cwaniak 2013-11-23 15:07:00
kiedyś byłem pracownikiem cynkmal za (usunięte przez administratora) bylo w miare ale to co dzieja sie dzis to kabaret. Spotkalem kolege ktury pracuje dalej w tej firmie i powiedzial mi ze bylo spotkanie z prezesem a ten im powiedzial ze dosta na paczki na swieta jak zaloga wypisze sie ze zwiazkow ha ha ha ha.Ja pra cuja w firmie gdzie 99 procet nalezy do zwiazku a srednia pesja wynosi 4200 brutto na stanowiskach robotniczych a paczki na swieta sa oraz urlopowe.
2
niezadowolony 2014-01-05 23:38:19
9.9 zł. na godzine przy średnio 168 godz. miesięcznie, to ile można zarobić i to brutto ? Jakaś premia daje średnio 1500-1550 na miesiąc. Nieźle nie ? Prawie najniższa krajowa. Jesteś na chorobowym to pani kadrowa snuje teorie, iż w tym momencie zamiast w pracy to sobie dorabia. Jak nie dorabiać jak brakuje na życie.Przepraszam, jeszcze zapaomniałem dodać o dodatku za nocki, 10 zł. brutto za 8 godz., oczywiście już doliczone do w/w pensji. TRAGEDIA !!!
3
never again 2014-05-07 10:44:42
paskudny zakład, rozliczanie kwartalne, szykany za przynależność do związków zawodowych, odbieranie premii za najmniejszą pomyłkę, złe wypowiadanie się o pracodawcy, pomysły kierownictwa rodem z filmów s/f, a komune i tak widać na kilometr, socjal na poziomie mułu w rzece. ja cieszę się, że sam odszedłem na strefę, nie ma zakładu w którym jest lekko ale zarabiam więcej i wiem że zarabiam wogóle. cynk mal ODRADZAM!!! nawet desperatom!
SyFmall 2014-08-26 08:57:15
Potwierdzam. Do niedawna bylem pracownikiem w tym polskim ( usunięte przez administratora ),Absolutnie odradzam.
skatman 2014-09-15 19:52:15
Firma jak firma nie ma idealnej ale walka pracowników i solidarności z prezesem to jak walka z wiatrakami nie chce rozmawiać o potrzebach pracowników ich zarobkach minimalnych brak socjalu a i bezpieczeństwo pracy stoi pod wielkim znakiem zapytania to jak jazda niesprawnym samochodem
1
robert 2014-12-15 18:02:37
Wiem że względu na przedmiot działalności Cynk-Mal, w strukturze wykształcenia dominują pracownicy z wykształceniem technicznym. Poszukując nowej kadry Spółka preferuje młodych specjalistów, którzy będą nabierać doświadczenia i rozwijać się razem z firmą. Ja aplikowałem na stanowisko administracyjne, czy ktoś z pracujących może udzielić mi kilku wskazówek co do pracy na tym stanowisku??
adam 2015-01-08 16:41:14
I jak jest na chwilę obecną z tym prezesem?Już jest wszystko w porządku?A napiszcie jak wyglada proces rekrutacji,czy szef staje w obronie swojego zespołu, gdy zachodzi taka potrzeba, czy stara się uzyskać awanse dla swoich ludzi, moze jakies rady dla osbob ktore poszukuja tam pracy- warto składać papiery?
1
xxx 2015-02-04 10:59:57
Jestem pracownikiem firmy Cynk-Mal od kilku lat, całe ceregiele które się działy w firmie to głównie przez związki zawodowe, które zamiast bronić pracowników i walczyć o dobro pracownika chroniły własne du...y przez przynależność do zarządu związków. Pracownicy płacili składki do ZZ i nie mieli nic tylko powstawały same konflikty z zarządem. Czytając powyższe opinie innych nasuwa się jedna myśl łatwo jest krytykować i narzekać nie ma miejsc gdzie jest idealnie. Cynk-Mal się zmienia w mojej ocenie na lepsze....
1
xxx 2015-07-21 17:36:34
Jeżeli ktoś szuka pracy w firmie Cynk-mal to ma dużą szansę pod warunkiem że posiada uprawnienia ewentualnie dobre doświadczenie na produkcji. Rekrutacja jest od wiosny do jesieni.
edfr 2016-05-13 16:53:19
@gro nigdy nic nie wiadomo mozliwe ale wiesz w sumie jezeli nie ma rotacji to najbprawdopodobniej ludziom sie tutaj dobrze pracuej i jest fajna atmosfera i nikt sie nie musi bac o to ze zostanie zwolniony
Zostaw swoją opinię o Cynk-mal - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cynk-mal