Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Cri-Val Polska? Umieścili kilka ogłoszeń na Pracuj.pl.
Nastaw się na niską place, lizanie (usunięte przez administratora)przełożonym i ogólne chamstwo. Maszyna jest najważniejsza a człowiek jest traktowany jak śmieć. BARDZO duża rotacja. Brak przeszkolonego personelu, a ten co już coś umie ucieka stamtąd
Czy w Cri-Val Polska występują paczki/bony świąteczne?
Nic nie daje. Niestety.
chce ktoś do pracy ??? przyjmujemy
Rzetelne opinie osób, które pracowały w firmie, to cenna wskazówka dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiecie, jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzenia? Napisz, jak wygląda to w Cri-Val Polska!
Teraz tam jest syf, pracownicy zapiepszają a Panie z jakości tak zwane FLIP I FLAP ściemniają, siedzą w biurze na internecie i nic ich nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo niedługo to sie skończy!!! Nigdy jeszcze nie pracowałem z takimi leserami
pracowałem tam 3 miesiace praca jest ciężka można łatwo się skaleczyć, kierownictwo to młodzi ludzie tzw cwaniaki, niczego nie ucza a wymagaja bóg wie czego. Nie polecam za taka stawke lepiej pracowac u konkurencji. Pozdro
Sądząc po pustym forum to powinno być bardzo dobrze w firmie. Nie ma narzekających to dobrze, superrrrrrr
Dobrze napisane pracowałeś @ewy więc zastanawiam się skąd masz informacje na temat tego jaka jest w firmie aktualna sytuacja. Coś mi się zdaje, że nie najgorsza skoro ludzie pracują tam po tyle lat i nie potrzebują nowych pracowników
witam ja tam tez kiedyś pracowałem i było dobrze wręcz bardzo dobrze jak był Janek i Wojtek a teraz to wielka wiecie co
Natalia we love you !!!
Natalia we love you !!!
Kolejny wypadek :(
Kregoslupy firmy pozdrawiam srodkowym palcem.
Stawka na UR wynosi z tego co słyszałem 1500 netto. Ogólnie nie polecam tej firmy.
adi coś ci się pomyliło z tą degradacją K J, nikt go nie zdegradował, a z tym ,że wyśmiewał pracowników to już przesadziłeś...
Bóg rychliwy ale sprawiedliwy, zdegradowany K.J jestem zadowolony. Masz to na co zasłużyłeś !!! kiedyś wyśmiewałeś się z pracowników produkcji teraz oni smieją się z ciebie.
Teraz jest dużo lepiej nie ma marco i dzanasa, skończyło się przyjmowanie ludzi po znajomości ! Op 330 spróbuj sam ogarnąć produkcje, nowy kierownik zmiany będzie o wiele lepszy od poprzedniego !!!
Disperato marco
Nowy Capo !!!