brak logo

MegaPUNKT

Płock

Opinie o MegaPUNKT

anonim 2009-06-12 19:58:41
Pracę oceniam na poziomie dostatecznym, niezbyt miła atmosfera.
anonim 2009-06-14 18:26:57
Praca fajna, dużo jednak trzeba wiedzieć o oferowanych produktach i tych wszystkich markach, przełożeni ok.
k 2010-04-19 14:45:43
pracę oceniam bardzo źle, na początku ok, ale później okropnie. Jeśli chcesz zarabiać grosze, pracować baaardzo długo, w prawie każdy weekend, być wykorzystywanym przez przemądrzałą panią kierowniczkę i jej męża - to praca idealna dla Ciebie
2
k 2010-04-28 11:16:29
Ciekawe kto tak uważa? Chyba ktoś tu jest czy był bardzo dwulicowcem.
Czy zmuszaliśmy kogoś do pracy? A na koniec najlepsze, czy ja jestem przemądrzała, może mam tylko wyższe IQ od niektórych osób, np. od tych piszących tę ostanią opinię.
Co jest w tym frapujące? Dlaczego ta osoba nie ma na tyle odwagi i honoru by takie rzeczy wyjaśniać z osobami najbardziej zainteresowanymi
ja 2010-05-31 22:43:21
I ja sie podpisze pod słowami poprzedniczki, praca za grosze ! nawet sprzataczki maja wiecej , wymagania Bog wie jakie , ciagle nadąsana pani kierowniczka . a co najlepsze kierownictwo starsze o pare lat raptem a kaza sobie mowic na per pan . hahahah
2
anonim 2011-01-26 00:26:02
totalna padaka. praca za grosze. ( usunięte przez administratora )
1
Anonim 2012-01-30 16:28:53
Gadacie bzdury i tyle. Kierownicy są bardzo mili. W sklepie czasami są sprzeczki ale zawsze się wyjaśniają. Nie ma się czego czepiać. Jeżeli komuś naprawdę zależy na pracy to weźnie każdą a wy tylko marudzicie.
1
2013-10-05 21:37:33
Czy to prawda, że ta firma jest w likwidacji? Znalazłem taką informację na stronie KRS'u(usunięte przez administratora)
1
a...a 2015-01-22 19:55:21
ja pracowalam przez 5 lat w tej firmie w katowicach, ale było to 5 lat temu. fakt, duzo trzeba sie nauczyc o sprzedawanych towarach, ale wiadomo, żeby fachowo obsłuzyc klienta trzeba wiedziec co sie sprzedaje. nie wiem o co chodzi osoba ktore wypowidały sie wyzej, ja bardzo dobrze wspominam ta praca, wiadomo trzeba dbac by na sklepie było czysto, przyjac dostawe i w miedzy czasie obsłuzyc klienta, czy to tak duzo? nie wiem jak teraz jest ale wtedy wszyscy mieli umowy zlecenia i obowiazkowo student. szkoda, bo wydaj mi sie ze lepszy pracownik ktory ma doswiadczenie i duzo wie niż ciagle zmieniajacy sie pracownicy i uczacy na nowo towaru. wypłata była uzalezniona od sprzedazy, z jednej strony bardzo motywujace, staralismy sie sprzedac jak najwiecej, a jak były wyniki to chcielismy wiecej i wiecej ale fakt były sklepy które niestety były w miejscach gdzie ludzie skompiradła i chocby nie wiem co ciężko było o kolwiek sprzedac co niestety powoduje ze czlowiekowi sie odechciewa wszystkiego . ale ogólnie wspominam prace bardzo dobrze, a spiecia zawsze sa i beda, takie czasy
arecki 2015-03-06 20:19:30
Juz nie przesadzajmy tak z tym kryzysem, przeciez praktycznie sie juz skończył, a Polski nie dotknął, chyba nadal mielismy dodatnie PKB, o kryzysie może sobie mówić gospodarka USA i tym to tłumaczyć, ale nie my. Czy sa w ogóle jakieś oznaki kiepskiej sytuacji MegaPunkt? Typu macie przestoje z praca, opóźnienia z wypłatami?
J.. 2015-03-22 22:37:25
Ja skończyłam pracę w megapunkcie miesiąc temu.. Firma nie upada. istnieje. I nic się nie zmieniło jak napisała poprzedniczka która skończyła pracę 5 lat temu. Nadal wypłaty sa uzależnione od utargu. Ja pracowałam w niewielkiej miejscowości i niestety musiałam z tego powodu znaleźć coś innego. Poza tym praca w porządku. Dobra atmosfera ja miałam wspaniałego kierownika. Elastyczny grafik. Najgorzej jest na początku kiedy trzeba się wszystkiego nauczyć później z górki. Wiele do zrobienia nie ma. Jedyna wada włąśnie to te wypłaty ale jak ktoś chce sobie dorobić to praca śwetna ! :)
kaja 2015-09-23 11:56:32
pracowałam tam dość długo jak na te firmę, miła atmosfera akurat w moim punkcie, bardzo dużo materiału, szefostwo nieprzyjemne, ciągłe zagadywanie klienta na siłę, bo inaczej szefowa będzie mieć pretensje, czepianie się ubioru straszne-najlepiej cały na czarno chodź, ale ubrania pracowniczego to już nie zapewnią, pracownicy o sobie plotkują, całe biuro to jedne wielkie znajomości szefa, tu kogoś siostra, tu czyjaś koleżanka od x lat, pensja na start 8/h przez 3 mies, potem z prowizja wychodzi kolo 10-11/h, tak czy siak zmiany po 6h kolo, czasem 8, więc się nie obłowicie, chcieliby żeby wszyscy chodzili jak w zegarku, inwentaryzacje to katorga, straty pociągają z pensji pracownikom, a złodziei nie brakuje
2
Marta 2016-09-19 10:42:18
Oddział w Bonarce Krakòw dobrze zaopatrzony szefostwo i jego zalecenia idzie wytrzymać. Niestety cały czas musiałyśmy tolerować koleżankę Gabrielę i jej kacowe niedyspozycje.
xdtjul 2016-09-21 22:32:29
@ Marta - a czy ta kolezanka ma problem tylko z alkoholem? Czy tez jako kolezanka przysprza wam problemów (w sensie nie da się lubić, i tym podobne)?
Zostaw swoją opinię o MegaPUNKT - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MegaPUNKT