OTP S.A

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 42 ocen.

OTP S.A
4 42

Opinie o OTP S.A

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTP S.A

Jarosław

@manista, dziękuję za wyrażenie opinii o pracy w firmie OTP S.A. Jak ocenisz stan techniczny aut firmowych, którymi poruszasz się w swojej pracy? Czy zdarzają się jakieś awarie, które są wynikiem zaniedbań ze strony pracodawcy? Czy może pracodawca dba o swoją flotę aut i na bieżąco je serwisuje tak, aby pracownik posiadał jak najlepsze narzędzie pracy? @Kiero, rozumiem, że firma OTP S.A wymaga od pracownika utrzymania spalania na poziomie nie większym niż wyrażona przez Ciebie wartość w komentarzu? Co dzieje się w przypadku przekroczenia tej granicy? Są jakieś kary bądź braki premii? Przedstaw, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Bylyniewolnik

Omijać szerokim łukiem ! WIELE DZIAD FIRM WIDZIAŁEM I PRACOWAŁEM ALE TA PRZEBIJA WSZYSTKO razem wzięte ! Strach pracować ! Zmuszają do przekraczania czasu pracy. Zawsze jesteś winien wszystkim sytuacją. To co się tam wyprawia nie da się opisać . To trzeba zobaczyć . Za 2600 na rękę . Szooook! To co się wyprawia w tej firmie nadaje się do telewizji! Dobrze radzę! Chcesz dobrze spać i żyć bez długów . Omiijjjjjaj szeeeeerokim luuuukiem!

były driver OTP
@Kiero 07.07.2018 13:29

Wez pod uwagę że w dystrybucji paliw jedynie 50% km masz ładownych. Przy stacjach dzielonych okazuje się że z pełnym ładunkiem jedziesz nawet i jedynie 30% trasy. Inny aspekt to niska waga zestawu na poziomie 11 -11.5 tony (niskie kabiny, kotły 300 l, alufelgi etc.) . Nie wiem w jakim oddziale masz normę 27.5 litra. U nas bylo 26.5. Jeśli nie bierzesz walizek to w skali miesiąca 25.5 jest bez problemu osiągalne- oczywiście wykorzystując możliwości ciągnika a nie cisnac pedal gazu do oporu. Żeby było jasne nie jeżdżę już u nich. Wróciłem na międzynarodowke- 5 lat w kabinie przyzwyczaja do samotności :).

manista

Obecnie tu pracuje. Oddział mały bo jedynie 25 kierowcow, najwiecej jest w centrali ponad 110 osób. W całej firmie podobno prawie 600 kierowcow. Czytam te wpisy i nie wierzę...kto to pisze? Do rzeczy: dyspo to młode chlopaki- idzie się dogadać. Stosuje się do procedur i jeszcze nikt sie do mnie o nic nie przypierdzielil. Kasa sie zgadza zarówno ilość jak i termin wyplaty a to najważniejsze - przy czym w pierwszym miesiącu jest skromnie. Minus jaki widzę na dziś to mogliby wymienić mi telefon :).

Kuba
@manista 06.07.2018 17:51

Kolego w jakim oddziale pracujesz?

Szukasz pracy?

Adam

Firma zaklamana. Klamia z wynagrodzeniem, na rozmowie tylko oczy mydla i zlote gory obiecuja a kazdego kierowce traktuja jak zlodzieja. Za kazda usterke lub niesprawne auto obwiniaja kierowce. Nie polecam.

senior
@Adam 26.03.2018 22:04

nie kazdego, przez 4 lata mnie nie posadzili

Szofer

Najgorsza firma w branży transportu paliw. Przed podpisaniem nie korzystnej umowy proponuje podjechać pod naftobaze i porozmawiać z pracującymi kierowcami. I gwarantuje że dacie sobie spakuj.

mordo
@Szofer 13.03.2018 12:58

Skoro jest tak źle to po co Ci "spod naftobazy" pracują? Myslales o tym?

Jarosław

@Bylykiero, dlaczego tak uważasz? Możesz uzasadnić swój komentarz odnośnie pracy w firmie OTP S.A? Zapraszam do dyskusji na ten temat. @Bylyniewolnik, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię odnośnie pracy w firmie OTP S.A? Jeżeli możesz to rozszerz swój wpis, który dodałeś o długach jakich można nabawić się pracując w tej firmie? Co konkretnie miałeś na myśli? Zachęcam do uzasadnienia swojej opinii.

oniex

pozdrawiam tych dzięciołów Co na działalności przychodzą.To tak jakby pętle na szyi założyć

Były szofer OTP
@oniex 25.05.2018 22:31

Na działalności za te same dni co na umowie jest 2 razy więcej. Dzięcioł to Sam bo sam nie wiesz co zrobić żeby tak było. Musisz trochę walizek wynieść żeby zarabiać tyle co na działalności. A później śmierdzi od Ciebie g... M bo Boisz się żeby Cię nie nagrali.

CNC

A co myślicie o kierownikach, dyspozytorach? Można się dogadać? Planuje wysłać CV DO PRACY TAM na kierowce.

Bylykiero
@CNC 02.02.2017 09:43

Omijaj szerokim ŁUKIEM.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca

Super brawo za odwagę

anonim

(usunięte przez administratora)

android
@Kierowca 10.02.2018 11:06

Pracujesz i nie płacą srednio dniowke to możesz liczyć na 10 godz czyli miesięcznie 220 a pensja jak za 180 nie będę wchodził w szczegóły dodatkowo zmianowosc nocki święta żadnych bonusów z tego tytułu

oniex

W Lublinie duze zapotrxebowanie na kierowcow.Zieliński się zawziął i robi nowe miejsca.

uczen

Żenada to mało powiedziane Dno bez dna to nie firma to (usunięte przez administratora) i rawie za darmo za 2800zl z nadgodzinami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca

Głupoty piszesz dowiedz się najpierw a później pisz

Oniex

Niech pozamykają beczki I wszyscy uciekną.Tą firmą I orlenem powinna zająć sie prokuratura.

Zatrudniony

Czy potracenia za przepaly sa legalne ? Norma producenta volvo od 26 do 60 w zaleznosci od warunkow pracy,np pogoda,uksztaltowanie terenu a norma w otp 26,5 ,chore ,sami zniechecaja do siebie ludzi

Kierowca
@Stachu 19.03.2018 09:55

Nie wolno :)

Marek

Ludzie to jest TRANSPORT , tutaj nie ma miejsca dla słabeuszy. Jak ktoś nie ma w sobie zacięcia i odpowiednich predyspozycji psychicznych to będzie miał ciężko. Wszyscy Ci , którzy na własnej skórze przekonali się jak trudna jest to branża i sobie nie poradzili piszą te wszystkie komentarze. Trzeba to lubić, jak tego nie lubisz, boisz się wyzwań a adrenalina Cię paraliżuje - poszukaj czegoś innego.

Rafał
@Marek 21.03.2018 23:30

Adredalina jest na działalności cały czas to fakt!!!Trzeba polubieć jak cię dym..ją na kasie to też się zgadza.Siedzisz w biurze i wypisujesz głupoty.

Ex kleks

Taką głupia gadka.Każdy już 100x napisał jak jest a inni i tak pytają.No to nie pytajcie tylko idźcie.Jedźcie do płocka na szkolenie za swkje pieniądze,popracujcie miesiąc skoro i tak nie macie lepszego zajęcia i zweryfikujecie a nie bijecie pianę. Tam sie nic zmienia za bardzo.Obciążenia,co by sie nie działo to wina nie przestrzegania procedur itd. I co jeszcze Wam brakuje wiedzieć?Przyjmują, ktoś jest ciekaw to iść spróbować.

Jarosław

@Nick pracowałeś wcześniej w OTP S.A? Możesz powiedzieć dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie? Opinia byłego/obecnego pracownika zawierająca merytoryczne argumenty byłaby bardzo użyteczna dla potencjalnych pracowników firmy. @Android możesz powiedzieć coś jeszcze o kwestii szkoleń dla pracowników? Czy firma oferuje pracownikom jakieś benefity?

Nick

Nie polecam pracy w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zimny łokieć

Gwiazdorzy nie śpią w kabine tylko w domu albo w hotelu.Ogrzewasz kabine firma ma straty.

Grzesiek

Powiem tak pracuje w OTP i jezeli chodzi o mnie to sobie chwale raz pracujesz dłużej a raz krócej jak to w zawodzie kierowcya ogolnie ok masz umowe zgadzasz sie podpisujesz i ok a nie ktorzy pierwsza praca ogolnie za kierownica i to jeszcze na cysternie paliwowej a wymagaja po 6-7 tys.

Quick
@Grzesiek 19.12.2017 09:30

Masz rację, sam podejmiesz decyzję i sam na coś się godzisz lub nie. Ale pomyśl o pracy w Lidlu bo: 1.Kasa większa 2. Ryzyko niewspółmierne 3.Głupot z doświadczeniem nie wymyślają,można być po myciu garów 4.mniejsze koszta(p.j.ecetera) 5.będziesz zawsze wyspany 6.święta z rodziną 7.i w końcu poczujesz,że jesteś człowiekiem a nie numerem.a który Ty tam masz?

Uczeń ze szkoły kierowców otp

Ręce opadają żenada nie firma!!!!!!!!

chairman
@były 16.12.2017 22:50

Nie ważne kim jestem, ważne pod jakim względem firma OTP S.A. to żenada

Grzesiek

Nie kumam ja pracuje w OTP i chwalę czytasz umowę warunki ok i tyle a że czasami godzin wiecej nic za darmo.

dv

Nie polecam tej firmy obiecują 2800 netto na próbnym a okazuje się 2400 brutto potem ma być 3500 netto A w rzeczywistości trzeba się na to narobić jak wół przy 260 h firma nie daj się klikajcie z daleka to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

chairman
@dv 30.06.2017 14:37

Dlatego trzeba czytać umowę. Nie musisz podpisywać i się przyjmować do firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

chairman

W jaki sposób Cię okradli? Z problemem do kierownika regionu, koordynatora technicznego lub dyspozytora

Polak

Firma TRAGEDIA

chairman
@Polak 22.10.2017 15:39

Pod jakim względem?

Gaziak

Jezdze na LPG Sosnowiec tankujesz samochod za swoje bo OTP SA nie stac na paliwo norma 34/100 z pompa, dorzuc sie do transportu i zaplac za paliwo zapraszamy naiwniakow

chiarman
@Gaziak 04.08.2017 20:39

Nie masz flotówki? Zgłoś kierownikowi regionu albo koordynatorowi

Alwaro

Wszystko prawda niestety aż się nie chce pracować

hihi

jak tam super szofery jakieś zmiany u was w firmie xD

Olsztyn

ogólnie podobno lepsze warunki niż w dawnym Orlen Transporcie. Praca na 2 zmiany : 1 zmiana różnie niektórzy zaczynają od 1 rano i tak co godzina do 6 - dzienna zmiana 14 godzin, 2 zmiana od 13 do 18 również co godzina jak komu w grafiku wypadnie ta zmian trwa 10-12 godzin. Pracujesz 4 dni na 1 zmianę później dzień lub dwa wolne i 4 dni na 2 zmianę. Obciążenia za przepały, za błędy w dokumentach. Zależy co kto szuka niektórzy pracują tam po kilkanaście lat, ale oni mają inne warunki. Ogólnie bardzo duża rotacja większa niż w markecie.

Monter Szczecin
@Olsztyn 09.01.2017 18:25

Dokładnie Ci co pracuję długo mają inne warunki i się trzymają, rotacja jest świeżych kierowców. Za przepały obciążają ?? , przy normie 26,5 - 28 litra to chyba nie da się wygenerować przepału, nawet jak ktoś ma nawyki i kartony do domu zabiera to normy nie przekroczy :)

Zostaw opinię o OTP S.A - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTP S.A