OTP S.A

Płock

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 20 ocen.

Opinie o OTP S.A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTP S.A

Gwiazdor

Jednym słowem masakra Okradają na każdym kroku . Nie mieścisz się w normie placisz Brak kasku lub klinow placisz. Masz 1000zl tzw premii ktora powinna być na zus a nie na paliwo do aut no to ty płacisz za paliwo ponad normę no i za ogrzewanie swojej kabiny w której spisz tez placisz ze swojej premii Firma koszmar!!!!!!

Grzesiek

Powiem tak pracuje w OTP i jezeli chodzi o mnie to sobie chwale raz pracujesz dłużej a raz krócej jak to w zawodzie kierowcya ogolnie ok masz umowe zgadzasz sie podpisujesz i ok a nie ktorzy pierwsza praca ogolnie za kierownica i to jeszcze na cysternie paliwowej a wymagaja po 6-7 tys.

Quick
@Grzesiek 19.12.2017 09:30

Masz rację, sam podejmiesz decyzję i sam na coś się godzisz lub nie. Ale pomyśl o pracy w Lidlu bo: 1.Kasa większa 2. Ryzyko niewspółmierne 3.Głupot z doświadczeniem nie wymyślają,można być po myciu garów 4.mniejsze koszta(p.j.ecetera) 5.będziesz zawsze wyspany 6.święta z rodziną 7.i w końcu poczujesz,że jesteś człowiekiem a nie numerem.a który Ty tam masz?

Uczeń ze szkoły kierowców otp

Ręce opadają żenada nie firma!!!!!!!!

były
@chairman 14.12.2017 17:41

Kim Ty jesteś chairman ?

chairman
@były 16.12.2017 22:50

Nie ważne kim jestem, ważne pod jakim względem firma OTP S.A. to żenada

Grzesiek

Nie kumam ja pracuje w OTP i chwalę czytasz umowę warunki ok i tyle a że czasami godzin wiecej nic za darmo.

Tyija

Mobbing,zastraszanie,kradxież na potęgę paliwa i nic więcej.Gdzie jesteś panie Ziobro że swoimi służbami.

dv

Nie polecam tej firmy obiecują 2800 netto na próbnym a okazuje się 2400 brutto potem ma być 3500 netto A w rzeczywistości trzeba się na to narobić jak wół przy 260 h firma nie daj się klikajcie z daleka to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

chairman
@dv 30.06.2017 14:37

Dlatego trzeba czytać umowę. Nie musisz podpisywać i się przyjmować do firmy

Kierowca

(usunięte przez administratora) i oszuści , ładnie gadają przed przyjęciem do pracy a później tylko Cię okradają i nie ma do kogo się z problemem zwrócić..,

chairman
@Kierowca 18.11.2017 10:23

W jaki sposób Cię okradli? Z problemem do kierownika regionu, koordynatora technicznego lub dyspozytora

Polak

Firma TRAGEDIA

chairman
@Polak 22.10.2017 15:39

Pod jakim względem?

Gaziak

Jezdze na LPG Sosnowiec tankujesz samochod za swoje bo OTP SA nie stac na paliwo norma 34/100 z pompa, dorzuc sie do transportu i zaplac za paliwo zapraszamy naiwniakow

chiarman
@Gaziak 04.08.2017 20:39

Nie masz flotówki? Zgłoś kierownikowi regionu albo koordynatorowi

Alwaro

Wszystko prawda niestety aż się nie chce pracować

CNC

A co myślicie o kierownikach, dyspozytorach? Można się dogadać? Planuje wysłać CV DO PRACY TAM na kierowce.

hihi

jak tam super szofery jakieś zmiany u was w firmie xD

Olsztyn

ogólnie podobno lepsze warunki niż w dawnym Orlen Transporcie. Praca na 2 zmiany : 1 zmiana różnie niektórzy zaczynają od 1 rano i tak co godzina do 6 - dzienna zmiana 14 godzin, 2 zmiana od 13 do 18 również co godzina jak komu w grafiku wypadnie ta zmian trwa 10-12 godzin. Pracujesz 4 dni na 1 zmianę później dzień lub dwa wolne i 4 dni na 2 zmianę. Obciążenia za przepały, za błędy w dokumentach. Zależy co kto szuka niektórzy pracują tam po kilkanaście lat, ale oni mają inne warunki. Ogólnie bardzo duża rotacja większa niż w markecie.

Ona

bez rewelacji!

Piotreeek1992
@Ona 17.10.2016 13:21

Bez rewelacji, tzn?

Zostaw opinię o OTP S.A - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OTP S.A