logo Alshaya Poland Sp. z o.o.

Alshaya Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Alshaya Poland Sp. z o.o.

mmm 2012-04-26 14:49:14
wszystko zależy od tego do marketingu jakiej marki
1
alllla 2012-04-26 15:19:38
do AEO
w 2012-05-04 14:37:29
alllla - 2012-04-26 15:19:38

do AEO
a jak wygladaja w firmie urlopy wychowacze i macierzynskie ? chodzi mi o sklepy....
4
Roman 2012-05-16 12:00:16
Jest tyle opinii negatywnych ponieważ na 400 osób zawsze znajdą się frustraci. Dodaj jeszcze tych którzy rzucając fochy na lewo i prawo nie dostali się tam lub nic im nie pasowało. Prawda jest taka, że gdzie indziej nie jest lepiej - zwłaszcza w odzieżówce. Masz takich menedżerów jak ci co się tutaj wpisali i posługują się wulgaryzmami.
Pracownik 2012-07-12 10:11:21
Niestety nie mogę polecić pracy w Alshaya. Dużo zależy od marki, i sklepu w którym pracujesz. Jednak Alshaya jako pracodawca wypada kiepsko.
2
ZIUTA 2012-07-16 19:24:32
Witam !!
zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko kierownika sklepu proszę jeśli ktoś może mi napisać jak wygląda cały proces rekrutacji i jakie jest wynagrodzenie na tym stanowisku
1
xxx 2012-07-16 19:38:59
do jakiej marki?
4
ZIUTA 2012-07-17 11:07:09
mothercare
2
:-) 2012-07-20 10:06:05
A czy wiecie może do jakiej marki warto się zatrudnić? Z kim najlepiej się współpracuje z tych wyższych stanowisk?
3
nowa 2012-08-08 22:28:58
chce startowac do tej firmy do nowo otwierającego się sklepu w warszawie, co wy na to?
anonimmm 2012-08-18 20:50:21
Jak wygladają szkolenia organizowane przez tą firmę?
2
Stanisław 2013-03-09 11:34:51
AB-DATA Biuro Rachunkowe z Neseberskiej NIE POLECAM! UNIKAĆ I UCIEKAĆ OD TEGO BIURA JAK NAJDALEJ!. Tak mi poprowadzili księgowość że mam teraz tylko same problemy. Jak ci poprowadzą księgowość to na pewno wpadniesz w kłopoty! Właścicielka to furiatka. Na początku milutka, słodziutka ale ja zacząłem sprawdzać to co zrobiła to myślałem że ZAWAŁU DOSTANE!. Jak chciałem to wyjaśnić to walnęła rozwiązaniem umowy i uciekła!!! Niech każdy kto pracuje z tym biurem lepiej sprawdzi swoje dokumenty bo może nie być nawet świadomy tego że siedzi na bombie zegarowej!!!
2
maciej g 2013-05-14 21:08:52
A co to za bzdury, znam to biuro od 2001 roku. Żadnych problemów, zawsze wszystko jest na czas i w największym porządku. Właścicielka dostaje słowa uznania od UKSu.
nowa 2013-11-28 21:45:03
hej dostałam zaproszenie na rozmowę do AEO na stanowisko sprzedawca czy warto isc? jak zarobki? jak atmosfera?
3
MariaMagdalena 2014-07-19 18:31:24
sytuacja w firmie jest coraz gorsza, wymagania duze, pensja srednia o premiach lepiej nie mowic, ustalaja takie budzety, ze glowa mala. Kierownik robi co chce, zmiany grafiku przysparząją o palpitację serca. Zero organizacji. Biuro tylko wysługuje sie pracownikami. Osobiscie nie polecam !
Jezeli ktos chce tu przyjsc to niech sie zastanowi lepiej
1
ja 2014-07-20 23:32:44
podpisuje się pod tym co napisała MariaMagdalena, wymagania stawiają coraz większe, pracownicy z biura nie mają pojęcia jak praca sprzedawcy wygląda w praktyce, czasowo nie da się wyrobić z pewnymi rzeczami, mimo najlepszych chęci i stawania na rzęsach poprostu się nie da, co do atmosfery to zależy od ludzi na jakich się trafi, czyli różnie to bywa...pensja jak na sprzedawce w realich Polski jest średnia, ale znając pensje ludzi w innych sieciówkach, to jedna z lepszych no i dużym plusem jest umowa o prace a nie zlecenie jak w wiekszości. Jednym słowem- wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jedni narzekaja inni pracuja w firme od lat.
mahomad 2014-10-06 01:11:30
Odpowiedź na rozkaz ...to typowe dla "alshaya"
1
nr.2 2014-10-06 01:20:43
rekrutacje są ściemą......mydlą oczy swoim zwierzchnikom którzy są mało świadomi czegokolwiek ....kilka pań traktuje firmę jak swoją własność ...koniec i kropka...
"Bhp" 2014-10-06 01:24:17
Jakie szkolenia.....hehehehe....
Karma 2014-10-06 02:22:19
Pewnie też już tam nie pracujesz i walisz głową w ścianę .z powodu chciałam być fajna a potraktowali mnie jak każdą .hehe...teraz już wiesz.pozdro
1
adik 2014-11-19 20:02:47
Czy ja wiem, Alshaya to przecież takie znane marki jak Victoria's Secret, Mothercare, THE BODY SHOP, MAC, TOPSHOP, Dorothy Perkins, Bath & Body Works, czy American Eagle Outfitters. Wiadomo, że praca w takich sklepach jest bardziej dla studentów, dla kogoś kto chce dorobić, a nie utrzymać 4 osobowa rodzinę. Teraz poszukują sprzedawców, ja chyba zaaplikuję.
1
Jajaja 2014-12-10 20:05:53
Dobre. Pracuje z Zlotych...nevermind w jakiej firmie Alshaya...i czytam tu - stres, nerwowa atmosfera, itp???????? Chyba pisza tu osoby ktore tam nie pracuja ale chcialy i ich nie przyjeli. No sorry, pensja na okresie probnym juz jest dobra, premie zawsze w czasie, pensja w czasie, o benefitach, prezentach itp nie wspomne. Atmosfera - bardzo dobra. Tak wiec - jeEli ktos aplikowal i sie nie dostal ( bo latwo nie jest to fakt) to nie musi odrazu pluc jadem. Pozdrawiam :)
1
Tomek 2015-01-01 22:37:35
Odradzam
Wynagrodzenie na niskim poziomie. pakiet socjalny marny, brak premii,
To co przyciąga to marki, które prowadzą w ramach franczyzy, jako pracodawca i firma alshaya poland wypada słabo.
4
pracownik 2015-01-19 23:06:34
Ja tam pracuję i jestem bardzo zadowolona.Jeżeli ktoś pisze o ciężkiej pracy i stresie to jest wielkim leniem!!!!Wszędzie trzeba pracowac a praca tam to wielka przyjemność.Fakt ciezko sie dostać, trzeba przejść kilka etapów na asystenta lub kierownika, ale warto sie starac aby tam pracowac:)Wszędzie juz aby dostać sie na stanowisko kierownicze w dobrej firmie trzeba przejść kilka etapów.Zarobki nienajgorsze, premia jest, dodatki, nagrody, wyplata na czas, zus odprowadzony, czego chcieć wiecej.
1
Premia 2015-01-24 12:19:31
Jaka premia?!
Pracując tam trzy lata złotówki premii nie dostalam
5
KLIENT MOTHERCARE/BYDGOSZCZ 2015-02-09 21:59:24
Uwielbia sklep mothercare i jestem stałą klientką sklep dość drogi lecz warty jakości.Obsługa miła sympatyczna uśmiechnięta przynajmiej w Bydgoszczy panie bardzo dobrze profesjonalnie doradzą pomogą lecz niestety nie przepadam za kierowniczką sklepu ponieważ wciska i u niej nie ma że nie chce nie potrzebuję tego i na dodatek zachowuje się jak właścicielka sklepu ręce zawieszone na piersiach albo w kieszeni!
3
Zniesmaczona 2015-02-27 15:32:07
Widać że firma zmieniła politykę ponieważ można zauważyć zmiany w obsłudze niestety na gorszę jako klient i to stały widzę że dziewczyny mają nacisk na sprzedaż nie liczy się już dla firmy doradztwo tylko żeby dziewczyny sprzedały jak najwięcej chodzą ze stresowane to widać oczywiście one są bardzo miłe i doradza zawsze mi lecz odwiedzam ten sklep systematycznie i znam dobrze te panie i widać że firma zmieniła się na gorszę to sklep dziecięcy powinno tam być naturalnie rodzinnie wesoło a nie sztywno że panie stoją na baczność i obsługują jak by na pamięć jak z regułki nie podoba mi się zmiana firmy w traktowaniu klienta że musi kupić a może ja mam ochotę przyjść i pooglądać tylko żal mi tych pań że muszą pracować w ten sposób!
3
American 2015-03-05 02:55:23
Hahahaha, czemu szukają bo ludzie od nich uciekają.
Zmienia się szefów nie firmy.

3
Lonia 2015-04-10 07:23:08
A ta nowa pani Area jaka jest? Mam nadzieję że fajna, bo zastanawiam się nad podjęciem pracy w Mothercare.
kkk 2015-05-27 10:44:49
czy mozecie cos napisac o regionalnej karolinie kurek??przeszla do naszej firmy.da sie z nia dogadac???
3
GOŚĆ 2015-05-27 10:53:18
KKK - SZYBCY JESTESCIE:) SZACUN
1
kkk 2015-05-27 13:41:35
to juz wie Pani z kim ma Pani do czynienia.do zobaczenia :)
Kitiket 2015-06-14 22:09:37
11miesiecy w roku rekrutacja do dwoch sklepów american, topshop i dorothy perkins regionalna omijać z daleka!!
2
xxx 2015-06-25 20:35:56
chyba ci się firmy pomyliły!!!nic co piszesz nie jest prawdą.
3
Blogplay.pl 2015-06-27 13:29:27
Zgadzam sie z przedmówca.
"Rekrutacja 11 miesięcy w roku" to oddaje całość :-)
3
Pracownik 2015-07-03 20:36:10
Odradzam pracę w firmie Alshaya.
5
Re Monika 2015-07-24 23:41:58
A (usunięte przez administratora)prawda.
Są rożne firmy lepsze i gorsze.
alahaya jako pracodawca w mojej ocenie jest słabą firmą.
Stanowisko nie ma tu nic do rzeczy.
3
Były pracownik 2015-08-02 14:47:31
Niestety odradzam.
Kowal 2015-08-08 00:56:46
Zły pracodawca
1
Były pracownik 2015-09-01 23:48:02
Odradzam prace w Alshaya Polska. Moje doświadczenia z tą firma sa zle.

Teraz wiem, ze warto było podjąć ryzyko zmiany niz dalej sie męczyć z szefem idiota.

1
feb 2015-09-30 14:12:09
a wie moze ktos ile sie zarabia w dorothy perkins? czy umowa o parace czy zlecenie? i czy sa jakies dodatkowe swiadczenia?
American Eagle 2015-11-03 22:43:03
Ktos wie dlaczego co chwila do american eagle jest rekrutacja na zastępcę?
1
@romek @kobra 2015-11-14 14:48:31
Zapewniamy szkolenia pojawia sie we wszystkich waszych ogłoszeniach o pracę.
Wiec nie walcie ściemy ze ktos tym sie jara. To podstawa a wy chwalicie sie jakbyscie zapewniali sportowy samochód...



1
Kaska 2016-02-07 23:23:59
Alshaya chyba powoli ucieka z rynku ... http://retailnet.pl/tag/alshaya-poland/
2
ja 2016-02-24 16:34:23
BZDURA!!!!!!!!!!!
1
Były pracownik 2016-04-18 21:15:16
Dlaczego negatywne opinie są usuwane?
Ja przepracowałem tam kilka lat, i jestem bardzo zadowolony ze zdecydowałem sie odejsc.
2
malaga 2016-04-21 14:52:34
Pracowałam dla tej firmy na stanowisku sprzedawcy dosyć długo i jestem ogólnie zadowolona ze współpracy. Praca dla każdego, obowiązki jak wszędzie, atmosfera w zależności od kierownika i sklepu ale raczej ok. Pensja zawsze na czas, umowa o prace. Jedyne minusy to słaba pensja(może zależy od miasta i sklepu)i słabe premie motywacyjne(powinni wymyslec cos innego by kazdemu zalezało dorobić sobie do pensji).
Pejk 2016-09-30 14:09:15
A tak to prawda, taka oferta oczywiście jest, ale nie tylko ona, generalnie w tym momencie we wrześniuaktywnych jest ich całkiem sporo, naliczyłem z 15
oo 2016-10-28 21:57:28
hej, czy zauważyliście że nasza korespondencja jest regularnie kasowane???
Z pewnością dział HR i wszystkie AM mają ustawiony komunikat, że coś się nowego pojawia.
A że to duża firma to ma możliwość zlecenia aby wykasować.
Bo przecież nasze AM są dobre, nie krzyczą nie opowiadają o tym jak jest im trudno, że po rozwodzie, że były w sanatorium odchudzającym a teraz są szczęśliwe, jak chcesz odejść to miłe, dają szansę rozwoju... masakra
A my mamy cicho siedzieć... i cieszyć się...
2
Justyna 2016-11-16 18:40:02
Chce otworzyc sklep na franczyze z tej grupy. Z kim sie kontaktować?
Zostaw swoją opinię o Alshaya Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alshaya Poland Sp. z o.o.