brak logo

Domago Transport

Wrocław

Opinie o Domago Transport

ZORRO 2009-08-18 20:42:39
Zarobki średnie ale zawsze wypłacane w terminie , fajna ekipa ;)
anonim 2011-02-14 16:21:10
Co to znaczy że średnie zarobki?? Czyli ile można miesięcznie zarobić na ręke jako kierowca??
driver 2012-07-18 17:33:48
jeżeli się jeździ po europie to tak 2500 na ręke po polsce się nie opłaca i sprzęt jest nie najlepszy stare busy 10 lat średnio jeden nowy tranzit
władek 2012-09-16 21:23:27
ogólnie ta firma jest godna uwagi ile od kilometra dieta czy stała na papier ile pisza .warto tam sie zglosic? dzieki i pozdrawiam.
2
lipa 2013-08-16 02:47:38
Nikogo nie oczerniam ale taka jest prawda o tej firmie rotacja draiwerow jest tak duza ze juz chyba sam szef nie pamieta imion kierowcow.
Taki tam sobie 2013-10-10 15:10:15
rotacja driverów jest bo jak ktoś jeździć nie potrafi to tak jest..
chociaż ganiają ładnie po euro
lukas 2014-03-09 14:38:21
No szkoda w takim razie, bo myślałem, że Domago to jednak dobra firma, a tu takie kwiatki przeczytałem, dzięki.
1
Sammy 2014-03-25 06:58:58
W transporcie trzeba uważać na mało wiarygodne firemki. Jak wygląda sprawa z zarobkami i zleceniami?
xas 2014-04-13 14:02:13
Domago Transport chyba nie jest małą firemką, nie tak dawno zmieniali nazwe na domago trans, bo rozszerzyli działalność na rynki europejskie.
Staszek 2014-05-14 23:52:25
No proszę, fajnie, że sie rozwijaja, teraz tylko pytanie, czy w związku z tym szukaja ludzi do pracy, wiecie coś?
mazzz 2014-05-20 14:03:55
@xas, napisz coś więcej o tych rynkach. Gdzie dokladnie beda dzialas. chce wyjechac na saksy i pytam. ktos wie?
1
elo 2014-07-16 12:16:23
umowa o prace, podstawa najnizsza krajowa plus wyjezdzone kilometry, auta stare, kierowca caly tydzien w trasie, zjezdza tylko na weekendy, diety nie sa placone
elo 2014-07-30 18:29:41
najlepiej jedz osobiscie sie dowiedziec, najprawdopodobniej szukaja nowych
kamil 2015-01-07 19:23:37
mi sie wydaje, że jeśli chodzi o pieniądze to spokojnie są wypłacane na czas tak naprawdę, więc już trochę sam się w tym wszystkim pogubiłem.. dajcie mi znać jeszcze jak to wygląda wszystko, bo nie wiem do końca jak to wszytko ma działać i nie wiem czy na pewno jest tak, że macie jednak zbyt wygórowanych wymagań tak naprawde.
bucho 2015-01-16 19:02:32
Mało płacą i wymagają żeby unikać policji i inspektorów transportu drogowego, to firma kogucik tak sądzę, komuna pełną gębą, a auta nie sprawne , masakra stare i nic tam nie działa, partyzantka , odradzam, aż dziw że w dzisiejszych czasach taka firma istnieje...
2
oze 2015-03-20 19:01:07
no wiec tak w wielkim skrócie, żeby nie było : samochody rupiecie, umowa na zlecenie, podstawa 1500 brutto !!...a reszta z kilometra.Nakaz unikania ITD oraz policji ( CB słabo postrojone !! ) Frachty zawsze ponad normę, auta przeładowane 2 lub nawet 3 krotnie !! Jak już ciebie ITD dorwie, żegnasz się z pracą bo okazuje się , że jesteś za mało inteligentny !!!! Nakaz jazdy z map...zero nawigacji...jak sobie kupisz nowa za swoje to masz...w aucie znalazłem kilkuletnią, więc nie korzystałem ( miałem swoją nawigacją iGO primo truck) lecz szefostwo ma ja w poważania..przy wypłacie dowiadujesz sie , że mogłes pojechac inna drogą...krótszą , lecz nie ekonomiczną...lol...za nadkilometry płacone nie masz lecz żeby było smiesznie to odejmują ci z pensji koszt paliwa za te ponadnormatywne kilometry ( no to juz żenada !!) jesli ktoś chce więcej info to chyba na maila...rotacja kierowców juz była opisana...pozdrowionka dla kolejnych naiwniaków :-)
2
oze 2015-03-20 19:24:31
nawiązując do strony domowej owej firmy : auta przedstawione w zakladce tabor w wiekszości juz nie istnieją...stoja na placu w formie złomu i dawców części...stara solówka ( 22 lata ) czasem jedzie, ostatni w galerii jeździ..średnia prędkośc na trasie z ładunkiem min, 2 t do 3,6 t "pędzi" az ok 50 a z góry i z wiatrem nawet 90 km/h. Z przedstawionej galerii jeździ równiez Transit..stosunkowo młode auto jak na ta firmę. Co do dalszych osiągów ostatniego w galerii jeżdżącego autka to minimalne wzniesienie ostudza zapędy kierowcy do 30-35 km/h. Średnia pędkość na S7 na odcinku ok 80 km wyniosła 35 km/h...na CB jak juz cos usłyszysz to joby za wleczenie sie po drodze.....pewnie jeszcze cos tu dodam :-)
1
Bolek 2015-12-17 11:05:28
Domago sięgnęło już dna,nie jeżdżą za granicę tylko polska,auta stare ciągle się psują,problemy z płatnościami ,przesunięcia wypłaty to normalka.ogólna kicha nie polecam...Kiedyś nie szanowało się kierowców teraz trzeba brać kogokolwiek bo "starzy" już nie wrócą....
1
xxx 2016-01-30 09:39:27
Widzę, że nie którzy nie mają porównania wypowiadając się o firmie Domagotrans. Jeździłem wcześniej u pracodawcy, gdzie samochód nie miał ani przeglądu ani nic sprawnego w samochodzie, a musiałem jeździć, ponieważ mój szef mi groził zwolnieniem. W domago trans tak nie ma! Samochód jeśli się psuje jest automatycznie serwisowany to chyba jest plus! Ponieważ są inny pracodawcy którzy mają to gdzieś i musisz jeździć pod groźbą zwolnienia niesprawnym samochodem! Zarobki też nie są złe, nie liczcie że w Polsce za jazdę samochodem dostawczym będziecie zarabiać 5 tysięcy....
Szybki 2016-05-17 08:15:57
Firma dosiegla dna i schodzi niżej . Samochody to trupy psują się codziennie nic w nich nie działa i zarobki bardzo niskie . Ja dostałem za miesiąc pracy codziennie pracowałem i soboty i dostałem śmieszne pieniądze , dostawca pizzy zarabia więcej .
2
Szybki 2016-05-17 08:17:36
Jeśli Michał to czyta to pozdrawiam .
1
szybki 2016-05-23 12:50:14
firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobki kiepskie , jesli przejedziesz za duzo km to ci odciagaja za nie i samochody sie psuja co najmniej raz na tydzien . ja sie zwolnilem , nie polecam tej firmy. kazda inna praca bedzie lepsza od tej !
Byly pracownik 2016-06-05 07:45:34
Szef Marek N. Pracownikow ma za nic patrzy jak by tu tylko obciac pare groszy pracownikowi zero szacunku dla pracownikow
Kin Kin 2016-06-06 18:25:52
Nie polecam tej firmy zero szacunku do pracownika zero godnego zarobku.
Samochody się psują na potęgę jak się zepsuje w trasie to stoisz po parę godzin i czekasz aż ktoś łaskawie przyjedzie Ci pomóc. Zarobki marne niestety bo masz 28gr za kilometr jak zrobisz w tygodniu około 600km to dobrze. Jedyna chyba normalna osoba w tej firmie to Michał (kierownik) który pracuje tam bo zapewne dobrze mu ten Marek (szef) płaci a kierowców ma za nic. Zrobisz za dużo km masz potrącane za dodatkowe km itd. Nie polecam.
1
Jonasz 2016-06-11 21:09:01
Syf jakich malo ta firma pracodawca traktuje ludzi jak parobkow auta szrotowisko.Jedyny ok w tej firmie czlowiek to MICHAL kierownik
1
Jonasz 2016-06-11 21:20:00
Aa jescze jedno jesli chcecie aby szef wpedzil was w dlugi i zebyscie mieli przez niego komornika na karku jak ja bo nie zaplacil mandatow za przeladowane auto co ma miejsce non stop to ta firemka sie do tego nadaje
2
Jonasz 2016-06-14 13:42:25
Na tym forum napisalem wiele zlych opini na firme Domago trans zIwin te opinie byly pisane pod wpywem nerwow i co tu ujrywac alkoholu pisalem ti po tym jak stracilem prawko za alkohol po mimo utraty prawa jazdy szef mni nie zwolnil a przeniusl na warsztat gdzie pomagalem mehanikowi w naprawah aut te auta byly naprawiane przez mechanika i mnie w sposob w jaki nie powinny byc naprawiane czyli zle przez zbyt opieszalosc w naprawach wielu kierowcow stalo bez pracy no i po wielu moich u mechanika wpadkach w naprawie aut wlasciciel wyzej wymienionej firmy postanowil nas zwolnic.I od tego sie zaczelo moje bazgrolenie i NIESLUSZNE oczernianie firmy DOMAGO TRANS mialoa to byc czysta zemsta za zwolnienie.Teraz po czasie i zastanowieniu zauwazylem ze przez moje pisanie moglem wyzadzic Wlascicielowi tej firmy wyrzadzic wiele krzywdy.Cala sytuacja i wszystko co pisalem o tej firmie nie pokrywa sie z rzeczywistoscia a jest zupelnie na odwrot.Jedyne co moge teraz napisac to to by inni uzytkownicy nie pisali pod wplywem emocji i alkocholu bo w ten sposob mozna pracodawcy wyzadzic wiele zlego
Kin Kin 2016-06-14 17:10:17
Jonasz w pelni sie z toba zgadzam odnosnie wczesniejszych twoich postów też tam pracowalem ale to co dzisiaj przeczytałem to zastanawiam się czego się naćpałeś albo ile tobie ten gość zapłacił byś zmienił zdanie
2
monia 2016-08-15 15:45:22
na wiele rzeczy byłabym skłonna przymknąć oko nawet powiem szczerze gdyby mi się do was udało złapać jakieś zatrudnienie, szanowąłabym pracodawcę który ma tradycję i działa od 1989 roku na rynku świetnie
Zostaw swoją opinię o Domago Transport - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domago Transport