Odradzam. Głupota kierowcy poraża.
Witam. Niestety istnieje zbieżność nazw firm Na Śląsku firma Bus Brothers zajmująca się przewozem osób i to do nich owe pytanie . Na Dolnym Śląsku firma Bus Brothers Konrad Gajda i ja zajmuje się przewozem towarów . Polecam się i pozdrawiam Konrad
Nie polecam jazdy z Wisły do Katowic, nie dość że zimno (pasażerowie dzwonili nawet do szefa) to ciasnota totalna, ciężko zrobić krok po wyjściu z busa, widać że szef stawia na ilość nie jakosc. Poprosimy firmę Drabas o więcej kursów z Wisły do Katowic
Nie polecam. Mało profesjonalna firma. Bus spóźniony, kierowca niegrzeczny. Wprowadził w błąd i nie wystawił paragonu z nipem. A najgorsze, że fotel był związany z drugim fotelem sznurkiem!! Przez całą drogę się suwał na zakrętach a sznurek naprężał. Strach myśleć, co by się stało, gdyby było jakieś ostre hamowanie. Radzę unikać
Niestety istnieje zbieżność nazw firmy. Na Śląsku firma Bus Brothers zajmująca się przewozem osób i to do nich owe pytanie . Na dolnym Śląsku firma Bus Brothers Konrad Gajda i ja zajmuje się przewozem towarów . Polecam się i pozdrawiam Konrad
Jeżdżę regularną linią bilety mają różną cenę raz płacę 8 a raz 6zł wczoraj kierowca zadał mi pytanie ile kosztuje bilet 6czy8zł przed naciśnięciem kasy o co tu chodzi może właściciel mi wyjaśni mam bilety za8iza 6 zależy jaki dzień
Udało Ci się ustalić skąd różnica w cenie? To dziwna praktyka. Może zależy, czy dzień powszedni, czy weekendy?
Ale na tej samej linii jest wciąż ten sam kierowca? XD Wiesz co nie przejmuj się firmy tak działają, następnym razem pójdźcie wspólnie na kompromis płać 7 i problem z głowy. ;)
Witam Panie Marku Niestety istnieje zbieżność nazw Na Śląsku firma Bus Brothers zajmująca się przewozem osób i to do nich owe pytanie . Na dolnym Śląsku firma Bus Brothers Konrad Gajda i ja zajmuje się przewozem towarów . Polecam się i pozdrawiam Konrad
Witam Pani Basiu Niestety istnieje zbieżność nazw Na Śląsku firma Bus Brothers zajmująca się przewozem osób i to do nich owe pytanie . Na dolnym Śląsku firma Bus Brothers Konrad Gajda i ja zajmuje się przewozem towarów . Polecam się i pozdrawiam Konrad
Witam Pani Marto Niestety istnieje zbieżność nazw Na Śląsku firma Bus Brothers zajmująca się przewozem osób i to do nich owe pytanie . Na dolnym Śląsku firma Bus Brothers Konrad Gajda i ja zajmuje się przewozem towarów . Polecam się i pozdrawiam Konrad

Jak się pracuje w Bus Brothers Konrad Gajda?
Zobacz opinie na temat firmy Bus Brothers Konrad Gajda tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bus Brothers Konrad Gajda?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!