brak logo

Antoni Zabłocki Szubin Wieś Bydgoszcz

Szubin Wieś

Opinie o Antoni Zabłocki Szubin Wieś Bydgoszcz

radzioxxx 2014-01-31 15:56
nie polecam! (usunięte przez administratora)
7
waldek 2014-10-15 23:35
straszny(usunięte przez administratora) 0 organizacji, 0 kasy za przymusowe nadgodziny...Odradzam nawet długotrwale bezrobotnym!
4
Hmmm 2016-06-06 10:18
Twoja stara
5
Prezes Zabłocki 2017-04-14 21:08
Krętacz , chory psychicznie
5
Ikarius 2017-04-22 18:01
Jest git , a debilki nie dają rady i sami odchodzą
6
Hmmm 2017-04-25 10:38
Chory psychicznie jest autor wpisu, pewnie były pracownik sfrustrowany swoim życiem :)
6
Antoni 2017-09-01 21:10
Antoni Zabłocki daje W Zakładach PESA i udaje uczciwego człowieka a jego szwagier cały czas ma go kretyna , złodzieja i psychicznie chorego !! a wszystkiej kieruje jego siostra bo on za głupi jest !!
1
Antoni 2017-09-02 15:17
Stary łapówkarz kłamca i uwaga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie się da uważajcie ludzie na niego a sam daje łapówki w PESA Bydgoszcz nawet 25 % jego szwagier powie wam więcej jak go Antoni oszukiwał . Uwaga nie brać od niego kasy bo potem szantażuje .Uwaga na tego krętacza !!!
1
Pracownik 2017-09-02 20:46
To wszystko prawda mało tego jako były pracownik byłem szykanowany i oskarżany o to ,że kradnę tylko dlatego ,że chciałem podwyżkę . Mało tego Płaci najmniejszy ZUS i najmniejszą pensję resztę daje pod stołem i nie płacie nadgodzin bo starszy ,że zniszczy człowieka bo m takie układy . Niech się tym zainteresuje ZUS i PIP błagamy o kontrolę.!!!
1
Zostaw swoją opinię o Antoni Zabłocki Szubin Wieś Bydgoszcz - Szubin Wieś
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antoni Zabłocki Szubin Wieś Bydgoszcz