Niczuk Metall - PL S.J.
3 97 6 1

Opinie o Niczuk Metall - PL S.J.

Bartek

Mam zamiar aplikować do pracy w firmie. Słyszałem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. Coś podpowiecie?

anonymous
@Bartek 29.07.2018 12:50

Najlepiej iść i porozmawiać. Nie czytać cudzych opinii. Dwa lata z rzędu dostali nagrodę Solidnego Pracodawcy - to chyba jest jakaś informacja.

Jajs
@anonymous 30.07.2018 12:17

Nagroda solidnego pracodawcy ma byc wyznacznikiem ? To jak Laur konsumenta ... Nie osmieszaj sie

anonim

(usunięte przez administratora)

Niczuk Metall - PL S.J.
pracodawca

umowa o pracę, próbny 3mce, potem rok, dwa i stała.

Jaśmin

Podsumowując - Niczuk Metall to świetna firma, ponieważ: -wypłaty są na czas -nie ma nadgodzin -są urlopy -pracownik nie jest mobingowany/prześladowany/gnębiony -istnieją zapomogi socjalne -jest młody zespół -dobrze się zarabia -trzeba się odbijać x minut przed rozpoczęciem pracy ,,bo tak" Hmm, pracowałem w kilku firmach i w każdej był socjal, wypłaty na czas, dobra atmosfera (usunięte przez administratora)90% ludzi jest bardzo fajna - jak w każdej firmie), nie było nadgodzin - chyba, że ktoś chciał, to miał płatne, wypłaty na czas (bez komentarza) i na dodatek dobrze się zarabiało - rocznie mniej więcej 2x tyle samej podstawy, co w Niuczku było podstawy z socjalem i 13-tkami. Nie zmienia to faktu, że w firmie Niczuk Metall pracowało się dobrze, ale nie dajcie sobie wmówić, że wypłata na czas itp. to coś wyjątkowego- to jest minimalny standard. W aktualnej firmie mam szkolenia branżowe, szkolenia zagraniczne, kursy językowe, coroczne podwyżki i premie, dużo lepszą pensję, świetną atmosferę, bardzo nowoczesny park maszynowy, prywatną opiekę zdrowotną (1 PLN) kartę multisport (0 PLN) i brak sztywnych godzin pracy - to jest coś :-)

Dominika

@Obecny, oczywiście, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Czy mógłbyś jeszcze dopowiedzieć, na podstawie jakiej umowy pracuje się w Niczuk Metall? Taka informacja będzie z pewnością cenna dla osób, które chciałyby podjąć pracę w tej firmie. @Bartek, jakie stanowisko Cię interesuje? Zdecydowałeś się na wysłanie swoje CV? Jeśli tak, to daj nam później koniecznie znać, jak przebiegła Twoja rozmowa rekrutacyjna! @anonymous, rozumiem, że pracujesz w Niczuk Metall, tak? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie? Zachęcam do rozbudowania swojej opinii!

Dominika

@Korona, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w Niczuk Metall - PL? Czy jest jakiś socjal w firmie? Czy ktoś z Was także pracuje aktualnie w Niczuk Metall - PL? Jak oceniacie tego pracodawcę na tle podobnych firm z branży? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Obecny
@Dominika 14.07.2018 11:28

Kilka lat pracy za mną. Pieniądze godziwe, praca nie najgorsza . Na prawdę są dużo gorsze warunki pracy i "szefostwo". Jak ktoś się nie odnajdzie lub nie będą pasowały warunki to zawsze można zrezygnować.

Korona

Porażka 1800 na łapę 2 zmiany w tym musi być jedna sobota w miesiącu tony zelastwa dzwigasz szefostwo chamskie nie pomecam!

Niczuk Metall - PL S.J.
pracodawca
@Korona 13.07.2018 20:12

Zapomniał dodać, że transport darmo, 13stki, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci, kasa na święta, wypłata na czas. I podwyżki też są . Sobota - no cóż bywa i sobota. Socjal jest spoko. Kierownictwo - nie wiem, ja chyba z innego działu - bo raczej ok. Albo punkt widzenia zależy ...czy Ci na pracy zależy czy nie.

Dominika

@Nowy, ciekawy zakres obowiązków jak w Twojej ocenie wygląda? Możesz je krótko przedstawić i napisać jakie stanowisko objąłeś w Niczuk Metall - PL S.J.? Czy warunki zatrudnienia zaproponowane Ci na rozmowie kwalifikacyjnej są satysfakcjonujące? Bardzo Cię proszę o kilka słów w tej kwestii.

Nowy

Specjalnie nie szukałam pracy ale skusili ogłoszeniem z ciekawym zakresem obowiązków. Dużo fajnych ludzi

Jarek

Myślę, że pracownik ma zaniżoną normę i może być spór!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie jestem robotem

Uuuu kolejny frustrat ... 1. Tak, spawanie jest akordem ... każdy kto przychodzi na rozmowę zostaje oprowadzony po hali i spawalni żeby miał możliwość zobaczenia warunków i techniki pracy. 2. Każdy kandydat jest informowany o ew zarobkach które w min 30 % uzależnione są od tego jak się spawa i gwarantuję że można zarobić więcej niż(usunięte przez administratora)pln ... bo chyba zapomniałeś doliczyć do tego kilku istotnych premii ?? 3. Tak w lato jest gorąco ... w sumie to spawalnia. A przerwy są w takich upałach co godzina... dla przypomnienia są w regulaminie pracy który podpisuje każdy pracownik po zapoznaniu się. Jeśli ktoś nie wykorzystuje takiej przerwy to jego sprawa a dzieję się tak bo akord jest ważniejszy. 4. Bałagan na hali ? Chyba nie widziałeś kolego bałaganu ale pomijając co ma bałagan na hali do wyników w spawaniu? 5. I chyba najważniejsze , na spawalni jest grupa ludzi która pracuje tam od lat...chyba najdłuższy stażem ponad 20. Zmieniają się lewusy co przyszli tu spawać zaraz po kursie, co o spawaniu nie wiedzieli nic a w Niczuku koledzy ich uczyli spawarki ustawiać... no i teraz można ponarzekać. Zamiast pluć jadem proponuję poszukać lepszej pracy, gdzie nie ma akordu, 2 zmian, jest przyjemnie chłodno i do tego lepiej płacą. Z całego serca powodzenia.

Nie jestem robotem

Nigdy nie żartuję w takich sprawach. Super argumenty...jak tak świetnie znasz sytuację na spawalni to gdzie miałeś okazję poznać szefa ? Albo jedno albo drugie. Warunki pracy finansowe i bytowe każdy kandydat poznaje na rozmowie rekrutacyjne wraz z ew. możliwościami rozwoju...wolna wola. Nikt do nas nie wróci? Brednie opowiadasz, pogadaj z ludźmi którzy odeszli od i wrócili bo tam gdzie była "bajka" nagle netto zrobiło się brutto a reszta to może pod stołem. Tu niestety jest jeden problem tu się przychodzi do pracy a nie na pogaduchy, grzebanie w telefonach i strojenie głupich min.

Nie jestem robotem

Taa, Do twojej wypowiedzi dodawać nic nie trzeba. Pracowałeś tu chłopczyno jeden miesiąc - w grudniu 2016 roku nawet nie wytrzymałeś okresu próbnego, specjalisto od pionu i co teraz porabiasz ? Gdzie te piony kładziesz ? Do twojej wypowiedzi dodawać nic nie trzeba pełno i tutaj i w innych firmach wpisów takich przegrańców - szef buc, kierownik głąb, koledzy z pracy h#je i podp#$%@cze. Myślę że każdy kto ma trochę oleju w głowie i wyciągnie wnioski po przeczytaniu takich wpisów. Firma ma pracować na 3 zmiany ? A po co ? Ludzie nie mają uprawnień - na to co spawają mają wystarczające. Opinia gościa co przepracował miesiąc ale rozgryzł firmę po całości.... :D A tak jeszcze na marginesie - "zastrzegłeś" sobie co będziesz spawał ? Zastrzec to możesz sobie numer kolego. Do czytających, jak już przeczytaliście to miejcie chociaż trochę odwagi żeby się pofatygować na rozmowę czy do tej firmy czy do innej, bo z tych wpisów guzik się dowiecie. Czasy się zmieniają, pracownikom płaci się coraz lepiej to widzi każdy i nie ma co się sugerować takimi wpisami.

Rudy
@Nie jestem robotem 03.04.2018 07:47

Strasznie agresywnie i chamsko odpowiadasz. Zero klasy. Taki wpis pokazuje poziom traktowania ludzi w Niczuk Metall. Nie widziałem takich chamskich odpowiedzi w żadnych innych opiniach, innych firm.

Jacek
@Nie jestem robotem 03.04.2018 07:47

Chłopczyno??? Żenada, że tak Niczuk odpowiada. Co za (usunięte przez administratora)

Nie jestem robotem
@Jacek 06.04.2018 15:20

Co sie Toie pomyliło nie nazywam się Niczuk. Jestem takim samy pracownikiem jak ten kolega spawacz. I pracuję trochę dłużej od niego. Jak mu w niczuku nie pasowało to trudno. Tylko po co ubliża ludziom z którymi pracował i pisze oszczerstwa. Kasa się nie zgadza to idę po podwyżkę albo szukam innej pracy. Proste. A nie wylewanie żali po 3 latach. To jest żałosne.

Nie jestem robotem

Nie napisałeś ani słowa kiedy pracowałeś, Ja tam na hali pracuję znacznie dłużej od ciebie. A skojarzyłem koniec 2016 bo wtedy był tam jeden spawacz bardzo krótko. A akurat nikogo takiego nie kojarzę w 2015. Jak pracowałeś w 2015 roku to właśnie wtedy wiosną produkcja zaczęła pracować na 2 zmiany i to na początku bez spawaczy. To o jakie 3 zmiany tobie chodzi? Albo sam już nie pamiętasz albo ktoś ci każe te bredni pisać. Zamiast mi oblizać to może napiszesz gdzie w 2015 roku znalazłeś lepszą pracę ? Gdzie lepiej płacą? Gdzie spawacze mają klimatyzację na hali? To za trudne pytania? Napisz coś może ktoś skorzysta.

Były pracownik
@Nie jestem robotem 07.04.2018 09:50

Porażka! Ta wymiana zdań pokazuje co się dzieje w tej firmie, (usunięte przez administratora) Ludzi są jak bydło traktowani. Nieładnie

łysy
@Nie jestem robotem 07.04.2018 09:50

Po to jest ten portal aby napisać dla innych jak wygląda sytuacja, znalazłem ten portal w tym roku właśnie i wszystkim firmom gdzie pracowałem wystawiłem opinie niezależnie czy dobra zła czy neutralna. Jaka klimatyzacja na spawalni? Co ty pieprzysz? Może jeszcze nawiew zimnego powietrza na (usunięte przez administratora) żeby się nie pociła? Spawalnia wciśnięta w kąt hali, oddzielona kotarami, stanowisko 1,5m kwadratowego, 5 stanowisk oddzielone tylko ścianka blaszaną, zaduch to wentylacja nie ogarnia, chyba nawet nie ma nadmuchu czystego powietrza, wyciągi to dużo do życzenia zostawiają jak i naświetlenie stanowisk niektórych. Jak mnie pamięć nie myli to wentylatorek był nadmuchem chłodzącym jedynie ale po 8 godzinach głowa pęka od niego. Może ze 3 te najlepiej usytuowane są dobrze oświetlone. Brygadzista myśliwy, który już chyba na emeryturze wie trochę więcej od roboli co się kroi w firmie i na przerwach temat ten był poruszany nie raz, zresztą na rozmowie o pracę kierownik się pytał czy 3 zmiany to nie problem, to chyba zakład dąży do tego ale obłuda i pazerność rządzących na wasze szczęście nie pozwala żeby to wprowadzić. Ja kogoś obraziłem, (usunięte przez administratora) napisałem prawdę o pracownikach, (usunięte przez administratora) to raz, jakiś (usunięte przez administratora) typu radny element na którym ustawiam skrawarkę czy upalam za długi drut mi (usunięte przez administratora) po zmianie do skrzyni z pospawanymi detalami wrzuca to i potem się tłumacz przed kierownikiem. Jeden drugiemu kłody pod nogi rzuca. Boli was ze tylko pachwinę położyć potraficie w pobocznej i za grosze pracować bo nikt takim spawaczom dobrze nie zapłaci.? Potrafisz spawać czy tylko pokleić 2 kawałki stali. Spróbuj swoich sił w konstrukcjach czy maszynach itd to sobie uświadomisz jaki cienki bolek jesteś i takie ochłapy się tobie nalezą i to jak wyrobisz akord bo inaczej chleb i mleko. O wędlinie zapomnij.

łysy
@Nie jestem robotem 07.04.2018 09:50

Chcesz firmy w Olsztynie i okolicach poznać lepsze?, Renox - spawacz do regeneracji łyżek, ramion itd do sprzętu budowlanego, tylko tam się spawa w każdej pozycji gruby materiał i trzeba umieć palnikiem się dodatkowo obsłużyć , trzeba mieć pojęcie o robocie spawacza czego u niczuka brak. pon pt 8 godzin 2200 na start? Niczuk lepiej płaci? Spawacz -ślusarz u staniszewskich 12zł na godzinę, tylko też trzeba umieć ślusarki trochę, spawać 2 a najlepiej 3 metodami. Płaca słaba jak na te wymagania ale i tak lepiej jak u ciebie. Wiele podobnych firm olałem, potrafię w metalu robić to chcę dobrze zarabiać, omijam takie firmy gdzie nie ma poważnego podejścia do spawalnictwa np próbek spawalniczych . Nie po to się człowiek rozwija robi dodatkowe uprawnienia itd żeby za 1800 pracować.

Spawacz
@łysy 09.04.2018 15:12

Ty piszesz netto czy brutto ??

łysy
@Spawacz 10.04.2018 07:19

netto, to jest stawka do ręki.

Jacek
@Były pracownik 09.04.2018 09:43

Najpierw to niech się pracownicy nawzajem nauczą szanować. To jest dopiero dramat.

Spawacz

Kolego, Jak 11 pln /h bez spawania a dospawasz w miesiąc 300pln - to wtedy stawka wychodzi prawie 13pln no to chyba więcej niż w tym przykładowym "Renox-ie" ? Ja rozumiem ze tobie ta praca nie pasowała ale ja bym się nie zamienił na te łyżki.

łysy

Jak więcej? 2200zł netto podzielić przez średnio miesięcznie 168 godzin - 21dni pracujących to jest 13,1zł. Praca na jedną zmianę, 7-15. Robota różnorodna, tu spawać , wyciąć palnikiem czy szlifierką kawał stali i np zagiąć na gorąco lub jakiś detal z niego zrobić. Osobiście dla mnie bardziej interesujące, brak monotonii, itd. Jakby płacili 15zł na godzinę po okresie próbnym to bym tam poszedł, na monterce hal stalowych mam teraz 15zł na początek, jak się sprawdzę, zostanę brygadzistą i jakaś podwyżka wpadnie. oby. Szukać trzeba pracy lepiej płatnej i jak najlżejszej takie moje zdanie.

łysy

U niczuka na te dodatkowe 300zł trzeba zapieprzać zdrowo i nie piszmy , że to jest norma do wyrobienia na luzie bez pośpiechu.

Iza

Firma ma dobrą opinię jako pracodawca, a jaka jet atmosfera w pracy?

Tomasz

No firma napewno nie jest ok jak ogłoszenia ciągle się pojawiają.Płacą mało i ogólnie jest niski poziom.Zpraszam ????

mózg :)
@Tomasz 10.11.2017 23:01

no tak, byłaby ok jakby redukcję etatów mieli i nie dawali ogłoszeń o prace . Bardzo logiczne...

RK

Tyle opini i żalów a nikt konkretnie nie napisał: ile zarabia magazynier w tej firmie w Olsztynie? Jakie są obowiązki? Czy siedzi się w wózku 8h czy trzeba robić 10 innych rzeczy w międzyczasie? Ludzie piszcie konkrety a nie pierdoły że mobbing i kolesiostwo. To Olsztyn tu w każdej jednej firmie jest mobbing i kolesiostwo, wszędzie gdzie nie pujdziecie :D Taki rynek.

pewex
@RK 24.01.2018 11:07

Prawdy nikt tu przecież nie napisze, może umów się na krótką rozmowę to powiedzą Ci ile można zarobić , zobaczysz firmę ,magazyn,sam ocenisz. Wiadomo , że im dłużej się pracuje to dodatki wzrastają . Na poczatku jest podstawa, premia zmianowa, po próbie ztego co wiem jest jeszcze jedna premia co miesiac. Chyba każdy powinien wyrobić sobie swoją opinię . Praca nie jest bardzo lekka, jak to na magazynie, ale bez przesady.

Dominika

@Nie jestem robotem czyli każdy pracownik potencjalny wie jak praca będzie wyglądała, bo osoba go rekrutująca oprowadza po miejscu pracy i opowiada o wszelkich warunkach? W takim razie każdy kandydat do firmy Niczuk Metall wie na jakie warunki się pisze.

Zadowolona

Ubawił nie komentarz. Z perspektywy czasu uśmiałam się do łez, potwierdzam byly pracownik. Wymieniona Katarzyna to liderka

Yeti
@Zadowolona 13.04.2018 19:39

Owszem P. Kasia to jest liderka - jeśli mówimy o porządnej pracy i zaangażowaniu. Jeśli były pracownik " z perspektywy czasu" wchodzi na stronę byłego pracodawcy żeby "uśmiać się do łez" to strasznie smutne życie musi mieć ten były pracownik. serdecznie współczuje ... że nowego życia wciąż sobie nie zorganizował...

Ciekawski

Czy ktoś kto tam aktualnie pracuje bądź pracował może odpowiedzieć mi na pytanie czy Niczuk to jest producent zamocowan czy raczej importer?

Były pracownik magazynu

Szczerze nie polecam. Praca polega na pakowaniu ich wyrobów. Praca bardzo ciężka, trzeba przerzucić tony żelastwa. Stary sprzęt. Wszyscy się boja. Bardzo małe zarobki poniżej 2000 zł. Ludzi maja za nic.

Nie jestem robotem
@Były pracownik magazynu 15.02.2018 16:27

Zarobki poniżej(usunięte przez administratora) tyś zakładam że netto bo brutto dziś najniższa jest (usunięte przez administratora) To brutto wychodzi niecałe (usunięte przez administratora) pln do tego socjal o którym tu ktoś wspomniał z 13tkami.... faktycznie jak za pracę dla osoby bez wymaganych specjalnych umiejętności po za pakowaniem wysyłek ... dramat. Ja rozumiem że wszyscy chcemy zarabiać dużo i że każdemu jest ciężko... ale zastanówcie się czasem co Wy piszecie.

Sylwia
@Nie jestem robotem 16.02.2018 07:36

Płaca minimalna dla osób pracujących na podstawie umowy o pracę wynosi (usunięte przez administratora) zł brutto, czyli około (usunięte przez administratora) zł netto ("na rękę").

Ewa
@Nie jestem robotem 16.02.2018 07:36

Ludzie w Eggerze płacą dwa razy lepiej. Tu jest wyzysk i mobbing

Xxxxx

Miła i przyjemna rozmowa .Oby więcej takich.

zainteresowany
@Xxxxx 07.02.2018 11:16

Rekrutacja? Powiesz coś więcej?

Dominika

@Złoty uwierz mi, że większość wątków jest monitorowana przez moderatorów forum Gowork.pl. Proszę również wszystkich, by wszyscy z Was umieszczali posty merytoryczne i niełamiące regulaminu forum. Większość nowych opinii jest krótka i niewiele wnosząca do dyskusji o sytuacji w firmie, a takie krótkie komentarze nic nie wnoszą.

ABC

Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w bazie numeru IP. Firma GoWork.pl nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Pamiętaj, by wziąć to pod uwagę pisząc opinię, która może spotkać się z reakcją ze strony pracodawcy, zwłaszcza jeśli jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Jack
@ABC 16.01.2018 16:21

Tak samo sytuacja wygląda, gdy nieprawdziwą informację czy komentarz wstawi pracodawca. Zwłaszcza komentarz sugerujący, że posiada wiedzę, kto pozostawia daną opinię. Jest to również opinia o charakterze bezprawnym. I można domagać się poprzez organy ścigania ujawnienia IP.

Zato
@ABC 16.01.2018 16:21

Przed dodaniem opinii każdy akceptuje regulamin! Po co go kopiować i zaśmiecać forum? Czemu to służy? Kogoś zabolało?

Kasia

Michał musisz się dowiedzieć kto donosny pisał może jakiś poeta, może ktos od "Kochanowskiego".

Poszukujący zmiany

Czy na stanowisku "Specjalista ds. Obsługi Klienta" można liczyć na zarobki powyżej 4500 netto?

Mari
@Poszukujący zmiany 06.08.2017 22:06

w jakim kraju? :)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

człowiek z branży ma również wiedzę na temat wynagrodzeń w branży:) bardzo nierzetelna informacja, chociaż pomysłowe eliminowanie konkurencji do zatrudnienia. Ale jak wiadomo Polak potrafi:)

Złote Tarasy

@Polak bardzo Ci dziękuję za rzetelną wypowiedź. Wiadomo czego się spodziewać, jakie są widełki. @Dominika to Twoje wypowiedzi są niekonkretne, ogólnikowe i z pozycji dobrze widać opłacanego pracownika firmy. Informacje od osób rekrutowanych i mających jaki kolwiek realny kontakt z firmą są dla mnie najważniejsze.

I tu swój

I tu też nieprawda bo właśnie taką kwotę oferujemy kandydatom na te stanowisko. Mianowicie 3,5 tyś zł netto.

I tu swój
@anonymous 11.12.2017 18:24

Obszar działania doradcy technicznego w Warszawie to oprócz stolicy Łódź i inne miasta w okolicy do 100 km. Głownie to właśnie Warszawa. Co ciekawsze to nie spotykamy sie z kandydatami w hotelach:) także ciekawa historia

Polak
@I tu swój 05.01.2018 17:12

Spotkałem się na rozmowie w W-wie w hotelu

Mari

jeśli koleś pisze, że w "Bierdące" się tak zarabia to ja bym mu nawet głąbowi najniższej krajowej nie dała ... ziemniaki na polu kopać a nie po hotelach się na rozmowach rozbija

Dominika

@Złote Tarasy nie jestem przez firmę Niczuk Metall opłacona, ani nie mam z nią żadnego innego kontaktu. Jestem moderatorem forum gowork.pl i nie mogę Wam udzielać informacji o pracy w tej firmie, bo tam nie pracowałam. Ale chce zadawać pytania, na które będą odpowiadać pracownicy i dzięki temu znajdziecie tutaj wiele wiarygodnych informacji o firmie. W tym momencie jednak chciałabym, żebyście ustalili jakie są jednak te zarobki w firmie.

Złoty
@Dominika 09.01.2018 10:24

Tu to jeszcze można się czegoś konkretnego dowiedzieć,a dziwię się,że moderatorzy nie zaglądają do innych firm,gdzie jest totalny komunikacyjny bałagan.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sylwia i Hania

Która szyje, a która waży?:):), bo się zastanawiamy...

anonim

(usunięte przez administratora)

swój

Informacje przez Ciebie podane są nieprawdziwe. Wynagrodzenie jest wyższe niż przeciętne oferowane na podobnych stanowiskach. Wymagamy wiedzy technicznej ale ją cenimy. Średnie wynagrodzenie to 9 tyś zł. Domyślamy sie kto tak pisze bo ostatnio podziękowaliśmy osobie która nie spełniała oczekiwań. Zalecamy nie wylewać rozgoryczenia pisząc kłamstwa

Ja

Hej.jak jest teraz na magazyniera

Dominika

@myślący samodzielnie czyli macie sporo profitów pracy w firmie Niczuk Metall. To dotyczy również pracy przedstawiciela handlowego? To może @POLAK było początkowe wynagrodzenie. A gdybyś się sprawdził to może by wzrosło, albo premia by wynagrodziła Ci samo wynagrodzenie podstawowe. @anonymous dobrze mówię? Byłoby tak?

anonim

(usunięte przez administratora)

xx

To bardzo niejasny wpis? Możesz się rozwinąć ?

nick

Osoby zadowolone z pracy raczej tu nie zaglądają ...bo i po co? Takie wpisy robią ludzie, którym się nie powiodło, nie podobało, i generalnie wszystko na nie... szkoda, że bez konkretów:)

anonim

(usunięte przez administratora)

myślący samodzielnie

A co to znaczy , że czas się zatrzymał? To , że są wolne długie weekendy, że kasa na czas jak w budżetówce, że są 13stki ? Premie świąteczne? że pracują od poniedziałku do piątku jak kiedyś nasi rodzince a nie świątek, piątek i niedziela?? No...jeśli to masz na myśli to rzeczywiście czas się zatrzymał..

Dominika

Przypominam, że forum służy do merytorycznych dyskusji, a nie potyczek słownych między użytkownikami. Osoby zainteresowane pracą w Niczuk Metall mogą poznać jak wygląda cały proces rekrutacyjny w firmie https://przenosniki.niczuk.pl/page/229/proces-rekrutacyjny Firma podaje też numer telefonu w razie wątpliwości i pytań w sprawie aplikacji. Nie często to się zdarza. Czy ktoś korzystał z tej opcji i dzwonił do firmy?

Zostaw opinię o Niczuk Metall - PL S.J. - Olsztyn

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall - PL S.J.