Niczuk Metall

Olsztyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Niczuk Metall

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall

Iza

Firma ma dobrą opinię jako pracodawca, a jaka jet atmosfera w pracy?

Dominika

@Nie jestem robotem czyli każdy pracownik potencjalny wie jak praca będzie wyglądała, bo osoba go rekrutująca oprowadza po miejscu pracy i opowiada o wszelkich warunkach? W takim razie każdy kandydat do firmy Niczuk Metall wie na jakie warunki się pisze.

Yeti
@Zadowolona 13.04.2018 19:39

Owszem P. Kasia to jest liderka - jeśli mówimy o porządnej pracy i zaangażowaniu. Jeśli były pracownik " z perspektywy czasu" wchodzi na stronę byłego pracodawcy żeby "uśmiać się do łez" to strasznie smutne życie musi mieć ten były pracownik. serdecznie współczuje ... że nowego życia wciąż sobie nie zorganizował...

anonim

(usunięte przez administratora)

Spawacz

Kolego, Jak 11 pln /h bez spawania a dospawasz w miesiąc 300pln - to wtedy stawka wychodzi prawie 13pln no to chyba więcej niż w tym przykładowym "Renox-ie" ? Ja rozumiem ze tobie ta praca nie pasowała ale ja bym się nie zamienił na te łyżki.

Ciekawski

Czy ktoś kto tam aktualnie pracuje bądź pracował może odpowiedzieć mi na pytanie czy Niczuk to jest producent zamocowan czy raczej importer?

Były pracownik magazynu

Szczerze nie polecam. Praca polega na pakowaniu ich wyrobów. Praca bardzo ciężka, trzeba przerzucić tony żelastwa. Stary sprzęt. Wszyscy się boja. Bardzo małe zarobki poniżej 2000 zł. Ludzi maja za nic.

Ewa
@Nie jestem robotem 16.02.2018 07:36

Ludzie w Eggerze płacą dwa razy lepiej. Tu jest wyzysk i mobbing

Xxxxx

Miła i przyjemna rozmowa .Oby więcej takich.

zainteresowany
@Xxxxx 07.02.2018 11:16

Rekrutacja? Powiesz coś więcej?

Dominika

@Złoty uwierz mi, że większość wątków jest monitorowana przez moderatorów forum Gowork.pl. Proszę również wszystkich, by wszyscy z Was umieszczali posty merytoryczne i niełamiące regulaminu forum. Większość nowych opinii jest krótka i niewiele wnosząca do dyskusji o sytuacji w firmie, a takie krótkie komentarze nic nie wnoszą.

RK

Tyle opini i żalów a nikt konkretnie nie napisał: ile zarabia magazynier w tej firmie w Olsztynie? Jakie są obowiązki? Czy siedzi się w wózku 8h czy trzeba robić 10 innych rzeczy w międzyczasie? Ludzie piszcie konkrety a nie pierdoły że mobbing i kolesiostwo. To Olsztyn tu w każdej jednej firmie jest mobbing i kolesiostwo, wszędzie gdzie nie pujdziecie :D Taki rynek.

pewex
@RK 24.01.2018 11:07

Prawdy nikt tu przecież nie napisze, może umów się na krótką rozmowę to powiedzą Ci ile można zarobić , zobaczysz firmę ,magazyn,sam ocenisz. Wiadomo , że im dłużej się pracuje to dodatki wzrastają . Na poczatku jest podstawa, premia zmianowa, po próbie ztego co wiem jest jeszcze jedna premia co miesiac. Chyba każdy powinien wyrobić sobie swoją opinię . Praca nie jest bardzo lekka, jak to na magazynie, ale bez przesady.

ABC

Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w bazie numeru IP. Firma GoWork.pl nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Pamiętaj, by wziąć to pod uwagę pisząc opinię, która może spotkać się z reakcją ze strony pracodawcy, zwłaszcza jeśli jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Zato
@ABC 16.01.2018 16:21

Przed dodaniem opinii każdy akceptuje regulamin! Po co go kopiować i zaśmiecać forum? Czemu to służy? Kogoś zabolało?

Kasia

Michał musisz się dowiedzieć kto donosny pisał może jakiś poeta, może ktos od "Kochanowskiego".

Poszukujący zmiany

Czy na stanowisku "Specjalista ds. Obsługi Klienta" można liczyć na zarobki powyżej 4500 netto?

Mari
@Poszukujący zmiany 06.08.2017 22:06

w jakim kraju? :)

POLAK

Byłem rekrutowany na stanowisko Doradca Techniczny ds. Obsługi Biur Projektowych spotkałem się w hotelu w centrum Warszawy. Rozmowa nawet przyjemna a posiadam duże doświadczenie w branży gdy doszło do przedstawienia oczekiwań finansowych i gdy podałem kwotę ok 3500,00 zł netto to facet ZMIENIŁ SIĘ NA TWARZY. OBSZAR DZIAŁANIA PRAWIE PRAWIE PÓŁ POLSKI.(usunięte przez administratora)

Mari
@POLAK 08.12.2017 18:51

jeśli koleś pisze, że w "Bierdące" się tak zarabia to ja bym mu nawet głąbowi najniższej krajowej nie dała ... ziemniaki na polu kopać a nie po hotelach się na rozmowach rozbija

Dominika

@Złote Tarasy nie jestem przez firmę Niczuk Metall opłacona, ani nie mam z nią żadnego innego kontaktu. Jestem moderatorem forum gowork.pl i nie mogę Wam udzielać informacji o pracy w tej firmie, bo tam nie pracowałam. Ale chce zadawać pytania, na które będą odpowiadać pracownicy i dzięki temu znajdziecie tutaj wiele wiarygodnych informacji o firmie. W tym momencie jednak chciałabym, żebyście ustalili jakie są jednak te zarobki w firmie.

Złoty
@Dominika 09.01.2018 10:24

Tu to jeszcze można się czegoś konkretnego dowiedzieć,a dziwię się,że moderatorzy nie zaglądają do innych firm,gdzie jest totalny komunikacyjny bałagan.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sylwia i Hania

Która szyje, a która waży?:):), bo się zastanawiamy...

BOLO

Praca handlowca w tej firmie KOSZMAR. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM ZAROBKI 30-40 % PONIŻEJ RYNKOWYCH HA HA HA

swój
@BOLO 23.12.2017 09:27

Informacje przez Ciebie podane są nieprawdziwe. Wynagrodzenie jest wyższe niż przeciętne oferowane na podobnych stanowiskach. Wymagamy wiedzy technicznej ale ją cenimy. Średnie wynagrodzenie to 9 tyś zł. Domyślamy sie kto tak pisze bo ostatnio podziękowaliśmy osobie która nie spełniała oczekiwań. Zalecamy nie wylewać rozgoryczenia pisząc kłamstwa

Ja

Hej.jak jest teraz na magazyniera

Dominika

@myślący samodzielnie czyli macie sporo profitów pracy w firmie Niczuk Metall. To dotyczy również pracy przedstawiciela handlowego? To może @POLAK było początkowe wynagrodzenie. A gdybyś się sprawdził to może by wzrosło, albo premia by wynagrodziła Ci samo wynagrodzenie podstawowe. @anonymous dobrze mówię? Byłoby tak?

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Osoby zadowolone z pracy raczej tu nie zaglądają ...bo i po co? Takie wpisy robią ludzie, którym się nie powiodło, nie podobało, i generalnie wszystko na nie... szkoda, że bez konkretów:)

anonim

(usunięte przez administratora)

myślący samodzielnie

A co to znaczy , że czas się zatrzymał? To , że są wolne długie weekendy, że kasa na czas jak w budżetówce, że są 13stki ? Premie świąteczne? że pracują od poniedziałku do piątku jak kiedyś nasi rodzince a nie świątek, piątek i niedziela?? No...jeśli to masz na myśli to rzeczywiście czas się zatrzymał..

Dominika

Przypominam, że forum służy do merytorycznych dyskusji, a nie potyczek słownych między użytkownikami. Osoby zainteresowane pracą w Niczuk Metall mogą poznać jak wygląda cały proces rekrutacyjny w firmie https://przenosniki.niczuk.pl/page/229/proces-rekrutacyjny Firma podaje też numer telefonu w razie wątpliwości i pytań w sprawie aplikacji. Nie często to się zdarza. Czy ktoś korzystał z tej opcji i dzwonił do firmy?

ZHU Zarna

Czemu oddaliście nam Rafałka? Nie sprawdził się w zaopatrzeniu??

Do Cześka
@czesiek 15.11.2017 10:19

Czesiek, a to w nieróbstwie można się rozwijać?

Tomasz

No firma napewno nie jest ok jak ogłoszenia ciągle się pojawiają.Płacą mało i ogólnie jest niski poziom.Zpraszam ????

mózg :)
@Tomasz 10.11.2017 23:01

no tak, byłaby ok jakby redukcję etatów mieli i nie dawali ogłoszeń o prace . Bardzo logiczne...

Loka

Czas zatrzymał się w miejscu????

anonim

(usunięte przez administratora)

EWA

Święta racja

Dominika

@Filip a mógłbyś uzasadnić? Podając takie informacje należałoby opisać konkretne sytuacje przemawiające za takim stwierdzeniem. Forum powinno służyć wymianie rzetelnych informacji o Niczuk Metall, a żeby takie były należy podać argumenty.

Dominika

@GrubyMichał odpowiesz użytkownikowi @Gregor? Ale z tego co widzę z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś zadowolony, bo mimo ciężkiej pracy masz zawsze zapłacone i jesteś doceniony premią. Nie mylę się i tak jest? Jeżeli tak to powiedz użytkownikom coś więcej na temat pracy w Niczuk Metall.

Gregor

Jak jest z praca w tej firmie? Rozmyslalem o pracy na magazynie ale przegladajac ogloszenia, to czesto pojawiaja sie oferty pracy tej firmy, tak jakby byla tam dosyc duza rotacja...

Nicki
@Gregor 20.09.2017 07:57

Robimy tylko w tygodniu. Jest ok. No w zależności pod którego kiero trafisz, ale generalnie nie można nic zarzucić. Nie wałują na kasie, to co ustalone to jest no i chyba najważniejsze, że jak człowieka traktują, a nie jak.. Tamten bolek wyzej napisał, że firma dno. Ciekawe o co mu konkretnie chodzi czy to ogólna frustracja bo go wy..bali

Dominika

@ciekawski tak jak napisał @Cystero warto zaglądać na stronę firmy Niczuk Metall. Tam są ogłoszenia z ofertami pracy podzielone na produkcyjne i nieprodukcyjne. Aktualnie jest kilka ofert na nieprodukcyjne, bo widzę, ze raczej ten dział Cie interesuje: http://zamocowania.niczuk.pl/page/228/stanowiska-nieprodukcyjne. Które by Ci stanowisko pasowało? Będziesz aplikował?

ciekawski

Może ktoś skrobnąć kilka słów na temat kierownika zaopatrzenia?

Cystero
@ciekawski 02.09.2017 14:50

Nie ma takiej oferty pracy. Szukają specjalisty ds. zakupów i w ogóle dużo ofert jest na ich stronie. Ja tam patrzę.

kok

Na co na poczatek moze liczyc pracownik na stanowisku magazyniera?

Zostaw opinię o Niczuk Metall - Olsztyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall