Niczuk Metall

Olsztyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 83 ocen.

Opinie o Niczuk Metall

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall

ABC

Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w bazie numeru IP. Firma GoWork.pl nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Pamiętaj, by wziąć to pod uwagę pisząc opinię, która może spotkać się z reakcją ze strony pracodawcy, zwłaszcza jeśli jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Jack
@ABC 16.01.2018 16:21

Tak samo sytuacja wygląda, gdy nieprawdziwą informację czy komentarz wstawi pracodawca. Zwłaszcza komentarz sugerujący, że posiada wiedzę, kto pozostawia daną opinię. Jest to również opinia o charakterze bezprawnym. I można domagać się poprzez organy ścigania ujawnienia IP.

Zato
@ABC 16.01.2018 16:21

Przed dodaniem opinii każdy akceptuje regulamin! Po co go kopiować i zaśmiecać forum? Czemu to służy? Kogoś zabolało?

Kudłaty

Nie polecam. Dwie panie skutecznie hamują rozwój firmy.

Kasia

Michał musisz się dowiedzieć kto donosny pisał może jakiś poeta, może ktos od "Kochanowskiego".

Poszukujący zmiany

Czy na stanowisku "Specjalista ds. Obsługi Klienta" można liczyć na zarobki powyżej 4500 netto?

Mari
@Poszukujący zmiany 06.08.2017 22:06

w jakim kraju? :)

POLAK

Byłem rekrutowany na stanowisko Doradca Techniczny ds. Obsługi Biur Projektowych spotkałem się w hotelu w centrum Warszawy. Rozmowa nawet przyjemna a posiadam duże doświadczenie w branży gdy doszło do przedstawienia oczekiwań finansowych i gdy podałem kwotę ok 3500,00 zł netto to facet ZMIENIŁ SIĘ NA TWARZY. OBSZAR DZIAŁANIA PRAWIE PRAWIE PÓŁ POLSKI.Moim zdaniem szukają frajera za góra 2000 - 2500 netto tak zarabia się w Warszawie na kasie w Biedrące

Dziara
@I tu swój 05.01.2018 17:17

Zbychu mówi inaczej

Mari
@POLAK 08.12.2017 18:51

jeśli koleś pisze, że w "Bierdące" się tak zarabia to ja bym mu nawet głąbowi najniższej krajowej nie dała ... ziemniaki na polu kopać a nie po hotelach się na rozmowach rozbija

Dominika

@Złote Tarasy nie jestem przez firmę Niczuk Metall opłacona, ani nie mam z nią żadnego innego kontaktu. Jestem moderatorem forum gowork.pl i nie mogę Wam udzielać informacji o pracy w tej firmie, bo tam nie pracowałam. Ale chce zadawać pytania, na które będą odpowiadać pracownicy i dzięki temu znajdziecie tutaj wiele wiarygodnych informacji o firmie. W tym momencie jednak chciałabym, żebyście ustalili jakie są jednak te zarobki w firmie.

Złoty
@Dominika 09.01.2018 10:24

Tu to jeszcze można się czegoś konkretnego dowiedzieć,a dziwię się,że moderatorzy nie zaglądają do innych firm,gdzie jest totalny komunikacyjny bałagan.

Uuuuu nie dobrze

Hej Mich..ł a kto ci patyk w du...e wpychał. Nie jestes juz z nami to dziup w ciup bo cierpliwość stracą twoi koledzy

SylwiaDz

Jedna dyrektorka to osoba ze sklepu mięsnego druga dyrektorka jest po szkole krawieckiej. Obie biednemu prezesowi kładą trzy po trzy i tak naprawdę one rządzą firma.

Sylwia i Hania
@SylwiaDz 10.01.2018 20:50

Która szyje, a która waży?:):), bo się zastanawiamy...

BOLO

Praca handlowca w tej firmie KOSZMAR. Firma układowa typowy wyzysk i niekompetencja szefostwa. NIE POLECAM ZAROBKI 30-40 % PONIŻEJ RYNKOWYCH HA HA HA

Marek
@swój 05.01.2018 17:10

Oj same kłamstwa! To się Handlowcy uśmieją ze średniego wynagrodzenia....

Kolega
@Marek 11.01.2018 06:25

M..chał nie pier..ol zarabiałeś duzo więcej

Ja

Hej.jak jest teraz na magazyniera

Dominika

@myślący samodzielnie czyli macie sporo profitów pracy w firmie Niczuk Metall. To dotyczy również pracy przedstawiciela handlowego? To może @POLAK było początkowe wynagrodzenie. A gdybyś się sprawdził to może by wzrosło, albo premia by wynagrodziła Ci samo wynagrodzenie podstawowe. @anonymous dobrze mówię? Byłoby tak?

OnaOl

Firma zwalnia pracowników z dnia na dzień, bazuje na niewiedzy ludzi wykorzystując to w kwestiach finansowych. Nie wypłaca należnych odpraw za zwolnienie. Kadra nie do końca obeznana z przepisami prawa pracy. Słaba atmosfera, nędzna wypłata

Loka

W tej firmie ręka rękę myje! Wystarczy rozejrzeć się w koło i porównać.Zapraszam !

xx
@Loka 10.11.2017 22:38

To bardzo niejasny wpis? Możesz się rozwinąć ?

nick
@Loka 10.11.2017 22:38

Osoby zadowolone z pracy raczej tu nie zaglądają ...bo i po co? Takie wpisy robią ludzie, którym się nie powiodło, nie podobało, i generalnie wszystko na nie... szkoda, że bez konkretów:)

Loka

W tej firmie ręka rękę myje ! Nie polecam! Wystarczy rozejrzeć się w koło w innych firmach.Niebo a ziemia.Czas tu naprawdę się zatrzymał he he...

myślący samodzielnie
@Loka 10.11.2017 22:46

A co to znaczy , że czas się zatrzymał? To , że są wolne długie weekendy, że kasa na czas jak w budżetówce, że są 13stki ? Premie świąteczne? że pracują od poniedziałku do piątku jak kiedyś nasi rodzince a nie świątek, piątek i niedziela?? No...jeśli to masz na myśli to rzeczywiście czas się zatrzymał..

Dominika

Przypominam, że forum służy do merytorycznych dyskusji, a nie potyczek słownych między użytkownikami. Osoby zainteresowane pracą w Niczuk Metall mogą poznać jak wygląda cały proces rekrutacyjny w firmie https://przenosniki.niczuk.pl/page/229/proces-rekrutacyjny Firma podaje też numer telefonu w razie wątpliwości i pytań w sprawie aplikacji. Nie często to się zdarza. Czy ktoś korzystał z tej opcji i dzwonił do firmy?

ZHU Zarna

Czemu oddaliście nam Rafałka? Nie sprawdził się w zaopatrzeniu??

E-wuś
@czesiek 15.11.2017 10:19

"Czesiek" jest znawcą i nie chce pary puścić..., a prawda jest inna. Odnośnie rozwoju trudno zaprzeczyć...

Do Cześka
@czesiek 15.11.2017 10:19

Czesiek, a to w nieróbstwie można się rozwijać?

Tomasz

No firma napewno nie jest ok jak ogłoszenia ciągle się pojawiają.Płacą mało i ogólnie jest niski poziom.Zpraszam ????

Loka

Czas zatrzymał się w miejscu????

Filip

Nie, ludzie. Nie robcie tego. Przeciez ta firma to dno...

EWA
@Filip 27.09.2017 07:31

Święta racja

Dominika

@Filip a mógłbyś uzasadnić? Podając takie informacje należałoby opisać konkretne sytuacje przemawiające za takim stwierdzeniem. Forum powinno służyć wymianie rzetelnych informacji o Niczuk Metall, a żeby takie były należy podać argumenty.

Dominika

@GrubyMichał odpowiesz użytkownikowi @Gregor? Ale z tego co widzę z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś zadowolony, bo mimo ciężkiej pracy masz zawsze zapłacone i jesteś doceniony premią. Nie mylę się i tak jest? Jeżeli tak to powiedz użytkownikom coś więcej na temat pracy w Niczuk Metall.

Gregor

Jak jest z praca w tej firmie? Rozmyslalem o pracy na magazynie ale przegladajac ogloszenia, to czesto pojawiaja sie oferty pracy tej firmy, tak jakby byla tam dosyc duza rotacja...

Gregor
@GrubyMichał 18.09.2017 11:10

No czyli wiadomo, ze pracy jest. Ale ogolnie firma godna polecenia? Praca pon - pt czy weekndy tez?

Nicki
@Gregor 20.09.2017 07:57

Robimy tylko w tygodniu. Jest ok. No w zależności pod którego kiero trafisz, ale generalnie nie można nic zarzucić. Nie wałują na kasie, to co ustalone to jest no i chyba najważniejsze, że jak człowieka traktują, a nie jak.. Tamten bolek wyzej napisał, że firma dno. Ciekawe o co mu konkretnie chodzi czy to ogólna frustracja bo go wy..bali

Dominika

@ciekawski tak jak napisał @Cystero warto zaglądać na stronę firmy Niczuk Metall. Tam są ogłoszenia z ofertami pracy podzielone na produkcyjne i nieprodukcyjne. Aktualnie jest kilka ofert na nieprodukcyjne, bo widzę, ze raczej ten dział Cie interesuje: http://zamocowania.niczuk.pl/page/228/stanowiska-nieprodukcyjne. Które by Ci stanowisko pasowało? Będziesz aplikował?

ciekawski

Może ktoś skrobnąć kilka słów na temat kierownika zaopatrzenia?

Cystero
@ciekawski 02.09.2017 14:50

Nie ma takiej oferty pracy. Szukają specjalisty ds. zakupów i w ogóle dużo ofert jest na ich stronie. Ja tam patrzę.

kok

Na co na poczatek moze liczyc pracownik na stanowisku magazyniera?

Spawacz

Nie ma zapierdzielu...kto to pisze takie kłamstwa...!!! Chyba ten co tam pracuje i nic nie robi lub jest zatrudniony do tych komentarzy. Zgodzę się z tym,że kto chce to zarobi w miarę i też dopiero z czasem.

Spawacz

Nie ma zapierdzielu...kto to pisze takie kłamstwa...!!! Chyba ten co tam pracuje i nic nie robi lub jest zatrudniony do tych komentarzy. Zgodzę się z tym,że kto chce to zarobi w miarę i też dopiero z czasem.

Stary

Pracuje ponad rok i jest spoko. Kasa "Olsztyńska". Mozna dorobic w nadgodzinach i sa premie. Pracowalem w kilku miejscach i tu raczej zapierdzielu nie ma. Polecam pojsc na rozmowe, rozejrzec sie po zakladzie, porozmawiac z ludzmi zamiast czytac subiektywye wypowiedzi. Jednemu sie podoba drugiemu nie. Najwiecej wyobrazaja sobie mlodzi niewykwalifikowani pracownicy. Stara gwardia trzyma sie roboty i nie narzeka.

Ach

Pracuje tu wiele lat i jest ok. Nigdy nie oszukali na kasie to co umówione to jest. Trzynastki wypłacają, premie uznaniową. Nawet socjal pełen. nie wiem po co piszecie tu te pie..rdoły.

Dominika

@Kandytatka Spójrz proszę na regulamin forum, który znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin Myślę, że nie ma potrzeby obrażania osób trzecich. Napisz proszę innym użytkownikom, jak oceniłabyś pracę w Niczuk Metall? Czy miałaś okazję podjąć tam zatrudnienie, czy byłaś tylko na rozmowie rekrutacyjnej? Jak oceniasz warunki, które proponuje pracodawca? @taka sobie Co powiesz na temat procesu rekrutacyjnego w Niczuk Metall? Jak podobała Ci się rozmowa kwalifikacyjna oraz warunki przedstawione przez pracodawcę? Czy zaproponowano Ci podjęcie współpracy?

taka sobie
@Dominika 19.07.2017 15:41

Proces rekrutacyjny składał się z dwóch spotkań. Podczas jednego z nich sprawdzanie umiejętności pracy na programach komputerowych. Nie miałam wrażenia, że pytania , które mi zadawano są głupie. Niektóre może nie związane bezpośrednio ze stanowiskiem, ale całkiem do przejścia. I pewnie czemuś służą. Pani, która prowadziła rekrutacje sympatyczna i normalna. A myślę, że to jedna i ta sama:) Przedstawiła jasno warunki zatrudnienia , wszystkie dodatkowe korzyści oraz uzgodniłyśmy bardzo moim zdaniem przyzwoite warunki finansowe. Ja pracę dostałam. Może dlatego nie mam powodu żeby wypisywać to co " kandydatka". Jej się pewnie nie powiodło, a gdzieś trzeba żal pozostawić :) Co do tego jak się pracuje wypowiem się po jakimś czasie . Na razie oceniam firmę i cały proces rekrutacyjny "na tak". Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. Zwłaszcza Ci, którzy dalej szukają .

anonim

(usunięte przez administratora)

xxl

Czyżbyś został zwolniony ...

Kandydat

Byłem na rozmowie. Z dyrektorka.... siedziała z groźna mina, aż strach się bać. Pytała o głupoty, nie umiałam powiedzieć czego dotyczy stanowisko, co miałbym robić. Jeśli praca wyglada jak rozmowa to dziękuje. Dramat

taka sobie
@Kandydat 20.06.2017 14:29

ja też byłam. mina nie była groźna , pani wszystko wytłumaczyła. mało tego - dostałam zaproszenie na kolejną rozmowę . może po prostu się nie nadawałeś i nie chciała tracić czasu.

szrek

Chciałem tam się przyjąć i praca by na pewno mogłaby mi się spodobać ale to jest poza Olsztynem i nie ma dojazdu , a nie jestem zmechanizowany [ bez prawka ] więc to był problem odmówienia pracy . Często Firma Niczuk Metall już od dawna ogłasza się na OLX szukając pracowników. Więc takie jest małe za interesowanie.

Nick
@szrek 08.06.2017 03:17

Szreku, ta firma na miejscu zatrudnia pewnie koło 100 ludzi. Nie wiem na jakim dziale chciałeś pracować ale nie wierzę że nie byłoby z kim dojeżdżać.

Ach
@Nick 18.07.2017 13:41

coś koło 200 teraz zatrudniają

re hahaha

A skoro Tobie tak tam źle bo czemu się nie zwolnisz?

Monica

Firma, którą polecam. Pracuje tam mój brat. Jest w dziale ( coś od projektów,rysowania) ma super zarobki, między świętami miał wolne i majówkę też, każdy weekend wolny i pracuje z samymi młodymi. Nigdy nie mówił,że gdzieś jest źle w dziale i raczej chwalił całość.

brat
@Monica 14.05.2017 02:27

Monico Moniko Moni, bratu musi być "tam" jak w niebie skoro fatygujesz się wyszukać, wejść i dodać wpis na forum. Rzadko zdarza się kiedy siostra tak mocno kibicuje bratu i firmie, w której pracuje.

Monica
@brat 29.05.2017 12:33

Tak bo ja nie mam roboty i składałam CV i nic...więc zaglądam co ludzie piszą. To moje prywatne zdanie było. Ty myśl co chcesz.

Janusz

Proszę o rzetelną opinie o tej firmie, poniewaz rozważam zatrudnienie w tej firmie.

Franka

Morę prosić o opinie jaka atmosfera jest w dziale zakupów?

Mariusz
@Franka 05.05.2017 08:16

W dziale zakupów jest najlepsza atmosfera w całej firmie pomimo tego,że to dział,gdzie pracy jest najwięcej! Polecam aplikować jeśli są wakaty.

JA

Hahaha firma wystawiona na targach pracy w Olsztynie. Co nikt nie chce przyjść do pracy w firmie o jednej z najgorszych opinii w województwie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Tak jest naprawdę !

Popieram! Tak jest naprawdę. Także nie polecam tej firmy .Pensje są najniższe jakie mogą być i jeszcze oszukują!Dno!

fik

a na czym to poniżanie polega? i szczucie pracowników? możesz się rozwinąć pracowniku nierobotniczy? Skąd ten stres?

Lit

No fakt dążenia korporacyjne firmy są mocono na wyrost, sztuczne. Co by nie czytać tutaj to firma uczciwa wobec pracowników. Klimat w pracy, to "coś " że lubi się przychodzić do pracy pozostawia wiele do życzenia. Mimo że Olsztyn (rynek pracy) to ludzie rezygnują. Czy dużo i boleśnie niech już dyrekcja oceni.

stal&gast

rzadka już nie pracuje w Radomiu, wyje..... ją. generalnie zrobiła tyle syfu w tak krótkim czasie że się do tej pracy nie chce przychodzić.

Fakty

nie polecam pracy w tej firmie. Licza się układy i układziki ludzie którzy tam pracują (nie wszyscy) są zakłamani i oszukują nie tylko Prezesa (ogólnie jest zakłamanie). Szkoda mi prezesa tej firmy który odziedziczył dobra firmę i nie widzi nieprawidłowości która ma miejsce a ludzie którzy z nim blisko wspópracuja oszukują go (za plecami śmiejąc się z niego) i działają na szkodę firmy. Ludzie uczciwi i lojalni są tępieni . Dążenia firmy są na sile korporacyjne.Daleko dla tej firmy do etyki i godności człowieka a wiec proponuje omjiać ta firmę z daleka . Ta firma BYLA kiedyś dobrym pracodawca szkoda ze już tak nie jest.

Fakty!
@Fakty 20.10.2016 23:30

Popieram! Tak właśnie jest! Zero szacunku do pracowników, którzy uczciwie pracują. Układy są, ludzi mają za nic. Lubią ludzi którzy donoszą i liżą tyłek dla kierowników!!!

Nick
@Fakty 20.10.2016 23:30

Domyślam sie, że cie wywalili po kilku dniach bo sie nie nadawałeś/aś, że takie głupoty wypisujesz

Konrad

trzeba być sobą, jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej niezależnie od stanowiska i doświadczenia trochę mieć na pewno, ja byłem na konstruktora i test był, nie poszło...

anonim

(usunięte przez administratora)

Or.

Oferty są cały czas :) ale ludzie raczej uciekają.

Kos

Chcem na produjkcję, warto? Rekrutacja jest?

Johny

Ale na szczęście na jednym z działów :)

Pracownik

Mobing! !!

opiniotwórca

12 tys na renkę

sic

Dużo postów poleciało ?

Merkel

Uuu to musiało być gorąco...hehe

Zostaw opinię o Niczuk Metall - Olsztyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall