THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

3.9/5

• Myki
Toruń - Niczuk Metall
Wilimowo - Niczuk Metall

3. Opinie o pracodawcach Olsztyn
  5. Opinie o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

Opinie o THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.) Olsztyn

Nie przegap nowości o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)!

10.01.2018 20:50

Sylwia i Hania

11.01.2018 10:36

Która szyje, a która waży?:):), bo się zastanawiamy...

23.12.2017 09:27

swój

05.01.2018 17:10

Informacje przez Ciebie podane są nieprawdziwe. Wynagrodzenie jest wyższe niż przeciętne oferowane na podobnych stanowiskach. Wymagamy wiedzy technicznej ale ją cenimy. Średnie wynagrodzenie to 9 tyś zł. Domyślamy sie kto tak pisze bo ostatnio podziękowaliśmy osobie która nie spełniała oczekiwań. Zalecamy nie wylewać rozgoryczenia pisząc kłamstwa

23.12.2017 22:13

Hej.jak jest teraz na magazyniera

10.11.2017 22:38

xx

23.11.2017 13:57

To bardzo niejasny wpis? Możesz się rozwinąć ?
    nick

28.11.2017 15:10

Osoby zadowolone z pracy raczej tu nie zaglądają ...bo i po co? Takie wpisy robią ludzie, którym się nie powiodło, nie podobało, i generalnie wszystko na nie... szkoda, że bez konkretów:)

10.11.2017 22:46

myślący samodzielnie

23.11.2017 13:56

A co to znaczy , że czas się zatrzymał? To , że są wolne długie weekendy, że kasa na czas jak w budżetówce, że są 13stki ? Premie świąteczne? że pracują od poniedziałku do piątku jak kiedyś nasi rodzince a nie świątek, piątek i niedziela?? No...jeśli to masz na myśli to rzeczywiście czas się zatrzymał..
    ZHU Zarna

08.11.2017 19:05

Czemu oddaliście nam Rafałka? Nie sprawdził się w zaopatrzeniu??
    E-wuś

20.11.2017 14:49

"Czesiek" jest znawcą i nie chce pary puścić..., a prawda jest inna. Odnośnie rozwoju trudno zaprzeczyć...
    Do Cześka

22.11.2017 18:39

Czesiek, a to w nieróbstwie można się rozwijać?
    Loka

10.11.2017 22:40

Czas zatrzymał się w miejscu????

27.09.2017 07:31

EWA

06.11.2017 20:13

Święta racja
    Gregor

10.09.2017 16:22

Jak jest z praca w tej firmie? Rozmyslalem o pracy na magazynie ale przegladajac ogloszenia, to czesto pojawiaja sie oferty pracy tej firmy, tak jakby byla tam dosyc duza rotacja...
    Gregor

20.09.2017 07:57

No czyli wiadomo, ze pracy jest. Ale ogolnie firma godna polecenia? Praca pon - pt czy weekndy tez?
    Nicki

28.09.2017 08:41

Robimy tylko w tygodniu. Jest ok. No w zależności pod którego kiero trafisz, ale generalnie nie można nic zarzucić. Nie wałują na kasie, to co ustalone to jest no i chyba najważniejsze, że jak człowieka traktują, a nie jak.. Tamten bolek wyzej napisał, że firma dno. Ciekawe o co mu konkretnie chodzi czy to ogólna frustracja bo go wy..bali
    ciekawski

02.09.2017 14:50

Może ktoś skrobnąć kilka słów na temat kierownika zaopatrzenia?
    Cystero

06.09.2017 16:29

Nie ma takiej oferty pracy. Szukają specjalisty ds. zakupów i w ogóle dużo ofert jest na ich stronie. Ja tam patrzę.
    kok

30.08.2017 17:27

Na co na poczatek moze liczyc pracownik na stanowisku magazyniera?
    Spawacz

23.08.2017 10:23

Nie ma zapierdzielu...kto to pisze takie kłamstwa...!!! Chyba ten co tam pracuje i nic nie robi lub jest zatrudniony do tych komentarzy. Zgodzę się z tym,że kto chce to zarobi w miarę i też dopiero z czasem.
    Spawacz

23.08.2017 10:23

Stary

20.08.2017 22:04

Pracuje ponad rok i jest spoko. Kasa "Olsztyńska". Mozna dorobic w nadgodzinach i sa premie. Pracowalem w kilku miejscach i tu raczej zapierdzielu nie ma. Polecam pojsc na rozmowe, rozejrzec sie po zakladzie, porozmawiac z ludzmi zamiast czytac subiektywye wypowiedzi. Jednemu sie podoba drugiemu nie. Najwiecej wyobrazaja sobie mlodzi niewykwalifikowani pracownicy. Stara gwardia trzyma sie roboty i nie narzeka.
    Ach

19.08.2017 18:03

Pracuje tu wiele lat i jest ok. Nigdy nie oszukali na kasie to co umówione to jest. Trzynastki wypłacają, premie uznaniową. Nawet socjal pełen. nie wiem po co piszecie tu te pie..rdoły.

17.07.2017 10:09

xxl

27.07.2017 22:05

Czyżbyś został zwolniony ...
    Dominika

19.07.2017 15:41

@Kandytatka Spójrz proszę na regulamin forum, który znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin Myślę, że nie ma potrzeby obrażania osób trzecich. Napisz proszę innym użytkownikom, jak oceniłabyś pracę w Niczuk Metall? Czy miałaś okazję podjąć tam zatrudnienie, czy byłaś tylko na rozmowie rekrutacyjnej? Jak oceniasz warunki, które proponuje pracodawca? @taka sobie Co powiesz na temat procesu rekrutacyjnego w Niczuk Metall? Jak podobała Ci się rozmowa kwalifikacyjna oraz warunki przedstawione przez pracodawcę? Czy zaproponowano Ci podjęcie współpracy?
    taka sobie

27.07.2017 22:20

Proces rekrutacyjny składał się z dwóch spotkań. Podczas jednego z nich sprawdzanie umiejętności pracy na programach komputerowych. Nie miałam wrażenia, że pytania , które mi zadawano są głupie. Niektóre może nie związane bezpośrednio ze stanowiskiem, ale całkiem do przejścia. I pewnie czemuś służą. Pani, która prowadziła rekrutacje sympatyczna i normalna. A myślę, że to jedna i ta sama:) Przedstawiła jasno warunki zatrudnienia , wszystkie dodatkowe korzyści oraz uzgodniłyśmy bardzo moim zdaniem przyzwoite warunki finansowe. Ja pracę dostałam. Może dlatego nie mam powodu żeby wypisywać to co " kandydatka". Jej się pewnie nie powiodło, a gdzieś trzeba żal pozostawić :) Co do tego jak się pracuje wypowiem się po jakimś czasie . Na razie oceniam firmę i cały proces rekrutacyjny "na tak". Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. Zwłaszcza Ci, którzy dalej szukają .

20.06.2017 14:29

taka sobie

25.06.2017 20:01

ja też byłam. mina nie była groźna , pani wszystko wytłumaczyła. mało tego - dostałam zaproszenie na kolejną rozmowę . może po prostu się nie nadawałeś i nie chciała tracić czasu.
    szrek

08.06.2017 03:17

Chciałem tam się przyjąć i praca by na pewno mogłaby mi się spodobać ale to jest poza Olsztynem i nie ma dojazdu , a nie jestem zmechanizowany [ bez prawka ] więc to był problem odmówienia pracy . Często Firma Niczuk Metall już od dawna ogłasza się na OLX szukając pracowników. Więc takie jest małe za interesowanie.

18.07.2017 13:41

Szreku, ta firma na miejscu zatrudnia pewnie koło 100 ludzi. Nie wiem na jakim dziale chciałeś pracować ale nie wierzę że nie byłoby z kim dojeżdżać.
    Ach

19.08.2017 18:05

coś koło 200 teraz zatrudniają
    re hahaha

01.06.2017 15:55

A skoro Tobie tak tam źle bo czemu się nie zwolnisz?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)?

Kontakt - THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

2 11-041 Olsztyn

Branża główna: Wyroby metalowe
    Monica

14.05.2017 02:27

Firma, którą polecam. Pracuje tam mój brat. Jest w dziale ( coś od projektów,rysowania) ma super zarobki, między świętami miał wolne i majówkę też, każdy weekend wolny i pracuje z samymi młodymi. Nigdy nie mówił,że gdzieś jest źle w dziale i raczej chwalił całość.
    brat

29.05.2017 12:33

Monico Moniko Moni, bratu musi być "tam" jak w niebie skoro fatygujesz się wyszukać, wejść i dodać wpis na forum. Rzadko zdarza się kiedy siostra tak mocno kibicuje bratu i firmie, w której pracuje.
    Monica

04.06.2017 21:55

Tak bo ja nie mam roboty i składałam CV i nic...więc zaglądam co ludzie piszą. To moje prywatne zdanie było. Ty myśl co chcesz.
    Janusz

12.05.2017 20:00

Proszę o rzetelną opinie o tej firmie, poniewaz rozważam zatrudnienie w tej firmie.
    Franka

05.05.2017 08:16

Morę prosić o opinie jaka atmosfera jest w dziale zakupów?
    Mariusz

05.05.2017 10:35

W dziale zakupów jest najlepsza atmosfera w całej firmie pomimo tego,że to dział,gdzie pracy jest najwięcej! Polecam aplikować jeśli są wakaty.
    JA

17.04.2017 12:00

Hahaha firma wystawiona na targach pracy w Olsztynie. Co nikt nie chce przyjść do pracy w firmie o jednej z najgorszych opinii w województwie?

20.10.2016 23:30

21.12.2016 13:05

Domyślam sie, że cie wywalili po kilku dniach bo sie nie nadawałeś/aś, że takie głupoty wypisujesz
    Lit

22.11.2016 23:40

No fakt dążenia korporacyjne firmy są mocono na wyrost, sztuczne. Co by nie czytać tutaj to firma uczciwa wobec pracowników. Klimat w pracy, to "coś " że lubi się przychodzić do pracy pozostawia wiele do życzenia. Mimo że Olsztyn (rynek pracy) to ludzie rezygnują. Czy dużo i boleśnie niech już dyrekcja oceni.
    stal&gast

09.11.2016 15:12

rzadka już nie pracuje w Radomiu, wyje..... ją. generalnie zrobiła tyle syfu w tak krótkim czasie że się do tej pracy nie chce przychodzić.
    Konrad

10.10.2016 21:16

trzeba być sobą, jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej niezależnie od stanowiska i doświadczenia trochę mieć na pewno, ja byłem na konstruktora i test był, nie poszło...

06.10.2016 18:23

Or.

09.10.2016 10:56

Oferty są cały czas :) ale ludzie raczej uciekają.
    Kos

06.10.2016 17:35

Chcem na produjkcję, warto? Rekrutacja jest?
    Johny

10.09.2016 21:57

Ale na szczęście na jednym z działów :)

10.09.2016 21:45

01.05.2016 11:17

Dużo postów poleciało ?
    Merkel

24.04.2016 19:43

Uuu to musiało być gorąco...hehe
    Czesiek

19.03.2016 16:30

Z tych skrajnie różnych i plotkarskich opinii nic się nie można dowiedzieć, czy warto aplikować,czy nie.....Z-ca kierownika produkcji mnie interesuje, długo wisi ogłoszenie...Ludzie piszcie o pracy nie głupoty jakieś bo to nie Pudelek.
    Do roboty

25.02.2016 12:56

Do roboty sie wezcie :)
    kamal

22.02.2016 12:50

@ja -a mogłabyś zprecyzować czy rozmawiasz czasami czy buzia Ci się nie zamyka? Bo to malutka różnica jest ...
    ja

17.02.2016 08:00

Ogólnie, firma ok. Socjal, 13-stki, wczasy pod grusza. Ludzie spoko, jak wszedzie znajdą sie jakie (usunięte przez administratora) Normalne. Z pewnego rodzaju moobingien na jednym dziale sie zgodze, pracując tam miałam wrażenie , że jestem w (usunięte przez administratora) ale przez atmosfere jaką tworzyli ludzie(pracownicy fizyczni) było mi tam dobrze. Zaskoczył mnie tylko tekst prezesa "To jest firma w której nie rozmawia sie podczas pracy" , wiec jeżeli ktoś potrafi nie rozmawiać w ciągu 8 gdzin to polecam firme :) A co do prezesa to uważam , że to je4st młody człowiek który nigdy nie zaznał ciężkiej pracy w swoim życiu i nie umie docenić pracownika.
    Lucek

20.02.2016 15:37

@Ja Twoja opinia jest pomocna bo firmę tworzą ludzie, z nimi spędza się pól dnia i trzeba się dobrze czuć, czasem się pośmiać, nie znam takich co są aktywni od rana do nocy. Też aplikuję na konstruktora.Poza lepszą kasą szukam spokojnej pracy żeby nie mobbingowano.
    kamal

21.01.2016 08:14

No dziwna , dziwna...a co wyrzucili Cię ze wszystkich wymienionych czy do żadnej Cię nie przyjęli?

Zostaw merytoryczną opinię o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)