THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

3.9/5

• Myki
Toruń - Niczuk Metall
Wilimowo - Niczuk Metall

3. Opinie o pracodawcach Olsztyn
  5. Opinie o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

Opinie o THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.) Olsztyn

Nie przegap nowości o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)!

Wacław

20.01.2016 22:20

Polacy to dziwna nacja... Mówi im się ze firma dno, a jednak każdy musi sprawdzic to na sobie. Trzymajcie się z dala od takich firm jak: Niczuk, Czmuda, Erko, Bujalski, Investa itp. czyli najlepiej wyjechać z Olsztyna, heheh. Na szczęście jest kilka innych firm bardziej pozytywnych,
    do wicia

12.11.2015 13:18

Dokładnie tak jak piszesz, tutaj niczego się nie dowiesz. Z wpisów zamieszczanych na tej stronie bije jedynie zawiść i polska mentalność " ja nie mam to inni też mieć nie powinni". Nie przejmuj się opiniami roboli im też się coś od życia należy, wiesz jak się wyżyją to im lepiej się te nakrętki wkręca :-). Szukaj informacji gdzie indziej.
    Abc

16.10.2015 13:55

Co ty nie powiesz. Propaganda biurwy.
    marko

12.10.2015 23:00

A może ktoś napisać jakie są zarobki na magazynie?
    santi

20.09.2015 22:49

Jak nic wspólnego skoro właściciele to rodzeństwo?
    re- stefan

11.09.2015 14:06

A widziałeś kiedyś magazyn z niskim składowaniem? ;)
    Miodek

11.09.2015 14:04

nie polecaj, nie polecaj, ale dopóki pisz jak człowiek.
    stefan

11.09.2015 09:49

a na temat zarobkow tojakie 1600zl czyba ze walisz wszystkie nadgodziny w tygodniu i malo kiedy w piatek wyjdziesz po 8 godz. pracy siedzisz dopuki ostatnie zamowienie nie bedzie zaladowane na tira i nie wyjedzie z firmy nie polecam tej pracy
    look

27.08.2015 12:10

No nic oprócz tego, że jedną firmę prowadzi brat, a drugą jego siostra :-)
    Not

26.08.2015 00:22

Transcorn kiedyś był firmą tego samego właściciela, ale dziś poza adresem i podobieństwem w logo to nic te firmy nie mają ze sobą wspólnego.
    solo

24.08.2015 11:46

A ja szukam informacji o firmie handlowej Transcorn pod tym samym adresem co Niczuk. Czyżby to druga firma tych Państwa? Ile osób jest tam zatrudnionych, może ktoś się wypowie, np. jakich doradca t-h?
    Eustachy

26.07.2015 11:25

@Maniek jak uważasz, że na stażu zarabia się 1600zł i to w dodatku w Olsztynie, to fajny facet jesteś :-) A jeżeli chodzi o mobbing no to niestety wymaga się przychodzenia do firmy i pracowania od poniedziałku do piątku po 8h (jak chcesz to możesz dłużej)- coś strasznego...
    Mirek

15.04.2015 20:11

Co to ten mobing? Że co niby tam robią z ludźmi?
    bum bum

15.04.2015 10:59

Weźcie Zbycha spytajcie jak mu się pracuje,he he, bum bum :-)
    do ktos

14.04.2015 10:34

Co mnie obchodzi jakiś kapitał? Nie czytajcie tego typu opinii, to wszystko kłamstwo wypisywane przez szefa. Brak szacunku dla pracowników, mobing, mobing i jeszcze raz mobing! Nowobogacki szef myśli tylko o kasie - nic więcej się nie liczy!
    ktoś

09.03.2015 11:04

Różne tu widzę opinie, skrajnie negatywne i skrajnie pozytywne. Firma nie ma żadnych kłopotów z płatnościami. Wypłaty na czas, drobne premie dla aktywnych pracowników, dobry socjal, nadgodziny płatne zgodnie z prawem. Nie ma klimatyzacji na hali produkcyjnej, jest wentylacja. Jest hałas ale każdy pracownik wyposażany jest w ochronniki słuchu markowej firmy... i tak większość ich nie używa. Zasady zatrudnienia zgodne z kodeksem pracy. Jeśli chodzi o zmienność zatrudnienia to bardzo rzadko jest nabór na stanowiska produkcyjne...pewnie dlatego ze tak tu źle i co chwila ktoś odchodzi ;) Tu ludzie pracują po 25 lat a odchodzą Ci co pracę rozumieją inaczej. Odchodzą bo nie pamiętam żeby ktoś był zwolniony. Resztę trzeba na własnej skórze sprawdzić:D
    omona

08.03.2015 02:17

Dorabiałam tam latem bo mam tam znajomego, super stawki i wszystko extra.Ci stali pracownicy dobrze mówili o swojej pracy, nie słyszałam źeby komuś coś nie pasowało. Jak ktoś tam napisał wszystko na czas jak w zegarku. Różnie tu ludzie piszą, ale żeby tak wszędzie było jak w tej firmie.Stawki dobre jak na Olsztyn i ludzie ok.
    bos60

04.03.2015 17:18

NIE POLECAM PANUJE TAM MOBBING SPRWDZCIE SAMI !!!!!!!!!!!! PRACUJĄC TAM TRACISZ TYLKO ZDROWIE

26.02.2015 17:37

28.02.2015 14:24

O to co pytają to mogą powiedzieć ci, którzy się tu nie dostali. Firma jest naprawdę super. Najlepsza w regionie, bardzo dobrze się rozwija, ludzie zarabiają dużo więcej niż w Michelinie. Praca na produkcji jest spokojna, hala klimatyzowana, w biurze tak samo. Nikt nikogo nie goni, robisz swoim tempem. Dużo dodatków, premii, bonów na święta, chcesz robisz nadgodziny, nie chcesz nie robisz. Wypłata zawsze na czas, łatwo o podwyżkę jak jesteś dobry. Jak jesteś z daleka, szef pokrywa koszty dojazdów. Firma ma nowoczesne maszyny i rozwija się dynamicznie. Potrzeba wielu fachowców i operatorów maszyn, wózkarzy, konstruktorów. Polecam.

25.02.2015 21:59

Pracuję w tej firmie i pracuje się dobrze. Nie mam zastrzeżeń! Polecam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w THALE Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)?

Kontakt - THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)

2 11-041 Olsztyn

Branża główna: Wyroby metalowe
    ania

24.02.2015 17:33

Mój mąż tam pracuje od lat na produkcji , wypłaty są zawsze i terminowo - zegarek można od nich ustawić. Żadnych problemów. Łatwo pisać bzdury, tylko warto byłoby mieć na to jakieś potwierdzenie:)
    srania

25.02.2015 15:19

Taki wpis jak Ty to każdy sobie może zrobić Kubusiu!
    laserstar

17.02.2015 23:29

Tak jest w Toruniu Wasza była kierowniczka i stąd właśnie można się domyśleć że jest "blisko związana" z właścicielem niczuka bo nadal jeździ służbowym autem Niczuk. Pewnie niedługo wróci do Olsztyna bo tu nie bardzo się sprawdza:))))
    jarek

13.02.2015 23:28

Nie wiedziałem, że tą (usunięte przez administratora) ż do Torunia poniosło. Im dalej tym lepiej! Firma niby niezła, ale ostatnio już były problemy z wypłatami dla pracowników. ciekawe jak długo firma pociągnie???
    ken

25.01.2015 08:54

Co wy tam wiecie...
    happy

21.01.2015 15:32

Czego wy chcecie od tej firmy? Jak na nasz region to nie jest źle! Bynajmniej jest to firma która Cię nie oszuka, płacą na czas. Pracuję na produkcji, z nadgodzinami wyciągam 1600 na rękę. Gdzie indziej tyle zarobisz?? Przestancie oczerniać.
    zaintreresowany

11.06.2015 21:03

Zapytam dla pewności te 1600 zł to sarkazm tak ?
    jar

17.01.2015 12:05

No chyba ostatnia opinia to od samego młodego, ambitnego... Właśnie dlatego sie zwolniłem, bo kazali nadgodziny robić! bo przeciez powinienem byc wdzięczny, że pozwalają mi harować w hałasie po 12 godzin! Taaaa, płacą... Pytanie ile. A Ty młody ambitny sam sobie zasuwaj na produkcji!
    Nuk

13.01.2015 21:49

Firma na lata pracy jak się człowiek zatrudni, prężnie się rozwija, zatrudnia sporo ludzi. Potęga regionu to bedzie kiedyś. Szefostwo jak wszędzie.Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma....Wymagają i kierownicy i główny szef, ale jak się uczciwie i pokornie pracuje to swoje się zarobi.Nie jest to najniższa krajowa. Szef młody,ambitny..Są nadgodziny jak ktoś chce,a nie musi! 13 pensja, pełen socjal czyli i gruszowe itp.Wolne święta, majówki.Głośno jest na hali, ale to przecież firma, gdzie sie produkuje i to w metalu...
    Krążownik

23.12.2014 13:11

Kazdy u nas wie że Rz nie była kochanką tylko jawnie byli ze sobą i mieszkali razem. Nie wiem czemu ktoś takie bujdy pisze i to tutaj bo to oczernia firme a jest ok. Dodatki,premie, 13- tki, prezenciki na swieta i pełny socjal.a wy piszecie taki syf.Znajdźcie drugą taką firme w regionie co daje tyle dodatkow Kazdy kto tu pracuje to potwierdzi.Nie ładnie. Pewnie pisze to jakis zwolniony frustrat. A nie słyszalem zeby kogoś pogonili bo na szefa źle spojrzał. Fizycznych i polowe biurowych to rekrutują i zwalniają kierownicy a nie szefu. Gościu jest bardzo ok
    Hehe

30.12.2014 23:36

to zrób mu laskę jak jest taki ok. Też się zastanawiam czy składać do nich CV. Opinie to ja różne słyszałem od kolegów, którzy tam pracują lub pracowali i są podzielone. Jestem świeżo po studiach ale wiem, że kierownicy to robią to czego szef chce, ale oni decydują kto i kiedy. Jeden z kumpli mówił, że jak stary rządził to wszystko było na swoim miejscu - teraz jest (usunięte przez administratora) A jaka prawda?
    Wisien

20.12.2014 19:51

to jak z tymi zarobkami?? jakie są srednie zarobki na produkcji i ile zarabia się na stanowiskach administracyjno biurowych??
    janek

18.12.2014 23:33

Z tego co wiem to chłopak pracuje tam 9 lat a rządzi firmą ze 6 bo staremu juz sie nie chcialo
    slash

17.12.2014 11:35

Jakaś podejrzana sprawa. Pewnie nie tylko ona.

11.12.2014 22:50

A pomijając kwestie prywatne, da się z nią pracować ?
    Nicko

16.12.2014 15:05

Przecież wyżej napisane jest że już tam nie pracuje!

07.12.2014 10:49

Mocno powiedziane, miałem okazję ją poznać. Czym tak zalazła za skórę ?
    jarek

25.11.2014 23:41

Jest u nas tak... Jak nie podpie....asz innych, to inni ciebie podpie....ają. A atmosfera? Stres i gonitwa. Maszyny stare, na produkcji hałas, że ciężko wytrzymać, każą pracowac nadgodziny nawet jak nie chcesz... Zaleta taka że wypłata na czas... Jak robisz nadgodziny a robisz to kasa też jest. Niedługo się zwalniam, bo ogólnie mam dość. Jest duża rotacja pracowników zarówno w biurze jak i na produkcji a to o czymś świadczy.

10.10.2014 22:39

kolo

16.10.2014 12:11

No faktycznie nieźle ... Tylko, że nic o tej firmie nie wiadomo, oprócz oczywiście tego co oni sami chcą powiedzieć. Nie wiem o co chodzi.

03.10.2014 14:17

Romanse, pracowałem już w firmie gdzie dochodziło do tego typu sytuacji i bywało niezręcznie ... Pytam czy coś wam o tym wiadomo, czy to raczej ludzka złośliwość pseudo znajomych ...

26.09.2014 16:47

03.10.2014 14:19

Czyli chwalisz firmę, tak? Pracowałeś tam? A może pracujesz? Jakie zarobki? Nie pytam o konkretne kwoty, przyzwoicie?
    misiek

08.12.2014 11:09

Całokształt. Jest byłą kochanką obecnego Prezesa, właściciela. Chyba to daje coś do myślenia.
    julek

06.09.2014 16:42

a co dokladnie masz na mysli piszac o mieszaniu zycia prywatnego I zawodowego?

18.08.2014 14:53

Mam pytanie do osób, które faktycznie pracują lub pracowały w tej firmie. Szukam pracy, a Niczuk ostatnio wystawia dużo ofert. Spytam wprost: czy to prawda, że niektórzy pracownicy mieszają życie prywatne z zawodowym? ...
    JOE DOE

29.10.2012 08:19

Zarobki faktycznie znośne, jeśli się pracuje po 12 godzin, co dla kobiet jest pewnie trudne, ale jak się chce zarobić parę groszy więcej, chciał nie chciał - musiał, hehehehe. A co do kierownictwa to każdy kto tam pracuje ma własną opinię w tej kwestii, hehe.........., w każdym razie ja pozostawię swoją dla siebie......

30.11.2014 13:12

Mowa o pani WR ?

Zostaw merytoryczną opinię o THALE Sp. z o.o. Sp. k. (dawniej: NICZUK Sp. j.)