brak logo

Prefdróg

Żory

Opinie o Prefdróg

były 2012-08-17 14:03:59
Ta firma to jakieś nieporozumienie, nie polecam przestrzegam...
3
Gall Anonim 2012-09-23 21:22:16
Ta firma to jakieś nieporozumienie, nie polecam przestrzegam...
Dlaczego?
stach 2014-10-09 11:00:56
A jak wyglada teraz sytuacja w Prefdróg? Może ktoś się podzielić wiedzą?
kooper 2015-02-12 16:58:11
Podzielam opinie miałem okazje sie przekonac na własnej skórze odradzam mówie szczerze porażka dno i wodorosty
1
operator 2015-02-14 13:35:27
Widze ze ludzie zaczynaja opisywac sytuacje jaka panuje w firmie pana Wowry ja dodam cos od siebie a wiec pracowałem w pewnej firmie jako kierowca operator pewnego dnia zadzwonił pan Wowra z ofertą pracy ponieważ złożyłem u nich CV i to był bład oferował gruszki na wierzbie umowe na stałe wrecz prośił abym przyszedł nie byłem tego pewny ale sie zdecydowałem nie miałem czasu na wypowiedzenie z poprzedniej firmy więc pożuciłem prace nie jestem z tego dumny pracowałem tam aż 3 dni i nagle nawet nie Wowra tylko jego kierownik zadzwonił ze juz nie jestem potrzebny dodam ze bez umowy za pozucenie poprzedniej pracy jestem wykluczony z UP na moje telefony o zaplate nie odpowiadaja odradzam wszystkim zainteresowanym praca w tej firmie chyba ze chcecie sie przekonac sami pisze to bo wierze w ludzi ale przez tego człowieka zaczynam tracic wiare jest najbardziej nieuczciwy człowiek jakiego znam ale obiecywac to potrafi wasz wybór
1
stach 2015-03-08 18:25:38
Dziekuję za opinię i przestrogę. Jeśli ktoś jeszcze coś wie o tej firmie niech smiało pisze.
Monter 2015-11-19 18:27:30
Dzięki za przestrogę bo właśnie dzisiaj do mnie dzwonili z ofertą pracy. Jak zapytałem o stawkę to mi facet powiedział że na razie o stawce nie będziemy rozmawiać więc raczej nie mają nic do zaoferowania. Chyba że emerytom górniczym którzy chcą dorobić.
tobi 2016-05-21 09:16:43
ja uważam, że należy zawsze dobrze się doinformować przed podjęciem decyzji @Monter.Firma działa już ponad 25 lat i to dobrze o niej świadczy, lepiej pójść do nich porozmawiać na miejscu,
Zostaw swoją opinię o Prefdróg - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefdróg