brak logo

Tolos S.C

Żory

Opinie o Tolos S.C

anonim 2009-06-10 16:31
Bardzo dobra firma, pelen profesjonalizm, dobry sprzet
2
Eden 2013-05-22 14:30
Firma nastawiona na wyzysk, sprzęt w opłakanym stanie. Ogólnie bród syf i koła. Nie polecam.
9
saper 2014-02-12 09:46
Firma dobra, wypłata na czas, ekipa zgrana
2
cała prawda 100% 2014-04-12 23:48
rejestracja na najniższą krajówke,ok300 godzin roboty,kierowcy własna działalność gospodarcza ITD [usunięte przez administratora] to amen wiadomo kogo ,wypadki wiadomo własna działalność nie oni (ciężkie i śmiertelne)KMP ŻORY sprawdzić , brak możliwości podniesienia kwalifikacji itd. , itp., samolot szefa nie boi sie brzózek
4
stach 2014-09-09 11:02
A jak teraz wygląda sytuacja w Tolosie? słyszałem, że si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zrobił, może ktoś się podzielić wiedzą?
stach 2014-09-15 09:51
Obóz pracy to słowo niecenzuralne?
stach 2014-09-22 12:17
No to jak jest z tym Tolosem? Jak tam teraz wygląda z sytuacja z robotą, zarobkami, socjalem, itd?
rufus 2015-02-04 17:11
no proszę Cię, masz zamiar aplikować do tej firmy mimo takich opinii? ja zrobiłbym to tylko wtedy gdy rzeczywiście wiedziałbym , że to tylko plotki. Jeśli masz zamiar wierzyć w takie opinie o firmie to lepiej daj sobie z nią spokój bo raczej długo nie zagrzejesz miejsca w Tolos z takim podejściem ...
2
AntyTOLOS 2016-08-01 14:28
Nie wiem komu tam dobrze jest w tej firmie, ludzi tam mają za nic, częste wyzwanie od strony kierownictwa jak i szefostwa,zastraszanie ludzi głównie przez szefa Pawła,traktuje ludzi jak by Tolos był ostatnią firmą na ziemi.Nie ma mowy tutaj o jakiś zasadach pracy czy o prawie człowieka...Robisz w Tolosie to jesteś traktowany jak ich własność I nie masz prawa głosu.Brak możliwości rozwinięcia zawodowego,owszem musisz robić praktycznie wszystko bez papierów.Kierowcy często praca na telefon zero życia prywatnego.Tam nie ma czy możesz coś zrobić tam musisz albo wyzwa Cię od najgorszych I zaleIstraszanie zwolnieniem z pracy.
NIE POLECAM TEJ FIRMY I RADZĘ JĄ OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM.
11
Bolo 2016-09-09 20:20
Chamstwo na porzadku dziennym,wyzwiska od najgorszych,mobbing,zastraszanie,brak szacunku do pracownika, wystarczy???
2
Eloelo 2016-09-12 14:55
Ostatnio cos sie nie pojawia na czas....
dfrr 2016-09-12 16:14
@Eloelo a co masz konkretnie na myśli pisząc to hm?
tylko prawda 2017-06-05 20:27
Witam pare słów o tej firmie!!!! 90%firmy na działalnosciach (firmy słupy)
-brak socjalnego (myjemy się w rowach,załatwiamy się po krzakach ,przebieramy się na dworze , patologia budowlana
-warsztat( albo jego brak ) dwóch mechanikow nie ogarnia tego złomowiska ,brakuje podstawowych kluczy ,sprzet w opłakanym stanie wszędzie brudno syf kapiacy olej zdezelowane maszyny które nadają się na olmet
-wypłaty są na czas,stawka to13/15zł
- szefowie to...... nie mogę napisać tych wulgaryzmów!!! mam inną kulturą osobistą
-praca od6 ale płacą od7,taki kaprys szefa godzinka gratis
-w zeszłym roku zwolniło się kilkanaście osób,w tym już też parę poszło 7/8, a za płotem jakoś kolejki niema!!!
-polecam tą firmę desperatą z kredytem hipotecznym ,albo z mocną psychiką.
Bym zapomniał o tej wigilii co szef kazał wypie..............
5
Zostaw swoją opinię o Tolos S.C - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tolos S.C