brak logo

Tolos S.C

Żory

Opinie o Tolos S.C

anonim 2009-06-10 16:31:53
Bardzo dobra firma, pelen profesjonalizm, dobry sprzet
2
Eden 2013-05-22 14:30:15
Firma nastawiona na wyzysk, sprzęt w opłakanym stanie. Ogólnie bród syf i koła. Nie polecam.
6
Muszka 2013-07-07 15:26:39
hmm opinie się trochę mijają ta z 2009 jest pozytywna z 2013 negatywna aż tak mogło się zmienić nawet w kwestji sprzętu zweryfikuje ktoś? Bardzo mi zależy
1
saper 2014-02-12 09:46:52
Firma dobra, wypłata na czas, ekipa zgrana
2
cała prawda 100% 2014-04-12 23:48:43
rejestracja na najniższą krajówke,ok300 godzin roboty,kierowcy własna działalność gospodarcza ITD [usunięte przez administratora] to amen wiadomo kogo ,wypadki wiadomo własna działalność nie oni (ciężkie i śmiertelne)KMP ŻORY sprawdzić , brak możliwości podniesienia kwalifikacji itd. , itp., samolot szefa nie boi sie brzózek
2
jack 2014-05-26 16:54:00
Czyli raczej poszukac sobie rpacy w innym miejscu niż Tolos? Bo chyba jednak ludzie tam pracują, to nie może byc az tak tragicznie, nie?
1
stach 2014-09-09 11:02:13
A jak teraz wygląda sytuacja w Tolosie? słyszałem, że si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zrobił, może ktoś się podzielić wiedzą?
stach 2014-09-15 09:51:32
Obóz pracy to słowo niecenzuralne?
dawid 2014-09-21 22:34:14
Może nie tyle niecenzuralne, ale łamie zasadę netykiety, źle się kojarzy, można zapewne Tolos opisać za pomocą o wiele przyjemniejszych słów, nic dziwnego, że jest to cenzurowane. Wiem, że czasem się cisna mocne słowa, ale naprawdę dla własnego dobra lepiej zważać uwage na język w Internecie. Pozdrawiam.
stach 2014-09-22 12:17:35
No to jak jest z tym Tolosem? Jak tam teraz wygląda z sytuacja z robotą, zarobkami, socjalem, itd?
wifon 2014-10-17 21:24:00
ciężko powiedzieć jak obecnie jest naprawdę w tej firmie. Tak jak sam pisałeś to niektórzy piszą , że jest tragedia i nie da się tu pracować, a inni w tym samym czasie chwalą Tolosa pisząc , że ekipę mają zagrana a sama firma też jest w porządku. Także ile opinii tyle różnych zdań na temat pracy tutaj
oberek koperek 2014-12-29 14:11:03
co macie nma myśli pisząc że wyzysk i terror psychiczny? prosze o podanie konkretnych sytuacji i przykładów bo zamierzam starać się o zatrudnienie w tolos s.c i muszę mieć pełny komplet informacji o tej firmie żeby się w coś nieprzyjemnego nie wpakować.ogólnie jakie są plusy z zatrudnienia w tej firmie?
rufus 2015-02-04 17:11:41
no proszę Cię, masz zamiar aplikować do tej firmy mimo takich opinii? ja zrobiłbym to tylko wtedy gdy rzeczywiście wiedziałbym , że to tylko plotki. Jeśli masz zamiar wierzyć w takie opinie o firmie to lepiej daj sobie z nią spokój bo raczej długo nie zagrzejesz miejsca w Tolos z takim podejściem ...
1
mrono 2015-04-18 17:12:50
Niektórzy na prawdę nie mają innego wyboru i muszą wchodzić w ogień. Niestety nie wszyscy mają taką dobrą sytuację finansową jak wy i muszą się poświęcić.
1
waluś 2016-04-11 11:49:00
praca fizyczna, nawet w melioracjach, i tak jest tuaj opłacalna
1
dfrr 2016-05-14 19:39:42
@walus pamietam ze szukali koztorysanta kiedys do pracy w Żoracj ciekawe czy cos sie pojawi od nich..
AntyTOLOS 2016-08-01 14:28:14
Nie wiem komu tam dobrze jest w tej firmie, ludzi tam mają za nic, częste wyzwanie od strony kierownictwa jak i szefostwa,zastraszanie ludzi głównie przez szefa Pawła,traktuje ludzi jak by Tolos był ostatnią firmą na ziemi.Nie ma mowy tutaj o jakiś zasadach pracy czy o prawie człowieka...Robisz w Tolosie to jesteś traktowany jak ich własność I nie masz prawa głosu.Brak możliwości rozwinięcia zawodowego,owszem musisz robić praktycznie wszystko bez papierów.Kierowcy często praca na telefon zero życia prywatnego.Tam nie ma czy możesz coś zrobić tam musisz albo wyzwa Cię od najgorszych I zaleIstraszanie zwolnieniem z pracy.
NIE POLECAM TEJ FIRMY I RADZĘ JĄ OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM.
2
gość 2016-08-01 22:58:05
No dobrze, ale to jakich zarobków można się teraz spodziewać?
Bolo 2016-09-09 20:20:16
Chamstwo na porzadku dziennym,wyzwiska od najgorszych,mobbing,zastraszanie,brak szacunku do pracownika, wystarczy???
a tak 2016-09-09 21:51:51
Ważne dla mnie jest to, żeby wypłata się normalnie do nich pojawiała.
Eloelo 2016-09-12 14:55:28
Ostatnio cos sie nie pojawia na czas....
dfrr 2016-09-12 16:14:02
@Eloelo a co masz konkretnie na myśli pisząc to hm?
Zostaw swoją opinię o Tolos S.C - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tolos S.C