Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tolos S.C

Pracowałeś w firmie Tolos S.C i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-10 16:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma, pelen profesjonalizm, dobry sprzet
zdjecie uzytkownika
Eden - 2013-05-22 14:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma nastawiona na wyzysk, sprzęt w opłakanym stanie. Ogólnie bród syf i koła. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Muszka - 2013-07-07 15:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm opinie się trochę mijają ta z 2009 jest pozytywna z 2013 negatywna aż tak mogło się zmienić nawet w kwestji sprzętu zweryfikuje ktoś? Bardzo mi zależy
zdjecie uzytkownika
saper - 2014-02-12 09:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, wypłata na czas, ekipa zgrana
zdjecie uzytkownika
cała prawda 100% - 2014-04-12 23:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rejestracja na najniższą krajówke,ok300 godzin roboty,kierowcy własna działalność gospodarcza ITD [usunięte przez administratora] to amen wiadomo kogo ,wypadki wiadomo własna działalność nie oni (ciężkie i śmiertelne)KMP ŻORY sprawdzić , brak możliwości podniesienia kwalifikacji itd. , itp., samolot szefa nie boi sie brzózek
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-05-26 16:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli raczej poszukac sobie rpacy w innym miejscu niż Tolos? Bo chyba jednak ludzie tam pracują, to nie może byc az tak tragicznie, nie?
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-09-09 11:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz wygląda sytuacja w Tolosie? słyszałem, że si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zrobił, może ktoś się podzielić wiedzą?
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-09-15 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obóz pracy to słowo niecenzuralne?
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-21 22:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie tyle niecenzuralne, ale łamie zasadę netykiety, źle się kojarzy, można zapewne Tolos opisać za pomocą o wiele przyjemniejszych słów, nic dziwnego, że jest to cenzurowane. Wiem, że czasem się cisna mocne słowa, ale naprawdę dla własnego dobra lepiej zważać uwage na język w Internecie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-09-22 12:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak jest z tym Tolosem? Jak tam teraz wygląda z sytuacja z robotą, zarobkami, socjalem, itd?
zdjecie uzytkownika
wifon - 2014-10-17 21:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stach - 2014-09-22 12:17:35]:
ciężko powiedzieć jak obecnie jest naprawdę w tej firmie. Tak jak sam pisałeś to niektórzy piszą , że jest tragedia i nie da się tu pracować, a inni w tym samym czasie chwalą Tolosa pisząc , że ekipę mają zagrana a sama firma też jest w porządku. Także ile opinii tyle różnych zdań na temat pracy tutaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tolos S.C
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tolos S.C?
Zadaj pytanie
x