Dzień dobry... Chciałbym się dowiedzieć jak jest w tej firmie? Ponieważ dostałem ofertę pracy na stanowisku jako operator koparki, maszyny budowlanych. Dla tego pytam jaka tam panię atmosfera w pracy, jaki sprzęt mają. Jakie warunki tam panują. Czy warto podejmować tą pracę? Z góry dziękuję za informację....
Jak wygląda praca w PGNiG Technologie Krosno mam zamiar kandydować na stawisko Kierownik Projektu. Obecnie pracuję w PSG, na jaki poziomie są zarobki brutto na tym stanowisku ? Czy jest sens składać ofertę ?
Jak wyglada w tej firmie praca na stanowisku konstruktora? Jakie sa zarobki, warunki, szanse na rozwoj, awans szkolenia?
Witajcie, chyba nie widzę by ktokolwiek pisał o pracy spawalnika, a jak widać na głównej stronie oferują pracę na terenie całego kraju w tym zakresie. proszę o przybliżenie średnich widełek finansowych. prócz nich co się jeszcze składa na ten atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych z opisu?
Pgnig Technologie S.A. chce zatrudnić na stanowisko Inżynier Budowy kogoś z doświadczeniem. Czy zarobki takie jak 6800 będą osiągalne?
ok
Nie ma tutaj za wielu informacji na temat tej firmy. Zastanawiam się, dlaczego, bo według informacji jakie udało mi się zebrać to funkcjonuje, a w sieci ma dość dobre opinie. Napiszcie jak się tam pracuje ;) Może jakieś informacje odnośnie tego jak firma radzi sobie w czasach pandemii?
Taką macie dobrą pracę i dlatego ie ma aktualnie żadnych nowych informacji na forum?
Czy firma nie szuka konsultantów?
Czy ktoś moze coś powiedzieć o tej firmie?
Prezesi się pasą kosztem pracowników
Jak się pracuje w Pgnig Technologie S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Pgnig Technologie S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pgnig Technologie S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!