PGNiG Serwis sp. z o.o.

Adres: Diamentowa 15, 20-471 Warszawa

NIP: 5252496523 KRS: 0000373975

PGNiG Serwis sp. z o.o.
3 2 35 5 1

Opinie o PGNiG Serwis sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
7
Jarosław
 Opinia

Swoim wpisem łamiesz regulamin Gowork.pl. Na tym forum obrażanie kogokolwiek jest zabronione. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin i się do niego stosuj w przeciwnym razie opinie mogą zostać usunięte. Pamiętaj, że krytyka może także być konstruktywna jeśli jest obiektywna i napisana kulturalnym językiem. Ostatnie wpisy są napisane w podobnym tonie. Proszę o opinie dotyczące warunków pracy w PGNiG Serwis, a nie dyskusję nie na temat.

Pomocna?
Tak2Nie1
Poiu
 Opinia
@Jarosław 21.05.2019 16:42

Jaro jesteś wielki.

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Tematy tu opisane będą poruszone na zebraniu. Osoba dokonująca większości tych wpisów jest również zobowiązana w nim uczestniczyć. Adres IP jest u administrarora.

Pomocna?
Tak3Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
5
Ja
 Opinia

Zapraszam na zebranie w piątek, wszystko zostanie omówione. Obecność obowiązkowa.

Pomocna?
Tak3Nie
1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
3
Pracownik.
 Opinia

Płakać za wami nie będżiemy morale zalogi wzrośnie i bedżie sie spokojnie pracować czego nam teraz brakuje.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
42
Pracownik.
 Opinia
@Pracownik. 18.05.2019 16:04

Konflikt za konfliktem z wami.Pozdrowienia dla Pani kordynator która już dużo przeszła nie milych sytuacji przez osoby nam znane.

Pomocna?
Tak2Nie
Anka
 Opinia

Chciałam tu aplikować, ale po przeczytaniu kilku opinii mocno się zastanawiam. I nie chodzi o negatywny ich wydźwięk, ale o to, że prawdopodobnie mogłabym trafić do pracy z osobą, która nie dość że nie cierpi osób z którymi pracuje, ale także ma problem z osobowością. Pisze posty i sama sobie na nie odpowiada. Jak ktoś taki mógł przejść testy psychologiczne? Strach z taką osobą pracować, więc ja podziękuję...

Pomocna?
Tak5Nie9
50
Tomek
 Opinia
@Anka 28.04.2019 20:05

Masz racje i popieram twój wpis co za wariat pisze tutaj takie bzdury co za typ.

Pomocna?
Tak9Nie1
10
Paulina
 Opinia
@Anka 28.04.2019 20:05

Anka, forum to jest opiniotwórcze lecz nikt nie ma wpływu na osoby, które zamieszczają tu swoje posty. Myślę, że w tym przypadku, jeśli jesteś zainteresowana pracą w PGNiG Serwis Warszawa, nie powinnaś kierować się negatywnymi opiniami jednej osoby. Najlepiej jeśli sama ocenisz sytuację udając się na rozmowę rekrutacyjną do firmy. Jeśli tak się stanie będę bardzo wdzięczna za zdanie relacji z odbytej rozmowy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
2
Zadowolony
 Opinia

Ty Jacus wez pilota i jego kupla co go sciagnal do roboty idzcie do Naftoru tam zrobicie karjere blysniecie wiedza ploty sa dlugie jest tam co robic kierownictwo was doceni no i kasa bedzie wieksza a czasami i nagroda wpadnie jak kogos zakapujecie wspolnie.I bedzie cudownie dla was matoly.

Pomocna?
Tak12Nie
43
Zadowolony
 Opinia

(usunięte przez administratora)juz tu ładnie nameciles wpisami na forum teraz to juz ci tylko chulajnoga zostanie albo wrotki jako dojazd do pracy.Oj nie ladnie(usunięte przez administratora).

Wasz kolega z pracy.
 Opinia
@Zadowolony 18.04.2019 08:54

Ładnie wszystko zostało tu napisane o was elito dżiadki leśne piloći .Popieram i bije brawo prawda jest okrutna i boli!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak12Nie1
4
...
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Dział finansowy to jedna wielka klita wrednych księgowych !

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
6
Pilot
 Opinia

To co on jakis (usunięte przez administratora) jest ze nie widzi co wyprawia.Pospieszcie sie z tym tlenem dla trepa zeby mozg mu lepiej pracowal bo widac instalacja pod deklem (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
3
Zadowolony.
 Opinia

Witam jak tam nastroje w firmie Serwis Kosakowo Gazownia podobno firma ulega rozpadowi a pracownicy zaczynaja szukać nowych posad w innych firmach.Brak inforacji narazie czy w plotce jest czesc prawdy źle sie dżieje?.

Pomocna?
Tak2Nie
1
Frugo
 Opinia
@Zadowolony. 28.03.2019 12:13

Jak najbardziej atmosfera w pracy jest bardzo ważna.Ale sa barany które tego aspektu sprawy nie moga zrozumiec.Trutnie dajcie innym żyć.

Pomocna?
TakNie
4
Frugo
 Opinia
@Frugo 28.03.2019 16:38

Co to za barany chybe z tej same zagrody.Kto to moze wiecej informacji.

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w PGNiG Serwis sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak3Nie
black
 Opinia
@Administrator 10.06.2018 10:25

wg mnie atmosfera jest super, nastawienie na współpracę, rozwiązywanie problemów. dużo się dzieje, firma się rozwija

Pomocna?
TakNie1
...
 Opinia
@black 19.06.2018 22:41

O czym Ty tu piszesz ? a jeżeli tak uważasz to na jakim stanowisku pracujesz w PGNIG Serwis? Atmosfera beznadziejna, wszyscy pozamykani w swoich klitach i udają zapracowanych, zero współpracy, każdy nowy pracownik to intruz, którego należy pogonić bo jest zagrożeniem dla osób pracujących w PGNIG od pokoleń, problemów tu się nie rozwiązuje tylko zamiata pod dywan, każda nowa inicjatywa jest krytykowana bo skoro od lat tak się kręci tzn. że jest dobrze, kadra zarządzająca stanowiska objęła chyba tylko przez zasiedzenie i znajomości, bo nie ma w ogóle pojęcia o zarządzaniu zespołami, do tego całkowite zero kultury osobistej a to już ma swoje określenie. Więc nie pisz takich bzdur, bo ludziom zależy na pracy ale w godnych warunkach.

Pomocna?
Tak5Nie
black
 Opinia
@... 31.08.2018 22:12

cześć pracujemy chyba w innych miejscach, a może i w innej spółce. mam zupełnie inne doświadczenie niż Ty.

Pomocna?
TakNie
Wayne
 Opinia
@Administrator 10.06.2018 10:25

..., co rozumiesz przez "całkowite zero kultury osobistej"? Chodzi o pryszczatych wulgarnych gimbusów, pociotków prezesów?

Pomocna?
TakNie
sceptyk
 Opinia
@Wayne 01.11.2018 10:10

problem "pryszczatych wulgarnych gimbusów, pociotków prezesów" to niestety problem większości firm z tzw. public

Pomocna?
Tak1Nie
Agata
 Opinia
@sceptyk 11.01.2019 18:19

Czy masz może na myśli to, że firma PGNiG Serwis zatrudnia w swoje szeregi osoby młode i niedoświadczone? Czy rozmowa tu dotyczy zupełnie innego aspektu pracy w tym miejscu? Jeśli mam rację, to wydawać by się mogło, że takie działanie jest dobre, ponieważ daje szansę rozwoju i nabycia doświadczenia osobom, które dopiero co ukończyły studia. Czy w takim razie możliwe jest również odbycie stażu bądź praktyki w tym miejscu? Pytam o to, ponieważ zauważyłam jedynie oferty pracy do firmy PGNiG Serwis, nie znalazłam jednak informacji o żadnych stażach studenckich.

Pomocna?
TakNie
Czarek
 Opinia

Idealnie może nie jest ale ta firma daje poczucie stabilizacji a to ważne przynajmniej dla mnie.

Pomocna?
Tak2Nie
Dorota
 Opinia

@black, dziękuję Ci za Twoją opinię. Dodaj więcej szczegółów na temat zatrudnienia. Czy pracownicy mogą liczyć na premie, szkolenia, pakiet socjalny? Jakie umowy pracownikom proponuje pracodawca? Zlecenie, czy na czas określony? Często prócz wynagrodzeniu rodzaj umowy jest czynnikiem decydujący przy podejmowaniu zatrudnienia.

Pomocna?
Tak2Nie
black
 Opinia
@Dorota 20.06.2018 10:08

cześć Dorota Jeśli chodzi o umowy, to w zależności od stanowiska, ale co do zasady 3 miesięczny okres próbny, później umowa na czas określony 9 miesięcy, docelowo umowa na czas nieokreślony. W niektórych obszarach są też umowy zlecenia. jeśli chodzi o premie, to są opisane w regulaminie wynagradzania, szkolenia są dostępne, pakiet socjalny również (luxmed, karta sportowa, PPE). Najlepiej zaaplikować na stanowisko i wtedy można poznać wszystkie szczegóły związane z wynagrodzeniem i innymi benefitami). Polecam

Pomocna?
TakNie
Gregor
 Opinia

Na jaką umowe można liczyć na początek?

Pomocna?
Tak2Nie
black
 Opinia
@Gregor 19.06.2018 22:40

cześć Gregor - w zależności od stanowiska, ale co do zasady 3 miesięczny okres próbny, później umowa na czas określony 9 miesięcy, docelowo umowa na czas nieokreślony.

Pomocna?
TakNie
Księgowa
 Opinia

Firma PGNiG Serwis poszukuje aktualnie ( kolejny raz już w tym roku ) księgowej i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o pracy w dziale finansowym w tej firmie? Jak się pracuje?

Pomocna?
Tak9Nie
black
 Opinia
@Księgowa 10.04.2018 22:20

firma się rozwija, stąd zapotrzebowanie na nowych pracowników

Pomocna?
TakNie
Benek
 Opinia

Tak rzadko zaglądacie na to forum, szkoda. Nowi szukają info od pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie
Obca
 Opinia

Zgadza się kierownik czarus jakich mało. Praca za free w ramach współpracy kolezenskiej. Premie wirtualne. Po1.5 roku zero podwyżki

Pomocna?
Tak7Nie
Dawid
 Opinia

Czy tylko księgowej potrzebuje firma, może jeszcze jakieś inne stanowisko?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

(usunięte przez administratora) kierownik czarus w ramach współpracy praca za free Zero podwyżki. Brak obiecanych premii. Posucha.... Nie warro

Pomocna?
Tak26Nie

Zostaw opinię o PGNiG Serwis sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej