E PLUS M SP. Z O.O.

Stara Iwiczna

Opinie o E PLUS M SP. Z O.O.

Barbie GoWork 2015-06-27 21:12:25
wypadłaś z obiegu bo byłaś kiepska, odpuść już i nie pisz głupot ...
2
klient 2015-06-27 22:21:00
Ciężko się czyta wasze żale. Pewnie koleżanko od piwa pracujesz teraz u konkurencji i im gorzej w twojej byłej pracy tym lepiej dla was? Bywam często w e plus m - kupuję dużo i czasami tanio, pewnie się znamy. Znam panią D i A (wiesz przecież koleżanko, dlaczego "odeszła" i że nie pracowała sama jak płaczesz w swoim poście). Znam też inne, które pracowały tam od początku firmy. Nic wielkiego. Ani z nich wielcy designerzy ani handlowcy ani zarządzający produkcją. Tacy są ludzie - poszły do pracy, żeby zarobić na kredyty i życie - to nie roboty, chociaż tutaj któraś z nich chwali się sic! dużym IQ a nie potrafi sklecić zdania w ojczystym języku - to przecież wszystko tłumaczy. Jak kiedyś miałem mniej lat, to też zmieniałem pracę co roku i nie przyszło mi do głowy żeby palić za sobą mosty. Świat jest mały.
Ale pomijając powyższe jeżeli spotkam je u konkurencji i będą miały towar na takim poziomie i w takiej cenie to kupię też u nich. Taki biznes. Jak nie znajdą pracy, zawsze mogą założyć własną firmę - jak szef, którego tak tu opluwają. Może dadzą swoim pracownikom lepsze warunki.

Z mojego punktu widzenia wygląda tak - to dla tych co szukają pracy w E plus M
Kamery są - ale dzisiaj są nawet w pizzerii - nikt nie ma z tym problemu.
Kiedyś widziałem, że był podgląd ale teraz widuję tam excella albo czarny ekran.
Towaru jest dużo i chyba się nie powtarza. Sprzedają głównie do sieci ale i dla mnie coś się znajdzie. Mogłem pomarzyć, żeby handlowiec z e plus m zaszczycił mnie wizytą, to ja musiałem jechać do nich - może teraz coś się zmieni. W końcu to ode mnie też macie swoje pensje. Wiem, że wcale nie małe.
3
no last 2015-06-27 22:31:53
To prawie jak ty. Wcześniej przecież pisałeś:


"Zacznijmy od poczatku.

NIE PRZEPRACOWALEM W E+M ani jednego dnia."


Nie pracowałeś to się tu nie udzielaj.
nawrócona_narzeczywistość 2015-07-10 22:36:47
Ohohoh.. i po co zaraz tyle jadu, tyle wrogości? :) Masz rację, trzeba pracować - jak ktoś to kiedyś ładnie ujął: "praca czyni wolnym"! Btw. na całe szczęście każdy w zależności od potrzeby duszy może umieszczać tu tyle wpisów, ile ma ochotę. Ww. "większości" należy jedynie pogratulować przenikliwości. Oczywiście, że nikt nikogo nie przykuł - forma czasu przeszłego "chciałeś/aś to pracowałeś/aś" została tu jednak odpowiednio zastosowana. ;) Ojj zaraz tam "odwal się".. każdy ma przecież własne zdanie i nikt tu nikogo nie zastrasza a jedynie owo zdanie wyraża. Pozdrowienia dla wszystkich forowych 'partycypantów'. ;)
spongebob 2015-08-10 22:25:08
Konam ze śmiechu z tych usilnych prób ratowania twarzy przez firmę, wpisów ludzi z wewnątrz firmy i obrony imienia. Zapytajcie po prostu byłych pracowników dlaczego odeszli? Dlaczego nowi którzy są na okres próbny nie zostają? Skoro to firma roku to dlaczego pracownicy odchodzą?
2
E PLUS M SP. Z O.O. 2015-08-11 11:51:16 [pracodawca]
Dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe. Proszę o bezpośredni kontakt (kariera@eplusm.pl), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku.
Poszukujemy pracowników do działu handlowego- specjalista do spraw sprzedaży oraz fakturzystki.
2
E PLUS M SP. Z O.O. 2015-09-09 12:55:34
Witam, dziękujemy za zainteresowanie proponowanym stanowiskiem. Obecnie poszukujemy pracownika pomocnika krojczego i krojczego. W przypadku obydwu stanowisk proponowana jest po okresie próbnym umowa o pracę na cały etat. Wynagrodzenie uzależnione jest od kwalifikacji i wiedzy kandydata. E PLUS M nie ma formy zatrudnienia z tytułu tzw. " umowy śmieciowej". Zapraszamy do przesłania CV. Na spotkaniach udzielamy wszelkich możliwych informacji.
2
Kafel 2015-10-06 08:51:52
Umowa na okres próbny to "umowa śmieciowa " .jest to 3 miesięczna umowa zlecenie bądź o dzieło.więc jednak e plus M stosuje takie umowy. Wynagrodzenie oferowane przeciętne. Warunki pracy słabe . Atmosfera nie miła .
Tiger 2015-10-10 10:40:25
Bylam na okresie probnym i mialam oplacone wszystkie swiadczenia w eplus m, dlatego potwierdzam ze e plus m napisalo prawde! Gdy zglosilam sie do parcy ksiegowa pilnowala zebym miala wszystkie zgloszenia bardziej niz ja. Kolezanka, ktora rozpoczela z mna prace dostala tak somo wszystkie umowy i zgloszenia do ubezpieczen. Przy przedluzeniu umowy wypelnialam wszystkie dokumenty wczesniej i uslyszalam ze bez tego i zaswiadczen od lekarza nie moge dalej pracowac. sprawdzalam w przepisach i wszystko sie zgadza.
3
klik 2015-10-11 12:53:53
SŁABE że firma od jakiegoś czasu sama sobie wystawia opinie lub podszywa się pod pracowników.
Tiger 2015-10-12 09:42:40
Jestem pracownikiem i podalam fakty, dlaczego mam klamac. Dlaczego pozytywne opinie sa falszywe a niegatywne prawdziwe? Jeszcze raz powiem , ze przychodzac do pracy w e plus m bylam zatrudniona legalnie i nadal jestem !
2
klik 2015-10-13 19:44:53
Tiger nie o tobie to było ale powodzenia, uważaj tylko żeby nie było tak jak z handlowcem z dzikiego zachodu.
Ziom 2015-10-13 20:52:52
Ja pracuje od tygodnia. Warunki spoko, umowa, regulaminy i podpisy rzecz święta a i przerwa w kuchni!!! Brak szkolenia i osoby wprowadzającej. Koleżanki mogą zabić wzrokiem i na pomoc nie liczcie. Ale jest spoko. Każdy nowy swoje przechodzi. Firma wydaje się rozwijać bo do wszystkich działów przyjmują nowych. Dlatego starzy trochę nerwowi i okoniem stają.
3
Kafel 2015-10-14 16:23:58
Okoniem to mało powiedziane . Spytać sie o coś to niemal zbrodnia. Nie wiem czy to wynika z niewiedzy czy z nie chęci niesienia pomocy. Fakt jest taki że samemu trzeba się uczuć wszystkiego.nikt ci nie powie a czemu to tak a dlaczego . Po prostu jest się tu zdanym Na siebie. A przerwe w kuchni ... zostawię bez komentarza
1
Kafel 2015-10-14 16:25:24
A co sie stalo z handlowcem z dzikiego zachodu ?
Tiger 2015-10-14 18:16:39
Klik a do kogo to bylo? I skad handlowiec? Co jest z handlowcem z dzikiego zachodu?
E PLUS M SP. Z O.O. 2015-10-14 19:45:49 [pracodawca]
Niektóre szczegóły zawarte w wypowiedziach nie są zgodne z prawdą co może wynikać z braku informacji.
Firma od ponad dwóch lat korzysta z badań rynkowych wynagrodzeń dla poszczególnych stanowisk, benchmarkiem jest również rynek kandydatów podczas rekrutacji. Wynagrodzenie zależy od wielu czynników takich jak dotychczasowe doświadczenie, stanowisko oraz kwalifikacje. Zachęcamy pracowników do zgłaszania propozycji inicjatyw i celów zadaniowych związanych z rozwiązywaniem problemów organizacji i podnoszeniem efektywności procesów do Banku Inicjatyw Firmowych. Menadżerowie oceniają zgłoszone propozycje inicjatyw i podejmują decyzje o wyborze niektórych z nich do realizacji.
Swój Świat budujemy wokół pomysłów na bycie lepszym każdego dnia dla siebie i dla innych. Zachęcamy i zapraszamy po informacje.
2
klik 2015-10-15 17:53:52
Handlowiec się tu wypowiedział po czym zapytajcie ile przepracował w firmie poznając ją od środka.
Wolny 2015-10-16 00:00:22
Sorry ale wy nie budujecie świata ale go rujnujecie... niezgodne z prawdą to są wypowiedzi firmy e plus m która w żadnym wypadku nie czyni świata lepszym, chyba że dla siebie (czytaj: zarzadu) i nawet jeśli wysłucha pomysłów to w najlepszym wypadku wrzuci między bajki, ewentualnie obróci przeciw tobie albo wykorzysta jako swój. A menadzerowie ktrzy niby to podejmuja decyzje o wyborze najlepszych pomyslow ... nie wiem czy robia to rzetelnie (o ile to robią bo watpie) bo to kiepscy i baaardzo przeciętni ludzie w dodatku wyniosli jakby pozjadali wszystkie rozumy i mieli po kilka fakultetow a dostali to stanowisko bo nie było nikogo innego do wyboru... jaka firma tacy menadżerowie z zarządem na czele im wyższy szczebel tym większa słoma w butach i mniejszy rozumek do ktorego nic nie dociera... przy tym jak prowadzą firmę to do czego doszli to czysty fart podoparty ciężka praca nierzadko po godzinach i wysiłkiem załogi, głupiej ze się tak poświęca bo za to nie ma dziękuję tylko opier... ze mało i malo (ale poniekąd jest to przymus, typu nie wyjdziesz póki nie zrobisz), a nie wynik tego idealnego zarządzania firmą. Nie wierzcie w te brednie o budowaniu cudownego świata bo to szklane domy... z tak idealnej firmy nie odchodzi aż tyle osób, dobra posadę to się grzeje a nie rzuca wiec wnioski nasuwają się same...
1
Takajaa 2015-10-18 23:24:42
Miałam szczere chęci nie wypowiadać się na tym forum. Przeglądałam je z czystej ciekawości i trochę szukając zrozumienia w poczuciu żalu. Z czasem komentarze zaczeły mnie męczyć , były niesmaczne i męczące i niepotrzebne. Odeszłam z firmy po okresie próbnym. Pobyt w firmie był dla mnie kolejnym doświadczeniem. Nierealne terminy są wszędzie, tak się po prostu pracuje. kultura pracy i współpracowników też nie była najgorsza. Trzeba szanować i trochę ufać swoim pracownikom. Nie chciałam ponosić odpowiedzialności za zakresem moich obowiązków ani aby ktoś ingerował w moje życie zabraniając mi kontaktów towarzyskich z byłymi współpracownikami. Gdybym miała szanse zachować tam swoją godność, czuć się bezpiecznie i być zwyczajnie szanowana za swoje umiejętności to na pewno bym została. życzę wszystkim bylym wspolpracownikom wszystkiego najlepszego.
papis 2015-10-19 21:37:18
Polacy tak to już lubią - narzekać ;) Płaca jest adekwatna w 100% do pracy i obowiązków pracowników ! Choć są tacy co dostają więcej bo się należy ale inni tak nie twierdzą. Nadgodzin nie ma i pracy na nocne zmiany.
Naprawdę inni mają znacznie gorzej, bo zarabiają nędzne grosze, co chwilę się ich goni do pracy, przerw brak .
Pracowałem w WIELU, naprawdę WIELUU miejscach i powiem Wam, że nie jest źle. W porównaniu do innych zakładów (chciałoby się rzec - "E plus M jest Wręcz świetnie!
Wiem, wiem... Niektórzy mają lepiej, ale uwierzcie mi, większość ma znacznie gorzej! Naprawdę gorzej...
1
pppppp 2015-10-19 21:38:21
Ludzie tylko potrafią narzekać a dać coś od siebie to już nie bardzo. Przecież nikt nikogo siłą tam nie trzyma, nie podoba się to trzeba szukać innej pracy :) A z opisów wynika, że siedzieli długo i raczej im grzecznie podziękowano dlatego teraz taki smród robią. Mieli dobra fuchę, zero odpowiedzialności , wymyślali problemy a teraz u innych w d.. dostają i do roboty ich gonią. Zamiast docenić czego się nauczyli bo większość zielona przyszła i nikt nie chciał takich … przyjąć . E plus M zaryzykowało i postawiło na nich i po co żeby teraz dostawać. O tym wszystkim się zapomina. Jak w przysłowiu zapomniał wół jak cielęciem był! (usunięte przez administratora)
2
Wolna 2015-10-19 21:41:15
W związku z moimi wcześniejszymi negatywnymi wpisami pod nickiemi wolna , Last man standing i dwoma innymi
chciałbym bardzo serdecznie przeprosić pana prezesa , zarząd, menagerów i całą firmę E PLUS M. Rozumiem doskonale jak Państwo mogli się poczuć tym zniesmaczeni i oburzeni. Moje zachowanie było tutaj nieodpowiednie, pod wpływem dużych emocji i stresu, użyłam niepotrzebnych słów czasem opartych na historii (z książek i programów TV), czasem bezczelnych, obraźliwych, wyolbrzymiłam również niekiedy fakty niezgodne z prawdą. Teraz zrozumiałam w swoim rozrachunku jak wielki błąd popełniłam pisząc te głupawe opinie, które niestety zostaną bo nie mogę ich wykasować . Chyba ze ktoś mi powie jak to wtedy to zrobię. Nie powinnam tego robić ponieważ pracowałam tam bardzo długo i odchodząc zostawiłam swoim przyjaciółkom coś czego nie powinnam. Wymyśliłam sobie atmosferę firmy , cześć pracowników i wykonywaną pracę. Chciałbym wyszczególnić pewne nieścisłości. Narzekałem na pracę w firmie że za bardzo podkręcona, że nie da się jej wyrobić, choć z góry nie realizowałam tego czekając na lepsze jutro. Teraz gdy od jakiegoś czasu pracuję w innej firmie wiem że pani chciała po prostu żeby pracownicy mieli satysfakcję i podnosili statystyki. To się chwali ponieważ pracownik dajmy na to skończy pracę szybciej to nie siedzi bezczynnie tylko robi kolejną. Przerwa, o której też wspominałem że za krótka itd, trwała 30 minut a jak dodać, kawy i spotkania kuchenne lub w toalecie przekraczało spokojnie ponad godzinę. Obecna kadrowa oświeciła mnie, ze to przepisy a nie złośliwy prezes regulują wiele kwestii. W innych zakładach zazwyczaj twa 15 minut na cały dzień, bez dodatkowego chowania się. I dobrze bo im dłuższa przerwa to i pracownik niechętnie wraca. Jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy pracownikowi to również się myliłem niepotrzebnie narzekając na firmę, że po terminie, że nie ma ich na koncie itd. Musiałem źle zrozumieć albo nie doczytać w umowie. Sympatyczne panie w kadrach wytłumaczyły mi że pieniądze dostaje się przed dziesiątym dniem każdego miesiąca u obecnego a u byłego na koniec miesiąca. Ogólnie rzecz biorąc wiem jedno. Człowiek uczy się na błędach i wie że już nie popełni tych samych w przyszłości bo mogą być z tego konsekwencje. Zrozumiałem że trzeba samemu znaleźć wewnętrzny spokój, na pewne rzeczy machnąć ręką gdy nie ma się na nie wpływu, godnie pogodzić się z przeszłością. I mam nadzieję że panowie wybaczą mój wybryk i wkrótce zapomną o tym zdarzeniu za które jeszcze raz mocno przepraszam.
2
kimbalowa 2015-10-19 21:46:29
Uwazam ze praca nie jest zła sama pracuje w na projektach. praca nie jest dla mnie ciezka i w miare płaca. Najgorzej nie jest w innych zakładach jest gorzej i po co narzekają ci ludzie wiadomo wszyscy się nie polubimy tez na niektórych w zakładzie nie mogę wręcz patrzeć ale niektórym przydałoby się zwolnienie takim gwiazdom bo uwazaja się za niewiadomo co. zwłaszcza starym wyzeraczkom zwolnienie by się przydało to wtedy by skończyły narzekac itp
2
ela 2015-10-20 22:40:18
to jest dopiero ubaw po pachy, się szefowa na przepraszała siebie samą haahhahaahhhahh
to już chyba pora na jakieś leczenie, serio :)psychoza
Dawny 2015-10-21 12:27:25
Pracowałem tam wiele lat temu, jak jeszcze był mały zespół. Pracodawca był w porządku. Jak się wykonywało swoją pracę to można było liczyć na dogadanie się w wielu kwestiach - na przykład urlopu, wyjazdów i zwolnień na uczelnie czy egzaminy itp. Ja starałem się być zawsze w porządku wobec szefostwa i to mi się opłaciło podobnie jak części moich koleżanek:) Teraz pracuję w dużej firmie gdzie atmosfera jest ciężka. Ma być zrobione i koniec. Proponuje obecnej czy byłej ekipie popracować w korporacji i dopiero zacząć krytykować. Więcej jadu idzie od dołu w tym przypadku niż od góry. Wszystkim uczciwym życzę powodzenia i takiej atmosfery jaka ja miałem kiedyś:)
2
Ryba 2015-10-27 19:06:02
Szefowa interweniuje chyba u admina, kolejne komentarze negatywne usunięte, zapewne wkrótce pojawią się nowe, tym razem pochlebne :) bystra szefowo tylko teraz niech to będzie wykonane staranniej, nie w imieniu 3 osób w jednej opinii, nieudolnie przeklejone z notatnika :))) kto tam pracował i tak atmosfere, ludzi i powody ich odejść zna, łatwo udowodnić z czyjej ręki wychodzą te "pozytywy" a jak tam jest naprawdę. ..
1
Szczera 2015-10-28 18:33:40
Jako była pracownica zaczęłam doceniać co miałam a przez głupotę i plotki przyjaciółek z pracy straciłam. To własnie przyjaciółki namówily mnie do chodzenia po powyżki, z pretensjami a na koniec ze zwolnieniem i nikt inny. Straciłam dobra robote prze własną głupotę. teraz zaprzieprzam po godzinach i nie mam nic do powiedzenia za mniejsze pieniądze. Któras z dziewczyn dobrze napisała, ze stare wygi poiwinni wywalic i dokonczyc ropoczete czystki. zycze wam takich swiń w pracy jakimi wy byłyście.
1
E PLUS M SP. Z O.O. 2015-10-29 08:26:51 [pracodawca]
Dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe oraz ścieżkę kariery. Proszę o bezpośredni kontakt (kariera@eplusm.pl), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku.
W związku z duża ilością CV prosimy o cierpliwość w odpowiedziach.
5
ona 2015-10-30 20:50:01
Jakie czystki? Tam nikt nikogo nie zwalnia. Ludzi sami odchodzą.
1
klik 2015-11-12 20:46:12
opowiedz lepiej @romek jakie kamery z podłuchem mają, jakie dyżury na przerwę mają, opowiedz...
1
Iga 2015-11-16 08:00:26
Otwartość i checi. Ja chodzę teraz na różne szkolenia. Za darmo można znaleść sporo. Czasem warto posłuchać innych i troche wysiłku włozyc w klineta. Obsługuj innych tak jak byś chciał być obsłużony. to przynosi efekty jak diabli i to ja zbiorę kaskę na wakacje!
2
Pyrka 2015-11-26 21:01:31
Tylko żebyś ta swoją kaske dostała na wakacje a nie po. Bo jak narazie żadna premia nie została wypłacona terminowo : )
1
Ciekawa 2015-11-27 12:02:29
Pyrka stara a ty skad wiesz ze nie dostaja. W jakim dziale jestes co robisz.
Markus Aurelius 2015-12-10 15:39:27
Asystent Działu Handlowego brzmi bardzo enigmatycznie i możesz zajmować się równie dobrze niczym, albo wszystkim. Jeśli to mała firma, to może Ci prezes polecić np. telefoniczne pozyskiwanie klientów, albo wyprowadzanie jego psa na spacer, jeśli takowego posiada i zabierze ze sobą do pracy :). Do tego te wpisy np. "Poza tym zajmujesz się głównie papierkami i zadaniami zleconymi." brzmi jakby w tej firmie nic się nie robiło, a prezesi specjalnie szukali kogoś do obijania się od ściany do ściany, w co nikt rozsądny nie uwierzy. Na pewno szukają kogoś do ciężkiej roboty i gotowego na stres, bo gdzie go nie ma. Naiwnie komentujesz ;).
Flik 2015-12-14 10:21:39
Pracuje jako asystentka bo nie mam doświadczenia. obiecali ze za jakiść czas jak bede dawała rade dostanę baze obecnych klientów do obsługi. Mozna szukać na własną rękę i wtedy od razu ida na moje konto. jak powiedzieli tak robią. Bałam sie obsługi samodzielnej i dali mi wiecej czasu. Stres jest duży bo i firmy ogromne strach trochę. Jak ktoś ma doświadczenie jako handloweic to warto sie zgłosić. mi dobrze sie procuje.
1
GLIK 2015-12-15 12:06:23
Dobrze jest w Warszawie. Ktoś mało ogarnięty umieszcza wpisy dotyczące innych firm z innych miast. Szukają nadal do wszystkich działów zarówno z doświadczeniem i do nauki. Wiem ze tak ja mnie zwerbowali przez zewnętrzną firmę. Wszystko zależy od wiedzy i kwalifikacji.
1
lookas 2016-02-26 21:58:45
oj ciężka jest tam atosferka... stawki slabiutkie biorąc pod uawgę że trzeba dojeżdżać na to...te obrzeża... pracoawlem tam jako grafik I SZCZERZE NIE POLECAM!
1
lola 2016-02-26 22:02:13
Bywalo nieprzyjemnie. Slaby poziom. Generalnie nie polecam. Sama ilosc komentarzy pokazuje ze cos jest nie tak!
1
trol 2016-02-27 20:23:07
dziwne ja pracuję i nikt nie odchodził, wiec znowu jakis debil wypisuje bzdury bo chce sobie ego podbudowac. ja mieszkam na tych obrzeżach i ciesze się, że nie muszę w korkach stać. a jak z pindowa głębokiego sie przeprowadzają to zapominają. wkurza tu jedno, jak jakiś ... wali na kolegów i firmę w której pracował lub pracuje. i nie wiem co gorsze bo oficjalnie wszyscy tacy zaprzyjaźnieni są i nawet z komentarzy sie potwierdza , że odejście nic nie zmienia. jak do jakieś sekty by się wchodziło od razu spotkania, kawki, piwka i wypytywanie. a jak można bezkarnie to nas.. na innych a w pracy w ... całują.
wow 2016-02-27 20:35:38
ja pracuję obecnie i jestem zadowolona, mam super dojazd , wypłata zawsze na czas i zgodnie z umową. Premia była obiecana za wyniki. Na początku było ciężko ale teraz jest już dobrze i udało się zapracować na małą premię. polecam tym, którzy lubią pracować i coś robić. Praca jest różnorodna i można się nauczyć bardzo dużo. Wszystko zależy od chęci. Ja odnalazłam się idealnie bo uwielbiam jak każdy dzień jest inny. Zatem jak ktoś szuka to polecam, bo cały czas do rożnych działów są przyjęcia ze względu na wiesze biuro.
Agnieszka 2016-04-27 21:25:02
Nie polecam.
1
nielsen 2016-05-12 18:07:10
Praca dla ludzi o mocnych nerwach. Wymagania, popędzanie, ciągłe pretensje. Słabe wynagrodzenie, ale umowa o pracę jest. Mało kto chce tu pracować, więc dużo stanowisk obsadzonych na "zapchajdziury". Ogólnie bardzo przeciętnie.
1
Truu 2016-05-16 09:46:32
Ja polecam. W nowym miejscu jest super!
Just min 2016-10-11 13:20:56
Nowa siedziba wcale nie polepszyla warunkow pracy. Owszem jest ladnie . Ale atmosfera wciaz zostawia wiele do zyczenia i ludzie odchodza. Ubylo w dziale handlowym . Ubyło w dziale produkcyjnym. Ubyło w dziale projektowym choc tu zauważył stosunek menagera do podwładnych. Ale menagera wybiera pracodawca więc to jaki jest menager tak pracownik odbiera całą firmę. No i najważniejsze zwolniła się 2 księgowe !szok. Co się musi dziać na górze ze odchodza ? Na najbliższy piątek impreza firmowa. Mam nadzieję ze atmosfera się trochę rozluzni , niektórzy odpuszcza bycie wielką Pani i ze będziemy sie dobrze bawić : )
WFF 2016-10-13 17:18:57
A ja lubię imprezy, jest wesoło. Urlopik trzeba brać od razu bo szkoda w poniedziałek z rana brać na żądanie.
1
karol 2016-10-14 13:49:47
nie wiem czy firma zakończyła już rekrutacje - coś o tym wiecie?
Owocowa 2016-10-30 09:35:11
Unikać jak ognia.
Rotacja pracowników mówi sama za siebie.

1
E PLUS M SP. Z O.O. 2016-11-02 13:18:17 [pracodawca]
Witam,
Dziękujemy za docenienie i chęć aplikacji. Każde stanowisko posiada inne widełki płacowe oraz ścieżkę kariery. Proszę o bezpośredni kontakt (kariera@eplusm.pl), abyśmy mogli porozmawiać o pracy na konkretnym stanowisku.
Obecnie mamy propozycje pracy jedynie dla handlowców i asystentów działu handlowego.
W innych działach możemy zaoferować pracę tymczasową na zastępstwo pracownika przebywającego na urlopie macierzyńskim.
Zapraszamy serdecznie do składanie CV i na rozmowy kwalifikacyjne do naszej nowe siedziby.
1
pracownik któremu zależy 2016-11-10 14:12:30
Moglibyście zastanowić się nad wymianą kadry managerskiej . Prawda jest taka ,ze z działu graficznego ludzie odchodzą z powodu przełożonego. Jest zarozumiała i wyniosła przy czym nie ma kompletnie wiedzy . Za to dział handlowy ma szefową , która nie ma na knocie nawet 1 sukcesu, żadnego super kontraktu . Czym się może pochwalić ? tylko tym ,że śmiga po bilansie i myśli ,ze w ten sposób udobrucha sobie szefostwo. I że jak wylewa swoje żale na pół firmy to myśli ,że to znaczy ,że zawzięcie pracuje. ha ha ha... niech swoją energie przeleje na przyprowadzenie do firmy jakiegoś nowego klienta a za nim zysków. Dział kontroli jakości . tu generalnie zakaz komentowania pracy managera , bo ma (usunięte przez administratora) po swojej stronie. Więc jak się zwróci uwagę, że coś jest nie tak albo za wolno, albo za późno, albo źle to się dostaje po głowie . (usunięte przez administratora) tak stanie po jej stronie. Fajnie ,że się pojawił manager produkcji i życzę sukcesów
Zostaw swoją opinię o E PLUS M SP. Z O.O. - Stara Iwiczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E PLUS M SP. Z O.O.