brak logo

Laminex pieczątki

Warszawa

Opinie o Laminex pieczątki

ganga 2011-09-14 16:29:44
Witam ja krótko byłam na rozmowie o prace potem an szkoleniu w tej firmie od razu wiedzilam co sie tu swieci nie polecam za marne grosze bede ( usunięte przez administratora ) normalnie szok
2
zażenowana 2013-01-07 13:49:13
Firma, która jakoś radzi sobie na rynku, jednak patrząc od strony pracownika - KICHA totalna - zaściankowość, brak komunikacji, praca trwa kilka godzin dziennie, warunki finansowe takie, jak pisały przedmówczynie. NIE POLECAM nikomu, lepiej znaleźć renomowaną firmę i iśc tam nawet na staż :) Laminex przy Mochnackiego omijać szerokim łukiem!
2
kkk 2013-07-22 20:15:42
w McDonaldzie więcej dorobisz...
1
To nie ja byłam Ewą 2014-07-25 20:58:12
Ciężko zrozumieć tak niskie zarobki przy tak wysokich cenach za pieczątki firmowe. Są firmy sprzedające pieczątki online bardzo tanio - (usunięte przez administratora) w których, co prawda za ciężką pracę płacą uczciwie. Nie wróżę przyszłości pracodawcy, który nie szanuje pracowników. Wzajemne zaufanie buduje się oczywiście nie tylko wypłatą, ale jest to zdecydowanie najsilniejszy bodziec motywacyjny.
Marian 2014-07-25 21:00:19
Mówisz o (usunięte przez administratora) ? Jakim cudem mogą płacić uczciwie skoro sprzedają pieczątki online najtaniej ?
2
joley 2015-01-22 23:44:45
Sądząc po opiniach są rózne ..Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna? czy sa szanse na zatrudnienie bez kwalifikacji zawodowych?
1
paula 2015-02-23 19:45:08
Pracowałam w Laminexie w czasie studiów więc byłam praktycznie bez kwalifikacji. Najwazniejsza jest chec do pracy i odpowiedzialnosc. Jesli ktos wyznaje zasade "czy sie stoi, czy sie lezy..." raczej nie bedzie mile widziany. Ja - bedac pracodawca - na pewno nie nagradzalabym dobrze osoby, ktora uwaza, ze naleza jej sie nie wiadomo jakie pieniadze za bezczynnosc. Poza tym praca jest lekka, kazdy weekend wolny. Nie wiem kto wypisuje brednie o tym, ze pracodawca jest niewyplacalny! Przez dwa lata pracy nigdy nie zdarzyło się by ktoś musiał przypominać o wynagrodzeniu, zawsze było na czas. I nie rozumiem jak można wypowiadać się na temat firmy pracując w niej dwa tygodnie...
10
Monia 2016-02-26 15:45:33
Ja pracowałam w tej firmie około roku, nie mogę narzekać. Praca lekka i przyjemna.
Stali klienci, bezkonfliktowi :) Pieniądze na czas i umowa, warunki z góry określone. Ja osobiście polecam, a uprzedzając czemu już nie pracuję - bo wróciłam do rodzinnej miejscowości z powodów osobistych.
3
Anna Karenina 2016-04-26 14:04:57
To prawda, jeśli chodzi o komunikację na linii pracodawca - pracownik w tej firmie... Widzę, że pod tym względem nic się tam nie zmieniło. Trochę się dziwię pracownikom, którzy zaczynają tam pracę, a później odchodzą, że nie mówią prosto w twarz właścicielowi co sądzą na ten temat. W tej firmie wygląda to tak, że zdanie pracodawcy jest najważniejsze, to co mówi pracownik - gdzieś przepada. Generalnie panuje atmosfera niedopowiedzeń i tajemniczości. Co do wypłaty - marna, bo marna - ale nie ma pracy w weekendy, co niewątpliwie jest plusem, a jest niestety wiele miejsc, gdzie pracuje się w weekendy, zmianowo, po kilkanaście godzin dziennie i można zarobić takie same grosze (mówię tutaj np. o popularnych sieciówkach odzieżowych). Podsumowując, jeżeli podejście właścicieli się nie zmieni, ze swojej strony - NIE POLECAM.
3
komputer 2016-05-24 12:35:19
śmieszne jeżeli chodzi o Warszawę!
349 2016-08-08 10:04:02
a wiecie czy obecnie są jakieś nowe rekrutacje prowadzone w tej firmie i pod jaki adres wysłać cv?
Zostaw swoją opinię o Laminex pieczątki - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laminex pieczątki