brak logo

Beauty in

Łódź

Opinie o Beauty in

ksiądz 2011-11-14 20:50:30
super firma, mała ale prężna. Fajny zespół ludzi, mila atmosfera (szczególnie na wspólnych wyjazdach na targi). Można też dobrze zarobić.
1
m1les 2014-11-06 18:13:26
nie wierzcie w te bajki które piszą.. 3 kwartały szukali osoby na koordynatora w poznaniu, piszą dobry pracodawca a tymczasem wymagają od ciebie własnej działalności i do tego zapewnie kiepską pensję, i do tego biuro urządzili w przybudówce willi w odległej od centrum dzielnicy.
Lucky Luke 2014-11-12 14:49:30
Pomijajac Pania (usunięte przez administratora) ktora chyba urwala sie z choinki.
1
blabla 2014-11-19 11:30:30
W tej firmie mozna nabyc doswiadczenie ale nic poza tym, zarobki straszne, zadnych perspektyw, trzeba
uwazac na wspolpracownikow bo sa bardzo falszywi
1
phiuphiu 2014-11-23 23:05:15
Piszesz straszne zarobki. A jakie zarobki to są? Wiesz, dla jednych mogą być straszne np 2500zł a dla innych całkiem niezłe... Podaj więcej informacji - konkretów.
blabla 2014-12-07 02:21:13
No niestety ale ostro kantują na prowizji od utargu.
Oferty Pracy
2014-11-13
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Kim jesteśmy ?     Firma Beauty In to wyłączny dystrybutor zachodnich ekskluzywnych marek kosmetyki profesjonalnej do pielęgnacji twarzy, ciała, paznokci, dłoni i stóp oraz depilacji (marki: O.P.I, Ericson Laboratoire , Depileve i Apilus). Jesteśmy przyjazną i stabilną firmą. Obecnie do Działu Handlowego w Łodzi poszukujemy komunikatywnej i zaangażowanej osoby na stanowisko   Stażysty do Działu Handlowego (Sym.ref. S/Ł&Oacut
oblabka 2014-12-19 12:50:17
praktykant/stażysta Beauty In 2014-11-13 Żródło: Gowork.pl Poznań (wielkopolskie) Kim jesteśmy ?     Firma Beauty In to wyłączny dystrybutor zachodnich ekskluzywnych marek kosmetyki profesjonalnej do pielęgnacji twarzy, ciała, paznokci, dłoni i stóp [...]">@Oferty Pracy - 2014-12-19 12:50:17
O którym oddziale mówisz że są fałszywi ludzie ?
1
franko 2015-05-06 22:16:23
To jak jet naprawdę w tej firmie? jaka płaca, warunki, narzędzia itd?
piter 2015-06-22 11:11:11
Zdecydowanie nie polecam tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ffuhjjoi 2016-02-27 11:31:18
Myślę że powyższe opinie trochę za bardzo wystawiają negatywną opinię firmie. Takich szczegółów można czepiać się w każdej firmie, nie znajdzie się idealnego miejsca pracy zawsze są jakieś plusy i minusy. W Beauty In w kwestii wypłaty nigdy nie ma poślizgu, pensja zawsze jest na czas, nie ma problemu z urlopami i z dniami wolnymi. Pracownik nie jest traktowany jak niewolnik, zdecydowanie przestrzegają wszystkich przepisów. Jeśli chodzi o minusy, można się czepiać ale to jak wszędzie.
mm 2016-03-17 07:59:57
pracowała tam moja koleżanka i wiem, że w firmie dużo się popsuło ostatnimi czasami. Sama chciałam złożyć cv na ph ale zrezygnowałam. Kasa nawet ok, ale wiem że osoby zatrudniane na własnej działalności nie są zadowolone. Mają straszny bałagan w papierach. Trzeba wszystko załatwiać samemu- księgowa, zus, podatki.Do tego kantują na premiach! Ostatnio też wiem, że dają duże plany do zrobienia i niestety są one nie do wyrobienia ;/ Urlop, trzeba się prosić- do ostatniego dnia nie wiesz czy udzielą urlop czy nie. Podobno zdarzało się, że urlop po prawie m-cu od złożenia wniosku kilka dni przed został odrzucony.
2
xxx 2016-04-20 12:24:44
A do tego kiepskie auta o tel. Jak na taką firmę to bardzo cienko
1
xxx 2016-04-24 12:48:48
premie? jakie premie? obiecują złote góry na rozmowie kw, a później nikt tych premii nie widzi
były 2016-05-04 21:30:37
Hmm... dziwi mnie, że nie ma tu zbyt dużo opinii na temat firmy, pomimo, że sporo osób się przez nią przewinęło. Wobec tego ja dodam coś od siebie. Byłem pracownikiem i uważam, że warunki pracy i atmosfera są całkiem niezłe. Osobiście mam kontakt z niektórymi do dnia dzisiejszego. Pewnie, że czasem znajdą się osoby, z którymi nie ma się ochoty zawierać przyjaźni, ale takie osoby znajdą się wszędzie. Dobre miejsce na start, by nabrać doświadczenia i się czegoś nauczyć. Natomiast raczej nie liczcie na ścieżkę kariery... Co ważne - pieniądze zawsze na czas.
1
kali 2016-05-09 23:21:55
kolego @były a może coś wiesz o pracy przedstawiciela ds. kluczowych klientów. Wymagają wykształcenia wyższego, doświadczenia, prawa jazdy i dobrej obsługi MS Office. Nie wiesz jak jest z umową o pracę?
Zostaw swoją opinię o Beauty in - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beauty in