Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
DC-SYSTEM sp.zoo WARSZAWA - 2011-07-12 16:04:22 odpowiedz | cytuj
W-WA ul. MARSA 56 A.
wera - 2011-07-14 16:58:32 odpowiedz | cytuj
Czytaj DC-SYSTEM WARSZAWA; orta system; clar system; impel clening, to wszystko jedna firma jest!!!
SISI - 2011-07-15 14:08:00 odpowiedz | cytuj
Dziwicie się że tak jest w tej firmie; jeśli kumoterstwo, rodzina w tej firmie jest.
Jeśli zaliczasz się do jednej z tych grup to nie masz powodu do narzekania, taka jest prawda właśnie!
I są sprawy o których sie nie mówi tylko emilinuje w raz z osobami które za durzo wymagają, czyli podwyszki chcą lub zwracają dyrekcji uwagie że tz. kierownicy zle ich traktują(stosują mobbing), ale podobno to firma rodzinna jest i to już w sęsie dosłownym!!!
dororka3@... - 2011-07-16 03:21:39 odpowiedz | cytuj
To teraz rozumie dlaczego w warszawie na służewiec na uniwersytecie
kierownicu i brygadziści nas tak traktowali i stracili obiekt jak tam mobbing totalny był i to letko mówiąc!!!
CHREK - 2011-07-18 15:29:36 odpowiedz | cytuj
W warszawia-janki podobnie jest nie dobrze w dc.
przedsiębiorca - 2011-07-19 16:36:23 odpowiedz | cytuj
Dzięki tym opini które śledze ciąle wiem już jaką firme wybrać u sieie.
Mniejcie odwagie i ostrzegajcie innych o swoich nie uczciwych pracodawcach.
Ta firma u mnie miejsca napewno długo nie zagrzeje już i przetarg jej też nie pomoże!!!
ARA - 2011-07-19 17:11:18 odpowiedz | cytuj
Albo administrator albo DC SYSTEM usuwa niekorzystne dla siebie opinie! Decyzje cenzora, który blokuje niewygodne dla swej organizacji wypowiedzi zawsze będą uzasadniane rzekomym łamaniem regulaminu portalu, przez piszącego komentarz. W ten sposób łatwo blokować wypowiedzi, tylko i wyłącznie, ze względu na niewygodne dla kogoś fakty czy formułowane myśli.
*J* - 2011-07-19 17:38:22 odpowiedz | cytuj
Pracowałem na obiekcie w warszawie na pradze koło FSO w pewnym salonie na pewnej kierowniczki w dc system.
Ta kobieta ma problem z komunikowaniem i chyba problem z sobą.
Dochodziło do tego że na obiekcie mierzono trawe czy równo jest skoszona.
Nie polecam tej firmy i co niektórych kierowniczek,choć pracowałem tylko dla jednej i to nie cały rok w tej fimie,to była pierwsza taka firma gdzie pracowałem tam z niechęcią!
Dzięki znajomemu który tam pracował mam prace w podobnej firmie i nie za takie marne pieniądze. Nic dziwnego że ona dobrych ludzi traci!!! Ale ma teraz pomocnika to może nauczy ją jak się kieruje obiektami i ludzmi,kompletnie nie ma podejścia do swoich pracowników!!!!
Sir Robson 1psk - 2011-07-20 21:29:05 odpowiedz | cytuj
Śmiem również zauważyć, że nawet kadry mają zjebane. Umowy wystawia debil mentalny, co zauważyłem dziś czytając jedną z nich. Mniejsza o szczegóły ale ... można ich dobrze rąbnąć po kieszeni w dosłownym tego słowa znaczeniu. Ludzie polecam dogłębną lekturę waszych umów i wizytę u dobrego księgowego i prawnika

PS> trzymam za was kciuki , owocnych łowów ;)))

jak w podpisie:

MR Nice guy :)
pepe - 2011-07-21 18:00:12 odpowiedz | cytuj
Tej firmie przydały by się nowe kadry i konkretnie nowi kierownicy.
Jeśli jesteś dyrektorem w firmie a po pewnym czasie w tej firmie proponuje ci się stanowisko kierownicze to coś nie tak w tej firmie jest naprawde!!!
Wyłącznie kumoterstwo w tej firmie jest i nic dziwnego że mówi się że to fima rodzinna,tylko czemu taki wyzysk jest w tej firmie a wynagrodzenia są marne i o wiele nisze niż w innych firmach o podobnych usługach.
Nie polecam tej firmy z czystym sumieniem,odchodze od pierwszego sierpnia!!!
Ola Mokotów - 2011-07-23 12:56:47 odpowiedz | cytuj
Na w-wa mokotów nie lepiej.
Co za kie.obiektu to lepiej nie mówić,tuman nie kie. bez doświadczenia
tylko mówić że mało i mało się robi.
Ocena nie dostateczna.
Jola-metr. - 2011-07-24 15:15:26 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w firmie dc-system i nie polecam pracy u nich szczerze!
Dałam tu opinie o nich ale ktoś usunoł ją,więc pisze jeszcze raz omijajcie ją z daleka.
Sławek - 2011-07-25 15:24:28 odpowiedz | cytuj
Prawda,firma rodzinna.
Swoich znajomych wynagradza się ładnie: np.zwykły kierownik ma przeciętną miesięczną pensje 3500zł,doo tego prowizja,premia i innedodatki,weekendy wolne,auto służbowe,wyjazdy integracyjne itp.
Na pensje jednego kierownika obiektu można w obecnej chwili w dc utrzymać pięciu pracowników sprzątających.
Taka jest prawda i nie jest to wysane z palca,tylko o tym się nie mówi,wręcz zabrania się mówić o tym z polecenia dyrektora.
anonim z dc system - 2011-07-27 14:09:32 odpowiedz | cytuj
Faktycznie porąbana firma,oszukują,nie płacą za nadgodziny i dodatkowe dni.
Dodatkowo co niektóre kierowniczki mineły się z powołaniem,zaczym być kietownikiem obiektu to powinna być el-komendante w obozach pracy.
Ale co tam pisać jak dyrekcja na to zezwala i toleruje.
Aron - 2011-07-28 20:38:51 odpowiedz | cytuj
Firma nie godna polecenia.
Pisałem tu ale widze że firma wyczyściła cały profil, nie odpowiadały pewnie komuś opinie z firmy bo były zbyt prawdziwe.
Polecam blig na temat firmy dc system, to były albo obecny pracodawca go założył bo zbyt wiele rzeczy tam się zgadza i potwierdza.
OCENA FIRMY NEGATYWNA
anonim - 2011-07-29 12:34:38 odpowiedz | cytuj
Aron - 2011-07-28 20:38:51

Firma nie godna polecenia.
OCENA FIRMY NEGATYWNA

O takie Polskie walczyłem. LechuW.
Tedi - 2011-07-29 15:08:23 odpowiedz | cytuj
Szkoda słów na tą firmę,kumoterstwo i tylko todzinne układy w tej firmie a dyrekcja to naprawde toleruje.
Stara Wiaara# - 2011-07-29 15:12:20 odpowiedz | cytuj
Nieroby analfabeci,pracować wam się nie chce!!!
anonim - 2011-07-29 15:13:40 odpowiedz | cytuj
Nieroby analfabeci,pracować wam się nie chce!!!
anonim - 2011-07-30 13:56:13 odpowiedz | cytuj
Tylko ktoś nieodpowiedzialny z biura mógł tak napisać.
Andrzej z łodzi - 2011-07-31 19:54:08 odpowiedz | cytuj
Nie lepiej jest w dc-system u nas w łodzi!!!
Stefan W-WA ul.Jag.82. - 2011-08-02 14:22:23 odpowiedz | cytuj
Jak by pozwolili nam za związki zawodowe w firmie napewno sytuacja w firmie by się nam poprawiła.
Nasi przełożeni z szacynkiem by traktowali nas a dyrekcja by nie pozwalała swoim kierownikom aby ludzi jak szm...y traktowali na obiektach!!!
Musimy zacząć walczyć o swoje i założyć wolne związki zawodowe!!!
pestka - 2011-08-05 19:22:39 odpowiedz | cytuj
Nic w firmie nie pomoże a napewno związki zawodowe!
W firmie niektórzy kierownicy i dyrektorzy mają udziały w firmie i dlatego tak jest, a że zaropki to marne to prawda i nic się w tym kierunku nie zmieni bo podstawowa czysta pensja kierownika obiektu to około trzy tysiące to fakt, do tego różne dodatki są.
Dajcie spokój nic nie zmienicie, podobne firmy płacą więcej i nie takie wymagania mają.
Zmieńcie firme szczerze radze!
@@@@@ - 2011-08-06 12:16:21 odpowiedz | cytuj
Firma dc-system specjalizuje się w oszustwie i obiecuje złote góry.
Jeśli chcesz stracić zdrowie to możesz u nich pracować a za swoją prace siedmiodniową dostaniesz jałmużnę z którą nie będziesz wiedział człowieku co zrobić.
Mobing, teroryzm, oszustwo, to jest domena firmy dc system.
Przeciesz muszą mieć pieniądze na swoje wyjazdy integracyjne, przeciesz za swoje pieniądze nie będą się bawić, od tego jesteśmy my abyśmy ich sponsorowali i pokrywali wszelkie koszty, ale czegokolwiek od nich się doprosić to lepiej nie mówić!
A z tymi związkami zawodowymi to dobry pomysł, tylko musimy się zorganizować i zarejestrować je a firma nie będzie miała wyjścia i będzie musiała je zakceptować!!!
anonim z W-wy - 2011-08-08 19:07:07 odpowiedz | cytuj
Faktyczkie są w tej firmie porąbane kierowniczki,jedna straszy mnie że wywali mniez z roboty a pretekst i i powód zawsze się znajdzie tak mówi. Jakaś rąbnięta ona jest i coś z główką nie tak ma ale podobno nie jednego tak już tu na obiekcie załatwiła pracownika!
Niech spróbuje, gdzie znajdzie ona takich naiwnych za takie grosze jak płaci, a wszystko na supermarkiecie na meblowym w stolicy na jagiellońskiej,niech zima przyjdzie to jej się odechce naprawde!!!!
x